עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אהלן, יש לי את המארז הנ"ל ובקרוב ארכוש מחשב חדש, האם אפשרי להשתמש במארז הזה? (מבחינת מידות של לוחות-אם נוכחיים, ספק כוח וכד'). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. הספק שלי עובד כבר ארבע שנים (נותרה עוד שנת אחריות אחת). זה המפרט שלי: CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200,@3.6GHz OC Cooling: Schyte Shuriken cooling MOB: Gigabyte GA-73-PVM-S2H (socket 775) SDRAM: G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB DVD RW: LG GSA H42N X18 PATA DVD GPU: Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 PCI: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit PCI-e x 1: NEC Chipset Card, 2 USB3 Ports Host Controller CASE: ANTEC SOLO Fans: 2x80mm front, 1x120mm back PSU: Enermax modu 425 watt זה השדרוג: SSD 128gb של SUMSUNG מסדרת 830, וכונן קשיח 7200RPM 3Tb של seagate. יתווספו …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Avi Levin,

למפרט הבא: 6600Q G0 Gigabyte P35-DS3 Leadtek 8500GT WD 250GBYS Gigabyte Triton (אין לי זמן לחכות עד שיגיע הטרינטי של NZXT) הזמנתי את הספק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~450TDT~24~0.htm יש להזכיר כי אני לא מבצע OC, ומתיי שאני קונה כרטיס מסך יותר חזק אני גם אשדרג את הספק (חודש-חודשיים אחריי יציאת הפינריין). האם עשיתי במוח?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. אם אני רוצה לעשות OC מ3 ל 3.7 משהו בסגנון הזה , האם פילטרים למאווררים במארז יהיו דבר קריטי? שקלתי לקנות את הHAF 932 אבל אין לו פילטרים , הANTEC 1200 אופציה אבל הוא די יקר =\ האם פילטרים זה דבר קריטי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי האם מערכת אל פסק מונעת נזק למחשב או למרכיבים שלו ? אני מבין שעם השנים, במיוחד בכניסת הדיסקים של ה SSD מחשבים הופכים ליותר עמידים לדברים כאלה. בהנחה שהפסקת חשמל זה דבר נדיר, במיוחד בקיץ, אני מנסה להבין אם יש צורך באל פסק. לא איכפת לי למשל שבהפסקת חשמל לא יישמר לי קובץ שלא עשיתי לו save... הדבר היחידי שמעניין אותי זה הבריאות של המחשב

6. שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by abatiah,

שלום, לפני מספר שבועות קיבלתי ספק חדש מדגם SEASONIC S12II 520W, אחרי כשבוע וחצי עבודה עמו שמתי לב שלפרקים הוא מתחיל לעשות רעשי צקצוק ונדמה לי שזה לא נפסק עד שאני מכבה אותו (אבל אולי אני טועה). הקלטתי אותו כדי שיהיה לכם מושג טוב יותר: http://picosong.com/qTMD/ אני רוצה גם לציין שהפוזיציה של המאוורר היא של תליה מלמעלה למטה- דהיינו האוויר נשאב מתחתית המארז (ניתן לצלם אם צריך). האם הביאו לי ספק בעייתי ומה לדעתכם עלי לעשות? להתקשר לחנות ולבקש החלפה? תיקון? משהו אחר? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. 1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בלי קשר לקירור של המארז, אלא לחומרים ממנו הוא עשוי, למבנה שלו ולגודלו. במידה וכן, אשמח לקבל לינק. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שיהיה ממתכת ואם אפשר בנוסף שיהיה שקט ושהפנאל הקדמי שלו יהיה חלק? אשמח להמלצות!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, יש לי CM 690 (המקורי) ויש לי איתו שתי בעיות עיקריות: - המון אבק נכנס מכל הכיוונים. - סידור הכבלים לא נוח ואני מצליח להעביר רק חלק מאחורי לוח האם, כאשר השאר רצים בתוך המארז עצמו ומפריעים לזרימת האוויר. האם קיים מארז שעולה סביב ה-300 ש"ח, שיש לו מסנני אבק שאפשר לנקות בקלות, ושמאפשר סידור קל של כבלים? ראיתי לדוגמה את ה-Fractal Design Define R4, אבל הוא עולה בסביבות 550 ש"ח, זה הרבה מעבר למה שאני רוצה להשקיע. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by teasider,

שלום לכולם! הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל? אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו. תודה מראש לכל המתייחסים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HiTiT,

האם קיים ספק עד 320 שח שיחזיק את 8800GTS 640MB ? עם intel e6600 ? תודה לכם

14. היו לי 2 ספקים - 1. של HEC 400W ספק טוב מאוד אבל כשהמאורר הלך לא הצלחתי להשיג מאורר בהתאמה לנתוני היצרן ועל כן השתמשתי במאוורר ג'נרי מה שהביא לעליה ניכרת בחום הלוח והמעמד 2. אח"כ קניתי ספק 400W ג'נרי EZCOOL משהו כזה ועוצמת הרעש היתה גבוהה יותר וחום הלוח והמעבד שוב היו גבוהים ולא הצליח להחזיק את המערכת עד שנאלצתי לעבוד על כ. מסך ON-BOURD. אני מחפש ספק טוב ושקט. אני חושב ש 400W אמיתי מספיק (2 כוננים קשיחים כרטיס מסך NVIDIA 8400GS והתקני USB כולל סורק מוזן מתח מה- USB) את כרטיס המסך אני מתכוון להחליף - עדיין לא יודע דגם אבל משו פשוט לצרכי קולנוע ביתי ועבודה בריבוי רמסכים. האם קיים ספק כזה שאינו יקר במיוחד עד 300 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. שלום. האם ניתן להשיג בארץ ספקי כוח מחברת Ultra? חיפשת ולא מצאתי... האם קיימות חנויות מסוימות שמוכרות או שימכרו בעתיד ספקים של חברה זו? לא מזמן הם הוציאו סדרה חדשה. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Omega81,

כמו שהכותרת אומרת, האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק כמה הספק המערכת מחשב שלי צורכת ברגע נתון? בנוסף, איזה ספק מומלץ לי לקנות כדי להחזיק שני כרטיסי 8800GT, מעבד Q6600, 5 כונים קשיחים ולא מעט מאווררים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by elior021,

שלום לכולם השאלה הזאת מעניינת אותי מאוד האם יש תוכנה שבודקת את הספק באופן כללי כזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כאילו כמה הוא עובד וזה, אני שואל כי יש לי 8800gts640 ועוד מעט אני קונה עוד אחד, מתחנן oc ויש לי מלא אורות ומאווררים במחשב הספק הוא HEC580W

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. - THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - CORSAIR 620W HX SERIES : CMPSU-620HXEU האם באופן כללי שווה את ההפרש ? ההפרש הוא כ - 200 ש"ח ...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כיום זה עולה 400 שקל... עכשיו בעיה היא שהמערכת שלי היא כזאת: P4 3.0 GHZ Prescot 1 gb GF 6600 המערכת כל הזמן עושה REST אחרי שאני מחשק בכל שהו משחק נגיד אני משחק CSS מפה אחת זה בסדר כשמעבירים מפה המחשב עושה REST אני כמעט בטוח שזה הספק... אז השאלה היא כזאת.. אני לא הולך להשאר עם המחשב הזה לעוד הרבה זמן ובעתיד אני מעוניין לשדרג למעבד Penryn וכ.מסך 9800GTS השאלה האם הספק הזה יספיק לי למערכת בעתיד... כי זה סתם עכשיו בזבוז 400 ש"ח ;D

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  21. המערכת שליאני משדרג) INTEL E7400 HD4850 GYGABYTE P43 1HDD 1DVD 4 FANS CM690 אני רוצה ליקנות VX550 CORSAIR ב 516.האם זה שווה?או שאפר לרדת לספק זול יותר? כי פשוט אני מתכנן OC גדול למערכת.למעבד לאזור ה 4. ולכרטיס ל 750/1300 אם העלת מתח.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי רציתי לשאול איך המארז הזה: tt kandalf lcs black + window זה מארז מאוד גדול שבא עם מערכת קירור מים שלמה שמובנת במארז. התלבטתי בין ה EUREKA וקירור אוויר ואז ראיתי בביקורות שהוא מחזיק E6600@3600 במתח 1.5 ב33 מעלות במאמץ בלבד. האם שווה להשקיע במארז הזה 1500 שקל? הEUREKA מכיל פחות מאווררים ופחות גדול ונוח מזה בא עם פחות פיצרים ועולה 850 . שווה להשקיע בשביל לקבל מארז גדול יותר יפה יותר ועם מערכת קירור מים טובה פלוס?? למישהו יש ניסיון בOC והאם ההבדל בין קירור אוויר ממש משנה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  23. אני רואה שהספק השקט והמומלץ ביותר בפורום (לתקציב נמוך יחסית) הוא FSP. אני גם חשבתי לשדרג את הספק אצלי במחשב ולא תהיה לי בעיה להוציא עד 400 ש"ח בלי לחשוב שאני מגזים, השאלה היא - אם אני מחפש ספק של עד 350 וואט, האם ללכת על FSP או שהאנרמקס ליברטי או ה-NOISETAKER (למשל) עולים עליו בכל פרמטר ולכן עדיפים בהרבה? האם תמיד אני צריך להוציא את מקסימום התקציב שלי (אני מתייחס לגבול הנורמלי - 400-450 וואט, וכאמור עד 400 ש"ח בערך) על ספק טוב ככל האפשר, או שאפשר להסתפק ב-FSP ולהישאר עם עוד 200 שקל בארנק?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. הספק שברשותי הוא ה coolermaster rs-500-pcap-i3 שאם אני לא טועה בא בבאנדל עם המארז. המערכת שרצה עליו היא: Amd athlon x4 640 מומהר ל 3.6Ghz. Gigabyte MA-770T-UD3 4G ראם. Nvidia GTX460 סטוק. בעת בדיקת מאמץ עם OCCT, מופיעים לי הנתונים האלה: הראשונה משמאל היא Value באמצע Min והאחרונה Max. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי ספק כח חדש, ולהפתעתי גיליתי שאני לא יכול לחבר אותו ללוח האם כי בלוח האם יש - חוץ משקע ה- 24 פינים - שקע קטן נוסף ונפרד של 4 פינים (לוח ישן), הבעיה שאין לי שקע 4 פינים בספק הכח. מותר לי להכניס צמה של 6 או 8 פינים על שקע 4 פינים? אם לא, אפשר לקנות מתאים לדבר הזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.