ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי אני כרגע עם הספק הכי פשוט שיש, קניתי מאייבורי כשנשרף לי ספק מצוין של HEC אחרי 6 שנים שהוא עבר בין 3 מחשבים שונים 450W EZCOOL , אני לא צריך משהו יותר חזק מזה הבעיה שהוא עושה רעש נוראי שמפריע בזמן שינה (המחשב נמצא 3 מטר מהראש שלי בקו ישר..) אני צריך המלצה לספק פשוט , 400 450W פשוט שעומד בקריטריונים הבסיסיים אבל פשוט לא מרעיש בצורה כל כך מזעזעת אני לא מוצא סיבה לקנות ספק ב700 שקל אני לא חושב שיש לי שימוש בספק כזה המפרט שלי רשום בצד אם זה יעזור במשהו, בנוסף לעוד הארדיסק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לשדרג את המחשב ברכיבים הבאים: לוח אם Asus M5A97 R2.0 AMD Eight Core FX-Series 8350 --- 125W מאוורר למעבד Noctua NH-D14 זיכרון למחשב G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 מה שנשאר: SSD 120gb HDD 1 TB X 2 radeon hd 5850 cd ...... האם Liberty 500W יחזיק רכיבים אלו ללא מאמץ?? ואם לא האם הוא יחזיק מערכת מקבילה על בסיס i5 4760k (באותו מחיר)?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז כזה: http://www.chillblast.com/images/P/RAVEN-RV03-PC-Chassis.jpg כבר שלושה ימים בערך אני מנסה למצוא את הספק אבל לא מצאתי (לא פירקתי יותר מידי, רק פתחתי מהצדדים) ועכשיו ראיתי מאיפה הכבלים באים. מצד אחד שלהם הם נכנסים פנימה אז החלפתי לצד השני, וראיתי למטה שכתוב "סיסוניק 100-250VAC" רק באנגלית כמובן. אני יודע שסיסוניק זו חברה של ספקים, האם הספר שלי הוא 250 וואט? לא נשמע לי הגיוני בכלל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה שהרבה יגיבו ויתנו את דעתם, זה חשוב לי מאוד. \היי כולם. אני קונה מחשב חדש, וזה המפרט שלו: E8400 קירור למעבד: Thermaltake V1 Asus P5Q Pro 4GB - 800MHz: Kingston כרטיס מסך: HD4850, 512mb ספק כוח: Crosair 550W ------------------------ יש לי אפשרות לבחור אך ורק מארזים של Thermaltake. אל תשאלו למה. בנתיים אני די סגור על ה Soprano DX (VE7000BWS) אבל ראיתי כמה ביקורות רעות וכמה טובות, וזה די בילבל אותי.. אם אפשר, תנו את חוות דעתכם פה עליו. תקציב שאני מוכן להשקיע במארז: 600 ש"ח מקסימום. מה חשוב שיהיה למארז: שיהיה עם כמה שיותר לדים (רציני) עדיף שיהיה מבריק ומעוצב יפה, ועדיף עם חלון. -- שיהיה שקט ומקורר היטב, ושתהיה עם זרימת אוויר טובה. - עדיף שיהיה מרווח ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המארז של ANTEC ה-SONATA II+הספק המובנה של 450W שבא איתו יספיקו למערכת הבאה: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון Kingston DDR2 1024MBX2 667MHZ CL5 SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200RPM SATA2 לוח אם Asus P5B אותה שאלה לגבי המארז של GIGABYTE ה- Poseidon וספק HEC WIN 550W. אשמח בדרך לדעת גם איזה מארז+ספק יתאימו יותר למערכת הנ"ל מתוך 2 האפשרויות שכתבתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח חדש למחשב בשביל שאני יוכל לעשות SLI עם שני כרטיסי GTX570, על איזה ספק כוח אתם ממליצים במחיר של 650 ש"ח (אפשר לחרוג עד 700 ש"ח). זה המפרט שלי: Intel Core i7 2600K Intel DP67BA (אני מחליף אותו ל Gigabyte Z68X-UD4-B3) Gigabyte GTX570 דרך אגב, מה אתם חושבים על הספק Antec High Current Gamer 900W ועל הספק Seasonic SS-750AT 850W?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שרות נאמן של בערך 5 שנים הסוללה של הUPS כבר לא מחזיקה אז קודם כל רציתי לדעת איפה אפשר להשיג סוללות חוץ מאצל היצרנית(אדוויס אינג'ניריינג)? ושאלה נוספת היא האם אפשר לחבר סוללה חזקה יותר או שזה מצריך שינוי של כל המכשיר גם כן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא כזה i5 2300 מעבד intel h67blb3 לוח אם ddr3 1333mhz kingston 4gb זכרונות כונן dvdrw של סמסונג כונן של טרה 7200 rpm שלסיגייט מארז pc xin 630 usb w/500 psu עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש gtx 560 לא ti ואני לא יודע עם הספק הגנרי הזה מספיק המחשב כבר בן שנה בערך ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק בו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש לו מחבר מתחים המיועד ל24 פינים. ידוע לי שיש ספקים עם תקע של 20 פינים וצמוד אליו עוד תקע של 4 פינים. מה ההבדל בין ספק של 24 פין לספק של 20 פין והאם יש אפשרות להשתמש בספק של 20 פינים ללוח של 24 פינים? מה תפקיד התקע הנוסף של ארבעת הפינים?(לא התקע של ארבע פינים שהולך ליד המעבד)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את הספק כוח seasonic ss-250su והוא הגיע עם שני חיבורים. אחד שהולך ללוח אם ושני הוא לא מוכר. יש לי תמונה: (זה החיבור עם המוקף בעיגול) אני רוצה לחבר עוד שני מאווררים , הארד דיסק וכונן דיסקים. איזה מתאם אני צריך לקנות? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב, יש לי ספק hec-750dr-at הנא לינק, יש לי בדיוק כזאת מדבקה אליו. הספק בן שלוש. זה תקופה ארוכה בשבילו? אם אתם הייתם מרכיבים לעצמכם מחשב חדש, הייתם משאירים ספק זה או לוקחים חדש? בעיקרון המערכת שלי תצרוך 450W כ. מסך שיהיה לי ZOTAC GTX 650 Ti Boost 2GB תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על ספקים של חברת JSP-TECH בכלל והספק הזה בפרט? http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm נראה לי זול מידי אבל נראה רציני.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 מעבד i5 750 כרטיס מסך HD 4650 זכרון DDR3 2GB שני דיסקים קשיחים SATA ועוד אחד IDE צורב DVD כרטיס SCSI כרטיס קול PCI נוסף לזה שמובנה בלוח מודם-פקס 56 חיצוני (סיריאלי, דרך מתאם USB) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי: e6300 1G ram HD 250 GB radeon x1900gt עם ספק ג'נרי. איזה ספק בתקציב הנ"ל יחזיק לי את המחשב בעומסים כבדים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי הזדמנות לרכוש את המארז הנ"ל ב-300 ש"ח. מצבו של המארז מצויין. הוא היה בשימוש פחות מחודש ונארז מחדש באריזה המקורית ובמשך שנה הוא היה ארוז (לדברי המוכר הוא רכש אותו לפני שנה בערך). בגדול אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בעוד חודשיים-שלושה וחשבתי על מארז חדש ועדכני יותר. אחרי חיפוש בגוגל, ראיתי שהמארז הזה שווק בשנת 2008. האם כדאי להשקיע את הסכום הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק כח ושמתי לב לפחות כרגע שהמאוורר שלו פשוט לא פועל כרגע. ( יש לציין ששמתי לב לזה ביום קפוא - היום אחרי שהמחשב היה כבוי כשעה שעתיים) הוא לא מתחמם גם אחרי פעולה והטמפ' הכללית במארז טובה ואין תקיעות וכו. רציתי לדעת האם יש מצב שהוא פועל לפי חיישן כלשהוא או שעדיף שאני אבדוק מה הענינים עם המאוורר. הספק - סילברסטון 475 <---
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... המפרט: intel e8400 3.0 Ghz @3.8 GIGABYTE GA-P35-DS3L GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro WD 320GB AAKS LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS NZXT HUSH ENERMAX LIBERTY 400W אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל חשוב לי לוודא שהוא יחזיק בקלות...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא את הספק הזה במחיר של 300 שקל לפי הנתונים שלו הוא ספק בסדר גמור מה אתם אןמרים עליו הוא שווה תמחיר ? איך הוא ביחס לseasonic 520 ? הוא אמור להחזיק מפרט e7200 באוברקלוק לפחות ל4ghz כי עכשיו הספק מגביל אותי כרטיס מסך 4890 שיהיה באובר קלוק ושהספק יהיה מספיק טוב לשידרוגים עתידיים הספק שיש לי כרגע הוא liberty 400 שמחזיק יפה אבל מגביל מאוד באוברקלוק וכבר דיי ישן WIN+ 550W 24A 15A 28A 20A 0.3A 2.5A 550W אלו הנתונים של הספק
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתכוון ממש להשקיע. ואני ממש אוהב את הקטע של עיצוב המחשב. אני חולה על מארזים, אני צריך שתייעצו לי איזה מארז הכי שווה ז'א נראה טוב וגם מקרר מצויין. מחיר לא משנה לי. זה נורא חשוב לי אני אשמח אם תעזרו, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני הולך להזמין מחשב חדש ואין לי כוח לחכות לCM690 שאותו תכננתי להזמין מכיון שאני גם ככה מחכה כבר איזה חודש כדי להזמין את המחשב. האם אתם יכולים להמליץ לי על מארז שייתן את אותם ביצועים באותו טווח מחירים?(350-600) תתנו בבקשה רק מSKYPC כי משמה אני קונה את המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק Enermax Liberty 400W Active PFC יתאים למארז Thermaltake Bach Series Media with Media Lab Black - VB8001BNS נראה לי שהבעיה תהיה במאורר של הספק הוא יחסם על ידי המכסה של המארז מיכוון שהוא בצד,האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מערכת מבסוססת: 1G 667MHZ X2 , E6300 , GigaByte GA-965P-DS3 עד כמה משמעותי יהיה להחליף מארז http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2042 ב- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1540 + http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2040 מתכנן OC הוספתי קרור מעבד ושיפרתי את זה של הצ'יפ. כמה הכרחי להוסיף אל-פסק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה בקשר לספק כוח. ברצוני לקנות ספק כוח של OCZ שהמודל שלו הוא: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU הינה הוא פה עם מידע : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_ תגידו זה ספק כוח שיוכל להריץ 8800GT אחד כזה + מערכת קירור מים + כפול ליבה E6600? ועם שני כרטיסים של 8800 GT+ כפול ליבה E6600 הוא גם יריץ אותו? עוד דבר התקציב הוא עד 600 שקל עוד דבר הייתי רוצה שתגידו לי חוות דעת על המארז הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3537 והאם הוא יוכל לאחסן בתוכו מערכת קירור מים של SWIFTECH..? תודה חבר'ה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-