עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by אאאאריאל,

שלום לכולם, החלפתי את כרטיס המסך שלי ל GTX 470. אני עורך וידאו והעומס על המערכת שלי הוא גבוה יחסית לכן חשוב לי אוורור טוב, חשוב לציין שאני גר בתל אביב ובקיץ הזה כרטיס המסך מגיע ל 80 מעלות ללא עומס. (המעבד-Q9550 הגיע ל60 ללא עומס לפני הוספת קירור מים של Coolit).אני מחפש מארז מרווח מאוורר וכמובן שקט בסביבות ה- 400 ש"ח. קראתי המלצות בפורום על ה CM 690II- החסרון שלו מבחינתי הוא הכניסות הקידמיות העיליות (וגם קצת המראה) אבל אם הוא באמת המומלץ ביותר בתחום זה אז ניחא. אין לי שום צורך בחלון או כל דבר דומה. יש למישהו המלצות מעניינות? תודה

2. Started by arikbaron,

שלום לכולם ברצוני לבדוק ולנקות המאורר הקדמי בלי לחדור פנימה. האם ניתן ואיך? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי שוב פורום ספקים ומארזים. החלטתי ללכת על ספק אחר, אוליי יהיה שינוי. אני רוצה ספק טוב ושקט, שיתאים ל CF ול OC(במיוחד OC). [מומלץ 450W ומעלה, גם אם זה חזק מידי למערכת שלי...] עד 520 שקלים. (רצוי לבחור ספק מפנדס, משם אני קונה את מחשב). שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. OCZ 3GB 800MHz, DDR2. ATI 4850HD 512MB. תודה, וסליחה מראש ממנהל הפורום עד עבירת החוקים באשכול הקודם.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. התקשרתי ל-RSM בקשר להזמנה שלי, הנציג העיר לי שהוא לא מבין למה בחרתי לקחת SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver. שאלתי מה הבעיה, הוא הסביר שהספק ישן ונמצא כבר שנתיים בשוק ואילו האנטק כ-3 חודשים ויותר טוב, יותר חזק ויותר זול בהשוואה. הוא צודק? מודה מראש לתגובה מהירה, חייב לתת תשובה סופית היום!..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by גיימרית,

ראיתי שיש מארזים שמגיעים עם..לא בדיוק תיק, אבל לא ידעתי איך לקרוא לזה, לנשיאה שלהם. יש אפשרות לרכוש משהו כזה בארץ? מישהו נתקל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TripMan,

כמה מאווררים באים עם המארז הנ"ל? מהי צורת המחבר של החשמל של המאווררים? ככה? או ככה? ייש לי בלוח אם רק 2 מהסוג הראשון , אחד לקירור מעבד ואחד פנוי( שאליו מחובר מאוור אחורי כרגע במארז)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shimeoni,

שלום ! ברצוני לשאול מה ההבדל בין ספק atx עשרים מגעים לבין ספק 24 מגעים ? ןמה ההבדל החשמלי ביניהם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מתלבט לגבי איזה מארז כדאי לקנות למחשב חדש שהמפרט שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344504.msg2978972#msg2978972 לא הייתי רוצה לחרוג מ 5500 ש"ח סה"כ והמפרט הנוכחי עולה 4767 ש"ח בלי מארז וקירור למעבד. אני מניח שקירור למעבד יעלה משהו כמו 250 ש"ח ולכן אני מחפש מארז שעולה עד 500 ש"ח. הדרישות שלי הוא שיהיה FULL TOWER, שיהיה פילטר אבק, גומיות בחיבורי דיסקים ושיגיע עם מאווררים שקטים וטובים. כמו כן אם יש לו מגבלות (כמו ש TONIQ TOWER לא נכנס בפנים וכו') אז נא להגיד גם כן.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alexbmw,

איפה אני יכול להשיג מארז כזה של dell xps וכמה זה יעלה לי ? ואם אני לא יכול להשיג מארז של dell xps אז איפה אני יכול להשיג מארז btx במחיר שפוי ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש לי את שני הספקים האלה. מה יכול להחזיק כרטיס מסך שדורש חיבור לחשמל. 9600GT יחזיק?,HD4770 יחזיק? עכשיו תצאו רגע מהדעות על זבל גנרי. אני רוצה לשמוע דעות לגבי מי שיש לו GOLDEN TIGER. מוזר של G.T יש 14A ב12 V ומשהוא 11A ב12 V לEZ יש 18A ב12V מדובר למחשב E2180 MSI G31 1GB DDR800

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי אל פסק של אדוויס, דגם של 650W. הסוללה נגמרה, והחלפתי לחדשה לבד. מצברים כאלה יש לי המון בעבודה שלי באיכות גבוהה (מצברים לציוד צילום). מה שהיה שם היה 7.2 אמפר. שמתי מצבר של 7.0 אמפר של חברה טובה ויקרה. הבעיה- בעבר האלפסק היה מחזיק את המחשב+מסך LCD ל 14 דקות. עכשיו בקושי דקה ונופל מייד. מדוע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yan,

הרבה ישר יגיבו "מבחינת מה? מחיר? ביצועים..?" אז מבחינת הכל אם משכללים את כלל הנתונים,מה המארז שאם לא היתה לכם הגבלה של כסף הייתם רוצים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by weissby,

יש ספקים של 400 וואט ויש גם כאלה של 800.. איך אני בוחר? או שזה רק לכאלה שעושים מודינג ושמים את כל הניאונים וכל השגעונות למיניהם? הצרכים שלי זה סתם מחשב רגיל, ונניח אני קונה מארז שאין בו ספק כוח (נכון יש כאלה שמגיעים מראש עם ספק לא? או שאני מתבלבל..?) אז זה משנה בין מארז למארז באיזה ספק כוח משתמשים?? ואני ראיתי ככה שיש פה כל מיני הסברים אבל אני צריך סתם תשובה מהירה וברורה אני רק רוצה לבחור משהו נכון למחשב שלי אני לא מעוניין ממש להתחיל ללמוד את הנושא תודה =]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shelley duncan,

.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הי, אני בונה מחשב לפי המפרט הבא ומבקש המלצה לספק בטווח 400-450 ש"ח. מעבד Q9450 (ללא OC ייתכן OC קל בעתיד). לוח ASUS P5Q כ. מסך ATI 4850 (כמובן שייתכן שדרוג לכרטיס יותר מתקדם בהמשך) 2 דיסקים קשיחים 1 צורב אני מתלבט בין כמה ספקים וכמה הספקים. הבנתי שההספק לא אומר הכל ויש ספקים "חלשים" יותר , שווי ערך לספקים אחרים "חזקים" יותר. כיום אני משתמש בספק של HEC וחשבתי לרכוש ספק שלהם 600W-650W ראיתי גם דגם שנקרא ZEPHIR - 650W (יותר יקר אמנם) מה ההבדל בינו ל 650W הרגיל? מה הניצולת שלהם? יציבות ורושם כללי? שמעתי כאן לאחרונה על חברת PCPOWER&COOLING ויש להם ספק 500W ב 400 ש"ח, האם הוא יספיק או שהוא גבולי מדי? איך הוא בהשוואה ל HEC? אמינות, יציבות? חשוב לי גם הרעש של הספק. ספקים אחר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DarkLloth,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ECA5001-BS&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מס שאלות : 1. האם זהו מארז טוב לתקציב שלו (יתווסף מאוורר מאחורה) ? 2. האם יכנס בפנים GTX + Big Typhoon ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חשוב לי שיכנס כמה שפחות אבק פנימה ושיהיה שקט, וגם ספק שיחיזק את המערכת הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 האם הבחירה בסדר או שיש משהו יותר טוב שם בחנות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הייי אני כרגע עם הספק הכי פשוט שיש, קניתי מאייבורי כשנשרף לי ספק מצוין של HEC אחרי 6 שנים שהוא עבר בין 3 מחשבים שונים 450W EZCOOL , אני לא צריך משהו יותר חזק מזה הבעיה שהוא עושה רעש נוראי שמפריע בזמן שינה (המחשב נמצא 3 מטר מהראש שלי בקו ישר..) אני צריך המלצה לספק פשוט , 400 450W פשוט שעומד בקריטריונים הבסיסיים אבל פשוט לא מרעיש בצורה כל כך מזעזעת אני לא מוצא סיבה לקנות ספק ב700 שקל אני לא חושב שיש לי שימוש בספק כזה המפרט שלי רשום בצד אם זה יעזור במשהו, בנוסף לעוד הארדיסק. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקיי אז ככה: יש לי מעבד q6600 וכ"מ geforce 8800 gt 512 עם ספק enermax liberty 400. המחשב כבר אצלי 3 שנים. לאחרונה הוספתי כרטיס קול asus zonar hdav 1.3 deluxe ועוד הארד דיסק של טרה וחצי. ועכשיו נראה לי שהמחשב לא מקבל מספיק חשמל למשל כשאני רוצה לגשת להארד דיסק הזה אז לפעמים המחשב חושב לשנייה ואז נותן לי גישה אליו הוא שיש לפעמים במחשב רעש של "טיק" ואז המחשב עושה את הפעולה שהוא נדרש לעשות. נראה לכם שזה בעיה של חוסר חשמל? יש תוכנה שבודקת את צריכת החשמל במחשב בצורה אוטומטית (מבלי שצריך להקיש בעצמך מה יש לך במחשב) ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כשרכשתי את המחשב, רציתי ספק כוח לא ג'נרי וקניתי אותו. הוא עלה לי 330 ש"ח. שמתי לב שבסקירה באתר הוא קיבל 2 כוכביות ולא התלהבו ממנו(כמובן שהתכוונו לספקים אחרים מאותה חברה ולא לספק הזה ספיציפי) מה חוות דעתכם על הספק? האם הוא שווה את הכסף. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DimRah,

SeaSonic SS-750AT 750Watt 80Plus Bronze SeaSonic S12D-750 750Watt 80Plus Silver ו-Antec HCG 750W 80Plus Bronze עכשיו לפי מה שידוע לי, הספק הראשון והשני מאוד ידועים ויש להם ביקורות טובות! לגבי השלישי לא בדקתי, אבל שמתי לב שיש לו 80Plus Silver והוא באותו מחיר כמו האנטק, שיקר מ-SS-750AT ב-30 ש"ח. שאלתי היא כזאת, איזה מבין השלושה על איזה עדיף ללכת? לא איכפת לי לקנות ספק ב-600 ש"ח, העיקר שיהיה איכותי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IlanF,

אני באמצע הרכבת מחשב ושמתי לב שהחיבור שלי קצת שונה ממה שצריך ליהיות. בלוח אם יש לי חיבור 8 פין כזה: (ותסלחו לי על הצייר הנוראי ) בספק יש לי 3 חיבורי 4 פין, כששניים מהם בבירור הולכים ביחד לחיבור 8 פין, אבל המבנה של החיבור עצמו טיפה שונה ממה שיש בלוח (שימו לב שהחיבור בצד ימין בתמונה כל הפינים הם בצורה המשושה הזאת, בזמן שבצד שמאל יש גם 2 שהם מרובעים) הם נכנסים לחיבור בלוח אם, אבל השאלה שלי אם זה תקין או לא - לא יצא לי להתקל בדבר כזה עדיין עריכה אחרי עוד קצת חיפושים בגוגל מצאתי שזה תקין וזה צריך לעבוד כרגיל - וזה בהחלט עובד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itelon,

Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך WinFast PX7600Gt TD256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)?? מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מתאים כן או לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Eliya,

רוצה לשמוע חוות דעת על הספק הזה ולמי שראה שיבושים בו וכו'.. הנה הקישור לספק http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HEC-550TE יש ספק 550 אחר ששווה 300 שקל בערך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shy,

שלום מתלבט בין antec titan ל antec p 182 כבר היתי סגור על ה 182 ואז ראיתי בנועה מבצע כולל ספק 650 עולה כ 100 ש"ח יותר מה 182 ללא ספק האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים