עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. דרישות הכרטיס מהאתר של ATI הם: 450W אבל עם כל הספקים שיש היום לא הבנתי כ"כ מה אמיתי ומה לא האמת שגם מארז עדיין לא בחרתי ואם יש שילוב משתלם זה גם יעזור לי. בינתיים מצא חן בעיניי הNSK6500 או NSK4400 מארזים בסביבות ה200 ש"ח ולא הבנתי את ההבדלים בינהם חוץ ממה שנראה מקדימה. אם המחיר שלי בדיוני אשמח אם תתקנו אותי תודה רבה יניב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לספק שלי יש יציאת 6pin אחת, והיא מחוברת ללוח אם... קניתי כרטיס מסך חדש, וגיליתי שצריך לחבר אליו חיבור 6 pins...האם יש פיתרון כלשהו? האם החיבור בלוח אם כזה חשוב? או שאפשר לוותר עליו לטובת הכרטיס מסך? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. להלן מפרט המחשב שרכשתי (הרכיבים בדרך): לוח אם Asus P5B Deluxe עם FSB שיעבור אובקלוקינג מעבד Conroe E6400 שיעבור אוברקלוקינג (ל-3000 עד 3500 מה"צ) זיכרונות Dual Channel DDR2 800MHz שיעברו גם הם אוברקלוקינג כרטיס גרפי GeForce 7600GS 256MB עם קירור פאסיבי כ-2-3 מאווררי 120 מ"מ, פלוס Scythe Ninja Plus למעבד 2 דיסקים קשיחים 7200RPM ללא כונן DVD או Floppy אם אפשר, כמה שאלות ברשותכם: 1. מה ההספק (Watt) שלדעתכם דרוש לספק כוח במחשב כזה? 2. המלצה לספק כוח יציב ואיכותי. 3. המלצה למארז בתצורת ATX Mid-Tower/Tower עם איוורור מעולה ובניה איכותית, שיחזיק לאורך זמן. אני אוהב מראה סולידי ונקי, ובתכלס אני לא באמת צריך מארז גדול (אין לי אפילו כונן 5.25 אחד!) התקציב למארז+ספק = בין 1000 ל-150…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. GT8800512 MB -יהיה בעיה להכניס אותו למארז ?ישאר מקום לחבר את המתח ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך מארז שקט במיוחד עד למחיר של 600 ש"ח, הכי שקט שיכול להיות. אפשר גם ללכת על מארז + ספק כח עד מחיר של 900 ש"ח - שוב בדגש על השקט, המפרט שהוא אמור להחזיק הוא: E6550 MSI P35 2X1G DDR2 667MHZ NX8800GTS 320MB HD 250G SATA 2 16M WD בתודה מראש: אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Idanp,

יש לי כרגע את הספק : SeaSonic 520W S12II ואני עובד 24/7 עם i7 3770k @4.4ghz ו 7850 1200/1500 עכשיו שמתי לב לאחרונה שהמתחים לא כל כך יציבים איתו והוא לא נותן בפועל את מה שאני מגדיר..האם הספק הזה אמור להחזיק בכלל ? ואם לא איזה ספק טוב מומלץ שיחזיק את המערכת במצב הנ"ל בצורה טובה ? נגיד עד 500 שח ככה.(רצויי כמה שיותר זול שיהיה טוב מספיק)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by No-way,

מישהו יודע מהו המארז הגדול ביותר? הכי הכי הכי גדול...[ אבל למחשבים שנמצאים אצלך בבית] לא מחשבים ענקיים שהם כמו "בניין" מארז שיכול לשבת אצלך בבית.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LockOn,

היי, הפנו אותי לפה מאתר אחר עם מספר שאלות: 1) אני מעוניין לקנות את הGTX 295 ואמרו לי שאני צריך לברר אם יש לי ספק כוח של 600W לפחות... אז בדקתי ולתדהמתי גיליתי שיש לי רק 350W.. עכשיו, הספק שיש לי מצוין ואני לא רוצה להחליפו, אז מה לעשות, לקנות אחד חדש עם 600W ולמכור את הישן או שאני יכול לקנות ספק נוסף של 300W וזהו?? ואם אני יכול להוסיף עוד ספק, אז זה ידרוש לי עוד שקע חשמלי או שאני יכול את שתי הספקים בשקע אחד? 2) אמרו לי שהGTX 295 לוקח כמות עצומה של מקום (פיזי) אז עם אני ישים תמונה מישהו פה יכול לתת לי תשובה? 3) יש לי לוח אם מדגם MSI P965 NFO-F 7.1 1GLAN האם הוא מספיק חזק כדי שאוכל להלביש עליו את הGTX 295? המון תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

היי, נתקלתי במקרה בספק כוח של Enermax מדגם Naxn 450W במחיר ממש זול. הבנתי מכמה ביקורות שהוא ספק טוב וזול, וזה מספיק לי. יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קנייה של ספק? כרגע יש לי ספק ג'נרי כבר כמה שנים ובמחיר הזה לא יפריע לי להחליפו. בנוסף ראיתי שלספק כבל 4+4, זה אומר שני כבלים של 4 שאפשר לנתק ולחבר? (כי ללוח שלי יש חיבור של 4 בלבד.) והאם חיבור של כבל מאריך לכבל זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? אני מניח שהמאריך לא איכותי כמו הכבל של הספק.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפש מארז יציב ובנוי היטב ושיראה פשוט לא אוהב את על המארזים בסגנון ה Tt.. חשבתי בכיוון של COMPUCASE CI-6A19 איך הוא? יש משהו אחר בסגנון שלו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

נתחיל משאלה עקרונית, האם אפשר לקנות אל פסק ולחבר אותו לשני מחשבים ובעת הפסקת חשמל הוא יכבה את שניהם? המחשב הראשון: A64 3200 MSI K8Neo4 Platinum Geforce 6600GT 1BG RAM 1 HD 1 DVD 1 DVD/RW CRT 19" - G90FB FSP 350 THN בקרוב נכנס גם הX-Fi XtremeGamer. המחשב השני.. סתם עגלה - P2. משמש רק לקריאת דוא"ל. אני מעוניין באל פסק שיחזיק את המחשב הראשון בקלות, וגם חושב בכיוון של אל פסק שיכול להחזיק את שניהם. (תלוי במחיר/כדאיות) נקודה למחשבה: בעוד 6 חודשים אני קונה מחשב חדש - האם שווה לקנות היום אל פסק יקר יותר ע"מ שיחזיק היום את שני המחשבים הרשומים למעלה, ובעוד 6 חודשים לחבר אותו למחשב הראשון פה + העתידי (ארבע ליבות, כרטיס DX10) או שעדיף לקנות אל פסק אחד לשני המחשבים הקיימים ובעתיד אחד …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המליצו לי על מארז ASUS VINTO עם ספק ZUMAX 400 W על פני מארז וספק 400 W של HEC . אמור להיות שם מאורר שאפשר להכניס למצב טורבו במצב שהמחשב מתחמם יותר . על HEC ( לא גנרי ) ראיתי ביקורות טובות , על ZUMAX כמעט שלא , ויש גם הטוענים שהוא גנרי , מוזר לי שעל HEC יש שנה אחריות , ועל ZUMAX יש 3 .... ? תודה על היעוץ יניב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shlomom,

במקרה . . . אני עומד לקבל P150. אני בטוח שהוא יותר טוב מה 6A21 + TRT400W שיש לי. אבל רציתי לשמוע גם את דעתכם. מה דעתכם על המארז Antec P150? הוא מגיע עם ספק של Antec Neo HE 430W. איך הוא יחסית להרכב של מארז וספק במחיר של 900 ש"ח? האם הוא באמת שקט? על שלושת המאווררים שלו והספק.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Flow-Style,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני לא ידוע איזה מארז וספק לקחת.. הנה המפרט בקצרה Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX GIGABYTE GA-945P-S3 Twinmos DDR2 667 1GB X2 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD maxtor 120GB 8mb cach Sapphire ATI Radeon X1950 XT 256 mb GDDR3 VIVO, Dual DVI, PCI-Express Retail עכשיו אני ידוע שאני צריך מארז וספק ברמה גבוהה..אמרו לי שrainmax מעולים וממה שראיתי אני גם אוהב איך שהם ניראים.. המליצו לי על raidmax achiles עם ספק שבא איתו של 520W עכשיו אולי יש משהו אחר? מחיר בערך 500 שקל..600 אולי... תודה רבה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by omerha,

היי, לא הצלחתי למצוא תשובה האם יש למארז הזה פילטרים לסינון אבק? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5363

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by cheese_lover,

האל פסק הבא יחזיק למפרט הזה: מסך syncmaster710n של samsung מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 399 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ₪ 455 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ₪ 24 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ₪ 326 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ₪ 1590 1…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לאחר בניית המחשב נשאר החלק שאיתו אני עוד לא סגור והגיע הזמן לסגור ולהזמין במיוחד שהמחשב הקודם החזיר את נשמתו בגלל הספק והקרור מצורף המפרט האם המארז והספק יספיקו אא להחליף אותם .....להתאמץ ולהחליף ל6A21 את המארז , ואת הספק ללברטי יש לציין שכבר אני במקסימום של הסכום של המחשב (5500 ש"ח ) - קונה בלוג'יק. תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף ספק כוח במחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 לשם קניית כרטיס מסך טוב. ראיתי את זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ENP450AST זה מתאים למארז? וכמה מסובך להתקין אותו בעצמי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yuval12321,

אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ashand,

מחפש מארז atx ללוח atx אבל שיהיה קטן מימדים,מקום ל-7 הרדיסקים + צורב ...יותר מידי הא? יש דבר כזה מיועד ל-NAS/server

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by moshe88,

בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TectoR,

לפני חודש חזרתי לארץ וגיליתי שהספק שלי לא עובד, בקיצור החליפו לי אותו לספק ג'נרי 400W (נשרף הקודם). אתמול הוספתי 250 ג'יגה למחשב, וזה שהתקין את ההארד דיסק אמר שהספק עלול לא להספיק. המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ s939 Gigabyte K8NF-9 nForce 4 Gigabyte 6600GT 128mb DDR III 512x2 ddr 400 RAM 250GB HD 80GB HD 30GB HD (שאותו הוצאתי בינתיים מחשש שהספק יקרוס) עכשיו מה אתם אומרים? הספק לא יחזיק את המערכת? ואם לא, על איזה ספק (כמה שיותר זול) אתם ממליצים? לא השקעה לעתיד, כלומר זה לא אמור להחזיק את המחשב הבא שאני אקנה בעוד כמה שנים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eltoro,

Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W) or Antec TruePower (TP) Trio 650W? נראה לי של-Enermax יש מוצרים איכותיים יותר, אך: לספק של Antec יש יחס יעילות של 85% לעומת 80% ב-Enermax Antec מגיע עם 5 שנות אחריות (אין לי מושג כמה ב-Enermax) ל-Antec יש שלוש ערוצי 12V נפרדים לעומת שניים ב-Enermax בתודה מראש על ההמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by chiff,

היי אנשים קניתי כרטיס מסך חדש את ה 1900xt עכשיו במחשב יש לי ספק כוח שאיתי כבר שנתיים של antec 430 מהדור הישן בלי 12v נפרדים אלה רק בערוץ אחד כמו כן בלי חיבור pci-e אלה רק אם מתאם. עכשיו השאלה שלי היא שכתוב שהכרטיס צריך ספק של 450w השאלה היא אם כדאי לי להחליף ספק או לתת לזה לרוץ על שלי. במשחק מסוים שהמחשב היה בעומס הוא קרטע קצת לא בדקתי בעוד משחקים השאלה אם זה בגלל הספק או שיכול להיות פשוט משחק באגי. בכל אופן אני ישמח על כל דעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.