ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. שבוע הבא מגיע אליי מארהב כרטיס מסך מסוג XFX ATI Radeon HD6870 1 GB. הוא הולך להחליף את הHD3870 הישן והטוב ולהיכנס למחשב בעל המפרט הבא: Core2 Q9450 2.66GHz 4GB ddr Antec True Power Trio 650 watt output האם הספק הזה מספיק חזק בשביל הHD6870? במידה והתשובה היא לא, איזה ספק מומלץ בתמורה הכי טובה לכסף? והאם יש בספק הזה מספיק כבלים (ה6870 צריך שניים)? במידה והתשובה היא לא האם יש מתאם שיכול לעזור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת, מחפש מארז HTPC FANLESS למיפרט מחשב קליל בלי הארד דסקים.. תקציב כ700 ש"ח בערך.. אפשר לחרוג קצת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו וסליחה מראש המאוורר בספק שלי לא מסתובב, אני לא יודע איך לסדר את זה, שאר המאווררים עובדים מעולה לפעמים אני בא עם מקל ומסובב, כל פעם נותן כמה דחיפות, ככה במשך 5 דקות ואז המאוורר מתחיל להסתובב אבל היום ואתמול לא משנה כמה דחיפות נתתי המאוורר לא מסתובב מה אני צריך לעשות ? לקחת לטכנאי ? אפשר לתקן את זה בצורה עצמאית ? בחיים שלי לא פירקתי ספק, מה שכן חיברתי והוצאתי בעבר כרטיסי מסך, כרטיסי רשת, כרטיסי קול וזכרונות..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי רק עכשיו גיליתי שיש פורום מיוחד לספקים ומארזים.... כבר הזמנתי מחשב אבל בכל זאת חשוב לי לדעת )אולי במקרה יסכימו בחנות לשנות אם יש צורך...( מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק: Liberty ELT400AWT 400W האם השילוב בסדר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי כרטיס מסך חדש: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 עכשיו אני צריך ספק כוח חדש עד 220 שקל בערך שיחזיק אותו ושיהיה עם 6 פינים כדי שאני אוכל לחבר את הכרטיס...תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק מסוג enermax 425w 80+ לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 זכרונות: Crucial Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 240-Pin UDIMM Memory, Model BLT4G3D1608DT1TX0 מעבד: Intel® Core™ i5-4670K Processor כרטיס מסך: Radeon HD 6850 בנוסף יש לי 2 מאווררים ו3 הארדיסקים. תודה רבה לכולם, אחלה פורום!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח פשוט בשביל גלישה באינטרנט בסביבות ה 1200 שקלים. שאלתי היא כזאת? האם כדאי להוסיף קצת כסף ולבקש ספק כוח מודולרי? במידה וכן על איזה סוג של ספק מודולרי אכי זול אתם יכולים להמליץ לי לקחת? ומה ההבדל בין ספק גנרי למודולרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתהליכי החלטה על מפרט למחשב, ורוצה להבין קצת מה כדאי לקנות. הצעת המחיר הנוכחית שלי (בפלונטר) כוללת חבילת מארז פלוס ספק ב-250 שקל: CI-5SS7-A400 - Cougar Spike - 400W Antec BP-400PX - mATX (ומאוורר Arctic Freezer i11 לקירור המעבד, אם זה רלוונטי) אני בעיקר רוצה להבין כמה שווה להשקיע עוד 200 שקל ככה בשדרוג המארז והספק - בעיקר כמה זה יתרום לשקט של המערכת (שזה חשוב, כי המחשב בחדר השינה שלי). הייתי שמח לכמה המלצות לחבילות יותר איכותיות, פלוס הסבר של בערך כמה אני ארוויח מהשדרוג (מבחינת איכות חיים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה כבר הזמנתי את הHEC ב240, אבל החלטתי להשקיע קצת יותר ולקחת מארז נורמלי כמו שצריך... רציתי לדעת איך המארז הנ"ל, שווה את הכסף? וצריך להוסיף מאוורר או שהוא מגיע כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שקט הכי שקט שאפשר עד 400 שקל לא חשוב לי איך הוא נראה העיקר שיהיה שחור [כמובן שלא יהיה מכוער] ושקט שאני בקושי ישמע אותו .. אני חשבתי על NZXT HUSH גם ראיתי אותו פעם בחנות של סקאי ואהבתי את איך שהוא נראה .. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוסיף עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:04:00 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:05:48עוד קצת [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:07:46זהו אלה האחרונות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות לספק 1500w והמלצות לחברות של ספקים ומארז לגיימרים עד 1400 שח תודה רבה,ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מומחים יקרים, כדי להגן על מחשבי היקר מפני נחשולי מתח המאיימים להשמידו החלטתי לקנות UPS. מכיוון שאני בור בעיניינים שכאלו - עברתי בעיון על תגובות קודמות בפורום וגיליתי שחביב הקהל הוא ה-Advice PRPC. הציוד שברשותי כולל מחשב (ספק 500w, מעבד Quad Q6600, זיכרון 4gb), מסך dell22, הארד-דיסק חיצוני, נתב אלחוטי, מודם (ואולי עוד במחשבה עתידית). האם ה-PRPC1050 יספיק לי? האם עדיף לי לקנות שני PRPC750, ולחבר את המחשב לאחד ואת הנלווים לאחר? תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Core i7 3930K Intel i7 ASUS P9X79 32GB Corsair Vengeance DDR3 1600 (4x8GB) Quad Channel NOCTUA NH-D14 SE2011 Saphire-FleX-HD-6450 1GB INTEL SSDSC2CW120A3 (120 GB) Seagate SATA 3TB ST3000DM001 Seagate SATA 3TB ST3000DM001 SeaSonic-X-Series-1050W fractal-design Define XL USB 3.0 Black Pearl / Titanium Sony AD-7260S למחשב יחוברו עוד 2 או 3 מסכי LCD + כרטיס קול בFIREWIRE ומקלדת שליטה בUSB איזה UPS עלי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ספק HEC 400TRT יספק למפרט הבא לא מתכוון לשדרג אותו לא בזמן הקרוב ולא ברחוק או שכדיי ליברטי שהוא יהיה מעל ומעבר? אם אני לוקח HEC אני קונה רמקולים יותר טובים מה יותר טוב? -------------------------------------------------------? מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר 1097 חנות סקאי ------------------------------------------------------- ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 603 חנות גולדטופ ------------------------------------------------------- זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ כמות 2 מחיר 550 +550 = 1100 חנות סקאי DDR2 ------------------------------------------------------- צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר 194 חנות סקאי ----------------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז עד 750 ש"ח שיחזיק את ה-HD 4850X2 שלי, הן מבחינת קירור והן מבחינת אורך הכרטיס, כרגע הוא הארוך בעולם. שאלה נוספת, האם ה- Cooler Master CM690 יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומה ההבדל בין הסדרה הראשונה לשניה של אנרמקס (האם זה ה APFC שבסדרה הראשונה איננו?) ומה יותר טוב בכללי כאילו מה אתם הייתם לוקחים? ואם יש עוד ספקים באזור ה 400 450 וואט אני ישמח לדעת שמשתלמים כמובן!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט הזמנתי מחשב מ-KSP ואמרו לי שנגמרו להם הTHERM... אז אפשר לקבל במקום באותו מחיר את ה-HEC שנחשב יקר יותר וטוב יותר... דעתכם?... המחשב הוא מחשב HIGE END עצבני שבניתי לי.... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה המלצה למארז שחור, שקט, מבריק, בלי ספק, ובלי חלון. רציתי לקנות סופרנו DX של TT, אבל אין בארץ ולא יהיה ניתן להשיג אותו בלי חלון, לכן אני מחפש משהו אחר אם מישהו יכול להמליץ, אודה לו מאוד. אני מחפש משהו שיהיה חזק, שיוכל להחזיק גם ספק כוח כבד כמו של קורסאייר ששוקל קילו וחצי, קניתי אותו מהמלצה פה בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג ב"ה. תודה שוב לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בידיוק לחבר אבל אני אף פעם לא מצליח להתאים ספק ללוח אם ולדעת אם הוא מתאים או מספיק! אני בחרתי לו את המארז : A-top Armor Gaming Case 400W Black שזה בא עם ספק 400W שרשום עליו שהוא P4 READY עכשיו מה יעזור לי שזה מתאים לפנטיום 4.. אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ללוח אם: ASUS M2N-E ואם כן איך אתם יודעים? אני רוצה גם לדעת. אם תתנו לי הסבר מקיף אני אהיה אסיר תודה. - מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 sAM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX 470 ¤ כונן קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C 383 ¤ לוח אם: ASUS M2N-E 502 ¤ זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800Mhz CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ 493 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX85…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי מפרט עם המארז המצויין בכותרת. ההמלצות החמות עליו לא הותירו בי ספק שזהו מארז מצויין! התרשמות ראשונית- מבחינת חומרים,הוא עשוי טוב- הפח עבה ואיכות הפלסטיקה טובה הוא שקט. אבל זה בערבון מוגבל- המארז מגיע עם שתי מאווררים שלכל אחד יש מתג L,M,H. כל עוד אתה נשאר על מצב L המארז שקט להפליא. ברגע שאתה מעביר לM הם כבר לא שקטים במיוחד וברגע שאתה מעביר לH זה מרעיד את הרשת (הפתח של האוורר במארז שהוא חלק מהפח החיצוני) ועושה מללללא רעש ואין מה לעשות ממש בנושא- אלא אם כן, אני מקמבן משהו בעצמך. מבחינת מבנה- הוא ממש לא נוח לעבודה. הוא לא מתפרק ולא נגיש ותאחלס, העבודה עליו היא בדיוק כמו עבודה על מארז של 150 ש"ח. למחשב הקודם שבניתי קניתי CompuCase 6A19B Blac…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז הנל..ואתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד... בזמן האחרון אני כל הזמן שומע ביקורות על ה-6919 והוא גדול..שהבנתי שזה טוב לאיורר וכו'...ואני חושב שהוא אפילו די נראה יפה..ות'אמת..אני לא אוהב מארזים מצועצעים כמו שלי.. בכל מקרה..שווה לקנות ת'מארז החדש ולהעביר את כל ה"דברים בפנים" לחדש? זה צריך להיות מסובך? או לא להתאים? ועוד משהו..נכנסתי לאתר שלהם..לא ראיתי פרטים על ה-6919... אז ...הקירור הוא הכי חשוב לי...(זה ושיהיה USB מקדימה ואני מניח שיש) אז הוא מקורר היטב? אפשר לשים לו 2*120?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי ספק מחברה שאני לא מכיר ezcool זה עומד מול CORSAIR 520W HX SERIES אז אם משהוא מכיר את החברה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד I5 3470 הכרטיס מסך שלי די ישן(HD 5670) ובקרוב אני מתכנן לקנות משהו טוב אולי ב700 שקל או שאולי אני אלך על משהו חזק באיזה 1700 אבל נראה כבר.. בכל מקרה לאחרונה יש לי קריסות מוזרות במחשב (פשוט נכבה בלי שגיאה בלי כלום וזה נראה כמו שהספק התעייף) בנוסף יום אחד כשהמחשב עלה הלוח אם רשם לי אזהרה על משהו שקשור לספק כוח שלי (לא זוכר כבר מה) יש לי COOLER MASTER 470W ונראה לי שגם למה שיש לי עכשיו זה לא מספיק השאלה איזה ספק אני יוכל לקנות שיעמוד בסטנדרטים גבוהים ושישאר זול (מודולרי כנראה לא בקטגוריה) חשבתי אולי על זה http://ksp.co.il/?uin=16399 אבל אני מעדיף שבעלי נסיון יעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-