ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני בימים אלו בונה מחשב רציני לעבודה כגרפיקאי ואשמח לדעת איזה מארז הכי טוב שאקנה שיהיה שקט ויקרר כמו שצריך בתקציב של 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני ספקי כוח שליידם יש תמונה של CROOSFIRE ובחלק יש תמונה של SLI הבנתי שהספקים תומכים בתכנולוגיות של התמונות ליד אבל האם ספק שליידו יש תמונה של CROOSFIRE תומך גם ב -SLI והנה דוגמה http://ksp.co.il/allimg/lrg3803.jpg בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
GIGABYTE Superb 720W למערכת גיימינג מבוססת i5 2500
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני שבוע ביקשתי מפרט למחשב זה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442856.0 אני הולך לקנות לפי המפרט של b00h כנראה את ה5850 (אם הגודל של הכרטיס משנה למארז). הוא המליץ לי על ANTEC 183 אני הבנתי שהוא ושקט אבל העיצוב לא לטעמי. אני מעוניין במארז שקט אבל שיהיה גם עיצוב יפה (ועם איזה LED אחד או שתיים). ראיתי כמה מארזים שהביקורות לגביהם טובות, אני אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה ברורה ומה באמת הכי כדאי וכמובן שאני מוכן לשמוע על אחרים גם .. ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z ANTEC P183 - עדיין אופציה אם תגידו שזה שווה לבריאות המחשב ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming - אוהב מאד את העיצוב ו b00h גם המליץ לי אבל הבנתי שהוא קטן אולי גם מרעיש…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום אני על סף רכישת מחשב חדש. הכוונה הייתה ללכת על הAntec SONATA 3, אבל בגלל שאזל המלאי מצאתי הרבה בקורות טובות על המארז הזה: Fractal Design Arc http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811352007 התקציב הוא 400 המערכת תכללו כרטיס מסך מסוג: Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Version Retail שיחסית מאוד ארוך וצריך לקחת את זה בחשבון. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
intel core 2 duo e6300 gigabyte ga-945-s3 twinmos 667 512*2 segate 80 gb 7200 rpm sata2 x1900xt 256mb big typhoon LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW אני מחפש ספק ומארז...רציתי לקנות topower 450 מנועה ב300 אבל אמרו לי שהוא לא יחזיק ושהfsp400thn כן יחזיק...נכון?? ובקשר למארז יש לי 3 אפשרויות: 1)6a19 2)6a21 3)sunbeam transformer הכי חשוב לי זה סירקולציה ושקט...מראה חיצוני לא חשוב למרות שהיה עדיף אם יהיה...אבל להתייחס רק לסירקולציה של אוויר ושקט... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בתקופה הקרובה אני עומד לקנות מחשב חדש חשוב לי שהמחשב לא יעשה רעש של מטוס ממריא ואם ניתן אז שהוא לא יפיק רעש כזה שאוכל לשמוע אותו ממרחק של מעל 4 מטרים המערכת עצמה עומדת לכלול כרטיס מסך HD7970 של גיגבייט בעל 3 מאוררים, הקירור למעבד סביר להניח יהיה שקייט מוגן3 אבל זה עוד בבירור כאמור אני רוצה מארז שקט ומשקיט כמה שיותר בטווח מחיר של כ 500 ש"ח (מוכן להוסיף קצת אם ישרת את המטרות שהוזכרו) חשוב לי שלוח האם ישב בו רגיל ולא הפוך (מאווררים של כרטיס מסך כלפי מטה) עדיף מארז בעל כניסות USB3 קדמית
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה המפרט Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz + AC Freezer 7 Pro , יחידות 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 Connect3D Radeon HD4870 OC 512MB AC Twint Turbo DDR5 PCIe, יחידות 1 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 Samsung SyncMaster T220P 1:50000 2ms, יחידות 1 ויהיה גם צורב והספק שלקחתי הוא SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 רציתי לדעת האם הספק יחזיק את המחשב או שעשיתי טעות שלקחתי אותו וכדאי להתקשר לשנות לספק אחר? אם כן לאיזה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חחח משהו מוזר יש לי מארז פשוט של ליאן לי ואני כבר חצי שנה סובל ממנו חחחח עכשיו התחילו שריקות מעצבנות כאלה בגלל שאין שום דבר שמונע ויברציות כול החומרה מאוד שקטה אבל המארז עצמו ממש לא חשבתי לקנות CM 690 אני יודע שיש יותר טובים אבל מבחינה תקציבית הוא נכנס לי יופי מצד שני אני אתצרך להוסיף לו מאוררים שזה עוד 200 שקל אז חשבתי לקנות אנטק 902 מה עדיף מבין ה 2 והשאלה הכי חשובה מכול החיפושים שערכתי בגוגל לא מצאתי מה הגודל בפנים בתוך המארזים ועם הקירור של הכרטיס מסך שלי יכנס ל 690 \ 902 ? יש לי את הקירור הזה הקטע שהוא יחסית הרבה יותר גדול מ GTX260 רגיל המידות שלו 287 L x 104 W x 54 H mm אז זה מאוד חשוב שהוא יכנס למארז בלי שאני אצתרך לעשות לו מודיג חחח מכול…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחפש מארז שיסנן הרבה אבק יחסית ויאוור את המערכת בצורה הכי טובה שאפשר הכנסת אוויר נקייה זריזה ושקטה כמה שיותר אירפלאוו
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במארז ה HTPC שלי מותקן ספק הכוח יקר, חזק ושקט (Thermaltake TR2-470PP) בן 5 שנים. לפני מספר ימים הוא הפסיק לפעול (לא נדלק) והחלפתי אותו בנתיים בספק גיבוי (רועש..). מכוון שספק הכוח הזה גם יקר וגם ושקט הייתי רוצה לבדוק אותו לפני שאשליך אותו וארכוש ספק יקר חדש, מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת באיזור המרכז?
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בוקר! ה UPS (אל-פסק ) שלי משמיע רעשים מוזרים והנורות שעליו מהבהבות. אם אני מטעין אותו (כשהוא לא מחובר למחשב בערך 48 שעות ) כשאני מדליק אותו הוא לא מהבהב. אם אני מחבר אותו למחשב כשהוא טעון אחרי בערך 24 שעות הוא חוזר להרעיש ולהבהב. אני חושב שהסוללות שלו גמרו את הקריירה. השאלה היא - איך אני בודק אם הסוללות "גמרו" או שהמכשיר עצמו לא מטעין/ לא תקין? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי הוא כזה : psu corsair rm550 Watt gigatbyte gtx 1070g1 intel core i7 7700 חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ובבדיקה באינטרנט ראיתי שהמעבד לוקח במקסימום של המקסימום במאמץ 70watt והכרטיס מסך הנוכחי 190 Watt השאלה שלי היא כזאת, האם הספק שלי יספיק אם אני רוצה למשל לשדרג ל אפילו rtx2080? שבמאמץ מקסימלי הוא לוקח 260Watt; אז אם אני לא טועה המרווח פה הוא ענקי (לא מתוכנן אוברקלוק, ובמידה ואני אחליף מעבד אז אני כבר כן אלך על שדרוג לוח אם וספק). אין כאן איזה פקטור שאני לא לוקח בחשבון שנותן עוד 200Watt איפשהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי Enermax Liberty 400 היום בדקתי את המתחים למעבד עם הEasetune 5 והמתח קפץ 1.296 ומשתנה ל1.312, האם זה תקין ? ובכלל חשבתי, איך אני יכול להעמיס על הספק ? או איך שהוא לבדוק שהוא טוב ותקין ! כרגע אין לי כ. מסך, רק את המובנה בלוח....
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, איך בודקים את מאפייני הספק? איך אני יודע אם הספק מתאים למערכת שלי ואם הוא "סוחב" אותה? מה המדדים ואיך בודקים אותם לספק טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי והבנתי שאני אצטרך לבדוק אפשרות של החלפת הספק בנוסף, יש תוכנה לבדוק את ההספק האמיתי של הספק שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לבדוק בעזרתה מאמץ של הספק עם כרטיס מסך מסויים כי יש לי כרטיס חדש ואני נתקל כל הזמן בתקיעות של המחשב שמאטות אותו למצב 0 וכל זה רק עם הכרטיס החדש.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עריכה חשובה: זה ThermalTake (הוא הוגדר כ-"רמה מעל הג'נריים רמה מתחת לאיכותיים." ע"י Milk Inc בנעוץ) אני יותר מחפש הגדרה ספציפית. יש לי ספק בשם: litepower ATX-12V v2.3 w0355 אני רוצה לדעת האם הוא ספק טוב (אני מניח שהוא 600W) אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לדעת מה זה "ג'פרי" ואם הספק שלי מוגדר ככה. בכל מקרה, האם הספק יחזיק את המפרט הבא: CPU - Intel Core i5 4570 GPU - AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 קירור למעבד: http://www.tms.co.il/product/9034 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנה אפשרות כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק יציבות,טמפ',מתח,עומס של הספק כוח ?!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי, מהי הדרך הכי טובה לבדיקת מאמץ לספק הכוח (מניח שתוכנתית, כי אין לי את המכשירים אשר מבקרי הספקים משתמשים בהם לבדיקות כאלו)? יש לי את הספק FSP Everest 700W, כבר כ- 4 שנים. בזמן האחרון אני חווה קריסות תכופות של משחקים, בעיקר כשהמאמץ על שני הכרטיסים שלי ועל המעבד גדול. במשחק עם כרטיס יחיד (ניסיתי את שניהם לחוד) זה לא קורה, לכן החשד שלי הוא שהקבלים בספק התיישנו והוא כבר לא מצליח להחזיק את המערכת שלי. שאר המערכת: AMD 955 @4GHZ SLI GTX 560 Gigabyte 990XA-UD3 8GB RAM בשני סטיקים שני HDD רגילים, SSD אחד, ומערכת קירור מים סגורה TT Water 2.0 Pro. תודה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שישנה אפשרות לבדיקת מאמץ לספק הכוח באמצעות התוכנה OCCT. רציתי לדעת איזו אינפורמציה מעבירה הבדיקה הזאת? הרי טמפרטורות אי אפשר לדעת דרכה. מה זה נותן בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המארז הזה Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm מבחינת שקט ואיכות קירור. אם אתם צריכים עוד פרטים על מפרט המחשב אני הוסיף. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב לפתוח את המארז בשביל לראות איזה ספק יש לי? אם לא, אז איך אני בודק את הדגם?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-