ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי את 2 המארזים Antec 900 וNZXT AirFlow King Tempest, איזה מהם יותר טוב?(ללא קשר למחיר) ומי יותר משתלם? ואיך הAIRFLOW KING ביחס לALPHA? תודה.....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הספק seasonic M12II 520W שכרגע יש לי יחזיק GTX770 ,או ליתר דיוק את הדגם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4647#ov המפרט המלא שלי רשום בפרופיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנתיים של שקט מבוקך הגומיות שהגיעו עם הP150 שלי הלכו לעולמם למישהו יש רעיון איפה אפשר למצוא כאלה? מה עם פתרונות חלופיים, חשבתי לשים שייבות מגומי או סיליקון במקומם? מה דעתכם? תודה נ.ב. המחשב מיועד לעמוד בסלון לכן צריך להיות שקט יחסית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מארז פשוט עם ספק כוח למחשב לסלון כזה .. חלקים יש ,הם קטנים זה ASROCK סוקט 478 .. ב-85 שקל אחד מהמארזים: http://mail.google.com/mail/?disp=imgs&view=att&th=11016c80e17fe7db כתוב שם מארז 1 ו-2 ובמארז 2 הספ כוח נוטה לצד וזה יושב על המעבד.. תנו חוות דעת
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך להזמין ולהרכיב מדיה סנטר לאח שלי, אשר הולך להיות מחובר למערכת קולנוע ביתי מקצועית הכוללת טלויזיה 50" fhd בחרתי כבר את כל המרכיבים אך נשארתי מבולבל מאוד לגבי המארז וקירור המעבד. הקריטריונים החשובים לי בבחירת המארז הם : 1.גודל 44 רוחב, 16 גובה, 36 עומק 2.טמפ 3.רעש 4.קלות ההרכבה התקציב הוא 160 פאונד (אני גר בלונדון) בערך 1000 שקל, אך זה אמור לכלול את קירור המעבד בנוסף המפרט יהיה: Intel core i3 3225 Gigabyte H77-d3h mATX 8gb ram corsair xms3 2tb seagate 7200rpm sata 3 corsair 430w builder or seasonic s12 430w liteon blueray reader logitech dinovo mini תודה רבה לירן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני קונה מחשב חדש וכמובן שבתוך כך כלול גם מארז. אני מעוניין לקנות מארז טוב שאפשר יהיה לעשות בו חלון בעתיד, אך עם זאת יהיה מספיק מאוורר בשביל המערכת שלי שכוללת בין היתר: מעבד-AMD ATHLONX4 כרטיס מסך-HD 5870
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כבר פתחו תראד כזה בעבר. אבל לא הגיעו לתשובה עניינית אני מנסה לקבל תשובה ממישהו שיש לו את המארז או לפחות מישהו שמכיר אותו או אולי אפילו רק ממראה ותכונות. מארז: Aerocool Masstige http://www.aerocool.us/p-case/masstige/masstige.htm בדרך כלל יש בו מאוורר אחורי של 120MM ועוד 3 מאווררים של 80MM בצידו. המחיר בסביבות 280 - 350 בערך. 282 ש"ח כרגע בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~2508~6~0.htm מה אתם חושבים על המארז? איך הקירור בו? שמתי לב שהוא FULL TOWER והפכו בו הכל כם החלון והמאווררים בצד ימין ולא שמאל והלוח למעלה ולא למטה . כך שכיוונו את שלושתהמאווררים לדיסקים הקשיחים אבל שכחו את הכרטיס מסך ואת המעבד שלדעתי הרבה יותר חשובים... אולי המאווררים של 120MM שנמצאים בחלק הקידמי …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כפי שציינתי בכותרת מחר אני קונה מארז והתקציב הוא עד 300 חריגה של 50 ש"ח בלבד! הפרט של המחשב בצד<<<<<<<< המארז שאני בחרתי הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4945&CatCode=637 הוא טוב? בעקרון אני מחפש עם כמה שיותר מאווררים וזה הכי הרבה שמצאתי מהחנות הנ"ל תודה רבה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מחפש מארז שיתאים לכרטיס מסך GTX 260 של חברות NZXT ושל THERMALTAKE עד סכום של 370 ש"ח תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 מחיר: ₪388[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪645[/TD] [/TR] [TR] [TD…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx יש פה תמונות של המארז, החור היחיד להעברת כבלים מוסתר על ידי הספק בכלל, אני לא מבין למה הכוונה במשפט "in a blacked-out interior with cable routing" שכתוב בתיאור, על איזה קייבל ראוטינג הם מדברים, מה הם לא יודעים באיזה גדלים ספקים באים היום שהם עשו חור בדיוק איפה שהספק? אני מצטער שקניתי את המארז, פשוט מלא כבלים שוכבים למטה וחוסמים את המאוורר התחתון, בזמן שבמארז הישן שלי שנקנה לפני שנתיים עם המחשב הקודם, ושעלה 200 שקל פחות ה CM 590 עשיתי סידור שבקושי ראו כבלים, ואללה לא מבין את ההגיון קראתי בהרבה ביקורות שזה מארז שאפשרי לעשות בו סידור כבלים, חבל שלא הסתכלתי טוב בתמונות, ועוד בדקתי ובאח הגדול של המארז הזה, ה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להחלפת מאוורר רועש במארז Compucase ישן , צריך מאוורר שקט ואמין - תקציב עד 50 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני הספקים האלו מעולים ושקטים, אין בכלל ספק. השאלה מי מהם שקט יותר, מי מהם יעיל יותר ומשתלם יותר (431 ש"ח הVX450 ו390 ש"ח הS12II)? וכדי להיות בטוח, האם קיים ספק כח עדיף במסגרת עד ה450 ש"ח (האנטק נאו עולה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 5850 שדורש התקנה וספק שלא ממש מתאים, איזה JSP 450W שגם חסר לו את החיבורים וגם מאוורר לא שקט ולפיכך התחלתי לחפש ספק. (גם הבנתי ש EZCOOL זה לא ממש ספק להיסתמך עליו ופועל יוצא שאני כבר כמה זמן רוצה להחליף אותו בשביל ראש שקט) בתחילה שמתי עין על X-660 של seasonic שנראה מדהים, אבל מראש שמעתי על בעיות בהתנהלות מול היבואן כשיש צורך במימוש אחריות, ויש לי המלצה חמה (מאד!!!) להימנע ממנו עקב סיבה זו. נוסף על כך בעת דיבור עם נציג RSM, שעשה רושם שיש לו הבנה טובה, הוא אמר לי שלטעמו זו הוצאה מיותרת של כסף, כן זה ספק מדהים אבל כשיש את HCG-520 520W Power Supply למה לי ללכת על משהו יקר יותר בכ-200 ש"ח, הנצילות לא תיתן לי כלום והכרטיס שלי אוכל גג 200 וואט (הוא ראה מקסימום 160 אב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה למצוא את הספקים שהם 'בסדר' ואלה שהם 'לא להתקרב' מתוך הספקים הג'נריים אני מכיר בעצמי כמה דגמים אבל הייתי רוצה ניסיון של אחרים - שם החברה / דגם (כמה וואט) / אורך חיים / איך הוא נדפק / אם הוא עשה נזק למחשב כשנדפק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מארז של הק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1309 מידי פעם שאני מכניס את הדיסק און קי לכניסות USB שבפאנל הקדמי, המחשב עושה ריסטרט. שיחקתי עם זה קצת ניסתי ללחוץ עם האצבע, עיפרון.. הכל בסדר, אבל ברגע שנגעתי במסגרת של הכניסה עם מפתח (ממתכת) המחשב עושה ריסטרט. האם זה נורמלי ? כלומר ככל הנראה יש כאן קצר, שנגרם בגלל המפתח וכנראה מידי פעם גם הדיסק און קי של מקצר (הוא גם התחיל לאחרונה לתקוע לי את הדיוידי). או שזה לא אמור להיות ככה ואני צריך לחזור עם המארז לחנות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך בבקשה המלצה למארז במחיר 300-350 שקל למפרט גיימיניג, שיהיה שקט , עם קירור טוב ובנוי טוב , זה המפרט : מסך: SAMSUNG LCD 23" 2333T 8ms DVI WIDE - PVA PANEL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪947 מעבד: AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪735 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪443 זיכרון: G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪551 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 VAPORX 1GB GDDR5 HDMI - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1587 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 ספק כוח: SEA…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל? אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו. תודה מראש לכל המתייחסים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש ספק טוב שיתאים למארז ANTEC 300 ולכרטיס מסך PALIT ATI HD4870. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪457 מארז: Silverstone Redline 4 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪234 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת מערכת …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי (מפרט מלא בפרופיל), שקט היה אחד מהדברים החשובים ביותר עבורי (וכן אני יודע שה - 4870 לא שקט במיוחד אבל צריך להתפשר בחיים), ע"פ המלצות וביקורות הלכתי על ה- modu82+ 525W. הבעיה שלי עם הספק היא שברגע שאני מדליק את המחשב ישנו זימזום חשמלי מעצבן, הזימזום אינו חזק במיוחד ואינו נשמע ממרחק של יותר מ- 30 ס"מ +- אבל הוא די מטריד. הזימזום אינו נובע מהמאוורר (עצרתי אותו) ואינו נובע מהמארז (שחררתי את הספק מהמארז), אני בטוח שהוא נובע מהספק עצמו. השאלה שלי אם זה תקין או שהספק מקולקל? והאם יש מישהו עם modu82+ שיכול להגיד לי אם הבעיה מופיעה גם אצלו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות השבוע את המארז cooler master SNIPER רציתי לשאול איך הוא מבחינת רעש וקירור יש לו פילטרים נגד אבק ? האם הוא מתאים ללוח אם gigabyte p55 ud3
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס מסך ASUS HD 5850 וכשניסיתי לחבר אותו המחשב עושה ציפצוף ארוך הממ הפרט שלי לוח אם MA78LMT-S2 AM2 מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box זכרונות 4G 2 יחידות של Kingston כרטיס מסך EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5 עכשיו ספק אני לא יודע איזה ספק יש לי... אבל 500Wבערך! הטכנאי שלי גם אמר שיכול להיות הבעיה בספק חלש שלא מצליח איפלו להפעיל תמערכת אם אפשר עזרה. +המלצה לספק כוח חדש!! שיחזיק תמערכת כמובן שאם בככל הבעיה זה מהספק כוח (הציפצוף ) חשוב לציין שהבעיה רק מתי שאני מחבר את הכרטיס מסך יכול להיות שהכרטיס משש חזק ודורש ספק רציני?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-