ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
-
האם אפשר להתקין תכרטיס מסך 4670 של ati במארז הנ״ל? זה ייכנס? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, העלאתי סרטון הדגמה איך לעשות את קונן הDVDRW נסתר במארז של לאנקול. מצטער על האיכות היה לי קצת קשה גם לצלם וגם לעבוד השתדלתי שיראו כמה שיותר.. מקווה שתמצאו אותו מועיל http://youtu.be/fXPmDtsyxCg?hd=1
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
התקשרתי ל-RSM בקשר להזמנה שלי, הנציג העיר לי שהוא לא מבין למה בחרתי לקחת SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver. שאלתי מה הבעיה, הוא הסביר שהספק ישן ונמצא כבר שנתיים בשוק ואילו האנטק כ-3 חודשים ויותר טוב, יותר חזק ויותר זול בהשוואה. הוא צודק? מודה מראש לתגובה מהירה, חייב לתת תשובה סופית היום!..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האל-פסק הוא ישן מאד למרות שב 5 שנים האחרונות הוא לא היה מחובר כלל. לקחתי אותו הבעיה כמובן שידעתי שיש צורך להחליף בו את המצברים ( מכיל 2 של 12V 7AH) חיברתי אותו לחשמל והמנורה של ACLINE נדלקה. שזה כבר סימן טוב. חיברתי אליו מחשב והוא לא מספק מתח למחשב. גם הכפתורים לע הפנל כמו UPS ON ועוד' פשוט לא מגיבים. האם יכול להיות שהחלפת המצברים תפטור את הבעיה ? התייעצתי עם מישהו ונאמר לי כי בגלל שהאל=פסק הזה הוא מסוג online אז אם אין לו טעינה למצברים הוא לא יכול לתפקד גם כאשר הוא רק צריך להוציא חשמל לדברים אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מועניין בהמלצה לספק שאמור להחזיק 2500K בOC וכרטיס מסך ככל הנראה 470GTX או6950 ... שהספק יהיה מספיק חזק ומודולארי עם כבלים ארוכים רצוי מחנות במרכז.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד e5400 ולוח אם Asus P5KPL-CM ואני רוצה מאורר חדש למעבד כי המאוורר הזה אחד הרועשים ואני רוצה חדש שלא יעשה רעש בכלל
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות UPS , אבל לא ממש מבין בזה. אשמח לעזרה. בינתיים חשבתי על G-ME1000VA או Advice Partner Digital PRD1050 המיפרט של המחשב שלי: i5 gigabyte p55a ud3 12gb ddr3 1333 1t wd black caviar 320gb wd 120gb wd quadro fx580 ocz gxs600 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מחשב בעל מעבד i7 2600 וכן כרטיס מסך shappier 6950 2gb, גיגה8 זיכרון ושאלתי היא האם הספק FSP 800Watt FSP800-80GLN הוא ספק איכותי? והאם הוא יכול לתמוך בcf של הכרטיס הנ"ל, הסיבה שבחרתי בספק היא עקב המחיר ביחס להספק אודה לכך שתעירו את עיניי ואולי תציעו חלופות בטווח מחירים של עד 500 שח לספק [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לקנות ספק כוח : corsair tx950 מפרט טכני של הספק : כאן ספק מיועד למחשב : C2Q 6600 + GTX 480 עם OC חזק! מה דעתכם על הספק? מה טוב\לא טוב בו? ובבקשה אני לא מעוניין לשמוע על המלצות לספקים אחרים של 550-750 וואט , אני צריך ספק של 850-1000 W שיספיק לי ל3-5 שנים קדימה ויאפשר לי לשדרג חלקים במחשב ללא מחשבה על החלפת ספק.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי מערכת מחשב המיועדת לעבודה משרדית, גלישה והזרמת מדיה המפרט: מעבד: intel core 2 E6400 קירור: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 (מעבד) + Arctic F12 120mm X 2 (מארז) מאיץ גרפי: Nvidia Geforce 7950 GT 512MB דיסקים קשיחים: Seagate 1TB + WD 2TB צודב: Pioneer DVDR למחשב מחוברים מקלדת , עכבר , סורק ומדפסת , USB Hub כרגע יש לי ספק Gyro (כנראה גנרי) 630W שנראה לי שהולך למות. המחשב הרבה פעמים נדלק ואחרי מספר שניות כבה. כשהוא כבר נדלק מאורר הספק מרעיש בטירוף. אני רוצה להחליף את הספק בספק נורמלי אבל אני לא יודע איזה. נראה לי שאני לא צריך הספק של 630W לתצורה הנוכחית ואפילו לשידרוגים עתידים (שלא כוללים מאיץ גרפי חדש או מעבד) מה דעתכם על Enermax ? דגם NAXN TomaHawk II הספק 450W
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי לחפש ספק, והבנתי שספק בעל ביצועים\מחיר אופטמלי זה הדגם ANTEC True Power New TP 550. מיוצר ע"י סיסוניק ובעל 540W על מסילת 12V. (הוא חצי מודולרי), 5 שנים אחריות וביצועים טובים מאוד. קישור ליצרן: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTc1OA== מאיפה ניתן לקנות אותו בארץ? או אם יש ספק שיכול להתחרות בו אני אשמח לשמוע. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב קיבלתי הצעה לקנות תספק כוח הבא: ANTEC TRUY POWER 650W עם 5 שנים אחריות הוא עולה 370 שקל רציתי לדעת מה דעתכם עליו הוא שווה או שיש ספקים באותו מחיר שטובים יותר אפילו עד 400 שקל?יש איזה הצעה? המחשב שאני בונה יהיה עם כרטיס מסך I5 2500K אשמח לקבל חוות דעת תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ב-NZXT H2, היבואן לא מביא אותו לארץ בשבועיים הקרובים ואני לא רוצה לחכות. מחפס מארז דומה. דרישות: 1. עיצוב סולידי 2. שקט יחסית 2. FRONT USB3 3. רשתות סינון על פתחי האויר 4. תקציב עד 500 ש"ח גמיש 5. לא sonata 3, העיצוב שלו מעצבן אותי יש משהו??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פתחתי אשכול עזרה בתמיכה טכנית ואפנו אותי לפה לראות אם הבעיה בספק שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507545.new בקצרה זוהי המערכת שלי p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד Intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w http://www.cougar-world.com/cougar_cm.html זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ ואני רוצה לשאול אם הספק בסדר ולא מייצר צוואר בקבוק כי הוא אצלי כבר שנתיים כמעט והתקיעות החלו לפני חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הספק הזה בערך לפני 4 שנים , וכעת הוא התקלקל. איזה ספק יוכל להחליף אותו ? תודה רבה עריכה : האם ezcool 450w יכול להחליף אותו ?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואת כל מי ששאלתי איפה לשאול אמרו לי פה אז באתי יש לי את המפרט הזה: מעבד:intel core 2 duo e8400 (בקרוב חשבתי לשדרג לi5) לוח אם: ASUS P5G41C-M LX כרטיס מסך: ASUS HD 6850 חשבתי לקחת את זה:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9817 ועדיין אני רוצה קצת המלצות תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש וצריך המלצה לספק כוח. הנה המפרט שאני מתכוון לקנות: ASUS P8P67 Motherboard Intel Core i7 2600 3.4GHz CPU 2x4GB DDR3 1600MHz CL7 Memory 500GB SATA2 HD + 1TB SATA2 HD LG DVD-RW x22 עדיין לא בחרתי כרטיס גרפי אבל כנראה שהוא יהיה עם GDDR5 1024MB. מה שמעניין אותי זה בעיקר כמה וואט.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מסתמן שיש בעיה עם הסנייפר בלאק אדישיון אז התקשרתי לשאול על זמינות CM 690 II ושאלו אותי מה לגבי ה-NZXT PHANTOM אני בינתיים מנסה להשיג את הסנייפר בלאק אבל אם זה ייפול ... מה מביניהם הייתם ממליצים?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי ספק משומש SeaSonic SS-500ET. המאוורר לא מסתובב. מחובר כרגע Geforce 9600GT, בשלב מאוחר יותר יהיה שם כרטיס יותר חזק. ניסיתי להפעיל איזה משחק לכמה דקות, לראות אם עליה בעומס אולי תגרום למאוורר לעבוד, אבל כלום. אני מפחד להמשיך להשתמש בספק ולשרוף אותו. יש איזהשהו הסבר לכך שהמאוורר לא מסתובב או שהספק פשוט דפוק?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לקראת קניה של ספק חדש, 620W המתמודדים הם : sl 1211 seasonic antec neo eco 620w השאלה האם להוסיף קצת ולקחת גרסה מודולרית? כמה זה מוסיף? אשמח לתשובות מכם חברים תודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם ל- Sonata III יש חיבור USB 3 ? מישהו מכיר מארז שקט למחשב רב תכליתי עם חיבור חיצוני של USB 3 ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הספק (EZCOOL 450) ואני צריך ספק חדש למחשב שלא יישרף, בניגוד ל - EZCOOL, אבל שיהיה שקט לפחות כמוהו. המחשב מאוד פשוט, אני מאמין שאפילו ספק של 300W יעשה את העבודה אבל אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם. מפרט: מעבד - Intel core 2 duo 2.7GHz לוח אם - Gigabyte GA-G31M-S2L זכרון - 2gb כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 5450 הארד דיסק - WD 500GB + WD 200GB כרטיס קול - Egosys Waveterminal 192L המחשב מיועד לצורך גלישה/עבודה משרדית וגם משמש כ HTPC (מחובר לטלויזיה ומערכת).
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב מביניהם? ה k7+fsp 700 w עולה 150 שקל פחות מה seasonic +620 w, אז מה יותר משתלם. הקיצר מה הייתם קונים. הרכיבים מיועדים בהתחלה ל hd 6870 בודד ובהמשך ל cf של hd 6870
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-