ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
היי מה דעתכם על ספקים של חברת JSP-TECH בכלל והספק הזה בפרט? http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm נראה לי זול מידי אבל נראה רציני.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת מחשב חדשה ללא ציוד היקפי. אך הספק שנתקלתי בו מבחינת מחיר הכי משתלם. Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails השאלה האם הספק מתאים לכרטיס מסך מבחינת חיבורים ומבחינת הספקי כוח. נכנסתי לאתר של היצרן ואני לא מוצא מידע על הספק הזה יותר. והאם הוא יתאים לי לעתיד אם ארצה לעשות CROSSFIRE המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪493 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ₪321 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה לאוח אם שמאפשר 4 USB מקדימה ולכן אני צריך מארז עם 4 חיבורים מקדימה ו8 מאחורה דגם הלוח אם: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm בתכלס איך הוא בקרור? איך הוא ברעש? וורסמי אם הוא שווה את הכסף 350 עד 400ש"ח בערך. ועוד שאלה שווה להשקיע בספק מודולרי כמו זה? http://tms.co.il/product/5558
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח EZCOOL 450W ואני רוצה לקנות את הHD4870 RADEON......... האם הספק כוח הזה יוכל לסחוב או שעליי להחליף? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, יש לי Hec 300 שמפעיל P4 2.4 עם 1ג'יגה זיכרון, 6800GT, שני דיסקים קשיחים ו-Live Audigy 2 השדרוג שאני רוצה לעשות זה למשהו בסיגנון: מעבד חדש Amd 3500 עם ליבה אחת (לפי תקציב) כרטיס מסך X1950Pro לוח שיתמוך ב-DDR 1 וב-Pci express כמובן האם ספק 300W של Hec יחזיק? אני יודע שכרטיס המסך יכול לעשות את כל ההבדל, אבל חשבתי שכיוון שזה הדגם המוחלש (יחסית) ושהוא קצת יותר יעיל מדגמי ה-1900 בצריכה שה-300W יחזיק אותו... ??? מישהו יכול לאשר או להכחיש ואולי גם להסביר איך לחשב? תודה אה כן והמלצה לספק אם אכן צריך...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכולכם עד עכשיו כבר בטח יודעים הזמנתי מפרט חדש מ-IQPC עם המארז הזה. ועוד משהו ששכחתי לציין בשאלה הקודמת עליו.. הבחור שהולך לבנות לי את המארז אמר לי שהוא מעדיף להוציא את התפסנים המקוריים שה-CM690 בא איתם, ובמקום זה לתפוס את החוטים עם אזיקון. לפי דעתו זה סתם מיותר. מה דעתכם? שווה לבקש ממנו במיוחד להשתמש בתפסנים המקוריים או שתפיסה שלהם ע"י אזיקון יכולה להיות יעילה לא פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום אנשים טובים, ספק הכח שלי התקלקל (HEC500TD-TF) ואני מחפש ספק חדש שיתאים למערכת הבאה: לוח אם ASUS P5QC מעבד INTEL E8500 כרטיס מסך ATI RADEON HD4850 512 MB זכרונות 2x1G 800 + 1x2G 800 כוננים קשיחים 2x WD Cavalier green 500 GB אציין כי לכרטיס המסך ישנה כניסת 6 פינים שבלעדיה הכרטיס לא עובד (ניסיתי להחליף לספק כח אחר שיש לי) כמובן שהכי פשוט מבחינתי להזמין את אותו דגם של ספק, אך אשמח לדעת אם ישנן אופציות טובות יותר. אודה מאוד על עזרתכם, יום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז, שיהיה חרישי! אני ממש רגיש בקטע הזה של לשמוע את המחשב. כרגע יש ברשותי מארז Tagan EL Diablo, שמוצע למכירה [550], מכוון שאינו מספק אותי מבחינת שקט. התקציב 700 ש"ח, אבל להגיע לסכום כזה רק אם באמת יהיה הבדל משמעותי. חשבתי על Antec 900, מה דעתכם עליו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה בנוסף אצטרך המלצה לספק עד גג 380 ש"ח מ ivory/ksp I5 2500k 8gb ram Sapphire HD 7950 boost
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://cw3.wallashops.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cjc/pic/z_1EKE6300.jpg יש לכם מושג ? ואם יש לכם הצעות אחרות למארז יפה, מאורר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב, יש לי ספק hec-750dr-at הנא לינק, יש לי בדיוק כזאת מדבקה אליו. הספק בן שלוש. זה תקופה ארוכה בשבילו? אם אתם הייתם מרכיבים לעצמכם מחשב חדש, הייתם משאירים ספק זה או לוקחים חדש? בעיקרון המערכת שלי תצרוך 450W כ. מסך שיהיה לי ZOTAC GTX 650 Ti Boost 2GB תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מתקין מחשב על הקיר (בתוך ארון החשמל יותר נכון :-) ) https://picasaweb.google.com/lh/photo/8ODVYeUMFavI7QoxCsWh-_EJRq6lNYjuIgJ8amngnGQ?feat=directlink אני מחפש כרגע פתרון להתקין 4 דיסקים 3.5, בצורה שתאפשר לי גישה מקדימה על ידי הכנסה ושליפה קלה. המארז שאני רואה שמתאים לי הוא משהו בסגנון הבא: או מישהו יודע היכן אני יכול למצוא משהו כזה בארץ? תלודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב מעלה תמונה של ספק כח לדוגמא. עם 2 מאווררים איך משפיעים המאווררים על הסירקולציה במארז? התחתון יונק מבפנים החוצה והאחורי דחוס מבחוץ פנימה ? אם זה כך , זה מתבצע במקביל ? כי אם כן אז זה יכול להוות בעייה בסירקולציה כי האוורי החם שהוא יונק מהאוורר התחתית לא מוצא דרכו החוצה כי יש זרם אוויר שנכנס בו זמנת פנימה מהמאוורר שבג הספק. או ששניהם יונקים החוצה ואז זה שבתחתית יונק לחלל הספק וזה שבגב הספק בעצם ממשיך את הפעולה ויונק החוצה לחלל החדר? שאלה שניה,אצלי בספק EG365P-VE ENERMAX , ישנו כיוון מהירות למאוורר הספק (כפי שמופיע בתמונה מצורפת) . הבעוצמה מקסימלית הוא נשמע היטב ואז אני מעביר אותו למצב הכי נמוך שם הוא שקט להפליא. זה לא פוגע בספק עצמו ? הרי המאוור הזה יונק החוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אל-פסק של APC, לפי האתר שלהם אני צריך לפחות 1200va, במחשב שלי השקעתי בשביל שיהיה חרישי. האם גם ה אל-פסק חרישי? ראיתי שיש מאווררים, מתי הם פועלים? תודה מנחם (פוסט ראשון, מזל טוב לי )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה מספיק להחזיק כרטיס כמו 260GTX ? (עם E5200 ו-2HD) מה בערך הגבול העליון שהספק יכול להחזיק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק כח ושמתי לב לפחות כרגע שהמאוורר שלו פשוט לא פועל כרגע. ( יש לציין ששמתי לב לזה ביום קפוא - היום אחרי שהמחשב היה כבוי כשעה שעתיים) הוא לא מתחמם גם אחרי פעולה והטמפ' הכללית במארז טובה ואין תקיעות וכו. רציתי לדעת האם יש מצב שהוא פועל לפי חיישן כלשהוא או שעדיף שאני אבדוק מה הענינים עם המאוורר. הספק - סילברסטון 475 <---
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז nzxt phantom יגיע לישראל ? ואיכן יהיה ניתן לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במקום עבודתי מעוניינים לבצע רכישה של מחשבים. כרגע אנחנו מתלבטים לגבי המארז (כלומר אנו לא יודעים איזה מארז לבחור) מבחינת תקציב אין מחיר כי המחיר שאנו מקבלים שונה מן המפורסם. בנוסף מידת רוחב 19 ס"מ ושאר הדברים כמו Atx Mid Tower. תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אותו , הרכבתי הכל כמו שצריך , יש בעיה אם המארז והספק , יש חוטים בספק שלא מצליחים להגיע ללוח אם (לא מספיק ארוכים ) ויש שישה מאווררים במארז ואני יכול לחבר רק 3 מהם לספק ואני לא רואה שום אפשרות לחבר את השאר.. אין אפשרות לאילתור אם הספק... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסת ה Mid-Tower. אני קונה מחשב בחודש הקרוב עם המפרט הבא (מה שרלוונטי לקירור): i5 3450 + katana 3 sapphire 7850 seasonic 520w הוא מגיע עם 3 מאווררים: קדמי, אחורי ועליון. אם למישהו יש מידע או אפילו נסיון איתו מבחינת קירור ושקט אני אשמח אם ישתף. עולה 515 באייבורי, 598 בIQPC (בתקווה שאפשר להוריד אותם קצת עם קנייה של מחשב). כמובן הצעות לחלופות טובות יותר עבור הסכום הזה יתקבלו בברכה. תודה וערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה יספיק לי למערכת הזאת? HEC 450TW-TF 450W 12cm fan 24pin? הוא לא ג'נרי? לא יותר מ300 ש"ח. ואני קונה מKSP. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪1050 לוח אם: 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ₪580 כרטיס מסך: X1950PRO 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ₪1200 ) דיסק קשיח: 405 WD 250GB 7200RPM, 16MB SATA2 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ₪1260 צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ₪185 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ₪359
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל ספק מודולרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי OCZ 500W SXS שמחזיק כרגע E8400 על סטוק עם 4870 והמפרט בצד לעוד פרטים הוא יחזיק 6950 עם I5 2300?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4. לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. פעם אחת, לפני שבוע, הוא החליט שהוא לא עולה. המאווררים הסתובבו אבל המסך היה שחור, לא היו שום צפצופים ואפילו לא היה פוסט. ניתקתי הכל, הוצאתי זיכרון והחזרתי אחד אחד למחשב. לא יודע מה היה אבל זה עזר. היום הוא פתאום החליט להיתקע במצב של POST ואחר כך מסך שחור עם סמן מהבהב באילו הוא מחפש את הכונן הנכון לBOOT. ניתקתי כל הדיסקים הקשיחים וחיברתי בחזרה וזה עזר. אז החלטתי אולי כדאי להחליף לי ספק כוח. תקעו לי באייבורי EZCOOL 500W וזה גם ככה טוב שהוא עובד 4 שנים וכבר שנתיים מחזיק את HD 4870. המחשב ישן, לכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בו. יש לי E8400 בלי OC בנוסף HD 4870 ו 3 דיסקים קשוחים. חשבתי על ANTEC VP 450. לפ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-