עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אין לי OC. יש לי כרטיס מסך 7600GS. מעבד E6600. מעוניין בהמלצה לספק כח הכי זול שניתן שיחזיק את המערכת בכבוד. ואולי שיאפשר לשדרג כרטיס מסך בינוני. תודה.

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים מחשב ואני צריך להתאים לו ספק כח מודולרי על מה הייתם ממליצים לי? שיהיה מודולרי יש העדפה ל5שנים אחריות וכמובן דירוג כמה שיותר גבוה SILVER/BRONZE בשביל המפרט הבא+אפציות עתידיות לשדרוג וSLI 3 דיסקים קשיחים 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK Thermaltake 890.00- דיסק Corsair FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS 2295.00- כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 670 2GB GDDR5 185.00- מאוורר למעבד CORE I7 SOCKET 2011 תודה! מה עדיף מהספקים הללו: ספק כח Seasonic M12D-850 850W…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן חברים, אני צריך המלצה לספק שקט, ההספק באמת לא חשוב (הוא יצטרך להחזיק 4 דיסקים קשיחים מאורר ובקר רייד עצמאי אין סיכוי שכל העניין הזה עובר את ה100 וואט אפילו) חשוב רק שקט ומחיר כמה שיותר נמוך, יש רעיונות? תודה!

5. Started by arkadur,

המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

יש שני דגמים כאלו הרגיל וQ-FAN מה ההבדל? האם יש ספק באותו מחיר אולי טיפה לחרוג שהוא יותר טוב ? מפרט בצד - הספק נקנה בשביל - OC לE8400 על הלוח אם Asus rampage / X48 dq6 gigabyte CF בעתיד של 4870 וזכרונות חדשים של GSKILL 2X2GB BLACK PI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. השאלות הם : 1. האם המארז שקט ואם כן עד כמה ביחס למארזים אחרים בטווח מחירים הזה ? 2. האם המארז איכותי ? 3. האם יש מארז עדיף בטווח מחירים הזה ? 4. כמה המארז קריר ביחס למחיר שלו והאם הסירקולציה שלו באמת טובה כמו שאומרים ? 5. האם המארז יתאים מבחינת מימדים למערכת שתכלול בין השאר קירור למעבד MUGAN 2 ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK Thermaltake מה ההבדלים בינו לבין הARMOR+ והאם ההבדלים שווים את התוספת? איך הARMOR בכללי? אני רוצה לקחת את מארז החוד של Thermaltake תודה!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. אני מחפש מארז איכותי וגם שנראה טוב (שחור/לבן) כולל ספק כוח חזק למפרט הבא: AMD Vision x4 Quad-Core A6-3650 Socket FM1 2.6GHz Radeon HD 6530D Box ASUS F1A75-M FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL G.SKILL 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 (X2 8GB Total) ATI - HD5670 1GB המארז צריך להיות כמה שיותר קטן, אני צפוף במקום, וכמובן איכותי כמה שאפשר. עריכה -שאלות נוספות: 1. אם אפשרי ספק כוח רגיל, זה יהיה טוב - למרות שקשה לי להאמין שיש מארז כזה עם ספק כוח סטנדרטי בגודל. 2. דיסקים קשיחים 3.5 (לא 2.5) תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. * מיועד ל-HTPC - שיהיה זול ככל הניתן אבל ברמה טובה. לא זבל גנרי ומטרטר בבקשה. * עדיף בהחלט ספק סטנדרטי אבל פתוח לרעיונות. * מפרט לא סגור - מיועד ככל הנראה למעבד entry-level אבל לא ATOM, ללא כרטיס מסך נפרד. * גם האפשרות לדיסק 2.5 אינטש בלבד באה בחשבון. * אפשר ללא מקום ל-DVD אבל רצוי. אולי SLIM יהיה פשרה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שאלה קטנה אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire Dual-X R9 280X 3GB GDDR5 קישור לאתר היצרן: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1 הדרישות של הכרטיס מסך הם 750 WATT אני רוצה להריץ את הכרטיס מסך על ספק כוח של 500 WATT דגם SS-500ET. השאלה שלי האם צריך להחליף את הספק? או שהספקת WATT שרשומה באתר היצרן היא "ליתר ביטחון" ולכן זה גבוהה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by E. Shambuzzi,

לקוח מתוך האתר של Innovision: דרישות מערכת ל GTX260 SP196: 1. A PCI-Express compliant motherboard with full size expension slot 2. 6-pin PCI Express supplementary power connector 3. Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 25A) וזה הלינק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260.html נשמע לכם הגיוני? יכול להיות שספק עם 25A סוחב את הכרטיס הזה? או שהם התחלקו על השכל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by core_i7,

core i7 920 d0 gainward gtx260 (55 nm) hdd: samsung hd103uj 1tb antec p182b וצורב מה הדרישות המינימליות של watt עבור המערכת הנ"ל? ובמידה ואני לוקח בחשבון תוספות עתידיות של דיסק קשיח נוסף או שניים וכרטיס מסך נוסף, ספק של כמה watt עלי לקחת כדי להיות עם "ראש שקט" לקראת שידרוגים עתידיים?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by mudonroad,

לאחרונה רכשתי מחשב עם המארז הנ"ל. הוא מרעיש יותר ממה שחשבתי, יש לי בחדר גם RAIDMAX APEX Black Gaming Case והוא ממש שקט לעומתו. יש דרך לגרום למארז ליהיות שקט? אולי להחליף מאוורר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מה דעתכם? Tools: phillips screwdriver, black permanent marker 1. unplug psu 2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs) 3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding 4. gently pull the power button housing from the front panel 5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing 6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too) 7. reassemble 8. enjoy

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המפרט שלי E8500, 4GB RAM 800, 320AAKS, 9600GT. פשוט חשוב לי שקט... נותן לי מוזה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by dennis14,

הגרסה המשופרת למארז המצוין של COOLERMASTER, ה - STACKER 830 הגיעה לארץ ונקראת STACKER 831. לינק דף המוצר באתר של קולרמסטר (שם מצויינים החידושים של מארז זה על פני הקודם) - http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=RC-831&other_title=0 לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5570

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש ברשותי את המארז הבא: https://www.fractal-design.com/products/cases/define/define-r5/black/ מארז נפלא, בידוד רעשים מצוין, כמות נכבדת של אוורור, מאוד מרוצה ממנו. הבעיה ששדרגתי מ 4070 ל 4080 וכפי שרואים בתמונה, ה 4070 שנכנס ב ד י ו ק במארז הנוכחי, קטן משמעותית גם באורך וגם ברוחב מה 4080 שאני מעוניין להתקין (ה 4080 באורך של כמעט 37 ס"מ!). אז אם כל הצער שבדבר ועם כל האהדה שלי למארז המשובח הזה, צריך להשתדרג. זקוק להמלצה על מארז שיכיל את ה 4080 בנוחות, מותאם לקירור מים למעבד ויכול להכיל מינימום 5 דיסקים קשיחים (רצוי 6). אשמח להמלצות. בנוסף אם יש המלצה לספק שיתאים לכרטיס מכיוון שהסיסוניק 750W שלי כבר לא מכיל…

20. Started by Goldlm,

היום לפני כשעה התפוצץ הFSP שלי ללא כל התראה מוקדמת וללא כל סיבה =\ זה קרה כשהלכתי לשניה למטבח, כשחזרתי אחי הקטן אמר לי שכל המחשבים בבית נכבו, הגעתי לחדר שלי והיה ריח של שרוף ולא הבנתי מה קרה חשבתי שהמחשב נשרף. לקחתי את הספק הג'נרי הישן שלי, הוצאתי את הFSP וחיברתי במקומו. להפתעתי, המחשב החל לפעול כרגיל, חיברתי הכל והדלקתי. הסתכלתי על הספק (אשר נראה בסדר מבחוץ) וראיתי שבתוך הספק כל הקבלים מפוצצים והנגדים שרופים, עדיין הריח השרוף נשאר בחלל החדר. הסיוט שחששתי ממנו התממש, הסיוט שבגללו קניתי את הספק הזה במקום הספק הג'נרי שהיה לי קודם וזה בא באופן כל כך לא צפוי וברגע הממש לא מתאים. בכל מקרה, אממש את האחריות שלי, (הספק בן פחות מחודש!) נקווה לטוב. זה פשוט לא נשמע טוב שספק ג'נרי פע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. +3.3V 0.5A 22.0A +-5% 50mV P-P +5V 0.3A 15.0A +-5% 50mV P-P +12V1DC 1.0A 18.0A +-5% 120mV P-P +12V2DC 1.0A 18.0A +-5% 120mV P-P -12V 0.0A 0.3A +-10% 120mV P-P +5Vsb 0.0A 2.5A +-5% 50mV P-P וזה מהאתר של החברה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=123&proid=517 אולי זו טעות? למישהו יש את ה 400PNR או 450PNR, כדי לבדוק איזה נתונים כתובים באמת על הספק? אולי זה שונה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים אני מנסה לבנות מפרט אבל מתקשה להגיע למשהו סופי וכרגע לא ברור מתי הקניה תתבצע (זה אמור להיות בקרוב כי קשה להיות בבית עם מחשב אחד). ראיתי ש SKYPC מתחילים להביא מוצרים של HIPER (הם הביאו את 2 מארזי ה MID שלהם והיום הוסיפו לאתר גם ספק מסידרת ה S הזולה). כרגע יש להם רק את דגם ה 425W במחיר מצחיק של 200 שקל http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Feature http://www.skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm איך הוא ביחס למחיר? הספק אמין או עושה בעיות כמו ספקי ה TYPE S הישנים יותר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סוף סוף החבר'ה בארגון 80 פלוס עשו עבודה רציני ובדקו את כל יחידות ה OEM של סיסוניק (אלו שמסומנות SS-ET) שימו לב לתוצאות בעצמכם- http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=60&type=2 SS-400-ET ו SS-500-ET הנמכרים בארצנו ב 275 ו 335 ש"ח בהתאמה מוסמכים למעשה ל 80+ bronze. עוד סיבה להמליץ על הספקים האלו, שהיו כ"כ מומלצים גם ככה עד היום.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. ^^^ כותרת. תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AndreY`,

9800GX2 4 GB RAM Q9450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים