עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי, לצערי אני צריך להחליף ספק במחשב הבא: E8400 2X2GB DDR2 800MHZ GEFORCE 210 512MB 2 כונני דיסקים (CD+DVD) 2 הארדיסקים ב-7200RPM האם ספק 400W של HEC או COOLER-MASTER יספיק למערכת הזו? אני רוצה לצאת במינימום נזק כספי :-\

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Bluemen,

שלום לכולם, אני קונה בקרוב את ה12600KF ולוח אם מסדרת Z690 יש לכם המלצות לספק כוח ומארז? אני לא מחפש מארז ענק, משהו שיהיה סבבה מתחת לשולחן אין חשיבות ליופי.. לא אוהב אורות ולא מעוניין שהחדר שלי יהפוך למועדון... ראיתי שהרבה מארזים באים עם חלון אחד שקוף, זה יכול להיות נחמד אבל מה שחשוב לי זה הביצועים שתהיה זרימה נכונה של אוויר, אולי חומרים יותר איכותיים לנידוף החום וכאלה.. על איזה ספקים אתם ממליצים? מחבר אליו גם כרטיס מסך מהמחשב הנוכחי שלא כל כך יהיה בשימוש GTX1660Super תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, אני בדרך לרכוש מחשב שישמש לעבודה משרדית נטו. אני כנראה אאלץ מסיבות כאלו ואחרות להשתמש בספק כוח מדגם POWER REBEL RB-550W. השאלה היא קודם כל, האם העובדה שהוא גנרי עשויה להיות מזיקה במחשב מסוג זה? לא אמור להיות לו שימוש מיוחד (משחקים ושות') בכ.מסך על אף שיש לו אחד יחסית מתקדם ולא Integrated. תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ISRAEL3571,

אני הולך לקנות מארז מארז באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - איך אני יודע אם יש לי חיבור כלשהו? פשוט אני מחבר את מסך הטלוויזיה למסך מחשב והמסך טלוויזיה מדגם sansui לבעזרת כבל איך אני יודע אם קיים במארז הזה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chiff,

היי אנשים קניתי כרטיס מסך חדש את ה 1900xt עכשיו במחשב יש לי ספק כוח שאיתי כבר שנתיים של antec 430 מהדור הישן בלי 12v נפרדים אלה רק בערוץ אחד כמו כן בלי חיבור pci-e אלה רק אם מתאם. עכשיו השאלה שלי היא שכתוב שהכרטיס צריך ספק של 450w השאלה היא אם כדאי לי להחליף ספק או לתת לזה לרוץ על שלי. במשחק מסוים שהמחשב היה בעומס הוא קרטע קצת לא בדקתי בעוד משחקים השאלה אם זה בגלל הספק או שיכול להיות פשוט משחק באגי. בכל אופן אני ישמח על כל דעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הספק מוציא אוויר חם מאוד וגם רריח של שרוף,זה על בדוק הריח מהספק ולא משום חלק אחר,הריח התחיל ממתי שניקיתי את המחשב עם הפן. מה צריך לעשות?ללכת להחליף?לבקש הפעם אולי ספק חזק יותר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חברה אני ראיתי שיש אין סוף סוגי מארזים ואין סוף סוגי ספקים אז אתם יכולים להמליץ לי ספק+מארז עד 850 שקל ל Q6600 AND GEFORCE 8800GT?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by djelectric,

תורו של מארז תקציבי נוסף לנסות את מזלו מול התחרות הרבה שיש בשוק, האם ה-BD28 של שארקון יצליח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-sharkoon-bd28-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

9. Started by RonCohen,

אז ככה כנראה יש לי תקלה בספק ודיברתי עם החנות והם אמרו לי שאני יכול להחליף,לשדרג לדגם אחר כי אני רוצה להוסיף GTX570\560 ככה שהמפרט יהיה ככה Core I5 750 @3.8GHz Scythe Mugen II Rev B GigaByte GA-P55M-UD2 Samsung 500GB WD 1000GB GTX 260 OC + GTX570\560 KingStone 2GBx2 לדעתי אני צריך 750W

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך מארז שקט במיוחד עד למחיר של 600 ש"ח, הכי שקט שיכול להיות. אפשר גם ללכת על מארז + ספק כח עד מחיר של 900 ש"ח - שוב בדגש על השקט, המפרט שהוא אמור להחזיק הוא: E6550 MSI P35 2X1G DDR2 667MHZ NX8800GTS 320MB HD 250G SATA 2 16M WD בתודה מראש: אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by asaff74,

שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום יש לי סכום של כ- 500 ש''ח אני מעוניין לקנות מכשיר שייגן על המחשב שלי מהפסקות חשמל.. והייתי רוצה לדעת מה יותר עדיף לקנות: אל פסק או מייצב מתח ואם אפשר,המלצות.... אני לא יודע אם צריך לומר זאת: יש לי ספק 500W בתודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לעבודה משרדית ללא למשחקים או המהרה. חשבתי על השילוב ANTEC P183 w/o PSU SEASONIC X-400FL 400W PASSIVE COOLING מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by קרמריקה,

שלום לכולם, מחפש ספק כח בתקציב הנ"ל ובאמת בלי לחרוג ממנו בכלל. כרגע ברירת המחדל שלי הוא הליברטי 500. היתרונות שלו מבחינתי הם: 22A לכל מסילת 12V ומודולריות אם יש המלצה לספק טוב יותר בסכום זהה או נמוך יותר אשמח לשמוע. לא חייב להיות מודולרי אך כמובן שזה יתרון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eins,

שלום, אחרי שיטוט ברחבי הרשת וגם בEBAY לא הצלחתי למצוא מקום שאני יכול לרכוש כבל חשמל של ספק ENERMAX קניתי את הספק לפני כמה שנים, הסדרה הזאת מאפשרות לך להוריד ולהרכיב את הכבלים של החשמל על מנת לחסוך בכבלים שלא מחוברים. האם מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש כבל עם 3 יציאות של חיבורי חשמל ? כבל אחד כלל הנראה מקצר ועuשה בעיות :\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני רוצה לקנות מארז חדש ו-UPS. זאת המערכת : Core 2 Quad Q6600 B3 ASUS P5K-E/WiFi-AP Edition (P35) Tuniq Tower 120 WD 250GB 16MB SATA2 WD2500KS WD 250GB 16MB SATA2 WD2500YS Gigabyte Geforce 6800GS 256MB OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel 2x1gb OCZ2P800R22GK 4-4-4-15 LG DVD-ROM GDR-8161B NEC DVD-RW ND-3520AW FSP 400W (Version 2.0) אני צריך מארז שיהיה מאוורר ונוח , יש לי Tuniq 120 והמארז שלי כרגע לא נסגר בנוסף אני רוצה גם UPS שיחזיק את המערכת שלמעלה עם Samsung 226BW LCD 22" Switch Edimax 8ports Modem Aztech תודה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ag43,

ספק הכח שלי מראה סימני גסיסה. יש לי ליברטי 500W פנוי. השאלה האם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (מפרט בצד, אוברקלוק בינוני) עד שאקנה ספק חדש. בנוסף מחפש המלצה לספק כח שיסחב את המערכת הנ"ל (בתוספת ה250GTS ככרטיס פיזיקה).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liorms,

הי, היכן ניתן לרכוש כבלי MOLEX "משופרים" של NZXT או APEVIA או כל כבל משופר\מסוכך? עדיפות לחנויות באזור הרצליה ופתוחות ביום שבת. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by פבלו,

שלום, אני כרגע בשלב של להחליף את הספק כוח שלי. יש לי Corsair RM1000X, אבל אני מחליף אותו בגלל coil whine. החנות מציעה לי להחליף לספק אחר מאחר וכל ה-RM1000X עוושים את הרעש הזה, לטענתם. חשבתי להשתמש בהזדמנות הזאת ולהחליף ל- Corsair RM850x 80+ Gold Fully Modular. לפי מה שהבנתי 850W אמור להספיק לי, אבל אני לא בטוח. זאת המערכת שלי: מעבד: Intel Core i7 12700K קירור: Noctua NH-D15 CPU Cooler כרטיס מסך: Gigabyte RTX 3080 Ti GAMING OC-12GD לום אם: Gigabyte Z690 AORUS PRO DDR4 זיכרון: Corsair Vengeance ProDDR 4 64G (32Gx2) 3200 מארז: Fractal Design Torrent עם 5 מאווררים ללא RGB. מאוורר אחורי: Fractal Design Fan…

21. Started by redead,

איך ניתן לעשות בדיקה לדעת עם הספק כוח עובד בסדר או שיש ורך בהחלפה שלו למשהו יותר רציני?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by rafi k,

איזה אל פסק יכול להתאים למחשב שלי:[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]לוח אם MSI B75MA-E33 הארד דיסק של SAMSUNG HD252HJ הארד דיסק Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כח Seasonic 500W ECO כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2][/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by המשוטט,

כמאמר הכותרת , רצוי בארץ. מצ"ב מפרט ב- PDF תאימות המידות קריטית בתודה מראש אביחי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.