ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני לא בקיא כ"כ בתחום הזה, ואשמח שהכרישים יעזרו לי אני צריך אל פסק לHX1000, למיטב ידיעתי הוא PFC והוא צריך אל פסק עם גל סינוס טהור, ולא גל ריבועי - משמע - יקר יותר מה דעתכם על : Advice Partner Digital PRD1050 , הכי יקר בקטגוריה שלו, אשמח לדעת אם הוא מתאים לי. לידע כללי - אשמח מאוד לדעת אילו בעיות אל פסק ריבועי יגרום לספקים שלי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ספק מתאים למערכת הבאה: מעבד : INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון : KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 כרטיס מסך : GIGABYTE ATI Radeon HD 4890 - 1GB GDDR5 - GV-R489-1GH-B דיסק קשיח : SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די : SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK לא מתכנן לעשות OC או לשדרג משהו באופן חריג. אם אפשר להציע כמה וואט פחות או יותר אני יצטרך ולהמליץ על חברה טובה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי להחליף את הספק שלי (מתכוון לעלות לSLI) ורציתי לקבל המלצה בין 2 ספקים: 1.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3041 2.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4952 כאשר לפי דעתי השני הינו הספק המשתלם יותר,כיוון שתומך בתקן SILVER,מודולרי ומגיע עם אחריות מורחבת של 5 שנים. בכל זאת רציתי המלצה מכם לגבי בחירה סופית. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני שוקל להחליף את המארז של המחשב שלי למארז HTPC, משהו שהוא הולך לשמש כסוג של HTPC וגם מבחינת המקום בסלון אני מעדיף אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ראיתי שיש מארזים באזור 300 שח וזה הכיוון בעקרון המפרט שלי הוא: Sparkle GeForce 9400 GT Series - SF-PX94GT512D3-HP Passive לוח אם: Asus M2NPV-VM בלוח יש יציאת DVI ויציאת HDTV OUT קומפוננט מעבד: AMD Athlon 64 3500+ זיכרון: 2GB למחשב מחוברים 3 הארדיסקים וצורב DVD, כרטיס המסך וכרטיס סאונד מסוג SB AUDIGY ספק MUSTIFF 550W בנתיים מה שמצאתי בחיפוש הוא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=519 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=1442 חשוב שיהיה מארז שוכב, היום זה רק מארזי HTPC? אתם חושבים שאפשר למצוא משהו נורמלי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך ספק כוח למחשב הכולל כרטיס מסך 4850 של MSI, שאר המפרט יחסית בסיסי: AMD 4200 דיסק קשיח יחיד 160 Seagate לא מתוכן CF מה לדעתכם מומלץ מהשניים? אני ממש אשמח לתשובה מהירה, תודה, בן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ספק 400 - 450 וואט איכותי שקט ולא יקר אם אפשר .... יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במוצר הזה במכרז של מכס/הוצאה לפועל או משהו. http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=Surt6000xli קצת יותר עוצמה ממה שאני צריך. אולי אפשר להוציא אותו במחיר זול. כמה הייתם שמים עליו? מה ההשלכות של מוצר בן כמה שנים? הבטריות עדיין שימושיות? צריך להחליף אותם? יש עניין אחר שכדאי לשקול? נניח שאני מחבר אליו מערכת סראונד + 2 מחשבים + טלוויזיה + מסך + מזגן. האם הUPS ייצב את המתח לכל החלקים כך שכשהמזגן מחליף מצבים הוא לא יגרום לירידת מתח קטנה על כל שאר הציוד כמו שקורה עכשיו שהם כולם על אותו מעגל? האם אפשר לחבר את הלוח חשמל הראשי בדירה אליו כך שכל החשמל בבית יעבור דרכו? האם יש בזה טעם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
גם המעבד וגם כרטיס המסך צורכים זרם מהפס הנ"ל. האם זה שלמעבד יש כבל נפרד שיוצא מהספק ומגיע אליו (אל לוח האם, ז"א), אומר שהוא יושב על פס 12V נפרד? האם נהוג לשים אותו על פס נפרד? השאלה שמאחורי זה: יש לי ספק Enermax Liberty 400W ( מפרט טכני). הוא כולל שני פסים של 12V, כל אחד מספק עד 20A וביחד הם מספקים מקסימום של 30A. אני מנסה להבין האם כרטיס 4870 או לחילופין כרטיס GTX260 יחזיקו מעמד עם הספק הזה. אם מוקצה להם רק פס אחד של 12V, אז הם לא יחזיקו כי הם צריכים יותר מ-20A. אם הם והמעבד (E6600) יושבים יחד על שני הפסים, זה אמור לעבוד, לא? בנוסף - עפ"י Tom's-Hardware, ה4870 (גרסת 1GB) צורך בשיא 287W (שזה כמעט 24A), ואילו על פי ht4u, הוא צורך בשיא 182W (שזה 15A). גם לגבי הGTX260 יש כאל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אני צריך עזרה בקנייה של ספק כוח חדש. אם אפשר שהספק יהיה מksp.... עיקרון המפרט שלי: p4 prescott 2.8 256 ddr400 gforce 4 mx בגלל שהכרטיס מסך שלי ישן ולא דורש הרבה חשמל אני מניח שלא צריך ספק עם הספק מאוד גבוה... מה שכן מתוכנן oc, אז חשוב ספק די איכותי... תודה רבה לעוזרים... ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק של SS 550W (מפרט בצד) האם הוא יוכל להחזיק מערך של שני 4850? או שזה כבר יהיה ממש למתוח אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות R9 290 כשיצאו כרטיסים עם קירור צד שלישי כנראה ראיתי שרשום באתר של sapphire שמומלץ לפחות 750W ספק כוח לכרטיס כזה. הספק שלי כרגע זה: Antec High Current Gamer Series HCG-620 620W זה יהיה המפרט שלי: Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz Gigabyte GA-H87-D3H 2X Kingston HyperX BLU khx1600c9d3 4GB Radeon R9 290 Fractal Design Define R4 Black Pearl(4 fractal 14Cm fans Antec High Current Gamer Series HCG-620 620W Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ATH-M50 Dell UltraSharp 2407WFP השאלה אם יש בכלל צורך להחליף את הספק כוח בספק כוח של 750W ? אם כן איזה ספק אתם ממל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש המלצה לספק אשר יחזיק את המערכת הנ"ל: AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET LG GH22 SATA x 22 Black Gigabyte HD4850 512MB + Zalman cooling ועוד כ-3 כוננים קשיחים. אני קצת לחוץ בתקציב אז אשמח להמלצה לספק שיהיה זול ומשתלם. כמו כן, ייתכן ואשדרג עוד כמה חודשים את הכרטיס מסך לאחד מכרטיסי הדור החדש (hd6850/gtx460) אז יש לקחת את זה בחשבון. תודה מראש לעונים. עריכה: האם הספק הזה יחזיק (כולל שדרוג עתידי)? SeaSonic S12II 430Watt
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים. אשמח לקבל המלצה למארז. חשוב לי שיהיה יפה, מרווח, מאוורר ושיהיה לו גם USB3.0. אני חושב שMidi tower יעשה את העבודה ואין צורך ביותר גדול. בעיקרון המפרט יתבסס על core i5 haswell או משהו כזה. לוח אם ATX. כרטיס מסך GTX760-770. כנראה שיהיה גם SSD בנוסף לרגיל. *יש לציין שאני לא מתכוון לעשות oc בזמן הקרוב וגם אם כן זה רק לכרטיס מסך ממש בקטנה. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~12919~6~0.htm וגם על זה: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?Pid=931533&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0. וגם זה מאוד יפה לטעמי רק לא ראיתי אם יש לו usb3.0. וזה וואלה שיא היופי לדעתי: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?P…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי משניהם עדיף ובמה ? נ"ב: איזו גרסה של הספק של קולרמסטר יותר טובה: ה - ACLY או ה - ACLX ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לקנות למפרט הבא: Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET זכרון Kingston KVR1333D3N9/2G Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1000GB AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI המליצו לי על ספק של 500W אבלאני צריך להיות בטוח ב-100% במה שאני קונה, בשביל שלא יהיו בעיות וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר זול, אבל שלא יהיו בעיות (בסביבות ה-350 ש"ח) זה דחוף מאוד אני צריך לדעת להיום תודה רבה לעוזרים בנוסף, אני אשמח להמלצה למארז בסביבות 300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן להזמין כ. מסך חדש (gtx 650 ti oc)ובעקבות זאת גם ספק כח חדש. (ספק כח למחשב SeaSonic S12II-520 Bronze Retail) ומארז (ZALMAN Z9 OR ANTEC NSK6582B ) ברשותי כרגע מעבד אינטל core 2 duo e7500 ולוח אם Intel® Desktop Board DG41RQ . האם הרכיבים החדשים שאני מתכוון לרכוש יתאימו לרכיבים הישנים? מבחינת חיבורי חשמל למעבד ולכרטיס. האם הייתם ממליצים על מארז/ספק/כ. מסך שונים (באותו תקציב)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הספק סיסוניק S12II 520W. אבל עכשיו לאחר קצת קריאה באינטרנט אני מגלה שהוא לא מתאים ל haswell! בגלל שהוא לא מסוגל לתת 0.05W. מה אני עושה עכשיו?! האם זה באמת נכון?!?!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את ה-900 והחלטתי להעביר את החומרה הנוכחית שלי אליו(משמע להשתמש בו). הבעיה היא שאף פעם לא הרכבתי לוח וספק לתוך מארז, וגם הוא נראה לי מסובך משהו. לכן קודם כל אשמח ללינק או להסבר על התקנה של המארז הנ"ל בעברית(ה USER MANUEL לא הכי USER FRIENDLY בחלקים נרחבים). מעבר לזה יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1: איך שולטים על מהירות המאווררים? הם באים(כל אחד מהם) עם מתג 3 רמות, ויש לי פאן באס, רק שהוא דורש חיבור מתח קטן והמאווררים באים עם חיבור מתח גדול(לבן סטנדרטי). איך זה מתחבר? מעבר לכך גם המאווררים נמצאים במקומות שונים ולכן נראה לי שהכבלים של המתח קצרים מלהגיע למקום אחד. 2: יש כבל אחד אפור שמתוכו יוצאים 7 כבלים קטנים בשלל צבעים. מה תפקידם ולאן מחברים אותם? 3: כרגע המ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע (צביקה מרוזטק בטוח יודע) האם ספקי אנרמקס שנמכרים באייבורי הם מהיבואן הרשמי או שמדובר ביבוא מקביל? האם מישהו אקנה אצלם ספקי אנרמקס ונתקל בבעיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר קראתי המון נושאים בנושא, אבל עדיין נשארתי מבולבל קצת לגבי מה שאני צריך, אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון.. לאחר קריסה של המחשב כמה פעמים, הבעיה אותרה-ספק כוח ג'נרי. המחשב בעל המפרט הבא: Intel Q8200 Nvidia 9500(1 GB Ram) 4GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח ראשון IDE 320GB הדיסק השני SATA 500GB ויש גם כונן DVD.. עובד עם 4-5 USB בממוצע ולפעמים יותר.. בנתיים אני לא יכול לעבוד עם יותר מ-3 בלי שההתקן יקרוס. לוח אם מבוסס צ'יפסט P31 ומתוכנן מעבר ל-P45. אני צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הזו ויוכל להספיק גם לקצת OC ומצד שני לא יהיה יקר מדי... מהן ההמלצות? בתודה, רוי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם יודעים לגבי ספקי כוח של Gigabyte מכיוון שלא ראיתי בכלל ביקורות ורציתי לדעת אם הם נחשבים ספקים איכותיים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות הקניה הקבוצתית האחרונה של כרטיסי המסך חשבתי לשדרג את המערכת שלי. כרגע יש לי ספק כח של חברת SEASONIC מדגם S12II 500W. השאלה היא האם הספק יספיק לאחד הכרטיסים המוצעים בקניה הקבוצתית, או שיש להחליף ספק? ארצה לציין כי המעבד הוא מסוג AMD Phenom II X4 965 @3.92GHz ללא שינוי במתחים. קישורים: - http://www.seasonicusa.com/S12II.htm
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הפסקת חשמל המחשב פשוט לא עובד. מה שלא עשיתי הספק נותן מתח לשניה למחשב ולא מצליח להפעיל אותו. החלפתי ספק (משהו ממש מעפן שהיה לי בצד באיזור ה 200w סיני ופשוט המחשב עבד - כמובן אחרי ניתוק של כל דבר אפשרי...) לכן לדעתי זהו ספק. הספק הקודם שלי: Enermax 420W , model: EG425P-VE המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Quad 8400 2.6Ghz לוח אם: ג'יגהבייט מדגם: GA-EP35-DS3L זיכרונות: 4G DDR2 כ. מסך: ATI Readon HD 4650 HHDs: 1. WD 1TB Caviar Green 2. SUMSUNG 1TB 7200RPM , model: HD103SJ 3. WD 500GB Caviar , model : WD500AAKS 4. WD 160GB 7200RPM , model: HD161HJ לגבי מאוורירים, יש שניים: אחד 140 מ"מ, השני: 80 מ"מ (מתוכנן להכנס עוד אחד) הייתי מעוניין בספק עד 400-500 גג. עדיפות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן הטרמלטייק דיי ישן אבל, רציתי לדעת אם הוא יהיה עדיף על הFSP שלי.. יש לי אפשרות להחליף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-