עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mos86,

שלום אנא המליצו לי ספק בטוח במינימום מחיר ל Q6600 + 9600GSO. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dor9,

שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by גולדי,

לא הבנתי: האם באמת מדובר בספק אחד של 2000W או בהתקן שיכול להכיל שניים של עד 1000W כ"א? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15827&catid=1257

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by psybrain,

כמה watt צריך ספק בשביל כרטיס של geforce gtx 580 בשביל שיעבוד בצורה הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מארז וספק Foxconn TLA-397+FSP 350W מסקאייפיסי ורציתי להתיעץ איתכם אם הוא יחזיק 1950GT וHD2600XT אחד מהם כל אחד תגידו אם הוא יחזיק או לו בכרטיסי מסך אמרו כי הוא יחזיק את שניהם..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jetman,

מפרט הבה: Intel core i5 6500 Gigabye ga-h170m-d3h 2x4gb ddr4 2400 Samsung 850 evo 250gb Seagate barracuda 2gb 7200 (desktop HDD) Gigabyte nvidia GeForce gtx960 4gb (oc windforce 2) Fans : Antec C40 (92mm) ( cpu) 1x80mm 1x120mm 1x140nm Antec NE550M 550W חוץ מ המחשב, אני רוצה לחבר: NAS Seagate Personal Cloud 3gb D-link DGS-1008D 8 port gigabit switch לפי הNAS הוא תומך במספר דגמים, ברור ש הרשימה באתר לא מלאה, אבל APC יש שם, אז ילך על APC, אני לא יודע כמה אני באמת צריך, אבל השקעתי לא מעט כסף על המחשב, ודואג בתכלס לדיסקים הקשיחים ב ש במשחב ו הNAS. ממעט חיפוש שעשית יש את APC BK הוותיק, וAPC BX החדשים, אבל הם על הפנים, סול…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. צד את עיני המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 RAIDMAX ECLIPSE ב 200 ש"ח. הוא מגיע עם עיצוב.. מעניין...ו4 מאווררים 120מ"מ. שזה בגדול מה שתפס אותי. האם הקירור במארז כזה הוא קירור טוב? ומה לגבי הרעש? אם יש למישהו נסיון, אני רוצה מאוד לשמוע. מה דעתכם אם להשוות אותו לANTEC 200 או לANTEC 300/100? מי יותר טוב? (האנטק מגיע רק עם 2 מאווררים (ויקר יותר ב 50 ש"ח לפחות)). למרבה הפלא ברשת לא מצאתי ביקורות. יש גם את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1733 אותה הגירסא רק עם 6 מאווררים וספק ב398 ש"ח. את הספק שנמכר בנפרד ועלותו בחנות היא 188 ש"ח, אבקש להוריד. ואם אין ברירה אז להחליף למשהו של SEASONIC. אולי זה עדיף? מה דעתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oholic,

שלום, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק חיצוני למסך LCD של סמסונג? המאפיינים: 14 וולט 3 אפמר. ניסיתי את המטענים האוניברסלים של מחשבים ניידים אבל אין להם 14V! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. חשבתי כבר הרבה זמן על קניית הCM HAF X אבל זה לא בתקציב שלי לכן ניראה שהמארז הזה יצא יופי למערכת העכשוית ולבאה, מה אתם אומרים ? התיכנון להתקין את כל ה7 מאווררים צבעוניים כמובן ולסדר שיהיה זרימת אוויר מושלמם ואז אני גם ירכיב לאט לאט מערכת קירור מים ואז יהיה לי מערכת מושלמת מה אתם אומרים ? אני מדבר על הCM 690. התקציב עד 330 שקל לא יותר מומלץ לחסוך כמה שיותר. בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כבל מאריך קצר לכבל ה 4 פינים שיש בספק הכוח (2 שחורים ו2 צהובים) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Matankzr23,

אני קונה מחשב חדש והדבר היחיד שנשאר לי להחליט לגביו הוא המארז... חיפשתי ולא מצאתי הודעות שעוזרות כל כך אני רוצה המלצה לספק ומארז ב KSP על 600 ש"ח וגם מ SKY PC על 600 ש"ח תודה אהה ודרך אגב שאלה קטנטונת הלוח אם הזה טוב? ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪457 מארז: Silverstone Redline 4 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪234 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת מערכת …

13. המחיר של המחשב זה 4200 בערך. שיש בערך 700 למארז + ספק חשוב לי מאוד היופי שלו לכן פתחתי את הטארד הזה המארזים שאני חושב עליהם בעיקר זה הThermaltake M5 WINDOW שאני לא מוצא שום ביקורות עליו ואני ממש אוהב את העיצוב שלו ואם יגידו פה שהוא טוב אני יקח אותו אפשרות שניה זה הSONATA III שיש לו מאורר 1 וצריך להוסיף עוד אחד אפשרות שלישית זה ANTEC THREE HUNDRED שאני יודע שהוא מעולה עם 2 מאווררים ומאוד שקט. תמליצו לי על אחד מהם בבקשה חשובה לי מאוד דעה של אנשים שיצא להם להתעסק \ לראות את הM5 של THERMALTAKE במקרה והמצלתם על SONATA III אם אפשר תמליצו לי על מאורר שקט וזול יחסית בקשר לספק הלכתי על FSP 600W מה אתם אומרים? לא כדי לרדת ל500W נכון? (המערכת כניראה תיהיה i5 או 965 ומתוכנן OC ל4.0G…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by free_me_0,

-

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vursv,

היי היום לצערי נשרף לי הספק כוח, לאחר הפסקת חשמל. יש לי מחשב intel i7 950 כרטיס מסך r9 280x (מתוכנן). 6g זיכרון הארד דיסק רגיל + ssd. היה לי ספק של antec 650w. רציתי המלצה לספק כוח טוב שיחזיק את המערכת מעל הנדרש, לשינויים שאולי יהיו בעתיד. התקציב 500-600 עוד משהו, מה זה אומר ספק מודולרי, והאם אני צריך את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by idan233,

שלום לכולם אני מחפש מארז מחליף ל p182 שיהיה שקט כמוהו ואף יותר עדיפות ל full tower. עד 1500 שקל תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HydroIT,

אז ככה, ברור שהספק תפקידו לספק חשמל לרכיבי המחשב השונים - השאלה שלי היא מה קורה בתוכו. הרי אנחנו מחברים אותו למתח של 220AC (נכון?), והוא מוציא בחוטיו השונים מתחים של עד 12V בצורת DC. (עד לפה אני צודק?) יש למישהו הסבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yaron85,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללה מקורית (דגם AS10D31) עם נתונים של 10.8V, אבל עם 4.4Ah האם זה משנה שיש הבדל בין 4.2 ל4.4? או שתקין וניתן לרכוש בשקט. צירפתי קובץ תמונה עם הסוללה המקורית שלי. אודה למענה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Port23,

היי, יש לי 2 מחשבים אחד AMD 3000 כשרת ואחד CONROE E6600 והייתי מעוניין לקנות להם UPS ... על מה אתם ממליצים ולמה ... ואם אפשר לינק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bbking,

שלום לכם אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח ומארז למחשב חדש המפרט הוא מעבד i7-4960x לוח אם asus x79 deluxe והשאר לא קשור לכן אני לא מביא תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ash Binary,

אני רוצה למצוא את הספקים שהם 'בסדר' ואלה שהם 'לא להתקרב' מתוך הספקים הג'נריים אני מכיר בעצמי כמה דגמים אבל הייתי רוצה ניסיון של אחרים - שם החברה / דגם (כמה וואט) / אורך חיים / איך הוא נדפק / אם הוא עשה נזק למחשב כשנדפק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

שלום , ראיתי בכמה מחשבי dell בעבודה שיש חיבור sata בקידמת המארז החיבור אינו esata אלא sata רגיל + חיבור חשמל איפה אפשר לקנות כזה דבר למארז ?

23. Started by oha81,

מישהו יכול להסביר לי מזה Triple Redundant Power Supply? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by saarxee,

FRACTAL DEFINE R4 או NZXT PHANTOM 410? ההבדל ביניהם אינו גדול, כעשרות שקלים בלבד. לדעתי ה-R4 יפה יותר, זה משנה משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת אם המארז הזה בא עם הציור שיש לו בצדדים (נחש אש כזה) > http://www.tms.co.il/product/12481 אני שואל כי חיפשתי את המארז הזה ביוטיוב ובסרטונים הוא מופיע בלי הציור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.