ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז antec sonata 3 והתחדשתי בדיסק קשיח חדש, אך לשם חיבור שלו אני צריך ברגים ייעודיים למארז. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג אותם? אחרת זה חתיכת סרט...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Case........: NZXT switch 810 אני מחפש ספק בין 1200-1300W בעתיד הוספת עוד כרטיס ודברים נוספים לכן אצטרך משהו חזק. כרגע יש לי 1200 ברונזה של HEC שגמר את הסיפור אחרי ששירת אותי 5 שנים. תקציב 1000-1300 שקל חשבתי אל אלו מה דעתכם? הצעות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=21293 http:…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! המפרט שלי הוא: 6300 asrock (לוח אם שעולה ב KSP 550 ש"ח) 1GB X 2 TWINMOS 667 X1900GT 256 MB מארז של ציפטק ביג טייפון ועוד 3 מאורררים למארז . איזה ספק עדיף ליברטי 400 W או ליברטי 500 W ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 7850: http://www.tms.co.il/product/11434 האם הספק הזה מתאים לכרטיס: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784 המערכת המתוכננת היא i5 4440 עם 8GB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז יציב ובנוי היטב ושיראה פשוט לא אוהב את על המארזים בסגנון ה Tt.. חשבתי בכיוון של COMPUCASE CI-6A19 איך הוא? יש משהו אחר בסגנון שלו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בניית המחשב נשאר החלק שאיתו אני עוד לא סגור והגיע הזמן לסגור ולהזמין במיוחד שהמחשב הקודם החזיר את נשמתו בגלל הספק והקרור מצורף המפרט האם המארז והספק יספיקו אא להחליף אותם .....להתאמץ ולהחליף ל6A21 את המארז , ואת הספק ללברטי יש לציין שכבר אני במקסימום של הסכום של המחשב (5500 ש"ח ) - קונה בלוג'יק. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק huntkey 700 שסחב כרטיס מסך 460GTX והפסיק, הוא מצליח לסחוב עכשיו כרטיס ATI 4500, החלפתי לו קבלים נפוחים וזה לא עוזר, יש עצה להחלפת רכיבים אחרים שאולי תעזור, אולי קבל הפוליאסטר הגדול שיושב בכניסה של המתח? דבר שני הזכרתי כבר בפורום את עניין מגני הברקים, קיבלתי לבדיקה q-protector מדגם ESP ולא מדגם VDPS, המגן הזה מתאים לאלקטרוניקה עדינה? לפחות ביחס למגנים האחרים, למרות שאין לו השהייה. ראיתי ב-EBAY מגן ברקים עם מנגנון חיסכון בחשמל, כנראה ללא השהייה, יש לו כפתור שמכבה את המגן מרחוק, הלינק; http://www.ebay.com/itm/320994547920?_trksid=p5197.c0.m619 המגן עצמו בעל שקעי schuko גרמניים, יש מתאם מגרמני לישראלי, השאלה היא על ההארקה, המתאם שראיתי בעל מגרעת אחת להארקה, למרות שב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום עם CM 690 והוא מעולה איכותי אבל צפוף לי כבר.. הולך להיות שם : CORE I7 2600K+ CROSAIR H60 GIGBYTE Z68 XP UD3P 16 ג'גה HYPER X KINGSTON 1600 כרטיס מסך או 590 או 580 כרגע יש 4870 5 כוננים קשיחים מכניים + 1 SSD 256GB ספק סביב ה 1000-1200 עם אופציה להוספת כרטיס מסך. התלבטות היא ככה: Fractal Design נראה אומנם קלאסי חלק מהביקורת הצבע לא איכותי כמו בתמונות אולי אני טועה? Define XL Full-Tower Atx Black Pearl Case TT Chaser MK-I Full Tower Series Black Case נראה מושקע בעיצוב חיצוני סידור להארד דיסקים כמו שאני מחבב אבל אין לי מקום לפתוח מהחזית Element V Black Edition Full Tower Series Black Case דגם ישן מלאי מוגבל ? ANTEC אהבתי מאוד את ה HOT SWAP שיש להארד דיסקים בניה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מארז מהדגם NZXT H230 Glossy White בגודל של ((195mm (W) x 447mm (H) x 502mm (D) קניתי קירור מים arctic liquid cooler 240 והמארז קטן קטן מדי אשמח לעזרה. לוח אם: gigabyte h110-s2h ספק כוח: fsp hyper s 500w
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע למה הP180 מוגדר כמידי ?? לפי המידות שלו הוא בדיוק כמו הSHARK של TT והוא מוגדר Full Tower ?? מישהו יודע אם הטייפון של TT נכנס אליו? ומה לגבי ה8800GTX ??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחירים מאד טובים על שתי החברות הנ"ל ואשמח להמלצה על מארז שקט (דגש על שקט). המליצו לי על ה-Selio 500 של קולר מאסטר: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm ועל מארז של Thermaltakeדגם BACH VX: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=5521 אשמח להמלצות נוספות על מארזים שקטים של שתי החברות הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל משאלה עקרונית, האם אפשר לקנות אל פסק ולחבר אותו לשני מחשבים ובעת הפסקת חשמל הוא יכבה את שניהם? המחשב הראשון: A64 3200 MSI K8Neo4 Platinum Geforce 6600GT 1BG RAM 1 HD 1 DVD 1 DVD/RW CRT 19" - G90FB FSP 350 THN בקרוב נכנס גם הX-Fi XtremeGamer. המחשב השני.. סתם עגלה - P2. משמש רק לקריאת דוא"ל. אני מעוניין באל פסק שיחזיק את המחשב הראשון בקלות, וגם חושב בכיוון של אל פסק שיכול להחזיק את שניהם. (תלוי במחיר/כדאיות) נקודה למחשבה: בעוד 6 חודשים אני קונה מחשב חדש - האם שווה לקנות היום אל פסק יקר יותר ע"מ שיחזיק היום את שני המחשבים הרשומים למעלה, ובעוד 6 חודשים לחבר אותו למחשב הראשון פה + העתידי (ארבע ליבות, כרטיס DX10) או שעדיף לקנות אל פסק אחד לשני המחשבים הקיימים ובעתיד אחד …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במקרה . . . אני עומד לקבל P150. אני בטוח שהוא יותר טוב מה 6A21 + TRT400W שיש לי. אבל רציתי לשמוע גם את דעתכם. מה דעתכם על המארז Antec P150? הוא מגיע עם ספק של Antec Neo HE 430W. איך הוא יחסית להרכב של מארז וספק במחיר של 900 ש"ח? האם הוא באמת שקט? על שלושת המאווררים שלו והספק.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה מארז לרכוש למחשב החדש,אודה לכם אם תוכלו לאזור אני מתלבט בעיקר בין השלושת המארזים האללו NZXT H440,Zalman Z9 NEO,Fractal Design Define R מאוד חשבו לי שזרימת האויר תהיה טובה או שיש לכם המלצות אחרות למאז עד 600 ש"ח המפרט שלי:I5 6600 Asus H170 pro כרטיס מסך אני מתכן לקנות rx480 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת אני חוסך למחשב חזק ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי מארז כזה... אם אפשר להביא דף מידע על מארזים שתביאו יהיה יותר טוב....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GT8800512 MB -יהיה בעיה להכניס אותו למארז ?ישאר מקום לחבר את המתח ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי רשרוש רב בת'רדים ומה לא, להחליט על מארז עדיין מהווה קושי. אני לא אחד שמוטרד מדי מזה שאין שקט חרישי, אני מחפש במארז יופי (תאורה ולדים זה תמיד נחמד, גם חלון יכול להוסיף לעסק) ובעיקר קרור. התקציב כאמור הוא 300-360ש"ח, על מה תמליצו לי? אני מקווה שאקבל עוד הצעות חוץ מ590/690/300. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מתלבט בין שני המארזים האלו. חיפשתי עליהם הרבה באינטרנט וגם בפורום ומצאתי הרבה תוצאות אבל הן לא ענו באופן חד משמעי על כל השאלות שהיו לי והיו גם הרבה דעות מנוגדות אז חשבתי לפתוח דיון חדש כדי לקבל אולי תשובות יותר עדכניות אחרי שיותר אנשים קנו את המארז ויוכלו לתת חוות דעת טובה יותר. למשל, לא הצלחתי להבין אם בCM690, העובדה שהספק נמצא למטה ולא למעלה זה נחשב כיתרון או כחיסרון? הבנתי בנוסף שהרבה התלוננו על בעיה שאחד המאווררים מתחיל לזמזם אחרי כמה זמן? כמה זה מעצבן\מקשה שהכפתורים שלו נמצאים בצד ימין של המארז עבור אלה שמניחים את המארז מצד ימין של השולחן? לגבי הGuardian, הוא אמנם נראה קצת מצועצע אבל האם הוא באמת טוב? חלק מהאנשים כתבו כאן שהוא אפילו …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה יחזיק ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-