ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין : CM 690 NVIDIA Edition Black With Window ל : CM 690 Black של CollerMaster . ולמה ההפרש מחירים בינהם הוא כל כך גדול ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ניסתי למצוא תוכנה שבודקת את המתחים של הספק האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז 6A19 יהיה מספיק שקט ומספיק יקרר כרטיס מסך מהDX10 או שיהיה רעש והוא יחמם לי את החדר כי המארז לא מספיק טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמדי פעם כאשר אני מכבה את המדפסת המחשב פשוט מתאפס לי יש סיכוי שהספק לא עומד יותר בדרישה ? במידה וכן איזה ספק אני צריך ? הרכיבים שמחוברים למחשב שלי הם הלו מעבד אינטל פנטיום 2.8 GH לוח אם ASUS P4P800 ספק כוח colorsit 480W כרטיס מסך NVIDIA 5700 ארדיסקים: WD - sata 7200 320G סיגייט IDE 7200 40G מקסטור IDE 5400 40G זכרון: 2*512 supertalant cl2.5 2*256 micron cl3 פאנל שליטה על מאוררים + קורא כרטיסים KAMA-PANEL צורב DVDRW SATA ASUS צורב CDRW TEAC כרטיס פייר וויר 2 מפצלי USB אחד מחובר לשנאי שלושה מאוררי לדים - 2 של חברת XS ועוד אחד של טרמלטק 2 מאוררים של AC כולם בגודל 80 מאורר למעבד מקורי של אינטל עכבר MX רבולושן מקלדת מולטימדיה פשוטה מצלמת רשת לוגיטק PRO500…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לצערי הספק ENERMAX LIBERTY 400W אזל מהמלאי ולכן אני צריך למצוא חלופות מה אתם חושבים על הספק הבא ? ANTEC 480W NEOPOWER + A.PFC+PCI-E+24-pin+SATA+120MM(SILENT) המלצות אחרות יתקבלו בשמחה עדיפות לספקים של ANTEC ו ENERMAX או TT יש לי עליהם דיל טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי מערכת ונשארתי עם תקציב של 400 למארז וספק, אולי נגרד עוד קצת. מעבד: ATHLON II X4 630 לוח: Gigabyte 880GM-UD2H זכרון: G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3-1600 קירור מעבד: MUGEN II דיסק: Hitachi 1TB 7200/16 SATA II כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 5570 חשבתי על כל מיני שילובים למארז וספק, באתר של ANTEC המחשבון הראה שאחרי OC אני צריך בערך 550, אבל זה נראה לי מוגזם. בכל מקרה, ראיתי את השילוב הזה, שעומד בתקציב שלי. אמנם הספק קצת מיושן ובסיסי, אבל המחיר בהחלט לא רע. מה דעתכם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1040 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
nzxt tempest evo Antec 902 CM690II איזה מארז הכי טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים הכי טובים והכי איכותיים,מקרר הכי טוב,מרווח,סידור כבלים טוב ונוח,בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי ACER REVO 3610 בסלון ולצרכי צפייה ישירה זה מספק אותי למחשב בחדר עבודה אני זקוק למחשב חזר יותר (לא יודע בכמה - אשמח להעזר בפורום מפרטים) אך יש לי בעיית מקום פיזי אני מעוניין לבנות/לרכוש מחשב שולחני בגודל פיזי כדוגמת ה ACER אך עם ביצועים חזקים יותר(עריכת תמונות/צפייה/אינטרנט/OFFICE) איזה מארזים מתאימים להגדרות הנ"ל? נ.ב. - אני מעדיף לרכוש משהו מוכן אך תחושת הבטן שלי לאחר שיטוט וצפיה בפורום מפרטים היא שמרבית ההצעות לא נותנות יחס עלות תועלת אמתית האם בכלל קיים משהו כזה? רצ"ב קישור לACER http://www.amazon.com/Acer-Aspire-REVO-R3610-U9012-Ultra-slim/dp/B002QQ3VE8
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שהכל בהתאם לחוקי הפורום). פירסמתי מיפרט בפורום אחר באתר זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247087.0 , ובתור מארז הומלץ לי על 4U. אני מניח שמדובר בגודל. גלשתי באתר של חברה שמייצרת אותם, מ-1U ועד 8U, וגיליתי שיופי הוא לא הצד החזק שלהם. אני רוצה לדעת עד כמה הם יעילים בהשתקת הרעשים ופיזור החום, כמו כן מהו הגודל המתאים ביותר למיפרט? בברכה, גולדי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב, הPC-A10 או הSTACKER 830? בלי להתייחס למחיר, ורק עם מאוררי סטוק [כלומר בלי להוסיף] אני אישית מעדיף את הPC-A10 בגלל כל הפיצ'רים שלו ואיך שהוא נראה. הכל נראה במארז מתוכנן כראוי. אז מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מהמחיר כמובן, מה ההבדלים ? ה 600W לא באמת מספק 600W ? מי מהם הכי שקט ? והאם כולם יחזיקו בלי בעיה מעכת של E8400 עם HD4870 ? Coolermaster Silent M Pro 600W Modular 40A @ 12V Corsair 550VX 41A @ 12V SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בימים אלה ואני זקוק לספק ומארז שייתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר. ספק-שיחזיק מערכת כבדה עם מערך SLI של 2X9800GTX או 2X8800 GTS, שני כוננים אופטים, 4GB DDR2. מארז-שיהיה שקט, שיתאים ל-SLI כמובן, מאוורר היטב. מארזים שחשבתי עליהם: chakra/ uber chakra /cm 690. אולי ייתכן OC. *האם מומלץ להוסיף מאווררים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב מלפני כמה ימים ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ה 400WEZ-COOL או ה THERMALTAKE PFC 400W המוכר הדגיש במיוחד את ה PFC ב THERMALTAKE לצערי לא היה שם אנרמקס לכן לקחתי THERMALTAKE מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז ככה אני בקרוב מחליף מסך לאחד עם 24" או יותר לכן גם הכרטיס מסך מוחלף ואני מודע לזה שהספק שלי לא יחזיק כרטיס GTX470 או דומים אליו וגם המעבד עם OC. השאלה שלי היא איזה הספק אני צריך בשביל המערכת שלי +כרטיס GTX470 או GTX480(לא כרטיסי AMD לא באים בחשבון) +OC למעבד ל3.7GHZ חשבתי על משהו בטווח ה 600W + - וגם ראיתי ספק מעניין Corsair GS 600W מה אתם חושבים עליו? כי לא מצאתי ממש ביקורות עליו ברשת. ספקי SEASONIC גם אני לא כל כך מחפש זה משהו אצלי שאני לא אוהב את הספקים שלהם. והתקציב עומד על 500 עם אפשרות חריגה ל650 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה - מארז מחשב Jsp-Tech EzCool דגם T130-A כולל ספק כח 400W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4520&CatCode=408 למפרט הבא - מעבד: Intel® Core™ Processor i5-661 לוח אם: GA-H55M-USB3 זיכרון: KINGSTON DDR3 2GB דיסק קשיח: 40GB Intel® X25-V SATA Solid State Drive כרטיס רשת: Wireless 802.11B/G/N MIMO PCI Card כל רעיון למארז אחר עד 800 שקלים (המחיר כולל ספק) יתקבל תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי את המארז+ספק הזה? או לקנות מארז - בנפרד, וספק - בנפרד? + מה יותר טוב - ANTEC SONATA III או NZXT Apollo No PSU Black (מכל הבחינות)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ב-newegg (למה לנו אין כזה אתר ) את המארז Smilodon של Raidmax, שם יש אחד בלי ספק, ואחד עם 500W, בארץ, כל מה שראיתי זה אולי אחד שמגיע בטעות עם 450 (בטח לא מקורי שלהם או שהוסיפו אותו..) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מי היבואן הרשמי, אולי יהיה אפשר לברר איתו או לקנות ישירות ממנו :] תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב, הוא קצת ישן ולכן אין לי PCIE אז אני קונה X1950 Pro 512 MB של ספיר, כדי שלא יהיו בעיות אני מעוניין גם לקנות ספק חדש, חשבתי על ספק 580W של HEC, יש המלצות למשהו אחר? מבחינת תקציב אני חושב בסביבות ה-500-450, אבל אם אפשר איכותי וזול יותר אז סבבה. מפרט: 1GB ראם 2.8 ג'יגה הרץ צריכים לדעת עוד משהו? בתודה רבה מראש, Bender Rodriguez
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של חבר זה המפרט לוח אם ASUS 915 מעבד אינטל3.0G 64 BIT זכרונות 4G 533MHZ 3 SATA כרטיס מסך GF7800GTX הדגם מגיע אם שני חיבורי חשמל של 5V שני מאוררים של 1A אין OC הספק הפסיק לעבוד היה לו ספק 680WATT של THERMALTAKE לפני הספק הזה היה ספק של 550 שלא סחב את המערכת הזאות לכן נקנה הספק שצוין למעלה צריך המלצה לספק אני יודע שאין כאן אהבה גדולה לחברה של THERMALTAKE אז השמח לקבל המלצה אחרת והאם באמת למערכת כזאות לא מספיק ספק 550WATT?(אני לא זוכר את השם של החברה של הספק 550WATT שהיה לו) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לארגן 12V 160W ? ע"פ חישוב אני צריך שנאי שיוציא 12V 14A נכון? איפה אני מוצא דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שי, ואני חדש בעסקי המודינג, חיפשתי קצת במחסן שלי וגיליתי שם כמה רכיבים, אחד מהם היה לוח אם מאאאאוד ישן של ATI עם כרטיס מסך מובנה של 32M, מעבד AMD ATHLON 1.67Mhz וכו', כמו כן יש לי שני ספקים, וזו הבעיה; אחד מהם עם קונקטור לחיבור חשמל ללוח אם, לשני משום מה אין את החיבור לחשמל של הלוח אם אז איך אני מחבר את השני ללוח אם? דגם הספק:ULTRA PS-230W. תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם ספק של seasonic 500W וכרטיס מסך 4870HD, האם אני אצטרך להחליףספק בשביל הכרטיס החדש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-