עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by קרמריקה,

שלום לכולם, מחפש ספק כח בתקציב הנ"ל ובאמת בלי לחרוג ממנו בכלל. כרגע ברירת המחדל שלי הוא הליברטי 500. היתרונות שלו מבחינתי הם: 22A לכל מסילת 12V ומודולריות אם יש המלצה לספק טוב יותר בסכום זהה או נמוך יותר אשמח לשמוע. לא חייב להיות מודולרי אך כמובן שזה יתרון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eltoro,

Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W) or Antec TruePower (TP) Trio 650W? נראה לי של-Enermax יש מוצרים איכותיים יותר, אך: לספק של Antec יש יחס יעילות של 85% לעומת 80% ב-Enermax Antec מגיע עם 5 שנות אחריות (אין לי מושג כמה ב-Enermax) ל-Antec יש שלוש ערוצי 12V נפרדים לעומת שניים ב-Enermax בתודה מראש על ההמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dor123,

שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BAR - moah,

שלום חברים ! יש לי מחשב בן 7.5 עם ספק ג'נרי 350W, המחשב יוחלף רק בעוד כחצי שנה. הבעיה היא שכאשר ישנם ברקים, אז לפעמים (בעיקר כאשר ישנו הבהוב של התאורה) המחשב מאתחל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם: 1. להחליף לספק כח אחר שאולי יעבור גם למחשב הבא או 2. הבעיה לא בספק\לא כדאי לקנות ספק. במקרה כזה עלי לרכוש UPS. במידה והמלצת המומחים היא לקנות UPS אשמח לקבל המלצה על אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך. תקציב: 350 ש"ח לכל היותר. האם האל-פסק הבא הוא טוב ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי חברים עשיתי רכישה של מחשב דרך SKYPC אך לצערי אין להם במלאי את המארזים של NZXT :\ והם הציעו לי את המארז RAIDMAX NINJA השאלה אם הוא טוב ? זה המפרט שיורכב בתוכו כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W אם יש לכם הצעות יותר טובות למארז עד 500 600 שקל בבקשה תציעו לי..

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ag43,

ספק הכח שלי מראה סימני גסיסה. יש לי ליברטי 500W פנוי. השאלה האם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (מפרט בצד, אוברקלוק בינוני) עד שאקנה ספק חדש. בנוסף מחפש המלצה לספק כח שיסחב את המערכת הנ"ל (בתוספת ה250GTS ככרטיס פיזיקה).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by djelectric,

תורו של מארז תקציבי נוסף לנסות את מזלו מול התחרות הרבה שיש בשוק, האם ה-BD28 של שארקון יצליח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-sharkoon-bd28-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

9. שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מורן-85,

היי לכולם!! מעוניין בחוות דעת ו/או המלצות לגבי המארזים שרשמתי בכותרת!! חשוב לי החלון בצד, שקט, סידור כבלים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ORrrr,

יש פה מישהו עם המארז הנל, שיכול לתת ביקורת לגבי הרעש שבוקע מהמארז? הוא נחשב שקט מספיק או שדי רועש? אני אשמח לתשובה בהקדם כי אני רוצה להזמין את המארז הזה הוא מאוד קורץ לי תודה מראש, אור.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הספק מוציא אוויר חם מאוד וגם רריח של שרוף,זה על בדוק הריח מהספק ולא משום חלק אחר,הריח התחיל ממתי שניקיתי את המחשב עם הפן. מה צריך לעשות?ללכת להחליף?לבקש הפעם אולי ספק חזק יותר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש איזו דרך להשתמש בו ולא לזרוק אותו? פשוט חבל ספק מעולה.... אולי איזה מפצל או משהו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אחרי שעברתי על כל הסטיקי וחיפשתי תשובות (אך לא מצאתי) אני שואל כאן: (במידה ויש תשובות ופיספסתי , אני מתנצל מראש ואודה להפנייה לתשובות) 1.אחרי שעברתי מפרטים רבים של ספקים לא הבנתי איך מחושבת כמות הזרם שהספק מוציא (אמפרים) במסילות 12 וולט , ראיתי מספר ספקים שיש להם 2,3,4 מסילות של 12V+ כאשר נניח שלכל אחת יש 18 אמפר ,הסכום הכולל אינו כפולה של האמפר במס' המסילות אלא פחות. 2.ראיתי באתר של PCP&C שהם נוקטים בעמדה אחרת טוענים שמסילה אחת יציבה ומרוכזת עדיפה על מס' מפוצלת (משיקולי ניצול של המערכת). אם כן , מה עדיף? מס' מסילות מפוצלות או מסילה אחת? (כאשר ההשוואה היא על אותה כמות זרם שיוצאת בסה"כ) 3.בנוסף באתר של PCP&C , הם מציינים שמודולריות של ספקים למרות הנוחות היא ח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. נראה שאני זקוק למארז חדש, כרגע עם Antec One. שדרגתי שילוש כולל קירור נוזלי - Antec Mercury 120. הקירור החדש לא נכנס למארז שלי, לא מאחור כי זה צר מדי, ולא מלמעלה כי חיבור הלוח (GA-Z390-UD) לספק נמצא למעלה והרדיאטור חוסם את הגישה לחיבור הזה. מקווה שהסברתי כמו שצריך. אשמח להמלצה על מארז Full ATX רחב מספיק וזול יחסית. מתכנן לרכוש בהקדם האפשרי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני רוצה לקנות מארז חדש ו-UPS. זאת המערכת : Core 2 Quad Q6600 B3 ASUS P5K-E/WiFi-AP Edition (P35) Tuniq Tower 120 WD 250GB 16MB SATA2 WD2500KS WD 250GB 16MB SATA2 WD2500YS Gigabyte Geforce 6800GS 256MB OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel 2x1gb OCZ2P800R22GK 4-4-4-15 LG DVD-ROM GDR-8161B NEC DVD-RW ND-3520AW FSP 400W (Version 2.0) אני צריך מארז שיהיה מאוורר ונוח , יש לי Tuniq 120 והמארז שלי כרגע לא נסגר בנוסף אני רוצה גם UPS שיחזיק את המערכת שלמעלה עם Samsung 226BW LCD 22" Switch Edimax 8ports Modem Aztech תודה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חברה אני ראיתי שיש אין סוף סוגי מארזים ואין סוף סוגי ספקים אז אתם יכולים להמליץ לי ספק+מארז עד 850 שקל ל Q6600 AND GEFORCE 8800GT?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, קניתי כ.מסך Sapphire R9 280x Vapor-X וכשהגיע גיליתי שצריך בשבילו שני חיבורים של 8 פינים. אצלי יש רק 2x6pin בלי ה 6+2. מה ניתן לעשות ?? לא באייבורי ולא בKSP מוכרים מתאמים וכבלים של ספקי כוח, בעוד חנות מקומית אמרו שאין להם. בחנות שאני מתכנן לשדרג דרכה את המעבד הציעו לקנות כבר ספק כוח חדש כדי לחסוך כאב ראש עכשיו וגם בעתיד. המפרט הנוכחי והשדרוג העתידי: core i3-2100 -->>> שדרוג ל i5 3470/ i7 3770 radeon 6870 hd --> שדרוג ל sapphire r9 280x vapor-x 8gb ram 1333/1600mhz ssd 840 120gb samsung 500gb 7200 rpm HDD Antec Earthwatts 500w PSU ----> דרוש שדרוג ? העניין הוא כזה: אם אצטרך לשדרג ספק כוח, סביר להניח שאצטרך להתפשר ולקנות את המעבד הזול יותר i5 3470…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים. אני מחפש ספק כח חדש , לאחר ששלי נפח את נשמתו היום. דרישות : 400W שחור מאורר 120 לכיוון פנים המארז מחברה רצינית (כמובן) דברים רצויים : מודולריות כמה שיותר מוסלב שקט תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…

22. Started by DrStyle,

הזמנתי מחשב, והיה מתוכנן CM690 +2 מאווררים אז המוכר הציע לי את הTEMPEST באותו מחיר, והסכמתי אחרי זה הסתכלתי קצת באינטרנט והגעתי למסקנה שהCM690 פחות רועש ויותר סולידי כזה.. אז החלטתי לקחת אותו בראש שקט ואמרתי למוכר לשנות.. בקיצור, אם אני מקבל את שניהם באותו מחיר, מה עדיף לקחת? אם לקחת בחשבון רעש (למרות שהמוכר אמר שהNZXT לא מרעיש בכלל) וגם האור הכחול יכול להפריע בלילה ולא נראה לי שיש כל כך חשיבות בין ה5 מאווררים של CM690 ל6 של NZXT בקיצור כבר דיי שיגעתי את המוכר.. ועכשיו אני עם ההזמנה של CM690.. להשאר? נ.ב למי שיש CM690.. הוא נראה ממש לא משהו? כי לפי מה שראיתי הוא נראה פשוט רצח..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

יש את הספק הזה שמתאים לרכב: http://www.mini-box.com/M4-ATX?sc=8&category=13 הוא מקבל מתח בין 6v-30v האם לפי מה שרואים בנתונים שלו: http://resources.mini-box.com/online/PWR-M4-ATX/PWR-M4-ATX-manual.pdf האם ניתן לחבר לו בצורה פשוטה ונוחה יחסית שנאי כזה: http://www.mini-box.com/110w-12v-8-5A-AC-DC-Power-Adapter?sc=8&category=13 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ShahafH,

תראו אני מתכוון לקנות את הספק הבא: http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=8633 השאלה שלי האם הוא יכול להכנס למארז שלי? כרגע יש לי ג'נרי פשוט.. ושמתי לב שבתמונה רואים שהמאוורר למעלה למרות והמאוורר בג'נרי באחד מצלעות המארז? איך אני יכול להראות לכם האם זה מתאים בגודל ובעוד דברים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by chiff,

היי אנשים קניתי כרטיס מסך חדש את ה 1900xt עכשיו במחשב יש לי ספק כוח שאיתי כבר שנתיים של antec 430 מהדור הישן בלי 12v נפרדים אלה רק בערוץ אחד כמו כן בלי חיבור pci-e אלה רק אם מתאם. עכשיו השאלה שלי היא שכתוב שהכרטיס צריך ספק של 450w השאלה היא אם כדאי לי להחליף ספק או לתת לזה לרוץ על שלי. במשחק מסוים שהמחשב היה בעומס הוא קרטע קצת לא בדקתי בעוד משחקים השאלה אם זה בגלל הספק או שיכול להיות פשוט משחק באגי. בכל אופן אני ישמח על כל דעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים