עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by XMB,

אהלן, יש לי חשב מולטימדיה שמחובר לטלויזיה בסלון, בגלל שאני לא מעודכן שנות אור בכל נושא החומרה במיוחד מארזים אני צריך את עזרתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) כרטיס מסך: ASUS EAH4670/DI/1GD3/V2 Radeon HD 4670 1GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card ספק כוח: ENERMAX Liberty ELT400AWT-ECO 400W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready מה אני מחפש?: 1. שקט (הכי חשוב) 2. נוח מבחינת לחצנים 3. קל להרכבה (לא מחייב מאוררים, למרות שהמלצה גם למאוררים שקטים תהיה מבורכת) 4. עדיפות לשלט 5. תקציב עד 100$ קנייה מהאתרים הללו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ItayBm,

הי אני מחפש מארז HTPC מרווח,הNZXT Duet קטן וצפוף מידי..אם אפשר משהו בכיוון,כי ממש אהבתי את המארז,רק טיפה יותר מרווח מבפנים זה יהיה מעולה.. יש הצעות? הממ תקציב? לא גבוה 450 ש"ח או 700 ש"ח כולל ספק כוח אם יש משהו מעניין :-\ תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Alex662,

היי, אני קונה מחר את המפרט הבא שבנה לי עידן מהפורום: 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 439 ₪ - * מבצע * - CoolerMaster K280 + FSP Raider 550W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO דיברתי עם המוכר והוא אמר שיש אפשרות לעשות באנדל של ANTEC THREE HUNDRED TWO עם הFSP. במקור עידן בנה לי את המפרט עם ה302 אבל שינה בגלל שלא היה להם במבחר באנדל. אני חושב שה302 עדיף על הK280 אבל רציתי לשמוע את דעת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ZenMaster,

חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yonir,

צריך גם לכלול ספק של כ-300W. לוח האם המתוכנן הוא GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (מיקרו ATX) יכיל שני כוננים קשיחים (ושיהיה אפשרי להכניס עוד אחד למקרה של הרחבה בעתיד) לא מתוכנן OC או שימוש בכרטיס מסך חיצוני (בכל מקרה לא כרטיס מסך חזק) רצוי מארז קטן ושיראה טוב. (לא על חשבון פגיעה משמעותית באיוורור) רצוי כמובן שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה לא מאד קריטי. (הוא לא יהיה בחדר שינה/ סלון) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אני מנסה להבין האם הספק הזה תומך ב- crossfire? אני מנסה להבין באתר של ANTEC, אבל כתוב רק שזה SLI Certified. מישהו יכול להסביר לי האם הספק הזה תומך ב- Crossfire? מצורף לינקים של הספק - http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Type=MQ==&id=MTE4Mg== http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1174 אני מפחד לקנות את הספק הזה אם הוא תומך רק SLI ולא CROSSFIRE. אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את זה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eliil1,

היום הזמנתי מחשב מסקייפיסי.כרטיס גרפי הוא 4870X2 , והספק הוא Hiper HPU-4M630-PE 630W . אבל עכשיו יש לי חששות לגבי הספק...=\ המוכר אמר שההיפר הזה נחשבים לספקים הכי טובים בעולם , בלה בלה בלה... קיצר שיכנע אותי, אבל חשבתי לנכון לשאול אם זה באמת מתאים? עריכה: המפרט המלא הוא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤771 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 כונן קשיח Western Digital WD5001ABYS 500GB SATA2 16MB ¤500 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1178 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤518 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מ-KSP בגודל הוא בדיוק מה שאני מחפש [ביג טייפון ייכנס בפנים נכון?] הוא יפה אבל הבנתי מכאן שתרמלטייק לא טובים זה רק בהנחה שבזיגזג נגמר המלאי של האורורה החדש בעיקרון התקציב עד 850...מאזור המרכז [כמה שיותר קרוב לראשון] מחר אני נוסע לקנות בדוק השאלה רק איפה ומה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

מימשתי את האחריות עם הכרטיס מסך שלי (4850) ובמקום זאת היבואן שלח לי 4870 משומש הבעיה היא שהמארז שלי הוא אנטק 1380, שכולל בתוכו ספק 350W 80+ בלי אפשרות שידרוג, מה אתם אומרים, יחזיק או לא יחזיק? שאר המפרט מצד ימין תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aviel2kk,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מארז ואני מתלבט בין המארזים CoolerMaster Cosmos II RC-1200-KKN1 Midnight Black Full Tower ATX לבין Corsair Obsidian 900D תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nik55,

היי מעוניין בעצתכם למארז ספק שיתאים למיפרט הבא intel 7200 msi p45 neo f 2 gb ram msi 4670 כרטיס מסך ... מיועד למשתמש ממוצע ללא אוברקלוקינג ..משחקים לעיתים נדירות אם בכלל... אשמח לעצתכם... אני חשבתי על 4480 antec

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ate5502,

אני קונה מחשב חדש ומחפש להשתמש בספקים שכבר יש לי. אני צריך בערך 500W, ויש לי 2 ספקים של 300W. מה דעתכם? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם ולמעבד והשני לכרטיס מסך? יחזיק? עד כמה שאני יודע צריכת החשמל תלוייה בעבודה, והלוח אם לא מנצח על כרטיס המסך דרך הספק... מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by michal33,

שלום, אני בתהליך בניה של מפרט מחשב ומתלבטת בין 3 מארזים. אני מחפשת מארז שיהיה שקט, מאוורר ואיכותי. במחשב יהיה מעבד אינטל I5-2400 ובעתיד יתווסף כרטיס מסך חיצוני. יהיו בו גם 3 דיסקים קשיחים: שניים של 500GB ואחד של 2TB. Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Coolermaster - storm scout SilverStone Precision Black X1 120MM תודה, מיכל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idodos,

אני מחיפה ומחפש ספק עד 200 שקל. מעדיף לא להזמין אינטרנט אלה ללכת לחנות ולקנות. האם הספק של JSP (שיש בחנות של KSP) שווה ? או שזה כמו ג'נרי בעצם... ? ואם לא יש לכם המלצות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב, ישבתי איזה 7-8 דקות על כותרת, לא הצלחתי באמת לחשוב על כותרת עניינית. בכל מקרה, אני כרגע נמצא בשיקול של קניית כרטיס חדש, יחד עם מערכת חדשה. ההתלבטות היא בין GTX 670 לHD7970. עברתי באתרים הרשמיים של כרטיסי המסך וקראתי שהכרטיס GTX 670 דורש הספק של 550W בעוד שהכרטיס HD7970 דורש הספק של 500W. באופן עיקרוני רציתי לחסוך כסף ולהשתמש במארז שכבר יש לי (CM690) וספק כוח של 550W של קרוסייר שהיה יחסית פופולארי בזמנו כשקניתי את המחשב. האם הספק כוח הזה יכול להספיק לכרטיסי המסך הללו ומערכת מחשב שלמה? ואם לא, אשמח להמלצה לספק כוח מתאים עד 500 ש"ח, אבל אני באמת מעדיף לדעת אם הספק שלי יספיק. בזמנו הוא היה גם יחסית יקר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. משהו מוזל קורה למחשב שלי. כל חודש בערך קורה לי הארוע שמתואר בכותרת. המחשב נדלק בדיוק לחצי שניה (הנורה נדלקת ונכבית ישר), נכבה ואז לא נדלק יותר לכמה דקות (הנורה לא מגיבה בכלל). ואז אחרי כמה דקות הוא פשוט נדלק רגיל כאילו כלום לא קרה. למישהו יש מושג מה הכיוון? האם זה הספק? (HEC 400W) ניסיתי להחליף כבל חשמל, אך התופעה עדיין נמשכת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kobi122,

המפרט בצד הספק שלי כנראה הולך למות אז אני רוצה להחליף ממחר כרגע אני עם ספק 400W

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לא לשימוש HTPC אני פשוט רוצה לנוחות שלי המחשב משמש למשחקים ועבודה ממושכת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by natan805,

לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eegg,

מה לדעתכם מארז טוב יותר (זרימת אוויר , קירור, משקל, איכות וכו) מחפש פול טאוור עד 300 שח עם חלון צידי חשבתי על sunbeam transformer או ?Supertalent CA-601UFK Black?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by teh1archon,

בספק רב מאוד שאבצע מערך של SLI (ואם כן אז בטח שלא בשנתיים הקרובות). שקט זה לא משהו קריטי מהמעלה הראשונה. מעדיף לחסוך בחשמל ככל שאפשר למען איכות הסביבה והחשבון החודשי. מתכנן לבצע המהרה למעבד (3750k), כרטיס מסך (GTX660) ולזיכרון (כולם ברמות סבירות ולא משהו מטורף שמצריך קירור מטורף). סיכוי לא רע בכלל שבעתיד יצורפו דיסקים קשיחים נוספים (כרגע יהיו רק SSD אחד ורגיל אחד). Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail שעולה 610 ש"ח ועם תקן 80+ gold או Corsair TX650M 650W Modular Active PFC 14cm Fan שעולה 580 עם תקן 80+ bronze (כל האחרים אלו מאווררים של 12CM ולא אכפת לי שיהיה מאוורר גדול מזה) אם אין ספק שגם ספק 620W יספיק (לפי המחשבון ולפי ההמלצות של לקחת רמה או 2 מעל קיבלתי שכדאי ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים