ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קיבלתי עכשיו את הכרטיס הנ"ל : ATI - GeCube Radeon X2900PRO 512MB DDR3 ובקיצור באתי לחבר אותו למחשב ואז גיליתי שאני צריך לחבר שני חוטים מספק ישירות אליו..וכאן מתחילה הבעיה , אין לי את הפאקינג חוטים האלה ~~~~!!!!! בכרטיס הקודם שלי X1950GT אני קיבלתי בקופסה של הכרטיס שני חוטים...ואז שמכרתי אותו מכרתי גם אותם . אני ציפיתי לקבל את החוטים האלה גם עם הכרטיס החדש...וכאילו שלא ראיתי את זה בא פשוט אין אותם . יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את החוטים האלה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמדי פעם כאשר אני מכבה את המדפסת המחשב פשוט מתאפס לי יש סיכוי שהספק לא עומד יותר בדרישה ? במידה וכן איזה ספק אני צריך ? הרכיבים שמחוברים למחשב שלי הם הלו מעבד אינטל פנטיום 2.8 GH לוח אם ASUS P4P800 ספק כוח colorsit 480W כרטיס מסך NVIDIA 5700 ארדיסקים: WD - sata 7200 320G סיגייט IDE 7200 40G מקסטור IDE 5400 40G זכרון: 2*512 supertalant cl2.5 2*256 micron cl3 פאנל שליטה על מאוררים + קורא כרטיסים KAMA-PANEL צורב DVDRW SATA ASUS צורב CDRW TEAC כרטיס פייר וויר 2 מפצלי USB אחד מחובר לשנאי שלושה מאוררי לדים - 2 של חברת XS ועוד אחד של טרמלטק 2 מאוררים של AC כולם בגודל 80 מאורר למעבד מקורי של אינטל עכבר MX רבולושן מקלדת מולטימדיה פשוטה מצלמת רשת לוגיטק PRO500…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה המלצה למארז שחור, שקט, מבריק, בלי ספק, ובלי חלון. רציתי לקנות סופרנו DX של TT, אבל אין בארץ ולא יהיה ניתן להשיג אותו בלי חלון, לכן אני מחפש משהו אחר אם מישהו יכול להמליץ, אודה לו מאוד. אני מחפש משהו שיהיה חזק, שיוכל להחזיק גם ספק כוח כבד כמו של קורסאייר ששוקל קילו וחצי, קניתי אותו מהמלצה פה בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג ב"ה. תודה שוב לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנתיים של שקט מבוקך הגומיות שהגיעו עם הP150 שלי הלכו לעולמם למישהו יש רעיון איפה אפשר למצוא כאלה? מה עם פתרונות חלופיים, חשבתי לשים שייבות מגומי או סיליקון במקומם? מה דעתכם? תודה נ.ב. המחשב מיועד לעמוד בסלון לכן צריך להיות שקט יחסית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית אציין שהמארז חייב להיות שקט ביותר ! נתוני עזר: 1. ללא כרטיס מסך (שימוש במובנה). 2. ללא כרטיס קול (חיצוני). ובכן, אבקש את עזרתכם במה לבחור מבין המארזים הבאים: 1. Fractal Design Define R4 http://www.tms.co.il/product/11707 2. Nanoxia DS2 - Deep Silence 2 http://www.tms.co.il/product/12204 תודה חצרוני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הוא ? הבנתי שהוא בן יונה !! אני כניראה לוקח אותו עם הליברטי 500 ))
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז היום בשעה טובה נשרף לי הספק החדשדש שלי ואני מחפש ספק חדש. אני מחפש ספק שיריץ את המערכת הזאת: AMD5200+ כרטיס מסך:HD4850 חשוב מאוד שהספק יהיה איכותי ובלי בעיות ושאני אוכל לבצע אוברקלוק רציני למעבד שלי משום שהספק שהיה לי ממש לא היה 450W אמיתי אני מחפש ספק של 450W אמיתי שיחזיק את המערכת טוב ובלי נפילות. סכום הכסף שאני מוכן להשקיע הוא 300 לכל היותר. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז מחשב של SHARKOON T5. ויש בו נורת לד כחולה שמאירה לי את כל החדר בצבע כחול בלילה. האם יש אפשרות לכבות אותה בלי לפתוח את המארז?(האחריות פגה ברגע שעושים זאת)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה האבדל בין ספקיי BRONZE, SILVER או GOLD?? ראיתי שלשלושתם יש ניצולת של אנרגיה מעל ל80 אבל כמה בדיוק יש לכל אחד?? אם רשום על ספק שהוא 80+ אבל לא רשום שהוא BRONZE, SILVER או GOLD מה זה אומר שהוא??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את ה-900 והחלטתי להעביר את החומרה הנוכחית שלי אליו(משמע להשתמש בו). הבעיה היא שאף פעם לא הרכבתי לוח וספק לתוך מארז, וגם הוא נראה לי מסובך משהו. לכן קודם כל אשמח ללינק או להסבר על התקנה של המארז הנ"ל בעברית(ה USER MANUEL לא הכי USER FRIENDLY בחלקים נרחבים). מעבר לזה יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1: איך שולטים על מהירות המאווררים? הם באים(כל אחד מהם) עם מתג 3 רמות, ויש לי פאן באס, רק שהוא דורש חיבור מתח קטן והמאווררים באים עם חיבור מתח גדול(לבן סטנדרטי). איך זה מתחבר? מעבר לכך גם המאווררים נמצאים במקומות שונים ולכן נראה לי שהכבלים של המתח קצרים מלהגיע למקום אחד. 2: יש כבל אחד אפור שמתוכו יוצאים 7 כבלים קטנים בשלל צבעים. מה תפקידם ולאן מחברים אותם? 3: כרגע המ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האל-פסק הוא ישן מאד למרות שב 5 שנים האחרונות הוא לא היה מחובר כלל. לקחתי אותו הבעיה כמובן שידעתי שיש צורך להחליף בו את המצברים ( מכיל 2 של 12V 7AH) חיברתי אותו לחשמל והמנורה של ACLINE נדלקה. שזה כבר סימן טוב. חיברתי אליו מחשב והוא לא מספק מתח למחשב. גם הכפתורים לע הפנל כמו UPS ON ועוד' פשוט לא מגיבים. האם יכול להיות שהחלפת המצברים תפטור את הבעיה ? התייעצתי עם מישהו ונאמר לי כי בגלל שהאל=פסק הזה הוא מסוג online אז אם אין לו טעינה למצברים הוא לא יכול לתפקד גם כאשר הוא רק צריך להוציא חשמל לדברים אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז COOLER MASTER II ADVENCE ומסך 20' של ASUS אני מעוניין לקנות אל פסק שייתן לי בין 10-ל15 דקות של נחת בעת הפסקת חשמל. 500 ש"ח זה פחות או יותר התקציב, ניתן לחרוג ב50 שקל, אשמח לקבל הצעות והסברים על אל פסק מומלצים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם בקשר להבדלים בין שני הספקים ואיזה איכותי יותר לדעתכם ואיזה שקט יותר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים. אשמח לקבל המלצה למארז. חשוב לי שיהיה יפה, מרווח, מאוורר ושיהיה לו גם USB3.0. אני חושב שMidi tower יעשה את העבודה ואין צורך ביותר גדול. בעיקרון המפרט יתבסס על core i5 haswell או משהו כזה. לוח אם ATX. כרטיס מסך GTX760-770. כנראה שיהיה גם SSD בנוסף לרגיל. *יש לציין שאני לא מתכוון לעשות oc בזמן הקרוב וגם אם כן זה רק לכרטיס מסך ממש בקטנה. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~12919~6~0.htm וגם על זה: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?Pid=931533&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0. וגם זה מאוד יפה לטעמי רק לא ראיתי אם יש לו usb3.0. וזה וואלה שיא היופי לדעתי: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?P…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני שארשום את המפרט, אני רק רוצה לציין שיש לי 9 מאווררים במערכת, וחלק מהם עם לדים, אני לא יודע אם זה מוסיף הרבה על הספק רק רציתי לציין את זה.. INTEL i5 3570K Noctua NH-D14 G.Skill Ripjaws-x 4x4GB 1600 MHz 9-9-9-24 DDR3 GIGABYTE Z77X-UD5H GIGABYTE GTX970 G1 Gaming Samsung HD103SJ Samsung 840 EVO 250GB Crucial M4 128GB ANTEC HCG-620M Thermaltake Armor Revo
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים כבר, ובקיץ הוא לא ממש פועל טוב, מתחמם רצח ונכבה מדי פעם. הקיץ הזה אני אשפר את הקירור שלו כדי שלא ימות לי ישר. המארז הוא מארז איכותי יחסית ללפני 6 שנים, של hec יחד עם ספק כוח של hec. ניראה לי שאני אקנה מksp כי אני גר בפתח תקווה, לtms אין לי איך להגיע, לrsm אפשרי אך מעדיף עדיין ksp בגלל הקרבה, במאווררים הם דיי שווים במחירים גם נדמה לי. בכל מקרה, הנה המותק: הפלסטיק שסוגר מקדימה נאבד לי בעבר, ומאז השארתי את זה ככה פשוט. ניראה לי כדי לי לחטוף איזה חתיכת קרטון ולסגור עם קצת סלוטייפ לא? הוא דיי מבולגן גם: הנה האחוריים: האוורור מאחורה הוא arctic f12, שרץ במהירות 1350. הכרטיס מסך שלי זה 3600, שיש לו קירור דיי גרוע ניראה לי: עכשיו אני שם לב שאי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
JSP-Tech Ezcool 1000W 120mm Retail הציעו לי אותו במחיר זול כדאי לקחת הוא שאי אפשר לדעת עם יחזיק CF וכודומה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעסקתי לראשונה במחשב קטן (קופקטי לא נייד) מאחורה היה מתג אדום הוזזתי אותו ושמעתי פיצוץ מכיוון הספק. השאלה שלי אם הספק הלך סופית או עוד אפשר לתקן ואם לא איזה ספקים מתאימים לסוג המחשבים האלו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בימים אלה ואני זקוק לספק ומארז שייתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר. ספק-שיחזיק מערכת כבדה עם מערך SLI של 2X9800GTX או 2X8800 GTS, שני כוננים אופטים, 4GB DDR2. מארז-שיהיה שקט, שיתאים ל-SLI כמובן, מאוורר היטב. מארזים שחשבתי עליהם: chakra/ uber chakra /cm 690. אולי ייתכן OC. *האם מומלץ להוסיף מאווררים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין הספקים האלה עדיף? שנייהם עולים 460 שקל. Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4504 או ENERMAX LIBERTY 400W לא נראה לי שצריך לינק שיתאים למערכת: עבד אינטל E6600 לוח אם- גיגהבייט GA-965P-DS3 כרטיס מסך- לא בוח עדיין, אבל זה יהי 2900XT או 8800GTS 640MB דיסק קשיח- 250GB WD AAKS תודה מראש, גיל 8)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב מעבד אינטל E8500 לוח גיגהבייט P45 זיכרון 2 GB כ.מסך HD3650 חשוב לי: שקט, אמינות ואיכות. W=400-480 מחיר=250-400 חשבתי על הספקים הבאים: מחיר שנות אחריות ANTEC EARTHWATTS 430W 370 3 ANTEC TRUE POWER TRIO 430W 400 5 ANTEC NEO POWER 430W 430 5 HEC 450 TDT450W 254 1
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות הקניה הקבוצתית האחרונה של כרטיסי המסך חשבתי לשדרג את המערכת שלי. כרגע יש לי ספק כח של חברת SEASONIC מדגם S12II 500W. השאלה היא האם הספק יספיק לאחד הכרטיסים המוצעים בקניה הקבוצתית, או שיש להחליף ספק? ארצה לציין כי המעבד הוא מסוג AMD Phenom II X4 965 @3.92GHz ללא שינוי במתחים. קישורים: - http://www.seasonicusa.com/S12II.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז עד 750 ש"ח שיחזיק את ה-HD 4850X2 שלי, הן מבחינת קירור והן מבחינת אורך הכרטיס, כרגע הוא הארוך בעולם. שאלה נוספת, האם ה- Cooler Master CM690 יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-