ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום. אני רוצה לקנות את ה HD5770, ביררתי עליו והוא לוקח 108W בשיא. הספק שיש לי הוא 425W של HEC. מפרט רשום בפרופיל. האם צפוייה בעיה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה - האם ניתן להשתמש בשני ספקים למערכת מחשב אחת? ספק אחד יהיה ה"עיקרי" - יחובר ללוח האם(ועקב כך גם למעבד וכרטיס המסך) והספק השני ישמש לחיבורי "תוספת" למינהם - גופי קירור/מאווררים - כוננים קשיחים/חיבור 6PIN לכרטיס מסך וכו'. האם אפשרי? האם כדאי? האם מטומטם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, אני רוצה לדעת האם ההספק הזה של 620W יספיק למערכת של: 6850 Crossfire , יעני שני ATI Radeon HD 6850 מעבד Intel i5 מארז: NZXT Tempest Evo ומה הוא עוד צריך להריץ? אה כונן קשיח: Samsung F3 500GB
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מפרט חדש ומחפש מארז וספק. מבחינת צריכת חשמל: המפרט יהיה מבוסס כנראה על E8400 עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך שעדיין לא ברור איזה, אבל כנראה משהו מהסביבה של 4830 HD (מסך קטן וישן). מבחינת דרישות מהמארז: שחור, בלי חלונות\לדים\תאורה ורצוי עם פאנל עליון. אני לא חובב דלתות גדול (הדלת של המארז הקודם נשברה אחרי שלושה ימים) אז רצוי שבלי. ברור שהוא צריך להיות עם סרקולציה טובה ככל האפשר (לטובת OC) ושקט יחסית למרות שהמחשב נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. התקציב גמיש - משהו כמו 700-750 שקל. למישהו יש הצעות וכיוונים למחשבה? ד"א, שאלה נוספת: בפעם האחרונה שקניתי מארז, הוא הגיע בלי מאווררים בכלל (והיה צריך להוסיף). איך זה כיום? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עשיתי אוסף של מארזים מומלצים אודה לעזרתכם בבחירה https://ksp.co.il/?uin=47690 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27669 https://ksp.co.il/?uin=51151 https://ksp.co.il/?uin=43691
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, צריך עזרה לגבי מציאת מארז מתאים למפרט הבא: i7-9700k gigabyte auros pro corsair dominator platinum 32gb (8gbx4) with dominator rgb airflow MSI Sea Hawk 1080gtx water cooled with a single radiator Corsair H115i OR NZXT Kraken x62 (עדיין לא קניתי) Adata XPG SX8200 PRO 1TB Corsair MP300 480GB SAMSUNG 860 EVO SSD Crucial MX500 240GB SSD Seagate 2TB HDD Seasonic m12 ll Evo 850W מחפש מארז עם זרימת אוויר טובה, שקט, מפרט טוב ושנראה טוב (אני יודע שזה טעם אישי אבל עדיין ) בהתחלה חשבתי על PHANTEKS P600S או FRACTAL R6 אבל אני מפחד שמארז MID לא יתן לי פתרון טוב בגלל שיש לי ראדיאטור כפול לקירור המעבד וראדיאטור יחיד לכרטיס מסך, ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADVICE 2KVA דגם מדוייק אני לא יודע. בכל מקרה הוא החליט לא לעבוד. בהפעלה כאשר הוא מחובר לחשמל הוא מעביר אבל אם אני מוציא אותו מהמתח הוא נכבה בציפצופים איומים כאילו מישהו רוצח אותו. 1. איך אני מתחיל לבדוק מה הבעיה 2. אם זו בעיה של מצברים האם משתלם לקנות אחרים או להשקיע בחדש 1KVA (כ- 3000 ש"ח) 3. האם אפשר לחבר מצברים אחרים בהתאמה במידה ויש לי או שאני חייב את אותו הדגם כרגע יש לי 6 קטנים כאלו כמו של אופנוע האם אני יכול לחבר למשל 2 גדולים של אוטו 4. אם זו בעיה מורכבת יותר האם יש איזו מעבדה מומלצת שאתם מכירים אני אשמח לעזרה כי אני קצת מדוכא :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הקיט הזה" Akasa Paxmate PLUS noise reduction AK-PAX-2 ואת זה: A2384 Thermaltake מי מבינהם יותר טוב ויותר עדיף.... זה באמת עוזר או סתם גימיק? האם יתאים למארז עם חלון? אם אני קונה את האפולו (מחכה שיגיע למלאי) וישתמש באחד מהקיטים האלו-המחשב יהיה ממש שקט? האם הם בכלל יתיאמו לאפולו מבחינת גודל? (אם צריך לקצץ אין בעיה לחתוך את זה עם סכין יפנית?) ושאלה באמת אחרונה..-זה פוגע בקירור במשהו? בפליטת חום? תודה מראש על התשובות..אני יודע שיש הרבה שאלות אבל אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אפשר לקבל חוות דעת על המארז הנ"ל? אני מתכנן להכניס לשם: GA-P31-DS3L E6750 קירור סטוק ללא OC 8800GT כנ"ל 3 הארד דיסקים 2 DVD FLOPPY איך המארז מבחינת מקום/איכות/שקט/קירור?