ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
מבקש חוות דעת לגבי השילוב הזה, זה במבצע מTMS אני רוכש משם את המחשב, בהתחלה רציתי ללכת על ANTEC P-100 אבל הם לא מוכרים את החברה הזו. או שיש את השילוב של Fractal Design Define R4 וספק-Seasonic S12G-650W 80+ Gold זה יקר ב50 ש"ח תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש הסכום שאני מוכן להוציא על המארז והספק הוא פחות מ700 כמה שיותר זול ללא אפשרות חריגה כרטיס מסך:כנראה r9 290 או 970x מעבד:i5 4670 זכרונות: 2*4gb לוח אם:לא החלטתי עדיין אני מתכנן לעשות oc ועם אופציה לcrossfire בעתיד חשוב לי שהמארז יהיה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי ניידHp Envy 15j משודרג קצת. הבעיה היא שלא סגרו אותו כמו שצריך ואני התעצלתי לעשות משהו בנידון. עכשיו יש לי כמה חלקים שבורים. הכל פלסטיק - חלקים מהמארז. לקחתי את את המחשב לטכנאי שלא הצליח להשיג את החלקים החסרים מ - HP בישראל (אין במלאי). קניתי באיביי את אחד החלקים (התחתית של המארז), אבל מתברר שיש עוד חלק בפנים ששבור ואין לי מושג איזה חלק זה בכלל (מצורפות תמונות) מספר הדגם E1P04AV אם יש המלצות, אני אשמח גם להצעה למארז אחר שאפשר לדחוף בו את החלקים. (בעקרון אני מעדיף את האפשרות הזולה ביותר. אין לי לקנות נייד חדש כרגע, אבל אם זה ייצא יקר מדי, אולי זה מה שאני אעשה). לי אישית אין מושג איך למצוא מארזים שבטוח …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש את הספק הזה שמתאים לרכב: http://www.mini-box.com/M4-ATX?sc=8&category=13 הוא מקבל מתח בין 6v-30v האם לפי מה שרואים בנתונים שלו: http://resources.mini-box.com/online/PWR-M4-ATX/PWR-M4-ATX-manual.pdf האם ניתן לחבר לו בצורה פשוטה ונוחה יחסית שנאי כזה: http://www.mini-box.com/110w-12v-8-5A-AC-DC-Power-Adapter?sc=8&category=13 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך(מפרט בצד) עם מארז P183 משתיק וקצת רועש(רועש זה יחסי, אחרים לא שומעים אותו) כשהמאווררים בעוצמה הכי נמוכה. מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי מחשב בן 7.5 עם ספק ג'נרי 350W, המחשב יוחלף רק בעוד כחצי שנה. הבעיה היא שכאשר ישנם ברקים, אז לפעמים (בעיקר כאשר ישנו הבהוב של התאורה) המחשב מאתחל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם: 1. להחליף לספק כח אחר שאולי יעבור גם למחשב הבא או 2. הבעיה לא בספק\לא כדאי לקנות ספק. במקרה כזה עלי לרכוש UPS. במידה והמלצת המומחים היא לקנות UPS אשמח לקבל המלצה על אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך. תקציב: 350 ש"ח לכל היותר. האם האל-פסק הבא הוא טוב ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מארז לחבר, שיהיה מצועצע כמה שיותר ועם מסך lcd. דוגמאות: http://www.extrememhz.com/mgeviper2-p1.shtml http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_dragon.php התקציב גמיש. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך מחשבים כמה חשמל המחשב שלי צורך. האם צריך לבדוק חלק חלק ואז לחבר ביחד? או שיש שיטה אחרת לבדיקה. הספק שיש לי כרגע הוא ליברטי 400. תודה לעוזרים, ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה מארז מעולה, אולי מישהו שיש לו את המארז יכול להביא חוות דעת עליו? הנה הפרטים: NZXT, a company built on realizing the dreams of gamers worldwide, is proud to announce the Whisper, a gaming chassis designed for the enthusiast who isnt willing to sacrifice silence for performance. The Whisper features the following cutting-edge features: Silent Performance 10mm noise dampening foam pads both side panels and the top panel, rubber grommets reduce vibration noise on the Hard Drives, and a padded PSU holder dramatically reduce acoustic levels within the chassis Maximum Expandability - Space for 9 hard drives and a total of six 5.25 bays with ample …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הטרנספומטור והא יותר מידי גדול בישבילי! ויש לי גם את המטריק והוא יותר מידי קטן בישבילי! אז חשבתי לקנות איזה מארז MIDI TOWER! תקציב מינימום(מארז M-T במחיר הכי נמוך שיכל להיות (אבל שיהיה איכותי יחסית)) +מומלץ (עד 600 שקל משהו מומלץ (גם מארז M-T)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא פשוט ענקי ומרווח.. לפי מה שאני שמתי לב, יש לו רק מאוורר 120 אחד.. זה נורא?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזו דרך להשתמש בו ולא לזרוק אותו? פשוט חבל ספק מעולה.... אולי איזה מפצל או משהו...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מארז לרכוש למחשב החדש,אודה לכם אם תוכלו לאזור אני מתלבט בעיקר בין השלושת המארזים האללו NZXT H440,Zalman Z9 NEO,Fractal Design Define R מאוד חשבו לי שזרימת האויר תהיה טובה או שיש לכם המלצות אחרות למאז עד 600 ש"ח המפרט שלי:I5 6600 Asus H170 pro כרטיס מסך אני מתכן לקנות rx480 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט: AMD Athlon 64X2 3800+ 1GB RAM 800mhz לוח של MSI זה לחבר. כנראה הוא יקנה GTS250 מקוברה PC אז עדיף שהספק יהיה משם... משהו באזור 300ש"ח תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם שווה לקנות את המארז הזה ?ואם הוא מתאיים ללוח ASUS P8P67?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק power man 550 הספק מיוצר ע"י FPS ורציתי לדעת אם הספק הזה יחזיק לי לאורך זמן I5 750 עם OC של 3.8 מתח של 1.18 וכרטיס מסך 460 768 עם OC של 840/1010 ללא עלית מתחים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה. כרגע יש לי ספק כח 400W של thermalteck, ואני מחליף את הכרטיס מסך שלי ל Asus/Gigabyte Radeon HD 2900XT השאלה שלי היא האם הספק כח הזה יספיק או שאני צריך להחליף. מפרט: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Dou E6550 2.20Ghz Gigabyte Aurora 3D Chasis Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS LifeView TVcard. HD1: Western Digital Sata 400GB HD2: Seagate Baracuda Sata 250GB 4GB DDR2 SDRAM 667 1GBx4 תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: E8500 MSI P35 Platinum 4GB OCZ 500GB Seagate HD4870X2 המפרט עתיד להשתדרג ל-CORE I7 870 כמובן עם לוח וזכרונות בהתאם לכך. השאלה שלי היא איזה ספק עדיף מבין השניים ? הקורסייר 750 איננו מודולרי מצד שני מעט יותר חזק, הייתי רוצה לדעת מה עדיף לי? מה ההבדלים ביניהם ואיזה טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש. חשבתי על ה-Antec VSP-5000. הדבר היחיד שמפריע לי בו זה כשהמחשב דולק, אז גם נדלק פס אור בצבע כחול בחזית המארז למעלה. האם אפשר לבטל אותו כשהמחשב דולק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
הספק שבנושא משתווה לספק כמו SeaSonic S12EP-550? כי ראיתי איפה שהוא בפורום שאחד המנהלים או משהו אמר שהוא שווה באיכות ל FSP 450W Everest רק שבאותו מחיר מקבלים 550W במקום 450W זה באמת ספק איכותי? הוא יחזיק מחשב להרבה זמן בלי שיקרה לו כלום?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הפופולרית משיקה מארז חדש למשפחת ה-Define שלה, הפעם בתצורה סלונית ובמימדים קומפקטיים הרבה יותר Fractal Design, החברה השוודית הידועה במארזי ה-Defineהמוכרים וזוכי השבחים שלה מרעננת את סדרת ה-Define עם מארז חדש ויוצא דופן מהשאר: Define Nano S מארז סלוני, בעוד שאר המארזים בסדרה באים בתצורה של Mid-Tower ו-Full Tower שמרגישים מעט יותר גדולים ממה שהם אמורים להיות. על אף המגמה, המארז הסלוני אמנם מיישר קו עם השאר וגדול מעט, אך עדיין נשאר קטן מימדים בכל הנוגע לשימוש הסלוני, כאשר הוא מגיע ברוחב של 27 ס"מ, גובה של 48 ס"מ ועומק של 42 ס"מ – הוא בהחלט קטן יחסית, אך אם תרצו לדחוף אותו לתוך תא בשידת טלוויזיה ממוצעת – כדאי שתחשבו על סידור חדש. בדומה לשאר המארזים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על המארז שיש לי Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מה שראיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229088.msg2287364#msg2287364 אז המארז בכלל לא טוב בגלל לו כל מיני רשתות שיש עליו וזה מושך יותר אבק עקב לכך גורם להתחממות הרכיבים ואיך שהוא אומר להתרחק כמו מאש והוא לא ממליץ על המארזים האילו (עם רשתות עליהם) אז מה דעתכם? ואם תוכלו להמליץ על מארז באמת טוב תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב i5 2500 לא מתכוון לעשות אובר קלוק אני לא ממש גיימר אבל אני אקנה איזה כרטיס מסך סבבה, משהו ממוצע - יהיה במחשב דיסק קשיח אחד כונן סידירום וכמה מאוררים איזה ספק כח אתם ממליצים לדרישות הללו? יש טעם להשקיע במותג? אשמח לשמוע המלצות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-