עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Sepsis,

אהלן, אני מבקש המלצה לספק אשר יחזיק את המערכת הנ"ל: AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET LG GH22 SATA x 22 Black Gigabyte HD4850 512MB + Zalman cooling ועוד כ-3 כוננים קשיחים. אני קצת לחוץ בתקציב אז אשמח להמלצה לספק שיהיה זול ומשתלם. כמו כן, ייתכן ואשדרג עוד כמה חודשים את הכרטיס מסך לאחד מכרטיסי הדור החדש (hd6850/gtx460) אז יש לקחת את זה בחשבון. תודה מראש לעונים. עריכה: האם הספק הזה יחזיק (כולל שדרוג עתידי)? SeaSonic S12II 430Watt

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מעבד e4300 או אולי e4400, יש סיכוי קטן שאני יילך על amd 4200/4600. לוח שיתאים (לוח לא משפיע על צריכת חשמל, נכון?) זיכרון 2GB כרטיס מסך 8800gts 320mb הארד דיסק 250gb (בעתיד אולי יתווסף עוד אחד) שמעתי המלצות חמות על liberty 400w ו-next apollo אבל הם גם לא נכנסים בתקציב שלי וגם אני קונה את המחשב ב-k.s.p ואין להם אותם... חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ועל זה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3300 HEC Compucase CI-6A21 ששניהם ביחד יצאו 480. הם אמורים להיות חלופה טובה ל-COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שאין ב-ksp? או שזה סתם יותר יקר והספק פחות טוב? ומה עם זה? http://ksp.co.il/hmain.ph…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OCELOT,

איך הוא ? הבנתי שהוא בן יונה !! אני כניראה לוקח אותו עם הליברטי 500 ))

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Hagaix,

המחשב שלי בן 6 שנים כבר, ובקיץ הוא לא ממש פועל טוב, מתחמם רצח ונכבה מדי פעם. הקיץ הזה אני אשפר את הקירור שלו כדי שלא ימות לי ישר. המארז הוא מארז איכותי יחסית ללפני 6 שנים, של hec יחד עם ספק כוח של hec. ניראה לי שאני אקנה מksp כי אני גר בפתח תקווה, לtms אין לי איך להגיע, לrsm אפשרי אך מעדיף עדיין ksp בגלל הקרבה, במאווררים הם דיי שווים במחירים גם נדמה לי. בכל מקרה, הנה המותק: הפלסטיק שסוגר מקדימה נאבד לי בעבר, ומאז השארתי את זה ככה פשוט. ניראה לי כדי לי לחטוף איזה חתיכת קרטון ולסגור עם קצת סלוטייפ לא? הוא דיי מבולגן גם: הנה האחוריים: האוורור מאחורה הוא arctic f12, שרץ במהירות 1350. הכרטיס מסך שלי זה 3600, שיש לו קירור דיי גרוע ניראה לי: עכשיו אני שם לב שאי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pou,

מפרט: Intel pentium dual - core cpu E5800 2m 3.2 דיסק קשיח: 500gb כרטיס מסך: GTX650 1GB זכרון ראם: 4GB DDR3 + 2GB DDR3

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הזמנתי את הספק סיסוניק S12II 520W. אבל עכשיו לאחר קצת קריאה באינטרנט אני מגלה שהוא לא מתאים ל haswell! בגלל שהוא לא מסוגל לתת 0.05W. מה אני עושה עכשיו?! האם זה באמת נכון?!?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, קיבלתי את ה-900 והחלטתי להעביר את החומרה הנוכחית שלי אליו(משמע להשתמש בו). הבעיה היא שאף פעם לא הרכבתי לוח וספק לתוך מארז, וגם הוא נראה לי מסובך משהו. לכן קודם כל אשמח ללינק או להסבר על התקנה של המארז הנ"ל בעברית(ה USER MANUEL לא הכי USER FRIENDLY בחלקים נרחבים). מעבר לזה יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1: איך שולטים על מהירות המאווררים? הם באים(כל אחד מהם) עם מתג 3 רמות, ויש לי פאן באס, רק שהוא דורש חיבור מתח קטן והמאווררים באים עם חיבור מתח גדול(לבן סטנדרטי). איך זה מתחבר? מעבר לכך גם המאווררים נמצאים במקומות שונים ולכן נראה לי שהכבלים של המתח קצרים מלהגיע למקום אחד. 2: יש כבל אחד אפור שמתוכו יוצאים 7 כבלים קטנים בשלל צבעים. מה תפקידם ולאן מחברים אותם? 3: כרגע המ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by michmoch,

איך המארז הנ"ל מבחינת יכולות הקרור והשקט ביחס לאנטק סולו או לאנטק סונטה 3? איך גודלו למערך CF?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה יותר כדאי למחשב עם : גוף קירור:Thermaltake BigTyp 120 VX כרטיס מסך:8800GTX יש את ה: Thermaltake ARMOR full Tower קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=3257 ויש את ה: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE קישור: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1160 ויש את הNZXT ZERO קישור:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8290 השאלה שלי מה יקרר הכי טוב תחומרה שלי?אולי יש עוד מארזים יותר טובים?תגידו מה ניראה לכם שכדאי... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז הבחירה היא בין אלה (לכולם אותו ספק ככה שמה שמשנה הוא המארז): CoolerMaster Centurion 6 + FSP Raider 650W Fractal Design Core 3000 USB3.0 + FSP Raider 650W IPPON Gaming Beast chassis USB3.0 Black + FSP Raider 650W Ippon B1010 + FSP Raider 650W NZXT H230 Glossy Black + FSP Raider 650W אני מבקש שגם תסבירו למה ושגם אם הגיבו את מה שאתם חושבים תחזקו כי אני ממש לא יודע מה לבחור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by katkato,

יש לי את הספק הזה מלפני שנתיים השאלה שלי אם הוא יצליח להחזיק את המפרט הבא Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 ו GTX 260 שישאר מהמחשב הישן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tal h,

יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Strict,

יש לי פעם באיזה חצי שנה קפיצת פקק בבית ואני כל פעם מודאג שאולי קרה משהו למחשב, רציתי לדעת אם במצב כזה יש טעם לרכוש אל פסק, זה המפרט [TABLE] [TR] [TD=class: field]מעבד:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש אל פסק למערכת שלי : המערכת שלי היא: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Case........: NZXT switch 810 ספק כוח seasonic 1200xp3 איזה אל פסק מומלץ למערכת הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דיי חשוב לי השקט לא רוצה משהו מפחיד ברעש. וגם דיי חשוב לי החלון בצד.. ראיתי כמה דברים ועל אחד מהם מאוד נדלקתי.. NZXT LEXA אפשר לישון איתו בלילה ? עכשייו מה לגבי הHUSH ? שקט כמו השם שלו ? שווה את המחיר ? ואני דיי בדילמה בין שני מארזים סופיים.. 1.NZXT LEXA 2.NZXT HUSH תעזרו לי לעשות את ההחלטה הסופית.. מה שקט יותר (ידוע שהHUSH אבל האם הלקסה גם שקט ?) יופי שניהם יפים ושניהם אלגנטיים. מה לבחור ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בלי להתחשב במחיר הספק בכלל (כי הוא חלק ממפרט שלם, וגם ככה ההבדל הוא 20 שקל) ספק FSP 350W THN או ספק כח CompuCase PSU 385W Silent 385, 2xSATA, SLI, 2x80mm Fan, UL/TUV/N/FCC, ATX v2.0, Retail אפשר גם להגיד ששניהם יחסית שקולים זה לזה - בחירה שווה יש לקחת בחשבון את שאר המערכת.. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם ו-2 גי'גה זיכרון WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liram21,

שלום לכולם, עשיתי חישוב באתר של אנרמקס וזה מה שיצא: כמובן שהכללתי תוכניות עתידיות לכחצי שנה לאחר הקנייה של המחשב. עפ"י ההמלצה שלהם, אם מתכננים להשאיר את הספק כשנה אז צריך להוסיף כ20% הספק ממה שרשום. אני מתכנן להחזיק אותו בערך 10 חודשים. אז על איזה ספק אתם ממליצים ? מהחנות KSP בלבד! אל תתפלאו על מספר המאווררים זה בגלל שיהיה לי את המארז CM690II וקירור מים, אז אני רוצה שרוב האפשרויות יהיו פתוחות לפני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי אל פסק לא צעיר, והוא עבד מצוין, עד שלאחרונה המחשב שלי אחת לכמה ימים מתכבה בפתאומיות. ספק הכח שלי חדש. היום הוא התכבה לפתע, ולא התעורר על אף נסיונות ההחייאה - בלחיצה על כפתור ההדלקה של המחשב. אין חשמל. חשבתי שמדובר בבעיה בספק, אך בכל אופן ניסיתי לכבות את האל-פסק ולהדליקו מחדש, וראה זה פלא, המחשב חזר לחיים והסכים להידלק. מישהו מכיר כזאת בעיה? האם זה מחייב להחליף את כל האל-פסק, או חלקים מתוכו? אשמח לשמוע ולהתעדכן. שם האל-פסק [אם זה אומר משהו...] TOROID INSIDE

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברשותי כרגע מארז Soprano ,,, לוח של גיגה בייט DS3L ....לוח ATX ... וכרטיס מסך 9800 GTX של EVGA ... וקירור למעבד ThermalTake V1 For Socket Intel 775 עקב שינויים בחדר אני מעוניין להחליף למארז HTPC .... הייתי מעוניין לקבל המלצות על מארז מתאים בתקציב של עד 600 ש"ח חשבתי על המארז הזה.. http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001364&id=C_00001365&name=DH202&ov=&ovid=&parent_cp= המארז מיועד גם למטרות גיימינג ולמערכת הבאה ! על כן קיים צורך שיוכל להכיל כרטיסי מסך בהתאם ! אין דרישות מיוחדות פרט לתאימות לרכיבים סטנדרטים ! לא פרופיל נמוך ולא MINI ATX ! בתודה מראש ...LIMER

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מי משניהם עדיף ובמה ? נ"ב: איזו גרסה של הספק של קולרמסטר יותר טובה: ה - ACLY או ה - ACLX ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sagi_10,

שלום לכולם... קיבלתי עכשיו את הכרטיס הנ"ל : ATI - GeCube Radeon X2900PRO 512MB DDR3 ובקיצור באתי לחבר אותו למחשב ואז גיליתי שאני צריך לחבר שני חוטים מספק ישירות אליו..וכאן מתחילה הבעיה , אין לי את הפאקינג חוטים האלה ~~~~!!!!! בכרטיס הקודם שלי X1950GT אני קיבלתי בקופסה של הכרטיס שני חוטים...ואז שמכרתי אותו מכרתי גם אותם . אני ציפיתי לקבל את החוטים האלה גם עם הכרטיס החדש...וכאילו שלא ראיתי את זה בא פשוט אין אותם . יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את החוטים האלה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mokisho,

האם ה UPS הזה יחזיק מערכת של מחשב +מסך 19 אינץ המערכת היא מעבד E6600 שילוב קרוס פייר של 1900XT 5 הרד דיסקים ו 9 מאוורירים של 120 וכמובן מסך 19 LG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה האנטק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=7276 והליברטי 400 (כולם מכירים ) יש לי אפשרות לקנות את האנטק ב 500 ש"ח האם כדאי לי ? או שהלברטי עדיף ? ודרך אגב מי מספק יותר אמפר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. TMS אמרו בתגובה שאני אסע אליהם לנתניה (מעניין על חשבון מי) והם יבדקו את המארז, קיריל טוען שמה שרשמתי בדיון הקודם לא נכון. אם יש משהו שרשמתי בדיון הקודם שלא היה נכון אני מתנצל מראש, אבל כל מה שרשמתי שם (ממה שידוע לי) אמת. וגם אם המארז לא תקין אין סיכוי שאזכה לראות מארז חדש. ולא מבין מה הטעם בלנעול, הם מוזמנים לרשום פה בדיוק כמו שאני רושם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.