ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנ"ל. חשיבות הינה: לתאימות בהתקנת קירור מים CORSAIR H100 (אם זה בANTEC אז כנראה תהיה התקנה אחורית (בתצורת PUSH&PULL) כיוון שבTOP ישנו מאוורר 14 ס"מ. חשיבות לסידור כבלים במארז בצורה נוחה ופשוטה. חשיבות להתקנת מס' מאווררים רב (לטובת ביצועים בOC). חשיבות לשקט (עד לרמה בינונית,שהמארז לא יהיה רועש מדי). ניקיון המארז-שיהיו כמה שיותר פילטרים שמונעים מחדירת אבק רב מדי למארז. ישודך לSS-S520II בתור ספק. כ.מסך-GTX 260 XXX. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בניתי את המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/254472 בחרתי ספק של NZXT 750W C750 Modular 80+ Gold PSU: https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104130 מה ההבדלים בין הספק של NZXT לבין ANTEC PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO White https://tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10167_10137_10050&product_id=102804 אז השאלות הם: מה ההבדלים בין הספק של NZXT לבין ANTEC איזה ספק טוב אחר יש כדי לחסוך קצת בעלויות מבלי להתפשר מה הנתונים העיקריים מעבר לכמות וואט שמגדיר ספק איכותי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום ב KSP ורכשתי את הקרוסייר HX650W החדש , ורציתי גם אל פסק שיחזיק את מהערכת ל2 דקות ... המוכר הסביר לי שאני חייב אל פסק עם טכנולוגיה של - For Psu With Active PFC הוא אמר לי שאל פסק אחר לא יפעל בעת הפסקת חשמל... והמחיר - 1175ש"ח ו 980ד"ח לגדם הזול.... הוא צדק? אני חייב אל פסק כלכך יקר???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לי מארז SilverStone Kublai KL-02, בן 5. את דגם הספק שלי איני זוכר בע"פ, אעדכן בערב. מותקנת אצלי במארז בערך אותה חומרה לאורך כל התקופה (לפני שנה הוספתי כונן קשיח נוסף וזה הכל): מעבד AMD עם מאוורר stock, גרפיקה on-board, לוח ללא מאוורר (וזה כל מה שנוגע לאוורור ורעש). על כל פנים, מזה כחודשיים-שלושה אני נתקל בתופעה של רטט מכאני מרעיש: תדירות אחת של כמה עשרות Hz נדמה לי, ומעליה תדירות של 0.2 Hz בעוצמה. כאשר אני מזיז קצת את המארז, או לפעמים סתם טופח עליו, הרעש מפסיק; ולאחר זמן מה (יכול להיות חצי שעה, או שעה, או יותר) מתחדש בהדרגה. מה יכולה להיות הסיבה לכך, לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פעם בפורום ששאלו על הספק של מערכת ונתנו לינק לאיזה אר שבו אתה בוחר את המערכת שלך והוא אומר לך כמה הספק הוא צורך. אפשר לקבל את האתר הזה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מסקיי פי סי עם ספק סיסוניק 650W [מפרט מלא למטה] אין להם אותו במלאי ולא יגיע בחודש הקרוב , ראוי לציין שבאתר של ATI רשום שהמינימום של הכרטיס הוא 500W אבל לי יהיו מספר הרדיסקים (אני מוסיף עוד מהמחשב הנוכחי) וכרטיס קול על PCI-EXP, אז אני מעדיף לא להתקרב למינימום. איזה ספק עדיף : אני מצרף רשימה שהמליצו עליה בחנות אבל אני לחלוטין פתוח להצעות בתחום שבין 400-550 שקל (אם אין יתרון אינני מעוניין סתם לזרוק כסף) אגב, יש אפשרות ב 60 שקל יותר לקנות את הדגם המודולרי של אותו הספק שבחרתי המלצות סקיי פי סי: ספק כח Chieftec A-135 650W ₪453 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APS-650C ספק כח Antec EarthWatts 650W ₪454 כמות:1 ספק כח FSP Everest 600W ₪441 כמות:1 [url'&…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Compucase 6A19 ללא ספק כח, שצריך להוסיף לו ספק איכותי, או, antec sonata 2 עם הספק האיכותי 450W? האם ההבדל ביניהם הוא רק שאלה של מחיר או יש דברים נוספים? ידוע לי שלשניהם יש מסילות גומי להפחתת רעשים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ליילה/ בוקר טוב אנשים. אני בונה HTPC מבוסס לוח ATX ומחפשת מארז איכותי ושקט מתאים. הצעתם לי בעבר בפורום את הדואט (אם כי הבנתי שהיו שטענו שהוא לא מספיק איכותי ושקט) אולם לדאבוני כרגע הוא חסר אצל היבואן וצפוי להיות עוד כ- חודש לפחות . בעקבות זאת פתחתי בחיפוש אחר מארז חלופי. הדרישות כאמור הן : - תואם ATX - מקום לצורב. רצוי גם מקום נוסף אליו אוכל להוסיף במהשך כונן Blu-Ray או HD-DVD. - מקום ללפחות שני קשיחים, עדיף יותר כדי שאוכל להוסיף היה וארצה - מינימום 2 USB 2.0 קדמיים (עדיף יותר) - כמובן שיציאת אוזניות ומייק. פייר-ווייר יתקבל בברכה - קורא כרטיסים אופטיים יכול להיות נחמד. לא חובה.. חייב - להיות איכותי מאוורר טוב ושקט. אם יגיע עם ספק איכותי שמסוגל להחזיק מחשב חז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למסירה מארז JSP תקין ושלם באזור פ"ת ללא תמורה פרטים בהודעה פרטית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, בכוונתי להמיר מחשב ישן ל - HTPC. לצורך העניין אני מתכנן לקנות מארז וחשבתי על ה DUET - http://www.nzxt.com/products/duet/ יש לכם מושג אם בתוך המארז הזה יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך AGP? יש לי את ה leadtek 6600GT ולוח אם ATX סטנדרטי של אינטל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שאליו אני מתכוון לשדך את הספק: E6300 945SP3 זכרונות 2*512 800MHZ (לא החלטתי עדיין של מי) EXPERT VISION 7300GT SONIC DDR3 WD HD 250GB צורב DVD אני מתכוון לעשות OC רגוע יחסית 350-400 FSB (בשביל לא להשקיע בקירורים ספק ולוח אם יקרים מדי שכבר אוכלים בעצם את כל מה שאני חוסך ב-OC) אז מה דעתכם, יחזיק או לא? ואם כן האם בצורה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300. המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי. לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח: http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.) הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המארז הזה למחשב החדש שלי... אבל הבנתי שכרגע הוא לא נמצא במלאי בארץ עכשיו יש לי כמה שאלות: האם זה טוב בכלל שהלוח אם, הכרטיס מסך, והספק כח יושבים הפוך כאילו למעלה? הבנתי שהם הינדסו אותו ככה בכוונה כי ככה זה יותר מקרר, אבל זה בריא בכלל למחשב? והאם יש למארז הזה גם גירסה שהחלון והמבנה של המארז הוא מצד ימין או שזה רק בא מצד שמאל? ויש מצב לראות אותו בארץ מגיע עם חלון? כי ממה שראיתי הוא היה מגיע בלי החלון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, ישבתי איזה 7-8 דקות על כותרת, לא הצלחתי באמת לחשוב על כותרת עניינית. בכל מקרה, אני כרגע נמצא בשיקול של קניית כרטיס חדש, יחד עם מערכת חדשה. ההתלבטות היא בין GTX 670 לHD7970. עברתי באתרים הרשמיים של כרטיסי המסך וקראתי שהכרטיס GTX 670 דורש הספק של 550W בעוד שהכרטיס HD7970 דורש הספק של 500W. באופן עיקרוני רציתי לחסוך כסף ולהשתמש במארז שכבר יש לי (CM690) וספק כוח של 550W של קרוסייר שהיה יחסית פופולארי בזמנו כשקניתי את המחשב. האם הספק כוח הזה יכול להספיק לכרטיסי המסך הללו ומערכת מחשב שלמה? ואם לא, אשמח להמלצה לספק כוח מתאים עד 500 ש"ח, אבל אני באמת מעדיף לדעת אם הספק שלי יספיק. בזמנו הוא היה גם יחסית יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבלים כאלה : יש לו כבלים כאלה לספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5241
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל אני חייב לדעת כי יש לי אפשרות לחליף את המארז 3 חודשים ועוד מעט תגמר התקופה של ההחלפה אז אני רוצה לדעת אם להשאיר או לא? כמובן מדובר ב 6A19 שחור כרגע המארז בשמש כי החלון פתוח כל היום ואין וילון וחם בחדר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון זו שאלה שיכולה לשאלות על הלוח אם והשאר החלקים , אם אני מכבה כל לילה את המחשב ומדליק למוחרת זה יותר מזיק מאשר אם המחשב פתוח 24 שעות? ההפך? האם תוחלת החיים של הספק נהרסים כל לחיצה? באותו אופן אפשר לשאול אותו הדבר עם הלוח אם לא? ושאר הרכיבים? אשמח להתייחס גם לספק שיש לי ( במפרט ) פשוט הגעתי לדיון עם חבר על זה - וזה מציק לי מאז
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק PCPOWER&COOLING Silencer 750 Quad (Black כבר 3.5 שנים קניתי אותו באריזת RETAIL בקבלה לא רשום אחריות אבל דיי בטוח 5 שנים מישהו יכול לאשר? מה קורה במידה ואין בחנות את הספק הזה ? מה יחשב ספק באותו רמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בספק רב מאוד שאבצע מערך של SLI (ואם כן אז בטח שלא בשנתיים הקרובות). שקט זה לא משהו קריטי מהמעלה הראשונה. מעדיף לחסוך בחשמל ככל שאפשר למען איכות הסביבה והחשבון החודשי. מתכנן לבצע המהרה למעבד (3750k), כרטיס מסך (GTX660) ולזיכרון (כולם ברמות סבירות ולא משהו מטורף שמצריך קירור מטורף). סיכוי לא רע בכלל שבעתיד יצורפו דיסקים קשיחים נוספים (כרגע יהיו רק SSD אחד ורגיל אחד). Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail שעולה 610 ש"ח ועם תקן 80+ gold או Corsair TX650M 650W Modular Active PFC 14cm Fan שעולה 580 עם תקן 80+ bronze (כל האחרים אלו מאווררים של 12CM ולא אכפת לי שיהיה מאוורר גדול מזה) אם אין ספק שגם ספק 620W יספיק (לפי המחשבון ולפי ההמלצות של לקחת רמה או 2 מעל קיבלתי שכדאי ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק-הכוח הראשון הנו "ג'נרי", ב-"הספק מירבי 450W", וספק-הכוח השני הנו ה-HEC 300AR-TF האיכותי, בהספק 300W. הבדיקה נתבצעה כאשר בדקה הראשונה המעבד מצוי במצב-סרק ("Idle"), ולאחר מכן (ועד תום ההרצה) נתון בעומס מירבי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ בגדול אין לי מושג איך לנסח את השאלה בכותרת ולא מצאתי מקום יותר טוב לשאול אותו אז הרשתי לעצמי לפרסם פה . אז ככה הזמנתי עכשיו מאייבי את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/Battery-Box-holder-ON-OFF-Switch-for-4-AA-4AA-Batteries-/221485828153?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3391958839 ורציתי לדעת , אם אני שם בו סוללה אחת , 2, 3 (או בקיצור לא את כל ה 4 ) עדיין אני מקבל זרם בחוט השחור והלבן ? תודה רבה וסליחה על הבורות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-