עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by CyberBot,

חשוב שיהיה חלון בצד ומספיק רחב לקירור MUGEN 3 REV B(מתוכנן OC) מתכוון ללכת על הCOOLER MASTER n300 אבל אולי יש משהו יותר עדיף עד 250 שקל מקסימום 270

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. AsRock Fatal1ty PRO 2600K שיומהר ל 4.6GHZ GTX480 Corsair Vengeance 16GB SSD 2TB WD Sound Card Corsair 800D Noctuah CPU Cooler DVD BLU RAY אין צפי למערך SLI האם אפשר להיות בראש שקט לגבי בחירת ה Corsair AX 850? [וכדרך אגב, וכשאלה מהצד, לא ברור לי מה ההבדל בין סדרת ה AX לבין סדרת ה HX של Corsair] תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Inzagi,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS זיכרון 2GB אני צריך מארז וספק להשלמת המפרט. המארז צריך להיות בלי דלת קדמית (גישה ישירה לכונני דיסקים) ורצוי שיהיה יפה (אם תתנו כמה אופציות זה יכול לעזור, "היופי בעיני המתבונן"). הספק צריך להספיק להכל. תודה לעוזרים. עריכה: תקציב 500-600 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני הולך לקנות מחשב שהמרפט שלו הוא : מעבד אינטל q6600 4 ליבות כרטיס מסך ג'יפורס Evge 8800 GT SuperClocked קיצר אני צריך מארז חזק כדי שבעתיד אני יעשה אוברקלוקינג .... עד 500 שקל עם 2 מאווררים רצוי ..... תנו מחיר וחנות בבקשההה תודה חברים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nazgull,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=80513 במפרט הבא יש מארז ספק וקירור שאני לא כל כך מכיר, השאלה אם הם טובים? אני מכיר את ה crosair carbide והמארזים הדומים, כנל לגבי הספק לא כל כך מכיר.. מה אתם אומרים?\ממליצים להחליף

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם המפרט שלי הוא: לוח אם של גי'גה בייט 945GCMS-S2 2 גי'גה זיכרון KINGSTON 667 DUAL CHANEEL כרטיס מסך ATI X1950 PRO 512 MB 256 BIT PCI-E שני הרדיסקים 320 גי'גה ו80 גי'גה מעבד E8400 3.0 DUAL CORE 6M שני מאוורים צורב כרגע יש לי HEC300W אני כמעט בטוח שהוא לא מספיק אני מחפש המלצה על ספק איכותי אבל שלא יהיה יקר הציעו לי EZCOOL 450W האם הוא יעשה את העבודה? אני אשמח להמלצות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הליברטי שלי הלך, ואני זקוק לספק חלופי. אין לי צורך בספק איכותי במיוחד (כמו שהליברטי התיימר להיות), או יעיל במיוחד. כלומר, HEC או FSP 400W אמין (שעומד בעומס מסלול ה-12V) יעשה את העבודה. ראיתי סיסוניק שהם עדיפים ב-300 ש"ח, אך הייתי מעדיף להשקיע פחות, יותר לכיוון ה200 ש"ח. אני זקוק שהחנות תהיה בתל אביב או רמת גן (גם אייבורי וKSP הולכים ). תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שאלה כללית בלי קשר למיפרט ספציפי ? , שיהיה טוב גם לשידרוגים בעתיד ! חברים שלי כבר נפלו כמה פעמים בפח עם המלצות שקנו ספק לפי מיפרט הנוכחי שלהם ואחרי שידרוג היו חייבים להחליף שוב !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by realmagic,

אהלן, אני מרכיב מפרט חדש ומחפש מארז וספק. מבחינת צריכת חשמל: המפרט יהיה מבוסס כנראה על E8400 עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך שעדיין לא ברור איזה, אבל כנראה משהו מהסביבה של 4830 HD (מסך קטן וישן). מבחינת דרישות מהמארז: שחור, בלי חלונות\לדים\תאורה ורצוי עם פאנל עליון. אני לא חובב דלתות גדול (הדלת של המארז הקודם נשברה אחרי שלושה ימים) אז רצוי שבלי. ברור שהוא צריך להיות עם סרקולציה טובה ככל האפשר (לטובת OC) ושקט יחסית למרות שהמחשב נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. התקציב גמיש - משהו כמו 700-750 שקל. למישהו יש הצעות וכיוונים למחשבה? ד"א, שאלה נוספת: בפעם האחרונה שקניתי מארז, הוא הגיע בלי מאווררים בכלל (והיה צריך להוסיף). איך זה כיום? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מהו הספק הזול ביותר (לא זבל) שיחזיק את ה-HD4850 וה-intel 7200. ואם כבר אנחנו באותו נושא... יש כרטיס יותר משתלם מה-4850 בטווח מחיריו? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, מי עדיף מבין השניים מבחינת: א. קודם כל - שקט ב. ואז, קירור. בתודה מראש. נ.ב. - לא מעוניין ב-R4, גדול מדי עבור הצרכים שלי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רק צריך כבל או מתאם לכבל וזהו ??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by boludo,

חשוב לציין ששאלתי באלקטרוניקה ומודינג ואמרו לי שהפורום הזה קיים !!!! המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MB DDR2 SDRAM - ארבע סטיקים 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb מתכוון לקנות מארז חדש מסוג Chieftec Mesh להוסיף זלמן 9500 או BT קרור למעבד ו 4 מאווררים סה"כ, אני בד"כ עובד עם HD חיצוני נוסף - FW או USB2 ע"פ החישובים שלי הגעתי ל444 W, הגיוני!?!?!? מספר שאלות 1) מה ההבדל בינו לבין ?Noisetaker EG425P-VE 420W? ?Liberty ELT400AWT 400W? 2) יש ספק מומלץ יותר/זול יותר בגדול אני מחפש ספק אמין, שקט ככל האפשר ויציב שיתאים למארז Chieftec Mesh תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by asi1998,

אהלן אני צריך להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי אך יש בעיה של ספק FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC אני לא יודע איזה כרטיסים הוא יוכל להחזיק. האם הוא יתמודד עם ה4870? יש לציין שמתוכנן לקנות מסך 22 שאר המפרט הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSu FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS יש לציין שהמחשב כבר מוכן ואצלי בבית רק צריך להוסיף לו כרטיס. השאלה אני לא יודע עם מה הוא יוכל להחזיק, הייתם מציעים לי להחליף ספק?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ash Binary,

מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. נדלקתי על הגודל של המארז, יש אפשרות לקנות מארז כזה או מארז שדומה לו בגודל? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by p_uriel,

שלום, יש לי סטרימר TVIX S1DUO והמאוורר שמותקן בפנים מרעיש. פתחתי את המארז וראיתי שם מאוורר Silenx 40mm. מאיפה רוכשים כזה בארץ? מצאתי באתר היצרן כי הם מיוצגים ע"י פנדה, אשר פשטו רגל. מי משווק את זה כעת? לחילופין, מאיפה רוכשים את זה ברשת, במחיר כדאי? חשוב לי שהמאוורר יהיה ש-ק-ט מ-א-ד. אגב, הסרתי את המאוורר כרגע, וישנה הודעת שגיאה שהמאוורר לא תקין. האם אפשר לחבר רכיב (נגד וכו') בין המגעים, כך שהסטרימר יחשוב שהמאוורר מותקן? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ShayGTi,

איך הספק הזה? עזבו רגע את העלות כי זה לא עניין. תתייחסו רק לספק עצמו כי ביקורות עליו לא הצלחתי למצוא כל כך... איך הוא מבחינת יעילות? יציבות? רעש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by most,

שלום לכולם מבקש המלצה לשדרוג המארז שבמפרט (מאייבורי) בפורום מפרטים נאמר לי שהמארז פשוט וביקשתי המלצה ועדיין לא נעניתי להלן המפרט: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 ספק כח מותג Corasir 450W דגם VS450 Intel® Core™ i3-4130 3.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח Asus דגם H81M-A דיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1600MHz צורב LG SATA DVD בתודה ומקווה שזה לא נחשב לדאבל פוסט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shemiraz,

אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב וקראתי קצת על הcm690 הבנתי שהוא מאוורר טוב מאוד ומרווח ובכללי מארז טוב מאוד ביחס למחיר, קראתי גם בביקורת אחת שהתלוננו על איכות הבניה שלו בעיקר בפאנל הקדמי ורציתי לדעת אם זה נכון או סתם קטנוני מצד נותן הביקורת? אם יש מישהו שיש לו את המארז אשמח לחוות דעת עליו...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by thedarkman,

שלום איך המארז coolermaster haf 932? הוא איכותי? כמה מאווררים יש לו? כמה מאוררים יש לו עם LED? יש לו סירקולציה אוויר טובה? האם הוא שווה את מחירו? הוא שקט? האם יש לו פילטרים שמסננים אבק? האם הוא FULL TOWER או MID TOWER אפשר חוות דעת על המארז שאלה:שמעתי שלמארז coolermaster haf 932 יש רק מאוורר אחד עם LED אז חשבתי לקנות את המארז הזה ולהחליף לו את המאווררים לאותו גדול או נגיד בצד לשים 4 מאווררים של 120MM איכותים,שקטים עם LED ,ולהחליף למעלה את המאווררים ולשים עוד 2 מאווררים של 120MM איכותיים,שקטים עם LED כאלו אני רוצה לקנות 6 מאווררים אותו דבר? האם כדאי לי? או שכדאי לי כבר לקנות מארז חדש בכסף שאני משקיע על המאווררים? כאלו מארז יותר איכותי,יותר שקט,יותר מאווררים,FULL TOWER ,עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by multicore,

http://www.hardwaresecrets.com/article/Power-Supplies-With-Fake-80-Plus-Badges/1054 עד לאן אפשר להרחיק עם החוצפה? :

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by parAzoid,

כן כן, כמו שכתוב בכותרת. איזה מבין שני המארזים האלה עדיף לדעתכם? לי נורא קשה להחליט, לSTC-T01 יש אפשרות לשים 2 ספקי כח ויותר מקום לקירור מים, אבל לSTACKER 810 יש 2 מאוררי 120MM מאחורה. ה810 יותר קל [אלומיניום], אבל הSTC-T01 תומך בCROSS FLOW FAN. קיצר יש עוד הרבה דברים שאפשר להוסיף עליהם, אבל מה עדיף מביניהם לדעתכם? ולמה? [מתכנן לקנות את אחד מאלה בעתיד, ההצבעה הזו תשפיע על ההחלטה שלי D:]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shkup,

אני בונה מערכת SANDY BRIDGE עם GTX 570. אני מתכוון לבצע OVERCLOCK למערכת. כרגע יש לי סונטה שהוא מארז נהדר אבל צפוף ולא מאוד מאוורר. אני מחפש מארז שיהיה מרווח, לא גדול מדי, עם קירור טוב ושקט. התקציב למארז הוא בסביבות 500 ש"ח. (לא כולל ספק כמובן). אני פתוח לרעיונות. מאוד חשוב לי שיהיה שקט.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים