ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
טוב, ישבתי איזה 7-8 דקות על כותרת, לא הצלחתי באמת לחשוב על כותרת עניינית. בכל מקרה, אני כרגע נמצא בשיקול של קניית כרטיס חדש, יחד עם מערכת חדשה. ההתלבטות היא בין GTX 670 לHD7970. עברתי באתרים הרשמיים של כרטיסי המסך וקראתי שהכרטיס GTX 670 דורש הספק של 550W בעוד שהכרטיס HD7970 דורש הספק של 500W. באופן עיקרוני רציתי לחסוך כסף ולהשתמש במארז שכבר יש לי (CM690) וספק כוח של 550W של קרוסייר שהיה יחסית פופולארי בזמנו כשקניתי את המחשב. האם הספק כוח הזה יכול להספיק לכרטיסי המסך הללו ומערכת מחשב שלמה? ואם לא, אשמח להמלצה לספק כוח מתאים עד 500 ש"ח, אבל אני באמת מעדיף לדעת אם הספק שלי יספיק. בזמנו הוא היה גם יחסית יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק כח G-PRO 500W אחלה של ספק, מחזיק לחבר שלי 8800GT.. הקטע הוא שאחותי נסעה לארה"ב, ואני קונה משם את ה-4850 שיצא בקרוב.. אני אמור גם לעשות OC חמוד למעבד.. לדעתי, הספק שלי חלש מדי בשביל הכרטיס+OC.. הנה הספק שאני עומד לקנות, מה אתם אומרים עליו? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=541436&CatId=1079 עוד מעט אני אעלה תמונות של הספק שלי..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למאוורר "חיים משלו"- מתחיל להרעיש-לפעול במהירות גבוהה - בפתאומיות. יש טעם לנסות לפתוח להחליף מאוורר? פעולה של ניקוי (שואב אבק) ושימון עדין ללא פרוק לא פתרה את הבעיה. הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תאורה למארז שלי (כמובן עם חלון פתוח, שתאיר את כל המארז מבפנים בצורה טובה. על איזה סוג תאורה אתם ממליצים? לד? נאון? אשמח גם אם תפנו אותי לחנות שמוכרת תאורה כזאת או למוכר מומלץ בeBay. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחפש 4 כאלה עבור המארז העירום שלי (: מתגורר בארה"ב וכמו תמיד, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגיד אני מעוניין לקנות ספק כוח למעכת הבאה: q9450 ga-ex38-ds4 cf 4850 Enermax Chakra איזה ספק עדיף למערכת הזאת 1.http://tms.co.il/product/4639 2.http://tms.co.il/product/5419 מה עדיף יותר למערכת הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני מחפש ספק כוח באזור ה500-550W שיהיה לו את כל מה שצריך ותכונות טובות. כרגע אין לי תקציב מוגבל רק שלא יהיה יקר מידיי. המלצות לחנויות וספקים מסויימים באזור מרכז עד רחובות יתקבלו בשמחה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300. המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי. לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח: http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.) הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מעבד: AMD athlon x4 635 קירור למעבד: arctic cooling 7 pro GPUד: gigabyte 4890 1G hdש: wd 1t DDR2 2X2G 800 mhz ועוד 2 מאווררים פשוטים נאמר לי שהספק HEC 425W שלי לא יסחוב את המערכת (מסילת 12V של 17A) חשוב שיהיה שקט ואם נכנס בתקציב אז גם מודולרי המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב לי הוא... AMD 3800x2 GA-M55S-S3 2GB DDR2 (512x4) 667MHz 160GB WD צורב DVD 4-6 מאווררים ובעוד כשבועיים שלושה 8800GTS...ואני בעצם מכין את המחשב שיחזיק לי את הכרטיס... אז התלבטתי בין ספקים...אז עכשיון הציעו לי את הספק הבא של ENERMAX ENERMAX NOISETAKE EG425P-VE 420W עכשיו אני יודע בוודאות ש400W יחזיק לי את הכרטיס בסדר גמור אני פשוט רוצה לדעת אם הספק הזה טוב?! ובבקשה אם אפשר להגיב תגובות בונות שיעזרו לי להחליט ודחוווףף למה הספק מגיע יום שישי ואני רוצה לדעת אם לבטל או לא... עריכה::: וואייי איזה בעייייה אני צריך עזרה ועכשיו בבקשה!!.. בלינק הבא.. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1118504 רשום שם שה8800GTS זקוק ל26A בזמן שהENERMAX מוציא רק 23A.....האם אני צודק?…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ רשמים Antec LanBoy Air - למישהו יש נסיון? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי החומרה הבאה : 1. מעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.לוח אם - ASROCK H67M-GE 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 3.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL 4.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER 5.הארד דיסק - SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ברצוני להכניסם למארז HTPC עם המגבלות הבאות: 1. גובה עד 13.5 ס"מ. 2. עומק עד 35 ס"מ. כנראה שהקירור לא יתאים בגלל מגבלת הגובה. אודה לכם על המלצה למארז + LOW PROFILE קירור שאוכל לשהתמש גם כן .. תודה רבה לעוזרים, TOM
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Compucase 6A19 ללא ספק כח, שצריך להוסיף לו ספק איכותי, או, antec sonata 2 עם הספק האיכותי 450W? האם ההבדל ביניהם הוא רק שאלה של מחיר או יש דברים נוספים? ידוע לי שלשניהם יש מסילות גומי להפחתת רעשים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , לצערי היום הלך לי הספק, לכן אין ברירה וחייבים לקנות חדש. אני מתכוון לקנות מ- KSP, ואני חושב שסכום בסביבות ה-300 ש"ח יספיק לא? יש הצעות לאיזה ספק (לא יותר רועש ממה שהיה לי) שיחזיק לי את המערכת הנוכחית + אולי עוד איזה הארדיסק או שניים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת יום ההולדת שלחתי את הדוד "טכנאי המחשבים" לקנות לי ספק חדש כי בכול זאת הגיעה הזמן להחליף את ה300W המסכן של HEC שיושב אצלי במערכת ,הוא עבר על כול חנויות המחשבים בבאר שבע ובשום מקום לא וכרים את ה Seasonic S12II Bronze 520 מהחנות הוא מתקשר אליו ומציעה את הספק של OCZ ,בכול מקרה אחרי תגובות דיי חיוביות על הספק ובנוסף זה שאני לא הולך להעמיס על המערת אלה רק להוסיף איזה GTX460 וOC לא מוגזם על המעבד הגעתי למסקנה שהוא יספיק לי , עכשיו את הספק קיבלתי ,אחרי קריאת ביקורת הסתבר שכבלים יחסית קצרים בספק הזה משום מה לעומת דגם ה400W ששם הכבלים ארוכים משמעותית ,40 ס"מ לעומת 50+ . אני מתכנן בימים הקרובים להחליף את המארז הג'רני שלי לאיזה CM690 II נחמד ואני חייב להיות בטוח בזה שהכבלים ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ספק כח חדש, ולהפתעתי גיליתי שאני לא יכול לחבר אותו ללוח האם כי בלוח האם יש - חוץ משקע ה- 24 פינים - שקע קטן נוסף ונפרד של 4 פינים (לוח ישן), הבעיה שאין לי שקע 4 פינים בספק הכח. מותר לי להכניס צמה של 6 או 8 פינים על שקע 4 פינים? אם לא, אפשר לקנות מתאים לדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לספק..אני מצאתי את זה במחיר סבירhttp://www.gcomputer.co.il/pl_product~WIN420~155~680.htm איך הוא (והוא צריך לשבת לי על מארז של TT VIKING )מקום יש אבל כפי שהוא נראה המאוורר מופנה למטה או למעלה..כי אם למעלה זה לא יהיה אפקטיבי כי יש את תקרת המארז..לא?? ואם יש המלצות אחרות בתקציב והוא ספק יותר טוב בחנות באזור המרכז (שאני יוכל לנסוע לקחת במקום) אני ישמח.. אם תיתאפשר אופציה לסליבינג אני גם ישמח כי זה מה שאני מחפש בספק שם טוב (לא גנרי) וסליבינג אם יתאפשר.תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז ללוח MATX, כאשר אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר וכמובן, אין בעיה עם ספק שמגיע יחד עם המארז.. המע' לא תהיה חזקה.. אשמח לקבל המלצות גם למארזים זולים יותר.. שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה זמן של חיפושים אחר המארז המושלם הגעתי לדילמה בין שני מארזים: 1. Thermaltake Element V 2. Haf 932 רציתי לשאול את דעתכם איזה מהם הכי כדאי לקנות ולמה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. אני עוד לא סגור לגמריי מה הולך להיות פנים, אבל המעבד יהיה מרובע ליבות של I5, ככל הנראה ללא OC. וכ.מסך כנראה משהו בסגנון 6850 אולי קצת יותר טוב 6870 או GTX 560 הסתכלי קצת על הצריכה והבנתי שספק 400W יספיק למערכת, מפה שאני רוצה לקנות ספק איכותי ולא בעל הספק גבוה. בנתיים יש 3 ספקים שאני שמתי עין עליהם. + S12II-520/M12II-520 של SEASONIC + HCG-520 High Current Gamer של ANTEC + Enermax Pro 82+ 425Watt מי מהם עדיף לדעתכם? מי יהיה הכי שקט? * יש עכשיו גם את ה S12II-620 במבצע שעולה כמו ה520W אבל אני די מפחד שבעומס קל הנצילות שלו תהיה לא טובה. נ.ב מי יודע איפה אפשר לקנות את Antec TruePower New TP-550 550W במחיר שפוי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בספק רב מאוד שאבצע מערך של SLI (ואם כן אז בטח שלא בשנתיים הקרובות). שקט זה לא משהו קריטי מהמעלה הראשונה. מעדיף לחסוך בחשמל ככל שאפשר למען איכות הסביבה והחשבון החודשי. מתכנן לבצע המהרה למעבד (3750k), כרטיס מסך (GTX660) ולזיכרון (כולם ברמות סבירות ולא משהו מטורף שמצריך קירור מטורף). סיכוי לא רע בכלל שבעתיד יצורפו דיסקים קשיחים נוספים (כרגע יהיו רק SSD אחד ורגיל אחד). Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail שעולה 610 ש"ח ועם תקן 80+ gold או Corsair TX650M 650W Modular Active PFC 14cm Fan שעולה 580 עם תקן 80+ bronze (כל האחרים אלו מאווררים של 12CM ולא אכפת לי שיהיה מאוורר גדול מזה) אם אין ספק שגם ספק 620W יספיק (לפי המחשבון ולפי ההמלצות של לקחת רמה או 2 מעל קיבלתי שכדאי ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למסירה מארז JSP תקין ושלם באזור פ"ת ללא תמורה פרטים בהודעה פרטית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-