עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אז ככה זו המערכת שיש כבר חצי שנה ברשותי נכון להיום המערכת רצה עם ספק EZCOOL 300 REAL שהעובר מהמחשב הקודם. המערכת ממוקמת בתור HTPC ומחוברת למסך LCD בסלון. ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 לאחר החלפת הספק יוחלף לHD 4890 WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black התופעה היא כזו אך ורק במשחקים שאני משחק ברזולוזציה שמעל 1366X768 ומעלה עד 1920X1080 בהגדרות מקמסימליות יש לי פרק זמן מוגבל שאני יכול לשחק עד שאני מאבד תצוגה.זאת אומרת אני שומע סאונד אבל על המסך רשום שאין סיגנל.מה שנפתר על ידי ריסט ידני או שהמשחב עושה אותו אוטומטי,כמו כן עד שהמשחק קורס הזמן הוא משתנה,ז"א המשחק יכול לרוץ דקה אחת ולקרוס ולעומת זאת…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by LockOn,

שלום, אני מעונין לשדרג את המחשב (עדיין לא שדרגתי) לפי ההמלצה שקיבלתי: ואלה שאר החלקים: התקציב הנוחכי שלי הוא 350 ש"ח ולא גמיש. חשוב לי שיהיה שקט, מאוורר היטב ונעים למראה, אבל לא מוציא את העיינים. אגב, יש חוות דעת לכרטיס המסך? למסך 19"? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן! אפשר להשיג את Silverstone Raven RV01 בארץ? אם כן, איפה? כמה עולה? עדיף באזור השרון/מרכז. למי שמתעניין: תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Tzah22,

שלום לכולם ובוקר טוב.. ברשותי המפרט הבא: לוח אם Asus P5QL-EM מעבד E8400 3.0 mhz זיכרון פנימי Geil 2x2gb 800 mhz כרטיס מסך Geforce 9800gt Point of view וספק של 500 השאלה שלי כזאת... האם המפרט יתאים למארז הזה? Thermaltake ‏Spedo Series Edition Full Tower Black Case VI90001W2Z האם להשים את המאווררים האופצונליים? האם אצטרך להחליף ספק? (לא יודע אם זה חשוב.. אבל אני מתכנן OC בעתיד) תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by sos!!!!!,

הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עושה רושם שהוא מרביץ לדפנות של מה שהוא מחובר אליו. לא רוצה סתם לפרק כדי להרוס. למישהו יש מושג אם יש פתרון אחר?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין בספק שיהיה יחסית שקט למפרט הבא: Pentium 4 2.6GHZ Northwood 1024MB ב4 סטיקים Nvidia 6600GT שני כוננים קשיחים ושני כוננים אופטיים. בנוסף אשמח לקבל הצעה למארז כולל ספק שיתאים למפרט עד 300 ש"ח. אני מעדיף שההצעות יהיו מהחנות הזאת: www.p-see.co.il מפני שהיא קרובה לביתי, ואני מוכן להוסיף עוד קצת כדי שזה יהיה משם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by Tony_Almeida,

מה ההבדל בין ספקי Modu82 לבין Pro82 מדובר כמובן בספקי Enermax

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. היי הורדתי תוכנה HWMonitor_114 , לפי הבדיקה שלה , יש לי ממש אי יציבות במתח של ה5 וולט + , זה אפילו יורד ל2.3 וולט , ממש לא יציב אצלי המתח , זה יכול להיות בגלל לוח האם ?

10. שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתחיל תהליך של בניית מארז מ-0. זה כולל שרטוט כל החלקים, ייצור, בחירת חומרים, וכל דבר בערך שקשור לתכנון מארז. כרגע יש לי שני דגמים שאני מסתכל עליהם כדי לשאוב רעיונות לחומרים/עיצוב וכו', Antec p182 ו Lian Li PC-X2000. הייתי מעוניין בבקשה לקבל מכם דגמים של מארזים בעלי תכונות מיוחדות וייחודיות, וגם אם זה מארז שמבחינתכם הוא המארז הטוב ביותר שקיים היום וכולם צריכים להיות כמותו. אני אשמח לקבל מספר גדול של דגמים כי כרגע אני בשלב המחקר. תודה רבה, גוסטב

