עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by foxil821,

שלום, הידיד שלי עבור לגור לבריטניה והוא מעוניין לקחת את המחשב השולחני שקנה בישראל. השאלה היא, לא תהיה בעיה תאימות לספק הכח שקנה בישראל ויתאים באנגליה? אם נדרשים להחליף את הספק הכח, לא תהיה השפעה בחומרות האחרות שנקנו בישראל? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב, זה מצחיק (כי זו תהיה החלפת המארז השלישית שלי השנה ) אבל חבר שלי קונה מחשב, תקציב שלו ה-5000 ש"ח. גיבשתי לו מפרט עם 3470, 8 גיגה, SSD סמסונג ו-7970 וינדפורס (IQPC מבצע). בהתחלה, הוא רצה את ה-קור 3000, מארז מעולה. אבל הוא רוצה שאני אבצע בשבילו OC לכרטיס. וכששאלתי את TMS בפייסבוק אם הסיסוניק אקו 500W יחזיק מערכת שכזו עם OC (זה הבאנדל של האקו עם הקור 3000) הם ענו בחיוב, אבל אמרו שזה יהיה מעט גבולי ומומלץ ללכת על 600W+ עכשיו, יש את הקור 3000 USB3 בבאנדל עם אקו 600W ב-700 ש"ח, אבל ב-850 אפשר לקחת XL R2 עם S12 620W, שבבירור יותר איכותי. התקציב מספיק (בדיוק) אבל חבר שלי נחרד מהגודל העצום של ה-XL R2 אז חשבתי שנעשה "החלפות" הוא יקנה את ה-XL R2 ואני אתן לו את ה-R4 שלי ואוסיף…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.

4. Started by S L I P Y,

איזה מארז כדי לי לקנות ? הכי חשוב לי: 1. שקט 2.קירור 3.איכות הרכבה 4.יופי יש לי בין 800-1000 ש"ח להשקיע... חייב לקנות בפנדה (רציתי את הP180 אבל אין להם - והם לא יודעים מתי יהיה...) תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, טוב שמעו פתחתי כמה דיונים על מארזים לא הייתי מסוגל להחליט מה אני קונה, והיו לי איזה 4 התלבטויות קשות בין ה : CM Cosmos S CM Storm Sniper Lian Li A71 Antec P193 עכשיו התייעצתי ורוב האנשים אמרו לי ולבסוף החלטתי יאלה נוותר נלך על הקוסמוס זה בטוח אחלה מארז אם כל כך הרבה אנשים המליצו לי עליו. עכשיו תקלטו קטע, נסעתי יום חמישי לחיפה ומשם לאיזור השרון [ אני גר בצפון הרחוק ] הסתובבתי עם חבר בין כמה חנויות כי לשם שינוי היה לי רכב צמוד כל היום. ראיתי את הקוסמוס אס, ראיתי את הסנייפר, ראיתי את האנטק בגרסה יותר ישנה [ 183 או 182 לא זוכר ], עכשיו בחנות האחרונה שעברתי ראיתי את המארז שעליו פתחתי את הטופיק ה Stacker 830 SE ופשוט זהו די כאילו... אני לא שדרגתי\קניתי משהו למחשב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yot,

שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש, ואני חווה התרסקויות של המחשב בזמן עומס - אחד הדברים המרכזיים שאני חושד בהם זה הספק (Cheiftec 550W בן חודשיים שלדעתי אמור להסתדר עם המערכת שמפורטת בחתימה + 7600GS). אז עכשיו לעניין, כיצד אני יכול, מבלי להשיג ספק חדש ולבדוק את העניין - לבדוק האם הספק הוא הגורם לנפילות? תודה לעוזרים עריכה: קישור לדיון בפורום תמיכה על הבעיה שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by STi,

הלחטתי כבר שאני רוצה את ה-NEO אבל הוא לא במלאי עד סוף החודש. ישנו דגם יותר חזק בהפרש מחירים נמוך, אבל הוא אינו מודולרי האם כדאי לי ללכת עליו או לחכות עד סוף החודש ולקנות את ה-NEO!? שניהם תומכים ב SLI http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=224680179&sog=c-powersupply http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=224268668&sog=c-powersupply תודה מראש לכולם! ביי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4693 core 2 due E6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe WiFi-AP G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER בעוד כמה חודשים אני משדרג את הכטיס מסך שתומך ב-DX10 אז בגלל זה אני צריך ספק חזק. למפרט בחרתי בהתחלה את ה-ENERMAX LIBERTY 500W וכעת חשבתי להחליף אותו בספק שמופיע בקישור. מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לחבר שלי יש מערכת די חזקה המבוססת על E8400+9600gt+Gigabyte P-35dsl, 4 GB RAM + 2XHD. הספק של כל המערכת הזו הוא HEC 300 trt בלבד. נכון להיום המערכת עובדת בסדר גמור. אך האם יש סיבה לחשוש כי הספק פתאום לא יספיק עבור המערכת? או שאם היום הוא מחזיק אין סיבה לחשוש בעתיד?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by asi2k5,

HEC WIN 550 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2100 ואם לא אז משהו באותו תקציב ???? 350 ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל לא מעט בהפסקות חשמל או נפילות מטח רבות, ולכן החלטתי לרכוש אל פסק שיגן על המחשב והמסך שלי. אז ככה, יש לי מחשב Intel E6550 עם כ.מסך GeForce 8600GT, ובנוסף מסך Samsung 226BW. ממחקר קטן שעשיתי הבנתי שאני צריך לפחות 650 VA. הבעיה היא שיש הרבה מכשירים בשוק, הרבה חברות ומחירים שונים ומגוונים. הייתי רוצה לדעת איזה סכום כדאי להשקיע ואילו אל פסקים מומלצים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by FARKOOSH,

שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rivking134,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב ריג של 8 כרטיסים 3070 (כרייה) וברצוני לשאול איזה ספק מתאים מבחינת שיהיה מספיק חיבורים וההספק יתאים (בהנחה שיתבצע אנדר-קלוק) תודה, עידן.

15. Started by J S Bach,

אז ככה, אני רוצה לקנות מארז חדש בעד 1200 ש"ח. [לא בשבילי - וצריך FULLTOWER] על מי מהבאים אתם הכי ממליצים? :: COOLERMASTER: -COSMOS - 1000/1010/1100 יש ביניהם איזה בדל משמעותי שכדאי לשים לב אליו - אחד עליו אתם ממליצים יותר? -STACKER -HAF 932 במידה וניתן להשיג בארץ - אני לא יודע מה המחיר עדיין. THERMALTAKE: -EUREKA ANTEC: -P182 אני צריך מהמארז כמה דברים: -קודם כל שיהיה קר. -אחרי זה שיהיה בעל איכות בנייה גבוהה מאוד. -שיהיה שקט. -שיהיה יפה!!!! -שיהיה נוח להכניס אליו את כל החומרה למיניה , ושתשב בבטיחות ללא סיכונים מיותרים. -אם אפשר שתהיה דרך בה הוא יראה נקי ואסטתי מבפנים , כלומר לא תהיה תסבוכת של כבלים שתפריעה לאיוורור. נראה לי שזהו לבנתיים, אני אשמח לקבל המלצות למארזים נוס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Delver,

רצוי שיהיה שקט עם מסננים לדחיית אבק וחשוב שהספק יהיה אמין, סה"כ עד 650 ש"ח. רצוי שהמארז יגיע מ- TMS, כמו כן רצוי לפחות 2 כניסות USB3 מקדימה. המפרט הצפוי (המחשב טרם נקנה): מעבד: Intel Core i7-4770K לוח אם:Intel Desktop Board DH87RL כונן Intel SSD 525 Series 240GB זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 כרטיס מסך: Geforce GTX 650 TI BOOST קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מקלדת פרו-גיימינג: Microsoft SideWinder X4 Keyboard כמות: 1 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכבר: FK Zowie Gear Gaming בפורום מפרטים נתנו לי מארז שלטעמי יקר מדיי, אשמח לקבל י…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה מפרט למחשב לפיתוח תוכנה. המפרט מבוסס מעבד i5, לוח אם בסיסי, הארד דיסק, צורב + אופציה ל- SSD בעתיד. שאלתי: לגבי הספק, איך ניתן לדעת כמה וואט אני צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה חשוב? שיהיה שקט (לא קריטי רמת השקט, בשביל זה יש SLEEP) ושהמאווררים יהיו אמינים (שיעבדו לאורך זמן). שיהיה נוח לפתוח את החלון שלו ולשחק עם הכבלים בפנים. פחות חשוב איך הוא נראה, יותר חשוב מה שהגדרתי. ANTEC ONE ANTEC 300 SHARKOON T5 או אם למישו יש הצעות טובות יותר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. לא ידעתי אם לשאול את זה פה או בפורום של הספקים, אבל בשניהם זה מתאים.. אז החלטתי פה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כותרת.. תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by saar200,

המערכת היא I7 920 2.66@4.0 שני כרטיסים 4850 rampage 3 לשים לב שהמעבד באובר קלוק ל4.0 וגם הכרטיסים יהיו האם הספק הזה יחזיק את המערכת http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000989&id=C_00000990&name=ToughPower+650W&ov=n&ovid=

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי המערכת היא I9-10850K 2080TI הספק היה בן שנה וקצת ופרש, רעיונות טובים למחליף?

23. Started by cellman,

קניתי את המארז הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3555 הפח דק ביותר ומתכופף מכל מגע. עכשיו הוא לידי, מזמזם לו בשקט, מרגיז.... כיביתי מאווררים שונים, לא מצליח לאתר את מקור הזמזום שמגיע מהמארז עצמו (הפח מזמזם). מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה יש לי את המארז cm590 היה חיבור של אוזניות מקדימה וכשזזתי עם הכיסא עיקמתי שמה את כל החיבור כל הניסיונות לתקן היו לשווא .. יש אפשרות לקנות את החלק הקידמי של האוזניות מיקרופון USB וכו' ? רק החיבור של האוזניות והמיקרופון נדפקו ואלה היו החיבורים הכי חשובים.. שפתחתי שמה ראיתי שזה סוג של לוח כזה פשוט .. אפשר לקנות דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז עם הכי הרבה מאווררים שיש לא כזה איכפת לי איך יראה רק שיהיה עם הרבה מאווררים שיקרר את המחשב טוב תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים