ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
המארז 6A19 יהיה מספיק שקט ומספיק יקרר כרטיס מסך מהDX10 או שיהיה רעש והוא יחמם לי את החדר כי המארז לא מספיק טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי UPS שמחובר אליו מודם בזק +ראוטר שלי לטובת הגנה ובמקרה נפילת חשמל המשך גלישה. חשבתי לחבר את הטלויזיה (כרגע מחוברת למגן ברקים) מסוג LED TV 55" לטובת הגנה יותר טובה ואספקת זרם סדירה ונכונה (והגנה במקרה של הפסקת חשמל). האם נכון לחבר אותה לUPS (דגם 800ADVISE) רק לטובת הגנה בעת הפסקת חשמל? האם מגן הברקים הייעודי שמגיע איתה מספיק לטובת הגנה בעת קפיצת חשמל (SPIKE) למינהם בחורף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למיטב הבנתי יש פה שנאה לא קטנה של תרמלטייק בקשר לספקים מביקורות שראיתי הספקים החדשים שלהם מסדרת ה Toughpower ממש טובים ואיכותיים מישהו מכם ממליץ עליהם או האם אתם חושבים שהם גרועים בדיוק כמו הספקים הישנים שלהם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן הטרמלטייק דיי ישן אבל, רציתי לדעת אם הוא יהיה עדיף על הFSP שלי.. יש לי אפשרות להחליף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסתי למצוא תוכנה שבודקת את המתחים של הספק האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לבנות את המפרט שלי והבנתי שההבדל בין שני המארזים הנ"ל הוא בכמה עשרות שקלים, אני מאוד מתלבט בין שניהם וצריך את עזרתכם. המפרט הוא מעבד i5 4690k קירור מעבד noctua nh-d15 לוח אם msi z97 gaming 5 כרטיס מסך r9 280x vapor-x הארד דיסק seagate barracuda 3tb זיכרון g.skill sniper 1600 2x4gb לציין שכמו שניתן לראות אין לי איזה מערך שאני צריך אליו אובר מקום, אבל עדיין אני רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה להרכיב מחשב שיכלול מעבד ולוח AMD זכרון 2GB כרטיס מסך 8600GT ואולי דיסק קשיח עוד לא החלטתי כי יש לי במחשב הישן. אם תוכלו להמליץ לי על מארז יפה+ספק מהחנות הזאת אודה לכם מאוד. http://www.gibornet.co.il/ תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עבור ההורים שלי מחשב חדש.. הספק הוא למעשה 600W, אבל מה שכן במארז, יוצא ממנו כמין כבל כחול (נראה שזה הצד הראשי שלו מחובר למאוורר האחורי), וזה למעשה חיבור USB. למה הדבר הזה? האם לא כל המאווררים נמצאים על הספק? אם לא, אז זה אומר שאני צריך "לבזבז" חיבור USB בשביל הדבר הזה? אפשר סתם לדעת למה זה טוב ומה עושים במצב שלי עכשיו? 600W זה לטעמי המון בשביל לחבר עכשיו עוד שנאי בשביל USB.. אגב, אולי זה לא קשור למאוורר? ואם זה לא קשור, אז למה זה טוב? עריכה: המארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12593 הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10264
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin במחיר 235 ש"ח של HEC ואת Noisetaker EG425P-VE 420W של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לצערי הספק ENERMAX LIBERTY 400W אזל מהמלאי ולכן אני צריך למצוא חלופות מה אתם חושבים על הספק הבא ? ANTEC 480W NEOPOWER + A.PFC+PCI-E+24-pin+SATA+120MM(SILENT) המלצות אחרות יתקבלו בשמחה עדיפות לספקים של ANTEC ו ENERMAX או TT יש לי עליהם דיל טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי ללכת על CM690 עם המחשב החדש אבל מסיבות כאלו ואחרות החלטתי ללכת על מארז FT ועכשיו אני צריך המלצות לאחד טוב. חשבתי ללכת על האנטק 1200 שנראה נחמד מאוד אבל בגלל שהוא חדש ואין הרבה ביקורות עליו כרגע אני עדיין לא סוגר שום דבר ואשמח לשמוע הצעות מכם. שקט חשוב אבל לא חייב להיות חרישי ומצד שני לא רועש מדי. סטנדרטי כזה. עריכה: את המחשב אני קונה מTMS אז עדיף ששהמלצות יבואו משם. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ספק הכי טוב כאן? אני יכול להשיג את הספקים באותו מחיר (מה שברשימה)! למיפרט: E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W W0103 יכול ליקנות ב-550 Corsair HX 520W יכול ליקנות ב-570 Corsair VX 550W
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העיקר שיהיה גדול לא משנה לי אם הוא ג'נרי למפרט לוח אם: 4CoreDual-SATA2 מעבד: Q6600 + Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסקים קשיחים: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT איך אלו ? http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=599 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=21003&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-TRITON עולה בערך 100 שקל יותר והוא נראה הרבה יותר טוב אך אין לו מסנן אבק כמו ל compucase האם הפיצ'ר הזה חשוב? מי מהם יותר שקט?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 11 LP Gigabyte GA-B85N Fractal Design Node 304 Mini ITX Case FSP RAIDER 550W 80Plus Silver 42A @ 12V A.PFC Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL אני בעיקר מודאג אם זה יחזיק את ה770 ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומכיוון שחשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, החלטתי לעלות את התקציב מעט בשביל לרכוש מארז איכותי. מחיפושים שעשיתי בפורום ובאינטרנט הגעתי למסקנה ששני המאזרים של אנטק P182/3 אלה האפשרויות הכי טובות בתקציב של 700-800 שקל. אני מתכנן לקנות את המחשב בKSP ששם יש להם רק את הP183, אבל אני רוצה לדעת אם שווה לי להתאמץ ולסדר ממקום אחר את הP182 שמקבל ביקורות טובות מאוד. ההפרש בניהם הוא גם באיזור ה100 שקל שה182 יקר יותר. הדיעות על מה יותר טוב מאוד חלוקות ורציתי לדעת מה דעתכם. אני עוד לא סגור על המערכת שתהיה לי, אבל אם זה עוזר אז זה יהיה משהו בסגנון הזה: INTEL I5 750 HD 5850 4GB KINGSTON וגם קירור MUGEN 2 כנראה (הבנתי שהוא גדול פיזית וצריך לדעת אם יתאים) ח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמדי פעם כאשר אני מכבה את המדפסת המחשב פשוט מתאפס לי יש סיכוי שהספק לא עומד יותר בדרישה ? במידה וכן איזה ספק אני צריך ? הרכיבים שמחוברים למחשב שלי הם הלו מעבד אינטל פנטיום 2.8 GH לוח אם ASUS P4P800 ספק כוח colorsit 480W כרטיס מסך NVIDIA 5700 ארדיסקים: WD - sata 7200 320G סיגייט IDE 7200 40G מקסטור IDE 5400 40G זכרון: 2*512 supertalant cl2.5 2*256 micron cl3 פאנל שליטה על מאוררים + קורא כרטיסים KAMA-PANEL צורב DVDRW SATA ASUS צורב CDRW TEAC כרטיס פייר וויר 2 מפצלי USB אחד מחובר לשנאי שלושה מאוררי לדים - 2 של חברת XS ועוד אחד של טרמלטק 2 מאוררים של AC כולם בגודל 80 מאורר למעבד מקורי של אינטל עכבר MX רבולושן מקלדת מולטימדיה פשוטה מצלמת רשת לוגיטק PRO500…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי היום על המארז הנ"ל, יחד עם ספק LITEPOWER 500W של אותה החברה. רציתי לקבל חוות דעת על שניהם, בעיקר על המארז. מן הסתם מה שאני מחפש זה מארז כמה שיותר שקט, ואשמח לשמוע אם יש המלצות למשהו יותר טוב בסביבת המחיר (שהוא גמיש, למעלה ולמטה). עד להמלצה זו התלבטתי בעיקר בין ה-Solo (או יותר נכון ה-Sonata 550 החדש) לבין עוד כמה שקלים על ה-P180 (בתקווה שימשיך איתי למחשב הבא) שעולה כ-100 שקל יותר מהאלמנט S. מוזר לי שמארז עם כ"כ הרבה פתחים שקט, על אף המאווררים הגדולים שלו. בעיקר מוזר לי שהוא שוקל רק כ-8.5 קילו, כאשר ה-Antec Solo שוקל בערך 12, ו-P180 יותר מ-14. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז מחשב של SHARKOON T5. ויש בו נורת לד כחולה שמאירה לי את כל החדר בצבע כחול בלילה. האם יש אפשרות לכבות אותה בלי לפתוח את המארז?(האחריות פגה ברגע שעושים זאת)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להניח שעוצמת הרעש של ה-620 היא לא גדולה יותר מה-330, מאחר ושניהם מאותה סדרה, וכמובן מחוברים לאותו מחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב מלפני כמה ימים ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ה 400WEZ-COOL או ה THERMALTAKE PFC 400W המוכר הדגיש במיוחד את ה PFC ב THERMALTAKE לצערי לא היה שם אנרמקס לכן לקחתי THERMALTAKE מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, למשפחה די מעוטת יכולת שסופרת כל שקל נשרף הספק הג'נרי שהיה להם במחשב בגלל איזה קפיצת חשמל או משהו כזה. לפני שהם קונים עוד אחד ג'נרי ב-60 ש"ח, רציתי לדעת מה הספק הכי זול שלא נחשב ג'נרי. יש להם איזה P4 ישן עם כ. מסך מאוד בסיסי (אולי אפילו O/B) ככה שלא נראה לי שיש דרישות מאוד גבוהות מהספק בכל מקרה. (חוץ מהדרישה שלא יתפחם כל פעם שהחשמל מגהק) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו המערכת שברשותי: i5 4570 3.2Ghz 8GB Ram אני מתכוון לקנות GTX970 ובנוסף לקנות כרטיס PCIE מקליט יש לי את ספק הכוח הזה: SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520 האם יש צורך בהחלפתו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מארז מחשב THERMALTAKE V3, במארז אצלי מותקנים שני מאווררים,אחד קדמי(מכניס אוויר) ואחורי (מוציא אוויר), במארז קיימת אופציה לשני מאווררים גם בחלק העליון,אני לא הוספתי כי זה מיותר לדעתי. כרגע יש מצב שיש לי רשת אוורור עליונה ללא מאווררים שחושפת את המחשב לאבק בכל זמן נתון, שמתי לב שהאבק מצטבר מהר מאוד בתוך המארז בגלל הפתחים העליונים המיותרים. השאלה היא, אם אני יכול לאטום עם ניילון את הפתחים העליונים כדי למנוע כניסה של אבק? צרפתי קישור למארז... [h=1]http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001579[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-