ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת הכרטיס (HD5850). המארז שיש לי הוא ה-NZXT HUSH. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתקין אותו (כיום מותקן לי HD4870). תודה, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה מארז מעולה, אולי מישהו שיש לו את המארז יכול להביא חוות דעת עליו? הנה הפרטים: NZXT, a company built on realizing the dreams of gamers worldwide, is proud to announce the Whisper, a gaming chassis designed for the enthusiast who isnt willing to sacrifice silence for performance. The Whisper features the following cutting-edge features: Silent Performance 10mm noise dampening foam pads both side panels and the top panel, rubber grommets reduce vibration noise on the Hard Drives, and a padded PSU holder dramatically reduce acoustic levels within the chassis Maximum Expandability - Space for 9 hard drives and a total of six 5.25 bays with ample …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על המארז שיש לי Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מה שראיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229088.msg2287364#msg2287364 אז המארז בכלל לא טוב בגלל לו כל מיני רשתות שיש עליו וזה מושך יותר אבק עקב לכך גורם להתחממות הרכיבים ואיך שהוא אומר להתרחק כמו מאש והוא לא ממליץ על המארזים האילו (עם רשתות עליהם) אז מה דעתכם? ואם תוכלו להמליץ על מארז באמת טוב תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בספק פשוט( לפי מה שראיתי בסביבות 70 ש"ח) למפרט הבא, כמה וואט דרוש? Core 2 Duo e4500 2Gb Ram 667Mhz 160Gb Sata P5NSLI Mother Board EN8500GT 512Mb DDR2 DVDRW
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש. חשבתי על ה-Antec VSP-5000. הדבר היחיד שמפריע לי בו זה כשהמחשב דולק, אז גם נדלק פס אור בצבע כחול בחזית המארז למעלה. האם אפשר לבטל אותו כשהמחשב דולק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: E4300 שייקנה ביחד עם הספק כוח לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: TWIN 512*2 DDR2533 כרטיס מסך: 7600GT עם אוברקלוק יש לי עכשיו במחשב ספק כוח ג'נרי נראלי 400W והמחשב נמצא באובר גם לכרטיס מסך. אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת שלי + שידרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך 8600 שייצא בקרוב... לא משהו מעבר לכך. חשבתי על הENERMAX NOISETEAKER מה אתם אומרים? יספיק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך UPS שיחזיק LCD 46" ו PS3. מה ההבדל בין 2 הגדמים ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו המארז ב-KSP עולה 605 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6965 והחבר אמר לי שמארז מעולה ואני מקבל אותו ב-KSP עם ארבעה מאווררים של 230X200X30 אחד מקדימה גדול אחד למעלה גדול ואחד בצד גדול ועוד שתיים של 120X100X על משהו מאחורה שתיים כאלה...ותקשיבו רגע בנייה מחדש של מחשב כלולה בפירמוט של מחשב ?!?!? זה נכון ? הוא עולה 605 ש"ח ! תקשיבו הוא יתאים למפרט שלי נכון ? (יש לי מפרט בחתימה) דבר שני זה לא מפרמט מיליון אחוז!!! ???? ואני רואה בתמונות של המארז שיש שם חיבור לכרטיס מסך לא תואם לשלי... וגם יש תמונה שמשהו מוסיף מים כאלה לקירור ! זאת אומרת שאני אהיה חייב קירור או שזה תוספת למי שרוצה ואני אשאר אם מה שיש לי??? ועוד דבר,אני מקבל את כל הארבעה מאווררים ? א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: E8500 MSI P35 Platinum 4GB OCZ 500GB Seagate HD4870X2 המפרט עתיד להשתדרג ל-CORE I7 870 כמובן עם לוח וזכרונות בהתאם לכך. השאלה שלי היא איזה ספק עדיף מבין השניים ? הקורסייר 750 איננו מודולרי מצד שני מעט יותר חזק, הייתי רוצה לדעת מה עדיף לי? מה ההבדלים ביניהם ואיזה טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז עד לא מזמן המחשב היה נדלק בצורה של גנרטור, ואז דקה 2 אחרי שעלה הווינדוס זה הפסיק. עד לפני כמה ימים אולי שבוע וקצת, המחשב השתנה וההדלקה היא שקטה . אבל הבעיה ששומעים את המאוורר פועל ללא רישרושים או חריקות , אבל זה חופר. נקתי את הססספק והאמוורר שלו רק מבחוץ ,לא נגעתי בציר המאוורר. מה ניתן לעשות כדי שיהיה שקט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חזק וטוב, חשבתי על המארז Armor של Thermaltake. מה דעתכם עליו? אם יש מארז עדיף ממנו תיעצו לי. תקציב יכול להגיע עד 1200 שח אולי טיפה יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק יחזיק Q6600 עם 8800GT? הוא יחזיק עם OC? כמה A הוא מספק למסילת ה12 V?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי שהספק יהיה יחסית זול ושקט, אך כמובן שגם אמין ושיחזיק את המערכת בצורה טובה. זה המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives Graphics Card: SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 אם יש הבדל גדול במחיר בין ספק שיתאים לכרטיס המסך הנ"ל ובין אחד שיספיק עבור SAPPHIRE HD 6670 512MB GDDR5 HM אז אולי אסתפק בכרטיס המסך ובספק החלשים יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הספק כוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742846 על המערכת שאתם רואים במפרט, כשאני משחק על הגדרות מאוד גבוהות [והמשחק עובד חלק] לאחר מספר דקות המשחק קורס לשולחן עבודה, אבל כשאני מוריד את ההגדרות המשחק לא קורס ואני יכול לשחק שעות, לכן הגעתי למסקנה שזה הספק. נ.ב: המעבד והכרטיס מסך בסטוק. נ.ב2: בהגדרות גבוהות הכרטיס מסך מגיע לכ75 מעלות ואז מהאווררים עובדים על 90 אחוז והוא לא עולה יותר, בהגדרות בינוניות הוא עובד על כ62-65 מעלות.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר׳ה ?.. האם הספק Enermax EG365AX-VE 350 watt יחזיק את המפרט הבא (ללא oc): Gigabyte GA-MA785GM-US2H AMD 785G SB710 AM3+ mATX Model 950755 AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 OCZ (שני זכרונות של 512 כל אחד) ועוד זכרון אחד של GEIL גם של 512 הארד דיסק 40GB (המחשב בשביל אבא שלי הוא לא צריך תוכנות\משחקים ...) תודה מראש, משה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף לי הספק (EZCOOL 450) ואני צריך ספק חדש למחשב שלא יישרף, בניגוד ל - EZCOOL, אבל שיהיה שקט לפחות כמוהו. המחשב מאוד פשוט, אני מאמין שאפילו ספק של 300W יעשה את העבודה אבל אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם. מפרט: מעבד - Intel core 2 duo 2.7GHz לוח אם - Gigabyte GA-G31M-S2L זכרון - 2gb כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 5450 הארד דיסק - WD 500GB + WD 200GB כרטיס קול - Egosys Waveterminal 192L המחשב מיועד לצורך גלישה/עבודה משרדית וגם משמש כ HTPC (מחובר לטלויזיה ומערכת).
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghzr מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650w כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL מסך: Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black שלום זה המפרט שאני מתכונן לרכוש, בעזרת פורום המפרטים, ויש לי שתי שאלות. 1. האם הספק הזה מתאים למערכת הזו כולל המסך? ומה לגביי אותו מפרט עם מסך 'dell 27 Ultrasharp…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח שבחתימה שיש בו את חיבורי הכח הסטנדרטיים: 20 פין + 4 פין הרגילים ועוד כניסת מולקס שיושבת בחלקו התחתון של הלוח אם. כרגע המחשב עובד מבלי שהחיבור התחתון יהיה מחובר, והוא עובד בסדר למעט מקרים שבו הלוח מתחיל לצפצף צפצופי אזהרה מבלי סיבה מסוימת, בחוברת של הלוח חברת אביט ממליצה לחבר את הספק לחיבור הנוסף לטובת יציבות מירבית של סביבת העבודה, יש לציין שיש לי כרטיס מסך מסוג X850 PRO שגם צורך כח מהספק והמערכת שלי עמוסה למדי: 2 דיסקים קשיחים, 2 כוננים אופטיים, כרטיס קול לא מובנה, כרטיס מסך זללן כפי שצוין וזהו בערך. להלן ציטוט מהחוברת של הלוח: The auxiliary 12V power connector [POWER1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slot…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-