ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ולצערי אין לי את המתאמים ל- CD-ROM, אשר צריך להרכיב אותם על ה- CD-ROM וכך להכניס אותו למארז. האם יש למישהו אשר בבעלותו המארז הזה, זוג מתאמים כאלה שהוא יכול לוותר עליהם, אני מחפש את המתאמים האלה בנרות ולא מוצא. אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר שלו נמצא למעלה..זאת אומרת שצריך פתח ב"גג" של המארז,ואין לי כזה...הוא יחנק ככה ולשים אותו הפוך נראה לי מטומטם כי הוא סתם ימשוך אויר חם מהמארז אליו...מה עושים? זה הספק: http://tms.co.il/product/4576/enlarge
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני קונה את המחשב הבא: לוח אם Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L מארז מחשב NZXT M59 דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS זכרון Kingston HyperX KHX8500D2K2/4G דיסק קשיח חיצוני WD דגם My Book Essential נפח 1000GB מאוורר למעבד The rmaltake V1 CL-P0401 Retai צורב LG GH22LS50 DVDx22 כמובן שלמחשב יהיה מחובר כל הציוד הבסיסי ההיקפי יחובר כניראה עוד הארדיסק מעבר לאלה הנמצאים ואולי יתתווסף בעתיד כרטיס מסך לתוכן HD השאלה שלי היא מה צריך להיות הספק של ספק כח (אני לא הולך על ג'נרי אלא על חברה ידועה) שיחזיק את המערכת? תודה מראש, דימה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי ביקורת שקראתי, בה סיקרו את סונטה 2 ובין השאר השוו בינו לבין ה"אורגינל", הבנתי שההבדלים היחידים הם בחורי איוורור נוספים. הגודל הוא אותו גודל וכך גם המאווררים. אם כך, למה כדאי לקנות סונטה 2 (מלבד הספק כוח הטוב יותר)?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HEC 400W HEC-400TRT - 260 VS FSP Real 400W 60GN Noise Killer - 225
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לHTPC שלי בסלון אל-פסק, הדרישה ממנו שיכבה את המחשב בצורה מסודרת וברגע שיחזור החשמל יחזיר אותו לפעולה(זה דיי חשוב...). כמו כן אני רוצה גם לחבר לאל-פסק גם את הנתב האלחוטי שאם הוא כבר נמצא שם שישאר גם הוא מוגן. המערכת היא מערכת פשוטה של מעבד אינטל E5200, יש לו 2 כונני 2TB פנימים ועוד כונן 4TB חיצוני (אשמח גם את הכונן החיצוני לחבר לאל-פסק), כרטיס מסך פשוט ATI 6540HD, בגדול הספק כוח הוא 380W אבל לא נראה שזאת הצריכה האמיתי של המערכת. אחרי שחפרתי ההתלבטות שלי היא בין הBR900GI ל BR550GI איזה מהם יספיק לשימוש שלי ויחזיק את המערכת? (בגדול הבנתי שחברה הכי מומלצת וטובה בתחום היא APC אבל אם יש לכם המלצות לאל-פסקים אחרים שמתאים לדרישה אני אשמח...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לשמוע את דעתכם.. אני צריך מארז כמה שיותר קר, ושקט בוא זמנית. אין הגבלת תקציב למארז.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למארז שוכב שימוקם בסלון, המחשב יהיה מחשב מולטימדיה שעיקר שימושו יהיה למשחקים וסרטים. המעבד יהיה intel core i5 760 כרטיס מסך 460 gtx או hd5850 אין בעיה של מקום ויש חשיבות ליופי המארז רצוי אלגנטי ולא מקושקש. אם צריך לחרוג בתקציב אני מוכן בתנאי שזה באמת יהיה שווה את זה ... אני גם מתכוון לשדרג את המחשב בעוד כ3-4 שנים ואני אשמח אם לא אצטרך להחליף את המארז בשל בעיות של תאימות לחומרה חדשה או גודל (כרטיס מסך ארוך מידי)... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב את החומרה הישנה שלי (i7 920, לוח אם X58 וכו'...) למחשב עבור הגיס שלי. הוא מספק את הספק כוח של סיסוניק. המחשב הנוכחי שלו נמצא מאחורי טלוויזיה בסלון, שקרובה לחדר שינה (דירה קטנה מאוד). המלצתי לו אם כבר מרכיבים מחשב 'חדש', עדיף להשקיע במארז נורמאלי ובמיוחד כמה שיותר שקט. המרחק בין המחשב לספה בסלון הוא בערך 2 מטר ומהמחשב למיטה בערך מטר וחצי. אז חשוב שהמארז יהיה שקט ככל שניתן. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. עדיפות לחנות TMS. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה עם המפרט החדש שלי, הספק שלי HEC WIN+ 700W לא מצליח לספק מספיק חשמל או שאני לא הבנתי משהו, המחשב מבצאה ריסטים בעת מאמץ או כשהספק כוח מתחמם יותר מידי. המפרט הנוחכי: מעבד - SB I7 2600K קירור למעבד - NOCTUA NH-D14 לוח אם - MSI P67 GD53 זיכרונות - KINGSTON 2X4GB 1333MHZ CL9 כרטיס מסך - TWINTECH GTX560TI 1GB GDDR5 בגרסת ATT כרטיס פיזיקה - PALIT 8800GT 512MB GDDR3 כונן קשיח - SAMSUNG 1TB F3 SATA2 מארז - THERMALTAKE V9 230MM+3X120MM ספק כוח - HEC WIN+ 700W ------------------------------------------------------------------- עכשיו בעצם השאלה איך הספק הזה לא מצליח להחזיק את המפרט שלי ? ראוי לציין שאין כרגע OC בשום חלק במחשב חוץ מי מצב הTURBO של המעבד, אני לא כל כך מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati hd4870 toxic edition (מה אתם אומרים עליו דרך אגב?) http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 באתר למעלה יש רשימה של ספקים שמומלצים בשביל הכרטיס הנ"ל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx בספקים של Seasonic מופיע SS-500HM ו- SS-550HT מה ההבדל בין HM, HT, ET? (אם קיים בכלל הבדל)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני בדרך לרכוש מחשב שישמש לעבודה משרדית נטו. אני כנראה אאלץ מסיבות כאלו ואחרות להשתמש בספק כוח מדגם POWER REBEL RB-550W. השאלה היא קודם כל, האם העובדה שהוא גנרי עשויה להיות מזיקה במחשב מסוג זה? לא אמור להיות לו שימוש מיוחד (משחקים ושות') בכ.מסך על אף שיש לו אחד יחסית מתקדם ולא Integrated. תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בספק המון אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפרק אותו ממש ולנקות שם זה לא יגרום לבעיות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב לי הקירור בתוך המארז שיהיה מוגן מאבק ושקט הדגמים שאני מתלבט הם: http://skypc.co.il/pl_product~HTC-1K514-A2~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HTC-1K614-A1~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~PC-B25B~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~P182~6~0.htm
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין. כל מי שמתלבט איזה ספק כח לבחור למערכת שלו - מומלץ לקריאה לפני. שווה אולי אפילו לצרף לסטיקי: http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3413&p=1
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך הספק הזה איכותי ? זה לא מודולרדי ואני לא צריך.. חרטבונה! דרך אגב הוא 80+ SILVER
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פסח שמח כולם =) אני צריך המלצה למארז HTPC שוכב, שקט וקטן. הבת דודה ראתה את הגודל של ה-2084 של אנטק ואמרה שהיא רוצה משהו בחצי מהגודל שלו... ועוד שאלה קטנה, לא בדקתי יותר מדי אבל מארזים קטנים כל כך מקבלים גם לוחות אם וקירורים קטנים בהתאם לא? תודה על העזרה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דגם מארז למחשב חדש שאני קונה (רצוי כמה שיותר קטן). במארז יהיו 3-4 כונני HD וכונן SSD אחד וכן צורב. במערכת יהיה רק כרטיס מסך אחד - אך הוא צריך להיות מספיק גדול להכיל את כרטיסי המסך העתידיים (כיום יש לי NVIDIA GTX 970). חשוב נושא האוורור והקירור של הרכיבים הפנימיים (מאווררים להכנסה והוצאת אויר) וכן יציאות נוחות מקדימה ואחורה (USB, למיקרופון ואוזניות). פירוק והרכבה נוחים וקלים. אין צורך בגימיקים, אורות במארז... כיום אני משתמש ב Poseidon. חשבתי על מארז Define R5 Black. בנוסף אני זקוק להמלצה לספק איכותי למחשב - פרט לרכיבים שרשומים למעלה - כרטיס מסך מתקדם אחד. חשבתי על antec 650w 80 plus bronze. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני רוצה מארז חדש.. עכשיו יש לי פוסידון של ג'יגה בייט.. מה עדיף לי? 690 או HAF ולמה... טנקס..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-