עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני כבר קניתי אותו לפי איך שהוא נראה ממש פצצה שווה את המחיר קניתי ב KSP 310 שקל קצת פרטים עליו: בסה"כ אני מרוצה ממנו אבל רוצה לשמוע מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  2. אני מחפש מארז עם ספק למחשב שלדעתי לא יצטרך יותר מ-300 וואט (מעבד AMD435, כ.מסך מובנה). מטרה: מארז יפה ושקט וקטן (אם אפשר), מהחנות SKYPC. תודה.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. Started by Be BEN,

E8400 @4000-4250 biostar tpower i45 mem@1150 כ.מ. 5850@1000ליבה זיכרון גרפי 1275MHZ הספק 650W של OCZ Z SERIES יעילות 88+ כסף אבל במסילה של ה12V הוא גם בהגדרות סטוק על כל המערכת הוא לא עולה מ11.528 ובעומס יורד לפחות עד ל11.440V וגם פחות מזה כמו בתמונה מה לעשות ? להחליף את אותו הדגם האחד חדש או להחליף לקורסייר 650TX [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by thedarkman,

ANTEC 1200 ANTEC 902 CM HAF 932 איזה מארז הכי טוב? איזה מארז הכי איכותי? איזה מארז הכי מומלץ? איזה מארז הכי שקט? לאיזה מארז יש סירקולציה הכי טובה? איזה מארז עשוי מחומרים הכי טובים ואיכותיים? האם הפילטרים של ANTEC 1200 מורידים את זרימת האוויר? בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? איזה מארז הכי מתאים לתקציב של 6600 שקל על מחשב? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  5. סיפור שהיה כך היה: ברשותי לוח אם מבוסס NF4 וספק 420 וואט של אנרמקס. אתמול המחשב החליט לשבוק חיים. אחרי שפירקתי את המחשב בחיפושתי אחר התקלה, והרכבתי במקום הספק של אנרמקס ספק גנרי- המחשב חזר לעבוד. שמח וטוב לב שמתי פעמי אל עבר חנות המחשבים הקרובה לביתי ולאחר שנפרדתי מ220 שקל קיבלתי לידי ספק 460W חדש של קולרמאסטר. מחבר את הספק אל המחשב- לא עובד חוזר על פעולותיי ומחבר את הספק הגנרי- עובד יש לציין שאני בתופעה כזו עוד לא נתקלתי. פרשנויות, הצעות ייעול ופתרונות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  6. חבר שלי רוצה להכניס את המחשב הנוכחי שלו למארז HTCP ולשים אותו בסלון. הוא זקוק למארז בתקציב של עד 500 ש"ח אשר מסוגל להכיל לוח אם בפורמט ATX.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום , מחפש ספק חדש כרגע יש לי אחד של ישן שעושה רעש של מטוס התקציב לא כלכך גבוהה , בקרוב גם כנראה מחליף מחשב אני מחפש ספק שקט שיעשה את העבודה לשנה שנה וחצי (אני פשוט לא בבית כרגע אני חייל) המפרט של המחשב פחות או יותר הוא כזה amd 64 - 3000 + ati 2400 משו כזה כרטיס מסך לוח אם אני חשוב שהוא זה Gigabyte_GA_K8NMF_9 ויש לי 2 הארדיסקים אם זה משנה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. המליצו לי כבר על מארזים של Antec כמו P180 ו 182 תגידו מה דעתכם ולמה אתם חושבים שכדאי לקנות את המארז הספציפי הזה. עדיף בלי ספק כי יש לי ספק טוב.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש ורציתי לקבל עצה בבחירת המארז והספק. הייעוד של המחשב הוא לגיימינג: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך ATI HD 5850 - זכרון OCZ ULV4GK 2x2GB 1333MHz לכן אני צריך קירור רציני (משהו עם מאווררים מכל הכיוונים ;D) וספק טוב שיחזיק בכבוד את כל העסק. עוד דבר שחשוב זה פאנל קדמי נגיש ונוח - שיהיה באזור העליון הקדמי של המארז (לא חייב מלמעלה) ולא תקוע בצד באיזה חור או מאחורה בכלל (מממ... זה לא נשמע טוב... ) יחד עם זאת, 800 ש"ח זה כבר מעל ומעבר למה שתיכננתי להשקיע בספק ומארז אז אם יש אפשרות להוזיל את זה אז מה טוב. קראתי כל מיני כותבים/ממליצים וכל מיני עצות, אבל שום דבר לא תאם בדיוק למה שאני מחפש, לכן אני מקווה למצוא כאן את הישועה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by bamenny,

שלום רב, יש לי מחשב בסלון שרועש כמו גורס אשפה, ומחשב באולפן שרועש כמו המחשב בסלון. אולי אני קצת מגזים... אבל אשמח לקבל המלצה למארזים שקטים. האם מארזים בסביבות 400 ש"ח עושים עבודה טובה? מני.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by airplay,

שלום אנא המליצו לי ספק למפרט הבא: מעבד: Q6600 GO @ 2.4Ghz כ.מסך: Sparkle 9600GSO בנוסף דיסק קשיח אחד, ממשק קול חיצוני פיירוייר אחד, כ.רשת אלחוטי אחד. המחיר משמעותי בשבילי תודה!!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום לכולם אני הולך היום לרכוש את המפרט. אני מתלבט בנוגע לספק ורציתי לשאול לפני שאני קונה... המפרט: ANTEC Three Hundred 300 Gaming Scythe Mugen 2 - Infinity Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 SeaSonic S12II-400 400Watt 80Plus Bonze צורב LG GH22 SATA x 22 Black Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים הספק הוא 430 ולא 400 כמו שרשום בRSM... בכל מקרה אני רוכש כרגע כרטיס מסך זול שלא צורך יותר מדי (אם בכלל!) ורק בעוד 8-10 חודשים אני אקנה כרטיס יותר רציני בסביבות ה-600-800 ש"ח. כמו כן, מתוכנן OC בינוני בעתיד. יש צורך בספק יורת חזק? 500W? השקט הוא…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by XCG120,

האים הספק הזה יחזיק את הכרטיס HD5970 או HD 5870 ומה דעתכם עליו מבחינת איכות חוזק וכו........ואים לא אשמח לעצה לספק חזק עד 500שקל

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. הספק צריך להחזיק את המערכת שלי עם אובר קלוק למעבד שבין 25%ל-40% כמו כן מחוברים למחשב 4 מאווררים 3 HD 1 DVD RW במקום שני הכרטיסים 8800GT יש כרטיס חדש 285GTX כל שאר המפרט לא הישתנה למעט הארדדיסק פה ושם. התקציב שלי הוא שאין תקציב אבל כמה שפחות כך יותר טוב הספק צריך להיות איכותי כמו שרק חברי הפורום יודעים להמליץ בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי ספק כוח 450 W של AMD . האם אני צריך לשדרג אותו כדי שיתאים ל כרטיס גרפי 5770 של ATI? (לפני היה לי כרטיס גרפי 7800 ) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by _xyz,

HEC 400W VP-2RX http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7198 http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v22/index.html#vprx האם הוא נחשב אמין? האם יש הבדל משמעותי בין לבין סדרת HEC RAPTOR? אם כן, בכמה הוא עדיף על ספק גנרי?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  17. שלום אנשים, רציתי לדעת אם אפשר לבדוק תקינות ספק ע"י חיבורו ללוח אם "ערום"? כלומר לחבר אותו ללוח אם ללא מעבד, זכרונות ושאר ירקות... תודה אנשים...

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  18. Started by shay767,

שלום... אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון , יש לי מחשב נייד של HP מגרסת DV6 והיום המטען המפסיק לעבוד והוא מצפצף , יש מישהו שנתקל בבעיה הזאת ויודע למה זה נגרם ? המחשב הוא חדש מלפני כמה חודשים

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by lironll,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב בן 7 שנים שבקושי מצליח להריץ סרטי וידאו ב HD ברצוני לשדרג אותו ולקנות מחשב שיכול להריץ גם משחקים. להלן המפרט שבחרתי מעבד: I7-860 לוח אם: ג'יגה-בייט H55M-USB3 זיכרון: OCZ DDR3 1333MHZ 2*2048 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 מדובר בלוח אם מיני וגם המארז שאני רונה הינו מארז קטן בעל מאוורר אחד פרט לרכיבים הנ"ל יהיה לי במחשב דיסק קשיח בודד,צורב וכרטיס רשת אלחוטי PCI. לפי הבנתי גם הכרטיס מסך חסכוני בצריכת חשמל (מקסימום 108W) וגם המעבד חסכוני. לפי מחשבונים שקיימים ברשת הספק של 400W אמור להיות די ויותר אבל באתר של SAPPHIRE רשום שדרישת מערכת היא 500W ברשותי ספק כוח טוב בהספק 400W ואני לא רוצה להוציא כסף מיותר במידה וזה לא נחוץ. האתר של SAPPHIRE http://www.sap…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי ספק כוח 480 ריל פאוור והמפרט שלי הוא: e6750 8800gt gf 4gb ram kingston hd 200 gb סיגייט 500 gb wd sata2 ואני מעוניין להוסיף 1tb wd green sata2 האם הספק כוח יספיק לזה? המחשב לא עבר overclook תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום לכם, אני כרגע עם מארז גינרי של IVORY, הגיעה זמן להשקיע קצת במארז בתקציב עד 350 ש"ח אחרי שקראתי מלא ביקורות עדיין לא מצליח להגיעה להחלטה נכונה... שתי המארזים הנ"ל מומלצים אך מה עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1516 - K56 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4971 - CM590 חשוב לי סידור כבלים כי יש לי מלא מ- ENERMAX 525W ו- יהיו לי 3 הרדדיסקים בקרוב. ובנוסף שיהיה שקט ומינימום עבק ? מה כדי מבחינת עבק+שקט וסידור טוב של קבלים ? תודה על עזרה מה לגבי SONATA III[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 11:29:55 אף אחד לא יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by _xyz,

לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  24. כאמור יציאות USB ואודיאו מהפנל הקדמי ולא מלמעלה. כי המחשב נמצא מעל קו הראש שלי כשאני יושב. רצוי שהרכבת הדיסקים הקשיחים הינה מהצד, כי אני "חופר" שם כל הזמן. רצוי שקט, אבל זה לא הכי חשוב כי ממילא הדלת השמאלית אצלי תמיד לא מחוברת. תודה איציק

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  25. Started by Clint Eastwood,

שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי מפרט עם המארז המצויין בכותרת. ההמלצות החמות עליו לא הותירו בי ספק שזהו מארז מצויין! התרשמות ראשונית- מבחינת חומרים,הוא עשוי טוב- הפח עבה ואיכות הפלסטיקה טובה הוא שקט. אבל זה בערבון מוגבל- המארז מגיע עם שתי מאווררים שלכל אחד יש מתג L,M,H. כל עוד אתה נשאר על מצב L המארז שקט להפליא. ברגע שאתה מעביר לM הם כבר לא שקטים במיוחד וברגע שאתה מעביר לH זה מרעיד את הרשת (הפתח של האוורר במארז שהוא חלק מהפח החיצוני) ועושה מללללא רעש ואין מה לעשות ממש בנושא- אלא אם כן, אני מקמבן משהו בעצמך. מבחינת מבנה- הוא ממש לא נוח לעבודה. הוא לא מתפרק ולא נגיש ותאחלס, העבודה עליו היא בדיוק כמו עבודה על מארז של 150 ש"ח. למחשב הקודם שבניתי קניתי CompuCase 6A19B Blac…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים