ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אצטרך המלצה שלכם לספק כח שיחזיק לי את המערכת שלי. המפרט הינו: i5 3570 asrock u3s3 h61 GTX680 2GB ANTEC DF85 אשמח לעזרה בנושא, חלק אמרו לי לרכוש את ה Seasonic 620 וחלק אמרו לי ללכת על 750 לפחות. בנוגע לתקציב אפשר להשתגע אבל כל עוד אפשר משהו במחיר נורמלי אני ישמח. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומכיוון שחשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, החלטתי לעלות את התקציב מעט בשביל לרכוש מארז איכותי. מחיפושים שעשיתי בפורום ובאינטרנט הגעתי למסקנה ששני המאזרים של אנטק P182/3 אלה האפשרויות הכי טובות בתקציב של 700-800 שקל. אני מתכנן לקנות את המחשב בKSP ששם יש להם רק את הP183, אבל אני רוצה לדעת אם שווה לי להתאמץ ולסדר ממקום אחר את הP182 שמקבל ביקורות טובות מאוד. ההפרש בניהם הוא גם באיזור ה100 שקל שה182 יקר יותר. הדיעות על מה יותר טוב מאוד חלוקות ורציתי לדעת מה דעתכם. אני עוד לא סגור על המערכת שתהיה לי, אבל אם זה עוזר אז זה יהיה משהו בסגנון הזה: INTEL I5 750 HD 5850 4GB KINGSTON וגם קירור MUGEN 2 כנראה (הבנתי שהוא גדול פיזית וצריך לדעת אם יתאים) ח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לדעתכם המארז הזה יהיה שקט בשביל גיימינג? Corsair Crystal Series 460x RGB
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למיטב הבנתי יש פה שנאה לא קטנה של תרמלטייק בקשר לספקים מביקורות שראיתי הספקים החדשים שלהם מסדרת ה Toughpower ממש טובים ואיכותיים מישהו מכם ממליץ עליהם או האם אתם חושבים שהם גרועים בדיוק כמו הספקים הישנים שלהם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, הנה השירשור שלי בפורום מפרטים למי שרוצה ללמוד יותר על מה המפרט שביקשתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 והנה הטופס (לא סופי) : http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w (אני כנראה אחליף ל-GTX660 וקשיח 2TB, וכמובן שהמארז עדיין לא ידוע) ------------------ אני צריך מארז בגובה של עד 42 ס"מ (פה הבעיה) רוחב של עד 23 ס"מ (לא בעיה) כדי שהוא יכנס ל"חור" של הספרייה. אני מצרף תמונה של המארז הנוכחי שלי במיקום שלו בספרייה כדי שתבינו על מה מדובר. http://i49.tinypic.com/2v85m38.jpg לא משנה לי איך המארז נראה, העיקר שיתאים לגודל ושהוא מומלץ מבחינת האיכות שלו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים ומדי פעם בחורף יש קפיוצת של פחות משנייה שפשוט דופקות ריטסרט למחשב, וגם יש לפעמים כאלו שמכבות את המחשב אבל הנורה אומרת שהוא כאילו דלוק. בכל מקרה אני צריך אל פסק, לשתי המחשבים, אם ההפרש לא משמעותי במחיר אז גם למסכים זה יהיה טוב, 2 מסכים CRT 17". בעקרון אם אני לא טועה הספקים של המחשבים שתיהם הם 450W ג'נריים, מחשב אחד הוא P4 2.6 והשני P4 1.7. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך ספק כוח למחשב הכולל כרטיס מסך 4850 של MSI, שאר המפרט יחסית בסיסי: AMD 4200 דיסק קשיח יחיד 160 Seagate לא מתוכן CF מה לדעתכם מומלץ מהשניים? אני ממש אשמח לתשובה מהירה, תודה, בן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט בין שני המארזים הללו ezcool n2-301 ikonik en1 הייתי רוצה לדעת איך הם מבחינת אוורור, מחיר... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עבור ההורים שלי מחשב חדש.. הספק הוא למעשה 600W, אבל מה שכן במארז, יוצא ממנו כמין כבל כחול (נראה שזה הצד הראשי שלו מחובר למאוורר האחורי), וזה למעשה חיבור USB. למה הדבר הזה? האם לא כל המאווררים נמצאים על הספק? אם לא, אז זה אומר שאני צריך "לבזבז" חיבור USB בשביל הדבר הזה? אפשר סתם לדעת למה זה טוב ומה עושים במצב שלי עכשיו? 600W זה לטעמי המון בשביל לחבר עכשיו עוד שנאי בשביל USB.. אגב, אולי זה לא קשור למאוורר? ואם זה לא קשור, אז למה זה טוב? עריכה: המארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12593 הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10264
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin במחיר 235 ש"ח של HEC ואת Noisetaker EG425P-VE 420W של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ,וקיבלתי אל פסק ישן ששייך לחבר , השאלה שלי היא אם כדאי לי להשתמש באל פסק?והאם זה הכרחי על מנת למנוע קצרים? או שמה חיבור האל פסק עצמו למחשב עלול לגרום לקצר? האם כל אל פסק מתאים לכל מחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב וקצת הלכתי לאיבוד בנושא של מארז+ספק המפרט בו אני מעוניין כולל מעבד AMD triple core 440, כרטיס מסך משולב וכדו' (מפרט הדומה למפרט משרדי מינימלי) בהמלצות השונות מצאתי כי ספק של כ- 350W יספיק לצריכם שלי אני מעוניין במחשב שקט למדי (סולם 1-10 יהיה בערך 7) וכמובן שיהיה זול! האם קייםים מארז+ספק העונה על דרישות אלו, כלומר: ספק כ- 350W ושקט מארז שקט מחיר מינימלי האם ישנו מארז עם ספק משולב העונה על דרישות אלו (בד"כ המשולבים יותר זולים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי ללכת על CM690 עם המחשב החדש אבל מסיבות כאלו ואחרות החלטתי ללכת על מארז FT ועכשיו אני צריך המלצות לאחד טוב. חשבתי ללכת על האנטק 1200 שנראה נחמד מאוד אבל בגלל שהוא חדש ואין הרבה ביקורות עליו כרגע אני עדיין לא סוגר שום דבר ואשמח לשמוע הצעות מכם. שקט חשוב אבל לא חייב להיות חרישי ומצד שני לא רועש מדי. סטנדרטי כזה. עריכה: את המחשב אני קונה מTMS אז עדיף ששהמלצות יבואו משם. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד e4300 או אולי e4400, יש סיכוי קטן שאני יילך על amd 4200/4600. לוח שיתאים (לוח לא משפיע על צריכת חשמל, נכון?) זיכרון 2GB כרטיס מסך 8800gts 320mb הארד דיסק 250gb (בעתיד אולי יתווסף עוד אחד) שמעתי המלצות חמות על liberty 400w ו-next apollo אבל הם גם לא נכנסים בתקציב שלי וגם אני קונה את המחשב ב-k.s.p ואין להם אותם... חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ועל זה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3300 HEC Compucase CI-6A21 ששניהם ביחד יצאו 480. הם אמורים להיות חלופה טובה ל-COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שאין ב-ksp? או שזה סתם יותר יקר והספק פחות טוב? ומה עם זה? http://ksp.co.il/hmain.ph…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להניח שעוצמת הרעש של ה-620 היא לא גדולה יותר מה-330, מאחר ושניהם מאותה סדרה, וכמובן מחוברים לאותו מחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז 6A19 יהיה מספיק שקט ומספיק יקרר כרטיס מסך מהDX10 או שיהיה רעש והוא יחמם לי את החדר כי המארז לא מספיק טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות R9 290 כשיצאו כרטיסים עם קירור צד שלישי כנראה ראיתי שרשום באתר של sapphire שמומלץ לפחות 750W ספק כוח לכרטיס כזה. הספק שלי כרגע זה: Antec High Current Gamer Series HCG-620 620W זה יהיה המפרט שלי: Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz Gigabyte GA-H87-D3H 2X Kingston HyperX BLU khx1600c9d3 4GB Radeon R9 290 Fractal Design Define R4 Black Pearl(4 fractal 14Cm fans Antec High Current Gamer Series HCG-620 620W Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ATH-M50 Dell UltraSharp 2407WFP השאלה אם יש בכלל צורך להחליף את הספק כוח בספק כוח של 750W ? אם כן איזה ספק אתם ממל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש בימים אלו את כ.המסך GTX285 1GB Superclocked של eVGA. עכשיו שאלתי היא כזו, האם Enermax modu82+ בעל הספק של 525w יחזיק באופן חד משמעי את כ.המסך הנ"ל ? אם לא, האם ה-625w יצליח ? נ.ב - שאר המפרט הוא מפרט לגיימינג ברמה גבוהה כולל i7, DDR3, קירור למעבד, מארז מושקע בעל מאווררים רבים, וכו' (אל תתייחסו למפרט בחתימה, כ.המסך הנ"ל אינו בשבילי) שבוע טוב ותודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז silentium t11 , שמגיע משום מה עם כלוב 5.25 "מתחכם" עם מגשית נשלפת קטנה, שעליה מבריגים את ההארדיסק. הבעיה היא שהמגשית הזאת עשויה ממתכת, ומיקום הברגים מוביל לכך שההארדיסק מתחבר עם הביטנה שלו כלפי מטה, כך שהחלקים החשופים שלו נוגעים במתכת. אני חושש שהדבר הזה עלול לפגוע בו כתוצאה מחשמל סטאטי במארז(אני מבסס את החשש על כך שלוחות אם תמיד מוברגים על ספייסרים מבודדים.. ). ראיתי במארזים יותר מתקדמים, שהמגשית הזאת עשויה פלסטיק. האם לדעתכם החשש שלי מבוסס? האם ניתן לרכוש אולי מגשית בודדת כזאת מפלסטיק? עושה לי רושם שבמארז הטיפשי הזה אין שום דרך אחרת להתקין דיסק קשיח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן הטרמלטייק דיי ישן אבל, רציתי לדעת אם הוא יהיה עדיף על הFSP שלי.. יש לי אפשרות להחליף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לקנות למפרט הבא: Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET זכרון Kingston KVR1333D3N9/2G Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1000GB AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI המליצו לי על ספק של 500W אבלאני צריך להיות בטוח ב-100% במה שאני קונה, בשביל שלא יהיו בעיות וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר זול, אבל שלא יהיו בעיות (בסביבות ה-350 ש"ח) זה דחוף מאוד אני צריך לדעת להיום תודה רבה לעוזרים בנוסף, אני אשמח להמלצה למארז בסביבות 300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-