ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם תהיתי אם אפשר לקנות את המארזים של alienware בלבד התאהבתי בהם פשוט מבלי לקנות מהם רכיבים נוספים אבל אולי רק את המערכת קירור הנוזלית שיש להם שם שאר החומרה שהם מציעים שם ממש על הפנים פשוט בלי ציניות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמאמר הכותרת , רצוי בארץ. מצ"ב מפרט ב- PDF תאימות המידות קריטית בתודה מראש אביחי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי.. את המחשב קניתי לפני 3 שנים intel P 3.0 אז ככה.. היום הגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי דגם: SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E ועוד זיכרון OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL3 בנוסף ל512 שכבר יש לי.. עכשיו זאת השאלה שלי.. יש לי ספק מאוד מינימלי של 400W 18A MAX עכשיו אני די בטוח שהספק לא יצליח לסוחב את הכרטיס.. תנו דעתכם בעניין.. ואם אני צריך לקנות ספק חדש.. כמה יעלה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיחזיק לי CF HD4870 Q9550 ועוד חלקים חזקים??? 700 ש"ח בערך...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לקחת את ה FSP 400THN או שאני יכול להסתפק גם ב 350THN למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 Sunbeam Transformer Black CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB Western Digital WD1600JS, 160GB S-ATA II תודה רבה למי שיענה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמוע חוות דעת לפני הקניה, כאמור למחשב ממש פשוט שיעבור שדרוג בעתיד. האם הספק אמין, איכותי, שקט, עמיד? האם יש משהו טוב יותר באיזור של ה250 שקל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כוח עד 500 שקלים -אפשרי לחסוך למערכת הבאה שבתמונה: http://imageshack.us/f/832/imageeknw.jpg הדבר הכי חשוב לי בספק כוח הוא שקט! יותר מהכל ... הדבר השני הוא יהיה לו 2 יציאות pci e לכרטיסי מסך ה(בעתיד שימאס לי מהפלייסטיישן אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך ברמה סבירה להרצת משחקים לא הכי מטורפים באטלפיילד וכו) אז שלא יהיה צורך לשדרג גם את זה כמו כן המפרט הקיים עכשיו הוא חלקי ישל לי 2 הרדיסקים רגילים וכרטיס רשת pcie שקיימים אצלי כבר שימו לב את הגודל של המארז. לפי הבנתי הוא לא מגביל ממש אבל אני לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דעתכם על הספק בבקשה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28212
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש. חשבתי על ה-Antec VSP-5000. הדבר היחיד שמפריע לי בו זה כשהמחשב דולק, אז גם נדלק פס אור בצבע כחול בחזית המארז למעלה. האם אפשר לבטל אותו כשהמחשב דולק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. אה... ובלי פתח את המארז וכל זה. אני פשוט רוצה לדעת אם המתח שהספק שלי מייצר יציב ומוכן ל OC.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב!!!!!! בקיצור: ------------ מה ההבדלים באיכות רכיבים (ומבחינת רעש) - בין 2 סדרות מאותה חברה : 260 ש"ח = Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 320 ש"ח = 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem למידע נוסף מפרט PDF. מחנות פנדה. מול סדרה יקרה יותר: 300 ש"ח = 30W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ה SS בא כספק בלבד OEM וה S12II בא בקופסה. ה S12II מכיל שרוולים העוטפים את החוטים. מה העטיפה הזאת נותנת? פרטים נוספים: ---------------- קיבלתי המלצה חמה על ספק איכותי ושקט של Seasonic דגם של 430W מסדרה S12II (נחשב גם איכותי ברכיבים וגם שקט מאוד) הפסק בא בקופסה retail, יש לו מראה יפה (מתכת בצבע שחור) והחוטים שיוצאים ממנו עטופ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ומה שנשאר לי זה מארז... התקציב שלי למארז הוא 1000 שקל, כי זה מה שנשאר לי מהתקציב של המחשב... (המחשב עצמו עולה 5000 ש"ח והתקציב הכולל הוא 6000 ש"ח) עכשיו המארז צריך להיות שקט ומתאים ל-8800GTS או HD2900XT, תלוי מה אני אקח בסוף. הדגש הוא על שקט, אני לא מתכוון לעשות OC. לא חייבים לנצל את כל התקציב, אלא פשוט למצוא את המארז הכי משתלם ושקט בתקציב הנ"ל. תודה לעוזרים מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 והמאוורר האחורי שלו (הכתום) עושה הרבה רעש למרות שנאמר לי בחנות שזה מארז שקט.... האם ניתן להחליף אותו במאוורר אחר כמו זה: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_48_70&mID=344&page=spec\\?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי מחשב בן 7.5 עם ספק ג'נרי 350W, המחשב יוחלף רק בעוד כחצי שנה. הבעיה היא שכאשר ישנם ברקים, אז לפעמים (בעיקר כאשר ישנו הבהוב של התאורה) המחשב מאתחל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם: 1. להחליף לספק כח אחר שאולי יעבור גם למחשב הבא או 2. הבעיה לא בספק\לא כדאי לקנות ספק. במקרה כזה עלי לרכוש UPS. במידה והמלצת המומחים היא לקנות UPS אשמח לקבל המלצה על אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך. תקציב: 350 ש"ח לכל היותר. האם האל-פסק הבא הוא טוב ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת - יש לי את ה- HXI 1000 של CROASIR. מה ההבדל בין single rail ל-multi rail והאם יש הבדל בביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נשרף לי הספק כוח הקיים ואני מעוניין לקנות חדש התקציב הוא : עד 350 ש"ח צרכים: ספק טוב עם אחריות ארוכה ספק שקט מאד ספק שיעבוד טוב עם מחשב חדש (אני מעוניין לשדרג בקרוב מאד ללוח אם חדש ומעבד חדש) יש כרטיס מסף במחשב הקיים GFORCE 9800 GT שצורך 500 W במינימום עם כניסת 5 פינים (יש צורך שבספק יהיה חיבור ישיר אליו) איני יודע האם המארז יתאים (עד היום היה לי ספק כוח 500 W שהתאים למארז מארז די חדש בערך נקנה לפני שנה וחצי) תודה לכל העוזרים, שבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה! אני עוד מעט קונה מחשב חדש(סוף סוף)! עכשיו אני מחפש ספק כוח טוב 500W המליצו לי על TR2 אבל אתם אומרים שהוא לא טוב אז חשבתי לראות מה אתם אומרים! בתודה אור
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט לחבר שלי שקונה מחשב חדש עם E6600 (הולך לעשות OC למעבד) + לוח 8800GTS 320MN + ASUS P5B וגם TUNIQ TOWER (אם יהיה במלאי..) עכשיו אני מתלבט איזה ספק לשים לו: ENERMAX LIIBRTY 400W ב410 ש"ח או Antec TruePower Trio 430W ב395 ש"ח איזה ספק יותר טוב מבין השניים? ובכלל איזה חברה נחשבת ליותר טובה ANTEC או ENERMAX? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-