ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לאל פסק בתקציב של 500-600 ש"ח זה המפרט שלי: Intel Core I5 2500K Asus P8Z68-V 2X4G samsung 1333mhz SSD CRUCIAL M4 128GB SAMSUNG F3 1TB EXTERNAL HARD DRIVE SEAGATE 1.5TB Power Color Radeon HD5850 1GB CoolerMaster HAF 932 Seasonic M12II-620 Bronze 620W MicroLab SOLO6C Razer BlackWidow Razer DeathAdder Dell U2311H LCD יש אולי אל פסק טוב בתקציב הזה? חוץ מזה, בחברה שאני עובד קונים בכמויות אל פסקים של חברת AVIEM http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&db178108=2770249 אני מאמין במחיר זול יותר ממה שמוצג בזאפ אז אם יש להם אל פסקים טובים בשביל המערכת שלי אני יברר בעבודה בכמה אני יוכל לרכוש אותו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי על המבצעים של אמזון השנה וראיתי ספק 700W סופר זול, אבל עם ביקורות לא מי יודע מה מדהימות ותהיתי אם מישהו מכיר את הספק או הסדרה שלו או אפילו יש לו דעה לחוות על TT בתור חברה לספקי כוח קישור לדף פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, וכל נושא הספק קצת מטריד אותי... המחשב הוא: Intel i5 760, עם 4 ג'יגה זיכרון, כרגע שני דיסקים קשיחים, כרטיס מסך 9600GT עם OC. הדרישה מהספק היא שיהיה איכותי, שקט יחסית, ושיתמוך בשדרוג עתידי של הוספת זיכרון, הוספת דיסק קשיח או שניים, והחלפת כרטיס מסך (למשהו חזק יותר ממה שיש עכשיו, אבל לא משהו מפלצתי). בהתחלה כיוונו אותי אל SS-400ET, אבל כבר אין אותו בחנות בה אני הולך לרכוש (http://www.iqpc.co.il - אבקש התייחסות/המלצה למה שקיים אצלם). בתוספת מחיר קטנה יש את SEASONIC S12II 430W BRONZE או את SEASONIC 500W : SS-500ET. קיבלתי את הרושם שהסדרה S12II היא איכותית ושקטה יותר ולכן חשבתי ללכת עליה, אבל נאמר לי גם שכדאי SS-500ET כדי שיהיה ספק חזק יותר שיתמוך…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז ללוח אם Full-ATX, ושיהיה במימדים הכי קטנים שאפשר, במחיר של עד 250 שקל. כמו כן, לא צריך לכלול כלום פרט למארז עצמו, וגם לא ממש משנה איך הוא ייראה. עדיף שיהיה מארז ששוכב על הצד (שאפשר להניח על שולחן). תודה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמור על מערכת שלי, וההתלבטות שלי היא בין 2 היצרניות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי ספק (גנרי ) כדי להשתמש בו בתור ספק שלא מותקן במחשב, אלא כאלמנט חיצוני לרכיבים שונים (משאבות מנועים וכולי) הלכתי לכיוון של ספק של מחשב כי הוא מסוגל לתת זרמים יחסית גבוהים ,וגם אמור להיות לו מתח יציב פחות או יותר באופן עקרוני כל ספק שנופל בקריטריון הזה היה עונה לי על הדרישות לא רציתי לשלם 400+ ש"ח על ספק מחברה מוכרת הלכתי על הכי פשוט -הנחתי שהם צריכים להיות בטווח השגיאה המותר למתח 12 וולט עלה לי ספק גנרי כ 150 ש"ח בהספק אמיתי של 350 וואט (480 רשום על הקופסה). הבעיה שלי היא שהוא לא נותן מתח בצורה אמינה אלא עובד במתח נמוך של 11 ואפילו 10.5 וולט ? האם זה תקין (אפילו שמדובר בספק גנרי) אם לא אז למה אני יכול לצפות מספק כזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש. המפרט שלו: לוח אם: gigabyte z77x-u5h מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Corsair Hydro H100 זיכרון: 2X4GB 1600MHz Patriot כרטיס מסך: Sapphire HD7970 Ghz Vapor-X edition מארז: Sharkoon Tauron עם 5 מאווררים. כוננים קשיחים: שני דיסקים ישנים WD 500GB ו SAMSUNG 500B יש לי ספק כוח ישן Thermaltake 550W בן 4 שנים. השאלה שלי האם אני צריך לקנות ספק כוח חדש או שבינתיים הוא יספיק? (ולחכות עם OC)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מי עדיף מבין השניים מבחינת: א. קודם כל - שקט ב. ואז, קירור. בתודה מראש. נ.ב. - לא מעוניין ב-R4, גדול מדי עבור הצרכים שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב הכולל את הרכיבים הבאים: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB Patriot Signature Dual Channel 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Elite 335 Black (No PSU) השאלה שלי היא האם הספק הבא יחזיק את המערכת Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) או שמה כדאי לקחת ספק של 500\550. יש לציין כי המחשב לא ישודרג בעתיד, זהו מחשב עבור אבא שלי שמבצע עריכת וידאו קלילה והקלטות של מוזיקה, כך שלא יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך. מעבד מרובע ליבות הוא מעל ומעבר בשבילו ונלקח בחשבון כי לא הרבה יישומים מנצלים אותו. בין כל הפותרים נכונה תוגרל סירת מנוע מגומי עם מדבקת ברווז, ת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב IQPC ומתברר שאין להשיג מארזים של LANCOOL K60/62 בארץ הומלץ לי במקום ANTEC 300 ANTEC SONATA 3או CM 590 אני רוצה מארז שקט (השקט חשוב אני עובד עם המחשב הרבה שעות ולעיתים אף ישן כשהוא עובד די קרוב משהו כמו מטר וחצי), חובה פילטרים למאווררים (אני נמצא במקום שצובר אבק בכמויות מסחריות, קירור טוב ומראה סולידי לא צריך חלונות, לדים ומיליון מאווררים אשמח להמלצות מה עדיף מבין השלושה או לקבל המלצה למארז אחר תודה חזי כרגע המליצולי גם על SILVERSTONE PRECISION זה והמפרט שישב במארז מעבד CORE I5 750 קירור SCYTHE MUGEN 2 לוח אם ASUS P&7P55D E PRO שני כרטיסי מסך 5750 שני קשיחים ספק SEASONIC S12 520
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת ספק חדש המחשב שלי מבוסס מעבד Intel Q9550 קירור מעבד: coolit air cooling כרטיס מסך: Nvidia Quad Fx570 כרגע ספק הכח שלי הוא :Hec Eco 450W אני עומד להחליף את כרטיס המסך ל Nvidia GTX470 והמליצו לי לשדרג את הספק בהתאם- רק שמציעים לי הרבה ספקים והרבה הספקים שונים. ??? איזה ספק מתאים למערכת כזאת. חשוב לי, כמובן, יציבות ושקט והייתי שמח לכוון לתקציב של 500 ש"ח בערך. בשיטוטיי באינטרנט מצאתי את אלה- האם הם מתאימים לצרכים ומה הכדאי ביותר: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1363 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_419&products_id=4455 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=93 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?prod…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הלך לי הספק במחשב 300W של HEC.החלפתי לספק חדש של HEC שקצת שונה מהספק הישן . החיבורי SATA בספק הישן היו כבל כתום ,צהוב,אדום ו2 שחור בחדש החיבורי SATA אדום,צהוב ו2 שחור (ללא כתום). חיברתי רגיל את הסאטה להרדיסקים ולצורב. רציתי לשאול מהו משמעות הכבל החסר והאם יש בעיה עם זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מחפש ספק זול אבל טוב, אני יודע שאין כזה אבל בכל זאת מההכי ג'נרים שיש שמעתי שיש גם טובים... הסיבה שאני מחליף זה תקלה בספק .. יש צפצופים כשהמחשב נדלק 99% זה הספק נראה לי אז יש FSP ו האק, בזאפ עד 150 שקל.... יש איזה 3 סה"כ שמה מה יותר טוב ? תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון X800SE
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב יהיה GTX770 4GB ואני מתלבט בין הספקים הבאים: [h=1]Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan[/h] [h=1]515 שח Seasonic X-SERIES 650W[/h]590 שח [h=1]SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב וקראתי קצת על הcm690 הבנתי שהוא מאוורר טוב מאוד ומרווח ובכללי מארז טוב מאוד ביחס למחיר, קראתי גם בביקורת אחת שהתלוננו על איכות הבניה שלו בעיקר בפאנל הקדמי ורציתי לדעת אם זה נכון או סתם קטנוני מצד נותן הביקורת? אם יש מישהו שיש לו את המארז אשמח לחוות דעת עליו...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . אני קונה מחשב חדש עם E6400 וX1950XT עכשיו חשבתי על ספק שיתאים למיפרט כזה ... אז רציתי לישאול מה אתם אומרים על Enermax ELT400AWT אני מוכן להשקיע בסביבות 450 ש"ח אז אם יש לכם ספק שאתם ממליצים בסביבות המחיר הזה אז אני ישמח אם תשתפו אותי ועוד משהו בנוגע למארג אני צריך מארז טוב עד 300 ש"ח חשבתי על http://zap.co.il/model.asp?model_id=421955 הוא חמוד אבל אם יש לכם המלצות אז בבקשה שתפו אותי ואני לא מחפש יופי שיהיה קצת חמוד והעיקר טוב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה כללית בלי קשר למיפרט ספציפי ? , שיהיה טוב גם לשידרוגים בעתיד ! חברים שלי כבר נפלו כמה פעמים בפח עם המלצות שקנו ספק לפי מיפרט הנוכחי שלהם ואחרי שידרוג היו חייבים להחליף שוב !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1216&products_id=10559 איך הספק הזה לעומת ה ENERMAX noisetaker 420W? המפרט המדובר: E6600 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GTS8600 NVIDIA WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W האם כדאי לקחת את ה 6a19? (שלטעמי נורא מכוער) או להוסיף 100 ש"ח ולקחת את ה GIGABYTE TRITON?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות החורף יש לי מדי פעם נפילות מתח בבית. המחשב עצמו לא מרגיש אותן,אבל הטלוויזיה שאליה מחובר המחשב והרסיבר מראים קפיצה(נכבים ונדלקים תוך שניה). השאלה שלי איך אפשר למגן את כל הרכיבים שמחוברים לשקע שלא ישרפו? אני חייב UPS, או שאולי יש פתרון אחר זול יותר? (שלא מכבה את המכשירים למשך X זמן בתור הגנה). אם זה רלוונטי הנה המפרט שלי: Core i5 4570 asus h87m-e 8gb ddr3 1600mhz seagate barracuda 2tb ssd SP V70 120gb radeon R9 270 corsair vp450w
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מתח לא יציב של ספק גורם למתח לא יציב של המעבד (לדוגמה), כלומר מייצבי המתח לא "מתמודדים" עם המתח הלא יציב ונותנים מתח לא יציב למעבד, או שמייצבי המתח מצליחים להתמודד עם המתח ולספק מתח יציב לרכיבים? והמתח הלא יציב פוגע במייצבים, נכון? (אם המתח עולה כמובן). שימו לב שאני מדבר על לוח עם מייצבי מתח איכותיים ביותר (Sabertooth Z77). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהנו חבל שלא הוסיפו את הקורסאייר 850 להשוואה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-