עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נתחיל מהמארזים : אני מתלבט בין : CM690 : http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=458 צריך מחיר מדויק שלו בשוק בבקשה. לקסה אלומיניום : http://www.skypc.co.il/pl_product~nzlexa~6~0.htm האורורה עם רשת : http://www.skypc.co.il/pl_product~40700~6~0.htm מבחינת מארזים אני כמעט נעול על CM690. איזה ספק כדאי לי לקחת בתקציב של עד 600 שקל? הבנאדם שאני רוצה לקנות ממנו אין לו תמארז צ'קרה של אנרמקס ואמר לי שהוא עובד עם קולרמאסטר אז אני אקח ככל הנראה CM690 אבל מה עם ספק? קרוסאייר 450W VX הוא אמר לי שאין לו והוא לא יכול להשיג, נראה לי גם שאת הליברטי 400W אין לו אז איזה ספקי כוח אתם מציעים לי בתקציב של עד 600? המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 h…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Leo101,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431918.0 ניתן לראות מעל את השירשור שפתחתי בפורום כרטיסי מסך. לאחר הרבה מחשבות אני ממש מכוון לכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 בסופו של דבר זה נהייה שאלה של ספק כוח, ולכן אני מעביר את השאלה לפה. האם LIBERTY 400 יחד עם המפרט שלי (מפורט בשרשור) יחזיק את הכרטיס הזה (GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB) בוודאות? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מחפש ספק כח שיסחוב ATI HD4870 בתקציב עד 350 ש"ח יש המלצות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ראיתי שהאל פסק עובד ב"LINE INTERACTIVE" . יעבוד טוב עם הספק כוח שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני לפני קנייה.. הספק FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN שעולה 200 שקל הוא הכי טוב בתקציב הזה לקנות או שיש משהו שעדיף עליו..? (הכרטיס 7300GS או 7600GS) את הספק הזה אני יוכל בעתיד לשים במארז של המשחב הישן שלי..? המארז ג'נרי (המחשב מלפני 3 וחצי שנים פנטיום 4) אז האם אני יוכל לפרק את הספק הזה מהמחשב שאני יקנה ולהרכיב אותו בעתיד במחשב שעכשיו יש לי..?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. התחדשתי בכמה רכיבים והחלטתי להרכיב מחשב. הבעיה היא שאני חושש שהספק (נראה ג'נרי) ישבית לי את השמחה. כ.מסך:‏HD 4850 512MB Zalman Fansink מעבד: E2200 @ 2.9GHz -קירור MUGEN II זיכרון:‏2x1GB Patriot Extreme 5-5-5-15 @ 1066Mhz לוח אם: Gigabyte ‏P31-ES3G (את המעבד קיבלתי במתנה) וכל זה במארז של Cooler Master ‏Elite 341 בינתיים המערכת רצה בסדר גמור, אבל אני מניח שאם ארצה לשדרג בעתיד אהיה מוגבל עם ספק שכזה. חוץ מזה, אני גם חושש ליציבות ולעתיד שאר החלקים במערכת. גם הקירור המפלצתי (MUGEN) גובה מחיר, ומשאיר רווח של חצי ס"מ מנתיב האוויר של הספק (מאוורר 12CM). אבל נראה לי שאם אני אשים אותו במאוזן ולא במאונך כמו שהוא עכשיו, יהיה שם קצת יותר מקום. מה אתם הייתם מציעים לעשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GGuyZ,

האם יש איזה הבדל נסתר בין השניים? שכן דגם ה-PAF נראה יותר חזק מבחינת מסילת ה12V. הוא מסוגל לתת 18A בכל מסילת 12V. במקסימום הוא יכול לספק 29A משתי המסילות בו זמנית. לGLN יש רק 29A בסה"כ ובכלל לא מצויין כמה הוא מסוגל לספק יחדיו(ייתכן שאת הכל). היעילות של דגם הGLN גדולה בהרבה, את זה אני יודע. אבל האם מעבר לכך יש עוד הבדל משמעותי בין השניים? שכן דגם ה-PAF מאוד זול - 225 ש"ח בלבד, בעוד השני עולה 380 ועל פניו עדיף את הליברטי בערך באותו המחיר. עריכה: קישור לדגם הPAF באתר FSP. http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=191

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by winner,

שלום חברים אני מנסה להרכיב מפרט למחשב לעיבוד גרפי עבור קרוב משפחה צריך המלצה למארז + ספק כוח שקטים יחסית ומאווררים עבור המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - [URL]www.TMS.co.il[/URL] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/17069]Intel Core i7 7700 / 1151 Tray[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪1325 [b]קירור למעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/12975]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪110 [b]לוח אם:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/17162]Gigabyte GA-H270M-D3H[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪493 [b]זיכרון:[/b] [URL=http:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ranko,

ברשותי מחשב נייח,בערך שנתיים אין בעיות,המחשב עובד כמעט תמיד,לפני כמה ימים ראיתי שהמחשב כבוי,לדעתי הספק עומד לסיים את חייו. אשמח לדעת מהם התסמינים של ספק שמסיים את חייו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בקצרה: שני מחשבים. לאחד אני מחבר כונן חיצוני והכל סבבה. למחשב השני בזמן שאני מחבר את הכונן יש ניצוצות של חשמל בין החור של היואסבי לכאבל של יואסבי מהכונן. השאלות שלי כאלה: ממה זה נובע? והאם זה מסוכן לכונן החיצוני שלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sufgi123,

אני מעוניין במארז מרווח,נוח להחלפת חלקים,יפה,וחשוב שיהיה שקט. אני מתכוון לשים בו לוח אם P35 (מתלבט בין asus ל gigabyte) מעבד Q6600 עם מאוורר Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך יחסית פשוט (אני לא גיימר) 4 דיסקים קשיחים 3 כונני תקליטורים רוב הזמן המעבד יהיה במקסימום ניצול (תוכנות אישיות שצורכות הרבה CPU ועריכת וידאו) . (לא נורא אם תהיה חריגה קטנה עבור מארז טוב) אגב .. אפשר המלצה לספק כח איכותי שיתאים למערכת (ולא על גבול ההספק) במחיר של כ 400 ש"ח . תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי את המערכת הבאה: מסך LCD 19" ספק כוח EZCOOL 450W מעבד אינטל E6300 לוח GA-945P-S3 כרטיס 7300GT זכרון 1GB דיסק 160GB איזה אל-פסק כדאי לי לקחת? בעל איזה הספק / דגם? יש לכם אולי המלצה על מוצר ספציפי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EroSenin,

אני מעוניין לקנות מארז חדש ואני די סגור על זה. אני מעוניין לדעת את יכולת הקירור שלו, אני אשמח אם יביאו לי טמפרטורות שהוא מספק לגבי השקט שמעתי אותו והוא שקט בטרוף לפי טעמי. עוד דבר אני רוצה לדעת כמה פילטרים יש לו? יש אפשרות להוסיף פילטרים למאוררים שאין? אשמח לתגובות יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by golde,

למה משמשת מסילת המינוס 12 וולט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by marulia,

שלום אני רוצה להרכיב מחשב HTPC אבל מה שאני לא מצליח להבין זה האם אני יכול להשתמש בספק של מחשב רגיל במארז של HTPC ? כמו כן במידה ויש לכם איזה מארז וספק שאתם ממליצים אשמח לעזרה ( עד 1200 שקל לשניהם ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ymac,

שלום. סבתא שלי התלוננה שהמחשב שלה עושה רעש בלתי נסבל. אמרתי לה שזה בלתי אפשרי, הרי שמתי מתאמי-מהירות נמוכה על המאווררים, וקירור המעבד שלה הוא של נוקטואה. אבל כמו נכד טוב באתי להסתכל. אכן, רעש טרטור נוראי, ממש מרעיד את המארז. מבדיקה קצרה - זה הספק - קורסאיר VS350 נקנה מ-KSP ראשל"צ הידועים לשמצה. הספק ינק אוויר דרך פילטר ברצפת המארז, ולא היה מאובק כלל. המפרט לא היווה מאמץ - HDD אחד ו-i3 3220 אני לא בטוח לפני כמה זמן נקנה, אני יכול לבקש מהם לשחזר את הקבלה? בכל מקרה, בהנחה שיש עוד אחריות, זה מכסה? עריכה: יש אחריות, היא 3 שנים ולכל היותר לספק הזה יש שנה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב! האם יש למישהו UPS מסוג line interactive שעובד בצורה טובה עם ספק כח תומך Active PFC יש לי את ה Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU ובאתר הם אומרים שרק UPS אונליין יתאים. אבל קראתי שיש כאלה שקנו UPS מסוג אחר וזה עדיין עובד להם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arnon,

האם יש ספק כזה ברמה של הליברטי 500 ובערך באותו מחיר ? האם זה חשוב במערכת המיועדת לOC ? למערכת: ,P5B-D,6600,2GB,X1950PRO

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לא יודע איך אבל הUSB מקדימה נשבר לי מה אני עושה? איך אני מחליף אותו? יש ביכלל מה לעשות לגבי זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Exolite,

*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - TRAY ₪1135 לוח אם: [..] ASUS Z87 C ₪768 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪390 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX770 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL - מבצע עד גמר המלאי ! ₪2014 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 8 - 64 BIT - ENG - OEM - זמין במלאי ₪434 ספק כוח: [..] SEASONIC ECO 600W : SS-600BT ₪388 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪223 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 7200.14 2TB SATA3 7200RPM - שלוש שנות אחריות! - זמין במלאי ₪470 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 120GB 2.5" SATA 3 - זמין במלאי ₪527 הרכבת מחשב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.