ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* כן, אני יודע שהשאלה מטופשת אבל אני רוצה להיות בטוח כי הבנאדם שמביא לי את המחשב אמר לי שהוא לא תומך והוא רוצה להביא לי ספק של HEC שהוא הרבה פחות איכותי לטעמי.. אז כמובן שאני מצפה שהתשובה תהיה חיובית.[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 20:11:25 מצטער על ההקפצה, הנושא פשוט די דחוף. אני רוצה לקבל "כן" החלטי בהקדם ההפשרי
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב, ולא ראיתי עדיין פורום פה שמדבר על מארזים אז החלטתי להכניס את הנושא לפה ואם יש צורך בהעברה אז בכיף... בכל אופן, אני פשוט התאהבתי במארז הזה, בצורה שלו וקראתי עליו קצת פרטים טכניים והוא ככל הנראה אחד הטובים, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף?? האם יש משהו שגם נראה סבבה ויכול להביא לי אותם ביצועים? הם המארז הזה מרעיש טילים?? כל מידע שיש בידיכם אני אשמח מאוד לשמוע כי חבל לי לזרוק כסף סתם לפני שאני יודע בוודאות מה אני קונה.. תודה נראש עודד
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש, ולגבי המארז , לא כזה מפריע לי אם הוא יהיה מרעיש. כי אפאחד לא ישן בחדר הזה. לגבי הקירור, אני מתכנן OC למעבד, אבל למעבד יש מאוורר משלו, לכן גם זה לא אמור להפריע. ולגבי הגודל, אני מאמין שמארז ג'נרי יכניס בתוכו את ה8800GT באורך 23 ס"מ. אז יש טעם לקנות מארז מיוחד? או מספיק ג'נרי?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם מארז ה-CM 690 Cooler Master נחשב מארז שקט? האם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט? ועוד שאלה, קצת לא קשורה לנושא, האם יש אפשרות שעכבר ומקלדת אחת יהיו שותפים לשני מחשבים? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם במארז כמו COMPUCASE 6K31 Black+Silver No PSU יש מקום לכרטי מסך Sparkle GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E מה לגבי COMPUCASE 6K31 Black+Silver 400W VN PSU ? הלוח הוא Intel Bearup Lake DH67BL B3 H67 LGA1155 uAT שאלה נוספת לגבי המארזים האלה: האם הם באים אם מאוורר, או שצריך לקנות דם מאורר למארז? לא מתוכנן OC
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1.ברצוני לשדרג לשילוש חדש שיכלול לוח אם ציפסט Z77 וכמו שהבנתי הוא בא עם USB3. המארז שלי זה P182 הישן והטוב שמשרת אותי הרבה זמן וכמו שהבנתי הוא תומך רק בUSB2. האם אני יחבר את USB של קדמת מארז ללוח אם ויקבל USB3 ב2 יציאות קדמיות? 2.שאלה אחרת: יש לי ספק 500W של סיסוניק שמחזיק לי C2Q6600@3200 ו660GTX באוברקלוק גם. אם אני יחליף ל3570K וגם OC יחזיק לי ספק שלי את כל המערכת? 3.ואם יהיה 3570K בOC ושני כרטיסים 660GTX בSLI בלי OC איזה ספק מומלץ לי לקנות במקום זה שיש לי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מדבר על משהו כזה http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id.417/.f ראיתי את זה בכל מיני אתרים בחו'ל, ורציתי לדעת אם אפשר לחסוך את ההזמנה ולקנות פה בארץ..
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואם כן לאיזה (מתוך החנות ובתקציב סביר של 150-200) חן חן
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
העניין הזה של "ספק שקט" עולה פה המון. תהיתי לעצמי, איזה גורם הוא המשמעותי בעוצמת הדציבלים שעולים מהספק. אני מעריך שהמאוורר הוא הגורם המשמעותי ביותר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד רכיבים שאחראים לעניין הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני יודע שרק לאחרונה התחילו לצאת דגמים מאוד ספורים, ובימים הקרובים תצא הסדרה של Seasonic. ניסיתי ליצור קשר עם חנויות אבל (איכשהו) אין להם אף מידע על מוצרים שעדיין לא בחנות\אתר אבל שכראה הוזמנו כבר (כמו חנויות שעושות PRE OREDER בחול) בכל אופן תהיתי אם למישהו יש מושג איכשהו על מתי יגיעו או שמע על דגמים כאלו שהגיעו לארץ. תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
בעקבות גילוי קבלים נפוחים בספק הכוח הקודם שהיה במחשב של אימא שלי (COLORSit UP 340ATX 500W), טכנאי מעבדת המחשבים אסטרון בחיפה, החליפה לה את ספק הכוח הקודם לספק הבא: מפרט המחשב של אימי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מישהו מכיר את ספק הכוח הזה? האם יש סיכוי שהספק הזה יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות וחשש מאובדן נתונים בדיסק הקשיח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם המארז הנ"ל ואני שומע המהום נמוך כשהוא עובד. קשה להבין ממה הוא מגיע אבל אם אני לוחץ על הדפנות הרעש קטן. יש גם הבדל אם המחשב נמצא על הריצפה או על מעמד גלגלים. הניסיון הקודם שלי היה עם CompuCase 6A21 שהייתי מאד מרוצה ממנו. בניגוד ל 310 היו לו גומיות לחיבור של הדיסקים והפח היה יחסית עבה 0.7ממ. יכול להיות שהמארז החדש פשוט קל יותר ולכן הרעידות של הדיסקים והמאווררים יוצרים את הרעש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי לפני לא הרבה זמן את המסך הקודם שלי, שהיה מסך 17 אינץ LCD ביחס 4:3 למסך Samsung T220P ביחס 19:10 שצריכת החשמל שלו גבוהה יותר עקב גודלו, אך אינני יודע מהי. מפרט המחשב שלי רשום בצד, ומכשיר האל פסק שלי הוא PRD650 של אדוויס. נכון לעכשיו בתוכנה של האל פסק, העומס הרשום הוא בין 8-10% אך מכשירי אל פסק רבים מזייפים בנתונים האלו. האם נכון לעכשיו מכשיר האל פסק שלי מתאים למסך הנוכחי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של HP עם ספק 250W הוספתי את ה-8800GT ו-2G זיכרון המחשב עובד פצצה עם הספק הנוכחי (מריץ את ה-DEMO של CRISYS בקלות) האם צריך לרכוש ספק חזק יותר למרות שהכל עובד תקין? (האם ספק חזק יותר ישפר ביצועיים? האם הספק החלש יחסית יכול לפגוע בצורה כל שהיא במחשב?)
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח (כנראה 620W) למחשב עם צריכה גבוהה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות ספק עם כמה מסילות 12V, או שמסילה אחת שמספת 48 אמפר תספיק לי? עוד שאלה, סתם בשביל הידע: אני יודע שמסילת ה12V מספקת חשמל לרכיבים שצורכים הרבה חשמל, כגון המעבד, הכרטיס מסך, הזכרונות ועוד. אבל למה משמשות מסילות +3.3V, +5V, -12V, +5VSB? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי מסך ל-Samsung SyncMaster T220P, והתקנתי כרטיס USB 3.0, אני קצת חושש שמכשיר האל פסק הנוכחי שלי (Advice PRD650), קטן מדי בשביל המחשב והמסך ביחד, בהתחשב גם בעובדה שהסוללה האחרונה שבו, שהותקנה ע"י טכנאי מחשבים פרטי, החזיקה פחות משנתיים (משך החיים הממוצא של סוללה של מכשיר אל פסק, על פי מה שהבנתי פה בפורום, הוא שנתיים בממוצע). האם המכשיר הנוכחי מתאים למסך שלי ולמפרט המחשב שלי (כולל ציוד נלווה בעל צריכת אנרגיה שעלולה להיות גבוהה)? ספק כוח: Huntkey CP 400HP V2.3 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: Intel Pentium DualCore E5400 2700MHz כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce GT 220 זיכרון: Kingston DDR3-SDRAM 4GB (שני מודולים) כרטיס USB 2.0 ארבע יציאות…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם הטבלה הזו הינה טובה לספק בעל הספק של 500W תודה רבה לעוזרים ולעוזרות.... אוריה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני חושב על רכישת המארז למחשב החדש האם משתלם לי לקנות אותו גם במחיר של 1100 ש"ח (המחיר בפנדה) אני מחפש מארז שקט, אבל לא רוצה להתעסק יותר מידי עם כל מיני רכיבים מיוחדים האם הוא מספיק גדול לכרטיסי המסך כיום ? (שמעתי שיש בעיית מקום) אשמח לשמוע תגובות
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מתח לא יציב של ספק גורם למתח לא יציב של המעבד (לדוגמה), כלומר מייצבי המתח לא "מתמודדים" עם המתח הלא יציב ונותנים מתח לא יציב למעבד, או שמייצבי המתח מצליחים להתמודד עם המתח ולספק מתח יציב לרכיבים? והמתח הלא יציב פוגע במייצבים, נכון? (אם המתח עולה כמובן). שימו לב שאני מדבר על לוח עם מייצבי מתח איכותיים ביותר (Sabertooth Z77). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת קיימת: מעבד: i5 2500 OC4.7Ghz קירור: nuctua NH-CP12 SE14 זכרון: GSKILL 8G כרטיס מסך: msi r5770 hawk OC 1025M ספק: seasonic 620W כרגע מתכנן להחליף כ.מסך ל .sapphire HD6950 2GB האם במסגרת החלפת הכרטיס אני אדרש להחליף גם את הספק? אם כן לכמה נדרש להגדיל את יכולת ההספק אגב, כבר עכשיו לעיתים הביוס נתקבע בפוסט (בדרכ בפעם/פעמיים ראשונות מהדלקה קרה) אודה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1404/1376 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 815/799 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe GV-R928XOC-3GD - Gigabyte…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הספק של ZALMAN 500W מתאים לי בדיוק לצרכים שלי הבעיה היחידית שיש תאורת לד צבעונית שממש לא בא לי שתאיר לי את החדר שאני הולך לישון האם יש למישהו ניסיון או יודע האם ניתן לבטל את התאורה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-