עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. תהנו חבל שלא הוסיפו את הקורסאייר 850 להשוואה.

2. Started by Boris_yo,

היי, גר בקריות, במרחק של 200 מטר מים ובקיץ יש לחות גבוהה. האם יש כמה דברים שאני צריך לדעת לפני שאקנה מארז? אני גם מודאג בדברים כמו קורוזיה, חלודה...

3. קיבלתי אותו לפני שבוע, וזו ההתרשמות שלי לגביו (התרשמות מקוצרת מפאת הזמן שאין לי...). כשהגיע המארז הוצאתי אותו מהקופסא ומהמבט הראשון הוא נראה לי מצויין - עסקה טובה. מראה חיצוני מצויין, לא יותר מידי מצועצע (פס מואר כחול עדין מקדימה ומאוורר לד כחול אחד, גם מקדימה), כמו שאני אישית אוהב. בסיס המארז עשוי מתכת, ומעטפת המארז עשויה מאלומיניום מבריק הצבועה בשחור. החיסרון הבולט לעין הוא שהמארז מתנהג כמגנט טביעות אצבעות, כל נגיעה קטנה מיד משאירה "כתם" (כמו במחשבים הניידים עם הגימור המבריק), אבק נמשך אליו תוך מספר שניות אחרי נקיונו. הפאנל הקדמי עשוי מפלסטיק שחור מבריק, הדלת הקדמית שמסתירה את מפרץ הכוננים עשויה גם מפלסטיק שחור חלקו מט (מקדימה), וכשפותחים את הדלת מבפנים יש את הלוגו …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sufgi123,

אני מעוניין במארז מרווח,נוח להחלפת חלקים,יפה,וחשוב שיהיה שקט. אני מתכוון לשים בו לוח אם P35 (מתלבט בין asus ל gigabyte) מעבד Q6600 עם מאוורר Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך יחסית פשוט (אני לא גיימר) 4 דיסקים קשיחים 3 כונני תקליטורים רוב הזמן המעבד יהיה במקסימום ניצול (תוכנות אישיות שצורכות הרבה CPU ועריכת וידאו) . (לא נורא אם תהיה חריגה קטנה עבור מארז טוב) אגב .. אפשר המלצה לספק כח איכותי שיתאים למערכת (ולא על גבול ההספק) במחיר של כ 400 ש"ח . תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן חברה קניתי מחשב חדש עכשו קניתי תספק הבא JTC 500W בה 80 שקל השאלה אם הוא מספק תסחורה הוא כדאי להשתדרג למה אני מרגיש שהמשחקים לא רצים כל כך מהר הוא שזה בדמיוני הנה לינק לספק http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=295&prodid=2847 האם כדאי להשתדרג לה ENERMAX 550 W תודה לעוזרים ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ראיתי את הקיט הזה" Akasa Paxmate PLUS noise reduction AK-PAX-2 ואת זה: A2384 Thermaltake מי מבינהם יותר טוב ויותר עדיף.... זה באמת עוזר או סתם גימיק? האם יתאים למארז עם חלון? אם אני קונה את האפולו (מחכה שיגיע למלאי) וישתמש באחד מהקיטים האלו-המחשב יהיה ממש שקט? האם הם בכלל יתיאמו לאפולו מבחינת גודל? (אם צריך לקצץ אין בעיה לחתוך את זה עם סכין יפנית?) ושאלה באמת אחרונה..-זה פוגע בקירור במשהו? בפליטת חום? תודה מראש על התשובות..אני יודע שיש הרבה שאלות אבל אני מודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yaniv_sosner,

תמונות מהמארז החדש ..!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by koby100,

שלום חברים משיטוט בפורום עולה כי המארז Antec NSK4480 המגיע עם ספק EarthWatts 380W הוא הבחירה המומלצת למערכת בסיסית. (~450 ש"ח) http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=94002 היתרונות שהוזכרו הם שקט ואיכות. אגב: ממש השבוע יצא הדגם המחליף: Antec NSK4480 II http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=94486# אני מתעניין באפשרות חלופית עם ספק חזק יותר (~450) שתיתן גם כן תמורה טובה בפרמטרים של שקט ואיכות. אני מעלה את רף המחיר ל 550 ¤. עדיפות לקניה ב SKYPC או IQPC הצעה ראשונה שקיבלתי: Cooler Master Elite 334 or 335 http://skypc.co.il/pl_product~RC-335~6~0.htm 225 ¤ + Hiper HPU-4S425 http://skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm 228 ¤ האם זו …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kapyuval,

אני בונה מחשב חדש. המפרט שלו: לוח אם: gigabyte z77x-u5h מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Corsair Hydro H100 זיכרון: 2X4GB 1600MHz Patriot כרטיס מסך: Sapphire HD7970 Ghz Vapor-X edition מארז: Sharkoon Tauron עם 5 מאווררים. כוננים קשיחים: שני דיסקים ישנים WD 500GB ו SAMSUNG 500B יש לי ספק כוח ישן Thermaltake 550W בן 4 שנים. השאלה שלי האם אני צריך לקנות ספק כוח חדש או שבינתיים הוא יספיק? (ולחכות עם OC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by טל קורקוס,

קראתי את התרד שלכם באתר ורשום 12V = הסוללה הכי חשובה זה מיועד לחלקים בזבזניים כמו מעבד , כרטיס מסך השאלה אם זה רק PCIE או גם OB ? ואם חוץ מכרטיס מסך ומעבד יש עוד חלק שמשתמש ב 12V ? ומי משתמש ב 5V ? וב 3.3 ? את זה לא רשום בתרד' זה חשוב לי לדעת ועוד משהו אם זיכרון DDR2 לוקח 1.8V כמה הוא לוקח מ W מהספק כח ? איך אפשר לדעת מה ה A שלו ? וראיתי שיש ספקים שרשום 5+ 3.3 ביחד ויש כאלה שרשום 3.3 + 12 , 5+12 בנפרד מה ההבדל ? בדרך כלל במדבקה רשום 3.3 + 5 ביחד ו 12V לחוד בספק כח של CORSAIR 1000W רשום 3.3+5 = 500W , ו 12V 500W אף חברה לא מחלקת ככה את ה W נותנים ל 5, 3.3 גג 180 - 300 . --- עריכה ---- עוד משהו קטן , אין אתר בעברית או קצת יותר מסודר שמראה את כל הכרטיסים ( מסך ) וכמה W הם צו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים אני מנסה לבנות מפרט אבל מתקשה להגיע למשהו סופי וכרגע לא ברור מתי הקניה תתבצע (זה אמור להיות בקרוב כי קשה להיות בבית עם מחשב אחד). ראיתי ש SKYPC מתחילים להביא מוצרים של HIPER (הם הביאו את 2 מארזי ה MID שלהם והיום הוסיפו לאתר גם ספק מסידרת ה S הזולה). כרגע יש להם רק את דגם ה 425W במחיר מצחיק של 200 שקל http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Feature http://www.skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm איך הוא ביחס למחיר? הספק אמין או עושה בעיות כמו ספקי ה TYPE S הישנים יותר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by White Eagle,

שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by EroSenin,

אני מעוניין לקנות מארז חדש ואני די סגור על זה. אני מעוניין לדעת את יכולת הקירור שלו, אני אשמח אם יביאו לי טמפרטורות שהוא מספק לגבי השקט שמעתי אותו והוא שקט בטרוף לפי טעמי. עוד דבר אני רוצה לדעת כמה פילטרים יש לו? יש אפשרות להוסיף פילטרים למאוררים שאין? אשמח לתגובות יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by רמילוי,

CoolerMaster http://us.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/haf-xb-evo.html לא הבנתי איזה קירור ניתן להכניס קורסיר 110 ? או I100 ? כמה כוננים פנימיים נכנסים ? רשום 2 5.25 ו-3.5 נכנסים 4 או 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gib494,

שלום יש לי במחשב ספק 450W עם Active PFC. אני מעוניין לחבר UPS למחשב ולמסך בלבד, בשביל לאפשר הורדה מסודרת של המחשב במקרה של הפסקת חשמל. קניתי UPS של אדוויס מדגם PRV650 (עוד לא הוצאתי מהאריזה כדי שאוכל להחזיר/להחליף אותו. אני יודע שזה טיפשי לקנות קודם ורק אח"כ לעשות את המחקר כדי לוודא שה-UPS מתאים... ) בעמוד הראשון בחוברת ההוראות של הUPS רשום בבירור אם יש ספק כוח עם ACTIVE PFC אז צריך UPS עם 1000VA לפחות. מצד אחד ה-PRV650 אמור להתאים כי הספק צורך 450*0.8=607W וקראתי שאם יש ספק עם ACTIVE PFC אז W=VA, ויש לי עוד מסך שצורך 45W (מסך 22"). זאת אומרת שבאופן גבולי ה-PRV650 אמור להספיק. צריך לזכור גם שרק כאשר המחשב מריץ משהו כבד הספק פועל בהספק מקסימאלי, ואצלי זה לא קורה לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ShayGTi,

איך הספק הזה? עזבו רגע את העלות כי זה לא עניין. תתייחסו רק לספק עצמו כי ביקורות עליו לא הצלחתי למצוא כל כך... איך הוא מבחינת יעילות? יציבות? רעש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים עם המפרט הזה: מעבד: intel pentium E6600 לוח אם: intel DG41WV זיכרון: Kingston 2*2GB (הכי פשוט, בלי צלעת קירור וכדו') כונן קשיח: Western digital 500GB 7200 RPM מאוורר פשוט למעבד ועוד אחד למארז. כרטיס מסך- אין, מובנה בלוח - אם. צורב DVD פשוט של סוני. את דגם הספק אני לא יודע אז צילמתי אותו: אני רוצה לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/5-25-HUB-USB...item519f32c796 הספק אמור להתאים? אם לא, איזה ספק כדאי? חוץ מזה יש לי עוד מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel core i5 לוח אם: Msi B75MA-E33 כונן קשיח: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כונן קשיח 2: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series זיכרון: G.skill 2*4GB 1600 Mhz Ares …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הזמנתי את המחשב הזה ורצית לדעת אם הספק של HEC -400TRT יחזיק את המערכת ובמיוחד את הכרטיס מסך בלי לעשות בעיות ואני לא עושה OC. מעבד: E6300 לוח אם: ASROCK ConRoeXFire 945P כרטיס מסך: POWERCOLOR X1900GT 256MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 1GBX2 667MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המערכת היא מעבד CORE I7 920 זכרונות DDR3 TRIPLE CHANNEL PLATINUM 3X1GB של OCZ לוח אם ASUS P6T DELUXE הרדיסק SEAGATE 1TB 32MB מארז ANTEC 900 כרטיס מסך SEPPHIRE HD4870X2 + SEPPHIRE HD4870 ב CROSSFIRE כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 4 האם הספק הנ"ל יספיק, גם ל OC למעבד וכרטיס מסך? באם לא, ספק של כמה צריך? נ.ב - אני קונה רק קורסייר ספקים אז אם צריך ספק חזק יותר רק בבקשה תגידו לי כמה צריך מהספקים של קורסייר. שאלה נוספת - האם ה ANTEC 900 מספיק גדול בשביל ה 4870X2? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין לשמור על מערכת שלי, וההתלבטות שלי היא בין 2 היצרניות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by CyberBot,

חשוב שיהיה חלון בצד ומספיק רחב לקירור MUGEN 3 REV B(מתוכנן OC) מתכוון ללכת על הCOOLER MASTER n300 אבל אולי יש משהו יותר עדיף עד 250 שקל מקסימום 270

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by thebenjamin,

מה ההבדל בין הדגמים הבאים: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.