ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת חוות שלכם על הספק האם הוא טוב והאם הוא מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H Kingston 4GB 1600 Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black Asus Xonar D2x ולהשתמש במארז ( NZXT Tempest AirFlowKing ) והספק Pc Power 610w שקיימים אצלי כ 3.5-4 שנים . http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-pc-power-s61eps-eu-610w-sli ורציתי לדעת האם המארז מתאים לצרכים של היום מבחינת ביצועי קירור + גודל המארז שיכלול את המפרט החדש + יציאות חדשות ? והאם הספק שלי יחזיק את המ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות IQPC וקניתי כ"מ ורציתי גם ספק כוח אז מישהו המליץ לי על ANTEC NEO ECO 520W אבל לא היה להם במלאי אז הם לקחתי את HEC WIN+ POWER 500 ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו הם אמרו לי שאם הוא עושה בעיות אני יחזיר אותו ולא תיהיה בעיה בקיצור להחליף ולקנות ספק יותר איכותי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא כזה i5 2300 מעבד intel h67blb3 לוח אם ddr3 1333mhz kingston 4gb זכרונות כונן dvdrw של סמסונג כונן של טרה 7200 rpm שלסיגייט מארז pc xin 630 usb w/500 psu עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש gtx 560 לא ti ואני לא יודע עם הספק הגנרי הזה מספיק המחשב כבר בן שנה בערך ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק בו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אחותי(השני בחתימה שלי)הלך הספק כוח.אני לוקח אותו השבוע לKSP שישימו לי ספק אחר,והפעם אני רוצה ספק נורמלי. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח עדיין על גבי המארז. חשבתי על המארז ANTEC 300 . התקציב שלי הוא 350 ש"ח. בתקציב הזה אני יכול לקנות את הANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה? ואם לא איזה מארז עדיף שבא כבר עם כמה מאווררים ומאוורר טוב את הבפנים? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי מעבד q6600 וכ"מ geforce 8800 gt 512 עם ספק enermax liberty 400. המחשב כבר אצלי 3 שנים. לאחרונה הוספתי כרטיס קול asus zonar hdav 1.3 deluxe ועוד הארד דיסק של טרה וחצי. ועכשיו נראה לי שהמחשב לא מקבל מספיק חשמל למשל כשאני רוצה לגשת להארד דיסק הזה אז לפעמים המחשב חושב לשנייה ואז נותן לי גישה אליו הוא שיש לפעמים במחשב רעש של "טיק" ואז המחשב עושה את הפעולה שהוא נדרש לעשות. נראה לכם שזה בעיה של חוסר חשמל? יש תוכנה שבודקת את צריכת החשמל במחשב בצורה אוטומטית (מבלי שצריך להקיש בעצמך מה יש לך במחשב) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) לא ידעתי בדיוק היכן לשאול זאת לכן אני שואל פה כי ההיתעסקות פה היא במארזים וספקים יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נמצא מארז ג'נרי לא שקט, משמיע מין "וווווווו" חלש, שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים (2X80mmמאוררים), [ http://img249.imageshack.us/img249/340/dscf1564ez1.jpg ] המארז מכיל את הרכיבים העיקרים הבאים: מעבד אינטל סלרון 2.4ג'יגההרץ, 256X2MB זיכרון פנימי וכ.מסך FX5200. המטרה בקניית מארז חדש היא רק כדי שיהיה לי שקט בחדר (מארז שקט/חרישי), ואם נשיג עוד פלוסים כמו (קרירות) אז למה לא? להלן כמה שאלות שהייתי רוצה לקבל עליהם מענה: *אני הבנתי שהמארז לא שקט במיוחד אבל אני אשאל כדי להיות בטוח - עד כמה המארז שקט (אם בכלל, כי אם לא אז אין לי סיבה בכלל להחליף מארז)?, האם שומעים את המאווררים שלו? או שיש צורך להחליף גם אותם? *כרגע יש לי ספק כח Hipro 250W (שנקנה לפני פחות משנה), יש צורך להחלי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין המארז הזה (גירסת USB3): http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-b25f/ ל FRACTAL R5: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r5-black ובהנחה ששניהם באותו המחיר, מה הייתם בוחרים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ספקים של 400 וואט ויש גם כאלה של 800.. איך אני בוחר? או שזה רק לכאלה שעושים מודינג ושמים את כל הניאונים וכל השגעונות למיניהם? הצרכים שלי זה סתם מחשב רגיל, ונניח אני קונה מארז שאין בו ספק כוח (נכון יש כאלה שמגיעים מראש עם ספק לא? או שאני מתבלבל..?) אז זה משנה בין מארז למארז באיזה ספק כוח משתמשים?? ואני ראיתי ככה שיש פה כל מיני הסברים אבל אני צריך סתם תשובה מהירה וברורה אני רק רוצה לבחור משהו נכון למחשב שלי אני לא מעוניין ממש להתחיל ללמוד את הנושא תודה =]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב דואל2קור, דיסק קשיח 160GB, כ.מסך Palit Geforce 7300GT Sonic 256MB, 1 גיג'ה זיכרון, לוח אם ABIT IL9 PRO. ניתקלתי בספקי כוח של JSP-TECH זולים ביחס להספקים שלהם. מה אתם אומרים על החברה הזאת? האם אלה ספקים ג'נריים? הוספתי פה רשימה של ספקים שלהם+מחירים: JSP-TECH ?PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) (24pin) 160ש"ח JSP-TECH ?PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 155ש"ח JSP-TECH ?PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 200ש"ח JSP-TECH ?PS-800 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 210ש"ח האם משתלם לקנות במחירים אלה ספקים של חברה זו בהספקים כאלה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז 3D AURORA של gigabyteת הבעיה שהאור הכחול שהוא מפיץ מכל חור אולי יפה אבל הןא משגע את השותף שלי, האם יש דרך לכבות את האור? למה בכלל קיים האור הזה ואם אי אפשר לכבות אותו האם יש דרך (שלא כרוכה בלשים סדין על המחשב כל הלילה ולחמם אותו כמו טוסטר) להסתיר אותו? תודה syberpuppy
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם אתם יודעים באילו חנויות באזור המרכז קיימת תצוגה של מארזים (בעיקר של CM)? חנויות כגון RSM, skypc וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדרך לרכישת כ.מסך 9800 GX2 ולכן אני רוצה לשדרג את הספק שלי איזה ספק מומלץ במחיר של עד 650 ש"ח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי רוצה לנהל דיון "באוויר" בנוגע לשדרוג מחשב ביתי המשמש לניגון סרטים, מוזיקה וגלישה. כאשר מתעורר צורך עתידי בתמיכה בסרטי HD, ואולי פזילה למשחקים.. המפרט הנתון הוא: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl *זיכרון - 2x2gb 800mhz *שני הארדדיסקים sata, 160gb+250gb *צורב - dvd. *…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם PS5251-2dFS בהספק 250 וואט האם זה שווה משהו למערכות עכשוויות והאם זה 250 אמיתי או סתם ספק ג'נרי של דל?? הוא כסוף לא מודלורי וניראה פשוט למדי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את הספק כוח seasonic ss-250su והוא הגיע עם שני חיבורים. אחד שהולך ללוח אם ושני הוא לא מוכר. יש לי תמונה: (זה החיבור עם המוקף בעיגול) אני רוצה לחבר עוד שני מאווררים , הארד דיסק וכונן דיסקים. איזה מתאם אני צריך לקנות? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן על HD4850 ורציתי לדעת אם הוא נכנס בHEC 6A19 ,ואם ספק FSP 450 יחזיק אותו עם E6320 OC..ואם לא אם HEC 500 יספיק. תודההה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז. לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-