ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לא מזמן את הספק הנ"ל, לאחר שחיברתי אותו למערכת הבחנתי שבוקע קול מוזר מהספק כח(כמו של Relay) רק במקרים הבאים לפני שמערכת ההפעלה עולה וגם בזמן הכיבוי. האם מישהו מכיר את התופעה? האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעת / חלופות למארז + ספק כח בהתאם למפרט טכני שברצוני לרכוש: כרגע המפרט שברצוני להתאים אליו את הספק והמארז הוא כזה: INTEL 3470 - TRAY GIGABYTE GA-B75M-D3H TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY SEAGATE 500GB SATA3 ===================== כרגע אני מתלבט לשלב את הספק והמארזים הבאיםחשוב לי שבסטוק יתנו תפוקה מלאה וטובה למחיר) 1. COOLERMASTER ELITE 431 PLUS (FRONT USB3) w/o PSU ANTEC VP450 (קראתי את הביקורת עליו באתר) 2. ANTEC VP450 + COOLERMASTER K350 USB3.0 3. COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W -האם הספקים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה כללית, האם בשוק כיום יכול להיות שאני יקנה ספק מסוים והוא לא יתאים למארז שקניתי (מבחינת הגודל שלו, האם הוא יכנס או לא)? או שכל ספק בסופו של דבר יתאים לכל מארז (פשוט את הברגים יחברו בקוטר גדול יותר)? אני יודע שכיום יש כרטיסי מסך שלא יכולים להיכנס במארזים מסוימים... אז חשבתי שזה יכול להיות גם לגבי ספקים ככה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שקט. לא הולך להריץ משחקים (כרטיס מסך עם קירור פסיבי) אלא לטחון את ה-CPU ואולי גם את ההרדיסק. זה יהיה i7 860+Gigabyte P55A UD3 עם Samsung Spinpoint F3. ספק הכוח יהיה ה-EarthWatts 500 שבא עם ה-Sonata III או ה-Designer במידה שאבחר בהם, או Seasonic S12-II 500W במידה שאבחר באחד האחרים. עכשיו השאלה היא איזה מארז לבחור. מצד אחד ההמלצות ב-Silent PC Review הן חד משמעית לכיוון ה-Antec-ים, כאשר P182 בראש, אחריו ה-Designer ובסוף Sonata III. מצד שני המליצו לי בחנות על ThermalTake Element S (בגרסה שיש בה מאוורר צידי) שיש לו מאווררים גדולים ואיטיים ונראה לי שזרימת האוויר בו טובה יותר (לפחות נראה שהאוויר זורם יותר בחופשיות, אני בעצם לא יודע אם זה טוב יותר). כל המאווררים הגד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מארז טוב שיקרר מערכת עם כרטיס 4870 של CKUB3D ומעבד 6000 של AMD התקציב הוא 200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm יש בו שליטה על 3 מאוררים כאילו בעוצמה שלהם ושתי מאווררים אחד מקדימה 12 ס"מ ואחד בצד 25 ס"מ, הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בחיפוש אחר מחשב חדש הוצע לי מפרט מצויין בפורום מפרטים ויחד איתו המארז של אנטק P180. נכון, הוא בליגה אחרת ואין מה להשוות, אבל לצערי אחרי שיקול נוסף אני נאלץ לקצץ עלויות. המועמד הקודם היה ה-Gigabyte Aurora, אבל לא אהבתי בו דבר אחד - מאוררים עם לדים כחולים. לא שזה שיא בשבילי אלא שהחלפה שלהם במידה וארצה באחרים תעלה בערך 200 ש"ח (אני לא מתכוון לקנות מאוררים פשוטים אלא שקטים וטובים) ואז אני מגיע לעלות של P180 שעדיף על פניו פי כמה. אז ככה: מה שחשוב לי הוא שהמארז יהיה גדול ומאוורר היטב. חשוב לי שיהיה בעל פנל קדמי סגור (שיקולי יופי וטעם אישי). חשוב לי שהמארז יהיה בנוי היטב ויחזיק לי לזמן רב (כלומר לעוד מפרט לפחות) חשוב לי שהמארז יהיה שקט כמה שאפשר ואני יודע ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי יהיה באילת יום חמישי מסתכל במלאי של KSP הייתי רוצה קורסייר אבל אני רואה שיש גם אפשרויות אחרות אף פעם לא הלכתי על חברה אחרת בספקים יש המלצות מהדגמים שנמצאים כרגע במלאי? הספק אמור להחזיק GTX 760 ומחשב קליל בעקרון צריך משהו במחיר הגיוני באזור 400 רצוי מתחת לינק למלאי בסניף אילת http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.1108..140.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לספק ומארז במחיר כולל של עד 600 ש"ח השקט חשוב לי מאוד. חשוב לציין שמדובר במעבד E6300 וכרטיס מסך 8800GTS 320 שאלה: איך הספק הזה? מבחינת שקט? התאמה לצרכים שלי? TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אבא שלי לא מסכים לקנות את סאנבים טרנספורמר בטענה שהוא מכוער "ושלא צריך את כל האורות הללו"... הוא גם אומר שהחלון מיותר... אמרתי לו שהיום כמעט כל המארזים הם עם חלון. קיצר, אני מחפש מארז ברמה של הטרנספורמר ובאותו מחיר , כמה חבל שאבא שלי לא רוצה אותו , הוא מארז מצוין וממממששש יפה תודה לכל מי שיעזור ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך WinFast PX7600Gt TD256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)?? מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מתאים כן או לא ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש ניסיון בספקי 620w seasonic,antec,corsair מי הכי שקט והכי איכותי? כולם נראים טוב ומציגים כמעט אותם נתונים "יבשים" מי הכי שקט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה על מארז וספק הכוונה שלי שהמארז ישמש אותי ב5-6 שנים הבאות, אני קונה ביחד עם זה גם לוח אם ומעבד (אני מתכוון להשתמש בהם כ3 שנים) השימושים שלי במחשב הם, משחקי מחשב-אבל לא ממש כבדים (פיפא, 2K12 NBA), תוכנות עריכה: After Effects, Potoshop חשוב לי שהמארז יהיה שקט, וומרווח (מבחינה פיזית...) עוד דבר שחשוב זה חיבורי USB מקדימה(עדיף למעלה) תקציב: אין לי באמת תקציב מוגדר, בגלל שאני קונה את המארז והספק ל5-6 שנים אז אפשר להשקיע כדי שגם שאני יקנה עוד שלוש שנים כרטיס מסך, מעבד, - הספק יוכל להזרים כוח בצורה טובה.. תודה רבה ומצטער על החפירה....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המאורר הצדדי יפריע לקירור של המעבד? מדובר בקירור V8 של COOLERMASTER או מוגן 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מתלבט בין ספקים - המפרט שלי הוא כזה I7-6700k Gigabyte z170x-gaming3 16gb ddr4 2666 NZXT H440 ------------------- הכרטיס מסך שארכוש הוא כנראה gigabyte gtx980ti g1 gaming המחיר שהציעו לי לקנות הוא 3200(חייב את דעתכם על המחיר) והספקים שאני מתלבט בניהם הם fsp aurum 92+ pt-650m 80 650W PLUS platinum במחיר 500 שקלים או Seasonic 750W 80+ gold G750 ב 585 שקלים מ ksp כל המפרט מיועד להרצת משחקים ב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי. המחשב עצמו הוא מחשב לגיימיניג. המפרט הוא: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ ZALMAN 7000V AI SI EDITION FAN CONTROL Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Retail Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Crucial 4GB DDR3 - 1333 [יחידות x 2] Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail [יחידות x 2] עכשיו הבנתי שמכיוון שהספק שלי הוא Active PFC (ולפי מה שהבנתי זה אומר שהוא חסכוני בחשמל ולא מנצל את כל ה620W אלא כמה שהוא צריך) האל פסק שאני אצטרך וחישוב הוואט שהמחשב צורך משתנה. הייתי שמח אם מישהו יכול להציע לי פה אל-פסק איכותי ואמין שיחזיק לאורך זמן בתקציב עד 500 ש"ח אם אפשרי. אם יש צורך בחריגה אשמח אם תציינו למה. תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל ברצוני לציין שהפורם ממש טוב ויש בו הרבה אינפורמציה למשתמש חדש! אני רוצה לעבור למחשב חדש, בין היתר אני מתלבט לגבי המארז והספק. היגבתי לסטיקי של דניס על בחירת ספק ברמות תקציב שונות, ההודעה נמחקה כי הנושא נעול (אולי היה אפשר להחזיר אותה בתור נושא ?). בעקרון תהיתי מהם ההבדלים בין קטגוריות המחיר השונות - האם הבדל הוא ברמת האמינות, רמת שקט, שם של יצרן, או שספקים שונים נועדו למעבד שונה או לכרטיס מסך מסויים. את אותה שאלה אפשר גם להפנות גם לגבי סקירת המארזים השקטים (לא זוכר מי כתב אותה), שלא ברור(לי בכל אופן) במה מארז שנחשב שקט טוב יותר מאחר יותר זול שגם נחשב שקט. לגבי שקט מה עוד נחשב מרעיש במחשב? ושאלה אחרונה, כולנו יודעים שבלילה אפילו זמזום של יתוש יכול להיות מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום כולם, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש אל פסק נוסף. המובילים הם של Advice : דגם: PRPC750 תכונות: שיטת עבודה Line Interactive מייצב מתח AVR מערכת בקרה חכמה, מבוקרת מיקרו מחשב. איתור אוטומטי של תדר כניסה (50-60Hz) פונקציית התנעה קרה (ללא מתח AC) מגן בפני נחשולי מתח וברקים הגנה בפני קצר ועומס יתר ניהול מצברים חכם ומתקדם (ABM) כולל תוכנת ניהול והורדה מסודרת למחשב. תקשורת USB (תוכנת הורדה) בדיקה ובקרה עצמית אוטומטית הגנה על קו המודם, טלפון וקו התקשורת (RJ-45) מצבר נטען אוטומטית גם כשהמכשיר כבוי (מחובר לשקע) תיעוד היסטוריה לנפילות מתח (Log Fail) תצוגה מפורטת של מתח ומצב האל פסק על צג המחשב בעזרת תוכנת ההורדה. דגם:PRD750 תכונות: עבודה בשיטת Line Interactive …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, PCI-E, 1394a 2x2GB G.Skill 1600 Ripjaws Edition Dual Channel Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E הכי זול שיפעיל את המחשב הזה כמו שצריך, לא משנה צורת המארז... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני לא בטוח שזה הפורום הנכון(לא ידעתי לאן זה שייך...), אבל יש לי בעיה לאחרונה, בהתחלה הלך לי מתאם של שלט XBOX למחשב(מימשתי אחריות..) אח"כ הלך DOK של סאןדיסק 8ג'יגה, וכשהבחנתי שהבעיה מתמשכת, הבנתי שקיימת בעיה כלשהי אצלי... קצת פרטים על המחשב: מארז - CM690 ספק - PCP 500W מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אחותי(השני בחתימה שלי)הלך הספק כוח.אני לוקח אותו השבוע לKSP שישימו לי ספק אחר,והפעם אני רוצה ספק נורמלי. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי בחנות מארז וספק ANTEC nsk6580 EARTHWATTS 430W במפרט המחשב- מעבד Q9550 וכרטיס מסך QUADRO FX570 אני יודע שANTEC נחשבת לחברה טובה, אבל לא מצאתי הרבה חומר על הדגמים האלו... יש למישהו מושג איך המארז והספק הזה? האם הם יחזיקו את הצריכה של המעבד והכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-