עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Blue-ThundeR,

היי היום עם CM 690 והוא מעולה איכותי אבל צפוף לי כבר.. הולך להיות שם : CORE I7 2600K+ CROSAIR H60 GIGBYTE Z68 XP UD3P 16 ג'גה HYPER X KINGSTON 1600 כרטיס מסך או 590 או 580 כרגע יש 4870 5 כוננים קשיחים מכניים + 1 SSD 256GB ספק סביב ה 1000-1200 עם אופציה להוספת כרטיס מסך. התלבטות היא ככה: Fractal Design נראה אומנם קלאסי חלק מהביקורת הצבע לא איכותי כמו בתמונות אולי אני טועה? Define XL Full-Tower Atx Black Pearl Case TT Chaser MK-I Full Tower Series Black Case נראה מושקע בעיצוב חיצוני סידור להארד דיסקים כמו שאני מחבב אבל אין לי מקום לפתוח מהחזית Element V Black Edition Full Tower Series Black Case דגם ישן מלאי מוגבל ? ANTEC אהבתי מאוד את ה HOT SWAP שיש להארד דיסקים בניה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by billlgoldberg,

כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לי מחירים מאד טובים על שתי החברות הנ"ל ואשמח להמלצה על מארז שקט (דגש על שקט). המליצו לי על ה-Selio 500 של קולר מאסטר: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm ועל מארז של Thermaltakeדגם BACH VX: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=5521 אשמח להמלצות נוספות על מארזים שקטים של שתי החברות הנ"ל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roi.amitay,

אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

נתחיל משאלה עקרונית, האם אפשר לקנות אל פסק ולחבר אותו לשני מחשבים ובעת הפסקת חשמל הוא יכבה את שניהם? המחשב הראשון: A64 3200 MSI K8Neo4 Platinum Geforce 6600GT 1BG RAM 1 HD 1 DVD 1 DVD/RW CRT 19" - G90FB FSP 350 THN בקרוב נכנס גם הX-Fi XtremeGamer. המחשב השני.. סתם עגלה - P2. משמש רק לקריאת דוא"ל. אני מעוניין באל פסק שיחזיק את המחשב הראשון בקלות, וגם חושב בכיוון של אל פסק שיכול להחזיק את שניהם. (תלוי במחיר/כדאיות) נקודה למחשבה: בעוד 6 חודשים אני קונה מחשב חדש - האם שווה לקנות היום אל פסק יקר יותר ע"מ שיחזיק היום את שני המחשבים הרשומים למעלה, ובעוד 6 חודשים לחבר אותו למחשב הראשון פה + העתידי (ארבע ליבות, כרטיס DX10) או שעדיף לקנות אל פסק אחד לשני המחשבים הקיימים ובעתיד אחד …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shlomom,

במקרה . . . אני עומד לקבל P150. אני בטוח שהוא יותר טוב מה 6A21 + TRT400W שיש לי. אבל רציתי לשמוע גם את דעתכם. מה דעתכם על המארז Antec P150? הוא מגיע עם ספק של Antec Neo HE 430W. איך הוא יחסית להרכב של מארז וספק במחיר של 900 ש"ח? האם הוא באמת שקט? על שלושת המאווררים שלו והספק.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המערכת שלי היא: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Case........: NZXT switch 810 אני מחפש ספק בין 1200-1300W בעתיד הוספת עוד כרטיס ודברים נוספים לכן אצטרך משהו חזק. כרגע יש לי 1200 ברונזה של HEC שגמר את הסיפור אחרי ששירת אותי 5 שנים. תקציב 1000-1300 שקל חשבתי אל אלו מה דעתכם? הצעות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=21293 http:…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dor123,

שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לחברי הפורום שלום. חייבת לפנות לעזרתכם בנוגע לבעיה שבכותרת. נתוני המערכת שלי (אני לא מבינה גדולה בזה, מעתיקה מהמפרט כמו שהוא בחשבונית, אז אם חסר נתון רלוונטי כלשהו, אמרו לי מה בדיוק, אני אמצא ואוסיף): מארז COOLERMASTER ELITE 334 לוח ג'יגהבייט GA73PVM-S2H מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO CONROE E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למעבד 775 DUAL CORE דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב GH22HS SATA LG DVDX22 DL זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL המחשב משמש לעבודה עם תוכנות אופיס וצרכים טריוויאליים שוטפים כגון צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, סקייפ, קצת פוטושופ לפעמים. לא משמש למשחקים. למה בכלל התחלתי להתלבט בנושא של החלפת ספק כוח? קניתי המחשב לא מזמן וברגע שביצע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bd,

המחשב זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON כולל 4 הרדיסקים חיבור סאטה כולל חשמל בחיבור המהיר.. הספק שהיה לי Thermaltake TR2 430W ועשה את שלו...המחשב דולק משנת 2005 ללא הפסקה הכרטיס מסך שדורש גם מתח.. עכשיו המחשב עובד על ספק גנרי עם מתאם לסאטא בחיבור 1 רציתי לקנות ספק שיתאים ויחזיק לעוד כמה שנים.. המחשב משרת אותי נאמנה... חשבתי על Corsair VS550 265 שח. האם זה מתאים? ? ראיתי עוד ספקים של אנטק. וסיסוניק. עד 350 שקל. מה הכי משתלם ומתאים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Flow-Style,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני לא ידוע איזה מארז וספק לקחת.. הנה המפרט בקצרה Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX GIGABYTE GA-945P-S3 Twinmos DDR2 667 1GB X2 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD maxtor 120GB 8mb cach Sapphire ATI Radeon X1950 XT 256 mb GDDR3 VIVO, Dual DVI, PCI-Express Retail עכשיו אני ידוע שאני צריך מארז וספק ברמה גבוהה..אמרו לי שrainmax מעולים וממה שראיתי אני גם אוהב איך שהם ניראים.. המליצו לי על raidmax achiles עם ספק שבא איתו של 520W עכשיו אולי יש משהו אחר? מחיר בערך 500 שקל..600 אולי... תודה רבה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by xtract1,

http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecanuck-reviews/1920-gigabyte-odin-gt-550w-power-supply-review.html#post14405 תהנו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mazoneli,

בחודש הקרוב מחירי הצאקרה ירדו לאותו סדר גודל כמו האפולו מי מהם עדיף מבחינת שקט בעיקר ונוחות עבודה בתוך המארז כעדיפות שנייה ? האם יש מארז עדיף על שני אלו באותו סדר גודל של עלות 400 ש"ח ?.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי התמונה של הספק: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg אני רוצה לדעת אם מישו נגיד שואל אותי איזה ספק אז מה להגיד כאילו כמה וואט איזה חברה והכל.. והספק הזה יחזיק לי את הכרטיס מסך GT9500 1 ג'יגה או Palit HD4870 Sonic Dual SE 512MB תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by No-way,

מישהו יודע מהו המארז הגדול ביותר? הכי הכי הכי גדול...[ אבל למחשבים שנמצאים אצלך בבית] לא מחשבים ענקיים שהם כמו "בניין" מארז שיכול לשבת אצלך בבית.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by biton161,

מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 7850: http://www.tms.co.il/product/11434 האם הספק הזה מתאים לכרטיס: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784 המערכת המתוכננת היא i5 4440 עם 8GB. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זה יחזיק ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TectoR,

לפני חודש חזרתי לארץ וגיליתי שהספק שלי לא עובד, בקיצור החליפו לי אותו לספק ג'נרי 400W (נשרף הקודם). אתמול הוספתי 250 ג'יגה למחשב, וזה שהתקין את ההארד דיסק אמר שהספק עלול לא להספיק. המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ s939 Gigabyte K8NF-9 nForce 4 Gigabyte 6600GT 128mb DDR III 512x2 ddr 400 RAM 250GB HD 80GB HD 30GB HD (שאותו הוצאתי בינתיים מחשש שהספק יקרוס) עכשיו מה אתם אומרים? הספק לא יחזיק את המערכת? ואם לא, על איזה ספק (כמה שיותר זול) אתם ממליצים? לא השקעה לעתיד, כלומר זה לא אמור להחזיק את המחשב הבא שאני אקנה בעוד כמה שנים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך מארז שקט במיוחד עד למחיר של 600 ש"ח, הכי שקט שיכול להיות. אפשר גם ללכת על מארז + ספק כח עד מחיר של 900 ש"ח - שוב בדגש על השקט, המפרט שהוא אמור להחזיק הוא: E6550 MSI P35 2X1G DDR2 667MHZ NX8800GTS 320MB HD 250G SATA 2 16M WD בתודה מראש: אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by r1plet,

אחרי רשרוש רב בת'רדים ומה לא, להחליט על מארז עדיין מהווה קושי. אני לא אחד שמוטרד מדי מזה שאין שקט חרישי, אני מחפש במארז יופי (תאורה ולדים זה תמיד נחמד, גם חלון יכול להוסיף לעסק) ובעיקר קרור. התקציב כאמור הוא 300-360ש"ח, על מה תמליצו לי? אני מקווה שאקבל עוד הצעות חוץ מ590/690/300. ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Tolik21,

היי אני מתלבט איזה מארז לרכוש למחשב החדש,אודה לכם אם תוכלו לאזור אני מתלבט בעיקר בין השלושת המארזים האללו NZXT H440,Zalman Z9 NEO,Fractal Design Define R מאוד חשבו לי שזרימת האויר תהיה טובה או שיש לכם המלצות אחרות למאז עד 600 ש"ח המפרט שלי:I5 6600 Asus H170 pro כרטיס מסך אני מתכן לקנות rx480 תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.