ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המארז הנ"ל נראה לי מצויין .. השאלה שלי כמה הוא רועש.. אני מתכנן לשים בפנים כרטיס מסך חזק - 570 .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
tempest או cm690 ? או שבכלל cs590 ? האם חשוב לך השקט?לא האם חשוב לך היופי?לא האם אתה עושה OC?לא
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני מחפש מארז למחשב במחיר של עד 450 ש"ח. כאשר אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר וכן יקרר כמו שצריך במקור חשבתי על ה-690 שהומלץ כאן רבות. אך לפי מה שהבנתי, הוא דיי רועש.. לכן אשמח לדעת אם יש אלטרנטיבות אחרות בתודה, דור.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין 2 ספקים ג'נרים, מה מומלץ יותר ומה פחות. הספקים אמורים להחזיק מערכות לא כבדות כלל כמו פנטיום 4 וכרטיסי מסך ONBOARD אחד מהם אמור להיות ספק שישרת את הארגון בו אני נמצא. הספק הראשון הוא FSP GROUP INC. ומגיע עם מאוורר 14CM הספק השני MI-ATX520 מחברה עלומת שם שמגיע עם 2 מאווררים 8CM. למי שמבין בפרטים הטכניים ויכול להמליץ ולנמק איזה ספק עדיף מבין השניים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליך לכרטיס מסך GT 430 במחשב ה HTPC שלי. נכון לעכשיו יש בו ספק של 250 WATT. לפי המלצת היצרן של כרטיס המסך צריך ספק של 300 WATT. המעבד במחשב הוא E5200, הארד דיסק אחד וכונן DVD . האם יספיק לי הספק הקיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי את המחשב הזה כבר כמה שנים, לפני בערך 3-4 חודשים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ8600 ל8800GT, ואת המעבד שלי מ2160 ל6550. בנוסף לזה התקנתי על המעבד קירור של סייקט שבא עם מאוורר(זניח, אני יודע אבל לכל מקרה). מאותה נקודה המחשב שלי הגיע למצב שהוא בקושי רץ. יש לי ספק גנרי (זוטאק 500W). בגדול היו בעיות בתפקוד של המחשב כבר כמה זמן, אבל הן היו זניחות יחסית. אבל מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש הוא בקושי רץ. המעבד שאמור לרוץ על 2.33GHZ רץ לי על 1.4, וברגע שאני מתחיל לנצל את הכרטיס מסך בצורה רצינית הוא עושה ריסטים ו\או מציג ארטיפקטים. הטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך שניהן בהחלט בטווח ההגיוני (מעבד על 35-40 בקושי, וכרטיס מסך בסביבות ה55). בנוסף להכל גם הראם לא ממש מתפקד. ממה שר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג בעתיד הקרוב מאוד של מחר את מחשבי הקקה. הוא הולך להיות ככה: E5200+OC (בינתיים קירור סטוק עד שאני אגרד קצת כסף) לוח ASROCK-P45TS-R זיכרון 2GB KINGSTON בינתיים כרטיס 9500GT אבל אני רוצה להחליף בעתיד (הגם קרוב, אבל לא מחר ) ל- 9800GT/GTX עכשיו, יש לי ספק Enermax 350W, שדגמו הוא: ENERMAX EG365AX-VD(G) מועתק מילה במילה מהספק עצמו. הספק יחזיק את המערכת? מתוכנן OC של הכי רחוק שאוכל להגיע עם סטוק (כיוון ה- 3.7 אולי עם מזל 3.8 מבדיקות שעשיתי). התייחסו לשני מקרים, האחד עם ה- 9500GT והשני עם 9800GT/GTX. תודה רבה! אם אפשר תשובה זריזה כי מחר אני עושה את כל הקנייה. לילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מערכת E6750 8800 GTS 320MB HD 320 SATA LG H62 מארז SAGITTA לוח אם P35 C של גיגהבייט האם הספק יחזיק את המערכת האם הוא ספק חדש האם יש ספק טוב ממנו במחיר של 270 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מארז חדש וספק הוא חשב על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=4088 ו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5612 מה דעתכם? יש לו 1500 ש"ח אז אם יש לכם רעיון אחר אז תגידו ואם נשאר תקציב אפשר להכניס אולי זיכרון טוב ואולי לאוברקלוקינג נ.ב. יש לו את המפרט : AMD Athlon 64 3000+ (939)pin Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI 784 DDRAM Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM אז אם אתם חושבים שצריך ספק יותר חלש אז גם תגידו נ.ב. יש לו עכשיו 300W גנרי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לרכוש מערך כזה בצירוף של I7920 ורציתי לדעת האם CORSAIR 1000 HX יהיה האופציה הטובה ביותר ? **החחלטה בסוף השתנתה ל- HD5970 .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני נוסע לSKYPC לקנות ספק כוח מדגםFSP ATX350 PNR 350W. א. הוא מתאים לP4? ב. אף פעם לא החלפתי ספק כוח, האם זה קשה או מסובך?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם . כמו שהכותרת אומרת - יש לי CM690 ויש למחשב 2 חיבורי ל AUDIO האחד מאחורי המחשב - שעובד מעולה השני על הפנל הקדמי למעלה - איפה שיש 2 יציאות USB עובדות - והשאר הדברים לא בדקתי הבעיה היא כשאני מחשב בפנל הקדמי זה עושה בעיות ולא עובד (הירוק) - רק אם אני מקמט את החוט 890 מעלות אז איך שהוא הוא תופס - זה דפוק - מאחורה - על הלוח אם אין בעיה אני רוצה לחבר קבוע את המערת מאחורה ומדיי פעם את האוזניות כשאני רוצה מקדימה ( זה מזהה אוטומטי את הקדימה ומבטל את האחורה ) , משהו נתקל בדבר כזה? וכן, מאחורה גם המערכת וגם האוזניות עובודת ללא בעיה - וזה רק הקדימה עזרה פליז? כבר כואב לי הגב כל פעם לרדת למטה - להתכופף - לקבל מכה בראש -> להוציא חוט -> לחבר את השני - …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש הצרכים הם: שקט , איכותי יפה. והכי חשוב שהייה בו המון מקום ומרחב יש לי את TAICHI ןאני ממש סובל שם ממקום שלא נדבר שעם אני רוצה להוסיף HD אני צריך לפרק את כל המחשב. תקציב עד 1600ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מארז מהדגם NZXT H230 Glossy White בגודל של ((195mm (W) x 447mm (H) x 502mm (D) קניתי קירור מים arctic liquid cooler 240 והמארז קטן קטן מדי אשמח לעזרה. לוח אם: gigabyte h110-s2h ספק כוח: fsp hyper s 500w
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, בימים אלו אני שוקל לרכוש מחשב מדיה סנטר חדש. לצורך כך אני מחפש מארז HTPC שוכב, ללא ספק כוח, עם פורטים USB3.0 כמו כן חשוב מאוד שהמידות לא יעלו על אלו של המארז הנוכחי SilverStone Lascala LC17S Silver : http://www.scan.co.uk/products/silverstone-lascala-lc17s-silver-desktop-htpc-aluminium-front-and-secc-body-desktop-case-(w-o-psu) בחיפוש עצמאי שעשיתי, כי המארזים שמצאתי אינם מתאימים. או שלא קיים בהם USB3, או שהם רחבים מדי ולא יכנסו אצלי בארונית שעמוסה בציוד קולנוע ביתי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנוסף לדיון זה http://hwzone.co.il/community/threads/544778-%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%9E%D7%A4-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%9B-%D7%9E-%D7%A9%D7%9C-ATI-%D7%A2%D7%9D-MSI-AFTER-BURNER#.U1t28Y95OPI הייתי רוצה להוסיף מאוור חיצוני שיוחבר לUSB שיתן עוד אוויר למחשב יש לי את המארז הזה NSK 2480 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= בצד שמאל ושמאל מאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהספק באמצע למעלה ומאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהכ"מ בצד ימין יציאת אוויר מהמאווררים בצד ימין מאחור פתח כניסת/יציאת אוויר מהמעבד כמה אופציות שחשבתי עליהם 1. מאוורר שוכב על הפתח העליון 2. בתוך המארז, אבל אני לא יודע איך לעגן אותו ולאיפה להפנות א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח AW9D-MAX 2 גיגה 2 הרד דיסקים רייד טוניק טאוור פשוט נגמר לי הכסףףף אז אני מתחיל לחשוב עליו :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מוות בשבוע האחרון של ספק הכוח עקב הפסקות חשמל(כנראה..)אני מחפש לרכוש UPS אמין וטוב שיגן עליו. כרגע שמתי עין על הPRD750 של ADVICE,אבל עד שלא אדע במדיוק את הVA של מערכת שלי לא אוכל לדעת האם זה מתאים. חשוב לי יותר שההספק של המערכת יתאים לUPS וכיבוי מסודר פחות מאשר כמה זמן הוא יחזיק את המע' דלוקה. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DSL כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-