ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק טובים למערכת הזאת: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ASUS M2N-E WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 חשבתי לקחת בהתחלה את ה- P180 בגלל שאני רוצה מארז שקט מאוד ומאוורר טוב ואת הENERMAX LIBERTY 400 אבל קראתי פה שהספק לא מתאים למארז בגלל שהכבלים שלו לא ארוכים מספיק.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לפני שבוע כרטיס מסך HD5850 שאמור לתמוך בספקי 500W , אבל .. מאותו יום שהתקנתי את הכרטיס אני מקבל ריסטרסטס ומסכים כחולים כשאני רואה סרטונים או משחק משחקים. ניסיתי להחזיר לכרטיס הישן שלי ולראות שזה לא חוזר ואכן הבעייה נפתרה. התקשרתי לחנות שבה נקנה המחשב לשאול אם הספק באמת אמור לתמוך בכרטיס והתשובה שלהם הייתה שכן זה אמור לתמוך אבל למרות שזה ספק 500 יכול להיות שהוא נותן רק 300 . עכשיו אני שואל את עצמי WTF? אני בונה לעצמי מפרט במחשב בוחר ספק 500 משקיע את הכסף והם אומרים שיכול להיות שהוא נותן רק 300 מזה אומר איך זה בכלל יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: E4300 שייקנה ביחד עם הספק כוח לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: TWIN 512*2 DDR2533 כרטיס מסך: 7600GT עם אוברקלוק יש לי עכשיו במחשב ספק כוח ג'נרי נראלי 400W והמחשב נמצא באובר גם לכרטיס מסך. אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת שלי + שידרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך 8600 שייצא בקרוב... לא משהו מעבר לכך. חשבתי על הENERMAX NOISETEAKER מה אתם אומרים? יספיק?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש יחסית זמן עד שאני קונה מחשב אני פשוט מתלבט לגבי מארז. כמה דברים שחשובים לי מאוד - שהמארז בכללי יהיה מקורר טוב, לא משהו משוגע פשוט מקורר טוב תחת לחץ ועבודה ומשחקים כבדים. דבר שני חשוב לי שלא יהיה לי באלגן בפנים וצפוף, אני גם ככה לא משתמש בהרבה רכיבים התוכנית שלי זה לקנות iCore 5 או אולי AMD באיזור אוקטובר, מלווה בכרטיס מסך חזק אחד בלבד, הארד דיסק 1, וזהו לא משהו מעבר. חשבתי על כמה דגמים, אני אשמח לשמוע אנשים שיש להם או היה להם ניסיון אם המארזים האלה, כי ביקורות באינטרנט אפשר לקרוא עד מחר... עדיף לשמוע מישהו שיש לו או שניסה. אוקיי כמה מארזים שחשבתי עליהם : Coolermaster Cosmos S Lian Li A71 Antec 1200 אלה בינתיים עלו לי לראש, חשוב להדגיש שאני לא מתכוון לעשות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על 2 מארזים עם ספק 430W של SS מכיוון שאין ברשת פרטים על המארז של TMS השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המארז ומה יותר עדיף? האם יש לTMS חיבור של MATX והאם הוא TOOLLESS? האם המארז מגיע עם כבלים לחיבור היציאות הקדמיות ועם ברגים מתאימים לחיבור החומרה השונה? האם יש לו חלון צד? על הRAIDMAX יש מלא מידע אז אם מישהו יוכל לשפוך אור על המארז של TMS אני אודה לו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשביל להחזיק CROSSFIRE של HD2900XT לקחת בחשבון שצריך שני חיבורים של 8 פינים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הספק הזה איכותי ? זה לא מודולרדי ואני לא צריך.. חרטבונה! דרך אגב הוא 80+ SILVER
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתבלט בין הספקים - M12II-520 - י 435 ש"ח. HX 520W' -י 540 ש"ח. MODU82+ 525W (הדגם של W625 קיבל EC ב SPCR אבל הם מדגישים שציון הוא ספציפי) - 540 ש"ח. באתר של אנרמקס יצא גרסה 2.0.שעדיין לא בארץ. ECO 80+ 500W (שמודשג במיוחד ב SPCR מצד שני הוא לא מודולרי) - י 425 ש"ח כל הספקים מספיק חזקים למחשב שלי. מה שחשוב(לפי סדר החשיבות) הוא - 1. שקט ! וכמה שיותר. הFSP400pnr רועש בשבילי. 2. מחיר. 3. מודולריות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני מצאתי מארז קטן מדליק כזה ואני רוצה להשתמש בו הבעיה שצריך למקם את הספק במקום אחר והוא צריך להיות קטן הספק אמור להחזיק לוח בעל CHIPSET 780G ושתהיה לו אופציה לכרטיס מסך מכובד נאמר 4870 בעתיד אשמח לקבל המלצות לספקים רגילים יעודים ללוח אם שציינתי לעיל וזאת במידה וספק קטן יהיה יקר מידי אני אפתח אשנה ספק בגודל רגיל שאמור לעשות את העבודה תודה לכל העונים gov
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה איכותי ושקט, ללא אבק ועמיד בילדים עד כמה שניתן. תקציב 500~, אכפת לי שיהיה עם קוים נקיים מבחינה אסטטית. תודה רב לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
באם ספק כח 1000 W והתפוקה שלו 82% האם זה אומר שהוא צורך 820W ? או זה תלוי ברכיבים שמותקנים במחשב ? לנותן תשובה הסבר למה הוא חושב כך ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תוכל להמליץ לי על ספק כוח חדש בסביבות ה300 שח למערכת הזאת: כרטיס מסך - geforce 9600GT מעבד - אינטל Core 2 Duo 8500 לוח אם - Gigabyte ga-ep45-ds3l זכרון 2gb תודה מראש :-)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק הזה טוב??? עד איזו מערכת הוא יחזיק?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 ועוד שאלה......אני רואה לאחרונה בהרבה ספקים שיש שתי מסילות 12V........כאילו 12V1 ו12V2 ועל כל אחת 18A זה אומר שיש שה"כ 36A???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בעוד כחודש אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם הספק שלי מספיק למפרט החדש מעבד - I5 4670k לוח אם - gigabyte GA-Z87M-D3H 8 גיגה ראם כרטיס מסך hd 7970 dual x ספק - seasonic s12II 520W יספיק? ואם לא, לאיזה ספק כדאי לי לשדרג?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. זה דיון שני שלי היום אני מקווה שזאת לא בעייה(אני פשוט רוצה להיות בטוח שהכל ילך מושלם :[ ) אוקי לבקשה: אני מחפש מארז, העדפה לשחור שיגיע עם מאוורר או שניים(ז''א שיהיה לו קירור..לא משהו חזק, אבל לא לפחות זרימת אוויר נורמאלית), עם חלון צד שקוף ושיתאים ל8800-GTS עד נגיד 500-550 שקל. עכשיו במקרה שיש כזה מארז רק שמגיע עם ספק של400 או יותר, ושאכן יכול להחזיק מערכת עם 8800GTS אז התקציב יכול להיות עד 750-800, בשהתחשב בכך שאז אני לא אצתרך לשלם 450 של ה400W ליברטי של enremax. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ספק במפרט בכותרת שהוא קנה בארץ? או חנות בארץ שמוכרת ספק במפרט הנל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לHTPC שלי בסלון אל-פסק, הדרישה ממנו שיכבה את המחשב בצורה מסודרת וברגע שיחזור החשמל יחזיר אותו לפעולה(זה דיי חשוב...). כמו כן אני רוצה גם לחבר לאל-פסק גם את הנתב האלחוטי שאם הוא כבר נמצא שם שישאר גם הוא מוגן. המערכת היא מערכת פשוטה של מעבד אינטל E5200, יש לו 2 כונני 2TB פנימים ועוד כונן 4TB חיצוני (אשמח גם את הכונן החיצוני לחבר לאל-פסק), כרטיס מסך פשוט ATI 6540HD, בגדול הספק כוח הוא 380W אבל לא נראה שזאת הצריכה האמיתי של המערכת. אחרי שחפרתי ההתלבטות שלי היא בין הBR900GI ל BR550GI איזה מהם יספיק לשימוש שלי ויחזיק את המערכת? (בגדול הבנתי שחברה הכי מומלצת וטובה בתחום היא APC אבל אם יש לכם המלצות לאל-פסקים אחרים שמתאים לדרישה אני אשמח...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. איזה ספק כח עדיף corsair rm1000 או corsair ax860i מצד אחד הRM מגיע עם 1000W אבל הAX מגיע עם רמת יעילות גבוה יותר חיפשתי בכל מיני אתרים אבל אין תשובה, עזרה בבקשה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש דגם מארז למחשב חדש שאני קונה (רצוי כמה שיותר קטן). במארז יהיו 3-4 כונני HD וכונן SSD אחד וכן צורב. במערכת יהיה רק כרטיס מסך אחד - אך הוא צריך להיות מספיק גדול להכיל את כרטיסי המסך העתידיים (כיום יש לי NVIDIA GTX 970). חשוב נושא האוורור והקירור של הרכיבים הפנימיים (מאווררים להכנסה והוצאת אויר) וכן יציאות נוחות מקדימה ואחורה (USB, למיקרופון ואוזניות). פירוק והרכבה נוחים וקלים. אין צורך בגימיקים, אורות במארז... כיום אני משתמש ב Poseidon. חשבתי על מארז Define R5 Black. בנוסף אני זקוק להמלצה לספק איכותי למחשב - פרט לרכיבים שרשומים למעלה - כרטיס מסך מתקדם אחד. חשבתי על antec 650w 80 plus bronze. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספציפית המגן הזה נראה מבטיח עם "הגנה נגד ברקים, נחשולי מתח והגנה מפני מתח נמוך" ... "וניתוק דו קוטבי להגנה מלאה". השאלה אם הוא מקיים? הוא עולה פחות מחצי מה-Q-Proterctors / רטפון שהומלצו כאן בדיונים דומים בעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלו םלכולם, אני שוקל לקנות מארז למחשב חדש, ורוצה מארז שנוח לשימוש, לא יקר וגם בכל פילטר אבק ניתן לשטיפה. כרגע יש לי את ה Comucase 6A19 ואני מרוצה, אבל חשבתי לגוון. הצעות באותה סביבת מחיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הP190 יכלול מאורר 200MM ! מהצד ועוד שלושה 120MM! לא רק זה,הוא יתמוך/יכלול שתי ספקים!! מקור: http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=812&Itemid=0&limit=1&limitstart=1 לעוד תמונות: :o
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-