ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
זה המארז - Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 295 ש"ח ברשת KSP. איך הספק שנמצא בו ? האם הוא בסדר מבחינת קירור ? שקט ? למישהו יש ניסיון איתו אולי ? http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=21m&Type=DIVA&Ex=feature
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא: ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B Intel Core i7-2600K Processor אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד. בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת. הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש לקנות עוד שעה מארז למחשב HTPC אנחנו לא קונים מארז שוכב כי הוא לא מתאים לסלון שלנו, אנחנו קונים מארז של מחשב רגיל ומחביאים אותו דרישות: 1. שיהיה שקט - במינימום משהו נגד ויברציות מהארדיסק 2. שיהיה יפה - עדיפות לדלת קידמת שמסתירה את הכל (כמו RS101 TT) עדיפות לגודל מארז שהוא לא FULL TOWER (קוראים לזה מיד-טאוור אני חושב) עדיפות למארז שלמכירה ב KSP תודה על כל עזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה השוני בהם ? האם כולם נמכרים בארץ ? האם זה דגמים שונים או חדשים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אמנם כבר שאלתי שאלה דומה בפורום כרטיסי מסך, רציתי לשמוע עוד דעות מפורום ייעודי, האם כדאי לי "להסתכן" ולהריץ את ה-7970 עם הספק הקיים או לשדרג. זאת החומרה הקיימת: ספק SeaSonic SS500ET 500w מעבד AMD 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 והוזמן sapphire 7970 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהספק יוצא רק חשמל אחד של סאטא מה אפשר לעשות כדי שיהיה עוד חיבורי חשמל סאטא יש אולי מתאם? בעיה זו נפוצה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כמחשב HTPC בסלון. יש לי חריץ של 16 ס"מ מאחורי הדלפק הראשי (מכיוון שהוא נשען על קיר צף - למי שמכיר). כך שהייתי מעוניין לדחוף את המחשב לשם. כמובן שיש את כל המארזים הקטנים (לדוגמא: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1829) אבל שמתי לב שאין להם ספק מספיק חזק (המיירבי שראיתי 250) וחיסרון נוסף ומאוד רציני שלהם הוא נושא המקום. פשוט לא נראה לי שיש שם מספיק מקום להוסיף הארדיסקים כשאצטרך (ואני מאמין שאני אצטרך). דבר נוסף הייתי מעוניין לשים כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים) באופן סביר. בקיצור רצוי מארז בגודל סטנדרטי פשוט צר. יש חיה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי לא מסכים לקנות את סאנבים טרנספורמר בטענה שהוא מכוער "ושלא צריך את כל האורות הללו"... הוא גם אומר שהחלון מיותר... אמרתי לו שהיום כמעט כל המארזים הם עם חלון. קיצר, אני מחפש מארז ברמה של הטרנספורמר ובאותו מחיר , כמה חבל שאבא שלי לא רוצה אותו , הוא מארז מצוין וממממששש יפה תודה לכל מי שיעזור ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב המאווררים עושים רעש של מכסחת דשא אני רוצה להחליף את המארז עם כל המאווררים אני רוצה 70% שקט 30% שלא יפלוט חום עד 500 שקל כבר ניקיתי את המאווררים מלא פעמים ועדין המחשב עושה רעש חזק כל הזמן ופולט הרבה מאוד חום אני חדש בנושא אשמח לקבל המלצות לקירור ודברים כאלה ולמארז
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. דבר ראשון אני מקווה שזה התת פורום הנכון לשאול על אל-פסק. יש לי בבית מפצל חשמל בעל 6 חיבורים רגילים של חשמל. שמחוברים אליו 4 מוצרי חשמל: 1) מחשב נייח. 2) טלוויזיה LCD 46 אינץ'. (משמשת כמסך מחשב). 3) רסיבר (שאליו מחוברים רמקולים). 4) מחשב נייד שלא תמיד מחובר ולא תמיד פועל. עכשיו השאלה שלי היא האם יש אל-פסק שאותו אני יכול לחבר לכל המפצל הזה? שבמקרה ויש הפסקת חשמל כל אלו לא ייכבו מייד? כי לפי מה שאני הבנתי בעיקרון לאל-פסק אני יכול לחבר רק מחשב... אם יש דבר כזה...אפשר לתת לי שם של דגם? תודה רבה לעוזרים וסליחה אם זה בתת פורום לא נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז אבל עם כמה דרישות מאוד ספציפיות חח.. 1)שיהיה מוכן לעבודה בעתיד של קירור מים. 2)שיהיה שקט!!!!!! 3)שהספק כוח יהיה ממוקם למטה! 4)שיהיה מקום לכרטיס HD6950 של ספיר אם זה משנה חח.. וממש מעדיף שיהיה פול טאור ושיהיה לו קירור טוב גם עם מאווררים..ושיהיה מרווח ונוח לעבודה כמובן! אם זה חשוב מפרט המחשב אז: ספק של CORSAIR 750XT מעבד 1055 AMD לוח GA870 מסך HD6950 קירור למעבד נינג'ה 3(הוא ענקי אז לא לשכוח גם חח) וזהו נראה לי חח...אין לי בעיה לחרוג ממש טיפה בתקציב אבל ממש מעדיף שלא...ואני ממש אשמח אם תפרטו לי למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את הספק הנ"ל, לאחר שחיברתי אותו למערכת הבחנתי שבוקע קול מוזר מהספק כח(כמו של Relay) רק במקרים הבאים לפני שמערכת ההפעלה עולה וגם בזמן הכיבוי. האם מישהו מכיר את התופעה? האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה לפני רכישה בין שני המארזים יוריקה לעומת ארמור מה לדעתכם עדיף , מבחינת כמות דיסקים , קירור , נוחות עבודה , יופי. אשמח לשמוע מה אומרים כאלה שמכירים את שני המארזים הנ"ל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי יהיה באילת יום חמישי מסתכל במלאי של KSP הייתי רוצה קורסייר אבל אני רואה שיש גם אפשרויות אחרות אף פעם לא הלכתי על חברה אחרת בספקים יש המלצות מהדגמים שנמצאים כרגע במלאי? הספק אמור להחזיק GTX 760 ומחשב קליל בעקרון צריך משהו במחיר הגיוני באזור 400 רצוי מתחת לינק למלאי בסניף אילת http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.1108..140.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את הספק כח מהמחשב הקודם שלי (CORSAIR 450). התייעצתי עם חברה בפורום, לגבי האם הספק יחזיק את המערכת או לא, ולא הגענו להחלטה חד משמעית. עכשיו, בעומס מלא המחשב פשוט נתקע. האם זה יכול להיות בגלל הספק? מה קורה כשהספק לא מספיק חזק למערכת? האם זה פשוט נתקע? REBOOT? מסך כחול? מה אמור לקרות? תודה. נ.ב. כל פרטי המערכת רשומים בפרופיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח שקט לHTPC. הספק לא חשוב כי המערכת לא צריכה הרבה.( כ. מסך מובנה וE5200) הדבר שהכי חשווב לי זה שקט. לא יודע מה המחיר שזה צריך לעלות לכן לא קבעתי מחיר. אני מוכן לשים כסף אם זה באמת שקט.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מארז + ספק למחשב מבוסס I5-750 בלי OC (בינתיים...) וכמה שיותר שקט. לאחר הרבה קריאה הגעתי למארז כולל ספק ANTEC SONATA DESIGNER 500 ב 860 ש"ח. http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-DES-500~6~0.htm האם זה צירוף טוב או שניתן למצוא מארז + ספק אחרים שיחד נותנים (במחיר זהה או פחות) צירוף יותר טוב? האם אצטרך להוסיף מאווררים למארז או שמה שמגיע איתו מספיק (כל עוד איני עושה OC)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד E6300, לוח אם GA-945p-S3 ומארז של Compucase. למחשב ספק 300W של HEC. אני מקבל כרטיס מסך 6600GT OC. http://www.bfgtech.com/6600GT_PCIX.html. בדרישות המערכת רשום שהספק חייב להיות לפחות 350W. האם למשהו יש ניסיון עם הכרטיס במערכת עם ספק של 300W? האם לדעתכם ניתן יהיה להפעיל את הכרטיס גם ללא OC, כלומר בתדר נמוך יותר כמו GT רגיל (כדי לחסוך הספק)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי שאלה שאני רוצה לקבל תשובה מקצועית. חבר של קרוב משפחה קנה מחשב של HP מבוסס על מעבד i5760 ובמארז ראיתי שהספק הוא של 300W עם מדבקה של HP המיפרט הוא: מעבד I5 760 עם קירור OEM של HP (בעהה) לוח ללא שם (במקור של MSI שהפשיטו אותו מהכל) ועשה בעיות וכרגע הוחלף לM4A88T-M 2*2GB DDR3 1333 2 HDD של 500 מהסידרה הירוקה של WD כרטיס מסך פשוט ATI של ה200 שקל שיש כיום (לא זוכר דגם נמדוייק) צורב DVD ומאורר 80MM במארז האם HP באמת רציניים שהם מרכיבים במיפרט כזה ספק 300W (ניראה ממש ג'נרי) כי הבנאדם מיתלונן שהרבה פעמים הוא מקבל ארורים ותקלות בזמן שעובד ? פשוט אני רוצה לדעת מה HP חושבים לעצמם...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Super Talent http://ksp.co.il/allimg/sm3372.jpg Chieftech http://ksp.co.il/allimg/sm3330.jpg מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הנ"ל כחלק ממפרט חדש. כשקיבלתי את המחשב התאכזבתי לגלות שהמארז מאוד רועש יחסית למחשב שלא במאמץ. אז גיליתי את הכפתור מקדימה שמשנה את מהירות המאוורר בין 3 מצבים. במצב הנמוך המארז אכן שקט מאוד. השאלה שלי היא, על איזה מאוורר בדיוק שולט הכפתור הזה? (5V, 7V, 12V) ? המאווררים היחידים שיש לי במארז הם של המעבד, הכרטיס מסך ועוד מאוורר אחורי שלפי דעתי אין אפשרות לשלוט עליו.. ייתכן שהוא שולט במאוורר של הספק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש אל פסק נוסף. המובילים הם של Advice : דגם: PRPC750 תכונות: שיטת עבודה Line Interactive מייצב מתח AVR מערכת בקרה חכמה, מבוקרת מיקרו מחשב. איתור אוטומטי של תדר כניסה (50-60Hz) פונקציית התנעה קרה (ללא מתח AC) מגן בפני נחשולי מתח וברקים הגנה בפני קצר ועומס יתר ניהול מצברים חכם ומתקדם (ABM) כולל תוכנת ניהול והורדה מסודרת למחשב. תקשורת USB (תוכנת הורדה) בדיקה ובקרה עצמית אוטומטית הגנה על קו המודם, טלפון וקו התקשורת (RJ-45) מצבר נטען אוטומטית גם כשהמכשיר כבוי (מחובר לשקע) תיעוד היסטוריה לנפילות מתח (Log Fail) תצוגה מפורטת של מתח ומצב האל פסק על צג המחשב בעזרת תוכנת ההורדה. דגם:PRD750 תכונות: עבודה בשיטת Line Interactive …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ממליצים? 8600GT 4800X2 250GB צורב זהו מה מומלץ? ועד כמה 400W THERAML TAKE שונה בין הגירסת PFC שלו לרגילה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. המארז הנוכחי שלי הוא Raidmax Aztec.(בסה"כ - אחלה מארז) אני מחפש משהו קצת יותר שקט וקצת יותר גדול... למישהוא יש המלצות? בעדיפות של סביבות ה-300 שקל. המערכת שלי: AMD 5400X2 2.8GHz 65NM(G2) Gigabyte GA-MA770-DS3 Club3D HD4850 512MB GDDR3 Mushkin 2x1GB DDR2 HP(High Performance) 800MHz CL4 Seagate 500GB SATAII 32MB Cache Seagate 120GB SATA 8MB Cache Corsair VX550W PSU Raidmax Aztec - 2x120mm + 3x80mm All LED
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-