עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Waips,

מצאתי מארז שאני נעול לגביו,השאלה היחידה כרגע אם המארז תומך בכרטיסי מסך. זה המארז : https://techlab.co.il/shop/hardware/cases/ippon-carbo-matx-chassis-140mm-fan/ זה המפרט של המחשב : gigabyte GTX 1060 Mini itx Oc 6gb GDDR5 intel core i5 4570 3.2ghz לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb DDR3 kingston. האם הכרטיס מסך שברשותי יתאים? והאם המארז תומך בכרטיסי מסך? תודה לעוזרים ושבת שלום

2. Started by davidcohen,

היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kill_b7,

השאלה מהרכזית היא למה להוציא עוד כמה מאות שקלים על הThermaltake Eureka ? מה הוא נותן שהטריניטי לא נותן שווה את המאות שקלים האלו? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by topcat115,

לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הממ.... שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להשאיר לעצמי את בחירת המארז, לעמות שאר המפרט אותו בונים האנשים החביבים בפורום מפרטים. למרות שהתקציב לא מוגבל, אשמח לשלושה תקציבים שונים כדי שאוכל לשחק עם זה. לגבי המארז: שיהיה שקט, עד כמה שיותר שקט. מיוחד כמו הP180, מצידי, העיקר שיהיה שקט. כמובן, שיקרר, אני לא רוצה מארז לוהט, או מחשב שנופל כל כמה דקות בגלל שהוא חם. פרונט USB (לא מאחורי דלת גדולה, מקסימום מכסה), תמיד עדיפים שניים על האחד. דבר אחרון - שיהיה מרווח מבפנים, כשאני משנה דברים מאוד קשה לתמרן... ושיהיה, דבר אחרון חביב ודי - כמה שיותר נוח לתפעול ומלא ב"פטנטים" חסרי ברגים, לנוחות התקנה. הספק לא חשוב לי, רק שיהיה טוב.. אני כנראה אקנה 8800GTX, Q6600. אם יש עוד משהו ש…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Os.Master,

האם יש אפשרות להכניס כרטיס כמו GTX275 או 5850 לא מצאתי פירוט את המידות שלו באינטרנט . האתר של ריידמקס לא ברור בכלל...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Ashand,

שניהם של סילברסטון האחד הוא Fortress FT02 והשני RAVEN RV02 אני יודע שאת הראשון אין בארץ אבל אני יכול להביא מחו"ל אני מחפש מארז שקט לתחנת עבודה עם אפשרות HOTSWAP או חיבור מהיר של HD

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מודה-אני אחד מאלה שקנה מארזים בגישה הקפדנית של "תביא לי את הכי זול שלך אם USB מקדימה". והUSB מקדימה התקלקל והצבע ירד... בהקשר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481526.0 מה נחשב למארז "טוב"? מי החברות ה"מוכרות" בתחום? ומה הפרשי המחירים בין מארז פשוט לבין מארז טוב? ארצה להדגיש שאיני מחפש יופי-אני מחפש מארז שיהיה אפשר לשים בו מאווררים בקלות ושהוא לא יתפרק לי-זה הכל. תודה לעוזרים.

9. Started by Cyron,

היי מומחים מחפש המלצה למארז + ספק עד 800 שקל, אם אפשר פחות מה טוב... מיועד למערכת עתידית עם GTX1060 ו-i5-6600 הכי חשוב - כמה שיותר שקט (נמצא בחדר שינה ) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי מפרט שבניתי ואני חייב לקבל חוות דעת מקצועית רכיב נתונים intel ספק כוח+מארז בסימן שאלה אני חושב על Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מקלדת עכבר צורב DVD לא צריך צורב CD מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3L מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 3450 כרטיס קול קירור ARCTING COOLING- 775 FREEZER-7-PRO יש לי כמה שאלות האם Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt הוא ספק כוח ריל או לא כי אני יודע שממליצים עליו ואיני יודע אם הוא א…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by רועי נוי,

האם משיכה בחבל קשורה למשקל

12. Started by fab333,

יש לי מסך גדול פלזמה מחשב +OC +כרטיס מסך 7970 +++ האם יש מוצר שגם מיישר זרם וגם מגן ברקים http://ksp.co.il/?uin=15421 האם מוצר כזה לדוגמא מגן ברקים וגם מיישר זרם איך בודקים איכות מוצר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by liav12,

היי. מבקש לקנות ספק חדש אך אני לא בטוח מה לבחור, המערכת המדוברת היא מימין E4300 שיתבצע אוברקלוק עליו. 8600GT - הולך להתחלף ב 4850 או ב 9800GT, מה שאומר שאני צריך ספק שיחזיק גם כרטיס מסך. HD 1 בלבד לבנתיים. וזהו. זאת לאחר שלפני רגע המחשב החליט לקרוס לי באמצע משחק ולא לתת למקלדת או עכבר שעובדים על USB לפעול, וביצע אתחול לכל מה שעשיתי ב BIOS. הפעם אני רוצה שקט נפשי מקריסות עם ספק איכותי..הרעש של הספק לא ממש מפריע לי. חשבתי על ENERMAX ליברטי 400W, אך הבנתי שאפשר למצוא היום טובים יותר במחיר כזה של 300 ש"ח...אכן? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!

