עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. תהנו- http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=7&t=82655

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ZenMaster,

חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הציעו לי בינתיים ANTEC 900 שנראה מהמם מכל הבחינות, אבל יש כאלו שאמרו שלא בטוח בכלל שכרטיס באורך 10.7" יצליח להכנס שם עם DRIVE'S BAY ומאוורר אחורי. כנ"ל בנוגע ל-ARMOUR +MX של THERMALTECH. אין לי מושג אם אפשר לדחוף שם כרטיס גדול כזה. אם מישהו באמת יודע ו/או יש לו הצעה בטוחה ויותר טובה, אשמח. תודה. עריכה: מארז ללא ספק כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מעבד Q6600 הסטפינג החדש. לוח GIGABYTE P35. 1950XTX ללא אוברקלוק. צורב,כונן קשיח,מקלדת עכבר. כל המחשב ללא אוברקלוק,לא מתוכנן גם אוברקלוק,יחזיק? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by etbk,

היי מעבד: AMD athlon x4 635 קירור למעבד: arctic cooling 7 pro GPUד: gigabyte 4890 1G hdש: wd 1t DDR2 2X2G 800 mhz ועוד 2 מאווררים פשוטים נאמר לי שהספק HEC 425W שלי לא יסחוב את המערכת (מסילת 12V של 17A) חשוב שיהיה שקט ואם נכנס בתקציב אז גם מודולרי המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אחד שיודע,

שלום אתמול כנראה הלך לי הספק כוח (שמעתי פיצוץ והמחשב הפסיק לעבוד תמידית, כל הניסיונות להחיות אותו נכשלו) אני רוצה לקנות ספק חדש טוב ואיכותי שיעבוד טוב עם הכרטיס שיש לי (אני כורה לייטקויין) והספק צריך לתת את המקסימום watt שהכרטיס צורך לזמן רב. כמובן שלא ייהרס תוך חודש כיוון שעבד על 100% עצמה. ראיתי ברשת שהכרטיס שלי צורך 370 watt במאמץ (ללא OC, אולי אעשה לו מעט OC). המחשב כולל כונן תקליטורים, HD320 ג'יגה, 5 ג'יגה RAM, ומעבד core 2 duo על לוח אם P965 של MSI - אני לא זוכר את המפרט המדויק.. באתר של AMD המינימום זה 500W ומומלץ 800W לכרטיס הזה. בקיצור, על מה אתם ממליצים? איזה דגם? עלות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shainov,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לספק..אני מצאתי את זה במחיר סבירhttp://www.gcomputer.co.il/pl_product~WIN420~155~680.htm איך הוא (והוא צריך לשבת לי על מארז של TT VIKING )מקום יש אבל כפי שהוא נראה המאוורר מופנה למטה או למעלה..כי אם למעלה זה לא יהיה אפקטיבי כי יש את תקרת המארז..לא?? ואם יש המלצות אחרות בתקציב והוא ספק יותר טוב בחנות באזור המרכז (שאני יוכל לנסוע לקחת במקום) אני ישמח.. אם תיתאפשר אופציה לסליבינג אני גם ישמח כי זה מה שאני מחפש בספק שם טוב (לא גנרי) וסליבינג אם יתאפשר.תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EITANPP0,

אני מחפש ספק עד 450 ש"ח שירזיק בקלות את ה HD4850 או HD4870 וE8500 מ ww.iqpc.co.il

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mc_elad,

ה-antec twelve hundred או ה- Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black ה אנטק יותר זול אבל ב- ליאן-לי יש יותר מקום אני לא מחפש את הגימיקים שיש במארז ה ליאן-לי פשטות יותר חשובה לי עכשיו מה יותר טוב בתכלס קירור ומקום..-אילו הפרמטרים שחשובים לי וגם כסף זה פרמטר חשוב..(זול יותר זה עדיף..) האם הליאן-לי טוב כלכך (בהשוואה לאנטק) ששוה להשקיע עליו עוד כ700 שח?? (התקציב קיים השאלה אם זה שווה את ההפרש הדיי גדול במחירי המארזים האלה) עזרה תעזור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by chair,

שלום למומחי הפורום, אני חדש כאן. טכנאי אמר לי שספקי כח עם PFC טובים בעיקר בשביל חברת החשמל (מונעים הפרעות ברשת) או לכל היותר טובים למשתמשים שמפעילים הרבה מאוד מחשבים. בתור משתמש ביתי, כך הוא טען, PFC לא ייתן לי כלום. האם אכן כך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Slavak,

בספק הכוח שלי (Enermax Noistaker II Model EG-425P-VE) יש חיבור לוח אם 20-פינים המסומן כ-MAIN. באותו כבל יש חיבור נוסף של 4-פינים המסומן ב-M1 (אלו הם שני החיבורים היחידים הנמצאים על הכבל הזה). כאשר אני מחבר את חיבור ה-MAIN לחיבור המתח של לוח אם התומך בחיבור של 24 פינים החיבור הנותר (M1) מתאים לארבעת הפינים הנותרים. השאלה שלי היא: האם החיבור הנ"ל הוא באמת חיבור מתפרק ל-24 פינים, או שמא זה חיבור נפרד שרק במקרה מתאים לשם? הערה: על החיבור הנ"ל יש מדבקה שרשום עליה בגדול "Not for CPU". אנא, עזרו לי לא לטגן את המחשב החדש שלי עוד לפני שהספקתי להדליק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by llnakash,

שלום לכולם, אני שוקל לרכוש אל פסק שלהם, ואם כבר אז שיהיה גל סינוס טהור אני חושב. מומלץ שהתקציב יתכנס לאיזור ה- 1200 שקל. מס' שאלות: 1. חשבתי על SL-800. מספק 800VA וכן 480W. יש לי במחשב ספק של אנרמקס 400W. אל-פסק כזה לא יכול "לסחוב" גם מסך LCD שמחובר אליו נכון??? (אגב מאחורי המסך רשום שהוא לוקח 1 אמפר) 2. מישהו יודע מה אורך-חיים של מכשיר כזה - כמה זמן מחזיק המכשיר עצמו, וכמה זמן מחזיקה הסוללה? 3. כמה עולה סוללה למכשירים הללו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tratz,

אהלן לוח P5N-E SLI 650 או 680 P5N32-E SLI אם התקציב יאפשר. מעבר כנראה 6600 או 6420, תלוי בתקציב. Evga 7950 - החלק היחיד שלא ניתן לשנות כאן, מאחר ונקנה כבר בגלל טעות במחיר ב1050 שקל ;D 1 GB RAM כונן קשיח בודד, צורב DVD. מארז עוד לא הוחלט, לא ממש רלוונטי לדיון כאן. וזהו, אלו העיקריים. אני המלצתי לו על Liberty 400. השאלה היא, האם הוא יספיק גם ל SLI של שני כרטיסי 7950 או האם יהיה צורך בהחלפת ספק? החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by E. Shambuzzi,

לקוח מתוך האתר של Innovision: דרישות מערכת ל GTX260 SP196: 1. A PCI-Express compliant motherboard with full size expension slot 2. 6-pin PCI Express supplementary power connector 3. Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 25A) וזה הלינק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260.html נשמע לכם הגיוני? יכול להיות שספק עם 25A סוחב את הכרטיס הזה? או שהם התחלקו על השכל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי ספק כח חדש, ולהפתעתי גיליתי שאני לא יכול לחבר אותו ללוח האם כי בלוח האם יש - חוץ משקע ה- 24 פינים - שקע קטן נוסף ונפרד של 4 פינים (לוח ישן), הבעיה שאין לי שקע 4 פינים בספק הכח. מותר לי להכניס צמה של 6 או 8 פינים על שקע 4 פינים? אם לא, אפשר לקנות מתאים לדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ori ZEE7,

מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה המארז השאני מדבר עליו http://www.tms.co.il/product/11819 ומה ההבדל בין המארז ההוא למארז הבא? http://www.tms.co.il/product/11845

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AlcaTeL,

שלום אני מחזיק כיום במערכת p4 2.8ghz , 1xgb ram corsair , geforce 6200 512ram , x2 samsung 103sj 1TB ( raid 0 ) + 1 WD 120gb , MB JETWAY 478 (X 2 80mm fan( include CPU עם ספק גנרי של KSP 500W V12 20PIN ATX כמובן ניתן לשים לב שזו מערכת ישנה, אני יודע, אבל עדיין היא מחזיקה אצלי יפה מה שהולך לקרות בזמן הקרוב הוא שאני הולך לקבל כמה חלקים למחשב הזה ש"ישפרו " אותו עד המקסימום האפשרי כגון : p4 3.4ghz, geforce 7950 512ram, 2x 1gb ocz והשאלה שלי היא : האם הספק שקיים אצלי מספיק בישביל המערכת שתיהיה בסופו של דבר ? במידה ולא, ואני אלך לקנות ספק חדש זה יהיה של SEASONIC ואין שום וויכוח על כך אבל מאחר ואני קונה כבר ספק הייתי מעדיף שאני אקנה כזה ספק, מודולארי, שיוכל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Danman,

היי, יש לי כרגע את הספק OCZ Modstream 520 שבינתיים עשה את העבודה שלי בלי תלונות. מה שכן, אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב, ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק? אני מתכוון ללכת על מערכת מבוססת C2D שהולכת לעבור אוברקלוקינג מכובד מאוד.. (אני מתאר לעצמי שמדובר בתוספת של50-70% במהירות),2 ג'יגה של זכרון, וכרטיס מסך (בעתיד - בוא נניח כרגע שמדובר בסידרת ג'יפורס 8 או משהו בסגנון) , מעבר לזה אני לא מתכנן ליותר מהרדיסק בודד וצורב דיוידי. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ... אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם: *שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק *איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה.. *עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי] *תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קיבלתי מחשב חדש וראיתי שהמאוור נמצא כלפי מטה, זה אומר שהמאוורר ממש איזה חצי סנטים מרצפת המארז. לא כדאי לסובב אותו כלפי מעלה? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, בימים האחרונים צצה לי שאלה בראשי והיא מה ההבדל ואיזה מארז יותר טוב Cooler Master RC-690 או Cooler Master Centurion 590, בקיצור אני רוצה שתגידו לי מה ההבדל בין שני המארזים ואיזה מארז יותר טוב, תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב, ישבתי איזה 7-8 דקות על כותרת, לא הצלחתי באמת לחשוב על כותרת עניינית. בכל מקרה, אני כרגע נמצא בשיקול של קניית כרטיס חדש, יחד עם מערכת חדשה. ההתלבטות היא בין GTX 670 לHD7970. עברתי באתרים הרשמיים של כרטיסי המסך וקראתי שהכרטיס GTX 670 דורש הספק של 550W בעוד שהכרטיס HD7970 דורש הספק של 500W. באופן עיקרוני רציתי לחסוך כסף ולהשתמש במארז שכבר יש לי (CM690) וספק כוח של 550W של קרוסייר שהיה יחסית פופולארי בזמנו כשקניתי את המחשב. האם הספק כוח הזה יכול להספיק לכרטיסי המסך הללו ומערכת מחשב שלמה? ואם לא, אשמח להמלצה לספק כוח מתאים עד 500 ש"ח, אבל אני באמת מעדיף לדעת אם הספק שלי יספיק. בזמנו הוא היה גם יחסית יקר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים