ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב וקצת הלכתי לאיבוד בנושא של מארז+ספק המפרט בו אני מעוניין כולל מעבד AMD triple core 440, כרטיס מסך משולב וכדו' (מפרט הדומה למפרט משרדי מינימלי) בהמלצות השונות מצאתי כי ספק של כ- 350W יספיק לצריכם שלי אני מעוניין במחשב שקט למדי (סולם 1-10 יהיה בערך 7) וכמובן שיהיה זול! האם קייםים מארז+ספק העונה על דרישות אלו, כלומר: ספק כ- 350W ושקט מארז שקט מחיר מינימלי האם ישנו מארז עם ספק משולב העונה על דרישות אלו (בד"כ המשולבים יותר זולים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למיטב הבנתי יש פה שנאה לא קטנה של תרמלטייק בקשר לספקים מביקורות שראיתי הספקים החדשים שלהם מסדרת ה Toughpower ממש טובים ואיכותיים מישהו מכם ממליץ עליהם או האם אתם חושבים שהם גרועים בדיוק כמו הספקים הישנים שלהם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מהם עדיף ? ??? המחשב הוא q6600 8gb ram 8800 gts 640 sli אם אף אחד מהם תמליצו משהוא עד 650 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי ACER REVO 3610 בסלון ולצרכי צפייה ישירה זה מספק אותי למחשב בחדר עבודה אני זקוק למחשב חזר יותר (לא יודע בכמה - אשמח להעזר בפורום מפרטים) אך יש לי בעיית מקום פיזי אני מעוניין לבנות/לרכוש מחשב שולחני בגודל פיזי כדוגמת ה ACER אך עם ביצועים חזקים יותר(עריכת תמונות/צפייה/אינטרנט/OFFICE) איזה מארזים מתאימים להגדרות הנ"ל? נ.ב. - אני מעדיף לרכוש משהו מוכן אך תחושת הבטן שלי לאחר שיטוט וצפיה בפורום מפרטים היא שמרבית ההצעות לא נותנות יחס עלות תועלת אמתית האם בכלל קיים משהו כזה? רצ"ב קישור לACER http://www.amazon.com/Acer-Aspire-REVO-R3610-U9012-Ultra-slim/dp/B002QQ3VE8
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה מארז מומלץ יותר, Fractal Design Arc Midi R2 או NZXT PHANTOM 410? העדיפות שלי היא למארז עם זרימת אוויר טובה יותר. תקציב 500 שח. אשמח לקבל המלצות למארזים טובים יותר בתקציב, אם יש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי להחליף את הספק שלי (מתכוון לעלות לSLI) ורציתי לקבל המלצה בין 2 ספקים: 1.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3041 2.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4952 כאשר לפי דעתי השני הינו הספק המשתלם יותר,כיוון שתומך בתקן SILVER,מודולרי ומגיע עם אחריות מורחבת של 5 שנים. בכל זאת רציתי המלצה מכם לגבי בחירה סופית. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ה UPS הזה יחזיק מערכת של מחשב +מסך 19 אינץ המערכת היא מעבד E6600 שילוב קרוס פייר של 1900XT 5 הרד דיסקים ו 9 מאוורירים של 120 וכמובן מסך 19 LG
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי מערכת ונשארתי עם תקציב של 400 למארז וספק, אולי נגרד עוד קצת. מעבד: ATHLON II X4 630 לוח: Gigabyte 880GM-UD2H זכרון: G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3-1600 קירור מעבד: MUGEN II דיסק: Hitachi 1TB 7200/16 SATA II כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 5570 חשבתי על כל מיני שילובים למארז וספק, באתר של ANTEC המחשבון הראה שאחרי OC אני צריך בערך 550, אבל זה נראה לי מוגזם. בכל מקרה, ראיתי את השילוב הזה, שעומד בתקציב שלי. אמנם הספק קצת מיושן ובסיסי, אבל המחיר בהחלט לא רע. מה דעתכם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1040 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מבקש המלצה לספק אשר יחזיק את המערכת הנ"ל: AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET LG GH22 SATA x 22 Black Gigabyte HD4850 512MB + Zalman cooling ועוד כ-3 כוננים קשיחים. אני קצת לחוץ בתקציב אז אשמח להמלצה לספק שיהיה זול ומשתלם. כמו כן, ייתכן ואשדרג עוד כמה חודשים את הכרטיס מסך לאחד מכרטיסי הדור החדש (hd6850/gtx460) אז יש לקחת את זה בחשבון. תודה מראש לעונים. עריכה: האם הספק הזה יחזיק (כולל שדרוג עתידי)? SeaSonic S12II 430Watt
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי את המארז+ספק הזה? או לקנות מארז - בנפרד, וספק - בנפרד? + מה יותר טוב - ANTEC SONATA III או NZXT Apollo No PSU Black (מכל הבחינות)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Pentium4 3.0GHZ 64bit HT LGA775 Prescott Asus P5P800S Chipset i848P 512 MB Kingston DDR SDRAM 200 MHz x2 LG DVD Writer ExcelStore J880 80GB Hitachi 160GB CPU Cooling: Arctic Cooling Alpine 7 PRO Nvidia Geforece 6600 8xAGP 256MB כרטיס קול מובנה על הלוח. כרטיס רשת מובנה על הלוח של REALTEK, 6 יציאות USB. מאוור אחד של 90MM (או 80, הסטנדרטי), מנורות על המארז. אם חסר עו משהוא תגידו ואוסיף. את המערכת מחזיק כיום ספק של EZCOOL 450W ולדעתי הוא תקול. אשמח להמלצות לספק אחר שיחזיק את המערכת הזאת אם עדיפות ל"חלון" מסויין במקרה ואוסיף הארדיסק/מאוור/כרטיסי PCI כלשהם. עדיפות לאיבורי (הכי קרוב שאני ללכת אליהם לפני שהיום יגמר) ועד מחיר של 250ש"ח. ראיתי את…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים ומדי פעם בחורף יש קפיוצת של פחות משנייה שפשוט דופקות ריטסרט למחשב, וגם יש לפעמים כאלו שמכבות את המחשב אבל הנורה אומרת שהוא כאילו דלוק. בכל מקרה אני צריך אל פסק, לשתי המחשבים, אם ההפרש לא משמעותי במחיר אז גם למסכים זה יהיה טוב, 2 מסכים CRT 17". בעקרון אם אני לא טועה הספקים של המחשבים שתיהם הם 450W ג'נריים, מחשב אחד הוא P4 2.6 והשני P4 1.7. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי משניהם עדיף ובמה ? נ"ב: איזו גרסה של הספק של קולרמסטר יותר טובה: ה - ACLY או ה - ACLX ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ספק מתאים למערכת הבאה: מעבד : INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון : KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 כרטיס מסך : GIGABYTE ATI Radeon HD 4890 - 1GB GDDR5 - GV-R489-1GH-B דיסק קשיח : SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די : SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK לא מתכנן לעשות OC או לשדרג משהו באופן חריג. אם אפשר להציע כמה וואט פחות או יותר אני יצטרך ולהמליץ על חברה טובה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של חבר זה המפרט לוח אם ASUS 915 מעבד אינטל3.0G 64 BIT זכרונות 4G 533MHZ 3 SATA כרטיס מסך GF7800GTX הדגם מגיע אם שני חיבורי חשמל של 5V שני מאוררים של 1A אין OC הספק הפסיק לעבוד היה לו ספק 680WATT של THERMALTAKE לפני הספק הזה היה ספק של 550 שלא סחב את המערכת הזאות לכן נקנה הספק שצוין למעלה צריך המלצה לספק אני יודע שאין כאן אהבה גדולה לחברה של THERMALTAKE אז השמח לקבל המלצה אחרת והאם באמת למערכת כזאות לא מספיק ספק 550WATT?(אני לא זוכר את השם של החברה של הספק 550WATT שהיה לו) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הפעלת ספק כוח. אך תצחקו, אין לי כל ידע בתחום. האם ספק כוח חדש למחשב טיפוסי שקונים בחנות מחשבים כמו http://ksp.co.il/?uin=19005 אמור בדרך כלל לעבוד כאשר מוציאים אותו מהאריזה מבלי לחבר בכלל למחשב ? כלומר, מחברים אותו רק לחשמל ולוחצים על הכפתור של ההפעלה שעליו ? האם אנו אמורים לשמוע שבמקרה כזה המאורר שלו מתחיל להסתובב ? בברכה דן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף? מה יותר איכותי ויותר שקט? לאחר זיכוי של הספק שתי המארזים מגיעים לאותו מחיר בערך של 400-430 ש''ח. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים. אשמח לקבל המלצה למארז. חשוב לי שיהיה יפה, מרווח, מאוורר ושיהיה לו גם USB3.0. אני חושב שMidi tower יעשה את העבודה ואין צורך ביותר גדול. בעיקרון המפרט יתבסס על core i5 haswell או משהו כזה. לוח אם ATX. כרטיס מסך GTX760-770. כנראה שיהיה גם SSD בנוסף לרגיל. *יש לציין שאני לא מתכוון לעשות oc בזמן הקרוב וגם אם כן זה רק לכרטיס מסך ממש בקטנה. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~12919~6~0.htm וגם על זה: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?Pid=931533&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0. וגם זה מאוד יפה לטעמי רק לא ראיתי אם יש לו usb3.0. וזה וואלה שיא היופי לדעתי: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?P…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שי, ואני חדש בעסקי המודינג, חיפשתי קצת במחסן שלי וגיליתי שם כמה רכיבים, אחד מהם היה לוח אם מאאאאוד ישן של ATI עם כרטיס מסך מובנה של 32M, מעבד AMD ATHLON 1.67Mhz וכו', כמו כן יש לי שני ספקים, וזו הבעיה; אחד מהם עם קונקטור לחיבור חשמל ללוח אם, לשני משום מה אין את החיבור לחשמל של הלוח אם אז איך אני מחבר את השני ללוח אם? דגם הספק:ULTRA PS-230W. תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז ככה אני בקרוב מחליף מסך לאחד עם 24" או יותר לכן גם הכרטיס מסך מוחלף ואני מודע לזה שהספק שלי לא יחזיק כרטיס GTX470 או דומים אליו וגם המעבד עם OC. השאלה שלי היא איזה הספק אני צריך בשביל המערכת שלי +כרטיס GTX470 או GTX480(לא כרטיסי AMD לא באים בחשבון) +OC למעבד ל3.7GHZ חשבתי על משהו בטווח ה 600W + - וגם ראיתי ספק מעניין Corsair GS 600W מה אתם חושבים עליו? כי לא מצאתי ממש ביקורות עליו ברשת. ספקי SEASONIC גם אני לא כל כך מחפש זה משהו אצלי שאני לא אוהב את הספקים שלהם. והתקציב עומד על 500 עם אפשרות חריגה ל650 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הפסקת חשמל המחשב פשוט לא עובד. מה שלא עשיתי הספק נותן מתח לשניה למחשב ולא מצליח להפעיל אותו. החלפתי ספק (משהו ממש מעפן שהיה לי בצד באיזור ה 200w סיני ופשוט המחשב עבד - כמובן אחרי ניתוק של כל דבר אפשרי...) לכן לדעתי זהו ספק. הספק הקודם שלי: Enermax 420W , model: EG425P-VE המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Quad 8400 2.6Ghz לוח אם: ג'יגהבייט מדגם: GA-EP35-DS3L זיכרונות: 4G DDR2 כ. מסך: ATI Readon HD 4650 HHDs: 1. WD 1TB Caviar Green 2. SUMSUNG 1TB 7200RPM , model: HD103SJ 3. WD 500GB Caviar , model : WD500AAKS 4. WD 160GB 7200RPM , model: HD161HJ לגבי מאוורירים, יש שניים: אחד 140 מ"מ, השני: 80 מ"מ (מתוכנן להכנס עוד אחד) הייתי מעוניין בספק עד 400-500 גג. עדיפות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-