עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by benib,

המארז צריך להיות מאוורר כמו שצריך רצוי כבר עם ספק כח יהיה בו רק הארד דיסק אחד אז כמה שיותר דק יותר טוב ויכנס בו כרטיס 2600XT עם HDMI תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roeingg,

שלום לכולם אני צריך המלצה על מארז עד 1000 ש"ח אבל ממש לא מחייב להגיע לשם אם יש משהו שמספק את הסחורה באזור ה600 700 חשוב לי שיהיה מהחנות זיג זאג עם העדפה קטנה למוצרים של CoolerMaster מה שאני צריך מהמארז שיקרר טוב כי אני עם 2500k ועושה OC וכמה שיותר טוב מסנן אבק אה ושקט!!! הגודל צריך להיות XL כי אני עם 4 הארדיסקים וכרטיס GTX570 שישתנה בקרוב ל 780 (כרטיס גדול) תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yagelk,

אהלן, אני גר כיום בדירה עם בעיות חשמל בעיקר בחורף יש המון הפקסות חשמל באיזור. הבנתי שזה לא טוב למחשב כל ההפסקות האלו ולכן כדאי לקנות אל-פסק. א. באמת כדאי להשקיע באל-פסק, זה כ"כ חיוני למערכת ביתית רגילה? ב. לאחר שיטוט קטן הגעתי לאל-פסק הזה: https://www.tms.co.il/product/11937 מה אתם אומרים עליו, ואם לא אז מה כן מומלץ? הייתי שמח שהאל-פסק יהיה קטן ככל האפשר אך, גם שיהיה טוב ולא כל יומיים יצטרך החלפה. מפרט המחשב שלי: מעבד I5 4570 לוח אם GigaByte B85-D3H ללא כרטיס מסך חיצוני ספק FSP Raider 450W 8 GB RAM 1 TB HDD 120 GB SSD תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by matanyabs,

שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte geforce gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supp...-atx-550w-pfc/ . האם הוא יספיק? הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TheReaper,

טוב החלטתי להחליף את המארז הג'נרי שלי (איכסה פיכסה) במארז נורמלי וגדול אז מה שאני מחפש במארז זה +נוח +MID TOWER +לא כבד +שיתאים לכרטיסי מסך גדולים עם כל שאר החסרונות אין לי ממש בעיה העיקר הנקודות שציינתי למעלה תקציב-אין לי כל כך מושג לגבי מחירים של מארזים אני מניח שב1200 אפשר להשיג את מה שאני מחפש עריכה- שכחתי גם להוסיף שאני רוצה שזה יהיה מארז "ללא ברגים"

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arik100,

אהלן אני צריך המלצה למארז חדש כיום יש לי TT EUREKA והוא פשוט ענק ופחות מתאים לי בחדר עדיף שיהיה כמה שיותר קטן, מאוורר שקט המידות של הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P67A-D3-B3 ATX Form Factor; 30.5cm x 21.5cm חשוב לי שיהיה מקום שמחזיק SSD, שיתמוך בכרטיס מסך עם 2 סלוטים - 6850HD של ATI, ועדיף שיישאר עוד מקום אחד לPCI אני שוקל לוותר על המקום לקורא דיסקים... גם ככה לא עשיתי בו שימוש עדיף עד 200 ופחות אבל ראיתי פה המלצה על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P50-NPS השאלה היא מה הגודל שלו ואיך הוא - קצת מצא חן בעיני

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז ככה, המערכת שלי בצד וה9800GT צריך לצאת לפנסיה הכרטיס שיחליפו הוא 5850 המבקש 500W מינימום המעבד צפוי לעבור OC מחדש ל 3.6 אז דומני כי ספק 550W זה מה שאני מחפש גמיש במעט בתקציב עדיף מIQPC (אשדודי עצלן ) Thermaltake M9 Case זה המארז חוץ מזה יש לי קצת חששות לגבי חיבור ספק חדש, בעיקר כי אני לא יודע WHAT GOES WHERE...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zohar678,

אני מעוניין לקנות מחשב נייח פשוט בשביל גלישה באינטרנט בסביבות ה 1200 שקלים. שאלתי היא כזאת? האם כדאי להוסיף קצת כסף ולבקש ספק כוח מודולרי? במידה וכן על איזה סוג של ספק מודולרי אכי זול אתם יכולים להמליץ לי לקחת? ומה ההבדל בין ספק גנרי למודולרי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by udist,

החלטתי לפתוח קצת את המארז ולנקות אחרי חודשיים-שלושה בערך שהמחשב אצלי, בסיום הנקיונות חיברתי מחדש והפעלתי את המחשב לראות שהכל בסדר ושמתי לב שהמאוורר הקדמי לא עובד (מארז nzxt phantom 410). נתתי לו דחיפה קטנה וראיתי שהוא מתחיל להסתובב אבל ממש לאט. פתחתי את קדמת המארז לראות אם משהו מפריע לו, אבל הכל תקין (גם אין רעש מהמאוורר). חשבתי שאולי עשיתי משהו לא טוב אבל הסתכלתי על הפילטר הקדמי והוא נקי כאילו המאוורר מעולם לא עבד... החלפתי את חיבור החשמל של המאוורר לחיבור אחר ועדיין אותה התנהגות. שאר המאווררים עובדים כמו שצריך ומגיבים לבקר המהירות. מה לעשות...?? צירפתי סרטון של מה שקורה, שימו לב ב0:50 שאני מעלה את המהירות דרך הבקר ומוריד חזרה כמה שניות לאחר מכן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. מצטער על הכותרת ה"כללית", פשוט השאלה שאני שואל היא די כללית. אני בדרך לקניית מחשב חדש, ומתחיל לבחור לעצמי את הרכיבים האידיאליים. כנראה ארכוש מחנות SKYPC. משיטוט בקטלוג החנות אין להם את הספקים המשתלמים של SeaSonic S12II (או לפחות לא מוכרים אותם שם בצורה משתלמת) או ANTEC TRIO, ולכן אני מנסה לחפש עסקה משתלמת אחרת שם. הייתי מעוניין במעט מידע ממכם שיעזור לי לבחור את הספק הנכון- כנראה ל- Phenom 955 + 6870, עם תשתית ל-OC קל בעתיד. חיפשתי קצת על הספקים הזולים שם, וזה מה שמצאתי מעט מהמביקורות: 1. OCZ- דגם StealthExtreme 500W בכ-316 ש"ח - קראתי שזו סדרה מאוד לא מומלצת- שהמעגלים הפנימיים והרכיבים- הספק הוא בעצם FSP. כמו כן, קראתי (אומנם ממשתמשים ברשת ולא מביקורת) ע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתחיל לאחרונה בפרוייקט בניה של קייס לדי ג'יי... אחת המגבלות שממש מציקות לי בתחום היא עבודה עם לפטופים.. רציתי לבנות קייס די ג'יי שיכיל בתוכו מארז מחשב שוכב שלצידו הקונטרולר שלי ובצד העליון של פתיחת הקייס יופיע המסך.. בהתחלה חשבתי לפזר את הרכיבים בבניה עצמית בתוך המארז מעץ..ואז התחלתי לחשוב על קניה של מארז סלוני שבתוכו יהיו החלקים והוא יוכנס לתוך הקייס ויקובע שם... החלקים שיהיו בתוך המחשב הם: לוח: GA-H67MA-USB3-B3 מעבד: i5 2500 ספק: אנרמקס NAXN 650W זכרונות: פטריוט 8 גיגה (קיט) דיסק קשיח: wd sata3 blue 1tb השאלה היא אם יש מארז סלוני שוכב לא גדול במיוחד שיכול להכיל את הרכיבים האלה.. תודה מראש לכל העוזרים (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mirileh,

איזה אל-פסק מתאים למחשב Dell OptiPlex 7080 SFF? אני באזור שסובל מהפסקות חשמל וגם שינויים במתח החשמל. רוצה אל-פסק שבהפסקות חשמל ישמור קבצים פתוחים ויצא באופן מסודר מחלונות. ויגן על המחשב (והמסך) בעליות מתח. איזה אל-פסק מתאים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Extreme Readon HD4870*2 זה המפרט בגדול... עדיין יכול להשתנות ושיהיה מקום נוח להכל יש הצעות? אשמח גם לקבל חוות דעת על ספק שיתאים לעבודה על הדרך שיעמוד ב-OC בינוני כרגע ללא תקציב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GGuyZ,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9162 עולה 450. האם אפשר למצוא אותו ביותר זול? האם יש אופצייה בערך זהה ויותר משתלמת מהספק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Clash,

כמו שרשום בכותרת, הייתי מעוניין לדעת איך הספק הנ"ל איך הוא והחברה בספקים, האם הוא מתאים לארץ מבחינת טמפרטורה, האם יחזיק GTX280 ובכלל כל מה שאתם חושבים. למעשה הספק נקנה כבר ע"י אחי אבל אם איננו ספק סביר אעביר אותו למחשב אחר שגם צריך ספק וארכוש חדש. בכל אופן אשמח לתגובות Goldtop: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20594#details Thermaltake Official: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000899&id=C_00000973&name=Toughpower+600W&ov=n&ovid=n

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ה ISOLO 230 , או CM690? , ההבדל במחיר לא משמעותי אבל ה ISOLO יותר זול , האם שווה לי? עברתי על איזה חוק? חדש פה סליחה אם עברתי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shibby15,

בהנחה והאיוור חשוב. חשבתי על ה אנרמקס צקרה, נראה מאד מרשים-גודל ממוצא. אצלי הוא יהיה מונח על הרצפה ולכן היציאות שנמצאות בגג המארז זה מעולה. איוורור מעולה (אחרי שנחליט על הסדר הכי כדאי מבחינת מי מכניס מי מוציא). יש משהו שיתן לי שקט כזה באיוורור כזה? תודה מראש רום

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.newlaunches.com/archives/scythe_xclio_a380_atx_case.php ממש עונה על כל החלומות שלי עם שני מאווררי 25 ס"מ. גם המחיר ביפן סביר - 130$.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shy,

הציעו לי ספק מחברה שאני לא מכיר ezcool זה עומד מול CORSAIR 520W HX SERIES אז אם משהוא מכיר את החברה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by captaincaveman,

2-3 כרטיסי מסך (כנראה 290X). מעבד, כרגע 2600K, כשיצא HASWELL-E אחליף מעבד לוח וזיכרון (הכיוון הוא 32GB DDR4, אבל אולי אתפרע וזה יהיה 64GB) חוץ מזה, 30 + מאווררים, שתי משאבות, AQUAERO 6 ולפחות בינתיים רק SSD ו-HD מכני אחד.

21. כותרת. במידה ואני קונה ספק כוח בחו"ל של חברה איכותית [קורסייר לדוגמה], תהיה בעיה לחבר אותו כאן בארץ למחשב שלי? מבחינת וולטאג' או מתח או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lion101,

האם יש למשהוא נסיון עם הספק הזה? http://www.tms.co.il/product/7943 מעניין אותי בעיקר: 1. רמת רעש 2. מתח אמיתי שהוא מספק 3. אייכותי? או שיש המלצה על כרטיס אחר שעדיף במחיר של 400 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zombie,

מאז שקניתי את ה4870x2 והורדתי את הכרטיס טלויזיה(pvr-150)סלוט אחד למטה בpci אז התצוגה מהכרטיס טלויזיה קופצת ונמרחת....נראה לי שזה בגלל שהמערכת לוקחת את כל הכח מהספק ולא נשאר לכרטיס טלויזיה....בחרתי לפתוח תנושא כאן כי אני חושב שהספק הוא הבעיה...אני צודק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המפרט הוא כזה(לא חדש במיוחד, אבל מספיק לצרכים שלי): ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+/AM2 AMD 780G Motherboard AMD Phenom X4 9500 Quad-core AM2 + Cooler Master 92mm Kingston HyperX 1066mhz Memory 2x1gb PC2-8500 אני ממש לא מחפש מארז מיוחד אלא משהו כמה שיותר פשוט ושיהיה אפשר לשים בו מאווררים אם אצטרך / מאווררים להארדיסקים. בתודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asi1998,

לפני כמה חודשים נשרף לי הכרטיס מסך, כיום שמתי כרטיס מסך ממש ישן וכל פעם המסך שלי נהיה שחור.. אין תמונה ואז היא חוזרת הרבה פעמים. איך אני יודע אם הספק שלי נדפק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים