ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך עזרה בקניית ספק כוח חדש למחשב. המפרט הנוכחי: לוח dp55wb זיכרון 8gb Ddr3 מעבד i5 750 כרטיס מסך 7950 amd הרד דיסק כפול 2 צורב רגיל הספק הישן הוא ocz 600w. השימוש במחשב הוא בעיקר לצפייה בסרטים HD וגם משחקים מידי פעם.. לצערי עקב טעות אנוש שלי בחיבור לחשמל הוא קיבל מכת מתח רצינית שגמרה לו את החיים (: יצא ממנו ריח של טוסט אשמח להמלצה לספק חדש עד 400 שקל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. ראשית - האם יש אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט ושם הוא ממליץ על ספק מומלץ (היה כזה משהו אני זוכר) ? להלן המפרט: מעבד 3470 כ.מסך 7850 2 GB HD 1 TB לוח אם - H77 D3H זכרון DDR3 1333 CL 9 4*2 צורב סמסונג סטנדרטי SCYTHE KATANA 3 שימושים: -- אני לא עושה OC (מעבד+כ.מסך) -- בעיקר לגלישה / סרטים / מוזיקה / ומשחקים. -- אני רגיל שלא לכבות את המחשב שלי. אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי שני מחשבי פיתוח, אחד מהם לינוקס עם ספק 500, והשני ווינדוס עם ספק 650, שני מסכים 22. אני רוצה לרכוש אל פסק טוב, שיחזיק יותר משנתיים, או לפחות שיהיה שווה להחליף סוללות ולא לקנות חדש.. שיחזיק לי נפילות חשמל של 5 דקות, יש אצלנו הרבה הפסקות קצרות, של חצי דקה- דקה בזמן האחרון, כמעט כל יום. מתלבט בין אדוויס Advice VISION SV1500 http://night-net.net/items/1610548-אל-פסק-Advice-VISION-SV1500 ל Eaton 5E2000IUSB http://night-net.net/items/1610545-אל-פסק-Eaton-5E2000IUSB אם יש המלצה נוספת, אשמח. * יש לי Eaton 1100 והוא כבר לא סוחב, לא מחזיק אפילו חצי דקה. תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. זה הספק.. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=COUGAR-750&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בחופש אני קונה מחשב חדש [ עם i7 ] ויש לי עכשיו ספק HEC 750W וכרטיס מסך 9800GX2 שזה אומר שאני קונה מחשב בלי ספק וכרטיס.. עכשיו אני יראה לכם תמחשב שאני עומד ליקנות ואתם תגידו לי אם הספק יחזיק את המערכת.. תודה לעוזרים..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף למחשב חדיש (לא SLI) : ENERMAX LIBERTY 400W או ANTEC TRUEPOWER2 430W לא חשוב המחיר... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר התלבטות לגבי המפרט בפורום מפרטים קנו לי מארה"ב את ה 5960X ולוח Gigabyte X99 5P הולך לקנות בארץ גם 64 גיגה זיכרון RAM SSD M.2 ועוד 3 קשיחים. המחשב לא הולך לשמש לגיימינג בכלל! רק תיכנות ומכונות וירטואליות. אבקש את המלצתכם למארז סופר סופר קריר . שהולך לחדר לשבת בחדר מאוד מאוד חם. תקציב 2K לשניהם כולל ספק כוח וקירור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלווווווום.ברצוני לקנות מארז וספק בשביל מפרט עם8800GTX ובעתיד יהיה עוד כרטיס כזה. כמובן שיחזיק גם מעבד כמו 6700E.במארז אני שם דגש יותר על מקום מאשר קירור (זה אומר לא לantec 900( אבל כמובן שתהיה יכולת קירור סבירה. אני חושב שאפשר למצוא מארז כזה בסביבות ה 1000-1200 שקל.אז בקציור ספק שיכול להחזיק SLI של GTXומארז גדול שיש בו מקום לסידור כבלים כמו שצריך ועדיין מקרר כמו שצריךתודה רבה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז, אני קונה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וכבר יש לי הכל מסודר בראש חוץ מהמארז. בהתחלה תכננתי על TTM9D עד שראיתי את המארז הזה, AEROCOOL EXTREMENGINE 3T, שגם בתקציב וגם בא עם המאורר הענקי בצד, שאותו אני מאמין שאני די אצטרך מכיוון שאני רוצה ללכת על ה4870 1GB של POWER COLOR הידוע בנטייתו להתחממות יתר (וגם אחרי פרופילים בCCC אני מעדיף שיהיה קריר). לא כזה אכפת לי מLEDים וחארטה, אני פשוט רוצה שיהיה כמה שיותר קריר. רעש? שיהיה נסבל, המחשב יהיה בטח על השולחן או על הרצפה, ליד המיטה שלי. מצד שני יש לי עוד 2 מאוררים בחדר אז...פשוט שיהיה נסבל, לא רוצה מטוס קרב מעל הראש, עדיין. אז, האם המארז הזה מתאים? הם יש לכם בראש מארז יותר מתאים בתקציב הנ"ל (400 לערך) יותר קריר? אני מהדרום ואני מתכוון לקנו…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב כל המיפרט מוכן ואמרו שאין את הספק של אנרמקס במלאי 500W ליברטי קיצר יש משהו אחר מומלץ עד 750 שח הציעו טאמילטק 550W ToughPower ב730 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כרטיס מסך 6870 הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W ENERMAX שאר המפרט שלי בצד אני לא מתכנן לעשות OC לשום חלק במחשב הספק יחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב 400-750 דרישות: בניה איכותית. סרקולזציה טובה. חברה ידועה. חלון שמאלי. מקום לרדיאטור 280 (crosair 110). עיצוב מוקפד, לא של גיימינג אבל גם לא מיושן או משעמם. הגודל: יכול להיות פול טאואר אבל לא ענק. (פחות מ60 סנטי' גובה) תיכננתי בעיקרון משהו כמו Thermaltake Chaser A71 אבל כבר לא ניתן למצוא אותו בארץ יש את הFractal Design Define R4 המצויין. אבל העיצוב שלו קצת מידי סולידי פתוח להצעות [h=1][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה - רכשתי לי Antec P182 - ועכשיו נותרה מלאכת ההתקנה המדוקדקת... ועלתה השאלה: כשאני מחבר ספק מודולרי TT 750W, בעל מאוורר משמעותי - להתקין אותו כך שיפנה מעלה או מטה? המצב שבו הוא פונה מעלה (כלומר, הכיתוב הפוך) יוצר מצב שהכבל של ה-8pin 12V ללוח האם מתוח כמו מיתר של גיטרה כשמעבירים אותו מאחור (למעשה הייתי צריך לחבר אותו ללוח האם ולספק הכוח - ולאלץ את ספק הכוח למקומו...). אם המאוורר יפנה כלפי מטה, גם החיבורים המודולאריים יהיו קצת יותר קרובים - מספיק בכדי להניח את דעתי ממצוקתם של הקונקטורים... באתר של ANTEC התשובה היא מעלה, אך היא אינה מנומקת - ונשאלת השאלה: כמה העניין עקרוני? אשמח אם למי מבין בעלי הנסיון יש תובנה רלוונטית בנושא. תודה! ניב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן ביצוע בדיקת עומס על הספק כוח בתוכנה OCCT אני מתחיל לשמוע צפצופים מהאל פסק. בדקתי בחוברת של האל פסק וזה רשום שהצפצוף נובע מעומס על המצבר של האל פסק. השאלה שלי היא למה יש לי עומס על המצברים של האל פסק בזמן בדיסק הספק? הרי האל פסק נכנס לפעולה רק כשאין חשמל. והאם זה נורמאלי? או שיש יותר מדי עומס על הספק? ספק 500 של silver power. המערכת: e8400@3.6 5870 2 HD.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת כזו: מעבד i5 2400. סטיק זיכרון אחד של DDR3 4GB. לוח אם H67MH של ביוסטר. ספק 500W של HEC מלפני כ-4 שנים בערך. כ.מ. Radeon HD6870. לפני כמה ימים ראיתי שפלונטר מציעים כרטיסי מסך מוחזרים\משופצים במחיר מוזל, וחשבתי לקנות את הR9 290 (או ה-280X, אם מישהו חושב שהוא משתלם יותר), אך לא הייתי בטוח שהספק הנוכחי שלי יספיק. את המערכת הנוכחית הספק שלי מצליח להריץ ללא קושי שנגלה לעין לאורך כל התקופה בה השתמשתי במערכת הזו (ועל כל שדרוגיה), הבעיה התעוררה שבדקתי במחשבון צריכה וראיתי שאני נמצא על הגבול מבחינת צריכה (ואולי בכלל טעיתי, ומישהו יוכל לקבוע חד משמעית מהי הצריכה). בהתחשב בזה שהספק עבר כבר בערך 4 שנים, יתכן שהcapacitors איבדו מהנצילות שלהם, ולכן מה שנראה כעמידה על…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נראה לי הגיע הזמן לשדרג את המארז הגינירי משנת 2000. (כן כן, הוא הגיע עם הפנטיום 3 החדש שלי אז) נא בקשה להמליץ לי למארז שקט שיחזיק הרבה זמן, שיהי לו אורות מקדימה (לפי בקשתו של האח שלי). ולצערי הוא צריך להימכר ב KSP כי הם היחידם שקרובים אלי. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מארז מסוג fractal design define s וקניתי דיסק קשיח נוסף של 3.5 בשביל לשים אותו בתושבת של המארז צריך ברגים מיוחדים. צירפתי קישור להסבר אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג ברגים כאלה אני ממש אשמח. http://support.fractal-design.com/support/solutions/articles/4000055181-define-s-install-2-5-and-or-3-5- עריכה הסתדרתי הזמנתי מהאתר שלהם ישירות לארץ בקישור: https://www.fractal-design-shop.de/Define-S-Accessory-Kit למקרה ומישהו גם ייתקל בבעיה כמו שלי הוא יכול להיכנס לאתר שלהם ולהזמין.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי היום את הספק Enermax Infinity 720W וריציתי לשתף אתכם ;D
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני הולך על המארז HAF932 אחרי התלבטויות רבות. עכשיו השאלה שלי היא מאיפה כדאי לי לקנות אותו? אני יודע שיש חנויות כמו KSP שמוכרות אותו בלי כמה מאווררים. אבל אני רוצה את הגירסא "המלאה"(!!!) . איזה חנות הכי זולה שמוכרת את הגירסא המלאה (כולל הכל באורגינל, מאווררים ומה שלא יהיה)? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- שני מאווררים עליוניים של 14 ס"מ ! - שני מאוררים קדמיים של 12 ס"מ ! -מאורר אחורי של 12 ס"מ - מאורר צדדי של 12 ס"מ מנהרת רוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - חלון בגודל לוח אם בעיצוב מדהים עיצוב סולידי ולא מצועצע. יש כבוד. חיסרון - רבאק, עדיין לא השכלתם לשים גומיות מונעות רעידות לדיסקים הקשיחים? http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6407&Itemid=1 http://www.nzxt.com/products/tempest
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. קניתי את המארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted שבא עם 3 חיישנים של טמפרטורה וצג בחלק החיצוני של המארז שמראה את הטמפרטורה שמתקבלת מהחיישנים האלה ... אז השאלה שלי בעצם, האם אפשר לשים חיישן בין המעבד לגוף קירור ? ז'תומרת שהחיישן יהיה מעל המשחה הטרמית והגוף קירור יסגור עליו .. זה אמור להיות ככה או שאני טועה ? הנה תמונה (לחצו על התמונה להגדלה) של החיישנים (שימו לב לחיישן שמודבק מעל המאוורר - יש לי 3 כאלה):
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנתיים, זה המפרט שאני הולך לקנות מעבד 890¤ Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray קירור למעבד 120¤ OCZ Vendetta CPU Cooler לוח אם ¤467 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון 260¤ G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך 1099¤ Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe דיסק קשיח 315¤ Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן אופטי 129¤ צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח 359¤ SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז 399¤ Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מסך 1085¤ מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW סה"כ 4925 ש"ח תשלום מזומן - הנחה 3%, לאחר ההנחה: 4777…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להכניס כרטיס כמו GTX275 או 5850 לא מצאתי פירוט את המידות שלו באינטרנט . האתר של ריידמקס לא ברור בכלל...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוד מספר ימים מקבל GTX 550 TI FPB מ EVGA, הם החליפו לי את ה GT545 ועכשיו אני צריך להשיג ספק כוח מתאים מכיוון שיש לי 300W עם 18A במסילת ה12V וגם כי אין לי אפשרות לחבר אותו בכלל לספק בגלל חוסר 6PIN ו 4PIN MOLEX את הספק אני קונה בארה"ב מכיוון שזה מקום מגוריי, כך שהמחירים בדולרים. חשבתי על הספק הזה http://www.bestbuy.com/site/Cooler+Master+-+eXtreme+Power+Plus+500-Watt+ATX+CPU+Power+Supply/1510585.p?skuId=1510585&productCategoryId=abcat0507009&id=1218265778423 מצאתי אותו גם ב35$ ב AMAZON בכול אופן אם למישהו יש הצעות לספק שיעשה את העבודה כיום ואף יאפשר לי לשים כרטיס אחר בעתיד שידרוש 2 6PIN PCIE אשמח לשמוע אני מתכוון לקנות אותו בעוד 2-5 ימים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-