ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
חברת Cooler Master מציגה קו מעודכן מרשים של מארזים, ספקי כח ומוצרי מודינג מגוונים ב-Cooler Master לא נחים. לאחר השקה מוצלחת של מארז ה-MasterCase 5 שלה לאלו שמעוניינים בשינויים ותוספות למארז, היא מציגה מארזים חדשים בסדרה לצד ספק כח וקירור מתקדמים. ל-MasterCase Pro 5 הושק אח גדול בסדרה, מתקדם יותר, העונה לשם MasterCase Maker 5. מדובר בגרסה משופרת שמאפשרת לשחק עם מיקום של כוננים קשיחים בגמישות גבוהה יותר, ויש יותר מהם. כמו כן, ל-Maker יהיה קיים שוק גדול של חלקים להחלפה ושיפור המארז ממגוון מודרים ברחבי העולם. בנוסף למארז הזה, הכריזה Cooler Master גם על קירור מתקדם שיהווה את ספינת הדגל החדשה שלה – ה-MasterAir Maker 8. קירור זה עושה שימוש משולב …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שבכותרת ,עדיפות מ K S P, ושאני אומר לא יקר אני מתכוון לזה , עד 300 שקל גג נגיד ,אפשר גם ג'נרי עם הם שווים קניה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז HTPC זול (עד 400) שיתאים ללוח H55M-E33 של MSI (עדיפות עם ספק). בנוסף רציתי להוסיף את Gigabyte 1030 בשביל צפייה בתכני 4K כך שזה גם שיקול מבחינת גודל/ספק. אשמח לקבל המלצות לרכישה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות או מקום שמוכר את ה-Phanteks Evolv X בארץ? מצאתי את ה-Evolv ATX ועוד במחיר "קצת" מופרז באחת החנויות, אבל לא מצאתי את ה-X בכלל.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הספקים המומלצים אבל לא כל כך מצתי מקום חוץ מפלונטר שמוכר את הקולר מסטר במחיר סביר. יש אופציות אחרות? מה לגבי ה FSP מסדרת PN או את הספק עם 400 מדגם PAF?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Define R6 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r6-black
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מארז (כמה שיותר קטן , ולא יקר ) שיתאים ללוח Gigabyte AORUS GA-Z270X-GAMING 7 כרגע אני בונה את המחשב ומתכנן בעתיד להכניס לו גם כרטיס מסך 1080 וקירור מים , לכן אני מחפש מארז קטן ונוח וכמובן שקט שיתאים לצרכים שלי. אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי לאתר של חישוב צריכת חשמל והמערכת שלי צורכת כמעט 750W בעומס מלא אז אני רוצה לקנות ספק איכותי באזור ה850W-900W ראיתי באתר של KSP את הספק הזה של ANTEC http://ksp.co.il/?uin=13245&select=.1108..140. מה אתם אומרים עליו? האם אתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מארז מאוורר היטב ושיהיה שקט מאוד, זה מאוד חשוב כי אני יושן פחות מ3 מטר מהמחשב... לא צריך משהו מהודר עם לדים וכל מיני כאלה אבל חשוב לי מאוד שהדלת הצדדית תפתח בקלות בלי ברגים. המפרט [עתידי] הוא: e6300+tuniq tower/TT BT gb 965-s3 1950xt / 8600ultra dvd burner librety 400w מתוכנן OC ולכן חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, המפרט עוד נסגר, אבל לא יהיה בו OC או משהו מיוחד. מה שכן, המחשב ישב בחדר שינה, ולכן חשוב לי שיהיה שקט. כמו כן, לא צריך חלון צד וכל מיני תאורות מיותרות (זה בכל זאת יהיה בחדר שינה ) ראיתי פה המלצות לNZXT HUSH ול-ANTEC SONATA, כשסונטה כבר מגיע עם ספק, אבל הוא חורג מהתקציב שלי. מישהו יכול להמליץ על ספק שילך עם NZXT HUSH ויכנס בתקציב? ואולי בכל זאת עדיף לי לחרוג ולקחת את הסונטה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בעוד כיומיים מחשב חדש ועדיין לא בחרתי מארז, איזה בין שתי אלה מומלץ יותר: Tagan El-Diablo Or Enermax Uber Chakra כמובן שדעות על מארזים אחרים יתקבלו בברכה! כפי שהבנתם אני הולך לעשות OC רציני למעבד Q6700, לכן חשוב שהמארז יאוורר טוב, יהייה אסטתי ומסודר מבחינת החוטים. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מתוכנן OC או קירור נוזלי, צריך אותו במראה מינימליסטי ללא אורות וצבעים (אוותר בשמחה גם על חלון שקוף) מאד מעדיף wifi מובנה ו USB TypeC אך לא חובה נ.ב גר בסביבה מאובקת וחתולית אם זה משנה משהו מחיר 250-400ש"ח מTMS תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ספק אני קונה מחשב חדש, שבליבו יפעם מעבד 2500K (עם אוברקלוק כמובן- מה שמצריך קירור טוב במארז) עם קירור מוגן 3. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא מולטיטסקינג כבד, בעיקר של אינטרנט ומידי פעם תוכנות, אז בשלב זה אני לא קונה כרטיס מסך. אני ישתמש בכרטיס שקיים אצלי כיום- כרטיס בינוני- נווידיה גיפורס 9300 GS אך אני יקנה בעתיד כרטיס טוב ברמה של 570 (או שאני יקח בסוף ATI)..כרטיס לביצועים גבוהים. המחשב יפעל 24/7 אז אני צריך שהספק יהיה חסכוני כמה שאפשר. חשבתי על 2 ספקים: http://tms.co.il/product/9265 http://tms.co.il/product/8788 1. איך הם ? הוא יחזיקו טוב את המערכת עם כרטיס מסך איכותי ? (הם יצליחו להחזיק 2 ? - סתם כדי לדעת על אפשרויות שידרוג עתידי...) 2. אתם ממליצים על משהו אחר, טוב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המארז שבכותרת. המארז מוצלח מאוד ואני בסה"כ מרוצה ממנו, אך למרות זאת אני מעוניין להוריד את רמת הרעש. במארז יש שני מאווררים ושניהם נמצאים על low. העליון הוא 200 מ"מ והוא שקט מאוד, אבל האחורי הוא 120 מ"מ ויחסית לשאר מקורות הרעש הוא רועש. שאר מקורות הרעש: קירור למעבד scythe mugen 3 כולל מאוורר 120 מ"מ שקט מאוד. כרטיס מסך sapphire hd 6850 כולל קירור שקט. ספק antec neo eco 450W שקט מאוד. כאמור המאוורר האחורי רועש בצורה משמעותית ביחס לשאר וכשניתקתי אותו המחשב כמעט חרישי גם כשנמצאים לידו. האם כדאי להחליף אותו או לחילופין לנתק אותו ועדיין לשמור על מארז מאוורר היטב? אשמח לשמוע רעיונות. בנוסף, המארז קטן שמצד אחד זה יתרון ואני מרוצה מהגודל, אבל מצד שני התקשתי לסדר …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SEASONIC S12 330W תודה ענקית לעוזרים מפרט בצד.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 X1950 2GB RAM (Gigabyte (GA-965P-S3 לפני כמה ימים נשרף לי הספק (HEC 400W) ואני צריך המלצה לספק חדש. אני מעוניין בספק הכי זול שיכול להחזיק את המערכת. תודה. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL מחפש מארז וספק למחשב הנ"ל - לא יקר (עד כ-400 ש"ח). שקט, שחור, מעוצב בפשטות. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כחלק מבניית מחשב גיימינג חדש ללא OC אני רוצה לרכוש ספק, המפרט של המחשב הוא: Fractal Design Define R4 USB 3.0 Gigabyte GA-B85-HD3 Intel Core i5-4670 Box Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 SAMSUNG X8 SE-208DB WD Black חבר המליץ לי על Seasonic Platinum 660W שהוא ניראה טוב, אבל כנראה יותר מדי, אשמח לקבל המלצה על ספק טוב ואמין תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר להגיד שדי חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי משהו נוראמלי, התקציב שלי לא מוגבל אבל אני לא מעוניין בצג מגע, שלט וכל השטויות האלה כך שאני לא רואה סיבה לשלם יותר מ-500 ש"ח. מה שאני צריך מהמארז זה את הדברים הבאים: 1) שהגובה שלו לא יעלה על 14 ס"מ שהם 140 מ"מ (הוא נכנס לנישה מסויימת שאם יהיה גדול יותר לא יכנס לשם) 2) שהצבע שלו יהיה צבע כסף כי הוא יישב על רסיבר בצבע כזה 3) שיהיה מקום ללפחות 3 הרד דיסקים של 3.5 אינץ, ברמת העיקרון השאיפה שלי היא לכמה שיותר אבל עקב המגבלות גובה אני מוכן להתפשר 4) אין צורך במקום ליותר מכונן אופטי אחד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם זה היה ה-דבר ולחבר שלי פעם המלצתי עליו והוא אכן מעולה לדעתי, (ה-932) מה אתם אומרים עליהם? אני רוצה מארז FULL TOWER ואני מתלבט על מה ללכת.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי היום את הכרטיס מסך מ 9600GT ל HD6850 ואני חושד שהספק לא עומד בעומס. כרגע מותקן לי על המחשב zumax zp550gw כשיש לי במחשב ליד HEC-500td tf האם כדאי להחליף בינהם ? לקנות חדש ? או שבכלל הבעיה בכיוון אחר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת שלכם על המארז הבא: CoolerMaster HAF 932 המארז הוא Full Tower, מגיע עם שלושה מאווררים שקטים של 23 ס"מ: 1 עליון, 1 קדמי ו-1 בדלת. בנוסף עוד מאוור של 14 ס"מ אחורי וישנה אופציה להוספת עוד מאוורר של 12 ס"מ בנוסף ל-23 ס"מ העליון. (או שלושה של 12 ס"מ במקומם). ישנם חורים להכנסת החוטים והכבלים ליצירת חלל אוויר מרווח יותר. מגירות ההארדיסק נשלפות כלפי חוץ והספק ממוקם בתחתית המארז. יוצא לי לשלם על המארז 400 ש"ח בלבד עקב רכישה מסוימת ב-KSP. אני חושב שזה מחיר מעולה למארז שכזה, הוא נראה מארז עם קירור אוויר טוב מאוד, נוח לסידור הכבלים ויוצר חלל אוויר מרווח יותר, חסרון קטן אולי לגבי הפילטרים שלו והעיצוב שבטח לא כולם יאהבו. מה דעתכם? מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המפרט המצורף למחשב גיימינג ללא המארז שמופיע כי נאמר לי שהוא קצת חנוק בנושא אורור. מבקש עזרה במארז מומלץ עד 350 ש''ח https://www.tms.co.il/71229 המטרה מכלול מארז הכי טוב שניתן במגבלת מחיר כמובן ברור שיש איכותי יותר (המפרט נרכש אז הערות בנושא לא רלוונטית מן הסתם גם אם נעשו טעויות כאלה ואחרות). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-