עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, בימים הקרובים אני מתכונן לעבור למרכז תל-אביב; לאור מצוקת הדיור והמצב התקציבי, הדירה הולכת להיות איזה באוהאוס מימי מפא"י שלא הייתי סומך על תשתית החשמל שלו יותר מידי. עכשיו, אני מתכונן להעביר את המחשב + המסך הנוכחיים אל הדירה החדשה, והייתי רוצה לדעת איזה ציוד כדאי לי לקנות על-מנת להיות מוגן מכל מיני "נחשולי מתח", "מכות ברק", "קפיצות מתח" ושאר מושגים שלא ממש אומרים לי כלום, מלבד העובדה שהם יכולים לבצע טיגון עמוק של האלקטרוניקה ולדחות את המשחק ב- Crysis Warhead למועד בלתי-ידוע. כעקרון, מה שאני רוצה לקנות זו הגנה מתשתית החשמל הרעועה שיש בדירה הזו (נו... לפחות הדירה לא מפוצלת עם שקעים שהתקין הבן של הקבלן), בכל דרך בה אתם חושבים לנכון. המפרט הנוכחי (כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 2130TOMER,

מה הספק הכי טוב מהספקים http://tms.co.il/product/3825 http://tms.co.il/product/1509 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=701

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נראה לי מוזר ביותר - אפילו לא חשבתי לבדוק פרט כזה במפרט - ובכלל לא פרט כזה בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קודם כל לילה טוב ושנה טובה =] כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים. 1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש]) 2. מבחינת עיצוב א. המארז צריך להיות שחור. ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין). ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היה לי מעבד e8400 והחלפתי ל-q9550. עם ה-8400 הכל היה טוב. עכשיו החלפתי ל-q9550 והמחשב יותר איטי ולפעמים הוא קורס עם המסך הכחול... הספק שלי הוא enermax fma II 535W. איך אני יכול לדעת אם זה הספק או המעבד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kalda01,

מיועד לשימושים כלליים ולא למשחקים. גודל רצוי - מיקרו ATX (מידי גדול מידיי ) חנות מועדפת לקנייה KSP משהו בסיגנון של PS07 של סילברסטון בא בחשבון חיבורי הUSB עדיף שיהיו בחלק הימני או העליון. לא בצד שמאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי הצעת מפרט למחשב חדש, מכל הדברים אני מרוצה חוץ מהמארז והספק שאני לא מכיר המארז והספק שקיבלתי : redline 01 usb3 + seasonic 450W RT 80 + GOLD * השימוש שלי במארז הולך להיות רב תכליתי (לא משחקים כבדים) ואני לא הולך לבצע OC , חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט מה דעתכם על המארז והספק?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by cOiNfLiPeR,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי. המחשב עצמו הוא מחשב לגיימיניג. המפרט הוא: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ ZALMAN 7000V AI SI EDITION FAN CONTROL Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Retail Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Crucial 4GB DDR3 - 1333 [יחידות x 2] Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail [יחידות x 2] עכשיו הבנתי שמכיוון שהספק שלי הוא Active PFC (ולפי מה שהבנתי זה אומר שהוא חסכוני בחשמל ולא מנצל את כל ה620W אלא כמה שהוא צריך) האל פסק שאני אצטרך וחישוב הוואט שהמחשב צורך משתנה. הייתי שמח אם מישהו יכול להציע לי פה אל-פסק איכותי ואמין שיחזיק לאורך זמן בתקציב עד 500 ש"ח אם אפשרי. אם יש צורך בחריגה אשמח אם תציינו למה. תודה ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כמחשב HTPC בסלון. יש לי חריץ של 16 ס"מ מאחורי הדלפק הראשי (מכיוון שהוא נשען על קיר צף - למי שמכיר). כך שהייתי מעוניין לדחוף את המחשב לשם. כמובן שיש את כל המארזים הקטנים (לדוגמא: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1829) אבל שמתי לב שאין להם ספק מספיק חזק (המיירבי שראיתי 250) וחיסרון נוסף ומאוד רציני שלהם הוא נושא המקום. פשוט לא נראה לי שיש שם מספיק מקום להוסיף הארדיסקים כשאצטרך (ואני מאמין שאני אצטרך). דבר נוסף הייתי מעוניין לשים כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים) באופן סביר. בקיצור רצוי מארז בגודל סטנדרטי פשוט צר. יש חיה כזו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eliko78,

איך המארז הזה לדעתכם ? Thermaltake Element T (VK90001N2Z) eSPORTS CASE - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_reviews_info.php?products_id=10952&reviews_id=299 איך זה יחסית ל LC 56B

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DarkLloth,

כן אני יודע שאני מטריד. הפעם שני אלה במחיר מאוד דומה ובהפרש של 10$ אחד מהשני. 520 - 70$ 750 - 80$ כמו תמיד המלצות והצעות יתקבלו בברכה... העוצמה מול המודולריות, לשניהם ביקורות טובות ממה שראיתי ברשת...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפשת מארז אמין, מאוורר היטב ושקט (רמה 8-9) עם פילטרים לאבק. מתלבטת בין: 1. SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W 2. Fractal Desing Define R3 עם ספק PSU 620W Active PFC 80+ Retail בנוסף, ראיתי של- TMS יש מארז חדש שעוצב במיוחד עבורם. איך הוא ביחס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. מה ממליצים? 8600GT 4800X2 250GB צורב זהו מה מומלץ? ועד כמה 400W THERAML TAKE שונה בין הגירסת PFC שלו לרגילה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by n00kie,

כתוב שהוא מעביר 14 AMPS ב12V1+ ו15 AMPS ב12V2+ זה אומר שהוא מעביר 29 ב12+? או במילים אחרות, הוא יחזיק לי 512 GTS 250?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני צריך המלצה לספק ומארז במחיר כולל של עד 600 ש"ח השקט חשוב לי מאוד. חשוב לציין שמדובר במעבד E6300 וכרטיס מסך 8800GTS 320 שאלה: איך הספק הזה? מבחינת שקט? התאמה לצרכים שלי? TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danny25,

יחזיק מערכת :q8200,motherboaed-p43,4gb-ram,500gb Hardisc,HD4890-1gb תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DjMorpheu5,

האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AxeOr,

היי יש לי ספק COUGAR A 760W , והיום הביאו לי מהמשפחה מחשב עם ספק ANTEC 450W , יש איזושהי בעיה להשתמש בו עם הכבל של הספק הראשון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום אני חושד שהספק שלי בתהליכי גסיסה ולכן אני מחפש ספק חדש למערכת הבאה: AMD Phenom II x4 Quad-Core 810 Socket AM3 2.6Ghz Gigabyte MA770T-UD3P Kingston 4GB DDR3 1066Mhz RAM Club 3D HD5750 1GB Western Digital 6400AAKS SATA2 640GB הסתכלתי על ה-Seasonic SS-500ET ורציתי לשאול אם הוא יתאים למערכת הנ"ל והאם יש עוד קצת באפר בשביל שדרוגים של נניח כרטיס מסך, הוספת הארד דיסק תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RONG23,

שלום האם למישהו יש ניסיון בספקי 620w seasonic,antec,corsair מי הכי שקט והכי איכותי? כולם נראים טוב ומציגים כמעט אותם נתונים "יבשים" מי הכי שקט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. סוף סוף הגגיע הספק שהזמנתי למחשב החדש...אבל יש לי כמה בעיות: 1. לא קיבלתי ברגים....בנתיים אילתרתי משהו מהבית אבל יש למישהו מושג אם בכלל אני אמור לקבל איתו ברגים? 2.הספק לא יושב בצורה מושלמת בפתח של המארז...זה אמור להדאיג אותי? (מארז HEC COMPUCASE) חוץ מזה גם לא קיבלתי כבל אבל זה בקטנה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני קונה מחשב עם מעבד AMD רגיל,<מעבד חד ליבה,לא הכפול>ולוח אם מובנה.המחשב ישמש לאינטרנט,אופיס,וצפייה בסרטים.<לא משחקים,ולא אוברקולק> על איזה מארז הייתם ממליצים לי מבין הבאים? 1-Compucase-HEC Mini Tower CI-6C28 Black/Silver Front USB 300W <עולה 280 ש"ח> 2-Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case <עולה 230 ש"ח> והאם יש טעם לקחת את המארז הזה: 1-Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W <שימו לב 2 מאווררים עולה 360 ש"ח> האם שווה לקחת את המארז הזה? אני רואה שכולם ממליצים עליו למרות שהוא נראה די מכוער ביחס לשתיים האחרים שהצגתי לעיל. האם שווה להוסיף את הכסף עבור המארז הזה? האמת שאין פה הפרש גדול,ההפרשים הכי גדול הוא 130 ש"ח,השא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bg1987,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את הantec p182 בתור המארז שלו. הבעיה היא שהמארז הזה לפי אתר היצרן שוקל 15קילו (!!) עקרונית זה לא מפריע יותר מידי אבל הבעיה היא שאני הולך מידי פעם למסיבות רשת, האם מישהו שיש לו את המארז, או שמכיר אותו מקרוב יכול להגיד לי עד כמה זה אפשרי לקחת מחשב כ"כ כבד למסיבת רשת. ואם זה בלתי אפשרי, אז איזה מארז שקט וקל יותר אפשר לקנות? (בלי ספק כוח). בתקציב של בערך 700~ (המחיר של הP182)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם כרטיס מסך 5770 יתאים למארז אנטק 2480 עם הספק המקורי זה המפרט שאני רוצה: מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 350 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: ‏‏Gigabyte GA-MA785GM-US2H 455 ש"ח זכרון: ‏2x2GB OCZ DDR III 1333 MHz CL 9-9-9-20‎ 400 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NP20 x22 Black 115 ש"ח כרטיס מסך ATI5770 1GB מארז+ספק: Antec NSK2480

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש מארז שקט. לא הולך להריץ משחקים (כרטיס מסך עם קירור פסיבי) אלא לטחון את ה-CPU ואולי גם את ההרדיסק. זה יהיה i7 860+Gigabyte P55A UD3 עם Samsung Spinpoint F3. ספק הכוח יהיה ה-EarthWatts 500 שבא עם ה-Sonata III או ה-Designer במידה שאבחר בהם, או Seasonic S12-II 500W במידה שאבחר באחד האחרים. עכשיו השאלה היא איזה מארז לבחור. מצד אחד ההמלצות ב-Silent PC Review הן חד משמעית לכיוון ה-Antec-ים, כאשר P182 בראש, אחריו ה-Designer ובסוף Sonata III. מצד שני המליצו לי בחנות על ThermalTake Element S (בגרסה שיש בה מאוורר צידי) שיש לו מאווררים גדולים ואיטיים ונראה לי שזרימת האוויר בו טובה יותר (לפחות נראה שהאוויר זורם יותר בחופשיות, אני בעצם לא יודע אם זה טוב יותר). כל המאווררים הגד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.