עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Teknik,

שלום לכולם, הביאו לי מחשב ישן. עם תקלה- לא נדלק. והסיבה היא ספק כח. -לא מניע גם כשלא מחובר לכלום (ואני מקצר את שני הרגליים). המפרט: מעבד - לא יודע אבל אולי איזה דואל קור או אפילו פנטיום... 1GB DDR2 9500GT 1GB HDD X2 (לא בטוח בנפח, עצלן לבדוק) DVD ספק- L&C 400W *מת* יש המלצה ל ג'נרי איכותי או לא כדאי לחסוך פה? הרי זה מחשב ישן. או לא כדאי להשקיע בו בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by popop,

זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 מחיר: ₪388[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪645[/TD] [/TR] [TR] [TD…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amitrotem86,

שלום, מפרט מחשב Intel Core-i3 2100 3.1Ghz Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 2x4GB DDR3 1333Mhz SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ SEASONIC S12II 430W BRONZE אני משתמש במחשב כבר שנתיים, רוב הזמן הוא דולק ומריץ WCG סרטים והורדות... יש ברשותי כרטיס מסך שאני רוצה לחבר, NVIDIA GeForce GT 430 בשתמשתי באיזה אתר כדי לקבל קירוב להספק שאני צריך (ואני מקווה שהגדרתי שם כל מה שצריך), [ATTACH]6623[/ATTACH] עם כל העניין שספק כוח מתבלה ונותן פחות כוח עם השנים וזה שאני מוסיף עוד עומס למערכת, האם אני צריך לשדרג את הספק כוח שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני קונה מחשב עם מעבד AMD רגיל,<מעבד חד ליבה,לא הכפול>ולוח אם מובנה.המחשב ישמש לאינטרנט,אופיס,וצפייה בסרטים.<לא משחקים,ולא אוברקולק> על איזה מארז הייתם ממליצים לי מבין הבאים? 1-Compucase-HEC Mini Tower CI-6C28 Black/Silver Front USB 300W <עולה 280 ש"ח> 2-Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case <עולה 230 ש"ח> והאם יש טעם לקחת את המארז הזה: 1-Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W <שימו לב 2 מאווררים עולה 360 ש"ח> האם שווה לקחת את המארז הזה? אני רואה שכולם ממליצים עליו למרות שהוא נראה די מכוער ביחס לשתיים האחרים שהצגתי לעיל. האם שווה להוסיף את הכסף עבור המארז הזה? האמת שאין פה הפרש גדול,ההפרשים הכי גדול הוא 130 ש"ח,השא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. למי שיש את ה-ANTEC SONATA-III 500W עם הספק - ea 500 שלהם אני אשמח לקבל דעות ולגבי הספק הזה ואמינותו ואיפה אני יכול להשיג באזור ת"א תודה.. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15137#

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rhx,

שלום לכולם.. אז ככה, יש לי מארז שסחב איתי כמעט 4 שנים בכיף, מיד-טוואר ממוצע וחמוד, הוא כעקרון אחלה של מארז רק שהוא טיפה צפוף לי, הכל בסדר במארז, שום חלק אצלו לא פגום, אבל אני מרגיש שיש צורך להחליף. אז ככה, מחשב חדש אני לא אקנה בעתיד הקרוב אז חשבתי אולי אני אספק לעצמי מארז חדש בסכום של עד 300 ש"ח, מארז נוח ונורמלי, לא איכותי איכותי אבל שיהיה נורמלי. אז כאן באה ההתייעצות שלי עמכם - הקנייה של מארז חדש תהיה אופציה טובה בשבילי? כי חבל לי סתם ככה לזרוק באוויר 300 ש"ח.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

כן אני יודע שאני מטריד. הפעם שני אלה במחיר מאוד דומה ובהפרש של 10$ אחד מהשני. 520 - 70$ 750 - 80$ כמו תמיד המלצות והצעות יתקבלו בברכה... העוצמה מול המודולריות, לשניהם ביקורות טובות ממה שראיתי ברשת...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by topcat115,

שיהיה מתאים ללוח בגודל 30.5x24.4. ושיהיה מקום לפחות ל8 דיסקים קשיחים 3.5, ולעוד לפחות 2 של 2.5.

9. Started by or2077,

האם הספק הזה: JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 יחזיק את זה: מעבד פנטיום 4 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY זיכרון 2GB G.SKILL כרטיס מסך 9600GT או 8800GT עדיין לא בטוח דיסק קשיח: 160GB WD תודה עריכה: הנה עוד כרטיס ראיתי TT ממש זול תגידו לי מה הוא שווה ואם הוא יחזיק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=846 שיניתי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Crash5,

שלום חברים, אני מתעניין במארז מסוג Mid Tower שקט עבור מחשב שמיועד לשימוש משרדי בעיקר. השקט הוא פרמטר חשוב מכיוון שהמחשב יישב בחדר שינה ומתוכנן לפעול 24/7 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tomersoni,

שלום חברים, אני אמור לקחת את המחשב מחר מIQPC. היום דיברתי עם המוכר והוא המליץ לי להחליף את הapollo המתוכנן לposeidon בעיקר בטענה שהוא עשוי מאלומיניום ושלדעת מישהו שקנה אצלם הוא טוב יותר. בקיצור, אני מעוניין לדעת האם הוא צודק וכדאי להחליף את הapollo בposiedon. אגב, לאפולו אני מוסיף מאוורר 120mm נוסף, אם זה משנה משהו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, יש לי את המחשב הבא: Intel Core I3 Stock CPU Cooler Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2GB Kingston MSI Geforce GTX650-Ti 500GB HDD Seasonic 430W S12II Bronze צורב DVD שיחובר לטלויזיה וישמש בתור מערכת ביתית. אני רוצה משהוא שיגן על המחשב מפני נפילות וקפיצות מתח. התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה טווח המחירים אבל נלך על מגבלה של עד 1000ש"ח, כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב. ובהזדמנות זאת אשמח לשאול האם אפשר וצריך לחבר טלויזיה לאל פסק\מייצב מתח? או שמספיק לקנות מגן ברקים שמתחבר לשקע וזהו? [עריכה] מה דעתכם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נראה לי מוזר ביותר - אפילו לא חשבתי לבדוק פרט כזה במפרט - ובכלל לא פרט כזה בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5174 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10673 או http://www.inwin-style.com/pd_info.php?id=293

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shainov,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הספק SEASONIC X-750, על הספק ישנן שני שורות חיבור (כנראה מייצגות את 2 הRAILS), רציתי לשאול על תצורת חיבור GPU-670 האם לחבר הזנה אחת שלו לRAIL/חיבור העליון ואחד לתחתון או את שניהם ביחד (צמודים לשני יציאות הספק), תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז רכשתי את הCM690 היום ונתקלתי בבעיה בהרכבה... הבעיה היא שהכבלים של הספק של ה20 פינים וה4 פינים שמתחברים ללוח אם קצרים מידי בהרבה מה לעשות? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש הארכה? העדיפת היא להארכה ולא להתחיל עכשיו להלחים כי לא בא לי לעשות כל כך הרבה הלחמות תודה מראש מורן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היה לי מעבד e8400 והחלפתי ל-q9550. עם ה-8400 הכל היה טוב. עכשיו החלפתי ל-q9550 והמחשב יותר איטי ולפעמים הוא קורס עם המסך הכחול... הספק שלי הוא enermax fma II 535W. איך אני יכול לדעת אם זה הספק או המעבד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מארז בין התקציב שמופרת בכותרת. עם מערכת מים מובנית ושיתאים לGTX ... ושיהיה בו הרבה מקום. FULL TOWER או משו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב שלי סובל מאיטיות בלתי מוסברת , ובנוסף מקריסות פתאומית התקנתי CPUID כדי לנטר אם יש בעית טמפ או מתחים התוכנה מראה את הערכים הללו - האם מדובר במתח תקין או שהוא מחוץ לתחום המותר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. בחיפוש אחר מחשב חדש הוצע לי מפרט מצויין בפורום מפרטים ויחד איתו המארז של אנטק P180. נכון, הוא בליגה אחרת ואין מה להשוות, אבל לצערי אחרי שיקול נוסף אני נאלץ לקצץ עלויות. המועמד הקודם היה ה-Gigabyte Aurora, אבל לא אהבתי בו דבר אחד - מאוררים עם לדים כחולים. לא שזה שיא בשבילי אלא שהחלפה שלהם במידה וארצה באחרים תעלה בערך 200 ש"ח (אני לא מתכוון לקנות מאוררים פשוטים אלא שקטים וטובים) ואז אני מגיע לעלות של P180 שעדיף על פניו פי כמה. אז ככה: מה שחשוב לי הוא שהמארז יהיה גדול ומאוורר היטב. חשוב לי שיהיה בעל פנל קדמי סגור (שיקולי יופי וטעם אישי). חשוב לי שהמארז יהיה בנוי היטב ויחזיק לי לזמן רב (כלומר לעוד מפרט לפחות) חשוב לי שהמארז יהיה שקט כמה שאפשר ואני יודע ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הספק הוא ג'נרי במחשב השני...דגם: Colosit EN60950 480W-MAX מחשב חדש...E6300 כרטיס מסך X1650XT .... ג'יגה 1 זיכרון של TWINMOS.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. באופן תיאורטי, יש סיכון ולו כלשהו, לרכיבים במחשב אם כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מנתק גם את המפסק מאחורה? תודה, זה חשוב

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי ספק כח של HEC 425 HEC-425VDT עכשיו יש לי לוח עם PCI-EXPRESS וכרטיס מסך RADEON הHEC שיש לי היה עם לוח AGP ו 6600 GT יכול להיות שהוא היה רק ל AGP ? .. כי אני מבחין בתקיעות קטנות במשחקים ... יכול להיות הוא לא מעביר מספיק מתח לכרטיס מסך והוא עושה תקיעות ? ... המפרט שלי בצד ... ואם תפתרו לי את הבעיה אני ישמח ... ואני צריך ספק כח חדש אם זאת הבעיה תקציב 350 ש"ח .. משהו טוב ל PCI-E

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shisho8,

אהלן אנשים , יש לי בעיה מוזרה ששמתי לב אליה לאחרונה . לאחרונה המחשב התחיל לעשות רעש חד מעצבן כזה , לאחר בדיקה הבנתי שזה מהספק כוח . בנוסף שמתי לב שהמאוור שלו הפסיק לפעול ! המחשב עובד בצורה סבירה , המאווררים האחרים עובדים כרגיל . מה אני צריך לעשות ? (לשים את המחשב במעבדה קצת קשה , אני בבאר שבע והמעבדה באשדוד) אם אני צריך לקנות חדש - מה יתאים לי ? לא צריך משהו מיוחד . זה המפרט שלי : מחיר מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם :GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 זיכרון :TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL דיסק קשיח :WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם הספק שמגיע עם המארז: Foxconn TLA436 שהוא 300W יוכל להחזיק מערכת כזאות? השם של הספק הוא: FSP300-6THA GA-8I945GZME-RH Conore 2 Dou E6300 1GB DIGMA Western Digital 80Gb SATA Geforce 7600GT 256MB NEC 7170A X18 BLACK Foxconn TLA436 Silver/Black תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.