ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
צריכים להרכיב לי אותו עכשיו יש לי כמה שאלות זה נכון או שאני מדמיין שאין למארז הזה כונן דיסקטים ? או שיש לו ואני לא רואה כי פשוט שאני מתקין תווינדוס בהתחלה הוא מבקש דיסקיט ללוח אם בלי זה אי אפשר להתקין תווינדוס אז מה עושים במצב כזה? למה תמיד שאני מפרט ואני צרי להתקין תווינדוס מי התחלה הוא צריך לזהות תSATA ניראה לי אז הוא מבקש דיסקט של הלוח אם אם .... יש לי תדיסק של הלוח אם אבל במארז החדש לא ניראה לי שיש דיסקטים... למארז הזה יש לד למטה ? יענו מדליק עור כזה?? יש אפשר לכבות להפעיל אותו או שהוא תמיד דולק ? מה שלא בסדר במארז קודם כול הוא יפהההה חבל על הזמן אבל יש לו חורים כאלו חורים קטנים קטנים כאלו עכשיו עם נכנס לכלוך אז קשה לנקות כי זה נתקע בתוך החור ... נכון למארז יש מסננ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספקים האלה יחזיקו את 8800? (אני רוצה ספק טוב במחיר נמוך) FSP400-PAF HEC 400TRT 400W FSP ATX-400PA 400W FSP400-60GN TOP-400W Topower Fsp FSP400-60GN 400W PFC FSP400-60THA Fsp ATX400-PAF 400W PFC ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אלו שראו וקראו ולכל אלו שעדיין לא - התפרסמה הביקורת על המארז המיוחד הנ"ל, במקרה מדובר גם בביקורת ראשונה פרי עטי. בלי כל קשר לזה, אשמח לפתח כאן דיון על המארז המדובר לכל אלו שיש להם שאלות או לחילופין - משהו להגיד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה עכשיו מחשב חדש מחפש ספק שיענה על הדרישות הבאות: לשימוש בHTPC בסלון לכן שקט, חזק מספיק בשביל להפעיל 5 HD של 500-750GB כל אחד! בנוסף כרטיס מסך מסוג ATI X3870 512MB DDR4 מעבד 4 ליבות של אינטל ו 4GB DDR2 וחשוב שיהיה מבית טוב ואיכותי ביותר היתי שמח תמיד גם שלספק יהיה חזק יותר מהצריכה הממוצעת (נגיד המחשב צורך במקסימום עבודה 500W אז שהספק יהיה לפחות 600W) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***כותרת*** תקציב עד 500 ש"ח נוכחי: מארז המארז שקיבלתי מאייבורי ספק: EZCOOL 430W
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלות הם : 1. האם המארז שקט ואם כן עד כמה ביחס למארזים אחרים בטווח מחירים הזה ? 2. האם המארז איכותי ? 3. האם יש מארז עדיף בטווח מחירים הזה ? 4. כמה המארז קריר ביחס למחיר שלו והאם הסירקולציה שלו באמת טובה כמו שאומרים ? 5. האם המארז יתאים מבחינת מימדים למערכת שתכלול בין השאר קירור למעבד MUGAN 2 ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 400 ש"ח מעוניין לקנות מפה http://ksp.co.il/hmain.php הספק אמור להחזיק צורב דיוידי, צורב רגיל, סידירום, כרטיס מסך חזק וכל שאר הדברים הסטנדרטיים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מאוד מתלבט האם שווה להשקיע 400 + ש"ח במארז CM690 או שהאנטק 300 מספיק טוב ומרווח .ולא שווה להשקיע עוד 140 ש"ח בערך מה דעתכם על המארזים הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבן שלי יש מחשב DELL לאחרונה החלפתי לו כרטיס מסך ומאותו הרגע שתי יציאות SATA הפסיקו לעבוד. היה מחובר לו 3 HD (אחד SSD) ועוד DVD. התחושה שלי שהספק פשוט לא נותן מספיק כח להכל. המחשב הגיע עם I3 והחלפתי לו את המעבד לפני כמה חודשים לI5 (כמובן שנבדק שהלוח תואם והכל תקין ועובד) אני מחפש ספק במחיר סביר, רצוי כמה שיותר שקט. זה מארז רגיל ככה שכל ספק יתאים פה. תודה לעוזרים ואשמח לענות על עוד שאלות אם יש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם מארז של sharkoon , אני לא בטוח מה השם המלא של המארז אבל הוא כזה עם אורות כחולים. מה שקרה לאחרונה זה שאחד האורות הכחולים הגבוהים כבה, לפעמים הוא דלוק ממש חלש אך ברוב הזמן הוא כבוי בעוד האור השני דלוק כרגיל. השאלה זה למה לעזאזל זה קרה ומה אפשר לעשות כדי שהאור ידלק שוב? (כמו שאמרתי, האור לפעמים נדלק ממש חלש אז לא נראה לי שזה מנורה שרןפה או משהו כזה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם מארז Thermaltake Bach VX. העניין הוא שיש 2 סוגים: האחד בלי חלון צד והשני עם. http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/bachVX/vf4000bws.asp בחנות נאמר לי שחלון צד סופג רעשים טוב יותר ולכן עדיף לקחת אותו. 1. האם באמת הדבר נכון? האם כדאי לי לקחת את המארז עם החלון? והאם הדבר מצדיק תוספת של 70 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על המארז באופן כללי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק TT המזדקן שלי כבר לא מחזיק את המערכת משהו (לא שאי פעם הוא החזיק אותה טוב...) יש קריסות בפול מאמץ של הכרטיס ושל המעבד וזה לא קשור לטמפ'.. והוא גם מגביל אותי בכרטיס מסך עקב חוסר כח הכרטיס לא מקבל את כל הכוח הדרוש לו ואו שהמחשב קורס או שפשוט הוא לא משיג את כל הביצועים שלו.. בספק הנוכחי יש כולה 12V@16A ויש רק מסילה אחת! בנוסף לכרטיס יש לי מעבד ליבה כפולה שני סידירומים שני HD'S כמה מאווררים קירור של CM בקיצור הספק לא עושה את העבודה אני רוצה לקנות לא משהו חזק מידי כי אין צורך השאלה היא: בתקציב של 200-230 שקל שמעתי שהכי משתלם זה HEC TRT 400W נכון? אם לא תקנו אותי.. בגל מקרה אם אני אקנה מחשב חדש עם 88GTS+Q66 הוא יעשה את העבודה? או 8800GT+Q66 עכשיו מה אתם אומרים על זה? : ht…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם המפרט שלי - gygabyte x58a-ud3r core i7 950 sapphire hd5850 2x HD sapphire 625W PSU והשאלה האם הספק יוכל לסחוב עוד 5850 אחד. *כרטיסי המסך אמורים לעבוד קשה. *ממש* קשה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הספק seasonic M12II 520W שכרגע יש לי יחזיק GTX770 ,או ליתר דיוק את הדגם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4647#ov המפרט המלא שלי רשום בפרופיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב, עם מעבד E6300 של אינטל וכו'.. את האמת אין לי מושג לגבי הפרוצדורה של בחירת מארז וספק. אני אמור לקנות אותם בנפרד, כי בחנות נתנו לי מחיר למארז בכלל לא דברו איתי על ספק. אם תוכלו לייעץ מה ומי מומלץ אני אודה לכם, אני מחפש משהו סביר במחיר סביר (המחשב לא למשחקים ול OC) תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 Floppy Disk 1.44 Black 38 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,480 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 צורב DVD: Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA 146 רמקולים: LOGITECH X-530 429 לוח-אם: Asus P5N-D ¤753 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1,499 עכשיו, ישנם כמה מארזים שהתלהבתי מן העיצוב(שזהו החלק הפחות חשוב בעיניין) והנוחות שלהם, אך אינני יודע אם הם יתאימו למפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי. המארז הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1548&CatCode=496 נדהמתי לגלות שהדלת שלו נסגרת בחזרה לבד, כל פעם שפותחים. אם זה "פיצ'ר" מכוון אז זה טפשי ביותר, ואם זה פגם אז זה כמובן דורש החלפה(בשני המקרים אני אחליף אם לא אצליח לסדר את זה). האם למישהו יש את המארז הזה ויכול להגיד מה הוא חושב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי, אשמח לשמוע על המלצות לאל-פסק איכותי וטוב (אגב לא חייבים למצות את כל התקציב...) המפרט של המחשב הינו כדלהלן: מעבד: E6600 לוח אם: Gigabyte 965p - ds3 זיכרון:Twinmos 2 gb כרטיס מסך: Bfg 8800 OC gts 320 mb ספק כוח: Liberty 500w דיסק קשיח: WD 250 gb מארז: Gigabyte Triton צורב די.וי.די: Lg H30n Sata כמו-כן מעבר להמלצה מה לקנות - אני אשמח לדעת גם מה חשוב לבדוק כשקונים אל-פסק. תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התעניינתי בקניה של אל פסק כי אני יודע מה יכול לקראת , בעת הפסקת חשמל ראיתי את האל פסק הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15157911 הוא מספיק אמין? הוא יתאים לי למחשב/לספק ? (המפרט בצד ימין שמעתי שיש אל פסק שלא תומכים בסוגים מסוימים של ספקי מחשב , האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי אל פסק של חברת Ippon. דגם: BackPower PRO 800VA. האל פסק כבר בן שלוש, המצבר שלו מת, והוא משמיע זמזום מעצבן (גם כשהוא כבוי). אני לא זוכר אם הזמזום היה מההתחלה. כרגע אני מתלבט אם להחליף את המצבר או את כל המכשיר. יש סיכוי שהזמזום מתרחש רק בגלל שהמצבר שלו מת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מארז טוב ואיכותי עם זרימת אוויר טובה ולא פחות מ 3-4 מקומות למאוררים בין 200-300ש''ח למיפרט הבא..ושיתאים לכרטיסים ארוכים וחדשים.. ספק-enermax naxn 550 כרטיס מסך-sapphire 4850 מעבד-e7500 לוח אם-ep45 ud3lr הארדיסקים-3 זיכרונות-6GB-2X3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי הלילה ליד פח המחזור מארז מחשב במצב מעולה.. אז אמרתי נעלה אותו הביתה נפרק נראה מה יש בו.. בסופו של דבר מסתבר שפירקו אותו יפה והשאירו רק את הלוח אם והספק. הספק הוא של חברת MONO מודל ATX - 480 ככה שאני מניח שהוא ג'נרי כי אין לי שמצמץ מה זו החברה הזו. בכל מקרה רשום עליו הפרטים הבאים: 12V - 22 A 5V - 44A 3.3V - 30 A -5V - 0.5 A -12V - 0.8 A יש לי מחשב מלפני כמה שנים עם ספק ג'נרי של 300W וכרטיס מסך - 8800GT. אז השאלה שלי האם יש לי טעם / כדאיות לשקול להחליף בינהם אולי?..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני רוצה לדעת איזה ספק יחזיק כל אחת מהמערכות הבאות : מערכת ראשונה: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Rev(3.3) מעבד Pentium core duo E2140 כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון Corsair 1024 DDR 2 800 CL5 כונן קשיח WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS מערכת שנייה: זהה אבל עם כרטיס המסך הזה במקום : Leadtek PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL מערכת שלישית: כנ"ל, אבל הפעם עם Geforce 7950GT . ואני מוגבל בכסף לכן אנחנו מדברים כאן על המינימום ההכרחי. לפי מה שהבנתי מקריאה ברשת, 400W אמורים להספיק עבור ה8800GTS, ואני מניח שגם עבור ה 7950GT אבל ה 1950xt דורש לפחות 450W. אם זה אכן נכון, א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובהזמנה ביקשתי ספק של 500W. כשהגעתי הבייתה ראיתי שנתנו לי ספק 300W של HEC, אז דיברתי איתם וזו התשובה שנתנו לי: הספק W300 של חברת HEC שהותקן במחשב שלך שווה ערך לספק 600 וואט בשוק שלנו קיימים שני סוגי ספקי כוח 1. ספקים שמציינים PIK POWER (בדרך כלל של היצרנים הסינים הזולים ) רשום עליהם 500 600 וואט אבל רק ברמה של פיק פאואר יכולת עמידה של דקה במתח מקסימלי. ספקים אלה עלותם כ20$ מקסימום - הם שווי ערך ל225 וואט בtrue power 2. ספקי TRUE POWER ספקים שמראים את ההספק האמיתי שלהם שבהם הם יכולים להתמיד לאורך זמן , אלה ספקי מותג של יצרנים איכותיים ומוכרים כמו HEC THERMALTEC RADIMAX ועוד יש להם שלוש שנות אחריות והם מבטיחים אספת חשמל בתצרוכת סדירה ששומרים על אורך חיי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-