עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by none77,

שלום איך הספק enermax 450w enp450ast? לא מצאתי ביקורות ברשת תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dante123,

שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, לא מזמן פתחתי ת'רד בפורום כ.מסך כדי למצוא כ.מסך מתאים למסך החדש שקניתי לא מזמן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415656.0 וחשבתי לקנות כ.מסך Palit ATI HD 4870 Sonic 1GB GDDR5. שאלתי היא כזאת, האם הספק שברשותי כרגע יספק את צרכיי המערכת שלי / יהיה גבולי אבל עדיין בסדר / הספק לא יסחוב וצריך לשדרג לספק יותר חזק? אם התשובה היא שצריך לשדרג לספק יותר חזק, על איזה ספק אתם ממליצים בטווח המתאים לכ.מסך שחשבתי לקנות. כרגע אין תקציב, אבל תציעו בטווח הבינוני לגבוה. אני חשבתי בסביבות ה-550W עד 625W(כולל). כמו כן, חשוב לציין שעל המעבד מופעל OC של 70%. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by anthonyparker,

המפרט: מעבד - AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX קירור - SCYTHE BIG SHURIKEN לוח אם - MA785GM-US2H AM2+ זיכרונות - 4GB דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך - INNO3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם הספק הבא יחזיק את המפרט? CHIEFTEC 550W PSU 14CM FAN 24PIN ACTIVE PFC APS 550S בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על מארז סביר מKSP במחיר של 250 שקלים אני אודה לו מאוד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שאלה קטנה אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire Dual-X R9 280X 3GB GDDR5 קישור לאתר היצרן: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1 הדרישות של הכרטיס מסך הם 750 WATT אני רוצה להריץ את הכרטיס מסך על ספק כוח של 500 WATT דגם SS-500ET. השאלה שלי האם צריך להחליף את הספק? או שהספקת WATT שרשומה באתר היצרן היא "ליתר ביטחון" ולכן זה גבוהה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EAD,

יש ספקים רבים לדוגמא FSP Aurum 700W Gold 90 שהם multi rails של ה 12V השאלה, האם ספק כזה שמסוגל לספק רק 18A לכל RAIL יחזיק נניח כרטיס מסך שרוצה 40A כמו TITAN וכאלו? האם בעצם יש הבדל משמעותי או עדיפות ל SINGLE RAIL מול MULTI RAIL ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by borat1924,

שלום לכולם. ב10/9 אלך לKSP, ואשנה את כל המחשב שלי, אבל לא אפרט.. השאלה שלי היא כזאת: האם הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=18496 מתאים למארז הזה? http://ksp.co.il/?uin=23829 לפי מה שאני ראיתי כן, אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AndreY`,

Lian Li PC-A77 לדעתי המארז הזה מכוער ברמות..והוא גם לא ממש שקט וגם לא ממש קר, מכיוון שאין מאווררים בצד המארז אהבתי את הדבר הזה לשליטה במאווררים..הוא בנוי יפה לדעתי אבל בתכלס לא הייתי קונה אותו,הוא דומה למיקרוגל למישו יש את המכיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניינת לקנות אל פסק ואני מנסה להבין האם קניתי ספק כוח מפונק שמבקש אל פסק מסויים שמספק גל סינוס או גל ריבועי, ומתי יש צורך באל פסק און-ליין? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by habarbash,

שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by momi2004,

https://ksp.co.il/?uin=53723 הדגם הזה, אני לא מצליח למצוא בשום מקום כמה שקעים יש מאחורה. חוץ מזה, מישהו יודע למה אל פסק כאלו מגיעים רק עם שקעי קומקום ולא עם שקעים רגילים? ודרך אגב, האם מזוהה על ידי Windows 10 בצורה אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cablord,

היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Adun,

סורי אם זה לא הכי קשור לפורום, אבל זה ניראה הכי קרוב לשאלה שלי. האם כדי לקנות מגן שקע למחשב, מחשש לברקים, קפיצת מתח וכו? והאם יש צורך במגן ייעודי למחשב או כל אחד שהוא מגן שקע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום , קניתי לפני שבוע את הליברטי 500 מ-נוע מחשבים ושחזרתי הביתה הקופסה של הספק היתה עטופה בכזה נילון [יאנו סגור] אז פתחתי אותו סתם לראות מה קיבלתי , אני בא למחשב אני רואה בפורמים שהקורסאיר הרבה יותר טוב ורק ב80 שקל יותר , אז השאלה שלי אם יש מצב שיחליפו לי אותו לקורסאיר ? כאילו להוסיף את ה80 שקל ? מחר אני הולך אליהם להביא את הזכרונות והטוניק טאוור שהזמנתי ובדרך להביא גם את הדברים שלי מאיבורי. e6400 p5b delux gskill 800 pk inno3d 7950gt ...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…

17. היי, אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי אני מחפש מארז טוב ולא יקר מידי שיש בו כמה שיותר מקומות להאריסקים (מעל 10 ועדיף כמה שיותר) כמובן שגם חשוב שיהיה מאוורר חזק וקל כמה שניתן עדיפות למארזים נטולי הברגים החדשים במידה ויש בידוד רעשים והעיצוב ממש לא חשובים (לא צריך דלתות חייזרים חלונות וקישקושים בסגנון) הספק שאני ישים בו הוא הליברטי 400 אם זה משנה משהו. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים EIDE וגם 2 כוננים אופטיים (צורב וקורא CD). היום לאחר מאמץ מרובה של הדיסקים וגם של המעבד (100 אחוז עבודה) המחשב נכבה לי כמה פעמים מעצמו. ניתקתי חיבורי חשמל ומידע מכונן אופטי אחד וגם מכונן קשיח אחד. כך שעכשיו עם כונן קשיח אחד וכונן אופטי אחד הספק כח הנוכחי אינו קורס. אני מבקש להתייעץ עמכם איזה ספק כדאי לי לרכוש שיוכל לעמוד יפה בעומס בו-זמנית של 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים (+ עכבר לייזר לא אלחוטי אם זה גם חשוב לעניין זה). חשוב לי שהספק יהיה שקט.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by neogod,

אני מחפש מארז למחשב החדש שאמור להיות קנוי בתקופה הקרובה, ההתלבטות היא בין ה 6A19 + ספק 300W של HEC לבין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5508 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=11911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 עכשיו השאלה היא איזה ספקים מגיעים עם המארזים האלה? האם הם מספיק טובים וייציבים בשביל לקנות אחד מהם במקום ה-HEC וחלסוך כ 100 שקל? ואם יש אפשרויות אחרות על פני מה שמצאתי במחיר של 300~ שקל(מארז +ספק 300W-400W )???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה, אני מחפש מארז למחשב במחיר של עד 450 ש"ח. כאשר אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר וכן יקרר כמו שצריך במקור חשבתי על ה-690 שהומלץ כאן רבות. אך לפי מה שהבנתי, הוא דיי רועש.. לכן אשמח לדעת אם יש אלטרנטיבות אחרות בתודה, דור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בזמן האחרון הספק כוח שלי עושה לי בעיות, אז החלטתי לקנות אחד חדש... צריך המלצה לספק כוח עד 500 ש"ח. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך גדול יחסית? החסרון שלו שיש לו מקום רק לשני הארדיסקים. איך הוא חוץ מזה? מבחינת זרימת אוויר וOC?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. ברשותי מארז ישן עם כניסות USB2 כרגע אני מעוניין לשדרג לוח אם מעבד זיכרון האם הלוח החדש יקבע את היציאות או שחייב לשדרג מארז USB3 שתומך ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Pr0Xy,

שלום רציתי לקבל המלצה על UPS בשביל המחשב הזה. המארז שייתווסף לו הוא FRACTAL R4. לפני שאתם שולחים אותי לעשות חישוב באתר זה רציתי לציין שלא כך הבנתי את דרך החישוב, אז אם תוכלו לחשב עבורי אני אשמח.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים