ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ/לגנות את המארז? המוכר בחנות בה ביקרתי נראה נורא נלהב לגביו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הלך לי הספק במחשב 300W של HEC.החלפתי לספק חדש של HEC שקצת שונה מהספק הישן . החיבורי SATA בספק הישן היו כבל כתום ,צהוב,אדום ו2 שחור בחדש החיבורי SATA אדום,צהוב ו2 שחור (ללא כתום). חיברתי רגיל את הסאטה להרדיסקים ולצורב. רציתי לשאול מהו משמעות הכבל החסר והאם יש בעיה עם זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ כדי לעשות OC ל9700K שרץ על כרטיס מסך מובנה (לא צריך הרבה הספק כי אין כרטיס מסך חיצוני)? המחשב יגזול בגג 250W, אז נראה לי שיותר חשוב היציבות ממספרים גדולים. משהו מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב חדש עם המעבד E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB ורציתי את הספק כח LIBERTY 400W והם אמרו לי (וגם בעוד חנויות) שהוא בקושי יסחוב, וכל החנויות המליצו לי על ה JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN והם אמרו שהם מכרו הרבה מחשבים נקנו מהם עם ה- 8800GTS 640MB והם לא חזרו עם בעיות... והוא סוחב את זה מעולה כי זה 450W REAL אז לקחתי אותו... כי הוא גם זול ואם הם אמרו שהוא טוב יותר אז מה רע? מה אתם אומרים??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי אתמול את ה- Antec Snata Elite אבל אני מרגיש שאני עדיין מתלבט וחושב ש- Antec One ישרת אותי יותר טוב. הזמנתי באינטרנט ואני אמור לקחת אותו שבוע הבא מהחנות ולכן יכול להתחרט. התקציב שלי הוא 280 ש"ח. אני מחפש מארז שקט ופרקטי עם מחיר נוח, ומאחר ואשים אותו בסלון (לתקופה הקרובה - שנתיים בערך) אני רוצה שיראה סביר פלוס עד טוב. האם עשיתי קנייה טובה או להחליף ל Antec One. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי טוב גם ל-OC חזק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 ואם יש ספק יותר טוב אז תגידו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב IQPC ומתברר שאין להשיג מארזים של LANCOOL K60/62 בארץ הומלץ לי במקום ANTEC 300 ANTEC SONATA 3או CM 590 אני רוצה מארז שקט (השקט חשוב אני עובד עם המחשב הרבה שעות ולעיתים אף ישן כשהוא עובד די קרוב משהו כמו מטר וחצי), חובה פילטרים למאווררים (אני נמצא במקום שצובר אבק בכמויות מסחריות, קירור טוב ומראה סולידי לא צריך חלונות, לדים ומיליון מאווררים אשמח להמלצות מה עדיף מבין השלושה או לקבל המלצה למארז אחר תודה חזי כרגע המליצולי גם על SILVERSTONE PRECISION זה והמפרט שישב במארז מעבד CORE I5 750 קירור SCYTHE MUGEN 2 לוח אם ASUS P&7P55D E PRO שני כרטיסי מסך 5750 שני קשיחים ספק SEASONIC S12 520
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המערכת: AMD 3000+ 1 גיגה 9800 פרו לוח אן פורס 3 גיגהבייט הארדיסק וסידי 1 ... בקיצור יש לי תקציב עד 200 אבל תמיד טוב כמה שפחות , אני ידוע שב-200 יש ספק מאד משתלם ה- 350 GLN FSP אבל האם יש ספק יותר זול שאני יכול להסתפק בו ושווה לי ? לדוגמא לעומת ספק של 150 שקל יהיה לי שווה להשתקיע תעוד 50 בשביל ה- 350 FSP ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה כללית בלי קשר למיפרט ספציפי ? , שיהיה טוב גם לשידרוגים בעתיד ! חברים שלי כבר נפלו כמה פעמים בפח עם המלצות שקנו ספק לפי מיפרט הנוכחי שלהם ואחרי שידרוג היו חייבים להחליף שוב !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה האם ספק הכוח המופיע בכותרת חזק מספיק להחזיק את המערכת או שצריך חזק יותר?אם צריך חזק יותר אשמח לקבל המלצה לספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המפרט מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX לוחות אם [¤url=http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=3208]Gigabyte GA-MA780G-UD3H זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה קורה ? הזמנתי מפרט מחשב בKSP עם ספק של סיסוניק מודולרי 520 וואט שעלה לי 420 ש"ח. לאחר מכן תוך כדי חיפוש קל מצאתי את אותו ספק רק 620 וואט, גם מודולרי באינטרנט באנר שנקרא א&א מחשבים במחיר 450 ש"ח . מה קדאי לי לעשות והאם העניין אבוד כבר? המחשב אמור להיות מוכן ביום שני/שלישי וראוי לציין ששילמתי כבר. אותו ספק שמצאתי ב450 ש"ח עולה בKSP 550 . http://1pc.co.il/seasonicm12ii620620wactivepfc80bronzemodular-p-10880.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 200 אחד ומתכנן להוסיף עוד 2 של 320 וכרטיס מסך 8800GT במקום לפתוח דיון חדש אני עורך מחדש את זה ZALMAN 500W מול PC Power and COOLING 610W האם מודולריות חשובה מול אחריות ואיכות? מהיא פונקצית ה EPS שבא יחד עם ה PCP and cooling תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Thermaltake Armor+MX VH8000BWS או P182 תעשו לי הושוואה מה בדיוק האבדלים בין המארזים האלו .. חומר של המארז רעש נוחות קירור וכול מי שצריך תעשו לי השוואה ...... היתרון 1 לThermaltake Armor+MX VH8000BWS זה המחיר .. תדוה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מארז קריר בתקציב עד 350 שהכרטיס מסך 280X יתאים אליו תודה מראש! כמוב ללא ספק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מתח לא יציב של ספק גורם למתח לא יציב של המעבד (לדוגמה), כלומר מייצבי המתח לא "מתמודדים" עם המתח הלא יציב ונותנים מתח לא יציב למעבד, או שמייצבי המתח מצליחים להתמודד עם המתח ולספק מתח יציב לרכיבים? והמתח הלא יציב פוגע במייצבים, נכון? (אם המתח עולה כמובן). שימו לב שאני מדבר על לוח עם מייצבי מתח איכותיים ביותר (Sabertooth Z77). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 G0 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Gigabyte GT-PTV-AF-RH ציוד היקפי Logitech X-530 Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard בהתחלה צויין הספק כוח.. עכשיו האם הספק מספיק? כי אני לא יודע.. לא שיש לי בעיות כלשהן או משהו, פשוט נכון לעכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב של 1TB, כי לא מספיק לי מה שיש לי עכשיו. אבל השאלה אם זה יעמיס עליו יותר מדי, כי ממש שידוע לי גם ככה הספק שיש לי עכשיו למפרט הנ"ל מאוד מאוד גבולי, רציתי לדעת אם קיימת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ניגשתי היום לחנות וביקשתי מחשב עם i5 gtx660 8gb ram 1t hdd. ביקשתי לשיםantec 450w ומארז antec 300 המוכר אמר שהספק והמארז לא מתאימים וצריך לפחות600w ומארז עם סירקולציה משופרת. לא מתוכנן שום oc. אשמח לחוות דעת ניטרלית האם הוא צודק או רוצה לעשות קופה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9162 עולה 450. האם אפשר למצוא אותו ביותר זול? האם יש אופצייה בערך זהה ויותר משתלמת מהספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המערכת שלי בצד וה9800GT צריך לצאת לפנסיה הכרטיס שיחליפו הוא 5850 המבקש 500W מינימום המעבד צפוי לעבור OC מחדש ל 3.6 אז דומני כי ספק 550W זה מה שאני מחפש גמיש במעט בתקציב עדיף מIQPC (אשדודי עצלן ) Thermaltake M9 Case זה המארז חוץ מזה יש לי קצת חששות לגבי חיבור ספק חדש, בעיקר כי אני לא יודע WHAT GOES WHERE...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-