ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה בנוסף אצטרך המלצה לספק עד גג 380 ש"ח מ ivory/ksp I5 2500k 8gb ram Sapphire HD 7950 boost
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצה ח'ברה?..אני צריך עזרה בקשר לחיבור של הספק לכרטיס מסך...אז ככה: לפני שבוע נדפק לי הספק אז קניתי חדש ואני רוצה לדעת אם זה משנה איזה חיבור אני מחבר לכרטיס מסך הכוונה לחיבור הזה שיש לו מן פיצול ,אז זה משנה אם אני מחבר את הראשי או את הפיצול ממנו..? תודה לעוזרים וד"א ככה על הדרך קחו עצה אל תתקרבו לרשת המחשבים של O.M.Cהשריות והאחריות שהם נותנים על הפנים, אם משהו נדפק לכם בטווח האחריות (הספק שלי לצורך העניין)הם נותנים אחד משומש במקום...ואחרי שגם הוא נדפק(התחליפי,המשומש) ואתה בא להחליף אותו הם אומרים שאין אחריות על זה אלא האחריות חלה על הספק הראשון שקנית ולא על הספק המשומש שקיבלת מהם לאחר שראו שהספק שקנית החדש באמת נדפק בקיצור אנשים עבודה בעיניים ",האחריות" ,השירות גם על …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת החורף ובעקבות מס' הפסקות חשמל שהיו אצלי בתקופה האחרונה, אני מעוניין לרכוש UPS לטובת כיבי מסודר של המערכת במקרה הצורך. מדובר בשרת unraid שרץ על המפרט הבא: מעבד: intel pentium G2030 זכרון: 1X4GB DDR3 לוח: asrock B75M-GL דיסקים קשיחים: 8X3.5" 5400 rpm green drives + 1X3.5" 7200 rpm קירור מעבד: zalman 8000 קירור מארז: 3X90mm + 1X120mm - לא ממותגים כרטיס PCI2SATA כרטיס raid pcie ספק: seasonic S12II-430Bronze(SS-430GB Active PFC) נק' נוספות שאולי ישפיעו על הבחירה: * ה UPS צריך להיות מסוגל להחזיק את המערכת מס' דקות בשביל שהליך הכיבוי יסתים בצורה נקייה ואם אפשר גם להדליק את המערכת באופן אוטומטי כשהחשמל חוזר. * מדובר על שרת שעובד 24/7 * קיים מנגנון של spin down לדיסקים שאינם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז בין התקציב שמופרת בכותרת. עם מערכת מים מובנית ושיתאים לGTX ... ושיהיה בו הרבה מקום. FULL TOWER או משו..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למקרה שקונים ספק חדש אז באמת חשוב לדאוג שיהיה את החיבור הזה או שאם יש 6 פינים איכותי לא יהיה הבדל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מישהו יכול לומר לי איך הספקים של EZCOOL? יכול להיות שספק 350W יהיה חזק יותר מ-500W? יש סוגים של ספקים מבחינת ההספק האמיתי שהם מוצאים? האם יכול להיות שההספק הרשום הוא לא באמת מה שהספק מוציא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש UPS למחשב ביתי (Intel 930D + LCD 19). מה שבעיקר חשוב לי זה שהמכישר לא יהיה רועש. אשמח להמלצות על דגמים שקטים (מתחת ל 40 דציבלים ממרחק של מטר). תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז חדש, נמאם לי מהטרנספורמר שלי! הדרישות למארז: שקט (למרות שאין לי בעיה להחליף לו את המאווררים בהמשך) כניסת .ESATA מקום לכרטיסי מסך גדולים. CABLE MANAGEMENT טוב. אם אפשר - פלטת לוח-אם נשלפת. אסטטיות. המחיר גמיש עד 800 ש"ח, אבל עדיף זול יותר! תודה מראש לעונים! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך להאט את מהירות מאוורר הספק? כדי שיהיה יותר שקט?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***כותרת*** תקציב עד 500 ש"ח נוכחי: מארז המארז שקיבלתי מאייבורי ספק: EZCOOL 430W
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את המחשב החדש עם המארז הזה ואני חייב לומר שהופתעתי לטובה מארז יפה,מרווח משו וגם הספק שמגיע איתו הוא לא כ"כ נורא ומחזיק את המערכת שלי יופי בסטוק ובמאמץ המאוורר שמגיע איתו שקט מאוד וכמובן גם המאוורר של הספק http://materiel.froggytest.com/modules/magazine/article.php?articleid=152
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הנ"ל יחזיק את המערכת בOC עד 3.6? HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular או Enermax MODU82+ 625W Active PFC 12cm Fan Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray P7P55D Deluxe s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel PowerColor X1950PRO זמני עד שיתברר מה קורה בשוק כרטיסי המסך Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan HAF922 ATX Black Case 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה למע חדשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15000 מע: 1. מעבד: E6600 +2G 667 2. כ"מ: EVGA8800gts 320 SC 3. לוח: GA-965P-DS3 4. ספק LIBERTY 400W המלצה חמה אחת שקיבלתי היא NZXT apollo ; אשמח מאוד לקבל המלצות נוספות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי הוא כזה : psu corsair rm550 Watt gigatbyte gtx 1070g1 intel core i7 7700 חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ובבדיקה באינטרנט ראיתי שהמעבד לוקח במקסימום של המקסימום במאמץ 70watt והכרטיס מסך הנוכחי 190 Watt השאלה שלי היא כזאת, האם הספק שלי יספיק אם אני רוצה למשל לשדרג ל אפילו rtx2080? שבמאמץ מקסימלי הוא לוקח 260Watt; אז אם אני לא טועה המרווח פה הוא ענקי (לא מתוכנן אוברקלוק, ובמידה ואני אחליף מעבד אז אני כבר כן אלך על שדרוג לוח אם וספק). אין כאן איזה פקטור שאני לא לוקח בחשבון שנותן עוד 200Watt איפשהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי ספק כוח מסוג Corsair TX650M. וכרטיס מסך מסוג Sapphire HD 6850 1GB. כעת יצא מצב בו אני יכול לקבל עוד כרטיס מסך מאותו סוג בידיוק, והתחלתי לחשוב על לחבר את שתיהם במערך Crossfire. - האם הספק יצליח לספק כוח לשתי הכרטיסים? נ.ב. אני לא יודע אם שאר המפרט משנה, אך במידת הצורך אכתוב פירוט מלא. בברכה, ניר גלאון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כשמתקינים את ההרדסיק חייבים להשתמש בגומיות? הבנתי שיש עם זה בעיה כי אם אני נוסע עם המארז ברכב הן יכולות להקרע.. (נכון לעכשיו יש לי בהזמנה את הסונטה2, אבל אני שוקל להוסיף ולקחת את הP150) תודה בעלי P150 מה דעתכם על המארז? בעיקר מבחינת טמפ' ושקט.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה לדעתכם עדיף? Antec 300 או CoolerMaster Gladiator 600? על הראשון אומרים שהוא מאוד שקט. השני מאוד נוח בהתקנת דיסקים קשיחים וכוננים.... מחיר דומה. מה עדיף? או שמה בכלל עדיף Nzxt Guardian 921 ??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , השבוע שדרגתי את הלוח אם + המעבד מ ASUS P5P43TD עם מעבד E8400 , ל Gigabyte Z68XP UD3 ומעבד I7 2600 . לפני השדרוג הספק שלי - HEC WIN+ 700W החזיק את ה GTX295 מצויין ! לאחר השדרוג - פשוט לא קיבלתי כלום במסך ונראה כאילו הכרטיס עובד תקין ... לבסוף אחי תרם לי GTX470 שחובר ועבד מצויין , כמו גם GTX9500 ישן לבדיקה . האם ייתכן שהספק הזה לא מספיק ל 295 בשילוב עם הלוח אם הזה ? ?? אשמח לעזרה , תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק שלהם מאיביי והמחירים שלהם יחסית זולים אני צריך ספק חזק 550w עד 700w האם הם חזקים ואפשר להעמיס עליהם כרטיס מסך חזק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מע' UPS למחשב החדש, עקב מזל "רע" עם המחשב הקודם. המטרה אינה דקות ארוכות של עבודה, אלא בעיקר באפשרות ייצוב המתח ומניעת נזקים למחשב בעת קצר בבית \ סופת ברקים. מפרט: Q6600 P35 DS3R OCZ XTC REV2 4X1GB כרטיס מסך (8600GTS בקרוב), נוכחי X1550 LIBRETY 520W 4 HDD 2 DVDRW מסכים: 1.LG L193SA 2.BENQ FP547 בנוסף, יש לי ציוד הקפי רב, שאני מעוניין להגן גם עליו כגון: כ.קול חיצוני (EXTIGY), רמקולים, מודם ראוטר ונתב נוסף
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מאווררים למארז: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למארז NZXT APOLLO אני רוצה לשים אחד מקדימה ולהחליף את האחורים כי הוא מאד חלש. יש להם ביצועים טובים מאד מה כדאי? עוד משהו: אם אני לוקח את שניהם בגירסאות הכי חזקות שלהם וקונה בקרת שליטה אני אוכל להוריד את המהירות בלי בעיה נכון? אם כן, תמליצו לי על מערכת בקרה שתכנס טוב למארז שלי עד 200 שקל רצוי מהחנות פנדה כי אני מב"ש (אפשר גם מנועה כי אני קונה מהם את המאווררים). שמתי עין על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1881 הוא לא יפריע לדלת של המארז להסגר? תודה ענקיתת
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת הצורך המלצות על רכיבים שונים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-