ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
משעמם לי ואני רוצה לקנות ספק כח בנתיים.. מפרט בצד אבל הוא צריך בעתיד להיות מותאם למערך SLI (נגיד לכרטיס GTX465 X2) למערכת מחשב I5 וגם לRAID 0 + שני HDD נוספים ושיתאים לOC ממוצע.. אני לא מחפש יקר ובעיקר התרשמתי מחברת סיסוניק השאלה אם הדגם 620W יספיק או שאצטרך כבר 750W ואם מבחינת צריכת חשמל במצב IDEL המערכת תצרוך יותר מהספק הנוכחי שלי (EZCOOL 400W)עם אותה חומרה? תודה על התשובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדוע אין בפורום בדביק רשימה של ספקים מומלצים לפי מחיר או לפי WATT ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.tms.co.il/product/8180 באי ביי יש יותר זולים אבל זה של חברה מוכרת ויעשה את העבודה כמו שצריך מה גם שיש משלוח עד הבית... בדקתי שזה eps 12v לפי השם דגם ומתאים לחיבור ללוח האם...תהנו...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בדיוק בדרך לשדרוג מחשב וחשבתי להעביר את הספק מהמחשב הישן. המערכת היא כזו: I5 - 4590 + Retail Cooler Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 Asus H81M-PLUS LGA1150 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD 128GB אופציונלי SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC Seasonic SII12 520W אני משדרג את הכרטיס מסך מ- 650TI boost ל 280x ורציתי לדעת אם הספק יחזיק. אני לא עושה OC בשום צורה. תודה על המענה וסופ"ש נעים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים! רק מי שיודע ובטוח - האם הספק Corsair HX520 יחזיק את המפקט הבא: - Q6600 Core 2 Quad - Gigabyte GA-P35-DS3 - Corsair HX520 PSU (520w) - HIS/Sapphire/Jetway 2900 XT - 250-320GB HDD - DVD-RW - 2GB of DDR2-800 RAM ANTEC P182 - Tuniq Tower 120 CPU cooler אני מתוכנן גם לעשות OC בעתיד. לא צריך להציע לי ספק אחר (במיוחד לא את ocz) אלה רק תגידו לי האם הספק הנ"ל יספיק .. אייך אני יכול לחשב את זה במדויק ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כרטיס מסך 6870 הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W ENERMAX שאר המפרט שלי בצד אני לא מתכנן לעשות OC לשום חלק במחשב הספק יחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 לוח אם : Gigabyte GA-B75-D3V מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail מאורר: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan מאוורר ZALMAN CNPS5X SI EDITION וכונן DVD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Geforce GTX 970 של Gigabyte, והוא לא נכנס במארז הנוכחי שלי,לכן אני מעוניין להחליף מארז.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האפולו יותר זול. ואם יש לכם מארז במחיר של אפולו והוא יותר כדאי אז תגידו. ושיהיה מסקאי פיסי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט המלא (כמו שרואים גם בצד ימין): Desktop (Windows 7 Ultimate): AMD Athlon II X2 250 Arctic Cooling Freezer 64 Pro Asus M4A785-M Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Western Digital WD3200AAKS PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W NZXT hush אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך (הבחירה היא בין GTX460, 4890, 4870). בדקתי בביקורת של אנאנד (שהיא מאוד אמינה בעיניי) והתוצאות מראות שצריכת החשמל הכוללת של המחשב (יש להם יותר זכרון, מעבד "רעב" יותר) נעה סביב 300W, כלומר מקסימום 75% ממה שנותן הספק שלי, לא אידאלי אבל אני חושב שזה יספיק כרגע. יש צורך לשדרג גם את הספק בכל מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות היה לי הפסקת חשמל מתי שהמחשב שלי היה מחובר וזה שרף לו את הספק . עכשיו קניתי מחשב חדש ואני לא רוצה לחבר אותו לפני שאני ידע מה דברים כי זה חשוב לי שמונע מהמחשב שלי להיהרס בצורה כזאת לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה מונע מהמחשב שלי נזק מהפסקות חשמל וכאלה לא יקרה אותו דבר גם למחשב החדש שלי (אני שמעתי על שתי דברים מיצב מתח ואל פסק אני רוצה לדעת אם יש עוד משהו שמונע נזק מהפסקות חשמל ודברים כאלה, ומה ההבדל בינהם בדרך הפעולה וכו', ומה יותר טוב מבניהם, וגם מה עולה יותר ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר על השאלה כי אני כבר רוצה לחבר את המחשב החדש שלי בלי דאגות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.. יש לי רסיבר בבית שקיבלתי Sherwood RX4109, כשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק אבל יש ריח שרוף. יתכן שזה בגלל שאני צריך שנאי? זה מה שכתוב מאחורה: 230v 50hz 330w תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספק זול אך יעיל (כמו שכתבתי) למארז שלי ראיתי כל מני ספקים וחברות יש חברות מוכרות יותר ויש פחות התקציב אולי מצחיק אבל זה מה יש כרגע אני לא שואל כאחד שלט יודע מחירים אלה כאחד שרואה שיש ספק של 600 וואט במחיר נמוך של TrendSonic למרות שקראתי על זה שזה מה שהוא לוקח לא מה שהוא נותן אבל אולי חלומות מתגשמים אז בבקשה אם אפשר לעזור אם אין כזה דבר לא להתעצבן עלי אני לא מכיר את השוק או את הביפנוכו של הספק!!! ועוד שאלה לוח אם ga-p55-ud3r יכנס במארז הזה 6a21+hec-400ld-t
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, דרוש מארז HTPC כמה שיותר קומפקטי שיכול להכיל לוח ATX עד 400 ש"ח, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז Silverstone GD05B יש 2 מאווררים בצד אחד ואחד בצד השני הרוחב שלו 44, הרוחב של הארון 52, האם מספיק 4 ס"מ מכל צד כשהמחשב במאמץ ? כ"מ 270X וספק 520 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריט הבא שאני רוצה להתמקד בו זה ספק הכח: מחפש את עזרתכם להחלפת ספק הכח בספק שקט. האם יש ספק כח ללא חלקים מכאנים וללא מאווררים? מה לגבי החלפת המארז? האם לא שווה להשקיע בהחלפת המארז? ברצוני להשקיע עד ל 500 ש"ח בבעיית הרעש. תודה על עזרתכם, אוריאל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ע"פ האתר של NVIDIA הוא צורך 700W איזה ספק כח צריך לכרטיס כזה? אני מתשמש במעבד i5 750 כרגע יש לי ספק כוח של 625W האם יספיק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם המארז הנ"ל ואני שומע המהום נמוך כשהוא עובד. קשה להבין ממה הוא מגיע אבל אם אני לוחץ על הדפנות הרעש קטן. יש גם הבדל אם המחשב נמצא על הריצפה או על מעמד גלגלים. הניסיון הקודם שלי היה עם CompuCase 6A21 שהייתי מאד מרוצה ממנו. בניגוד ל 310 היו לו גומיות לחיבור של הדיסקים והפח היה יחסית עבה 0.7ממ. יכול להיות שהמארז החדש פשוט קל יותר ולכן הרעידות של הדיסקים והמאווררים יוצרים את הרעש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1096 קבלו איזה מארז !!! מה זה !!! מקדימה 2 מאווררי 140 וכתוב שיש עוד 4 מאווררי 120 - רק איפה דחפו אותם !?!!? למשהו יש מידע אליו, כי במחיר הזה אני לוקח אותו בטוח (במקום ה LEXA) אם הוא באמת טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי בשעה טובה מחשב. המארז שלו זה http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15300 קיבלתי איתו 2 מאווררים 120, ORGINAL שבאים איתו. אחד למעלה ואחד מאחורה. 2הם מוציאים אוויר. השאלה שלי, יש לי אפשרות להוסיף עוד 3 מאווררים 2 מקדימה 120, ו 1 בצד לכיוון הכרטיס מסך, 4870. רציתי לדעת באיזה אופן להרכיב את המאווררים מקדימה, שהם יוציאו או יכניסו? השאלה נוגעת גם למאוורר הצדדי של המארז, האם הוא יוציא או יכניס? תודה נתנאל.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASUS M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB Corsair GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 המארז הוא: Thermaltake Suprano VB1000SWS אני יודע שהוא לא מומלץ אבל בכל זאת אני קונה את המחשב מKSP כמובן במחיר המינימלי שיש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהמארזים עדיף (מזיגזג בלבד): Thermaltake Armor Jr או Coolermaster Mystique 631 (שניהם שחורים)? אם אתם מכירים מארז אחר שעדיף על שניהם, או טוב באופן כללי (ושחור) שזיגזג מציעים, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שאלה לגבי רעש מארז - THERMALTAKE EUREKA/ARMOR האם הם שקטים ? אני מתכנן ללכת כנראה על ה EUREKA השאלה אם הוא שקט ומאוורר מספיק.. תודה Fireman
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב 400-750 דרישות: בניה איכותית. סרקולזציה טובה. חברה ידועה. חלון שמאלי. מקום לרדיאטור 280 (crosair 110). עיצוב מוקפד, לא של גיימינג אבל גם לא מיושן או משעמם. הגודל: יכול להיות פול טאואר אבל לא ענק. (פחות מ60 סנטי' גובה) תיכננתי בעיקרון משהו כמו Thermaltake Chaser A71 אבל כבר לא ניתן למצוא אותו בארץ יש את הFractal Design Define R4 המצויין. אבל העיצוב שלו קצת מידי סולידי פתוח להצעות [h=1][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-