ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היום לפני כשעה התפוצץ הFSP שלי ללא כל התראה מוקדמת וללא כל סיבה =\ זה קרה כשהלכתי לשניה למטבח, כשחזרתי אחי הקטן אמר לי שכל המחשבים בבית נכבו, הגעתי לחדר שלי והיה ריח של שרוף ולא הבנתי מה קרה חשבתי שהמחשב נשרף. לקחתי את הספק הג'נרי הישן שלי, הוצאתי את הFSP וחיברתי במקומו. להפתעתי, המחשב החל לפעול כרגיל, חיברתי הכל והדלקתי. הסתכלתי על הספק (אשר נראה בסדר מבחוץ) וראיתי שבתוך הספק כל הקבלים מפוצצים והנגדים שרופים, עדיין הריח השרוף נשאר בחלל החדר. הסיוט שחששתי ממנו התממש, הסיוט שבגללו קניתי את הספק הזה במקום הספק הג'נרי שהיה לי קודם וזה בא באופן כל כך לא צפוי וברגע הממש לא מתאים. בכל מקרה, אממש את האחריות שלי, (הספק בן פחות מחודש!) נקווה לטוב. זה פשוט לא נשמע טוב שספק ג'נרי פע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן שנה עם ספק כוח 700W של antec. כשאני מחבר אותו לחשמל בפעם הראשונה הוא מקפיץ לי את הממסר פחת. אחרי שאני מרים בחזרה את הממסר פחת, המחשב עובד בצורה תקינה, וכל עוד המחשב מחובר לחשמל (גם כאשר הוא מכובה) הכל תקין. ניסיתי לבדוק את המחשב בנקודות חשמל אחרות בבית וזה משתחזר לי כל הזמן, בתנאי שהמחשב היה מנותק מהחשמל לכמה שעות. לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אותו ממנו והסבירו לי שזה תופעה צפויה בספקי כוח גדולים. ברור שבספק יש קבלים עם קיבולת גדולה שנטענים בחיבור ראשון לחשמל וזה מה שגורם לממסר פחת לקפוץ. ועדיין, האם מדובר בתופעה רגילה או שבכל מקרה מדובר בספק דפוק? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, במקום עבודתי מעוניינים לבצע רכישה של מחשבים. כרגע אנחנו מתלבטים לגבי המארז (כלומר אנו לא יודעים איזה מארז לבחור) מבחינת תקציב אין מחיר כי המחיר שאנו מקבלים שונה מן המפורסם. בנוסף מידת רוחב 19 ס"מ ושאר הדברים כמו Atx Mid Tower. תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדרך לרכישת כ.מסך 9800 GX2 ולכן אני רוצה לשדרג את הספק שלי איזה ספק מומלץ במחיר של עד 650 ש"ח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אחותי(השני בחתימה שלי)הלך הספק כוח.אני לוקח אותו השבוע לKSP שישימו לי ספק אחר,והפעם אני רוצה ספק נורמלי. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור להיות לו 3 מצבים, אבל אני לא מוצא שום כפתור. וכרגע הוא די מרעיש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) לא ידעתי בדיוק היכן לשאול זאת לכן אני שואל פה כי ההיתעסקות פה היא במארזים וספקים יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נמצא מארז ג'נרי לא שקט, משמיע מין "וווווווו" חלש, שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים (2X80mmמאוררים), [ http://img249.imageshack.us/img249/340/dscf1564ez1.jpg ] המארז מכיל את הרכיבים העיקרים הבאים: מעבד אינטל סלרון 2.4ג'יגההרץ, 256X2MB זיכרון פנימי וכ.מסך FX5200. המטרה בקניית מארז חדש היא רק כדי שיהיה לי שקט בחדר (מארז שקט/חרישי), ואם נשיג עוד פלוסים כמו (קרירות) אז למה לא? להלן כמה שאלות שהייתי רוצה לקבל עליהם מענה: *אני הבנתי שהמארז לא שקט במיוחד אבל אני אשאל כדי להיות בטוח - עד כמה המארז שקט (אם בכלל, כי אם לא אז אין לי סיבה בכלל להחליף מארז)?, האם שומעים את המאווררים שלו? או שיש צורך להחליף גם אותם? *כרגע יש לי ספק כח Hipro 250W (שנקנה לפני פחות משנה), יש צורך להחלי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מתקין מחשב על הקיר (בתוך ארון החשמל יותר נכון :-) ) https://picasaweb.google.com/lh/photo/8ODVYeUMFavI7QoxCsWh-_EJRq6lNYjuIgJ8amngnGQ?feat=directlink אני מחפש כרגע פתרון להתקין 4 דיסקים 3.5, בצורה שתאפשר לי גישה מקדימה על ידי הכנסה ושליפה קלה. המארז שאני רואה שמתאים לי הוא משהו בסגנון הבא: או מישהו יודע היכן אני יכול למצוא משהו כזה בארץ? תלודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm בתכלס איך הוא בקרור? איך הוא ברעש? וורסמי אם הוא שווה את הכסף 350 עד 400ש"ח בערך. ועוד שאלה שווה להשקיע בספק מודולרי כמו זה? http://tms.co.il/product/5558
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח EZCOOL 450W ואני רוצה לקנות את הHD4870 RADEON......... האם הספק כוח הזה יוכל לסחוב או שעליי להחליף? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4. לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. פעם אחת, לפני שבוע, הוא החליט שהוא לא עולה. המאווררים הסתובבו אבל המסך היה שחור, לא היו שום צפצופים ואפילו לא היה פוסט. ניתקתי הכל, הוצאתי זיכרון והחזרתי אחד אחד למחשב. לא יודע מה היה אבל זה עזר. היום הוא פתאום החליט להיתקע במצב של POST ואחר כך מסך שחור עם סמן מהבהב באילו הוא מחפש את הכונן הנכון לBOOT. ניתקתי כל הדיסקים הקשיחים וחיברתי בחזרה וזה עזר. אז החלטתי אולי כדאי להחליף לי ספק כוח. תקעו לי באייבורי EZCOOL 500W וזה גם ככה טוב שהוא עובד 4 שנים וכבר שנתיים מחזיק את HD 4870. המחשב ישן, לכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בו. יש לי E8400 בלי OC בנוסף HD 4870 ו 3 דיסקים קשוחים. חשבתי על ANTEC VP 450. לפ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אל-פסק של APC, לפי האתר שלהם אני צריך לפחות 1200va, במחשב שלי השקעתי בשביל שיהיה חרישי. האם גם ה אל-פסק חרישי? ראיתי שיש מאווררים, מתי הם פועלים? תודה מנחם (פוסט ראשון, מזל טוב לי )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת חוות שלכם על הספק האם הוא טוב והאם הוא מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום אנשים טובים, ספק הכח שלי התקלקל (HEC500TD-TF) ואני מחפש ספק חדש שיתאים למערכת הבאה: לוח אם ASUS P5QC מעבד INTEL E8500 כרטיס מסך ATI RADEON HD4850 512 MB זכרונות 2x1G 800 + 1x2G 800 כוננים קשיחים 2x WD Cavalier green 500 GB אציין כי לכרטיס המסך ישנה כניסת 6 פינים שבלעדיה הכרטיס לא עובד (ניסיתי להחליף לספק כח אחר שיש לי) כמובן שהכי פשוט מבחינתי להזמין את אותו דגם של ספק, אך אשמח לדעת אם ישנן אופציות טובות יותר. אודה מאוד על עזרתכם, יום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות IQPC וקניתי כ"מ ורציתי גם ספק כוח אז מישהו המליץ לי על ANTEC NEO ECO 520W אבל לא היה להם במלאי אז הם לקחתי את HEC WIN+ POWER 500 ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו הם אמרו לי שאם הוא עושה בעיות אני יחזיר אותו ולא תיהיה בעיה בקיצור להחליף ולקנות ספק יותר איכותי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק כוח עם מינימום 600W למפרט חדש. הוא ישב במארז Antec P182. הכי חשוב לי יותר מהכל זה אמינות! שיחזיק לאורך זמן ושיהיה טוב ומומלץ בכל הנתונים. תקציב עד 700 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה יספיק לי למערכת הזאת? HEC 450TW-TF 450W 12cm fan 24pin? הוא לא ג'נרי? לא יותר מ300 ש"ח. ואני קונה מKSP. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪1050 לוח אם: 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ₪580 כרטיס מסך: X1950PRO 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ₪1200 ) דיסק קשיח: 405 WD 250GB 7200RPM, 16MB SATA2 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1260 צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ₪185 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ₪359
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי למשחקים ללא OC: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם: LGA775 Intel965P - 965P-DS4 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרון: DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 פעמיים כ. מסך: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO שאלות: 1. יש לי צורך באל פסק (מחשב + מסך 19) - על איזה חברה ללכת וכמה וואט ? 2. יש לי צורך בספק המליצו לי על ה- ENERMAX LIBERTY 400W אבל אני חושב שהוא יקר מידי ואני חושב שעדיף להשקיע באל פסק כך שזה לא משנה אם ש לי ספק יקר או זול בכל מקרה אם תהיה קפיצה משהו יפגע במחשב מה שלא יקרה במידה ויהיה אל פסק (תקנו אותי אם אני טועה....) בכל מקרה אשמח אם תמליצו לי איזה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי OCZ 500W SXS שמחזיק כרגע E8400 על סטוק עם 4870 והמפרט בצד לעוד פרטים הוא יחזיק 6950 עם I5 2300?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה מספיק להחזיק כרטיס כמו 260GTX ? (עם E5200 ו-2HD) מה בערך הגבול העליון שהספק יכול להחזיק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H Kingston 4GB 1600 Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black Asus Xonar D2x ולהשתמש במארז ( NZXT Tempest AirFlowKing ) והספק Pc Power 610w שקיימים אצלי כ 3.5-4 שנים . http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-pc-power-s61eps-eu-610w-sli ורציתי לדעת האם המארז מתאים לצרכים של היום מבחינת ביצועי קירור + גודל המארז שיכלול את המפרט החדש + יציאות חדשות ? והאם הספק שלי יחזיק את המ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה למע חדשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15000 מע: 1. מעבד: E6600 +2G 667 2. כ"מ: EVGA8800gts 320 SC 3. לוח: GA-965P-DS3 4. ספק LIBERTY 400W המלצה חמה אחת שקיבלתי היא NZXT apollo ; אשמח מאוד לקבל המלצות נוספות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-