ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי. המארז הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1548&CatCode=496 נדהמתי לגלות שהדלת שלו נסגרת בחזרה לבד, כל פעם שפותחים. אם זה "פיצ'ר" מכוון אז זה טפשי ביותר, ואם זה פגם אז זה כמובן דורש החלפה(בשני המקרים אני אחליף אם לא אצליח לסדר את זה). האם למישהו יש את המארז הזה ויכול להגיד מה הוא חושב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם מארז של sharkoon , אני לא בטוח מה השם המלא של המארז אבל הוא כזה עם אורות כחולים. מה שקרה לאחרונה זה שאחד האורות הכחולים הגבוהים כבה, לפעמים הוא דלוק ממש חלש אך ברוב הזמן הוא כבוי בעוד האור השני דלוק כרגיל. השאלה זה למה לעזאזל זה קרה ומה אפשר לעשות כדי שהאור ידלק שוב? (כמו שאמרתי, האור לפעמים נדלק ממש חלש אז לא נראה לי שזה מנורה שרןפה או משהו כזה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל I7 950 לוח אינטל SMAC OVER2 x58 3 זכרונות DDR3 6 גיגה 4 דיסקים SATA. כרטיס מסך ATI HD8400 PIE צורב DVD 6 התקני USB 2 מאוורירים אשמח להמלצות ואם ניתן גם מחירים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל של 40 שקל - את זה אני יודע, אבל חוץ מזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי אל פסק של חברת Ippon. דגם: BackPower PRO 800VA. האל פסק כבר בן שלוש, המצבר שלו מת, והוא משמיע זמזום מעצבן (גם כשהוא כבוי). אני לא זוכר אם הזמזום היה מההתחלה. כרגע אני מתלבט אם להחליף את המצבר או את כל המכשיר. יש סיכוי שהזמזום מתרחש רק בגלל שהמצבר שלו מת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, קניתי לא מזמן מחשב מאייבורי, לא משנה המפרט, הכל הגיע במארז 6A21 של HEC. כשהוצאתי את המחשב מהאריזה, שמתי לב לתקלה במארז. התקשרתי לאייבורי, אמרו לי בסדר, כשיגיע חלק חלופי (הייתי צריך חלק קדמי חדש) יתקשרו אליי בשביל להגיע לקחת. אתמול התקשרו אליי מאייבורי והשאירו לי הודעה שבה הם מציעים לי החלפה למארז של EZcool שהוא "יותר יקר". מחר אני אתקשר אליהם ואשאל איזה דגם בדיוק הוא מציע לי, ואני אעדכן אתכם ברגע שאני אגלה אבל רציתי לדעת מה יש לכם להגיד. איך החברה? יש לה אילו דגמים בטווח המחירים של ה 6A21 שהם טובים יותר או דומים לו באיכותם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלות הם : 1. האם המארז שקט ואם כן עד כמה ביחס למארזים אחרים בטווח מחירים הזה ? 2. האם המארז איכותי ? 3. האם יש מארז עדיף בטווח מחירים הזה ? 4. כמה המארז קריר ביחס למחיר שלו והאם הסירקולציה שלו באמת טובה כמו שאומרים ? 5. האם המארז יתאים מבחינת מימדים למערכת שתכלול בין השאר קירור למעבד MUGAN 2 ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 400 ש"ח מעוניין לקנות מפה http://ksp.co.il/hmain.php הספק אמור להחזיק צורב דיוידי, צורב רגיל, סידירום, כרטיס מסך חזק וכל שאר הדברים הסטנדרטיים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מאוד מתלבט האם שווה להשקיע 400 + ש"ח במארז CM690 או שהאנטק 300 מספיק טוב ומרווח .ולא שווה להשקיע עוד 140 ש"ח בערך מה דעתכם על המארזים הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבן שלי יש מחשב DELL לאחרונה החלפתי לו כרטיס מסך ומאותו הרגע שתי יציאות SATA הפסיקו לעבוד. היה מחובר לו 3 HD (אחד SSD) ועוד DVD. התחושה שלי שהספק פשוט לא נותן מספיק כח להכל. המחשב הגיע עם I3 והחלפתי לו את המעבד לפני כמה חודשים לI5 (כמובן שנבדק שהלוח תואם והכל תקין ועובד) אני מחפש ספק במחיר סביר, רצוי כמה שיותר שקט. זה מארז רגיל ככה שכל ספק יתאים פה. תודה לעוזרים ואשמח לענות על עוד שאלות אם יש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותו מחיר, מה יותר כדאי? המפרט שיהייה בפנים הוא: דיסק קשיח אחד של 500 E7300 HD4850 עריכה: עכשיו שראיתי את האלפה הוא נראה לי יותר טוב מהאנטק רק מה שמטריד אותי הוא הספק, מה אתם אומרים עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק שקט למחשב שלי.. אני לא יודע איזה לקחת וכמה וואט.. כרגע אין לי כרטיס מסך אך בעוד כחודש אני מתכנן לקנות כרטיס מסך כנראה gtx780 כיום יש מעבד i5 4570 דיסק ssd ועוד הארד דיסק רגיל. 4 סטיקים של ראם כל אחד 8 גיגה לוח אם b85 של אסוס אנא המצלתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מיועד לשימושים כלליים ולא למשחקים. גודל רצוי - מיקרו ATX (מידי גדול מידיי ) חנות מועדפת לקנייה KSP משהו בסיגנון של PS07 של סילברסטון בא בחשבון חיבורי הUSB עדיף שיהיו בחלק הימני או העליון. לא בצד שמאל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מפרט למחשב חדש, מכל הדברים אני מרוצה חוץ מהמארז והספק שאני לא מכיר המארז והספק שקיבלתי : redline 01 usb3 + seasonic 450W RT 80 + GOLD * השימוש שלי במארז הולך להיות רב תכליתי (לא משחקים כבדים) ואני לא הולך לבצע OC , חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט מה דעתכם על המארז והספק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני רוצה לדעת איזה ספק יחזיק כל אחת מהמערכות הבאות : מערכת ראשונה: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Rev(3.3) מעבד Pentium core duo E2140 כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון Corsair 1024 DDR 2 800 CL5 כונן קשיח WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS מערכת שנייה: זהה אבל עם כרטיס המסך הזה במקום : Leadtek PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL מערכת שלישית: כנ"ל, אבל הפעם עם Geforce 7950GT . ואני מוגבל בכסף לכן אנחנו מדברים כאן על המינימום ההכרחי. לפי מה שהבנתי מקריאה ברשת, 400W אמורים להספיק עבור ה8800GTS, ואני מניח שגם עבור ה 7950GT אבל ה 1950xt דורש לפחות 450W. אם זה אכן נכון, א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 Floppy Disk 1.44 Black 38 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,480 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 צורב DVD: Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA 146 רמקולים: LOGITECH X-530 429 לוח-אם: Asus P5N-D ¤753 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1,499 עכשיו, ישנם כמה מארזים שהתלהבתי מן העיצוב(שזהו החלק הפחות חשוב בעיניין) והנוחות שלהם, אך אינני יודע אם הם יתאימו למפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהם : -מקרר בצורה הטובה ביותר -השקט ביותר -עשוי מברזל \ פלדה (חומר עבה וקריר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משתמש ב CORSAIR H100I 970GTX לא מוצא...עזרתכם האדיבה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הספק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4693 יותר טוב מהליברטי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי (מפרט מלא בפרופיל), שקט היה אחד מהדברים החשובים ביותר עבורי (וכן אני יודע שה - 4870 לא שקט במיוחד אבל צריך להתפשר בחיים), ע"פ המלצות וביקורות הלכתי על ה- modu82+ 525W. הבעיה שלי עם הספק היא שברגע שאני מדליק את המחשב ישנו זימזום חשמלי מעצבן, הזימזום אינו חזק במיוחד ואינו נשמע ממרחק של יותר מ- 30 ס"מ +- אבל הוא די מטריד. הזימזום אינו נובע מהמאוורר (עצרתי אותו) ואינו נובע מהמארז (שחררתי את הספק מהמארז), אני בטוח שהוא נובע מהספק עצמו. השאלה שלי אם זה תקין או שהספק מקולקל? והאם יש מישהו עם modu82+ שיכול להגיד לי אם הבעיה מופיעה גם אצלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי ספק כוח ולספק החדש היה בחיבור הגדול שמתחבר ללוח אם עוד תוספת של איזה 4 חוטים שמתחברים ללוח אם.. אני קצת מתקשה להסביר את זה אבל אני מקווה שאתם מבינים.. בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין לחבר ללוח אם רק את החיבור הראשי או עם התוספת הזאת שצמודה עליו.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק TT המזדקן שלי כבר לא מחזיק את המערכת משהו (לא שאי פעם הוא החזיק אותה טוב...) יש קריסות בפול מאמץ של הכרטיס ושל המעבד וזה לא קשור לטמפ'.. והוא גם מגביל אותי בכרטיס מסך עקב חוסר כח הכרטיס לא מקבל את כל הכוח הדרוש לו ואו שהמחשב קורס או שפשוט הוא לא משיג את כל הביצועים שלו.. בספק הנוכחי יש כולה 12V@16A ויש רק מסילה אחת! בנוסף לכרטיס יש לי מעבד ליבה כפולה שני סידירומים שני HD'S כמה מאווררים קירור של CM בקיצור הספק לא עושה את העבודה אני רוצה לקנות לא משהו חזק מידי כי אין צורך השאלה היא: בתקציב של 200-230 שקל שמעתי שהכי משתלם זה HEC TRT 400W נכון? אם לא תקנו אותי.. בגל מקרה אם אני אקנה מחשב חדש עם 88GTS+Q66 הוא יעשה את העבודה? או 8800GT+Q66 עכשיו מה אתם אומרים על זה? : ht…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הספק כוח הזול הבא (לינק למטה), ואני לא מצליח להבין האם הוא תומך בכרטיס מסך יעודי. הנה המפרט: Technical Details Max power:500w ATX12V version 2.0 120mm low noise cooling fan Dimension (L x W x H) 14.12 x 15.0 x 8.48 cm Power Connector 1x 20+4pin; 1x P4 Mainboard; 2x SATA; 6x peripheral power; 2x 4-pin FDD הנה הלינק: http://www.amazon.com/FantasyPower-500W-Quality-ATX12V-Supply/dp/B004JFYF8A
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-