ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי את המארז CM690 (הישן לא החדש) ואני רוצה להחליף את המאוורר שלו בחזית ובשביל זה אני צריך להסיר את הפאנל. הבאתי צבט וניסיתי ללחוץ על החיבורים של הפאנל, אבל יא מקומות שאני לא מצליח להגיע אליהם ואני לא מצליח להסיר את הפאנל, יש איזו אפשרות יותר נוחה שאני אוכל להסיר את הפאנל הקידמי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, דרושה עזרה לבחירת ספק כוח בתקציב כמה שיותר נמוך!! (מקסימום 290 שקל חריגה עד 300 גג). המפרט שלי הוא : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41M4-L Western Digital 320GB SATA2 16MB 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz צורב LG SATA DVD X22 מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי כ.רשת 1G LAN מאוורר למעבד 775 QUAD CORE COLD BIT כ.קול מובנה 7.1 בלוח אם כרטיס מסך HD 5670 עדיין לא מותקן, מחכה לספק מתאים. כרגע הספק שיש לי הוא: FSP 300W FAN 12CM 60HCN אגב פתחתי את המחשב וראיתי את כל החיבורים ושמתי לב שיש חיבור ללוח אם של 24 פינים הרגיל הגדול + חיבור 4 פינים.. לפי מה ששמתי לב בהרבה מפרטים של ספקי כוח גם של חברות גדולות ( HEC או CORSAIR) אין את האופציה של ה4 פינים שהוא כמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן 6 שנים בערך, אני רוצה לשדרג אותו ואני מתלבט אם להחליף הכל או רק את הרכיבים שדרושים לשם כך. אין לי ספק שאני מחליף לוח אם מעבד וזכרונות, אני תוהה אם יש צורך להחליף ספק.. יש לי FSP RAIDER 650W ובחישובים שעשיתי בכל מיני אתרים המחשב שלי יצטרך 480 ככה ש 650 זה מעל ומעבר בשבילי.. השאלה היא אם 650 מלפני 6 שנים זה עדיין 650 כיום? יש דרך לדעת כמה בממוצע ספק כוח יורד עם השנים? יש דרך בפועל לבדוק כמה הוא נותן כיום? האם הוא ישבוק חיים תוך חצי שנה / שנה אז במילא רצוי להחליף? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות החלפת כרטיס מסך אני זקוק לספק חדש ל HD 6950. התקציב עד 300 ש"ח. נתקלתי ב: ACbel PCA010 Ipower 85H 650W - מה דעתכם? http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&&pid=255 מפרט מלא: מעבד Intel Core i5 2300 2.8GHz זכרון: 2x G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL9-9-9-24 לוח אם: ASUS P8P67-M הרד-דיסק: Seagate Barracuda 7200 1TB SATA3 32MB כרטיס טלוויזיה: Gigabyte GT-E8000 56k מודם: D-Link DFM-562IS PCI
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוות דעת איזה ספק יותר טוב , אמין ואיכותי? Zumax pro 550 או ספק כוח SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET (Oem)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שהמזגן נכנס לפעולה יש מן "קליק" מהלוח ולזמן ממש קצר הוא כאילו שואב את החשמל של כל הדירה הסימפטומים הם: הבהוב יחיד של הנורות (נכבה לאיזה כמה חלקיקי שניות). כנ"ל מיקרו אם עובד. דברים שנטענים מפסיקים לרגע וממשיכים. המחשב אגב *טפו טפו* מתעלם בינתיים מהתופעה באלגנטיות (זה לא גורר ריסט או תגובה אחרת כלשהי). מילא זה היה רק בהדלקה אבל זה בכל פעם שהמזגן חוזר לפעול (הוא מגיע לטמפ' מסויימת התרמוסטט אומר לו להפסיק ואז ברגע שהוא ממשיך זה קורה שוב). נאמר לי שזה לא אמור לגרום נזק אבל אני מעט סקפטי ורציתי לשאול האם זה באמת לא מזיק או שכדאי להגן איכשהו על המכשירים. הייתי מעוניין להגן על שני מכשירים עיקריים: מחשב עם הנתונים האלו מ-http://extreme.outervision.com וספק