עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מחפש מארז חזק וטוב, חשבתי על המארז Armor של Thermaltake. מה דעתכם עליו? אם יש מארז עדיף ממנו תיעצו לי. תקציב יכול להגיע עד 1200 שח אולי טיפה יותר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by djdodo,

שלום ראיתי את המארז הקטן הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8073 ואני רוצה לקנות כזה למחשב החדש שלי השאלה שלי איך ניתן להכניס כרטיס מסך לדבר הקטן הזה? זה בעובי 10 ס"מ ובכללי מה אתם אומרים על המארז הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ShuBy,

שלום לכולם, אני מעוניין במארז עם חלון צד, מודולרי, ועדיפות גבוהה למסנני אבק עד 800 שקל המפרט שלי : Z170 gaming Pro Aura / MAXIMUS HERO עדיין לא סגור על זה Noctua NH-D15 Strix 1080 EVGA SuperNova G3 650W אם צריך את השאר אני יוסיף בנתיים שמתי עין על ה - Cougar PANZER Max הוא עונה על הרבה צרכים שהעלתי וגם יחסית זול, רציתי את דעתכם וגם הצעות אחרות שיכולות להתאים פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ashkenazone,

שלום לכולם, ערכתי חיפוש בפורום ובתוצאות שמצאתי נאמר שהספק ג'נרי ושזה סיכון לקחת אותו. אבל, ראיתי על הקופסה שלו שיש לו רכיבים של Topower שזה לא בדיוק שיא האיכות אבל מאוד יכול להיות שהרכיבים טובים יחסית לעלות שלהם. מישהו אולי יודע משהו על זה? הבעיה העיקרית היא שלחנות שממנה אני קונה אין הרבה אופציות אחרות, אז או שאני אקנה מחנות אחרת או שיתברר שהספק בסדר. מיועד ל8800GTS וE6320@OC, אני מודע לזה שהתקציב לספק לחוץ, אבל ראיתי אופציות די הגיוניות Topower 450P5 וEnermax Noisetaker 375Wאני חושב ובטח גם איזשהו FSP. טוב תודה על כל מידע מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום בעקבות תקלה שהיתה לי אתמול במחשב בזמן העבודה. רכשתי והתקנתי את ספק הכוח של : FSP EPSILON 80Plus 500W תוכלו לומר לי בבקשה אם רכשתי ספק כוח טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zeev1,

האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי פרקטל R4 כמארז, ולאחרונה האודיו מקדימה נשמע מעוות עד כאב, אי אפשר לשמוע דיבור של אנשים ומוזיקה נשמעת מעוותת. קרה פעם במחשב של סבתא והתברר שבדריבר של האודיו היה מוגדר מצב קריוקי, אבל כאן אין כלום. איך אני יודע אם הבעיה היא בחיבור על הלוח או בשקע במארז? אם הבעיה היא במארז, פרקטל דיזיין יעשו משהו? ד"א, היום פתחתי את המחשב והחיבור ללוח נראה בסדר, אין לכלוך או פינים עקומים והכל היה מחובר כראוי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shlomo1441,

מחפש משהו יפה ושקט. מתלבט בין https://www.tms.co.il/product/12928 NZXT H230 Glossy Black לבין CoolerMaster Silencio 550 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7470 **הולך להכניס בוא RADEON 5870 **לא הולך לקנות ספק. אז לא רוצה משהו משולב. אם יש משהו אחר במחיר הזה אשמח להמלצה. תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - סורי.. גם ספק חדש יכול לבוא בחשבון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מחשב ושני מסכים שרשומים במפרט ופועלים במקביל. חשבתי שאולי שווה להגן עליהם עם אל פסק ורציתי לדעת כמה קיבולת VA הם צורכים אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש לפחות ברמה של ה- 8800GT בקרוב אז צריך להתחשב גם בזה. לא הגדרתי תקציב משום שאין לי מושג כמה אמור לעלות. קודם הייתי רוצה לדעת איזו קיבולת אני צריך ואז לראות אם זה בכלל מצדיק קניה... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FoxMaster,

tempest או cm690 ? או שבכלל cs590 ? האם חשוב לך השקט?לא האם חשוב לך היופי?לא האם אתה עושה OC?לא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by שועל האש,

ראיתי כמה סוגים של טסטרים כאלו עם צג lcd האם הטסטר הזה של אנטק או כל חברה אחרת http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA3OCYyMA== האם הבדיקה שלו אמינה שווה משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Leeor Halpern,

אני מרכיב מחשב חדש וממש מתלבט בין הCoolermaster Haf x לCorsair Graphite 760t. מישהו יכול להמליץ על אחד מהם ? או על עוד אופציות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KOBrA,

שלום לאחרונה רכשתי כרטיס גראפי מסוג GeForce 7950 GX2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2284 לאחר שהתקנתי אותו במחשב וחיברתי אליו מקור חשמל התברר לי כי הספק כח שלי חלש מדי ולא יכול להחזיק את הכרטיס וזאת הבנתי בעקבות הודעת שגיאה שהוא מציג לי כשאני מפעיל את המחשב. הכיס שלי כבר לא כל כך עמוק ורציתי לשאול איזה ספק כח אני צריך בשביל הכרטיס ובכמה אוכל להשיג אותו בעלות מינמאלית . תודה מראש לכל העוזרים קובי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ran07,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by netanel38121,

בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bigdedi,

שלום מה דעתכם על הספק CORSAIR VX 450W ? האם הוא ספק טוב או שניתן להשיג משהו יותר טוב ממנו רק אל תציעו לי את הליברטי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Satlan,

אהלן, יש לי התלבטות בין שני המארזים, על מה אתם ממליצים? ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק-כוח איכותי חזק ושם טוב . ראו מפרט : אני גם רוצה בעתיד שהספק יחזיק לי את המערכת מחשב שלי כולל כרטיס מסך ( שאני ירכוש בעתיד ) סידרת 7900Nvidia או סידרת X1950 ATI החדשה וגם OC למחשב וגם לכרטיס סכום , אני לא יודע עד כמה כעט .. וגם לא רוצה להיסחף עם מחירים , אני חושב אבל עדיין לא סגור , על מחירים של עד 500 שקל ! לספק-כוח איכותי וחזק ! תודה רבה למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפש מארז עד 380 ש"ח מFOXPC והתקשרתי אליהם והבעיה היא שיש להם חוסר במארזים וממה שבדקתי אין להם את המארזים הבאים: CM 534, Sagitta II עכשיו השאלה היא איזה עוד מארזים יש בתקציב הזה של 380 שקל מקסימום חריגה ל 385 ^.^ וזה צריך להתאים ל8800GT וTUNIQ TOWER תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם זה נכון שספק איכותי חוסך בחשמל?? ושעדיף לקנות ספק של ENERMAX יקר מאשר של HEC זול כי בסופו של דבר הENERMAX יבזבז פחות חשמל??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sky1sky10,

בקשר למארזים CM 690 II BASIC לעומתCM 690 II ADVANCED 1. האם יש הבדל מהותי בין שני המארזים מבחינת דרגת שקט וגודל פנימי? 2. האם המארזים הנ"ל נחשבים לשקטים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. הספק של הסטרימר שלי הלך (Popcorn C200) ומסתבר שאפשר להפעיל אותו עם כל ספק כח שהוא. אלו הם הנתונים שלו: [table][tr][td]Input Voltage: 100 - 240V AC [/td][/tr] [tr][td]Input Frequency Range: 50/60Hz[/td][/tr] [tr][td]2.5A MAX[/td][/tr] [tr][td]Maximum 70W[/td][/tr] [tr][td]Weight - 400g[/td][/tr][/table] מבירור ברשת, ממליצים על הספק הזה כספק חלופי: PICO-PSU picoPSU-http://www.amazon.com/picoPSU-150-XT-102W-Adapter-Cyncronix-Rating/dp/B00316TM22/ref=pd_cp_e_1 האם ניתן להשיג אותו בארץ, או לחלופין להשיג ולקנות ספק כח אחר שמתאים למארזים קטנים? תודה. עריכה: הזמנתי כבר את ה- PicoPSU. תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים