ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו כאן יודע אם אפשר להשיג את המארז TAGAN Diablo advance בארץ http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=169 לשים לב ולא להתבלבל עם EL DIABLO שמאוד דומה לו (ונמכר באזור ה750 פלוס מינוס). ההבדל העיקרי הוא תוספת קטנה מעל המארז שמכילה שני מאווררי 18, ובמקום מאורר ה-36 ס"מ יש שם 33 ס"מ שאמור להיות שקט יותר. בינתיים לא מצאתי באף חנות בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בונה לעצמי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו, ואני רוצה גם לקנות כרטיס מסך Geforce9800gtx שידוע גם כזללן אנרגיה. אני מתלבט בין 2 ספקים, ואני רוצה להדגיש כי לא יהיה לי שימוש ב-SLI כך שזה פחות חשוב לי, אבל אני כן הולך להשתמש הרבה ב-FIREWIRE ולנצל את כל יציאות ה-USB של המחשב, וכנראה גם להשתמש בכרטיס קול על לוח PCI (עוד שימוש בחשמל). מה שאני לא מבין זה אם אני יכול להסתפק בספק כח שיש לו רק 2 ערוצי 12v (כגון CoolerMaster eXtreme Power 650w), או ללכת על אלו שיש להם 3 או 4 ערוצים (כגון Antec EarthWatts 650W או HEC Cougar 600w)... ? ואני כן מתכוון לעשות מעט OC, אבל לא ברמות מטורפות (לא לעבור את ה-3Ghz, שזה יוצא בערך 15%-20% לכל היותר) המפרט המיועד שאותו אני כעת מתכנן: מעבד I…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל? (קירור, שקט ואיכות בנייה) האם המחיר הגיוני? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1313
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבזמן מאמץ, או משחק כבד, מהספק שלי מתחיל להיות רעש של פיצפוצים קטנים, סוג של crackling, וכמו כן הרעש עובר לשקע החשמלי. ניסיתי להחליף שקע וזה עשה אותו דבר.. אני לא יודע מה הגורם הבעייתי פה. הספק שלי זה antec neo eco 520
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הספק הזה? עזבו רגע את העלות כי זה לא עניין. תתייחסו רק לספק עצמו כי ביקורות עליו לא הצלחתי למצוא כל כך... איך הוא מבחינת יעילות? יציבות? רעש?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I5 2500K Z68 UD3 G.SKILL 1600 4GBX2 1TB SEAGATE HD7970 3 מאווררים 120 לפי החישוב היבש המערכת צורכת 450W , אבל בכל זאת למי שיש ניסיון, האם זה יכול להביא לבעיה עם הזמן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5999 על פניו נראה לא רע, הספק גבוהה, 80+, APFC למה המחיר האובר-נמוך?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב חדש עם המעבד E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB ורציתי את הספק כח LIBERTY 400W והם אמרו לי (וגם בעוד חנויות) שהוא בקושי יסחוב, וכל החנויות המליצו לי על ה JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN והם אמרו שהם מכרו הרבה מחשבים נקנו מהם עם ה- 8800GTS 640MB והם לא חזרו עם בעיות... והוא סוחב את זה מעולה כי זה 450W REAL אז לקחתי אותו... כי הוא גם זול ואם הם אמרו שהוא טוב יותר אז מה רע? מה אתם אומרים??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי טוב גם ל-OC חזק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 ואם יש ספק יותר טוב אז תגידו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתחיל ואומר שהמחשב ההזוי הזה הוא לא שלי מדובר במחשב שהלך לו הספק. הספק שהתקלקל היה 700W של חברת FOEM, מישהו מכיר המפרט שלו הוא: לוח: Asrock X58 Extreme מעבד i7 930 זיכרון: 2GBx6 DDR3 667 סה"כ 12GB. כרטיס מסך Radeon 7800 דיסק: 760GB WD Green. איזה ספק מתאים כאן? בטוח ש700W זה אוברקיל רציני, אני טועה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב ואני לא יודע מה להתאים לחלקים שבחרתי תוכלו להגיד לי איזה ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב בניתי אותו מאתר www.skypc.co.il תודה לכם. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב IQPC ומתברר שאין להשיג מארזים של LANCOOL K60/62 בארץ הומלץ לי במקום ANTEC 300 ANTEC SONATA 3או CM 590 אני רוצה מארז שקט (השקט חשוב אני עובד עם המחשב הרבה שעות ולעיתים אף ישן כשהוא עובד די קרוב משהו כמו מטר וחצי), חובה פילטרים למאווררים (אני נמצא במקום שצובר אבק בכמויות מסחריות, קירור טוב ומראה סולידי לא צריך חלונות, לדים ומיליון מאווררים אשמח להמלצות מה עדיף מבין השלושה או לקבל המלצה למארז אחר תודה חזי כרגע המליצולי גם על SILVERSTONE PRECISION זה והמפרט שישב במארז מעבד CORE I5 750 קירור SCYTHE MUGEN 2 לוח אם ASUS P&7P55D E PRO שני כרטיסי מסך 5750 שני קשיחים ספק SEASONIC S12 520
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הלך לי הספק במחשב 300W של HEC.החלפתי לספק חדש של HEC שקצת שונה מהספק הישן . החיבורי SATA בספק הישן היו כבל כתום ,צהוב,אדום ו2 שחור בחדש החיבורי SATA אדום,צהוב ו2 שחור (ללא כתום). חיברתי רגיל את הסאטה להרדיסקים ולצורב. רציתי לשאול מהו משמעות הכבל החסר והאם יש בעיה עם זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת: AMD 3000+ 1 גיגה 9800 פרו לוח אן פורס 3 גיגהבייט הארדיסק וסידי 1 ... בקיצור יש לי תקציב עד 200 אבל תמיד טוב כמה שפחות , אני ידוע שב-200 יש ספק מאד משתלם ה- 350 GLN FSP אבל האם יש ספק יותר זול שאני יכול להסתפק בו ושווה לי ? לדוגמא לעומת ספק של 150 שקל יהיה לי שווה להשתקיע תעוד 50 בשביל ה- 350 FSP ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר TVIX S1DUO והמאוורר שמותקן בפנים מרעיש. פתחתי את המארז וראיתי שם מאוורר Silenx 40mm. מאיפה רוכשים כזה בארץ? מצאתי באתר היצרן כי הם מיוצגים ע"י פנדה, אשר פשטו רגל. מי משווק את זה כעת? לחילופין, מאיפה רוכשים את זה ברשת, במחיר כדאי? חשוב לי שהמאוורר יהיה ש-ק-ט מ-א-ד. אגב, הסרתי את המאוורר כרגע, וישנה הודעת שגיאה שהמאוורר לא תקין. האם אפשר לחבר רכיב (נגד וכו') בין המגעים, כך שהסטרימר יחשוב שהמאוורר מותקן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מי עדיף מבין השניים מבחינת: א. קודם כל - שקט ב. ואז, קירור. בתודה מראש. נ.ב. - לא מעוניין ב-R4, גדול מדי עבור הצרכים שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את המארז HAF 935 Stacker של Cooler Master. האם ניתן להרכיב בחלק הקטן (915R) רדיאטור 280 מ"מ ובנוסף לשים בו את הכלוב ל-3 כוננים? או שבעצם זה שאני מרכיב את הרדיאטור זה תופס את כל המקום ואין אפשרות לשים גם את הכלוב? תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9162 עולה 450. האם אפשר למצוא אותו ביותר זול? האם יש אופצייה בערך זהה ויותר משתלמת מהספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מארז קריר בתקציב עד 350 שהכרטיס מסך 280X יתאים אליו תודה מראש! כמוב ללא ספק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-