15. Started by dudidu08,

טוב אז ככה יש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפר מחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530 בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה... אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרט תודה מראש למי שיעזו…

16. שלום לכולם ברשותי מארז מסוג fractal design define s וקניתי דיסק קשיח נוסף של 3.5 בשביל לשים אותו בתושבת של המארז צריך ברגים מיוחדים. צירפתי קישור להסבר אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג ברגים כאלה אני ממש אשמח. http://support.fractal-design.com/support/solutions/articles/4000055181-define-s-install-2-5-and-or-3-5- עריכה הסתדרתי הזמנתי מהאתר שלהם ישירות לארץ בקישור: https://www.fractal-design-shop.de/Define-S-Accessory-Kit למקרה ומישהו גם ייתקל בבעיה כמו שלי הוא יכול להיכנס לאתר שלהם ולהזמין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום איזה גודל מארז אני צריך בשביל המפרט הנ"ל במחיר הזול ביותר שיהיה שקט מעבד אינטל I5-6500 לוח אם gigabyte z170 vga-dvi-hdmi ספק כח ZALMAN 700 זיכרון KINGSON 8GB-DDR4 HPX X2 דיסק SSD SAMSUNG 250 דיסק פנימי WD 1TB RED SATA יש לקחת בחשבון שבעתיד יכנס בזה כרטיס מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460 מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף? ואיזה ספק עדיף: Antec Basiq VP-450P 450W 2yr או HEC 450W ATX PSU BULK

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Seasonic,

תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אני מחפש מארז (כמה שיותר קטן , ולא יקר ) שיתאים ללוח Gigabyte AORUS GA-Z270X-GAMING 7 כרגע אני בונה את המחשב ומתכנן בעתיד להכניס לו גם כרטיס מסך 1080 וקירור מים , לכן אני מחפש מארז קטן ונוח וכמובן שקט שיתאים לצרכים שלי. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הי לכולם, יש לי שני מחשבי פיתוח, אחד מהם לינוקס עם ספק 500, והשני ווינדוס עם ספק 650, שני מסכים 22. אני רוצה לרכוש אל פסק טוב, שיחזיק יותר משנתיים, או לפחות שיהיה שווה להחליף סוללות ולא לקנות חדש.. שיחזיק לי נפילות חשמל של 5 דקות, יש אצלנו הרבה הפסקות קצרות, של חצי דקה- דקה בזמן האחרון, כמעט כל יום. מתלבט בין אדוויס Advice VISION SV1500 http://night-net.net/items/1610548-אל-פסק-Advice-VISION-SV1500 ל Eaton 5E2000IUSB http://night-net.net/items/1610545-אל-פסק-Eaton-5E2000IUSB אם יש המלצה נוספת, אשמח. * יש לי Eaton 1100 והוא כבר לא סוחב, לא מחזיק אפילו חצי דקה. תודה, עדי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אם אין ברירה אז אני אוסיף עוד קצת כסף ספק S12 430 של seasonic ומסך SAMSUNG 2233 \תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן אני צריך עזרה בקניית ספק כוח חדש למחשב. המפרט הנוכחי: לוח dp55wb זיכרון 8gb Ddr3 מעבד i5 750 כרטיס מסך 7950 amd הרד דיסק כפול 2 צורב רגיל הספק הישן הוא ocz 600w. השימוש במחשב הוא בעיקר לצפייה בסרטים HD וגם משחקים מידי פעם.. לצערי עקב טעות אנוש שלי בחיבור לחשמל הוא קיבל מכת מתח רצינית שגמרה לו את החיים (: יצא ממנו ריח של טוסט אשמח להמלצה לספק חדש עד 400 שקל. תודה רבה!

24. שלום, יש לי את המפרט הבא: i5 4690 h97 hd3 8g ram gtx 560 ti hdd 1T וספק הכח שלי הוא : s12ii 520w של סיסוניק אני מעוניין לקנות את נורות הלד האלה למארז ואני רוצה לדעת אם הן צורכות הרבה חשמל ויעמיסו על הספק או לא? אולי אני אקנה שתי יחידות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kipi25,

הלך לי הספק הנוכחי, צריך חדש... בהסתמך על ההמלצות כאן בפורום על ספקים של Seasonic, נותר לי להתלבט בין שני ספקים: SeaSonic SS-400ET SeaSonic S12II-430 בהנחה ושניהם נמכרים באותו מחיר, איזה מהם עדיף לקנות? המחשב משמש לגלישה + צריכת מדיה (אולי יצורף בעתיד הקרוב כרטיס מסך ATI HD5450). לא משמש למשחקים/משימות כבדות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים