עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by shlomom,

במקרה . . . אני עומד לקבל P150. אני בטוח שהוא יותר טוב מה 6A21 + TRT400W שיש לי. אבל רציתי לשמוע גם את דעתכם. מה דעתכם על המארז Antec P150? הוא מגיע עם ספק של Antec Neo HE 430W. איך הוא יחסית להרכב של מארז וספק במחיר של 900 ש"ח? האם הוא באמת שקט? על שלושת המאווררים שלו והספק.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by oren99,

יש לי מאוורר 12 מקדימה שמכניס אוויר ומאוורר 9 שמוציא. אני רוצה להטסיף מאווררים ורוצה לדעת איזה לשים ובאיזו תצורה. אני יכול למעלה, יש חריצי איוורור. נראה לי שאפשר להוסיף גם מקדימה עוד אחד. האם אפשר לשים רק למעלה אחד שמוציא?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by RealTime,

קניתי כרטיס מסך אתמול GEFORCE 9800GT וכשנכנסים למשחק אחרי כמה דקות הוא מתרסק. הנה הספק: http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v201/index.html#tdtf והכרטיס דורש כביכול 24A על ה-12V עם מינימום 400W ספק. מה נראה לכם? כרטיס דפוק או להחליף ספק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by r1plet,

אחרי רשרוש רב בת'רדים ומה לא, להחליט על מארז עדיין מהווה קושי. אני לא אחד שמוטרד מדי מזה שאין שקט חרישי, אני מחפש במארז יופי (תאורה ולדים זה תמיד נחמד, גם חלון יכול להוסיף לעסק) ובעיקר קרור. התקציב כאמור הוא 300-360ש"ח, על מה תמליצו לי? אני מקווה שאקבל עוד הצעות חוץ מ590/690/300. ;D

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by billlgoldberg,

כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. להלן מפרט המחשב שרכשתי (הרכיבים בדרך): לוח אם Asus P5B Deluxe עם FSB שיעבור אובקלוקינג מעבד Conroe E6400 שיעבור אוברקלוקינג (ל-3000 עד 3500 מה"צ) זיכרונות Dual Channel DDR2 800MHz שיעברו גם הם אוברקלוקינג כרטיס גרפי GeForce 7600GS 256MB עם קירור פאסיבי כ-2-3 מאווררי 120 מ"מ, פלוס Scythe Ninja Plus למעבד 2 דיסקים קשיחים 7200RPM ללא כונן DVD או Floppy אם אפשר, כמה שאלות ברשותכם: 1. מה ההספק (Watt) שלדעתכם דרוש לספק כוח במחשב כזה? 2. המלצה לספק כוח יציב ואיכותי. 3. המלצה למארז בתצורת ATX Mid-Tower/Tower עם איוורור מעולה ובניה איכותית, שיחזיק לאורך זמן. אני אוהב מראה סולידי ונקי, ובתכלס אני לא באמת צריך מארז גדול (אין לי אפילו כונן 5.25 אחד!) התקציב למארז+ספק = בין 1000 ל-150…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mazoneli,

בחודש הקרוב מחירי הצאקרה ירדו לאותו סדר גודל כמו האפולו מי מהם עדיף מבחינת שקט בעיקר ונוחות עבודה בתוך המארז כעדיפות שנייה ? האם יש מארז עדיף על שני אלו באותו סדר גודל של עלות 400 ש"ח ?.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by izhark,

שלום, אני מחפש מארז לHTPC פשוט. הדרישות , לפי סדר עדיפויות: אוורור טוב (הוא יהיה במקום די חם, אולי אפילו בתוך ארון חצי סגור) קטן , הגובה חשוב יותר מהרוחב והאורך (אפשר מארז שיהיה טוב רק למיקרו ATX) איכותי (חברה מוקרת, שיחזיק לאורך זמן) זול יחסית (אם אפשר פחות מ450 שח כולל ספק, או 300 בלי ספק) שקט - לא קריטי (ביחס לHTPC) כמובן לא טרקטור, אבל לא צריך את הכי שקט שיש אפשר עם או בלי ספק, אבל בכל מקרה לא צריך ספק חזק - אפילו 300W יספיק. המחשב יהיה די מינימאלי אולי אפילו עם כרטיס מובנה גם לא צריך יותר מידי מקום להרחבות (4 דיסקים ו2 אופטים זה המקסימום שצריך אפשר אפילו פחות) ראיתח המלצות על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1061 אבל זה נראה לי יותר ממה שאני צריך בנוסף…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by xtract1,

http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecanuck-reviews/1920-gigabyte-odin-gt-550w-power-supply-review.html#post14405 תהנו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz זכרונות: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM לוח אם: Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך נוכחי: PCI Express x16: Palit Radeon X800 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262903.0 אני קונה את ה X1950 PRO , האם הספק יחזיק אותו ואת המערכת כמו שצריך? זה 230V, והנה תמונה של המדבקה עליו: http://img174.imageshack.us/my.php?image=29020063ek3.jpg

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי יש לי מארז RAIDMAX SAGGITA ודיסק קשיח WD3200AAKS. הבעיה היא שבמיקום הנוכחי של הדיסק החלון של המארז לוחץ על הכבל SATA ובכך נגרם רעש מהדיסק כשהוא קורא או כותב נתונים. מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו במארזים קודמים שהיו לי בגלל מיקום הדיסק. השאלה שלי היא אם ישנה אפשרות למקם את הדיסק במקום אחר במארז שהכבל יהיה בכיוון פנים המארז ולא בכיוון החלון. אני יודע שאפשר לקנות מגירה מיוחדת לדיסק וזה יכול לפתור את הבעיה אבל האם יש פתרון אחר במארז? כרגע הוצאתי את החלון והדיסק שקט. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. GT8800512 MB -יהיה בעיה להכניס אותו למארז ?ישאר מקום לחבר את המתח ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי ספק huntkey 700 שסחב כרטיס מסך 460GTX והפסיק, הוא מצליח לסחוב עכשיו כרטיס ATI 4500, החלפתי לו קבלים נפוחים וזה לא עוזר, יש עצה להחלפת רכיבים אחרים שאולי תעזור, אולי קבל הפוליאסטר הגדול שיושב בכניסה של המתח? דבר שני הזכרתי כבר בפורום את עניין מגני הברקים, קיבלתי לבדיקה q-protector מדגם ESP ולא מדגם VDPS, המגן הזה מתאים לאלקטרוניקה עדינה? לפחות ביחס למגנים האחרים, למרות שאין לו השהייה. ראיתי ב-EBAY מגן ברקים עם מנגנון חיסכון בחשמל, כנראה ללא השהייה, יש לו כפתור שמכבה את המגן מרחוק, הלינק; http://www.ebay.com/itm/320994547920?_trksid=p5197.c0.m619 המגן עצמו בעל שקעי schuko גרמניים, יש מתאם מגרמני לישראלי, השאלה היא על ההארקה, המתאם שראיתי בעל מגרעת אחת להארקה, למרות שב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rabbit,

quad 6600 640GB Ga- eg43m-s2h 4giga OCZ כרטיס מסך מובנה.. חשבתי על זה מה דעתכם? ואם לא המלצות יתקבלו בברכה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22809&catid=878

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחפש מארז יציב ובנוי היטב ושיראה פשוט לא אוהב את על המארזים בסגנון ה Tt.. חשבתי בכיוון של COMPUCASE CI-6A19 איך הוא? יש משהו אחר בסגנון שלו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ashand,

מחפש מארז atx ללוח atx אבל שיהיה קטן מימדים,מקום ל-7 הרדיסקים + צורב ...יותר מידי הא? יש דבר כזה מיועד ל-NAS/server

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bd,

המחשב זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON כולל 4 הרדיסקים חיבור סאטה כולל חשמל בחיבור המהיר.. הספק שהיה לי Thermaltake TR2 430W ועשה את שלו...המחשב דולק משנת 2005 ללא הפסקה הכרטיס מסך שדורש גם מתח.. עכשיו המחשב עובד על ספק גנרי עם מתאם לסאטא בחיבור 1 רציתי לקנות ספק שיתאים ויחזיק לעוד כמה שנים.. המחשב משרת אותי נאמנה... חשבתי על Corsair VS550 265 שח. האם זה מתאים? ? ראיתי עוד ספקים של אנטק. וסיסוניק. עד 350 שקל. מה הכי משתלם ומתאים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש ספק ומארז שמתאימים למחשב ביתי + פיתוח (eclipse) כרגע אני לא חושב שאצטרך כרטיס מסך (אולי בעתיד?). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים (אחד דרך DVI ואחד דרך HDMI) אני מתלבט איזה ספק אני צריך - 400 או 500. ואיזה מארז מומלץ. זה בינתיים המפרט שאני חושב עליו: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 276/270 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Idanp,

יש לי כרגע את הספק : SeaSonic 520W S12II ואני עובד 24/7 עם i7 3770k @4.4ghz ו 7850 1200/1500 עכשיו שמתי לב לאחרונה שהמתחים לא כל כך יציבים איתו והוא לא נותן בפועל את מה שאני מגדיר..האם הספק הזה אמור להחזיק בכלל ? ואם לא איזה ספק טוב מומלץ שיחזיק את המערכת במצב הנ"ל בצורה טובה ? נגיד עד 500 שח ככה.(רצויי כמה שיותר זול שיהיה טוב מספיק)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tzilber,

דעתכם על הספק בבקשה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28212

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yuval12321,

אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Blue-ThundeR,

היי היום עם CM 690 והוא מעולה איכותי אבל צפוף לי כבר.. הולך להיות שם : CORE I7 2600K+ CROSAIR H60 GIGBYTE Z68 XP UD3P 16 ג'גה HYPER X KINGSTON 1600 כרטיס מסך או 590 או 580 כרגע יש 4870 5 כוננים קשיחים מכניים + 1 SSD 256GB ספק סביב ה 1000-1200 עם אופציה להוספת כרטיס מסך. התלבטות היא ככה: Fractal Design נראה אומנם קלאסי חלק מהביקורת הצבע לא איכותי כמו בתמונות אולי אני טועה? Define XL Full-Tower Atx Black Pearl Case TT Chaser MK-I Full Tower Series Black Case נראה מושקע בעיצוב חיצוני סידור להארד דיסקים כמו שאני מחבב אבל אין לי מקום לפתוח מהחזית Element V Black Edition Full Tower Series Black Case דגם ישן מלאי מוגבל ? ANTEC אהבתי מאוד את ה HOT SWAP שיש להארד דיסקים בניה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by borisd9,

נראה מארז מעולה, אולי מישהו שיש לו את המארז יכול להביא חוות דעת עליו? הנה הפרטים: NZXT, a company built on realizing the dreams of gamers worldwide, is proud to announce the Whisper, a gaming chassis designed for the enthusiast who isnt willing to sacrifice silence for performance. The Whisper features the following cutting-edge features: Silent Performance 10mm noise dampening foam pads both side panels and the top panel, rubber grommets reduce vibration noise on the Hard Drives, and a padded PSU holder dramatically reduce acoustic levels within the chassis Maximum Expandability - Space for 9 hard drives and a total of six 5.25 bays with ample …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים