עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ברשותי פנטיום 4 בן כ5 שנים בעל מעבד 775 ולוח של אסוס P5GL . הכרטיס מסך על הלוח והדיסק הקשיח עם חיבור SATA . האם הספק הזה יתאים לו? http://skypc.co.il/pl_product~S12II-330~24~0.htm אם לא אשמח לשמוע המלצות לספק אחר בתקציב של כ200 שח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לבן שלי יש מחשב DELL לאחרונה החלפתי לו כרטיס מסך ומאותו הרגע שתי יציאות SATA הפסיקו לעבוד. היה מחובר לו 3 HD (אחד SSD) ועוד DVD. התחושה שלי שהספק פשוט לא נותן מספיק כח להכל. המחשב הגיע עם I3 והחלפתי לו את המעבד לפני כמה חודשים לI5 (כמובן שנבדק שהלוח תואם והכל תקין ועובד) אני מחפש ספק במחיר סביר, רצוי כמה שיותר שקט. זה מארז רגיל ככה שכל ספק יתאים פה. תודה לעוזרים ואשמח לענות על עוד שאלות אם יש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by soulz,

המפרט שלי כרגע רץ על ספק כוח HEC-300AR-TF המפרט: amd3000+ GA-K8NF-9 8400GS שני הרדיסקים וכונן אופטי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך, האם כרטסיים מסוגים של 8600gts, 3850, X1950pro יתאימו לספק כוח הזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חשבתי כבר הרבה זמן על קניית הCM HAF X אבל זה לא בתקציב שלי לכן ניראה שהמארז הזה יצא יופי למערכת העכשוית ולבאה, מה אתם אומרים ? התיכנון להתקין את כל ה7 מאווררים צבעוניים כמובן ולסדר שיהיה זרימת אוויר מושלמם ואז אני גם ירכיב לאט לאט מערכת קירור מים ואז יהיה לי מערכת מושלמת מה אתם אומרים ? אני מדבר על הCM 690. התקציב עד 330 שקל לא יותר מומלץ לחסוך כמה שיותר. בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, מחפש ספק טוב שיתאים למארז ANTEC 300 ולכרטיס מסך PALIT ATI HD4870. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה, אני מתכנן לקנות את המפרט הבא- QX9650 HD3870*2 CF 2TB 4GB DDR3 1333MHZ ASUS MAXIMUS EXTREME עכשיו השאלה האם הספק HX520W של CROSAIR יספיק? או האם יש ספק אחר עד 600 שקלים? הרצתי חיפוש בפורום פה וראיתי שכולם ממליצים עליו והוא מאוד איכותי ודי שקט. אבל השאלה הגדולה - האם הוא יחזיק מערכת כזאת? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

ברשותי המארז הנ"ל ועדיין לא הבנתי איך מקבעים את הכוננים האופטים.... המארז האחרון שהתעסקתי איתו היה מארז ג'נרי של מחשב שנקנה לפני 7 שנים ושם זה חובר מן הסתם עם בורג מהצד, מה שאני לא ממש מוצא במארז החדש אני מן הסתם מפספס משהו אז אם מישהו יוכר לעזור אני ישמח..אין לי בעיה גם להעלות תמונות אם זה יעזור תודה.

8. Started by zhaov,

שלום לכולם! לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם מארז של sharkoon , אני לא בטוח מה השם המלא של המארז אבל הוא כזה עם אורות כחולים. מה שקרה לאחרונה זה שאחד האורות הכחולים הגבוהים כבה, לפעמים הוא דלוק ממש חלש אך ברוב הזמן הוא כבוי בעוד האור השני דלוק כרגיל. השאלה זה למה לעזאזל זה קרה ומה אפשר לעשות כדי שהאור ידלק שוב? (כמו שאמרתי, האור לפעמים נדלק ממש חלש אז לא נראה לי שזה מנורה שרןפה או משהו כזה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אני לקנות מאווררים של 45 מ"מ לספק כוח כי הוא מרעיש בצורה נוראית אז אני רוצה להחליף לו את המאווררים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מארז: Mustiff M603 Black/Silver 120mm Temp Display FSP400W Screwless כמות: 1 - מחיר: ¤282 לא הצלחתי לברר איזה ספק זה בדיוק. חיפוש בפורום העלה מס' ציטוטים של אנשים שהחזיקו 4850 עם fsp 400 pnr\thn60\gln\basic si\blue storm למישהו יש ידע/ נסיון עם המארז הנ"ל? המפרט לא אמור להיות זללן מתח, wd500gb, e5200 ו2 ג'יגה זיכרון, בהנחה שלא מתוכנן oc. הוא קורץ כי מחירו 280 ש"ח וההפרש בינו לnsk4480 מאפשר הכנסת 4850 במקום 9800gt, בשל אילוצי תקציב. אני יודע שהאנטק עדיף מבחינת ספק וגם מבחינת שקט, אך מכיוון שלאחרונה אני נתקל בדי הרבה בקשות להרכבת מפרט לגיימינג על 1680X1050 בתקציב של 2.5K~, ייתכן שהמארז הנ"ל יעשה את ההבדל. ניתן להציע חלופות עד 300 ש"ח. ערב טוב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כותרת... תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מארז בין התקציב שמופרת בכותרת. עם מערכת מים מובנית ושיתאים לGTX ... ושיהיה בו הרבה מקום. FULL TOWER או משו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nati_The_King,

תגידו הספק הזה +מארז מספיקים לכרטיס ? antec nsk4480 380w http://skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480#

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. את המפרט שלי ניתן לראות בצד. הסיבה שאני שואל ולא בודק באחד ממחשבוני הספקים שמסתובבים ברשת, זה כי בדקתי והוא אומר לי שהמערכת שלי עכשיו צריכה ספק של 500+ כשאני עם 400 בלי בעיה אחת. אז הבנתי שהוא מחרטט אותי והחלטתי לשאול. אוקיי אז את המפרט שלי ניתן לראות בצד, ו... מה שאני הולך להוסיף זה שני כוננים קשיחים 500GB כל אחד.. אלו הם למעשה השניים החיצוניים שניתן לראות במפרט. אני אעביר אותם מחיצוניים לפנימיים. השאלה אם המערכת תחזיק. אין לי בעיה למכור את ה400 ולקנות חדש, תיק תק מישהו יקנה אותו כמעט במחיר שעלה לי.. ואני לא אצטרך להוסיף הרבה בשביל 500-600. אבל השאלה אם זה שווה את כאב הראש\ תודה מראש:] עריכה: יש לציין שיש גם כמה מאווררים במחשב, בקירור יש 80מ"מ מקדימה יש שניים של 80מ"מ ומ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by A_D,

האם במארז GIGABYTE POSEIDON יש פילטר מקדימה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כבל מאריך קצר לכבל ה 4 פינים שיש בספק הכוח (2 שחורים ו2 צהובים) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

איזה מהם : -מקרר בצורה הטובה ביותר -השקט ביותר -עשוי מברזל \ פלדה (חומר עבה וקריר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by havlin,

שלום האם enermax 620w יספיק ל-8800gtx sli? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shainov,

שלום רב, לאחרונה רכשתי את הספק SEASONIC X-750, על הספק ישנן שני שורות חיבור (כנראה מייצגות את 2 הRAILS), רציתי לשאול על תצורת חיבור GPU-670 האם לחבר הזנה אחת שלו לRAIL/חיבור העליון ואחד לתחתון או את שניהם ביחד (צמודים לשני יציאות הספק), תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shma,

בהמשך לפוסט שראיתי כאן על רכישה קבוצתית למארז שכניראה לא היה לה היענות החלטתי שהיגיע הזמן גם לשדרג את המארז ואני מתלבט בין שני המארזים coolerMaster Storm Troopr 1 2 המארז המפורסם והידוע coolerMaster HAF X אשמח להארות והערות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oha81,

מישהו יכול להסביר לי מזה Triple Redundant Power Supply? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי, יש לי את המחשב הבא: Intel Core I3 Stock CPU Cooler Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2GB Kingston MSI Geforce GTX650-Ti 500GB HDD Seasonic 430W S12II Bronze צורב DVD שיחובר לטלויזיה וישמש בתור מערכת ביתית. אני רוצה משהוא שיגן על המחשב מפני נפילות וקפיצות מתח. התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה טווח המחירים אבל נלך על מגבלה של עד 1000ש"ח, כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב. ובהזדמנות זאת אשמח לשאול האם אפשר וצריך לחבר טלויזיה לאל פסק\מייצב מתח? או שמספיק לקנות מגן ברקים שמתחבר לשקע וזהו? [עריכה] מה דעתכם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Green,

שלום אני קונה עכשיו מחשב חדש מחפש ספק שיענה על הדרישות הבאות: לשימוש בHTPC בסלון לכן שקט, חזק מספיק בשביל להפעיל 5 HD של 500-750GB כל אחד! בנוסף כרטיס מסך מסוג ATI X3870 512MB DDR4 מעבד 4 ליבות של אינטל ו 4GB DDR2 וחשוב שיהיה מבית טוב ואיכותי ביותר היתי שמח תמיד גם שלספק יהיה חזק יותר מהצריכה הממוצעת (נגיד המחשב צורך במקסימום עבודה 500W אז שהספק יהיה לפחות 600W) תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yomi,

מחפש ספק כח שיתן מענה למערכת i5 2500k +OC +כרטיס מסך HD6950 פתוח ל-HD6970

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Fir3^StorM,

שלום, יש לי UPS Advice 500VA אין מצב שהוא יחזיק מחשב עם Corsair HX520 נכון? המחשב בצד ימין נ.ב.<פתחתי את הדיון פה כי בפורום חומרה אחרת וציוד היקפי בדיון שליאור פתח שם על פתיחת תת הפורום כתוב " פתיחת פורום מארזים וספקי כוח (גם UPSים)"> אז לא יודע אם זה הפורום המתאים או לא אבל נראה לי שכן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים