ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחי קנה לפני כמה ימים בחנות מחשבים כלשהי, מחשב עם לוח אם של ASUS P5G41C-M LX וספק כוח של Zumax 500W. כאשר המחשב עלה ראיתי הודעת שגיאה: Anti-surge says unstable power supply בדקתי ב-BIOS של המחשב וראיתי שיש אפשרות לבטל אופציה בשם Anti Power Surge. כאשר ביטלתי אותה, ההודעה לא הופיעה והתקנתי Windows והגדרתי מה שצריך והחזרתי את האופציה של ה-Anti Surge. זהו מחשב חדש שיצא מהקופסה, אז הלכנו לחנות שתבדוק את הבעיה. הטכנאי שבדק אמר: כן, הדיסק הקשיח לא היה מוגדר (שקר) אז הגדרתי ועכשיו זה תקין. מה שבפועל הוא עשה (אחרי שבדקתי בבית), הוא בעצם ביטל שוב את האופציה של ה-Anti Power Surge. האם מישהו מכיר את האופציה הנ"ל? האם ידוע למישהו בעיות כלשהם בביטול האופציה? (אני מאמין שהי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, די פשוט אמנם (נועד לעבודה משרדית וביתית לא למשחקים) על בסיס athlon X3 וכרטיס מסך מובנה, כך שלא צפוי חום גדול מדי. אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר (כמעט חצי ממה שעולה כל השאר) כדי שיהיה שילוב מארז ספק שקטים וטובים, ושהמארז יוכל בתקווה להחזיק גם את המחשב הבא, וגם שידרוגים עתידיים אפשריים. רצוי סולידי ושחור. אני קונה בסקיי כנראה, ובכל מקרה לא ב-RSM (כי הם רחוקים מדי), כך שהשילובים הנוחים שלהם לא כ"כ רלוונטים. חשבתי על: Antec Sonata III + antec EarthWatts 500 סביב ה650 ש"ח (500W כנראה מעבר למה שאני צריך, והספק מדגם קצת ישן, אבל ככה המארז מגיע) או המארזים הבאים, יחד עם seasonic S12II-430w Lancool 58 יחד כ- 700 ש"ח או ה- CM690 יהיה קצת יותר זול אבל אין לו פילטרי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זאת המערכת! e8400 p5ql-e 4gb ram 9800gtx+ wd500gb בעיקבות זה שהספק שלי נישרף והביאו לי חדש רציתי ליבדוק עם החדש שכיבלתי מביא מספיק מתח לכל הרכיבים הינה תמונה מ HWMONITOR במאמץ http://img137.imageshack.us/img137/1946/129412581585.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק): Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire ATi x1950 Pro 512mb OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Maxtor 40 GB Enermax Liberty 400W Active PFC לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז אנטק לא זוכר בדיוק את הסוג של האנטק אבל הוא שחור עם פתיחה כזאת של ידית בצד. שאלה ראשונה שלי איך אפשר לפרק ממנו את הסידירום וגם להרכיב שם כונן קשיח?? כי הרי יש פתיחה רק מצד אחד ובצד השני יש את הברגים שתופסים את הסידירום אני חושב. ושאלה שניה לגבי ניקיון לא יודע אם זה גם קשור לפה אבל המחשב מטונף מאבק איך אפשרי לנקות אותו בדרך יעילה, מאווררים, לוח אם , מארז עצמו תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - נזכרתי בסוג זה המארז שיש לי : Antec SONATA-III EC 500W
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הספק החדש Corsair Professional Series Gold ax 850w עכשיו אין אותו כרגע בארץ אז יש לרשותי 2 אפשרויות אשמח אם תיתנו לי תשובה על כל אחת מהן. 1. לרכוש אותו בחו"ל מהאתר amazon הנה קישור http://www.amazon.com/Corsair-Professional-Performance-850-Watt-CMPSU-850AX/dp/B003PJ6QW4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1278953772&sr=8-1 אבל אין בגלל שהם לא עושים משלוחים לישראל אז אין לי מושג איך לרכוש אותו משם(אשמח לקבל תשובה אם יש דרך נוספת אולי חברת משלוחים שתעשה את זה ) 2.ליצור קשר עם היבואן ולברר עם דרכו אפשר לקבל את המוצר אבל אין לי מושג מי היבואן של corsair.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מדובר במערכת עם מעבד I7 SANDY BRIDGE פלוס מינוס לפי מחשבונים ברשת היא תצרוך עד 350 וואט. במידה ושלושת הספקים הנ"ל עולים אותו דבר מה כדי? ThermalTake TR2 RX500W http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1172&ID=1535#Tab1 HEC Win+ POWER 550W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/ Hec Cougar RS 550 80PLUS האם זה אתר היצר? אז זה ל HEC בכלל? http://www.cougar-world.de/en/products/power-supply/cougar-rs.html בספק של TT אין את התקן 80+ וכתוב שהוא רק 70% EFFICIENCY האם זה כזה קריטי? אשמח לעזרתכם הדחופה אי חייב להחליט להחליט עד מחר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך כבר כאן (7900GS) ועדיין לא התארגנתי על ספק. תכננתי על ה- Liberty 400W אבל הוא לא נמצא כרגע במלאי ויהיה רק בסוף אוקטובר. התקציב באזור 500 שקל, אני צריך המלצות דחופות לספק אחר, עם A.PFC רצוי מודולרי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מארז של NZXT למחשב חדש (E4300, GA-965P-DS3, 8600GT, דיסק קשיח וצורב). בהתחלה התכוונתי ללכת על מארז "פשוט" ב 230 ש"ח, אבל מסתבר שהחנות ממנה אני קונה היא היבואן הרשמי של המארזים של NZXT, אז יכול להיות שאקבל באותו מחיר (או בתוספת קטנה) מארז של NZXT. מחיפוש בפורום ראיתי שממליצים הרבה על מארז ה APOLLO, אבל יש גם כאלו שהולכים על ה TRINITY. בהנחה שאני מוגבל לשלושת הדגמים הזולים של NZXT שמופיעים באתר של IQPC - ה DUET, ה ה APOLLO וה ה TRINITY, מהו המארז המומלץ ביותר? ושאלה נוספת - יכול להיות שספק הכח יהיה גם כן של NZXT, כנראה 400W (לא מופיע באתר שלהם). האם הספקים שלהם טובים? מצאתי ביקורת טובה על ספק חזק שלהם, אבל לא על ספק ה 400W. תודה על הת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במארז עם חלון צד, מודולרי, ועדיפות גבוהה למסנני אבק עד 800 שקל המפרט שלי : Z170 gaming Pro Aura / MAXIMUS HERO עדיין לא סגור על זה Noctua NH-D15 Strix 1080 EVGA SuperNova G3 650W אם צריך את השאר אני יוסיף בנתיים שמתי עין על ה - Cougar PANZER Max הוא עונה על הרבה צרכים שהעלתי וגם יחסית זול, רציתי את דעתכם וגם הצעות אחרות שיכולות להתאים פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה נתבקשתי לבנות מחשב HTPC ע"י בחור שהיה מאוד מאוד אובססיבי לגבי צריכת חשמל_(אובססיבי ברמות הוואט) וזה העלה בי שאלות לגבי איך אנחנו בוחרים את הספק הכי נכון. כמה וואטים אנחנו מבזבזים בבחירת ספק חזק מכפי הצורך. נקח דוגמה עם מספרים גדולים: מערכת מחשב פשוטה שצורכת 100 וואט בניוטרל ובמאמץ 200 וואט נבחר 2 ספקים גדולים האחד 500 וואט והשני 1000 וואט עם נצילות 80% בדיוק והשאלה היא כמה וואט הייתי מבזבז בערך במצב שהמערכת בניוטרל או במאמץ אם הייתי בוחר ספק של 1000 וואט מי מכם יחשב זאת במספרים הגדולים ואז יראה הבדלים אם נבחר ספק למשל יותר ריאלי של 300 וואט למול ספק 350 וואט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות כ.מסך 8800.. אני יודע שיש חיבור בספק שנקרא PCIE.. ולי אין אותו כרגע.. שאלתי מישהו והוא אמר לי שחייב לחבר את הכבל PCIE לכ.מסך. שאלתי היא: אם יש מתאם ואם לא אז איזה ספק יתאים לי עד 250 ש"ח אל תמליצו לי יקרים כמו ליברטי וכאלה... תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה בכותרת, המערכת היא C2D עם 1GB RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בשלבי בניית שרת קבצים ביתי. כרגע אני עם מארז סטנדרטי שהיה לי. אני מעוניין להוסיף בעתיד מספר כוננים קשיחים נוספים והייתי מעוניין לקבל איזו המלצה למארז טוב שנוח להוספה של מספר כוננים קשיחים רב (נניח 10, בגודל 3.5 כמובן). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באופן עקרוני אני יודע שה P50 לא תומך בלוחות ATX אבל ניתקלתי בסרטון ביקורת ביוטיוב (https://www.youtube.com/watch?v=Fyafxl_6_6I) בערך מדקה 6:10 , אני רואה שהוא דחף שם מה שנראה כמו לוח ATX רגיל. למשהו יש ניסיון עם המארז הזה ויודע אם באמת אפשר להכניס לתוכו לוח ATX?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג בעתיד הקרוב מאוד של מחר את מחשבי הקקה. הוא הולך להיות ככה: E5200+OC (בינתיים קירור סטוק עד שאני אגרד קצת כסף) לוח ASROCK-P45TS-R זיכרון 2GB KINGSTON בינתיים כרטיס 9500GT אבל אני רוצה להחליף בעתיד (הגם קרוב, אבל לא מחר ) ל- 9800GT/GTX עכשיו, יש לי ספק Enermax 350W, שדגמו הוא: ENERMAX EG365AX-VD(G) מועתק מילה במילה מהספק עצמו. הספק יחזיק את המערכת? מתוכנן OC של הכי רחוק שאוכל להגיע עם סטוק (כיוון ה- 3.7 אולי עם מזל 3.8 מבדיקות שעשיתי). התייחסו לשני מקרים, האחד עם ה- 9500GT והשני עם 9800GT/GTX. תודה רבה! אם אפשר תשובה זריזה כי מחר אני עושה את כל הקנייה. לילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי כרטיס גראפי מסוג GeForce 7950 GX2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2284 לאחר שהתקנתי אותו במחשב וחיברתי אליו מקור חשמל התברר לי כי הספק כח שלי חלש מדי ולא יכול להחזיק את הכרטיס וזאת הבנתי בעקבות הודעת שגיאה שהוא מציג לי כשאני מפעיל את המחשב. הכיס שלי כבר לא כל כך עמוק ורציתי לשאול איזה ספק כח אני צריך בשביל הכרטיס ובכמה אוכל להשיג אותו בעלות מינמאלית . תודה מראש לכל העוזרים קובי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ושני מסכים שרשומים במפרט ופועלים במקביל. חשבתי שאולי שווה להגן עליהם עם אל פסק ורציתי לדעת כמה קיבולת VA הם צורכים אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש לפחות ברמה של ה- 8800GT בקרוב אז צריך להתחשב גם בזה. לא הגדרתי תקציב משום שאין לי מושג כמה אמור לעלות. קודם הייתי רוצה לדעת איזו קיבולת אני צריך ואז לראות אם זה בכלל מצדיק קניה... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם ה-SUNBEAM TUNIQ נכנס ב-P150? האם כדאי להחליף לו את המאוורר 120 שמגיע באגזוז? איזה מאווררים 90 מ"מ הכי מומלצים לקדימה? שאלתי חלק (רוב) השאלות בקירור ומודינג ולא קיבלתי תשובה שם, אולי פה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
eh amaaraz aze hu tov? kol sapak yatiim lo?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות אל פסק ואני מנסה להבין האם קניתי ספק כוח מפונק שמבקש אל פסק מסויים שמספק גל סינוס או גל ריבועי, ומתי יש צורך באל פסק און-ליין? תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-