ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיחזיק לי CF HD4870 Q9550 ועוד חלקים חזקים??? 700 ש"ח בערך...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 7850: http://www.tms.co.il/product/11434 האם הספק הזה מתאים לכרטיס: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784 המערכת המתוכננת היא i5 4440 עם 8GB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמוע חוות דעת לפני הקניה, כאמור למחשב ממש פשוט שיעבור שדרוג בעתיד. האם הספק אמין, איכותי, שקט, עמיד? האם יש משהו טוב יותר באיזור של ה250 שקל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני כרגע על המערכת הבאה: amd athlon64 3000+ venice core (1800@2160) msi k8n neo 2 platinum (bus 200@240) pqi 512mb ddr400 bba ati radeon 9700np 128mb (320/275) creative sb live! 5.1 digital maxtor 120gb 7200rpm 8mb cache seagate 20gb 5400rpm 2mb nec 3520a dvd\rw codegen 400watt silent psu שימו לב לספק... מוציא בקושי 16 אמפר במסילת ה12V... אני מתכנן להרכיב מערכת טובה לאובר על לוח DFI LP NF4 ULTRA-D שאולי גם תהנה מכרטיס מסך 7600GT. אי לכן ובהתאם לזאת, אני צריך נואשות ספק אמין ויציב, בעל לפחות 400 וואט אמיתיים (בניגוד לנביילה שיושב אצלי עכשיו במארז) התקציב שעומד לרשותי הינו 400 שקל, ראיתי בסכום הזה הרבה ספקים שנראים כטובים (יש לי ידע סביר בתחום), אבל באתי להתייעץ א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ספק כוח מחברת jnp-tech? החברה מוכרת בשוק הספקים? ומה איכות המוצרים שלהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז לHTPC פשוט. הדרישות , לפי סדר עדיפויות: אוורור טוב (הוא יהיה במקום די חם, אולי אפילו בתוך ארון חצי סגור) קטן , הגובה חשוב יותר מהרוחב והאורך (אפשר מארז שיהיה טוב רק למיקרו ATX) איכותי (חברה מוקרת, שיחזיק לאורך זמן) זול יחסית (אם אפשר פחות מ450 שח כולל ספק, או 300 בלי ספק) שקט - לא קריטי (ביחס לHTPC) כמובן לא טרקטור, אבל לא צריך את הכי שקט שיש אפשר עם או בלי ספק, אבל בכל מקרה לא צריך ספק חזק - אפילו 300W יספיק. המחשב יהיה די מינימאלי אולי אפילו עם כרטיס מובנה גם לא צריך יותר מידי מקום להרחבות (4 דיסקים ו2 אופטים זה המקסימום שצריך אפשר אפילו פחות) ראיתח המלצות על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1061 אבל זה נראה לי יותר ממה שאני צריך בנוסף…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. אה... ובלי פתח את המארז וכל זה. אני פשוט רוצה לדעת אם המתח שהספק שלי מייצר יציב ומוכן ל OC.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 והמאוורר האחורי שלו (הכתום) עושה הרבה רעש למרות שנאמר לי בחנות שזה מארז שקט.... האם ניתן להחליף אותו במאוורר אחר כמו זה: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_48_70&mID=344&page=spec\\?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi Im in New York City right now and i have to buy Power Supply for my PC I wanted to buy it from this site: www.newegg.com and i need your advice up to 85.00$ !!! Thanks everyone
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מארז לרכוש למחשב החדש,אודה לכם אם תוכלו לאזור אני מתלבט בעיקר בין השלושת המארזים האללו NZXT H440,Zalman Z9 NEO,Fractal Design Define R מאוד חשבו לי שזרימת האויר תהיה טובה או שיש לכם המלצות אחרות למאז עד 600 ש"ח המפרט שלי:I5 6600 Asus H170 pro כרטיס מסך אני מתכן לקנות rx480 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה שווה הספק הזה ? לעומת CORSAIR 700W לצורך העניין ? המחיר שלו נורא זול לעומת השאר..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תורו של מארז תקציבי נוסף לנסות את מזלו מול התחרות הרבה שיש בשוק, האם ה-BD28 של שארקון יצליח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-sharkoon-bd28-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לקחת את ה FSP 400THN או שאני יכול להסתפק גם ב 350THN למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 Sunbeam Transformer Black CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB Western Digital WD1600JS, 160GB S-ATA II תודה רבה למי שיענה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי ניידHp Envy 15j משודרג קצת. הבעיה היא שלא סגרו אותו כמו שצריך ואני התעצלתי לעשות משהו בנידון. עכשיו יש לי כמה חלקים שבורים. הכל פלסטיק - חלקים מהמארז. לקחתי את את המחשב לטכנאי שלא הצליח להשיג את החלקים החסרים מ - HP בישראל (אין במלאי). קניתי באיביי את אחד החלקים (התחתית של המארז), אבל מתברר שיש עוד חלק בפנים ששבור ואין לי מושג איזה חלק זה בכלל (מצורפות תמונות) מספר הדגם E1P04AV אם יש המלצות, אני אשמח גם להצעה למארז אחר שאפשר לדחוף בו את החלקים. (בעקרון אני מעדיף את האפשרות הזולה ביותר. אין לי לקנות נייד חדש כרגע, אבל אם זה ייצא יקר מדי, אולי זה מה שאני אעשה). לי אישית אין מושג איך למצוא מארזים שבטוח …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם תהיתי אם אפשר לקנות את המארזים של alienware בלבד התאהבתי בהם פשוט מבלי לקנות מהם רכיבים נוספים אבל אולי רק את המערכת קירור הנוזלית שיש להם שם שאר החומרה שהם מציעים שם ממש על הפנים פשוט בלי ציניות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי.. את המחשב קניתי לפני 3 שנים intel P 3.0 אז ככה.. היום הגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי דגם: SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E ועוד זיכרון OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL3 בנוסף ל512 שכבר יש לי.. עכשיו זאת השאלה שלי.. יש לי ספק מאוד מינימלי של 400W 18A MAX עכשיו אני די בטוח שהספק לא יצליח לסוחב את הכרטיס.. תנו דעתכם בעניין.. ואם אני צריך לקנות ספק חדש.. כמה יעלה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי השילוב הזה, זה במבצע מTMS אני רוכש משם את המחשב, בהתחלה רציתי ללכת על ANTEC P-100 אבל הם לא מוכרים את החברה הזו. או שיש את השילוב של Fractal Design Define R4 וספק-Seasonic S12G-650W 80+ Gold זה יקר ב50 ש"ח תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כוח עד 500 שקלים -אפשרי לחסוך למערכת הבאה שבתמונה: http://imageshack.us/f/832/imageeknw.jpg הדבר הכי חשוב לי בספק כוח הוא שקט! יותר מהכל ... הדבר השני הוא יהיה לו 2 יציאות pci e לכרטיסי מסך ה(בעתיד שימאס לי מהפלייסטיישן אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך ברמה סבירה להרצת משחקים לא הכי מטורפים באטלפיילד וכו) אז שלא יהיה צורך לשדרג גם את זה כמו כן המפרט הקיים עכשיו הוא חלקי ישל לי 2 הרדיסקים רגילים וכרטיס רשת pcie שקיימים אצלי כבר שימו לב את הגודל של המארז. לפי הבנתי הוא לא מגביל ממש אבל אני לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דעתכם על הספק בבקשה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28212
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-