עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yuvaliat,

מומחים יקרים, כדי להגן על מחשבי היקר מפני נחשולי מתח המאיימים להשמידו החלטתי לקנות UPS. מכיוון שאני בור בעיניינים שכאלו - עברתי בעיון על תגובות קודמות בפורום וגיליתי שחביב הקהל הוא ה-Advice PRPC. הציוד שברשותי כולל מחשב (ספק 500w, מעבד Quad Q6600, זיכרון 4gb), מסך dell22, הארד-דיסק חיצוני, נתב אלחוטי, מודם (ואולי עוד במחשבה עתידית). האם ה-PRPC1050 יספיק לי? האם עדיף לי לקנות שני PRPC750, ולחבר את המחשב לאחד ואת הנלווים לאחר? תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DarkLloth,

http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1722 לא מצאתי עליו ביקורות אבל לפי המחיר העוצמה והיעילות נראה כי הוא משתלם במיוחד ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gshani,

4 פינים ל4 פינים או ל8. יש דבר כזה ? היכן ניתן לרכוש ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orenweb,

זה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות‏ 1x4GB G.Skill DDR3 1333Mhz דיסק קשיח 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Samsung צורב DVD±RW GH22LP20 x22 Black LightScribe IDE (Oem) LG מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 נכון לעכשיו אני קונה מחשב ללא כרטיס מסך אבל אני מתכנן בעוד כשנה להוסיף כרטיס (משהו לא מפלצתי בסביבות 500-600 ש"ח) ואני מתלבט לגבי ספק ומארז מתאימים. כרגע חשבתי על הספק הזה: 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) Seasonic האם לדאתכם הוא מספיק (או אולי יותר מידי) לגבי מארז אני מתלבט בין Elite 370 Black C…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GGuyZ,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9162 עולה 450. האם אפשר למצוא אותו ביותר זול? האם יש אופצייה בערך זהה ויותר משתלמת מהספק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, מנסה לבחור מארז שקט, איכותי, עם פילטרים לאבק ועיצוב נקי. עומד לפני קנייה של מחשב חדש ומבחינת מקום (במארז המיועד) והחום שיפלטו הרכיבים נדמה לי שהדרישות שלי צנועות. כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, כרטיס מסך נפרד לא יהיה (מסתמך על הליבה הגרפית במעבד SB) וכו.. בגלל שהמחשב יהיה בחדר מאובק ובגלל שיש פרוות בעלי חיים שמתעופפת באוויר אני רוצה מארז כמה שיותר סגור. לסולו אין פתח עליון וזה מאוד מוצא חן בעיניי. שאלתי היא אם המארז הזה עדיין עומד בסטנדרט של ימינו או שלדעתם חסר בו משהו? מהם החסרונות שלו לדעתכם? (קראתי שמאווררי ה-92 מ"מ הם לא משהו לדוגמא) דעתכם? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rofben,

אני רוצה המלצה לספק כמה שיותר זול בשביל 4830+E7400

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Nadab,

שלום, אשמח לקבל המלצה לאל פסק איכותי לאולפן מוסיקה. הציוד שיחובר לאל פסק הוא: מחשב עם ספק של 750W 3 מסכי מחשב 27 כ-60W למסך 2 מוניטורים 100W האולפן סובל מנפילות חשמל, רעש סטטי שנכנס למוניטורים ופיקים. כבר איבדתי ציוד ועבודה שלא נשמרה בעבר עקב נפילות. אני מחפש אל פסק שקט וסופר איכותי שיתן מתח יציב, נקי מרעש והגנה מלאה גם בשיגרה (ולא רק עקב נפילת מתח). הציפיה היא לכ 10-30 דקות עבודה בזמן נפילה. תקציב: 3000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by p_uriel,

שלום, יש לי סטרימר TVIX S1DUO והמאוורר שמותקן בפנים מרעיש. פתחתי את המארז וראיתי שם מאוורר Silenx 40mm. מאיפה רוכשים כזה בארץ? מצאתי באתר היצרן כי הם מיוצגים ע"י פנדה, אשר פשטו רגל. מי משווק את זה כעת? לחילופין, מאיפה רוכשים את זה ברשת, במחיר כדאי? חשוב לי שהמאוורר יהיה ש-ק-ט מ-א-ד. אגב, הסרתי את המאוורר כרגע, וישנה הודעת שגיאה שהמאוורר לא תקין. האם אפשר לחבר רכיב (נגד וכו') בין המגעים, כך שהסטרימר יחשוב שהמאוורר מותקן? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. מצטער על הכותרת ה"כללית", פשוט השאלה שאני שואל היא די כללית. אני בדרך לקניית מחשב חדש, ומתחיל לבחור לעצמי את הרכיבים האידיאליים. כנראה ארכוש מחנות SKYPC. משיטוט בקטלוג החנות אין להם את הספקים המשתלמים של SeaSonic S12II (או לפחות לא מוכרים אותם שם בצורה משתלמת) או ANTEC TRIO, ולכן אני מנסה לחפש עסקה משתלמת אחרת שם. הייתי מעוניין במעט מידע ממכם שיעזור לי לבחור את הספק הנכון- כנראה ל- Phenom 955 + 6870, עם תשתית ל-OC קל בעתיד. חיפשתי קצת על הספקים הזולים שם, וזה מה שמצאתי מעט מהמביקורות: 1. OCZ- דגם StealthExtreme 500W בכ-316 ש"ח - קראתי שזו סדרה מאוד לא מומלצת- שהמעגלים הפנימיים והרכיבים- הספק הוא בעצם FSP. כמו כן, קראתי (אומנם ממשתמשים ברשת ולא מביקורת) ע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by matanyabs,

שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte geforce gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supp...-atx-550w-pfc/ . האם הוא יספיק? הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shibby15,

בהנחה והאיוור חשוב. חשבתי על ה אנרמקס צקרה, נראה מאד מרשים-גודל ממוצא. אצלי הוא יהיה מונח על הרצפה ולכן היציאות שנמצאות בגג המארז זה מעולה. איוורור מעולה (אחרי שנחליט על הסדר הכי כדאי מבחינת מי מכניס מי מוציא). יש משהו שיתן לי שקט כזה באיוורור כזה? תודה מראש רום

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hutorihunzu,

אוקי אני רוצה לקנות מחשב וממש חשוב לי השקט, הבנתי כי בתקציב שלי (425ש"ח פלוס מינוס) למארז ה Antec Solo הוא הבחירה המומלצת. לכן רק רציתי לשאול לגבי כמה שקט הוא? האם הוא מקרר טוב? הרי יש לו רק מאוורר אחד... האם הוא מספיק גדול? (אני לא הולך להכניס שם המון דברים אבל שלא יהיה צפוף או ממש קטן) ולבסוף האם יש מארז אחר שאתה ממליצים בלי לחרוג את ה 450ש"ח גג... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by CRYSMAN,

אני מחפש מארז שקט הכי שקט שאפשר עד 400 שקל לא חשוב לי איך הוא נראה העיקר שיהיה שחור [כמובן שלא יהיה מכוער] ושקט שאני בקושי ישמע אותו .. אני חשבתי על NZXT HUSH גם ראיתי אותו פעם בחנות של סקאי ואהבתי את איך שהוא נראה .. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אמיר ט,

מספיק או לא ? אני לא מתכוון לעשות איזשהו OC.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 1050 TI GTX לוח אם h170-d3hp 120GB SSD EVO 850 1TB HDD אני מחפש ספק כוח מודולרי ושקט עד כמה שניתן במחיר של עד 350 כזה שיהיה בלי Coil Whine. עד כמה אפשר לדעת מראש שאקבל אחד בלי זה? חשבתי על זה: https://ksp.co.il/?select=.140..547.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=34880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 450 הספק די ויותר למערכת כמו שלי, נכון? תודה

17. Started by SagroN,

שלום לכולם! אני מחפש ספק כוח טוב למפרט הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Ghz Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz Seagate 320Gb SATA-II 16MB 3320620AS GainWard 8800GTS 512MB 256BIT DUAL DVI עכשיו יש לי ספק כוח גרוע!! של JCT - 500 W ספק כוח ב100 שקל, אמרו לי שהוא על הפנים ושזה עלול לפגוע במחשב. אני מחשב ספק כוח עד 350 ש"ח ספק כוח טוב שיפעיל את המערכת כמו שצריך! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by As-21,

AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE שתיים WD 1TERA HD צורב LG תקציב עד 500 ש"ח אם אפשרי לא לנצל אותו עד הסוף אז יהיה מעולה. או אם אפשרי לנצל אותו למארז שקט מאוד + ספק למפרט שיש לי אז עוד יותר מצויין.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by curdi1,

שלום לכם, איך המארז + ספק - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6C28F~6~0.htm לעומת - http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-342-300~6~0.htm (מבחינת אמינות ועוצמת ספק ושקט) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Extreme Readon HD4870*2 זה המפרט בגדול... עדיין יכול להשתנות ושיהיה מקום נוח להכל יש הצעות? אשמח גם לקבל חוות דעת על ספק שיתאים לעבודה על הדרך שיעמוד ב-OC בינוני כרגע ללא תקציב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlompis,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת ספק ומארז של חברת ThermalTake. המארזים אפשריים לפי סדר עדיפות: 1. M9-VI1000BNS http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/m9/vI1000bns.asp# 2. Armor Jr VC3000BNS http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bns.asp# 3. VI4000BNS http://www.thermaltake.com/product/chassis/midtower/m9d/vI4000bns.asp# אני לא יודע כל כך מה הקריטריונים לבחירה נכונה, חשוב לי שהוא יוכל לקרר ע"י 2 מאווררים של 120, שיהיה נוח לשימוש. אני לא מתכנן להרכיב קרור עבור המעבד על גבי המארז, בחרתי קרור למעבד ThermalTake V1 כך שהוא ידחוף את האוויר החוצה יש ל 120 האחורי. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp לגבי ספקים…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אתחיל ואומר שהמחשב ההזוי הזה הוא לא שלי מדובר במחשב שהלך לו הספק. הספק שהתקלקל היה 700W של חברת FOEM, מישהו מכיר המפרט שלו הוא: לוח: Asrock X58 Extreme מעבד i7 930 זיכרון: 2GBx6 DDR3 667 סה"כ 12GB. כרטיס מסך Radeon 7800 דיסק: 760GB WD Green. איזה ספק מתאים כאן? בטוח ש700W זה אוברקיל רציני, אני טועה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by swisaman,

היי, מחפש לשדרג את הSEASONIC S12II 520W שלי(שיעבור למחשב אחר בבית),אני מחפש ספק מודולרי ושקט. רצוי שלא יחרוג יותר מידי מהמחיר. המארז יוחלף לDEFINE R4. שאר המפרט בצד. אשמח להמלצה ועוד שאלה על הדרך,כאשר אני מעביר את הלוח אם למארז החדש,יש צורך לפרק לגמרי את מה שעליו?(זכרונות,מעבד,קירור..)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.