ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את הantec p182 בתור המארז שלו. הבעיה היא שהמארז הזה לפי אתר היצרן שוקל 15קילו (!!) עקרונית זה לא מפריע יותר מידי אבל הבעיה היא שאני הולך מידי פעם למסיבות רשת, האם מישהו שיש לו את המארז, או שמכיר אותו מקרוב יכול להגיד לי עד כמה זה אפשרי לקחת מחשב כ"כ כבד למסיבת רשת. ואם זה בלתי אפשרי, אז איזה מארז שקט וקל יותר אפשר לקנות? (בלי ספק כוח). בתקציב של בערך 700~ (המחיר של הP182)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל לילה טוב ושנה טובה =] כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים. 1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש]) 2. מבחינת עיצוב א. המארז צריך להיות שחור. ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין). ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המאווררים שלי ב-Fractal Design R3, אותם מאווררי סטוק של המארז הפסיקו לעבוד אתמול. ניתקתי אותם מהבקר וחיברתתי ישירות ללוח וראיתי שהם עובדים כך שאני מסיק שהבעיה היא בבקר. המארז יחסית חדש, בן 3 חודשים בערך והוא עדיין באחריות אבל אני לא יודע אם היא מכסה את הבקר ואין לי חשק לקחת את כל המחשב לחנות ולחכות עד שיבדקו ועד שיטפלו. יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בקר כזה חדש? או יותר טוב, אם יש דרך אולי לתקן אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה על מארז וספק הכוונה שלי שהמארז ישמש אותי ב5-6 שנים הבאות, אני קונה ביחד עם זה גם לוח אם ומעבד (אני מתכוון להשתמש בהם כ3 שנים) השימושים שלי במחשב הם, משחקי מחשב-אבל לא ממש כבדים (פיפא, 2K12 NBA), תוכנות עריכה: After Effects, Potoshop חשוב לי שהמארז יהיה שקט, וומרווח (מבחינה פיזית...) עוד דבר שחשוב זה חיבורי USB מקדימה(עדיף למעלה) תקציב: אין לי באמת תקציב מוגדר, בגלל שאני קונה את המארז והספק ל5-6 שנים אז אפשר להשקיע כדי שגם שאני יקנה עוד שלוש שנים כרטיס מסך, מעבד, - הספק יוכל להזרים כוח בצורה טובה.. תודה רבה ומצטער על החפירה....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מארז טוב שיקרר מערכת עם כרטיס 4870 של CKUB3D ומעבד 6000 של AMD התקציב הוא 200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm יש בו שליטה על 3 מאוררים כאילו בעוצמה שלהם ושתי מאווררים אחד מקדימה 12 ס"מ ואחד בצד 25 ס"מ, הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד E6300, לוח אם GA-945p-S3 ומארז של Compucase. למחשב ספק 300W של HEC. אני מקבל כרטיס מסך 6600GT OC. http://www.bfgtech.com/6600GT_PCIX.html. בדרישות המערכת רשום שהספק חייב להיות לפחות 350W. האם למשהו יש ניסיון עם הכרטיס במערכת עם ספק של 300W? האם לדעתכם ניתן יהיה להפעיל את הכרטיס גם ללא OC, כלומר בתדר נמוך יותר כמו GT רגיל (כדי לחסוך הספק)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה השוני בהם ? האם כולם נמכרים בארץ ? האם זה דגמים שונים או חדשים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני מצטער על ריבוי ההודעות פשוט לא ידעתי מה לעשות עכשיו אני סגור על עצמי. המערכת שלי: P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE MB GIGABYTE 8I945PL-G 2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB SAPPHIRE HD 3850 256MB PSU NO NAME 250W HD SATA 160GB DVDWR צריך המלצה לספק שיחזיק את המערכת + OC קטן אם זה אפשרי. רצוי מאוד מאזור חיפה. מחר אני כבר לוקח את הכרטיס מסך מTMS את ה HD3850. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה ? שמעתי שהוא מעולה . אז אני צריך ייעוץ ממי שיש לו. תודהה . נ.ב מה יותר טוב בין הספקים הבאים: ENERMAX LIBERTY - MODU - PRO ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המארז הזה, אני משתמש בוא כרגע והוא באמת מקורר בצורה מדהימה ומארז אחד הטובים, הבעיה שהמאווררים לא עובדים בשיא הכוח שלהם. הרעש לא ממש מפריע לי, כי אני מפעיל את מאווררים על עוצמה גבוהה שאני משחק משחקים כבדים ואז אני כבר עם רמקולים או אוזניות ולא מפריע לי. האם יש תוכנה לשליטת המאווררים במארז הזה? מחובר במולקס. או רק לקנות כרטיס כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני שילובים של מארז וספק: 1. מארז Antec 300 שעליו יורכב ספק כוח - SeaSonic SS-350ET 2. מארז Antec 4482B שמגיע עם ספק כח EarthWatts 380W שתי האפשרויות עולות בערך אותו דבר הראשון 505 והשני 488 שח. שתיהן גם מספיקות מבחינת כמות הוואטים שהמחשב יצרוך (אני קונה מחשב משרדי די בסיסי עם מעבד AMD, ארבע ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם). איזו משתי האפשרויות טובה יותר? (עבודה שקטה, אמינות לטווח ארוך ואולי קריטריונים אחרים שאני לא חושב עליהם כרגע) תודה, סטאס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק כוח החדש של Seasonic ללא מאוורר, מודולרי, וגם איכותי קריאה מהנה... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2583
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמליצו על ספק שהרבה אנשים קנו אותו והם מרוצים. ושיהיה שקט. שיהיה רק מהחנות נועה מחשבים: http://noacomp.co.il/ המפרט שלי כרגע כך: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART אני רוצה בעתיד הקרוב לשדרג את הכרטיס ל- x1950PRO של ספיר (לפי מה שהבנתי הוא דורש 30A ואיזה ספק של 450W לפחות) לקנות עוד זיכרון בידיוק מה שכתוב למעלה. ואולי עוד דיסק קשיח כמו למעלה. אני רוצה ספק שהוא לא יהיה בגבול (למשל המחשב צורך 420W ואני יקנה ספק 450W). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק: E6600 על P5B Delux Radeon X1900XT ו OC בינוני לפחות עם מחשבה לעתיד על כרטיס מסך DX10 במקום ה X1900XT. האם Liberty 500W יחזיק את כל זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם athlon X4 635 + 460GTX מה יהיה יותר טוב מבחינת שקט ואיוורור? חשוב שיהיה במארז פילטר אבק. הספק יהיה seasonic ht500W יש לי אפשרות לקחת את הספק הנל עם האנטק ב552 ש"ח. או את הספק הנל עם הV3 ב516 ש"ח,מה יהיה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה מעבד E6600 לוח-965P-DS3 REV3.3 זיכרונות 2 ג'יגה 800 מגה הרץ של G.SKILL כמו שפה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 הארד דיסק250- ג'יגה- WD2500KS כרטיס מסך PALIT-7600GS DDR3 SONIC 256mb מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19 BLACK+300W הספק הוא של החברה hec הדגם 300AR-TF אני יודע שהספק הזה לא יענה על מבוקשי, חשבתי על הספק HEC 400TRT אבל יכול להיות שאין לחנות שקניתי ממנה את הספק הזה אז אולי אני בכלל יחזיר את הספק ויקנה מחנות אחרת אז על איזה ספק אתם ממליצים לצרכים שלי שיספיק לOC קטן/בינוני בעתיד (למרות שאני לא בטוח יעשה בכלל) ? הHEC 400TRT יספיק ל-OC ? כדאי לקנות אותו מחנות אחרת או משהו ספק אחר ? ה ENERMAX Noisetaker וה ENERMAX LIBERTY דיי יקרים לי …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המארז - Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 295 ש"ח ברשת KSP. איך הספק שנמצא בו ? האם הוא בסדר מבחינת קירור ? שקט ? למישהו יש ניסיון איתו אולי ? http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=21m&Type=DIVA&Ex=feature
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי את המערכת הבאה פלוס אוברקלוק? מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לפרק את המאורר הקדמי במארז הנ"ל אבל משום מה אין לי גישה אליו (המאורר מול ה HD)אני מוריד את הפנל הקידמי ולא רואה ברגים או משהו שתופסים אותו והוא תפוס מישהו מכיר את המארז ויודע איך מפרקים את המאורר ?זה חשוב לי הרבה זמן לא ניקיתי את המחשב, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-