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מארז עד 300 שקל שיהיה שקט יחסית, זרימת אוויר טובה וזול ;D שיהיה בו מקום לשים את הדברים הבאים: ושיהיה מאתר TMS.CO.IL לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail אני עושה OC למעבד ולכרטיס אז צריך קירור טוב לדעתי אגב, מה זה אומר MID TOWER, FULL TOWER וכו'? וכמה מאוורים מומלץ שיהיה במארז כדי שלא ייתחמם? תודה מראש לעוזרים, גיל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכוון להזמין בימים הקרובים מחשב חדש. המפרט יהיה בערך כזה: מעבד E8400 או E8500 לוח אם כמובן (עוד לא החלטתי סופית) כרטיס מסך RADEON 3850 (עם קירור אקטיבי או פסיבי) 2-3 דיסקים קשיחים כרטיס קול נוסף אז השאלה היא כזאת יש לי באצם שני מארזים לבחירה: CM 690 או COMPUCASE 6XG3 מה ביניהם יתן פתרון קירור טוב ברמת רעש סבירה ומטה (כמה שיותר שקט) המחשב עצמו מיועד לעריכת וידאו. לא ייבוצע עליו שום OC. כרגע יש לי שני מארזים של COMPUCASE אחד 6AR6 ושני הרבה יותר ישן 6919 ללא אוורור צדדי. (לכן לדעתי הוא לא יספיק) אזי אשמח לקבל את עצתכם. לגבי הספקים - MODU 82+ 525 מול HX 520 ן- PRO 82+ 525 מול VX 550 מה עדיף בכל אחת מהקטגוריות? מבחינת רמות רעש ואיכות. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט קשות בין 2 הדגמים הנ"ל של GIGABYTE. רציתי אם אפשר חוות דעת שלכם מה כדאי לקנות? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לספק שתי מסילות 12v אחת 20a והשנייה 18a ,האם לדעתכם הוא יכול להחזיק אתה הכרטיסים הבאים : hd5850 או hd5830 או gtx460 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי טוב גם ל-OC חזק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 ואם יש ספק יותר טוב אז תגידו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוכנים להשקיע מעל ל-700 שקלים עבור מארז שיגרום למחשב האישי שלכם להיראות כמו הדגם השולחני האימתני והיוקרתי החדש מבית אפל? יותר מ-1,000 משתמשים כבר הצביעו ברגליים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אומרים - Fractal Design Define R6 USB-C White – TG או Corsair Carbide Series 678C איך הם ? והאם רלוונטים להיום? והאם יש משהו אחר שהייתם ממליצים עליו במקום?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב חדש עם המעבד E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB ורציתי את הספק כח LIBERTY 400W והם אמרו לי (וגם בעוד חנויות) שהוא בקושי יסחוב, וכל החנויות המליצו לי על ה JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN והם אמרו שהם מכרו הרבה מחשבים נקנו מהם עם ה- 8800GTS 640MB והם לא חזרו עם בעיות... והוא סוחב את זה מעולה כי זה 450W REAL אז לקחתי אותו... כי הוא גם זול ואם הם אמרו שהוא טוב יותר אז מה רע? מה אתם אומרים??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש אותא אז איך הוא מבחינת המקום בפנים - יש מספיק? וגם אם כבר אז איך הוא בכלל, אני אישית אהבתי את הרעיון של האפשרות להחליט כמה כוננים יהיו של 5.25 ו 3.5 וגם המאורר למעלה והמאווררים החזיתובכלל המראה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הבנתי כבר לבד שהמארז הזה (SunBeam Samurai Silver case ) הוא המארז הכי יפה וכנראה טוב במחיר הזה (200+) עכשיו רציתי לדעת אם כדי להחליף מאווררים במארז איפשהוא? ואם כן איך מבצעים את זה? אני לבד לא יודע להחליף אז בכל חנות שאני קונה ממנה יוכלו להחליף לי? תדוה מראש, רועי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחביא מחשב HTPC מאחורי מסך LCD של 37", שבעצם לא באמת יראו את המחשב והוא ישב על השידה מאחורי המסך בעמידה. יש משהו מומלץ דק שתומך ב-Full ATX? ראיתי שיש כמה נחמדים שתומכים ב-MATX (כמו TT SD200), אבל אני מעדיף לשדרג את המחשב הראשי שלי ולעשות מהנוכחי HTPC. ומכיוון שהראשי שליכרגע כולל לוח ATX רגיל זה מה שהולך. מצאתי רק כאלו פשוטים יחסית כמו ה-Frontier Opera OP17A ב-KSP, וה-JSP-Tech T110 - שניהם בגובה 140 מ"מ (ואיזור ה-420x370 הסטנדרטי). צריך שיתמוך לפחות ב-Low profile לכרטיס מסך (אם לא סטנדרטי) ורצוי ספק כוח שקט, או תמיכה בספק ATX. ועוד שאלה בעיניין, ה-Enermax Tomahawk 405w שקט? או שיש משהו עדיף מבחינה זו למחשב פשוט שיהיה שקט יותר? אולי Seasonic SS-350ET?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מחשב לתוך הR4 של FRACTAL. למארז יש נורית חיווי אחת שיכולה לשמש או כpower led או כחיווי לHD מה מומלץ..? ו speaker לא הגיע, לא עם הלוח ולא עם המארז? כמה חשוב הרמקול הזעיר הזה??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז שבכותרת וחסרים לי מכסה עבור סלוט 5.25" ומכסה עבור סלוט 3.5", האם למישהו יש את המכסים האלו והוא לא זקוק להם? או לחלופין, היכן ניתן להשיג כאלה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה האל פסק הקודם שלי (Advice 750a) שווק חיים, וברגע שקופץ החשמל הוא נכבה בעצמו. הבנתי שיש אפשרות להחליף את הבטריות, אבל מכיוון שקניתי מסך חדש אני חושב שכדאי אלפסק חזק יותר. האל פסק צריך להחזיק את המחשב שבמפרט בצד ימין + מסך 32 (lcd samsung לא זוכר דגם מדוייק) + ראוטר, מודם ומודם של טלפון (HOT). חשבתי על Advice 1000V מ ksp, עולה כ785. מה דעתכם? זה טוב? יחזיק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-