עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by bd,

המחשב זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON כולל 4 הרדיסקים חיבור סאטה כולל חשמל בחיבור המהיר.. הספק שהיה לי Thermaltake TR2 430W ועשה את שלו...המחשב דולק משנת 2005 ללא הפסקה הכרטיס מסך שדורש גם מתח.. עכשיו המחשב עובד על ספק גנרי עם מתאם לסאטא בחיבור 1 רציתי לקנות ספק שיתאים ויחזיק לעוד כמה שנים.. המחשב משרת אותי נאמנה... חשבתי על Corsair VS550 265 שח. האם זה מתאים? ? ראיתי עוד ספקים של אנטק. וסיסוניק. עד 350 שקל. מה הכי משתלם ומתאים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by xtract1,

http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecanuck-reviews/1920-gigabyte-odin-gt-550w-power-supply-review.html#post14405 תהנו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roi.amitay,

אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי התמונה של הספק: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg אני רוצה לדעת אם מישו נגיד שואל אותי איזה ספק אז מה להגיד כאילו כמה וואט איזה חברה והכל.. והספק הזה יחזיק לי את הכרטיס מסך GT9500 1 ג'יגה או Palit HD4870 Sonic Dual SE 512MB תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by djelectric,

תורו של מארז תקציבי נוסף לנסות את מזלו מול התחרות הרבה שיש בשוק, האם ה-BD28 של שארקון יצליח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-sharkoon-bd28-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

7. הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לחברי הפורום שלום. חייבת לפנות לעזרתכם בנוגע לבעיה שבכותרת. נתוני המערכת שלי (אני לא מבינה גדולה בזה, מעתיקה מהמפרט כמו שהוא בחשבונית, אז אם חסר נתון רלוונטי כלשהו, אמרו לי מה בדיוק, אני אמצא ואוסיף): מארז COOLERMASTER ELITE 334 לוח ג'יגהבייט GA73PVM-S2H מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO CONROE E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למעבד 775 DUAL CORE דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב GH22HS SATA LG DVDX22 DL זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL המחשב משמש לעבודה עם תוכנות אופיס וצרכים טריוויאליים שוטפים כגון צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, סקייפ, קצת פוטושופ לפעמים. לא משמש למשחקים. למה בכלל התחלתי להתלבט בנושא של החלפת ספק כוח? קניתי המחשב לא מזמן וברגע שביצע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by izhark,

שלום, אני מחפש מארז לHTPC פשוט. הדרישות , לפי סדר עדיפויות: אוורור טוב (הוא יהיה במקום די חם, אולי אפילו בתוך ארון חצי סגור) קטן , הגובה חשוב יותר מהרוחב והאורך (אפשר מארז שיהיה טוב רק למיקרו ATX) איכותי (חברה מוקרת, שיחזיק לאורך זמן) זול יחסית (אם אפשר פחות מ450 שח כולל ספק, או 300 בלי ספק) שקט - לא קריטי (ביחס לHTPC) כמובן לא טרקטור, אבל לא צריך את הכי שקט שיש אפשר עם או בלי ספק, אבל בכל מקרה לא צריך ספק חזק - אפילו 300W יספיק. המחשב יהיה די מינימאלי אולי אפילו עם כרטיס מובנה גם לא צריך יותר מידי מקום להרחבות (4 דיסקים ו2 אופטים זה המקסימום שצריך אפשר אפילו פחות) ראיתח המלצות על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1061 אבל זה נראה לי יותר ממה שאני צריך בנוסף…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם . יש לי את המארז 6a19. והחלק התחתון שמכסה כניסות של USB(ראה תמונה) שבור,איפה מוכרים את החלק הזה?!וכמה הוא צריך לעלות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mazoneli,

בחודש הקרוב מחירי הצאקרה ירדו לאותו סדר גודל כמו האפולו מי מהם עדיף מבחינת שקט בעיקר ונוחות עבודה בתוך המארז כעדיפות שנייה ? האם יש מארז עדיף על שני אלו באותו סדר גודל של עלות 400 ש"ח ?.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TectoR,

לפני חודש חזרתי לארץ וגיליתי שהספק שלי לא עובד, בקיצור החליפו לי אותו לספק ג'נרי 400W (נשרף הקודם). אתמול הוספתי 250 ג'יגה למחשב, וזה שהתקין את ההארד דיסק אמר שהספק עלול לא להספיק. המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ s939 Gigabyte K8NF-9 nForce 4 Gigabyte 6600GT 128mb DDR III 512x2 ddr 400 RAM 250GB HD 80GB HD 30GB HD (שאותו הוצאתי בינתיים מחשש שהספק יקרוס) עכשיו מה אתם אומרים? הספק לא יחזיק את המערכת? ואם לא, על איזה ספק (כמה שיותר זול) אתם ממליצים? לא השקעה לעתיד, כלומר זה לא אמור להחזיק את המחשב הבא שאני אקנה בעוד כמה שנים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום האם יש דרך למדוד כמה הספק רכיבי המחשב צורכים? אבל צריך לשים לב לכמה דברים קטנים: 1) למדוד, ולא לחשב.. אלא ממש מדידה שאומרת נתונים מדויקים ואמיתיים, ולא תיאוריטיים. 2) אני מדבר רק על רכיבי המחשב הפנימיים, כלומר כל מה שמקבל כוח מהספק, אבל בלי הספק. (אם זה היה עם הספק, אז הייתי יכול פשוט למדוד את הזרם שנכנס אל המחשב, ואז להכפיל ב-220, ואז לקבל את ההספק של הכל - כלומר כולל הספק, אבל מעניין אותי הרכיבים הפנימיים). אני משתמש בתוכנה SIW, שיודעת לתת המון פרטים פנימיים על המחשב, אבל אני לא בטוח שהספק מודד את הפרט הזה שאני מחפש.. אז אם מישהו יודע אשמח אם תגידו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by none77,

מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by No-way,

מישהו יודע מהו המארז הגדול ביותר? הכי הכי הכי גדול...[ אבל למחשבים שנמצאים אצלך בבית] לא מחשבים ענקיים שהם כמו "בניין" מארז שיכול לשבת אצלך בבית.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Flow-Style,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני לא ידוע איזה מארז וספק לקחת.. הנה המפרט בקצרה Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX GIGABYTE GA-945P-S3 Twinmos DDR2 667 1GB X2 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD maxtor 120GB 8mb cach Sapphire ATI Radeon X1950 XT 256 mb GDDR3 VIVO, Dual DVI, PCI-Express Retail עכשיו אני ידוע שאני צריך מארז וספק ברמה גבוהה..אמרו לי שrainmax מעולים וממה שראיתי אני גם אוהב איך שהם ניראים.. המליצו לי על raidmax achiles עם ספק שבא איתו של 520W עכשיו אולי יש משהו אחר? מחיר בערך 500 שקל..600 אולי... תודה רבה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בנוסף לנושא הדיון יכול להיות שתהיה גם מערכת קירור מים בנוסף כך שאני צריך מרווח ביטחון. תקציב עד 1000 שח תודה עריכה: אלא אם כן הספק הנוכחי (hec 700w) יכול להחזיק אותה מה שלא נראה לי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. להלן מפרט המחשב שרכשתי (הרכיבים בדרך): לוח אם Asus P5B Deluxe עם FSB שיעבור אובקלוקינג מעבד Conroe E6400 שיעבור אוברקלוקינג (ל-3000 עד 3500 מה"צ) זיכרונות Dual Channel DDR2 800MHz שיעברו גם הם אוברקלוקינג כרטיס גרפי GeForce 7600GS 256MB עם קירור פאסיבי כ-2-3 מאווררי 120 מ"מ, פלוס Scythe Ninja Plus למעבד 2 דיסקים קשיחים 7200RPM ללא כונן DVD או Floppy אם אפשר, כמה שאלות ברשותכם: 1. מה ההספק (Watt) שלדעתכם דרוש לספק כוח במחשב כזה? 2. המלצה לספק כוח יציב ואיכותי. 3. המלצה למארז בתצורת ATX Mid-Tower/Tower עם איוורור מעולה ובניה איכותית, שיחזיק לאורך זמן. אני אוהב מראה סולידי ונקי, ובתכלס אני לא באמת צריך מארז גדול (אין לי אפילו כונן 5.25 אחד!) התקציב למארז+ספק = בין 1000 ל-150…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625. הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים). בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך). ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא: Enermax Liberty 400W Intel E6600 Geforce 8600GT Gigabyte P35-S3 Dell 2007fp 20" LCD ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jenia24,

תקציב 300 ש''ח הגבלה לחנות PANDAS. Compucase 6C11 Midi Tower 300W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_402_2249 SunBeam Samurai http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eltoro,

Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W) or Antec TruePower (TP) Trio 650W? נראה לי של-Enermax יש מוצרים איכותיים יותר, אך: לספק של Antec יש יחס יעילות של 85% לעומת 80% ב-Enermax Antec מגיע עם 5 שנות אחריות (אין לי מושג כמה ב-Enermax) ל-Antec יש שלוש ערוצי 12V נפרדים לעומת שניים ב-Enermax בתודה מראש על ההמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MagnuM_47,

Hi Im in New York City right now and i have to buy Power Supply for my PC I wanted to buy it from this site: www.newegg.com and i need your advice up to 85.00$ !!! Thanks everyone

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ypaul123,

היי, רציתי לדעת - יש לי את ה- HXI 1000 של CROASIR. מה ההבדל בין single rail ל-multi rail והאם יש הבדל בביצועים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים