ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מארז HTPC זול (עד 400) שיתאים ללוח H55M-E33 של MSI (עדיפות עם ספק). בנוסף רציתי להוסיף את Gigabyte 1030 בשביל צפייה בתכני 4K כך שזה גם שיקול מבחינת גודל/ספק. אשמח לקבל המלצות לרכישה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! רק מי שיודע ובטוח - האם הספק Corsair HX520 יחזיק את המפקט הבא: - Q6600 Core 2 Quad - Gigabyte GA-P35-DS3 - Corsair HX520 PSU (520w) - HIS/Sapphire/Jetway 2900 XT - 250-320GB HDD - DVD-RW - 2GB of DDR2-800 RAM ANTEC P182 - Tuniq Tower 120 CPU cooler אני מתוכנן גם לעשות OC בעתיד. לא צריך להציע לי ספק אחר (במיוחד לא את ocz) אלה רק תגידו לי האם הספק הנ"ל יספיק .. אייך אני יכול לחשב את זה במדויק ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המפרט המצורף למחשב גיימינג ללא המארז שמופיע כי נאמר לי שהוא קצת חנוק בנושא אורור. מבקש עזרה במארז מומלץ עד 350 ש''ח https://www.tms.co.il/71229 המטרה מכלול מארז הכי טוב שניתן במגבלת מחיר כמובן ברור שיש איכותי יותר (המפרט נרכש אז הערות בנושא לא רלוונטית מן הסתם גם אם נעשו טעויות כאלה ואחרות). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי כאן שיש קיט מדגם Thermaltake A2384 Noise dampening Kit השאלה שלי היא אם זה בכלל אפקטיבי ואם מורגש שינוי ? לי יש מארז ANTEC SONATA 3, הקיט יתאים למארז ? ושאלה אחרונה: זה לא יפגע בפיזור האוויר ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף למארז הזה מהמארז fractal 3000 (מחפש רק מארזים קטנים) https://www.amazon.com/Cooler-Master.../dp/B00ID2FBU6 ואני לא כל כך מבין אם הרכיבים יכנסו או לא ,אלו הרכיבים gtx 1060 6gb מיני. i5 4570 3.2ghz. לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb ddr3 kingston. האם זה יתאים? ואם לא יש מארזי מיני שמתאימים לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המחשב בינתיים. הספק כוח מספיק טוב או שצריך משהו אחר? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: car…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-quiet-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%97%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כבר כמה זמן מארז שיתאים לי לסלון, ואני אסביר נכון להיום המחשב שלי מורכב בתוך מארז HAF932 גדול כבד ושחור. אני מעונין להעביר את המחשב למארז בצבע לבן חלק בלי חלונות או ציורים ושיהיה קטן יותר אם אפשר. המפרט שלי : לוח אם- H87-D3H-CF כ.מסך-R9 280X ספק - לא סגור על זה אבל די גדול אם יש עוד מידע רלוונטי אני אוסיף כל מה שתבקשו, תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלווווווום.ברצוני לקנות מארז וספק בשביל מפרט עם8800GTX ובעתיד יהיה עוד כרטיס כזה. כמובן שיחזיק גם מעבד כמו 6700E.במארז אני שם דגש יותר על מקום מאשר קירור (זה אומר לא לantec 900( אבל כמובן שתהיה יכולת קירור סבירה. אני חושב שאפשר למצוא מארז כזה בסביבות ה 1000-1200 שקל.אז בקציור ספק שיכול להחזיק SLI של GTXומארז גדול שיש בו מקום לסידור כבלים כמו שצריך ועדיין מקרר כמו שצריךתודה רבה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. ראשית - האם יש אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט ושם הוא ממליץ על ספק מומלץ (היה כזה משהו אני זוכר) ? להלן המפרט: מעבד 3470 כ.מסך 7850 2 GB HD 1 TB לוח אם - H77 D3H זכרון DDR3 1333 CL 9 4*2 צורב סמסונג סטנדרטי SCYTHE KATANA 3 שימושים: -- אני לא עושה OC (מעבד+כ.מסך) -- בעיקר לגלישה / סרטים / מוזיקה / ומשחקים. -- אני רגיל שלא לכבות את המחשב שלי. אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם עדיף להשתמש במאווררים של 200 במקום 120 ? האם כל מארז בנוי לשימוש במאווררים כאלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי קצת יותר משלוש שנים, ספק הכח ב-Arctic Cooling Silentium T2 Pro החליט להתפגר (כולל תצוגה פירוטכנית לא רעה בכלל). בגדול הייתי מרוצה מהמארז המאד יחודי הזה, אבל החיסרון המרכזי שלו היה ספק הכח הלא סטנדרטי שלהם שיושב בתחתית המארז מקדימה ופשוט אי אפשר להחליף בכל ספק כח רגיל אחר. כבר לא מוכרים אותו בארץ, ולהביא אותו מחו"ל יקח גם לא מעט זמן (שאין לי) וגם לא מעט כסף (בעיקר בזכות המשקל שמנפח את מחיר המשלוח). בלית ברירה הגעתי למסקנה שכבר עדיף לקנות מארז חדש. ברירת המחדל שלי היא Altec Sonata III: בדומה לSilentium הוא גם מארז עם מראה סולידי שאמור להבטיח עבודה שקטה יחסית וספק כח יעיל שכבר מובנה במארז, וזה בדיוק מה שאני מחפש. אני לא צריך ספקי כח צבעוניים ומודולריים, לא צריך חלונות ר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מומחים מחפש המלצה למארז + ספק עד 800 שקל, אם אפשר פחות מה טוב... מיועד למערכת עתידית עם GTX1060 ו-i5-6600 הכי חשוב - כמה שיותר שקט (נמצא בחדר שינה ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון אני עומד לקנות את האורורה החדש איפה שאני קונה הוא עולה 700 האם אבל יש מארז אחר שעדיף על האורורה החדש ב700 שקל..? או שללכת על האורורה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מלבד סדרת הספקים ECO80+ , נמכרת בחו'ל סדרה נוספת בשם Liberty ECO. Liberty ECO נבדלת מהראשונה בכך שהיא מודולרית, ויש לה נצילות גבוהה של 85% . הסדרה מגיעה בעוצמות של 400W , 500W , ו- 620W http://www.enermaxusa.com/catalog/index.php?cPath=21_59 לא ברור לי למה היבואן בארץ החליט שלא לייבא אותה. בכל אופן אני אנסה להשיג דרך יבואן מקבילי ,ואם זה לא יעזור אני אזמין מחו'ל! סתם רציתי לשתף אותכם.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר התלבטות לגבי המפרט בפורום מפרטים קנו לי מארה"ב את ה 5960X ולוח Gigabyte X99 5P הולך לקנות בארץ גם 64 גיגה זיכרון RAM SSD M.2 ועוד 3 קשיחים. המחשב לא הולך לשמש לגיימינג בכלל! רק תיכנות ומכונות וירטואליות. אבקש את המלצתכם למארז סופר סופר קריר . שהולך לחדר לשבת בחדר מאוד מאוד חם. תקציב 2K לשניהם כולל ספק כוח וקירור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בקניית ספק כוח חדש למחשב. המפרט הנוכחי: לוח dp55wb זיכרון 8gb Ddr3 מעבד i5 750 כרטיס מסך 7950 amd הרד דיסק כפול 2 צורב רגיל הספק הישן הוא ocz 600w. השימוש במחשב הוא בעיקר לצפייה בסרטים HD וגם משחקים מידי פעם.. לצערי עקב טעות אנוש שלי בחיבור לחשמל הוא קיבל מכת מתח רצינית שגמרה לו את החיים (: יצא ממנו ריח של טוסט אשמח להמלצה לספק חדש עד 400 שקל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הספק שלי הוא האמא של הג'נריים.. אז אני צריך להחליף ספק.. משהו חזק שיהיה טוב להרבה מאווררים ואוברקלוק
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות להכניס כרטיס כמו GTX275 או 5850 לא מצאתי פירוט את המידות שלו באינטרנט . האתר של ריידמקס לא ברור בכלל...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב 400-750 דרישות: בניה איכותית. סרקולזציה טובה. חברה ידועה. חלון שמאלי. מקום לרדיאטור 280 (crosair 110). עיצוב מוקפד, לא של גיימינג אבל גם לא מיושן או משעמם. הגודל: יכול להיות פול טאואר אבל לא ענק. (פחות מ60 סנטי' גובה) תיכננתי בעיקרון משהו כמו Thermaltake Chaser A71 אבל כבר לא ניתן למצוא אותו בארץ יש את הFractal Design Define R4 המצויין. אבל העיצוב שלו קצת מידי סולידי פתוח להצעות [h=1][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה - רכשתי לי Antec P182 - ועכשיו נותרה מלאכת ההתקנה המדוקדקת... ועלתה השאלה: כשאני מחבר ספק מודולרי TT 750W, בעל מאוורר משמעותי - להתקין אותו כך שיפנה מעלה או מטה? המצב שבו הוא פונה מעלה (כלומר, הכיתוב הפוך) יוצר מצב שהכבל של ה-8pin 12V ללוח האם מתוח כמו מיתר של גיטרה כשמעבירים אותו מאחור (למעשה הייתי צריך לחבר אותו ללוח האם ולספק הכוח - ולאלץ את ספק הכוח למקומו...). אם המאוורר יפנה כלפי מטה, גם החיבורים המודולאריים יהיו קצת יותר קרובים - מספיק בכדי להניח את דעתי ממצוקתם של הקונקטורים... באתר של ANTEC התשובה היא מעלה, אך היא אינה מנומקת - ונשאלת השאלה: כמה העניין עקרוני? אשמח אם למי מבין בעלי הנסיון יש תובנה רלוונטית בנושא. תודה! ניב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום את הספק Enermax Infinity 720W וריציתי לשתף אתכם ;D
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-