ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המארז ANTEC SONATA III והוא מעולה!! ממש שקט ויציב. אני בונה עכשיו לחברה שלי מפרט ואני קונה מספק מסויים ולא יצא לי לראות את הגירסא הקודמת שלו ה ANTEC SONATA II הבנתי שהוא מגיע עם ספק לא של ANTEC אלא ספק של רדימקס 430 W אני לא מכיר את הספק האם הספק טוב ? ומה בכלליות ההבדלים בין המארזים ? אני אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321&catid=611 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12142&catid=611 חוץ מזה שהראשון הוא בולק ומגיע בלי האריזה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, הזמנתי עם המחשב החדש את המארז LANCOOL K60, לאחר בירורים נאמר לי שאין במלאי וכרגע גם אי אפשר לדעת מתי יהיה. לעומת זאת הציעו לי את הK62 בעוד 50 ש"ח (כלומר 450), מלכתחילה בחרתי בK60 כיוון שאין לו חלון - אין לי צורך בחלון, המחשב צמוד לצד שמאל ככה שגם ככה לא אראה את החלון. ** למי שלא מכיר את המארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=15&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62 האם יש אלטרנטיבה אחרת עד 450 שקל? ------------------------------------------------------------------------------------------------------- שאלה נוספת: האם הספק Seasonic SS-600HT יחזיק את המערכת הבאה? (עם OC בינוני) i7 930 GA-EX58A-UD3R 6GB DDR3 1600 CL9 HD5850 INT…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני מארזים.... הראשון Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL השני NZXT Lexa BlackLine No PSU מה יותר כדאי לי לקנות? מי לדעתכם יותר יפה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני יודע שהספק יחזיק את המערכת הזאת, אבל בעתיד יתוכנן OC ולאחר מכן כנראה גם SLI. המערכת: amd X2 4600+ Abit AN9 32X geforce 8800gts 320mb [Probaly SLI in the future] x super talent 667MHZ 1X2GB [2gb]X Seagate 320gb wd 80gb Liberty 400W אז ישרוד בSLI? כי ראיתי שהצריכה של 2 8800GTS מגיעה ל350+- ובמקרים מסוימים ל400+-. אין לי בעיה להוסיף לCORSAIR 520W אם זה יחזיק את המערכת הזאת כולל OC וSLI בעתיד [כנראה]. מה לעשות? לקחת LIBERTY 400W או CORSAIR 520W בלב שקט? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף ספק סיסוניק 650w או smart 630w thermalteke ? הפרש 60 שח לסיסוניק אך הוא בא עם מאוורר 12 סמ בעוד הטרמלטק מגיע עם מאוורר 14 ס״מ . שניהם חצי מודולריים . כרטיס המסך gtx770 . תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז עבור HTPC, המארז יישב במזנון (בשכיבה) לכן הגובה שלו צריך להיות באיזור ה10 ס"מ. יש את Antec VSK2000-U3 שכרגע לא נמצא במלאי בארץ. מחפש משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש ספק שיחליף את הספק הקיים שלי שלא מפסיק לתקתק ולהרעיש. מאוד חשוב לי שהספק יהיה אמין ובמחיר סביר וכמובן שיסחוב את המערכת. ניסיתי לקרוא על ספקים באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא אחד שאין תלונות לגביו חשבתי על G series של seasonic , שמעתי שיש דגמים שיש איתם בעיות ושהם חלק מהמוצרים שהם מספקים תקולים. האם כדאי לנסות להביא את ה FPS Hydro 650w מארה"ב ולוותר על אחריות? בנוסף אני מתכנן להרכיב את הספק בעצמי ע"מ לחסוך בעלויות וזו הפעם הראשונה שאני אתנסה בזה. ( אשמח לשמוע על המלצות - מודולרי / לא מודולרי ) וכו' המחשב : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-US…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך כבר כאן (7900GS) ועדיין לא התארגנתי על ספק. תכננתי על ה- Liberty 400W אבל הוא לא נמצא כרגע במלאי ויהיה רק בסוף אוקטובר. התקציב באזור 500 שקל, אני צריך המלצות דחופות לספק אחר, עם A.PFC רצוי מודולרי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Q8300 ASUS P5QPL-AM Ceon 2GB 667Mhz WD 320GB HDD HD4770 1GB ותחשיבו גם עוד 2 מאווררים של המארז ועוד אחד שעל הלוח אם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
