ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
יחזיק מערכת כזאת? מעבד דור ישן 2.4 כרטיס מסך G FORCE סידרה 7\6 1 G זיכרון בנתיים יש לי ג'נרי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי אותו , הרכבתי הכל כמו שצריך , יש בעיה אם המארז והספק , יש חוטים בספק שלא מצליחים להגיע ללוח אם (לא מספיק ארוכים ) ויש שישה מאווררים במארז ואני יכול לחבר רק 3 מהם לספק ואני לא רואה שום אפשרות לחבר את השאר.. אין אפשרות לאילתור אם הספק... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תגיבו כל מארז שאתם חושבים שהוא טוב\טוב מאוד נ.ב-ישהיה ניתן להשגה בארץ(אני שונא להזמין מחו"ל)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, בשביל צפייה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו. אני מתכנן על הQ9300, עם GF 8600 ו 2x2GB RAM 800Mhz כל זה ב P182 (שששש....) עכשיו מה שאני מחפש הוא ספק כמה שיותר שקט וכמה שיותר יעיל בצריכת חשמל שלו, מטעמי סביבה וחיסכון. מאחר ובמערכת לא מתוכנן שום OC (זה רועש) אין צורך בוולטאז' גבוה בכלל. התקציב, בהתאמה, לא גבוה (הכל הלך על המארז) ואני לא יכול לעבור את ה 500. יש הצעות? תודה אסף
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי ספק של FSP מדגם ATX-450PNR. כלומר, 450W מסדרת PNR. כידוע לחלקכם, המוצר המדובר אינו נמצא באתר היצרן(דבר שנשאר עדיין בגדר תעלומה מבחינתי), ורבים טענו שהוא זהה לסדרת הPN פרט למחבר Sata נוסף. היות ומדובר בגרסת OEM, קשה לעמוד על כל ההבדלים שכן המידע הוא מועט. מה שבטוח, גרסת ה-PN(לפי אתר היצרן) כוללת שתי מסילות 12v שכל אחת מהן מניבה 18A, אך על הסה"כ לא לעבור את ה360W. בגרסת הPNR לעומת זאת מסילה 1 מניבה 16A והשנייה 14A. ההגבלה הכוללת(שהיא מה שבאמת מעניין) זהה - 360W שהם אכן 30A בסה"כ. ההבדל הזה מראה כמעט בוודאות שלא מדובר במוצרים זהים(PN ו-PNR), אך עדיין מדובר במוצר שמספק את הסחורה באותה מידה, לפחות על הנייר. מבחינת מראה - המראה זהה(לפחות לפי התמונות והחוברת באתר FSP), כלו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המארז שלי כרגע זה HEC 6C11 (הדלת הצדדית שונה מהתמונה והיא לא ננעלת על קליפסים אלא ברגים) הוא אצלי בערך שנתיים ובתור אחד שמנקה את המארז פעם בחודש אני נתקל בלא מעט קשיים לנקות אותו ולהרכיב עליו מאווררים או פילטרים. ראיתי קופון שעלה באייבורי. שמוכרים את הThermaltake V4 ב159 ש''ח ואמרתי זה הזדמנות נהדרת לשדרג. מביקורות שראיתי, המארז נראה אחלה ובאמת עונה על הדרישות שלי. מה דעתכם? המארז שווה את המחיר? אשמח לחוות דעת. ובכלל לכל מארז שטוב ממנו עד 200 ש''ח ללא מאווררים או ספק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע ספק גנרי INWIN בשרת אחסון שכבר תקופה ארוכה אני רוצה להחליף. הספק הנוכחי כבר ממש מרעיש וגם סביר שלא נותן נצילות טובה מידי. מה גם שהוא לא מספק אריכות חיים לשאר הרכיבים. במחשב יש דיסק SSD, כונן 1TB, שלושה כונני 2TB, וכונן אופטי. (המפרט המלא מימין - תחת Desktop-NAS) הייתי מאוד מעדיף ספק מודולרי (בשביל חיווט מושלם ככל האפשר) אבל החשיבות היא על נצילות חשמל (כי הוא דולק כמעט רצוף) ועל שקט. חשבתי על ה-Seasonic S12II-430 430W שההספק והמחיר עונים על הציפיות. אני תוהה אם קיים ספק מודולרי עם נצילות קצת יותר טובה בתחום ההספקים הזה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך הם מבחינת רעש וביצועים? שווה להחליף אותם או שאסתדר? הייתי גם שמח לדעת עם כמה מאווררי 140MM וכמה מאווררי 120MM הוא מגיע.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר טוב שהמחשב או המסך לא ישרפו.. אני לא יודע איזו חברות טובות יותר. אז אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי ספק כוח: Thermaltake LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W ואני רוצה לקנות לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 האם צריכה להיות בעית תאימות? בתודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מימשתי את האחריות עם הכרטיס מסך שלי (4850) ובמקום זאת היבואן שלח לי 4870 משומש הבעיה היא שהמארז שלי הוא אנטק 1380, שכולל בתוכו ספק 350W 80+ בלי אפשרות שידרוג, מה אתם אומרים, יחזיק או לא יחזיק? שאר המפרט מצד ימין תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את הספק הרועש שלי וחשבתי על Seasonic S12II-430 430W. אבל לספק אוורור מלמעלה (או למטה) ובמארז שלי פתח לאוורור מאחור. האם אפשר להתקין כזה ספק במארז שלי או האם מומלץ ספק אחר למשל איך http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8928 Seasonic SS-350SFE 350W תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה לגבי בחירת ספק כוח amd phenom 2 X3 710 gigabyte : ma770-ud3 am2 am3 770 chipset 2GB HD 4850 512MB 500GB 32MB LG GH22ns black sata elite 341 black micro והספק כוח שאני רוצה לקנות הוא http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הספק הנ"ל וכמו כן אל פסק קראתי כאן בפורום שספקים עם ACTIVE PFC מצריכים אל פסק יקר מאוד בגלל משהוא שקשור לגל סינוס טהור שאין לי מושג מה זה אומר שאלתי היא האם ה-VX450 הוא מסוג זה ומצריך אל פסק יקר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הזה? מקרר ? לא מרעיש ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה זמן של חיפושים אחר המארז המושלם הגעתי לדילמה בין שני מארזים: 1. Thermaltake Element V 2. Haf 932 רציתי לשאול את דעתכם איזה מהם הכי כדאי לקנות ולמה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי נגיד ואין הגבלת תקציב מה המארז הכי איכותי שיש לדעתכם למשחקים ??? אשמח לקבל גם לינקים להצעות שלכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את שניהם אחד ליד השני ופשוט לא שומעים את ה p280 בכלל גם כאשר הוספתי לו מאוררים וכולם עובדים בכל העוצמה. בניגוד אליו ה titan הוספתי לו מאוררים והוא עושה רעש יותר שאפשר לשמוע אםאין בחדר הרבה רעש. עד שקניתי את ה p280 לא הבנתי בכלל כמה בידוד רעש הוא חשוב למארז. האם אפשר להתקין בידוד רעש למארז כמו titan ורשתות נגד אבק כמו שיש לי ב p280? עשיתי למארז הזה כבר כמה שינויים שאין ב titan רגיל חשוב לומר.אני גם הולך להחליף לו את הפאנל הקדמי,כי אחת מ 3 שיניים שלו כבר חצי שבורה. שאלה לגבי ה p280,איפה אני מוצא בקרי מהירות נוספים לחלק האחורי שלו וכיצד אני מתקין עוד שני מאוררים אחרי הכוננים הקשיחים, כאשר הופסתי כבר שני מאוררים כבר לפני הכוננים הקשיחים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק כח G-PRO 500W אחלה של ספק, מחזיק לחבר שלי 8800GT.. הקטע הוא שאחותי נסעה לארה"ב, ואני קונה משם את ה-4850 שיצא בקרוב.. אני אמור גם לעשות OC חמוד למעבד.. לדעתי, הספק שלי חלש מדי בשביל הכרטיס+OC.. הנה הספק שאני עומד לקנות, מה אתם אומרים עליו? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=541436&CatId=1079 עוד מעט אני אעלה תמונות של הספק שלי..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי עבור ידידה את המערכת הבאה: כמות מוצרים סה"כ 1 x 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 598.99 ש"ח 1 x LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (black) - bulk 249.10 ש"ח 1 x WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח: לא תודה 386.10 ש"ח 1 x AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח 1 x GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 498.99 ש"ח התכוונתי להזמין את המארז + ספק כח הבאים: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=FOXCON436&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=176&aff=Zap אין במלאי, זמן אספקה 7-10 ימי עבודה, קצת הרבה. יש אלטרנטיבה במחיר דומה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Tagan EL-DIABLO 25cm+36cm fans תמונות: ככה הוא נראה מקדימה + המאוורר הענקי שלו: http://lib.store.yahoo.net/lib/xoxide/tagan-aplus-diablo-2.jpg ככה הוא נראה מהצד עם המאוורר הפשוט עצום שלו: http://www.xoxide.com/lib/xoxide/tagan-aplus-diablo-3.jpg מאחורה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/Tagan/ElDiablo/images/Back3.JPG הוא נראה לי מאד מפחיד ויש לו מקום לעוד מאוורר 12ס"מ מאחורה.... [move]מחיר: 620 ש"ח[/move] הנה פרטים עליו: Enormous 360mm side panel fan and 250mm front intake fan for incredible airflow rates Tool-less drive bay, expansion card, and rear fan installation External water cooling system hose holes Front and side panel Blue LED illuminated fans …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-