עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 560 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 470 1 מארזים Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black ¤ 285 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 453 1 קשיחים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 314 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 ¤ 1024 1 האם המארז יספיק בשביל להריץ ? [חסר לי שיהיה בעיות טמפרטורה.. ] והאם הוא יהיה שקט\רועש?.. אם יש המלצות ודעות תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yot,

שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש, ואני חווה התרסקויות של המחשב בזמן עומס - אחד הדברים המרכזיים שאני חושד בהם זה הספק (Cheiftec 550W בן חודשיים שלדעתי אמור להסתדר עם המערכת שמפורטת בחתימה + 7600GS). אז עכשיו לעניין, כיצד אני יכול, מבלי להשיג ספק חדש ולבדוק את העניין - לבדוק האם הספק הוא הגורם לנפילות? תודה לעוזרים עריכה: קישור לדיון בפורום תמיכה על הבעיה שלי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חברי הפורום שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מארז של NZXT למחשב חדש (E4300, GA-965P-DS3, 8600GT, דיסק קשיח וצורב). בהתחלה התכוונתי ללכת על מארז "פשוט" ב 230 ש"ח, אבל מסתבר שהחנות ממנה אני קונה היא היבואן הרשמי של המארזים של NZXT, אז יכול להיות שאקבל באותו מחיר (או בתוספת קטנה) מארז של NZXT. מחיפוש בפורום ראיתי שממליצים הרבה על מארז ה APOLLO, אבל יש גם כאלו שהולכים על ה TRINITY. בהנחה שאני מוגבל לשלושת הדגמים הזולים של NZXT שמופיעים באתר של IQPC - ה DUET, ה ה APOLLO וה ה TRINITY, מהו המארז המומלץ ביותר? ושאלה נוספת - יכול להיות שספק הכח יהיה גם כן של NZXT, כנראה 400W (לא מופיע באתר שלהם). האם הספקים שלהם טובים? מצאתי ביקורת טובה על ספק חזק שלהם, אבל לא על ספק ה 400W. תודה על הת…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yanivos,

חיפשתי מארז זול ונתקלתי בו הבעיה היא שהמחיר שלו קצת חשוד בשביל מארז עם שני מאוררי 120: http://tms.co.il/product/4449 למישהו יש ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מישהו שמע על המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057 יש דימיון בינו לבין CM690.. איך הוא לעומתו מבחינת פוטנציאל קירור, נושא האבק, רמת שקט, מרווח ....ובכלל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Hack,

שלום לכולם, אני צריך ביקורות על המארז supertalent - tower מksp. אהבתי אותו מבחינת המראה, והוא גם טאוור, ככה שיהיה מרווח ונוח, אודה לכם אם מישהו יתן לי דעה או ביקורת עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי את הקירור הנ''ל.. אבל מסתבר שהוא לא בדיוק נכנס לי למארז הקיים.. אני מחפש מארז במחיר של עד 450 ש''ח.. אני מהרצליה אז אני צריך חנות באיזור אלה אם כן אפשר לעשות משלוח...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by golde,

http://www.hardwaresecrets.com/article/Seasonic-X-Series-KM3-650-W-Power-Supply-Review/1690

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GMTK,

שלום קניתי ספק כוח 1000i הכל מחובר המחשב דולק הכרטיסים עובדים לוח אם אבל המאוורר של הספר לא עובד או שהוא אמור להיות ככה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי אתמול את הכרטיס 8800GTX באתי להכניס אותו למארז הקיים ThermalTake VB1000BWS ואיזה באסה הוא לא נכנס ,הקטע שלפני שבוע מכרתי 8800GTS שישב אצלי בסדר והייתי בטוח שעוד 5 סנטימטר יכנסו בלי בעיה למישהו יש מארז להמליץ לי עד 450 שקל ??? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה המצב חבר'ה ?.. לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק): Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire ATi x1950 Pro 512mb OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4 ‏2x1GB Corsair DHX TwinX CL4‎ Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Maxtor 40 GB Enermax Liberty 400W Active PFC לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי. אפשר לקבל חוות דעת על המארז הנ"ל? אני מתכנן להכניס לשם: GA-P31-DS3L E6750 קירור סטוק ללא OC 8800GT כנ"ל 3 הארד דיסקים 2 DVD FLOPPY איך המארז מבחינת מקום/איכות/שקט/קירור?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by roiv11,

אהלן אני מתלבט בין ה: cm690 2, antec 902 ו lancool 62kb באיזה מהם כדאי לבחור ומדוע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tomshay,

אני קונה ממקום שאין הרבה מבחר אבל הם יחסית זולים אז זה משתלם. אני צריך מהמארז שיראה סביר בלבד לא צריך שום דבר מפוצץ ושלא יהיה ממש רועש זהו. יהיה במארז 2500k וכרטיס מסך 570gtx ויהיה OC בינוני אז צריך שיקרר טוב. אז אלה הדגמים שיש: Zalman z9 black2x120 fan Zalman z9 plus black 2x120 fan +window Thermaltake: Soprano rs 101 + window XASER VI-mx black&red A60 triple fan

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רציתי לשאול איפה מוכרים את הכבל הבא בארץ http://www.moddiy.com/products/Antec-Modular-PSU-Single-Sleeved-PCIe-8%252dPin-to-6%252dPin-Cable-%252d-All-Red.html שאלה שניה האם ספק antec neo eco 620w יספיק לכרטיס מסך gigabyte 390x רב תודות , ניר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tal h,

שלום, אני מחפש מארז למערכת עריכת וידאו חדשה שארכיב. דרישות: מארז גדול, מאוורר טוב (חשוב), רצוי עם רשתות לאבק, לא יותר מ 60-65 ס"מ גובה. חשוב- מקום ל 6 דיסקים קשיחים לפחות (רצוי יותר). מראה אלגנטי ולא מצועצע, ושלא תיהיה לו דלת. חשבתי על - Corsair 750D - משום מה אין אותו יותר. 730/760 Corsair מחליף שלו? איך הוא? - http://ksp.co.il/?uin=24779 Fractal Design Arc XL עומד בצפיות? ב KSP לא מוכרים אותו. (למרות שלא אהבתי את המראה שלו) אשמח לתשובה מהירה כדי להזמין. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני צריך עזרה לפני שאני הולך לנקות את המארז.. אני רואה שהספריי הזה של הניקוי של המארז קצת לח.. זה לא יכול לפגוע ברכיבים (האלקטרוניים כמובן) במארז? וגם צריך לנער אותו לפני השימוש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dante123,

שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים EIDE וגם 2 כוננים אופטיים (צורב וקורא CD). היום לאחר מאמץ מרובה של הדיסקים וגם של המעבד (100 אחוז עבודה) המחשב נכבה לי כמה פעמים מעצמו. ניתקתי חיבורי חשמל ומידע מכונן אופטי אחד וגם מכונן קשיח אחד. כך שעכשיו עם כונן קשיח אחד וכונן אופטי אחד הספק כח הנוכחי אינו קורס. אני מבקש להתייעץ עמכם איזה ספק כדאי לי לרכוש שיוכל לעמוד יפה בעומס בו-זמנית של 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים (+ עכבר לייזר לא אלחוטי אם זה גם חשוב לעניין זה). חשוב לי שהספק יהיה שקט.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cablord,

היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

PCP&C ? ומה הדגמים המובילים שלו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, לא מזמן פתחתי ת'רד בפורום כ.מסך כדי למצוא כ.מסך מתאים למסך החדש שקניתי לא מזמן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415656.0 וחשבתי לקנות כ.מסך Palit ATI HD 4870 Sonic 1GB GDDR5. שאלתי היא כזאת, האם הספק שברשותי כרגע יספק את צרכיי המערכת שלי / יהיה גבולי אבל עדיין בסדר / הספק לא יסחוב וצריך לשדרג לספק יותר חזק? אם התשובה היא שצריך לשדרג לספק יותר חזק, על איזה ספק אתם ממליצים בטווח המתאים לכ.מסך שחשבתי לקנות. כרגע אין תקציב, אבל תציעו בטווח הבינוני לגבוה. אני חשבתי בסביבות ה-550W עד 625W(כולל). כמו כן, חשוב לציין שעל המעבד מופעל OC של 70%. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by momi2004,

https://ksp.co.il/?uin=53723 הדגם הזה, אני לא מצליח למצוא בשום מקום כמה שקעים יש מאחורה. חוץ מזה, מישהו יודע למה אל פסק כאלו מגיעים רק עם שקעי קומקום ולא עם שקעים רגילים? ודרך אגב, האם מזוהה על ידי Windows 10 בצורה אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Nadab,

שלום, אשמח לקבל המלצה לאל פסק איכותי לאולפן מוסיקה. הציוד שיחובר לאל פסק הוא: מחשב עם ספק של 750W 3 מסכי מחשב 27 כ-60W למסך 2 מוניטורים 100W האולפן סובל מנפילות חשמל, רעש סטטי שנכנס למוניטורים ופיקים. כבר איבדתי ציוד ועבודה שלא נשמרה בעבר עקב נפילות. אני מחפש אל פסק שקט וסופר איכותי שיתן מתח יציב, נקי מרעש והגנה מלאה גם בשיגרה (ולא רק עקב נפילת מתח). הציפיה היא לכ 10-30 דקות עבודה בזמן נפילה. תקציב: 3000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 200 אחד ומתכנן להוסיף עוד 2 של 320 וכרטיס מסך 8800GT במקום לפתוח דיון חדש אני עורך מחדש את זה ZALMAN 500W מול PC Power and COOLING 610W האם מודולריות חשובה מול אחריות ואיכות? מהיא פונקצית ה EPS שבא יחד עם ה PCP and cooling תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים