ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום למבינים. מבקש המלצה למארז וספק שקטים במיוחד,המחשב הולך לעמוד בסטודיו להקלטת סאונד. כל שאר החלקים נבחרו כבר. רמת הדציבלים הכי חשובה,הספק אמור להיות לפחות 500W REAL. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
לפי ההיגיון שלי, ככל שהספק יותר חזק, הוא פחות מתחמם (לאותה רמת הספק), ולכן המאוורר צריך לעבוד פחות חזק, וזה הופך אותו לשקט יותר. האם יש אמת בהיגיון הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את המארז שלי (עדיין שוקל את העיניין) ורוצה לרכוש משהו חדש יש לי 2 דרישות ברזל ממארז והייתי שמח להמלצות: - כל המאווררים המכניסים אויר צריכים להיות מפולטרים (כולל הספק אם מותקן בתחתית) - רמת איוורור מעל הממוצע, אני מתעסק עם מערכת חמה יחסית וכנראה בעתיד הקרוב מערך כרטיסים כפול * אם יש מקום להתקין רדיאטור משולש זה בונוס אבל לא חובה התקציב לא ממש משנה, כלומר אם יש מארז שיענה על הדרישות ויעלה 500 אני לא אשלול, מאוד גמיש בעניין. עד עכשיו שמתי עין על כמה מארזים: 1. Silverstone RV-02B-E 2. Silverstone FT-02B 3. Corsair CC700D 4. והזול ביותר אם כי לא מצאתי בארץ עדיין Lancool PC-K63 חשבתי להביא מחו"ל בהתחלה אבל משלוח של משהו ששוקל כמה קילוגרמים טובים עולה …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט טכנאי מעבד AMD X4 965 כרטיס מסך hd 5850 1g asus לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE זכרונות 2X Kingston ספק נוכחי Antec 350W אני כמעט בטוח שהוא נישרף ... אני צריך המלצה לספק טוב שיחזיק תמערכת כמו שצריך תקציב 300ש'ח- חריגה 50 ש'ח (-:
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מאחר וכל האפשרויות מצביעות על כך שזו אשמת הספק שלי שהמחשב מת מידי פעם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המפרט בפרופיל. איזה ספק יתן לי את הבטחון של להריץ את המערכת שלי בלי למות גם אם אני אוסיף עוד כמה כוננים קשיחים? כמובן שהייתי מעדיף לשלם כמה שפחות, אבל אם צריך להוציא 400-450, נעמוד בזה.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
^ רשמים Antec LanBoy Air - למישהו יש נסיון? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הAURORA 3D והוא מעצבן אותי מאז שקניתי אותו, אני מרגיש שעשיתי טעות שקניתי אותו. המארז רועש מדי לטעמי, מאוורר אך מכניס הרבה אבק בגלל סירקולציה לא מאוזנת (2 מאווררים שמוציאים ו1 שמכניס), גבוה ומצועצע מדי. יכול להיות שכל זה נובע מזה שהטעם שלי טיפה השתנה אז החלטתי לקנות מארז חדש. הדרישות: -צבע: עם עדיפות גבוהה לשחור -איוורור סביר עם עדיפות מיקום המאווררים מקדימה ומאחורה מאחר והמארז יעמוד בתוך תא בשולחן העבודה. -איזולציה טובה מאבק (כמה שיותר טובה) -הכי שקט שאפשר (האאורורה נמצא 120 סנטימטר מהמיטה על שולחן העבודה והמארז החדש יעמוד ממש צמוד למיטה ככה שהשקט היא התכונה הכי חשובה לי) -חומר: עדיף אלומיניום -מראה: לא מצועצע, בלי לדים או חלונות ושגובהו לא יעלה על 49 ס"מ. (…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בתהליך של הרכבת מפרט. מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, בגבולות תקציב הגיוניים. המפרט: מעבד: interl core i3-2100 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro rev.2 לוח אם: intel cold lake dh67cl הארד-דיסק: wd 500GB green אין כרטיס מסך יעודי, אבל כן יחובר כרטיס קול (פנימי) . האם מארז compucase 6t + ספק 400W יהיו מספיק שקטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי, הייתי שמח לקבל חוות דעת על המאז Lancool Midi Tower PC-K60B Black. חשוב לי מאוד שיהיה שקט. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מלפני כ-4 שנים. בגדול, אין לי בעיה כלשהי עם המחשב מבחינת חומרה (הוא מריץ כל מה שאני זקוק לו כרגע וללא בעיות מיוחדות, כך שאני לא מתכנן כרגע לשדרגו), מלבד בעיה אחת: רעש, המון רעש! המארז מעולם לא הצטיין בקירור אופטימלי ושמר על טמפרטורות יחסית גבוהות, וגם היה מעט רועש. הבעיה היא שבזמן האחרון הוא החל להרעיש באופן יוצא דופן, ככל הנראה בעקבות מחלה כלשהי של ה-Zalman 8700, ולכן אני נדרש לעשות מעשה. במידה ולמישהו יצא להתנסות עם המארז הזה (Mozart VC4001SNS), האם אפשר לטפל בנושא הקירור/רעש ע"י פתרון קירור כלשהו (Scythe Ninja 3, למשל) או שכבר כדאי להחליף למארז חדש (היום אני כבר לא זקוק ל-HTPC, כך שזה כנראה יהיה משהו בכיוון של CoolerMaster 690 II או Lancool K62B…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש הוחלט כבר על כרטיס מסך GEFORCE 570GTX על לוח ומעבד עדיין לא הוחלט יהיו 2 הארדיסקים פנימיים בתוך המחשב וצורב אחד. מחפש מקסימום איוורור ומצד שני מקסימום שקט מתלבט בין 3 סוגים: THERMALTAKE AEROCOOL COOLMASTER http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=42 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=16 זהו מה כדאי???? אם יש למישהו זמן לעשות בשבילי השוואות אני אשמח בקשר לתקציב עד 600 שקל רק למארז ספק כוח כבר יש תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני סוף סוף קונה מארז חדש אחרי 3 שנים עם הCM 334 שכבר מתחיל להתפרק אחרי המוד שעשיתי לו. קונה בRSM. מבקש את עזרתכם במציאת הפתרון המושלם לבעיית הגודל של הNH-D14 שמגיע אלי השבוע, ולפי הנתונים שלו לא ניכנס במארז שלי הCM334. יש כמה מארזים ששמתי אליהם עין ורוב הסיכויים שאני ייקח את הV9 BE שיחסית זול ומציעה אחלה דברים. אבל כאן הבעיה עם הNH-D14. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1097 הV9 פשוט מארז מושלם לדעתי, יפה ובעל סירקולציה מעולה. אינה דיון קצר שמצאתי בנושא, לפי מה שהם אומרים אני יהיה חייב להוריד את מאוורר ה23 ס"מ הצדדי בשביל הNH-D14. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=654669 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1608 …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon II X4 640 Corsair CX430 Sapphire HD5770 Kingston 2x2GB DDR2 800MHz Value Gigabyte MA74GM-S2 לא מתוכנן OC. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום אני שוב צריך עזרה בבחירת הספק המערכת כוללת Intel Sandy Bridge Core I5 2500, Socket 1155, 6MB, 95W, 3.3GHz, Box Asus P8H67 B3, H67 Chipset, Socket 1155 Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 KVR1333D3N9/4G Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata 2, F3 HD103SJ Antec P183 GigaByte Radeon 6950 2GB DDR5, Retail Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black קודם כל, כמה Watt אני צריך בשביל המערכת? (לא מתוכנן OC, המחשב לשימוש כללי וישאר פועל גם בשעות הלילה) חשוב לי גם כי הספק היה שקט. התקציב שלי הוא עד 450 (גמיש, אבל עדיף לחסוך) כמובן שאני צריך את עזרתכם, המלצתכם על ספק מתאים מ IQPC שם אני בונה לעצמי את המפרט. באתחלה בחרתי ב Antec 620W - HCG 620 אבל הוא יהיה במלאי רק ב סוף החודש,…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום. חדש בתחום - אנא סבלנותכם (: סיימתי להתקין הכל במארז המדובר, ומקידמת המארז (שם נמצאים שתי יציאות USB 3), יוצאים כבלים שהם ממש "רגילים" - ז"א שהם לא דומים לשאר חוטי ה USB. אני מניח שכבר הבנתם בדיוק למה אני מתכוון, ולכן אעצור כאן (הניסיון להסביר את עצמי לא צולח (: הפתרון היחידי שנראה הגיוני, הוא שאני אמור לחבר את כבלי ה USB3 הללו לאחורי המארז! למקום בו נמצא ה IO Shield ז"א. הזוי, או שאני טועה?! יש פתרונים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לדעת בדיוק מהידע האישי שלכם לגבי המארז של ANTEC דגם DF85 וספק של Quattro 850 בעיה כספית ברוך השם אין רק צריך את חוות דעתכם לגבי שני הפריטים הללו אשמח לתגובה ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה: השאלה שלי היא: כמה וואט של הספק אני צריך למערכת הזו ? חשוב לציין שיש תיכנון לOC והאם הספק Corsair CX500W Active PFC 12cm Fan יספיק למערכת הזו או שצריך להביא אחד יותר חזק ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני מתכנן קניית מחשב, i5 2400 quad core Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 אין כרטיס מסך נוסף (אשתמש בזה שעל המעבד), אין משחקים, אין אובר-קלוק. לכן אין דרישה להספק גבוה אך אני מעוניין בספק איכותי ושקט. המחשב נשאר דלוק כל היום ולכן הייתי אני מעוניין בספק "יעיל" - אחד שיצרוך כמה שפחות חשמל בזמן מנוחה. תקציב - עד 500 ש"ח. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת חוות דעת שלכם בנוגע לקניה האחרונה שלי אל פסק Advice דגם PRV850 . האם הוא מתאים למחשב שלי? * אל-פסק נקנה מחברת ivory , לפני קניה נציג תמיכה שלהם אמר לי שזה מתאים . המפרט שלי: ATI Radeon 5850 TOXIC Intel Core 2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz @ 3166MHz ZEROTHERM NIRVANA NV120 PREMIUM - קירור. G.SKILL DDR2 4096MB 900MHZ CL4 PI-BLACK CoolerMaster Real Power Pro 550W PSU CoolerMaster HAF 932 - מארז GIGABYTE GA-P45-UD3P intel P45 ULTRA DUEABLE 3 OS Windows 7 Ultimate תודה והמשך יום טוב , איציק.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות IQPC וקניתי כ"מ ורציתי גם ספק כוח אז מישהו המליץ לי על ANTEC NEO ECO 520W אבל לא היה להם במלאי אז הם לקחתי את HEC WIN+ POWER 500 ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו הם אמרו לי שאם הוא עושה בעיות אני יחזיר אותו ולא תיהיה בעיה בקיצור להחליף ולקנות ספק יותר איכותי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צרי מארז שקט וקריר שיתאים לי גם לכרטיס מסך בסדר גודל של GTS 450 GTZX460 HD5770 וכו'...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז: antec nsk2480 ורציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו את : Scythe Yasya האם הקירור הנ"ל יכול להכנס לתוך המארז?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
זה הספק כח שיש לי, האם זה מספיק עבור מחשב עריכה עם כרטיס מסך 570?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הספק הזול ביותר שאפשר, אין לי בעיה להיכנס למעט סיכון למערכת כי היא ישנה. האם הספק הזה יספיק? FSP FSP300-60HCN OEM המפרט שלי: (במחשבון הכח של אנרמקס המפרט דורש 231W) Intel Quad Q6600 GO 2.4Ghz 2GB 800Mhz DDR2 RAM Intel DG31PR Motherboard דיסק קשיח סאטא2 רגיל GT220 תודה!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. מארז הוא Corsair 800D וספק הכוח הוא Corsair AX858850. האם מערך זה דורש כבל מאריך עבור הכבל ה 8 פינים ללוח האם? המארז הזה גדול וארוך ואני רוצה להכין עצמימראש במקום שאתקע ואאלץ להמתין למשלוח של כבל זה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-