ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה על מארז טוב ושקט ,לא חייב להיות יפה במיוחד , ולפי מה שהבנתי אני זקוק לספק של 650 W אשמח לעזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מתוכנן OC עצבני, מותקנים שלושה הארדיסקים וכרטיס מסך ATI 5770.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע אם הספק שמציעים לי איתו הוא טוב, אם לא אז אני רוצה ספק אחר שיעשה את העבודה כמו שצריך זה המפרט: מעבד : e8400 זיכרון פנימי: /4096MB-800MHZ-KINGSTON לוח אם : GIGABYTE CHIP INTEL P43דגם GA-P43-DS3L דיסק קשיח: WD /SEAGATE 750gb צורב DVDRW X 20 LG/NEC כרטיס מסך ATI GIGABYTE HD 4870 1024MB DDR5 מארז מפואר + 2 יציאות USB קדמיות EZ COOL 500W TRUE POWER ספק כח שקט
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המערכת הינה E5300 עם אוברקלוק ל3.5-4 ג'יגה. כרטיס מסך HD4350. שימו לב, ואני מבקש לא לפתוח דיון מיותר בנושא, שאני מעדיף לקבל מארז אסתטי(בעיניי) כמו ה - NZXT Apollo עם חלון, מאשר ה-CM הזולים למיניהם. איכות הבנייה ושאר הפרמטרים בהחלט מספיקים לי בדגמים הללו, מניסיון רב. בקצרה, הצרכים הם כאלה: 1. ספק שיחזיק (אם ניתן פחות מ-400W, אז בסדר. אם האוברקלוק הופך את הנושא לגבולי, אז עדיף לשלם יותר). 2. מארז אסתטי - חשוב בהרבה עבורי מאיכות בנייה או שקט. 3. מחיר. כמה שיותר נמוך אך לא על חשבון רכישת ספק שלא יחזיק, או חרא ג'נרי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז NZXT Whisper. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 320 ש"ח אשמח שתציעו.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח לפי המפרט הבא, שמיועד בעיקר להרצת משחקים, תוכנות גראפיות קלות ושימושי אינטרנט ומולטימדיה רגילים. אני צריך המלצה למארז שיהיה קריר, מאוורר, שקט ועמיד וספק כח טוב, שיחזיקו היטב את המחשב. התקציב לכל פריט - בסביבות 400 ש"ח (אפשר לחרוג קצת למעלה או למטה). באחת החנויות המליצו לי על ספק כח SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC – RETAIL אז...על איזה מארז ועל איזה ספק אתם ממליצים, ולמה? המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG DP55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס מסך:Sapphire HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI-RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD50…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה שתוכלו להציע. קניתי צורב חדש וכמה שעות לאחר שחיברתי אותו, המחשב התחיל לקרטע (יש לציין שהצורב הקודם היה IDE ולא SATA) חשבתי שזה אולי הספק מכיוון שמה שיש לי כרגע הוא ג'נרי לא ידוע והוא נמצא אצלי כשנתיים+. ובאמת לאחר שהסרתי את הצורב וחיברתי צורב ישן שזרוק אצלי (IDE ואפילו לא DVD) למחשב לא היו שום בעיות. אז הגעתי למסקנה (תקנו אותי אם אני טועה) שאולי הגיע הזמן באמת לקנות ספק מחברה מוכרת. אני לא צריך משהו רציני המערכת שלי היא: gigabyte G31M-S2l 2gb ddr2 667 mhz HD1: wd 80gb HD2: seagate 200gb nvidia 8600gt 512 ddr3 intel E4500 התקציב הוא 250 ש"ח +- אבל לא חייב להגיע אליו מחנות RSM בעפולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני החלטתי לשדרג מארזת ושמתי עין על XASER IV. ראיתי אותו בפנדה מחשבים, ויש להם את אותו מארז במחירים שונים והבדל של 400 ש"ח. (אני מדבר על XASER IV FULL TOWER.) ההבדל היחיד בינהם שנראה לעין זה הצבע של מארז.האם זה יתכן שמארז בצבע שחור -אדום יעלה יותר או פחות ממארז בצבע כסף? או שיש בינהם עוד הבדלים שפספסתי? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_515_2943
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מסקיי פי סי עם ספק סיסוניק 650W [מפרט מלא למטה] אין להם אותו במלאי ולא יגיע בחודש הקרוב , ראוי לציין שבאתר של ATI רשום שהמינימום של הכרטיס הוא 500W אבל לי יהיו מספר הרדיסקים (אני מוסיף עוד מהמחשב הנוכחי) וכרטיס קול על PCI-EXP, אז אני מעדיף לא להתקרב למינימום. איזה ספק עדיף : אני מצרף רשימה שהמליצו עליה בחנות אבל אני לחלוטין פתוח להצעות בתחום שבין 400-550 שקל (אם אין יתרון אינני מעוניין סתם לזרוק כסף) אגב, יש אפשרות ב 60 שקל יותר לקנות את הדגם המודולרי של אותו הספק שבחרתי המלצות סקיי פי סי: ספק כח Chieftec A-135 650W ₪453 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APS-650C ספק כח Antec EarthWatts 650W ₪454 כמות:1 ספק כח FSP Everest 600W ₪441 כמות:1 [url'&…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש יש לי תקציב בערך של 250 גג 400 למארז ומאוד חשוב לי שהוא לא יהיה מכוער אלא שיהיה יפה..! ראיתי את המארז הזה ומישהו יודע עם כמה מאווררים הוא בא אם הוא שקט ואיך הוא בכללי ואם הוא כדי? אם הוא לא טוב ולא כדי אז תוכלו להציע לי מארז יפה וטוב בתקציב? http://skypc.co.il/pl_product~TT-VJ2000BWS~6~0.htm תודה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את שתי המארזים באותו מחיר... איזה מביניהם עדיף לדעתכם?איזה אתם הייתם לוקחים?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול הזה לגבי הTHERMALTAKE M5 WINDOW אבל לפי התגובות ירדתי ממנו... החלטתי ללכת על CM690 + ספק [הגירסא שבאה עם ספק 500W של CM690 מה שיש בSKYPC] השאלה היא אם הספק הזה טוב? אם הוא יחזיר מערכת של i5 + P55 UD3 + 4850 +4GB 1333? ואם ההחלטה היא טובה? כי הדיל הזה של הCM690 עם הספק משתלם מאוד ונכנס לי אחלה בתקציב
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ראיתי שהיו כאן בפורום דיונים לגבי UPS עם ספק עם PFC. לא הבנתי מה השורה התחתונה - simulated sine wave עובד עם ספקים כאלה? (ספציפית seasonic/corsair, earthwatts) עובד ולא יפגע בהם, עובד אבל עלול לפגוע בהם, או בכל מקרה לא יעבוד ויגרום לכיבוי מיידי של המחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ל HTPC ללא ספק עד 700 ש"ח. ה HTPC יכיל לוח אם ATX, וכרטיס מסך HD5770 אבל יש סיכוי שהוא יוחלף ל HD5850. אני צריך מארז שקט ויפה בצבע שחור. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם הספק כוח שלי יחזיק את הכרטיס gtx260 65nm FSP 500W 60APN תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות ספק חדש ויש לי מארז ישן (3 שנים) ושמתי לב שבספק כח החדש שאני רוצה לקנות המאוורר נמצא כלפי מעלה (הגג של המארז) ולא בצד האחורי איפה שמחברים את כבל החשמל. אני צריך להחליף מארז כדי להתקין את הספק הזה או שזה נורמלי?או שיש בשוק ספקי כח חדשים עם מאוורר בצד האחורי? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש את המארז הבא: http://www.vesalia.de/e_x-cruiser.htm איך אני מחבר את הUV שיקפוץ לפי המוזיקה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחיר 300-400 שיהיה בנוי טוב בצורה חזקה בלי חלקים נוספים מבחוץ שיכולים להישבר אני צריך קירור מעולה בלי ספק לא ענק אבל שיהיה הרבה מקום בפנים במיוחד ל-3 כוננים קשיחים 9800GTX אחד והרבה כבלים עבים של הספק עדיפות למארז בלי ברגים אלא עם הפלסטיקים האלה בפנים אתם יודעים למה אני מתכוון ושיהיה מ-KSP תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב בסקיי פיסי עם מארז nzxt zero 2 תכננתי לקנות את האנטק 200 אבל המוכר שיכנע אותי לקנות את הזירו2 כי "יש עליו הנחה והוא ממש טוב" מתוך נקודת הנחה שהעיצוב זה הדבר האחרון שמשנה לי ומה שחשוב לי זהה האיוורור והשקט (הכי חשוב זה שקט כי אני כמעט ולא מכבה את המחשב) האם עשיתי בחירה נכונה שהקשבתי לבחור בחנות או שלהתקשר ולשנות את דעתי הטווח שלי למארז הוא עד 250 ש"ח בלי ספק. וגם הזירו2 הוא פול טאוור שאין לי באמת צורך ב"כל" המקום שהוא מציע עכשיו כשאני חושב על זה, אולי שווה להוסיף 70 שקל ולקנות את הווישפרר של NZXT או את ה300 של אנטק? ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגאבייט כמו שרואים במפרט ובו יש חיבורי חשמל על הלוח רק שבספק שלי יש שני חיבורים עם ארבע פינים כאלה וכמו שבכל ספק כוח יש חיבור ששניים מהפינים הם מרובעים וה2 האחרים מעוגלים כאלה ובלוח אם יש 2 חיבורים עם 4 פינים אני מכניס חיבור אחד מהספק זה נכנס בדיוק והשני נשאר לי בלי חיבור מתאים לצורה שלו כרגע חיברתי רק חיבור אחד וזה עובד אבל לא נראה לי זה צריך להיות ככה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם אפשר להכניס כרטיס רגיל כגון PVR 150 MCE וכרטיס מסך או שחייבים כרטיס מסוג LOW PROFILE ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
המסך הוא פלסמה 720P מעוניין להרגיב מחשב שיהיה אפשר להשתמש בו כMID GAMER הרד דיסק 1 (גדול 1TB) צורב לוח אם +מעבד+קירור סטנדרטי וכרטיס מסך בינוני (אולי בעתיד כרטיס טלווזיה וכרטיס WIFI בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ובכן עדיין ללא הצלחה בהחלטה בין ה-690 ל-590 של CM, אנסה להתלבש בעזרתכם על גורם הקרור. כאמור ה-690 מרווח טיפה יותר, ובעל מאוורר נוסף בתחתית המארז (אחלה מקום למאוורר מכניס אוויר) כעקרון ברשותי 2 מאווררי 92מ"מ איכותיים שאוכל להוסיף למאווררי ה120 שאקבל עם המארז, שניים כאלה במקרה של 590 ושלושה במקרה של 690. קדימה+למטה מכניסים 120X2 + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-690 VS קדימה 120 מכניס + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-590 עם איזה מהם אוכל להגיע לטמפ' נמוכה יותר? והאם יש הבדלי רעש בין שני המארזים?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם CM690 שבא עם 3 מאווררים, האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר לצורך קירור נוסף וסירקולציה טובה או ששלושה מאווררים שהוא בא איתם זה מספיק? אם כן איפה הכי כדאי לחבר את המאוורר הרביעי?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-