עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אוףף מתיי כבר יגיעה המארז החדש של ג'יגה בית 3D Aurora 570 ? נשבר לי כבר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב והכל סגור חוץ מהספק, אני מתלבט בין הספק Chieftec A-135 650W לבין הספק Seasonic SS-650HT, לשני הספקים יש 650W. מצד אחד אני רוצה את הChieftec בגלל שהוא מודולרי והוא יותר זול, מצד שני אני רוצה את הSeasonic בגלל שSS זאת חברה יותר איכותית וגם כי יש עליה המון המלצות. הדרישות שלי מספק זה שקט, סידור כבלים טוב, שיחזיק את המערכת טוב ולא יעשה כל מיני פדיחות, שלא ישרף אחרי הפסקות חשמל/ברקים וגם אם הוא ישרף שלא יקח איתו עוד חלקים. עכשיו אני רוצה בבקשה שתעזרו לי להחליט על איזה ספק ללכת, איזה ספק יותר איכותי? ואיזה ספק יחזיק יותר זמן? המערכת מחשב שהולכת להיות לי היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הרכבתי אותו במחשב כבר בהתחלה היה ריח ועבר כמעט יום שלם ועדיין יש ריח נחזור לישן ? עריכה: חזרתי לישן

4. Started by ksn1981,

למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ranuch,

האם הספק ENERMAX Liberty 400W יחזיק מערכת מחשב עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש (אני יודע שרשום באתרים שהמינימום זה 400וואט לכרטיס הזה) זאת אומרת שהכל יהיה יציב וכל זה עם הספק והכרטיס מסך הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dennis14,

מה ההבדל בין שני המארזים ? ולמה ה - POSEIDON יותר יקר (כלומר במה הוא יותר טוב ?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mokisho,

עם כמה מאוררים הוא מגיע ? וכמה אפשר להוסיף לו? (הוא נראה מגנט של אבק )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by imber,

שלווווווום.ברצוני לקנות מארז וספק בשביל מפרט עם8800GTX ובעתיד יהיה עוד כרטיס כזה. כמובן שיחזיק גם מעבד כמו 6700E.במארז אני שם דגש יותר על מקום מאשר קירור (זה אומר לא לantec 900( אבל כמובן שתהיה יכולת קירור סבירה. אני חושב שאפשר למצוא מארז כזה בסביבות ה 1000-1200 שקל.אז בקציור ספק שיכול להחזיק SLI של GTXומארז גדול שיש בו מקום לסידור כבלים כמו שצריך ועדיין מקרר כמו שצריךתודה רבה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Cheetah,

שלום, אני מתלבט בין 3 ספקי כח ~600W. המערכת שלי: ASUS P5Q Intel C2Q 9300 Corsair 4GB DDR2 1066MHz Seagate 500GB 7200rpm Gainward Nvidia GTX560 1GB GDDR5 WIN7 HOME 64Bit המערכת אולי תשודרג בעתיד למערך SLI עם עוד כרטיס GTX560 הספקים שבחרתי: Antec HCG-620 Corsair GS 600 או Corsair CX600 V2 (פשוט יותר) Seasonic S12II 620 Bronze או Seasonic SS-600ET (פשוט יותר) יש לציין שאלה שהדגשתי בבולד, באים עם מסילה אחת של 12V ועליהם זרם עד 48A. וסיסוניק היחיד עם אחריות 5 שנים. המחירים פחות או יותר דומים.. 435 ש"ח בממוצע. אני כבר ממש עם ה- יש בחירה מועדפת? תודה מראש לכל העוזרים..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by arkzai,

מה משלושת המארזים עדיף מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤651 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER Liberty 400W ¤617 מארז ללא ספק Raidmax O² + 23cm FAN ¤250 כמות:1 ספק כח HEC 600DRAT 600W ¤346 כמות:1 עם יש הצעות טובות יותר בערך באותם המחירים (אפשר עד 750 עם צריך) אז אנא. ,תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by NOVA,

שלום, שימושים: כלליים - סרטים מסמכים, מעט משחקים. Core 2 Due e8400 לא מתוכנן OC. רוכש מזיגזג. הרבה תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by duzapz,

היי, יש לי לפעמים הפסקות חשמל של כמה שניות / דקות וזה כבר לפעמים קורה באמצע שאני בדברים חשובים במחשב וזה כבר בלתי נסבל. אני מחפש אל פסק שיהיה אפשר גם לחבר אליו את הראוטר, המחשב והמסך כך שהאינטרנט ימשיך לפעול במקרה של הפסקת חשמל. האם יש לכם המלצה למשהו שיתאים לדרישות, יהיה יעיל ויחסית זול? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי היום את המערכת הזאת: http://img206.imageshack.us/img206/6497/untitled113jv.png הTT360 שלי סוחב אותה היום בלי בעיות (אלא אם כן הבעיות המוזרות שיש לי לפעמים הן מהקרציה הזה שהוא גם ספק חם בטירוף! וכן, הוא תקין לגמרי, ביררתי את זה שוב ושוב והוא אמור להיות ככה, חם אבל שקט! ויאמר לזכותו ששקט הוא מאוד..) אבל עקב מחסור באמפרים במסילת ה12V (הוא נותן 17) אני חושב שהוא לא יסחב יותר כשאני אחבר את מערכת קירור המים שלי שכוללת משאבה מדגם D5 שע"פ הנתונים צורכת בין 1.3 ל2 אמפר ממסילת ה12V. לכן חשבתי על ספק חדש, וכאן בא החלק שלכם. אני צריך ספק שיחזיק את המערכת בצורה יציבה וטובה יחד עם המשאבה של קירור המים וכו', אך אני מוכן להשקיע בספק שהוא יותר מרמה כמו של הספק שיש לי כיום ולקנות כבר…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני בשלבי רכישת מחשב חדש המפרט החלקים כבר הושלם פרט למארז וספק, המחשב מתבסס על Core 6300 וכרטיס מסך 7600GT עכשיו אני מחפש מארז וספק ,רצוי שיהיה שקט , מארז סטנדטרי(ללא חלונות שקופים,תאורה וכו...) רצוי עם פתח איוורור צדדי ,בעל צירקולצית אוויר טובה(מרווח), בעל שני מאווררים לפחות ,ורצוי בעל USB בפרונט. כמובן שמחיר יהיה הגיוני לרכיב זה . תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Kitt0s,

שלום חברים אז הספק הישן שלי שבא עם המארז מת....... (Sunshine-Comma 520W) שלא היה בידיוק משו טוב... לכן אני צריך ספק חדש.. יש לי AMD64 3000+ עם Gigabyte K8NS-Ultra ושאר שטויות (SATA HD, AGP) ואני מחפש ספק כוח בסביבות ה200-350 ש"ח.. השאלה שלי היא איזה אני צריך? של כמה? 500W כמו שהיה? אני יכול להסתפק ב300 או 400 או 470 ? עדיף של חברה ידועה.. נמאס לי מגנרים מסרחים.. תודה מראש :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liron28,

SunBeam Samurai Black case אני חושב שהוא ניראה ממש טוב בנוסף לעובדה שהוא לא יקר הבעיה שאין לו ספק, איזה ספק 500W יתאים? מה אתם חושבים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by old_school,

שאלה למומחים: מה קורה שמחברים כרטיס מסך שדורש ספק 500 למחשב חדש שיש לו ספק 450? האם באמת צריך ספק 500 לכרטיס מיסוג Sapphire Radeon HD4870 TOXIC 1GB כמו שרשום במיפרט או שזה סוג של overkill ? יש במחשב DVD ו HD אחד. חוץ ממאווררים לא מחוברים יותר התקנים ... מדובר במעבד 8400 עם 2 גיגה RAM. אמרו לי שיש מצב ל REBOOT-ים .... חוץ מנזקים למערכת ההפעלה משהו יכול להישרף ? בגדול חשבתי לנסות, אם המחשב "לא יסחוב" עם 450, לעלות ל 500 - השאלה האם יכול להיות נזק חומרתי.... ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MooShoo,

לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL מחפש מארז וספק למחשב הנ"ל - לא יקר (עד כ-400 ש"ח). שקט, שחור, מעוצב בפשטות. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arikh,

שלום, מדובר על מחשב HP DC7100 Convertible Minitower ( מפרט: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11948_na/11948_na.html ) שהספק נשרף. מעוניין לקנות ספק חדש וחלופי כיוון שלא מצאתי בארץ ספק של HP שמתאים לדגם הספק הוא ספק 340W וניתן לראות אותו פה: http://www.pcpartscollection.com/hphp34swposu.html צירפתי צילום מסך של מפרט הספק מתוך מפרט המחשב. מישהו יודע אם ניתן לקנות ספק חלופי ( לא של HP ) ולהתקין אותו ( האם הוא יתאים פיזית ) ? אשמח לקבל המלצות לספקים. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום חברים אני לא מצליח לחשב את צריכה של מחשב שלי תעזורו לי בבקשה המפרט של מחשב שלי לוח האם: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד: Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 גוף קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק:ATX- THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מארז: GIGABYTE Setto 1020 כולל 2 מאוורים 120mm דיסק קשיח: 1. SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM 2. HITACHI 160GB צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER כרטיס מסך: ASUS 3650 תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, כפי שכתוב בכותרת אני מתלבט בין המארזים הבאים: Antec One S3 Antec One CoolerMaster CM Force 500 USB 3.0 CoolerMaster Elite 311 USB3.0 Enermax Clipeus ECA3211 Fractal Design Core 1000 Thermaltake V3 VL80001W2Z Zalman Z3 הנטייה הראשונית הייתה ללכת על ה- Fractal Core 1000. אך זה נראה שזה הדגם הישן ולא הדגם עם ה- USB 3.0. שזה לא קריטי לו אבל סתם נראה לי מבאס. דבר שני ראיתי שהיציאות הקדמיות נמצאת בצד הימיני של המארז והמארז אצלו יושב מימנו ולכן הגישה קצת לא נוחה. לאור זה הנטייה שלי (אחרי שהסתכלתי וסיננתי למארזים הללו) היא ללכת על ה- Zalman Z3 לאור העובדה שהוא מגיע עם שלושה מאווררים. החיבורים בממוקמים בחלק העליון של המארז. אני לא יודע כמה זה יהיה לו נוח אבל נראה לי שזה עד…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הממ.... שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להשאיר לעצמי את בחירת המארז, לעמות שאר המפרט אותו בונים האנשים החביבים בפורום מפרטים. למרות שהתקציב לא מוגבל, אשמח לשלושה תקציבים שונים כדי שאוכל לשחק עם זה. לגבי המארז: שיהיה שקט, עד כמה שיותר שקט. מיוחד כמו הP180, מצידי, העיקר שיהיה שקט. כמובן, שיקרר, אני לא רוצה מארז לוהט, או מחשב שנופל כל כמה דקות בגלל שהוא חם. פרונט USB (לא מאחורי דלת גדולה, מקסימום מכסה), תמיד עדיפים שניים על האחד. דבר אחרון - שיהיה מרווח מבפנים, כשאני משנה דברים מאוד קשה לתמרן... ושיהיה, דבר אחרון חביב ודי - כמה שיותר נוח לתפעול ומלא ב"פטנטים" חסרי ברגים, לנוחות התקנה. הספק לא חשוב לי, רק שיהיה טוב.. אני כנראה אקנה 8800GTX, Q6600. אם יש עוד משהו ש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קניתי למחשב ישן לפני חודש ספק HEC WIN 550W בסקאי .פי.סי במטרה להעביר אותו למחשב חדש שאני קונה אותו עוד כמה ימים מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו , נתן לי להגיע עם מעבד 2.6 P -4 ל 3.2 MHZ ספק הקודם אחרי 2.85 היה עושה לי מסכים כחולים בחנות מאוד המליצו לי על הספק הזה ואמרו לי שזה יחזיק כל מערכת מחשב שאני יקנה בעתיד שאלה העם זה מספיק חזק 6600 Q 4 GB זכרון כרטיס מסך 8800 GTS או GTX ,תלוי העם אני ירגיש הבדל במחיר אני רוצה לוח של אסוס מאוד מתקדם וכרטיס קול איכותי אני לא רואה באף מפרט שאתם מציאים לקחת RAPTOR או לעשות RAID , הבנתי שזה מאוד משפר מהירות של המחשב תודה מראש על התגובות

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ilanadler,

אני מעוניין לרכוש ספק כוח למסך דק 12V 60W היכן ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים