ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף למחשב חדיש (לא SLI) : ENERMAX LIBERTY 400W או ANTEC TRUEPOWER2 430W לא חשוב המחיר... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבור פרוייקט קטן וזריז, אני צריך מארז שיכול להכיל רדיאטור משולש בגג. מבחינה תקציבית? עדיף שלא להתפרע, ואם מדובר במארז שיתן מרווח גדול לרדיאטורים עבים או קונפיגורציית p&p מה טוב. כן, אני יודע שאני יכול לחפש לבד, סלחו לי. הזמן שלי קצר ביותר לאחרונה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט מאוד לגבי מארז בתקציב 400-500 ש"ח בסופו של יום נראה לי שהחלטתי על הarc mini r2, אחרי שחשבתי על הP100, P280, 230T וכו... (אשמח אם מישהו ישנה את דעתי או יסב את תשומת ליבי למארז אחר) לגבי הfan controller שלו - ברשותי 2 מאווררי ArcticCooling F12 PWM שלהם חיבור 4PIN כמובן, והם מחוברים כרגע בעזרת מפצל 4PIN ל 4PIN ללוח האם - H81-D2V בתוך המארז Sharkoon rex3 value המזעזע שכנראה שפשוט ילך לפח. האם אפשר לחבר לקונטרולר חיבור 4PIN? כמה חיבורים יש אל הקונטרולר (כמה מאווררים אפשר לחבר ללא צורך במפצל)? בכוונתי להוסיף אחד מהם מקדימה ואחד מהם למעלה ככה שיהיו 2 מקדימה 2 למעלה ואחד מאחורה = 5 מאווררים תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח שבחתימה שיש בו את חיבורי הכח הסטנדרטיים: 20 פין + 4 פין הרגילים ועוד כניסת מולקס שיושבת בחלקו התחתון של הלוח אם. כרגע המחשב עובד מבלי שהחיבור התחתון יהיה מחובר, והוא עובד בסדר למעט מקרים שבו הלוח מתחיל לצפצף צפצופי אזהרה מבלי סיבה מסוימת, בחוברת של הלוח חברת אביט ממליצה לחבר את הספק לחיבור הנוסף לטובת יציבות מירבית של סביבת העבודה, יש לציין שיש לי כרטיס מסך מסוג X850 PRO שגם צורך כח מהספק והמערכת שלי עמוסה למדי: 2 דיסקים קשיחים, 2 כוננים אופטיים, כרטיס קול לא מובנה, כרטיס מסך זללן כפי שצוין וזהו בערך. להלן ציטוט מהחוברת של הלוח: The auxiliary 12V power connector [POWER1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slot…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הספק בתמונה, יספיק למערכת?? או שמומלץ להוסיף? וגם בהתחשב בשדרוג עתידי...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת שלכם על המארז הבא: CoolerMaster HAF 932 המארז הוא Full Tower, מגיע עם שלושה מאווררים שקטים של 23 ס"מ: 1 עליון, 1 קדמי ו-1 בדלת. בנוסף עוד מאוור של 14 ס"מ אחורי וישנה אופציה להוספת עוד מאוורר של 12 ס"מ בנוסף ל-23 ס"מ העליון. (או שלושה של 12 ס"מ במקומם). ישנם חורים להכנסת החוטים והכבלים ליצירת חלל אוויר מרווח יותר. מגירות ההארדיסק נשלפות כלפי חוץ והספק ממוקם בתחתית המארז. יוצא לי לשלם על המארז 400 ש"ח בלבד עקב רכישה מסוימת ב-KSP. אני חושב שזה מחיר מעולה למארז שכזה, הוא נראה מארז עם קירור אוויר טוב מאוד, נוח לסידור הכבלים ויוצר חלל אוויר מרווח יותר, חסרון קטן אולי לגבי הפילטרים שלו והעיצוב שבטח לא כולם יאהבו. מה דעתכם? מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 X1950 2GB RAM (Gigabyte (GA-965P-S3 לפני כמה ימים נשרף לי הספק (HEC 400W) ואני צריך המלצה לספק חדש. אני מעוניין בספק הכי זול שיכול להחזיק את המערכת. תודה. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת חדשה I5 6600 הלוח יהיה אחד מסדרה H170 כנראה 16G ראם כ.מסך ישן HD 6870 2-3 HDD ועוד 1 SSD השאלה שלי האם הספק הזה למרות שהוא ישן יחסית יחזיק את המערכת הנ"ל ועוד בקשה אם יש לכם המלצות למארז סולידי יפה ושקט במעט בתקציב של 500 ש"ח אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לספק איכותי עבור המערכת הבאה: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. המחשב משמש נטו לאינטרנט ,אופיס,וסרטים.לא מעבר לזה. מה שקורה הוא שבמהלך החצי שנה האחרונה החלפתי ככר פעמיים זכרונות.דיברתי עם אנשים ואמרו לי שכמעט בטוח שהספק כח[שכבר עובד כמעט שנים]כבר לא נותן מתחים נכונים ללוח אם,ואז לאחר כמה חודשים הזכרונות נפגעים.זו גם הסיבה לדבריהם שהזכרונות לא נהרסים ישיררות אלא רק לאחר כמה חודשים. בעקבות כך אני רוצה להחליף את הספק כח למשהו איכותי וטוב.בתקציב של 200-400 ש"ח פחות או יותר. אשמח לשמוע המלצות בעניין. בתודה מראש שי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
A new PSU for my current build, thanks. I'd like it to be extremely quiet.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול כשבאתי להדליק את המחשב יצא ניצוץ מהספק כוח, הספק כוח כבר ישן והגיע הזמן שלו ללכת. אני חייב ספק כוח חדש דחוף, ואני חייב משהו שנמצא במלאי. הספק שאני צריך חייב לעבוד על מערכת עתידית של קונרו ו- 1900XT שאני קונה באוקטובר, בדקתי וראיתי שלנועה יש במלאי ליברטי 400W. בנתיים זה הספק שאני הולך אליו, אלא עם יש לכם הצעות לספקים טובים באותו טווח מחירים שנמצאים במלאי. ועוד שאלה: הניצוץ שהיה בתוך הספק שנגרם בהפעלת המחשב יכול להרוס חומרה שהיתה מחוברת אליו? (כרטיס מסך,מעבד,כוננים קשיחים,לוחאם) ואם כן, איך אי יכול לבדוק מה נהרס לפני שאני מזמין . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות את המארז antec p193 v3 (כן, אני יודע שקצת יקר אבל הכי חשוב לי השקט) וקצת מפריע לי שאין לו usb3 מקדימה. http://store.antec.com/Product/enclosure-performance_one_series/p-193/0-761345-81902-2.aspx ראיתי באתר הבא: http://whirlpool.net.au/wiki/rmp_sg_whirlpoolpcs_usb3_cases שאפשר לעשות משחק כלשהו ולחבר את הפאנל הקדמי לusb3 מישהו יכול להסביר לי איך? לא הבנתי בדיוק מה זה pass thru ומה מחברים לפאנל הקדמי. לוח האם יהיה z77 עם usb3 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. אני רוצה לכנות מארז חזק שיוכל להחזיק לי E6300 עם הכרטיס החזק 8800GTS. התקציב שלי הוא 500 ש"ח. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. תודה 8)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לספק כח איכותי תקציבי למערכת הבאה: מעבד - Intel Pentium E6500 לוח אם - Intel DG41RQ זיכרון - Kingston 2GB 800Mhz דיסק קשיח - Seagate 200GB כרטיס מסך - Nvidia GT430 1GB תודה רבה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה עם המחשב שהוא נדלק ונכבה כל שנייה,פתחתי שירשור בתמיכה טכנית אבל מת שם. אחרי כמה בדיקות והתייעצות,אמרו לי שאולי נלך הספק. אז היתי רוצה המלצה לספק כח בתקציב של עד 450 שקל. ההבנה שלי בספקים לא גבוהה אבל אני יודע שמודולרי זה טוב? זה המפרט: http://imgur.com/ngamtM0 איך הספק הזה? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=974&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pccenter.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3d1015606%26Cat2Cat1ID%3d1185%26Cat2ID%3d1260%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=0&prodId=1990906125&platform=2
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תבחרו מארז טוב ויפה וספק איכותי אם יהי צורך בשאר המפרט אני אפרסם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ספק אני צריך בשביל 8800gts640 sli +gt210 ה 210gt לפיזיקה מיפרט q6600 4 gb ram 3x hdd striker2formula כרגע אני אם tt500w ו כרטיס בודד של8800gts 640
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המחשב בינתיים. הספק כוח מספיק טוב או שצריך משהו אחר? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: car…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אז הספק הישן שלי שבא עם המארז מת....... (Sunshine-Comma 520W) שלא היה בידיוק משו טוב... לכן אני צריך ספק חדש.. יש לי AMD64 3000+ עם Gigabyte K8NS-Ultra ושאר שטויות (SATA HD, AGP) ואני מחפש ספק כוח בסביבות ה200-350 ש"ח.. השאלה שלי היא איזה אני צריך? של כמה? 500W כמו שהיה? אני יכול להסתפק ב300 או 400 או 470 ? עדיף של חברה ידועה.. נמאס לי מגנרים מסרחים.. תודה מראש :]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מוצא את הכבל יש למישהו מושג היכן ניתן לקנות? הימני בתמונה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם עדיף להשתמש במאווררים של 200 במקום 120 ? האם כל מארז בנוי לשימוש במאווררים כאלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז, אני קונה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וכבר יש לי הכל מסודר בראש חוץ מהמארז. בהתחלה תכננתי על TTM9D עד שראיתי את המארז הזה, AEROCOOL EXTREMENGINE 3T, שגם בתקציב וגם בא עם המאורר הענקי בצד, שאותו אני מאמין שאני די אצטרך מכיוון שאני רוצה ללכת על ה4870 1GB של POWER COLOR הידוע בנטייתו להתחממות יתר (וגם אחרי פרופילים בCCC אני מעדיף שיהיה קריר). לא כזה אכפת לי מLEDים וחארטה, אני פשוט רוצה שיהיה כמה שיותר קריר. רעש? שיהיה נסבל, המחשב יהיה בטח על השולחן או על הרצפה, ליד המיטה שלי. מצד שני יש לי עוד 2 מאוררים בחדר אז...פשוט שיהיה נסבל, לא רוצה מטוס קרב מעל הראש, עדיין. אז, האם המארז הזה מתאים? הם יש לכם בראש מארז יותר מתאים בתקציב הנ"ל (400 לערך) יותר קריר? אני מהדרום ואני מתכוון לקנו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנתיים, זה המפרט שאני הולך לקנות מעבד 890¤ Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד 120¤ OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם ¤467 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון 260¤ G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך 1099¤ Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח 315¤ Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי 129¤ צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח 359¤ SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז 399¤ Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מסך 1085¤ מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW סה"כ 4925 ש"ח תשלום מזומן - הנחה 3%, לאחר ההנחה: 4777…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-