עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הזמנתי מחשב עם מארז Thermaltake Bach VX. העניין הוא שיש 2 סוגים: האחד בלי חלון צד והשני עם. http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/bachVX/vf4000bws.asp בחנות נאמר לי שחלון צד סופג רעשים טוב יותר ולכן עדיף לקחת אותו. 1. האם באמת הדבר נכון? האם כדאי לי לקחת את המארז עם החלון? והאם הדבר מצדיק תוספת של 70 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על המארז באופן כללי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Green,

שלום אני קונה עכשיו מחשב חדש מחפש ספק שיענה על הדרישות הבאות: לשימוש בHTPC בסלון לכן שקט, חזק מספיק בשביל להפעיל 5 HD של 500-750GB כל אחד! בנוסף כרטיס מסך מסוג ATI X3870 512MB DDR4 מעבד 4 ליבות של אינטל ו 4GB DDR2 וחשוב שיהיה מבית טוב ואיכותי ביותר היתי שמח תמיד גם שלספק יהיה חזק יותר מהצריכה הממוצעת (נגיד המחשב צורך במקסימום עבודה 500W אז שהספק יהיה לפחות 600W) תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by serialmaster,

אהלן אני מחפש מארז גדול שהכרטיס מסך שלי יכנס בלי בעיות (6950 HD) כרגע יש לי את המארז הזה : http://www.vadim.co.uk/images/ps01-3-4view.jpg הכרטיס מסך נכנס אבל בקושי , חשוב גם שהמארז יהיה שקט כי המארז הזה די רועש , כל פעם צריך לתת לו כאפה קטנה כדי שיפסיק להרעיש. התקציב הוא עד 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by teasider,

שלום לכולם! הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל? אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו. תודה מראש לכל המתייחסים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

Enermax Pro82 525W-האם הוא יחזיק מערכת כזאת?: E8400 ללא OC Zotac GTX 260 896MB +2 CM 690 מאווררים ב-35 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shoq,

אני מחפש מארז יפה + שיהיו חיבורי יו אס בי מלמעלה. איזה עוד אפשריות יש בתחום המחיר הזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shma,

בהמשך לפוסט שראיתי כאן על רכישה קבוצתית למארז שכניראה לא היה לה היענות החלטתי שהיגיע הזמן גם לשדרג את המארז ואני מתלבט בין שני המארזים coolerMaster Storm Troopr 1 2 המארז המפורסם והידוע coolerMaster HAF X אשמח להארות והערות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by WarMachine,

רכשתי בארה"ב פלייסטיישן 3 שכאמור תומך במתח אמריקאי שהוא 110V. כדי להפעיל אותו בארץ אני צריך מוריד מתח אמין וחזק שיוכל לעשות את העבודה ביעילות וייתן לי ראש שקט. יצא לי לבדוק בכמה אתרים ומצאתי בשני אתרים שונים את המוצר המבוקש, השאלה שלי היא אם המוריד מתח היותר חלש, של ה-300W יוכל להחזיק את הPS3 שהצריכה שלו עומדת על 280W. המוריד מתח הזה הוא 300W ועולה 220 ש"ח: http://www.amperel.co.il/products/76489 המוריד מתח הזה הוא 500W ועולה 330 ש"ח: http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={138EC1F7-8CC8-47DC-90D5-84FEC7D64FD3}&details_type=1&itemid={03C3E34E-FBB3-4DE1-B300-7BB5D0AA0F3A} בקיצור מה כדאי ואם למישהו יש הצעה יותר טובה ומשתלמת הוא מוזמן להציג אותה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by danshimsh,

יש לי שאלה לגבי הפעלת ספק כוח. אך תצחקו, אין לי כל ידע בתחום. האם ספק כוח חדש למחשב טיפוסי שקונים בחנות מחשבים כמו http://ksp.co.il/?uin=19005 אמור בדרך כלל לעבוד כאשר מוציאים אותו מהאריזה מבלי לחבר בכלל למחשב ? כלומר, מחברים אותו רק לחשמל ולוחצים על הכפתור של ההפעלה שעליו ? האם אנו אמורים לשמוע שבמקרה כזה המאורר שלו מתחיל להסתובב ? בברכה דן

11. היי לכולם המפרט שלי - gygabyte x58a-ud3r core i7 950 sapphire hd5850 2x HD sapphire 625W PSU והשאלה האם הספק יוכל לסחוב עוד 5850 אחד. *כרטיסי המסך אמורים לעבוד קשה. *ממש* קשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yaron85,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללה מקורית (דגם AS10D31) עם נתונים של 10.8V, אבל עם 4.4Ah האם זה משנה שיש הבדל בין 4.2 ל4.4? או שתקין וניתן לרכוש בשקט. צירפתי קובץ תמונה עם הסוללה המקורית שלי. אודה למענה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yomi,

מחפש ספק כח שיתן מענה למערכת i5 2500k +OC +כרטיס מסך HD6950 פתוח ל-HD6970

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tal h,

יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני הולך לקנות מחשב שהמרפט שלו הוא : מעבד אינטל q6600 4 ליבות כרטיס מסך ג'יפורס Evge 8800 GT SuperClocked קיצר אני צריך מארז חזק כדי שבעתיד אני יעשה אוברקלוקינג .... עד 500 שקל עם 2 מאווררים רצוי ..... תנו מחיר וחנות בבקשההה תודה חברים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dor9,

שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איזה ספק יתאים למערכת הזאת ויחזיק אותה בצורה טובה המפרט: AMD 4800X2 RADEON 1950XT 2GB RAM WD 250 GB כמעט כל מי שאני שואל אותו לגבי המלצה לספק ישר זורק את הLIBERTY 400. אני חושב שהספק הזה הוא מיותר במערכת שכזאת ולדעתי אפשר לחסוך איזה 100-150 ש"ח ולקחת ספק זול יותר שיחזיק את המערכת הזאת בצורה טובה. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DarkLloth,

מארז ממולץ על פני האפולו? (אני יודע שהוא קצת יותר יקר) שווה את ההשקעה או מספיק אפולו עם מאוורר אחד נוסף של TT מקדימה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by balasss,

שלום לכולם הידע שלי בתחום המארזים שואף ל0 וכולל רק חלק מהמאמרים שמפורסמים באשכול "מארזים וספקי כוח מא' עד ת' " אני זקוק להמלצות למארז למפרט הבא: לוח אם H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI gigabyte מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray כרטיס מסך GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E gigabyte Model - ENGT240/DI/1GD3/A דיסק קשיח WD - Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX זכרון פנימי 2GB kingstone - KVR1333D3N9/2G‎ דיברתי עם הספק של המחשב שלי (ספק ספציפי עקב זיכוי) ואחרי השוואה לרשימה שפורסמה בפורום הוא טוען שהוא עובד עם שתי ספקים מהרשימה: ENERMAX Thermaltake מבקש המלצות למארזים של ENERMAX (הבנתי שהוא עדיף על פני THERMAL…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by leoleo,

מחשב לשימוש ביתי, להלן המפרט: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E ¤547 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 160 GB צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤554 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE ¤ האם הספק fsp-400GN שקט ואיכותי ? האם להתעקש על ENERMAX 370W?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. q6600 radeon 1950xt הארד דיסק 500gb 2 מאוורי 120 ושלושה מאוורי 80 אם זה יותר מידי פרטים אז סליחה ואם פחות פשוט תשאלו ואוסיף=) המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by r1sk,

ברצוני לרכוש בימים אלו את כ.המסך GTX285 1GB Superclocked של eVGA. עכשיו שאלתי היא כזו, האם Enermax modu82+ בעל הספק של 525w יחזיק באופן חד משמעי את כ.המסך הנ"ל ? אם לא, האם ה-625w יצליח ? נ.ב - שאר המפרט הוא מפרט לגיימינג ברמה גבוהה כולל i7, DDR3, קירור למעבד, מארז מושקע בעל מאווררים רבים, וכו' (אל תתייחסו למפרט בחתימה, כ.המסך הנ"ל אינו בשבילי) שבוע טוב ותודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by token_toker,

מחפש מארז שקט כמו ה182 אך קריר, וחייב להיות מארז סקסי. מתכנן OC ו-CF. ואם אפשר שהמארז יכלול מסנני אבק. תקציב קיים עד לאלפיה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xtract1,

לכל אלו שראו וקראו ולכל אלו שעדיין לא - התפרסמה הביקורת על המארז המיוחד הנ"ל, במקרה מדובר גם בביקורת ראשונה פרי עטי. בלי כל קשר לזה, אשמח לפתח כאן דיון על המארז המדובר לכל אלו שיש להם שאלות או לחילופין - משהו להגיד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.