+3.3V 28A +5V 30A +12V1 14A +12V2 23A +12V3 15A -12Vsb 0.5A +5Vsb 2.5A 80 Plus Bronze הספק כוח הוא 600W אלה התדרים והפרטים שמצאתי עליו (זה הספק הנוכחי) עכשיו השאלה שלי אם הוא נחשב גנרי חזק וכמה בערך ואט הוא נחשב לספק כוח אמיתי ומישהוא יכול להביא לי ספק כוח זול וטוב 600W?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מארז שבאפשרותו להכינס לוח אם בגודל ATX 12X 9.6 האם אפשר להכינס אליו וח אם שגודלו 12X 8.6 אם כן בבקשה הסבר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מארז RAIDMAX SAGGITA ודיסק קשיח WD3200AAKS. הבעיה היא שבמיקום הנוכחי של הדיסק החלון של המארז לוחץ על הכבל SATA ובכך נגרם רעש מהדיסק כשהוא קורא או כותב נתונים. מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו במארזים קודמים שהיו לי בגלל מיקום הדיסק. השאלה שלי היא אם ישנה אפשרות למקם את הדיסק במקום אחר במארז שהכבל יהיה בכיוון פנים המארז ולא בכיוון החלון. אני יודע שאפשר לקנות מגירה מיוחדת לדיסק וזה יכול לפתור את הבעיה אבל האם יש פתרון אחר במארז? כרגע הוצאתי את החלון והדיסק שקט. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניראה כי הספק שלי שבק חיים, אני מחפש ספק כוח למחשב ביתי, בעיקר לצרכים בסיסיים, שיהיה פשוט, זול וטוב. מפרט המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Lan) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תודה ושנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה 450 עולה 370 ש"ח ב KSP , ה 550 עולה 414. השאלה היא העם שווה להוסיף את ה 44 ש"ח האלה? (המפרט בצד ימין) , אני יודע שגם ה 450 יחזיק את המערכת בלי להזיע אבל ההפרש במחיר הוא גם לא גדול.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר 800 שקל. בבקשה אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. אני הולך להזמין עכשיו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב עם בוא החורף התחילו הפסקות החשמל, והבניין שלנו ישן אז הפאזה, איך אומרים, יש לה פיוז קצר לכן הגעתי למסקנה שאני חייב לקנות אל פסק לפני שמשהו רע יקרה (בשלב מסויים המזל יגמר ) התחלתי לברר על דגמים, אבל אני חייב להגיד שהלכתי לאיבוד בין שלל הדגמים וממש אין לי מושג מה טוב בשבילי. אז אני מבקש את עזרתכם. אז זה מה שאני צריך. יש לי 2 מחשבים, מחוברים למסך 19" ב KVM. אני יודע שאל פסק שיחזיק את כולם יעלה הון, לכן אני מקטין את הדרישה שלי. אני רוצה לחבר רק את המחשבים, בלי המסך. אני לא צריך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל. כל מה שאני רוצה זה אל פסק שיחזיק אותם למשך 5 דקות (בזמן שאני רץ להרים את השאלטר) ואם אני לא בבית או משהו כזה, שיבצע סגירה יפה של המחשב. אני מניח שמיותר לציין ש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בספק כוח למפרט הבא: מעבד:E8400 לוח אם: EP45/43 כ.סמך: ZOTAC GTX260 קיבלתי המלצה לספק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3828 (בחרו סניף לכניסה) מעונין לדעת האם הספק הנ''ל טוב ובמידה ואיננו טוב אבקש המלצה לספק אחר. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם dual molex to 6 pin for radeon 390x בטוח? היו ויש לי כבר יציאה של 6+2 הוא דורש כמובן עוד יציאת 6 פינים הבעיה היא שהכבל שמתחבר לספק (antec cable 8 pin to 6 pin) אבד ולא מוכרים כזה כבל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת זה הכרטיס המסך שלי והמעבד, לפעמים אני מגיע ל4 דיסקים מחוברים, ולמחשב יש 2 צורבים. ע"פ המחשבון של NEWEGG אני צריך סדר גודל של 600W. הספק הקודם היה TT500W LITEPOWER עם 2 מסילות 12V. מעדיף מקסימום אחריות אם זה לא מייקר משמעותית, האם כדאי להוסיף למודולרי? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מרוצה מעוצמת הרעש של המאווררים שמגיעים עם המארז: http://www.nzxt.com/product/detail/95-phantom-410-mid-tower-case אשמח לקבל הצעות להחלפת המאווררים בשקטים יותר, המארז מגיע עם שלושה: FRONT, 2x120mm or 1 X 140mm (1x120mm included) REAR, 1 X 120mm (included) SIDE, 1 x 120mm or 1 x 140mm TOP, 2 X 120/140mm (1 x 140mm included) אין לי בעיה להחליף את שלושתם, אלא אם כן יש משמעות מיוחדת להוסיף עוד. תודה מראש אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם! צירפתי תמונה,ורציתי לדעת האם המתחים האלו תקינים. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הספק החדש Corsair Professional Series Gold ax 850w עכשיו אין אותו כרגע בארץ אז יש לרשותי 2 אפשרויות אשמח אם תיתנו לי תשובה על כל אחת מהן. 1. לרכוש אותו בחו"ל מהאתר amazon הנה קישור http://www.amazon.com/Corsair-Professional-Performance-850-Watt-CMPSU-850AX/dp/B003PJ6QW4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1278953772&sr=8-1 אבל אין בגלל שהם לא עושים משלוחים לישראל אז אין לי מושג איך לרכוש אותו משם(אשמח לקבל תשובה אם יש דרך נוספת אולי חברת משלוחים שתעשה את זה ) 2.ליצור קשר עם היבואן ולברר עם דרכו אפשר לקבל את המוצר אבל אין לי מושג מי היבואן של corsair.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-