ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
4 פינים ל4 פינים או ל8. יש דבר כזה ? היכן ניתן לרכוש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ניגשתי היום לחנות וביקשתי מחשב עם i5 gtx660 8gb ram 1t hdd. ביקשתי לשיםantec 450w ומארז antec 300 המוכר אמר שהספק והמארז לא מתאימים וצריך לפחות600w ומארז עם סירקולציה משופרת. לא מתוכנן שום oc. אשמח לחוות דעת ניטרלית האם הוא צודק או רוצה לעשות קופה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שבוע הבא מגיע אליי מארהב כרטיס מסך מסוג XFX ATI Radeon HD6870 1 GB. הוא הולך להחליף את הHD3870 הישן והטוב ולהיכנס למחשב בעל המפרט הבא: Core2 Q9450 2.66GHz 4GB ddr Antec True Power Trio 650 watt output האם הספק הזה מספיק חזק בשביל הHD6870? במידה והתשובה היא לא, איזה ספק מומלץ בתמורה הכי טובה לכסף? והאם יש בספק הזה מספיק כבלים (ה6870 צריך שניים)? במידה והתשובה היא לא האם יש מתאם שיכול לעזור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לפני יומיים נהרס לי הספק והפסיק לעבוד לגמרי,הייתי רוצה לדעת איזה ספק עדיף לקנות מבין השתיים או שאם יש למישהו עצה אחרת יותר טובה אני אשמח לשמוע ויותר אשמח לשמוע למה . אני חשבתי בנתיים על Corsair GS600W או על Seasonice 620W המעבד שלי הוא I7 2600 כרטיס מסך GTX460 תודה מראש לכל התגובות ודבר נוסף בנתיים הכסף שיש לי להוציא על זה הוא 520 +\-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מאוורר SFLEX סייצ' ואי אפשר להכניס את הברגים מהצד האחורי (איפה שההארדיסק) כי צריך לפרק את כל הפלסטיק הקידמי של המארז למישהו יש רעיון? אני לא מתכוון להתקין את המאוורר בדלת השמאלית כי מאוד רועש שם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שלי מחובר לספק המחשב, כך שכשאני מפעיל את המחשב, גם המסך נדלק. אם אני אחבר את המסך ישירות לתקע החשמל, האם אני אוריד לחץ רב מהספק או שזה שולי? מכיוון שיש לי ספק ג'נרי ואני רוצה להכביד עליו כמה שפחות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המפרט של המחשב הוא: intel core 2 duo E7300 2.6GHz Samsung 1TB HD MB: intel (אעדכן עם הדגם המדויק) Ram: 2GB kingston GPU: GT9500 אם שכחתי משהו תגידו. תמליצו לי על ספק איכותי שיחזיק את המערכת. התקציב הוא באיזור ה-200-250 שקל. אם צריך לחרוג-אז נחרוג, אבל אני מאמין שהתקציב בסדר. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את המארז HAF 935 Stacker של Cooler Master. האם ניתן להרכיב בחלק הקטן (915R) רדיאטור 280 מ"מ ובנוסף לשים בו את הכלוב ל-3 כוננים? או שבעצם זה שאני מרכיב את הרדיאטור זה תופס את כל המקום ואין אפשרות לשים גם את הכלוב? תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מארז שרת עומד גבוה? משהו בסגנון פול טאוור של הק. מצאתי מארז בדיוק כמו שאני צריך באיבאי עולה 40-50$ עם משלוח כמה יצא לי לשלם עליו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לספק שתי מסילות 12v אחת 20a והשנייה 18a ,האם לדעתכם הוא יכול להחזיק אתה הכרטיסים הבאים : hd5850 או hd5830 או gtx460 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי טוב גם ל-OC חזק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 ואם יש ספק יותר טוב אז תגידו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.newlaunches.com/archives/scythe_xclio_a380_atx_case.php ממש עונה על כל החלומות שלי עם שני מאווררי 25 ס"מ. גם המחיר ביפן סביר - 130$.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מארז קריר בתקציב עד 350 שהכרטיס מסך 280X יתאים אליו תודה מראש! כמוב ללא ספק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך המארז coolermaster haf 932? הוא איכותי? כמה מאווררים יש לו? כמה מאוררים יש לו עם LED? יש לו סירקולציה אוויר טובה? האם הוא שווה את מחירו? הוא שקט? האם יש לו פילטרים שמסננים אבק? האם הוא FULL TOWER או MID TOWER אפשר חוות דעת על המארז שאלה:שמעתי שלמארז coolermaster haf 932 יש רק מאוורר אחד עם LED אז חשבתי לקנות את המארז הזה ולהחליף לו את המאווררים לאותו גדול או נגיד בצד לשים 4 מאווררים של 120MM איכותים,שקטים עם LED ,ולהחליף למעלה את המאווררים ולשים עוד 2 מאווררים של 120MM איכותיים,שקטים עם LED כאלו אני רוצה לקנות 6 מאווררים אותו דבר? האם כדאי לי? או שכדאי לי כבר לקנות מארז חדש בכסף שאני משקיע על המאווררים? כאלו מארז יותר איכותי,יותר שקט,יותר מאווררים,FULL TOWER ,עם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ/לגנות את המארז? המוכר בחנות בה ביקרתי נראה נורא נלהב לגביו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??. שתהים מי iqpc
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה, המערכת שלי בצד וה9800GT צריך לצאת לפנסיה הכרטיס שיחליפו הוא 5850 המבקש 500W מינימום המעבד צפוי לעבור OC מחדש ל 3.6 אז דומני כי ספק 550W זה מה שאני מחפש גמיש במעט בתקציב עדיף מIQPC (אשדודי עצלן ) Thermaltake M9 Case זה המארז חוץ מזה יש לי קצת חששות לגבי חיבור ספק חדש, בעיקר כי אני לא יודע WHAT GOES WHERE...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה האל פסק הקודם שלי (Advice 750a) שווק חיים, וברגע שקופץ החשמל הוא נכבה בעצמו. הבנתי שיש אפשרות להחליף את הבטריות, אבל מכיוון שקניתי מסך חדש אני חושב שכדאי אלפסק חזק יותר. האל פסק צריך להחזיק את המחשב שבמפרט בצד ימין + מסך 32 (lcd samsung לא זוכר דגם מדוייק) + ראוטר, מודם ומודם של טלפון (HOT). חשבתי על Advice 1000V מ ksp, עולה כ785. מה דעתכם? זה טוב? יחזיק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה דיסק קשיח 80GB 7200 כרטיס קול SBLIVE צורב DVD + כונן DVD יש לי כרגע ספק 500W פשוט +מארז פשוט. ושאלה, האם יש בכלל טעם לשדרג את הספק והמארז?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות עליו 1 עם כמה מאוררים הוא מגיע? והאם אחד המאוררים שהוא מגיע איתם הוא עם לאד(אור) 2 האם יש בארץ חנות שמוכרת את המארז הזה בצבע כסף?(ראיתי שיש והוא נראה סוף הדרך ככה אבל השאלה אם מוכרים בארץ? תמונה של הכסוף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לשדרוג המארז שבמפרט (מאייבורי) בפורום מפרטים נאמר לי שהמארז פשוט וביקשתי המלצה ועדיין לא נעניתי להלן המפרט: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 ספק כח מותג Corasir 450W דגם VS450 Intel® Core™ i3-4130 3.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח Asus דגם H81M-A דיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1600MHz צורב LG SATA DVD בתודה ומקווה שזה לא נחשב לדאבל פוסט
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-