Seasonic…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מארז קריר בתקציב עד 350 שהכרטיס מסך 280X יתאים אליו תודה מראש! כמוב ללא ספק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם R4 עם חלון בצבע שחור נמכר בארץ ? בהסתכלות מהירה באתרים השונים לא ראיתי את המארז עם החלון אשמח לדעת אם יש ואיפה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיונכם! : http://www.guru3d.com/article/cooler-master-690-ii-advanced-review/1 אין לי ספק שמדובר באחד המארזים הטובים ביותר שייצאו בתקופה האחרונה, הם לקחו את כל מה שהיה טוב ב690 המקורי ושיפרו אותו, גימור יותר + שחור בפנים, סידור כבלים הרבה יותר נוח ומתאים, SCREWLESS משופר, מקום ל6 הארדיסקים ולא 5 כמו בקודם. בכל מקרה, תקראו את הביקורת.. המארז הושק בחו'ל במחיר של 100 ש"ח, זה אומר שבארץ הוא יעלה איזור ה450 שקל בהתחלה שלדעתי זה מחיר מצויין לכזה מארז... הגיע לעיר מתחרה ראוי ביותר לLANCOOL K60/K62.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה אנשים בפורום הזה הציעו את הספק הנ"ל בגוגל לא מופיע עליו כל כך הרבה מידע הוא ספק איכותי בכלל? לא מצויין אלו חיבורים יש לו אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , הספק כוח במחשב שלי התקלקל והוא היה 300W אז רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך לקנות כאילו כמה וואט הוא צריך להיות ומאיזה חנות אני יכול לקנות בראשון לציון תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי UPS בן 5 של גמטרוניק עובד בסדר גמור בלי בעיות. הUPS הוא 650VA אם אני זוכר נכון. היום נשרף הפיוז של ה UPS ובעקרון ליד התא פלסטיק שאליו מכניסים את הפיוז כתוב Max 4A, אבל כשהוצאתי את הפיוז כתוב על הפיוז עצמו 6A 250V. התקשרתי לתמיכה של גמטרוניק ולא חזרו אליי. רציתי לדעת מה כדאי לעשות, האם להחליף ל 4A או ל 6A?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בונה לעצמי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו, ואני רוצה גם לקנות כרטיס מסך Geforce9800gtx שידוע גם כזללן אנרגיה. אני מתלבט בין 2 ספקים, ואני רוצה להדגיש כי לא יהיה לי שימוש ב-SLI כך שזה פחות חשוב לי, אבל אני כן הולך להשתמש הרבה ב-FIREWIRE ולנצל את כל יציאות ה-USB של המחשב, וכנראה גם להשתמש בכרטיס קול על לוח PCI (עוד שימוש בחשמל). מה שאני לא מבין זה אם אני יכול להסתפק בספק כח שיש לו רק 2 ערוצי 12v (כגון CoolerMaster eXtreme Power 650w), או ללכת על אלו שיש להם 3 או 4 ערוצים (כגון Antec EarthWatts 650W או HEC Cougar 600w)... ? ואני כן מתכוון לעשות מעט OC, אבל לא ברמות מטורפות (לא לעבור את ה-3Ghz, שזה יוצא בערך 15%-20% לכל היותר) המפרט המיועד שאותו אני כעת מתכנן: מעבד I…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בכמה רכיבים והחלטתי להרכיב מחשב. הבעיה היא שאני חושש שהספק (נראה ג'נרי) ישבית לי את השמחה. כ.מסך:HD 4850 512MB Zalman Fansink מעבד: E2200 @ 2.9GHz -קירור MUGEN II זיכרון:2x1GB Patriot Extreme 5-5-5-15 @ 1066Mhz לוח אם: Gigabyte P31-ES3G (את המעבד קיבלתי במתנה) וכל זה במארז של Cooler Master Elite 341 בינתיים המערכת רצה בסדר גמור, אבל אני מניח שאם ארצה לשדרג בעתיד אהיה מוגבל עם ספק שכזה. חוץ מזה, אני גם חושש ליציבות ולעתיד שאר החלקים במערכת. גם הקירור המפלצתי (MUGEN) גובה מחיר, ומשאיר רווח של חצי ס"מ מנתיב האוויר של הספק (מאוורר 12CM). אבל נראה לי שאם אני אשים אותו במאוזן ולא במאונך כמו שהוא עכשיו, יהיה שם קצת יותר מקום. מה אתם הייתם מציעים לעשו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד. מחכה שתקופת ה-DX10 תשקע קצת. ואני רוצה להתפנק באיזה מארז טוב ויפה.... מה אתם אומרים?! מה אתם הייתם בוחרים? Thermaltake VA8000SWA Armor X6ND Antec P180 Coolermaster RC-830 Stacker Antec Nine Hundred Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Thermaltake MOZART TX- (אני בספק אם זה לגיימרים. אבל משום מה זה נראה כמו דור העתיד!? אני טועה?)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין שני המארזים האלה חוץ מהגודל? [h=3]Fractal Design Define XL R2[/h] [h=3]Fractal Design Define R4[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז HTPC שתומך בלוח ATX בגודל מלא (מהמחשב הישן). בינתיים מצאתי רק שניים - סילברסטון GD07 ו-GD08. יש אחרים שנמכרים בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם ספק FSP RAIDER 550 יכול לתמוך במערכת של: Intel Core i7 4770K GA-Z87-HD3 Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 לא מתוכנן OC. האם יש צורך לשפר ספק או שהנוכחי יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות ספק כוח חדש ואני שוקל לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=17067 הכ.מסך שלי הוא GEFORCE 9800GT והשאלה שלי היא האם יש לו חיבור מתח מתאים לכ.מסך (6 פינים) וחיבור למעבד (4פינים), מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק טוב שיכול להחזיק את 2 הכרטיסים האלו עם אוברקלוק ומעבד 4770K I7 שגם מתוכנן לו אוברקלוק בעתיד לוח אם GA-Z87X-UD3H כרגע ייש לי כרטיס אחד ואני רוצה להוסיף עוד אחד הספק שיש לי עכשו זה SS500ET משהו כזה 2HDD+1SSD 7 מאווררים כולל על המאבד חשבתי על לקנות מTMS א הספק שעולה 549 שח SS850HT והתקשתי אליהם ושאלתי למה יש גם אחדב597 אז הוא הציע לי ספק FSP AURUM 700W 90+GOLD ואמר לי שזה מריץ אפילו שתיי280X מה אתם אומרים, הספק הזה יריץ 2 של 270X?(FSP) והאם כדאי לקנות אותו? או שיש המלצה לספק אחר? לא חייב מודולרי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את המארז HAF 935 Stacker של Cooler Master. האם ניתן להרכיב בחלק הקטן (915R) רדיאטור 280 מ"מ ובנוסף לשים בו את הכלוב ל-3 כוננים? או שבעצם זה שאני מרכיב את הרדיאטור זה תופס את כל המקום ואין אפשרות לשים גם את הכלוב? תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*למנהלים, אני לא בטוח שזה מתאים לפה אבל אני חושב שכן.. במידה ולא אז אני מתנצל ומבקש שתעבירו לאן שזה מתאים * שלום החורף מתקרב ואיתו הברקים הרעמים ונפילות המתח מכל החימום שאנשים מדליקים... יש לי מחשב לא זול ואני רוצה לדואג שלא יקרה לו כלום מה שאני צריך זה משהו שיספק את כל ההגנה הדרושה למחשב... מברקים, נפילות מתח עליות מתח מתח לא יציב וכל הדברים האחרים שיכולים לפגוע/לשרוף את המחשב או רכיבים בו.. אם חשוב אז יש במחשב ספק של 550W (עם נצילות של 85%+ אם אני זוכר נכון...) אך כמו כן מחוברת מערכת רמקולים 5.1 ומסך... אז אני ישמח למשהו שיוכל להחזיק את המחשב וכל הדברים שקשורים אליו בביטחה ואפילו יספק לי אפשרות לשידרוג עתידי של המחשב ללא צורך בלשדרג גם את האל פסק או מייצב מתח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הספקים ספק כח FSP 400W ATX400-PNR ספק כח FSP 400 60HCN לא הצלחתי גם למצוא את הקטלוג שלהם באתר FSP .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-