עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום. יש לי בתכנון פרויקט חדש, לא אגלה יותר מידי... בקרוב ביומני פרויקטים.. אבל רציתי לשאול בהקשר הזה אם יש אפשרות להחזיק ספק של 200 וואט ע"י סוללות של לפטופ למשל. הכוונה לזמן קצר ואפילו כמה דקות. פרטי הספק: נצילות :gold למעבד Q9550 קשיח אחד קטן, (מסתפק בין ssd לקשיח של ניידיים ) זיכרון ddr2 2X2 קירור של שני מאווררים (אחד מהם של המעבד) וכרטיס קל מאוד. (זה גם המקום להמליץ). אשמח לתשובות מקצועיות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

חברי הפורום הנכבדים, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע להרצה של הכרטיס 9800GX2 על הספק הנ"ל לפי מה שחישבתי לא אמורה להיות איזהשהי בעייה אשר נראית לעין הכרטיס צורך 231W ב Idle ו 381W ב Load נוסיף את המעבד 100-105W ועוד הדברים שבאים מסביב לא אמורה להיות בעייה אלא אם כן אני טועה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בסביבות ה500W, איזה סדרות ואיזה דגמים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bengo5,

נגיד ואני רוצה לקנות עכשיו את טמפסט.. זה מסובך להחליף מארז?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yossi555555,

האם זה אפשרי לחבר 6 מאוורים בצמת MOLEX אחת ?? עם מפצלים כמובן.. זה לא יכול ליצור עומס? הספק שלי זה SEASONIC M12 620' BRONZE חצי מודולרי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המערכת פשוט די נדפקת בגלל שיש לי מארז די מעפן שמסתבר שלא עושה ת'עבודה שלו..(אני מפחדת לעבוד עם התוכנות שלי כי אתמול עשיתי עבודה קטנה יחסית (רינדרנתי משהו קל, למבינים בתחום) והמעבד שלי קפץ לי לשישים ותשע, ואז הכל נדפק... המחשב נתקע.. בלאגנים.. ולא יכולתי לעבוד. כלום לא נשרף אבל אני לא רוצה שזה יקרה כמובן ) בכל מקרה, התלוננתי פה מספיק אז אני אנסה להיות יותר רשמית: הנה המערכת שלי: [MotherBoard Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by edenn,

אני לא מתכנן לקנות אף אחד, פשוט ראיתי קצת מידע על שני המארזים ולא ראיתי אף הבדל חוץ משב-62 יש לדים כחולים במאווררים, והבפנים צבוע בשחור. יש עוד הבדלים שמצדיקים את הכ-100 שקלים הבדל שיש ביניהם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yot,

שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש, ואני חווה התרסקויות של המחשב בזמן עומס - אחד הדברים המרכזיים שאני חושד בהם זה הספק (Cheiftec 550W בן חודשיים שלדעתי אמור להסתדר עם המערכת שמפורטת בחתימה + 7600GS). אז עכשיו לעניין, כיצד אני יכול, מבלי להשיג ספק חדש ולבדוק את העניין - לבדוק האם הספק הוא הגורם לנפילות? תודה לעוזרים עריכה: קישור לדיון בפורום תמיכה על הבעיה שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. אני לאט לאט בונה מפרט באיזור ה 5500 שח. עם I5, Radeon 5850 ועוד כמה דברים. כעת אני תקוע בשלב המארז. אני בגדול פתוח להצעות ומתלבט מאד. המארז הבא עונה לי על רוב הדרישות: איכותי, עם דלת, אוורור טוב, חברה טובה, מחיר סביר: Thermaltake Element S: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001397&id=C_00001398&name=Element+S&ovid= כעת יש לי רצון מאד גדול לראות, או לפחות למצוא את המארז הבא בארץ. אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת אותו, ועל כן לא יודע מחיר ולא יכול לראותו פיזית, היש עזרה בנושא? : Gigabyte SUMO 4112 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=3040 אשמח לעזרה, ותודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Demagh,

אהלן, אתמול נשרף לי ספק Seasonic Gold 1050W. אכן מוזר. במחשב אמנם יש זוג כרטיסי מסך, אבל עדיין מוזר, אמור להיות ספק לא רע בכלל. בכל מקרה, אני גר ביחידת דיוק ואני חושב שהחשמל שם מחובר באיזה קומבינה לא כ"כ מוצלחת (לפעמים יש ניצוצות כשאני מחבר מכשירי חשמל עם הספק גבוה - כגון תנור חימום. לא יודע בדיוק על מה זה מצביע). חשבתי לרכוש UPS למחשב, אבל עם הספק כזה אני לא יודע איזה UPS יצליח להתמודד איתו - ואם כן אז הוא יהיה יקר, כנראה. האם יש צורך לשים מגן ברקים? זה יכול להועיל? מה ההבדל בין מגן ברקים (שהוא בעצם מגן מפני נחשולי מתח, לפי מה שהבנתי, ולא באמת ברקים) לבין מייצב מתח? אגב, המחשב מחובר למפצל, יחד עם טלויזיה, רמקולים ונתב. קראתי שמחשבים עם הספק גבוה עדיף לחבר ישירות לתוך הקי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by saar200,

המערכת היא I7 920 2.66@4.0 שני כרטיסים 4850 rampage 3 לשים לב שהמעבד באובר קלוק ל4.0 וגם הכרטיסים יהיו האם הספק הזה יחזיק את המערכת http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000989&id=C_00000990&name=ToughPower+650W&ov=n&ovid=

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gremlinx,

אני קונה מחשב חדש בקרוב עם q6600 ו 8800gts 640 , יהיה oc אני מאמין. השאלה איזה ספק עדיף? אני רוצה לקנות רכיבים כרגע לאט לאט עד שיהיה לי כסף למעבד+כרטיס מסך+לוח אם. (בתלוש משכורת הבא ) את ה 600 וואט של ocz אני חשבתי לקנות דרך המבצע של נועה ב 480, האם הוא משתלם או ששווה לקנות את הקרוסייר במחירו המקורי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by maxxtro,

שלום חברים אז לאור העובדה ששידרגתי את המחשב שלי ואני מתכוון לקנות GTX 670OC וכרגע יש לי ספק של HEC 450 והבנתי שהוא לא יספיק אז יש לי שתי התלבטויות בין שני ספקים האחד הוא be quiet! Straight Power E9 580 Gold certificate] השני הוא Antec EarthWatts 650W Platinum certificate] הראשון הוא עם CABLE MNG והשני בלי עניין המחיר הוא זניח הבדל של 15 שקל השאלה היא עם עדיף את ה 650W בשביל שידרגו עתידי או שה 580W יספיק וגם הוא שקט יותר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zeev86,

שלום. אני מעוניין לקנות אל פסק לחדר למחשב נייח ונייד + מסך 23 אינצ׳. מכיוון שאף פעם לא קניתי אחד, הייתי מעוניין לקבל עצה איזה כדאי לי לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asi2k5,

HEC WIN 550 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2100 ואם לא אז משהו באותו תקציב ???? 350 ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, טוב שמעו פתחתי כמה דיונים על מארזים לא הייתי מסוגל להחליט מה אני קונה, והיו לי איזה 4 התלבטויות קשות בין ה : CM Cosmos S CM Storm Sniper Lian Li A71 Antec P193 עכשיו התייעצתי ורוב האנשים אמרו לי ולבסוף החלטתי יאלה נוותר נלך על הקוסמוס זה בטוח אחלה מארז אם כל כך הרבה אנשים המליצו לי עליו. עכשיו תקלטו קטע, נסעתי יום חמישי לחיפה ומשם לאיזור השרון [ אני גר בצפון הרחוק ] הסתובבתי עם חבר בין כמה חנויות כי לשם שינוי היה לי רכב צמוד כל היום. ראיתי את הקוסמוס אס, ראיתי את הסנייפר, ראיתי את האנטק בגרסה יותר ישנה [ 183 או 182 לא זוכר ], עכשיו בחנות האחרונה שעברתי ראיתי את המארז שעליו פתחתי את הטופיק ה Stacker 830 SE ופשוט זהו די כאילו... אני לא שדרגתי\קניתי משהו למחשב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כותרת.. תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by foxil821,

שלום, הידיד שלי עבור לגור לבריטניה והוא מעוניין לקחת את המחשב השולחני שקנה בישראל. השאלה היא, לא תהיה בעיה תאימות לספק הכח שקנה בישראל ויתאים באנגליה? אם נדרשים להחליף את הספק הכח, לא תהיה השפעה בחומרות האחרות שנקנו בישראל? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מחפש ספק כוח מומלץ בסביבות 700 שקל למערכת i7 כולל OC HD6950 unlock to 6970 (קרוספייר לשדרוג עתידי) עדיפות לספק מודלורי עם כמה שיותר שנות אחריות. ומה אתם אומרים על הספקים האלה http://tms.co.il/product/8573 http://tms.co.il/product/4581

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום, אני קונה מחשב חדש אז אני מעוניין להפוך את המפרט הנוכחי שלי למחשב HTPC. זה כולל הכל, גם הספק כוח יעבור לHTPC. רק שהכרטיס יוחלף ב4870 ואני אחליף את קירור המעבד בקירור סטוק. בכל מקרה, אני מחפש מארז אלגנטי, מאוורר היטב שיהיה בשכיבה עד 600₪. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EAD,

יש ספקים רבים לדוגמא FSP Aurum 700W Gold 90 שהם multi rails של ה 12V השאלה, האם ספק כזה שמסוגל לספק רק 18A לכל RAIL יחזיק נניח כרטיס מסך שרוצה 40A כמו TITAN וכאלו? האם בעצם יש הבדל משמעותי או עדיפות ל SINGLE RAIL מול MULTI RAIL ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אנשים ! קניתי כאמור מחשב חדש ורציתי לדעת על הדברים הקטנים שלרוב (פעם הבאה אני מרכיב לעצמי פיזית) כאשר מרכיבים לך את המחשב לא מדברים איתך עליהם. למשל Front audio speakers jack, Front usb, Front Mic jack וכו'... איפה אני יכול למצוא את כל הרכיבים הנ"ל שיגיעו עם החיבור המתחבר ישירות ללוח אם ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by golde,

http://www.hardwaresecrets.com/article/Seasonic-X-Series-KM3-650-W-Power-Supply-Review/1690

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by J S Bach,

אז ככה, אני רוצה לקנות מארז חדש בעד 1200 ש"ח. [לא בשבילי - וצריך FULLTOWER] על מי מהבאים אתם הכי ממליצים? :: COOLERMASTER: -COSMOS - 1000/1010/1100 יש ביניהם איזה בדל משמעותי שכדאי לשים לב אליו - אחד עליו אתם ממליצים יותר? -STACKER -HAF 932 במידה וניתן להשיג בארץ - אני לא יודע מה המחיר עדיין. THERMALTAKE: -EUREKA ANTEC: -P182 אני צריך מהמארז כמה דברים: -קודם כל שיהיה קר. -אחרי זה שיהיה בעל איכות בנייה גבוהה מאוד. -שיהיה שקט. -שיהיה יפה!!!! -שיהיה נוח להכניס אליו את כל החומרה למיניה , ושתשב בבטיחות ללא סיכונים מיותרים. -אם אפשר שתהיה דרך בה הוא יראה נקי ואסטתי מבפנים , כלומר לא תהיה תסבוכת של כבלים שתפריעה לאיוורור. נראה לי שזהו לבנתיים, אני אשמח לקבל המלצות למארזים נוס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.