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by BioTech,

אהלן חברים , יש לי מחשב כמעט שנה. הוא ממש סבבה ואני מאוד מרוצה אני שומר עליו מנקה אבק, סירקולצית אויר טובה טמפרטורות טובות הכל. שמתי לב שהמחשב עושה רעשים לאחרונה וכשפתחתי את המארז הרעש מגיע מהספק כוח. יש לי ספק ezcool 450w הדבקתי עליו מגבת מאולתרת באזורים שהוא נוגע במתכת של המארז כדי שיהיה פחות חיכוך ויש קצת שיפור אבל כל כמה זמן הוא מתחיל שוב לעשות רעשים לא נעימים בכלל ומפריעים ביותר. שמתי לב שכשיש את הרעשים אם אני מזיז אותו קצת, כלומר מפעיל קצת לחץ למעלה או לצד זה משתנה מפעם לפעם הרעש מפסיק. הברגים שמחזיקים אותו סגורים היטב והוא יושב מאוד יציב, הצורה שאני מזיז אותו זה רק להפעיל עליו קצת לחץ ולא באמת מצליח להזיז אותו פיזית יותר מדי. איך אני מפסיק את הרעשים?…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by klips,

שלום צריך את עזרתכם אני מחפש ספק כוח 500W בשביל מחשב חדש שיהיה שקט בעל ביצועים טובים ושיהיה בעל חברה מוכרת בעיקרון אני מוכן להשקיע 350 אבל לא אכפת לי לחרוג אם צריך תודה על כל עזרה שתתקבל.

14. המפרט של המחשב: מעבד E5200 BOX לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3450 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מסך מחשב Samsung 20" 2033SW 5ms LCD לפי מחשבון מהFAQ של הפורום שמחשב צריכת חשמל הבנתי שאני צריכה 300W. זה נכון? 300W זה סבבה גם אם המחשב ישומש למעלה מ2-3 שנים? אז האופציות: -מארז כולל ספק: http://www.skypc.co.il/pl_products~6~0~124-123.htm -ספק ניפרד ומארז ניפרד. מה עדיף? ??? אני מעדיפה להקציב לספק ומארז 300 שקל די חשוב שהמחשב יהיה שקט, ושהמארז יהיה נוח להרכבת המחשב. ושהמארז יהיה מסוג…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by liortaib,

שלום לכולם...! יש לי בעיה במארז לפעמים יש רעש מעצבן כזה מהמארז(וזה לא הרעש המפורסם של המארז הזה כי אני בלי דלת) עכשיו כשיש את הרעש אני לוחץ בעדינות קלה על החלק העליות של המארז(איפה שהמאוררים וזהו הרעש ניפסק ואחרי כמה זמן שוב חוזר.... רציתי לדעת מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. שלום לכולם ומצטער על העריכות החוזרות ונשנות מתלבט בין מספר ספקי מתח למחשב במפרט הבא מארז CM-690 שני דיסקים קשיחים כונן אופטי GTX 275 אינטל Q9550 הכרחי - 5 שנות אחריות תקציב בלתי מוגבל כעיקרון אבל ברור שאין טעם בספק מעל 500-550 מודולריות בהחלט עשויה לעזור אבל לא הכרחי להלן הספקים שאני מתלבט ביניהם ENERMAX MODU 82+ 525 - עולה 575 שקלים FSP EVEREST 500W BRONZE עולה 413 שקלים ב-TMS FOX CORSAIR 520W HX עולה 640 שקלים בנועה מחשבים SEASONIC 500W M12II שאני מבין שהיצרן הוא FSP - עולה 493 שקלים ב-TMS FOX חשבתי גם על PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W Retail שאין לו מודולריות כמובן - מצד שני הוא מאוד זול - 410 שקלים בנועה מחשבים אם אתם חושבים שאני טועה לגמרי בכיוון ויש לכם …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Lapland,

ספק של SS 400WATT או של FSP400WATT יחזיק HD4870 +E7300 אם לא, 450 של אחד מהחברות האלה יחזיק ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by שגיב,

שלום אני מתלבת בין שני ספקים מה הכי טוב וכדאי Toughpower QFan 650W או CORSAIR 620HX תודה מראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by IME3,

///

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Dubliner,

שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש, ובחנות אין להם מארז של Antec שרציתי לקנות. הציעו לי במקום זה את המארז והספק הבאים: מארז HUNTKEY H402 0.6m ללא ספק ספק HUNTKEY 550W V-Power 120mm Active PFC השאלה שלי היא איך החברה הזו באופן כללי והאם כדאי לקנות את המארז והספק הזה? אם הם לא מומלצים אז מה כדאי לקנות במקומם ושיהיה עדיין בטווח מחיר של 400-500 ש"ח? תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by CocainHore,

טוב אחרי התלבטות קשה, החלטתי ללכת על המארז הזה. זו הייתה החלטה בין - Lian Li A71 CoolerMaster Storm Sniper Antec P193 החלטתי ללכת על הקוסמוס אס קודם כל כי אני קונה אותו ב 850 שקל, שזה מחיר שמצאתי באחת החנויות בצפון, ב 90 אחוז מהחנויות הוא נמכר באיזור ה - 1100 שקל. ההחלטה למעשה הייתה ללכת על הסנייפר ולהוסיף לא מאוורר צד של 200mm, אבל זה יוצא לי מעל 900 שקל, אז אני חושב שכבר עדיף לקחת מארז יותר גדול ומרווח שכבר מגיע עם קירור צדדי טוב שעוזר לכרטיס מסך טיפה. השאלה היחידה שלי - הקירור בקוסמוס אס טוב עד טוב מאוד ? אני לא מתכנן שום OC, אני כולה מתכוון לקנות מחשב חזק שיהיה מיועד לגיימינג, שוב ללא שום OC, כרטיס מסך אחד בלבד, קירור נפרד למעבד וזהו. הקירור יהיה טוב, לא ?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  22. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאין המלצות עדכניות אז חשבתי לשאול יש לי מחשב שבעיקר משמש לסרטים והורדות (דלוק כ-20 שעות בממוצע ביום), מפרט: מעבד AMD 64X2 5050e מארז וספק ANTEC NSK4480B (ספק של 380W) לוח אם של GIGABYTE MA78GGM-S2H (כרטיס מסך און-בורד RADEON 3200 HD) בנוסף אני רוצה לחבר אל ה-UPS מסך של סמסונג 2253BW (הספק של 45W) וגם מדפסת (שיהיה מספיק שקעים ב-UPS) בעתיד חשבתי אולי גם לחבר אל ה-UPS רמקולים של LOGITECH ה-530X אני רוצה אל-פסק אמין אם זמן תגובה נמוך. זמן העבודה על הסוללה של האל-פסק לא כזה מענין אותי שיהיה גם 7 דקות. דבר נוסף אני רוצה שיהיה בו מיצב מתח לעבודה רגילה (לא רק כאשר יש הפסקת חשמל או קצר). תודה רבה לכול העזורים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. זה תקין ?? יכול להיות שזה גם ביגלל הקבלים הנפוחים שליד המעבד? או ספק לא יציב? רוני[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 00:09:02 עוד בדיקה עם תוכנה ארת. רוני

24. Started by gilgil123,

המחשב נקנה ממזמן הנה המפרט זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה חשוב לי שהוא יראה טוב ולא מפוצץ בשטיקים וזוהרים במקום הראשון חשוב שיהיה שקט ושלא יפלוט חום העניין הוא שאני לא מבין כלום בקירור מחשבים ולעשות אותם שקטים ואיך זה עובד ואני גם לא מבין מה אני הולך לעשות עם מ…

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  25. עם מישהו יודע פרטים כמו מתי המארז יגיע לארץ ובאיזה חנות אפשר לקנות אותו שבבקשה יעזור לי! סתם תמונות של המארז מהאתר של http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=2&lv1=9&no=63ENERMAX:

• 8 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים