ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
השאלה מהרכזית היא למה להוציא עוד כמה מאות שקלים על הThermaltake Eureka ? מה הוא נותן שהטריניטי לא נותן שווה את המאות שקלים האלו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הספק הזה ? מבחינת איכות בנייה שקט והתחממות והאם הוא יחזיק כמו שצריך מערכת של I7 4770 16GB RAM 570 GTX 2 SSD בעתיד (כרגע רק 1) 1 TB הראד דיסק וקירור למעבד BLIZZARD של קולר מאסטר גם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב בעיית זמינות אני נאלץ להחליף את המארז שבחרתי אשמח לקבל המלצות למארזים תחליפיים למפרט הבא מעבד Intel Core I5-750 2.66GHz Tray קירור למעבד For Socket 1156 Scythe Mugen 2 לוח אם Asus P7P55D-E Evo או Asus P7P55D-E Pro זיכרון DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz של חברת G.Skill או Corsair 2X כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 כרטיס גרפי HDMI Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA Black DVD ספק כח Seasonic M12II 500W 80Plus מארז LanCool PC-K60 ישנה אפשרות שאקנה רק כרטיס מסך אחד עכשיו וכשיצא דגם 58XX שתומך ב6 מסכים אוסיף אותו תודה חזי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג תומך 4K, אני מניח שצריך הרבה מקום לקירור מים, כרטיס מסך מפלצתי וכו'. שקט חשוב לי מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם על המארז הזה: Corsair Carbide Quiet 600Q Inverse ATX Full-Tower אפשר להשיג אותו ב TMS ב 600 ש"ח בערך, ובחו"ל ב 400 ש"ח. למישהי יש ניסיון איתו? האם יש לכם המלצה על מארז אחר שנותן תמורה יותר טובה למחיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SEASONIC S12 330W תודה ענקית לעוזרים מפרט בצד.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רכיבים (החלפתי לחדשים) ואני מעוניין לבדוק מחשב מדיה כזה לסלון. עכשיו אני רוצה מארז קטן יחסית לא ענק. חיפשתי ולא מצאתי משהו שמתאים. אשמח לקבל המלצות תודה. המפרט הינו: מעבד i7 920 (יש עליו קירור גדול יחסית שזה מגביל coolermaster v8) לוח אם רגיל. 1150 gigabyte ud3r וכרטיס מסך Redon 5970. אשמח לקבל עזר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המארז הבא CM STORM STRYKER אין לי קרור נוזלי או משהו ואין כוונה לקנות יש כאלא בדרגתו שהם יותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. אני עובד עם Board של אסוס P4B533 ולכן חייב HTPC לגודל ATX רגיל. בינתיים מצאתי את הSilverstone LC17 מעל 650 וזה טיפה יקר לי. לגבי ספק בדקתי את הרשימה של SPCR בכתובת http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html ומצאתי שני ספקים טובים בארץ בתקציב: Zalman ZM460-APS שעולה 380 Antec NeoHe 430 שעולה 540 מה דעתכם על הספקים והמארז שבחרתי והאם יש לכם אלטרנטיבות שקטות עבור מחשב HTPC שבנוי על ATX בגודל רגיל ולא מיקרו ושיחסכו לי קצת כסף? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי אילו נתונים של המפרט אני אדע לחשב איזה ספק כוח אני צריך? איך אפשר לדעת איזה חלק במארז צריך אוורור נוסף אם בכלל? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כל-כך בטוח שהנושא שאדבר עליו הוא לכאן, אך בכל זאת אשאל. יש לי מחשב גדול (מארז גדול, לא קטן הכוונה). זה המארז: עכשיו, יש לי גם ספק בעל 500W, כרטיס מסך NVIDIA470, זיכרון 2 גיגה, 3 דיסקים קשיחים (500, 160 ו - 75 - GB), מעבד Q9500.. הבעיה היא כזאת המחשב שלי מרבה להתחמם ובנוסף הוא הופך את החדר לסוג של "סאונה" במידה והדלק סגורה (פרטיות.) רציתי לדעת כיצד ניתן למתן את התופעה של ההתחממות? יש מארזים שממתנים את התופעה? איך ניתן להתמודד איתה בצורה הטובה ביותר - גם שטמפרטורת המחשב לא תהיה גבוהה מידי וגם "תפלוט" חום כמו שצריך על מנת שזה לא יקרה. *בנוסף רציתי לדעת מהי הטמפרטורה שהלוח אם צריך להיות. תודה, אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להזמין את המחשב שלי תיכף ויש לי התלבטות לגבי הספק...וזה המפרט מארז 6A19 עם ספק HEC300 ART לפי המצלות של הרבה זה מארז טוב+זול+ספק כח אמין לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA 2 מעבד E6300 זיכרון 2X 512 MB 667 כרטיס מסך 7600GS EXTREME דיסק קשיח 1 SATA 2 250 GB דיסק קשיח 2 SATA 2 250 GB (2 הקשיחים הנ"ל יחוברו במערך RAID) דיסק קשיח 3 IDE 320GB -זה לא משהו שאני מתכוון לרכוש אלא פשוט יש לי כבר אותו ואני יצרף אותו למחשב החדש צורב NEC 3550 המחשב יעבור OC קליל ביותר כמה שהלוח יאפשר בלי שום העלאת מתחים לא לזיכרונות ולא למעבד ולא ללוח כמו שאתם בוודאי רואים זה מפרט מחשב זול יחסית וכל החלקים בו הם ביחס עלות/תועלת מצויין אז אנא מכם לא זקוק להמלצות על ספקים יקרים כמו EN…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי תספרי אוויר הזה לניקוי אבק..נקיתי את כל חלקי המחשב כולל הספק ...לאחר מכן חברתי לחשמל ...איך שמחבר כבל לספק ולחשמל מקצר..ללא הדלקה המחשב.. זהו נהרס ?0: נ.ב כמובן שהספרי מיועד לזה.רשום גם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את הספק הנ"ל עבור המערכת עם 7600GT עכשיו החלטתי להחליף שם ל7900GS האם הספק יחזיק גם אותה ? ללא OC, אולי מאוד סולידי... E6600 P5B DLX WIFIAP GSKILL 2GB PK Maxtor 250GB MaxLine3 SATA2 LG H10N Leadtek 7900GS 2 מאווררים 120 יחזיק לא ? עכשיו, בספק אין לי מחברי PCIE של 6 פינים, אלא רק מולקסים וSATA. איך אני יחבר מתח לכרטיס ? האם זה משנה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו בתקופה שבדיוק USB-C מתחיל לקבל תאוצה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול אם יש חיה כזאת מארז כזה ולוחות אם שמותאמים לזה? גם מארזים עם חיבור 3.1 מקדימה לא מצאתי, למה היצרניות ממשיכות עם 3.0? כבר שלוש שנים התקן הזה קיים, לא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בתקציב שלי יש שני ספקים שניראים לי. CORSAIR HX650W או SEASONIC 750W שניהם מודלריים ושניהם בדרגת SILVER שיהם בעלות זהה. החומרה שלי כוללת: אינטל I7 860 8 גיגה זיכרון 1600 5 דיסקים קשיחים GTX285+עוד כרטיס מסך בסיסי (למסך שלישי) כרטיס E-SATA וכרטיס PCI אלחוטי מה דעתכם, איזה ספק?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק שקט. התקציב הוא עד 400 שקל. מפרט שאליו מיועד הספק - מעבד E7300, לוח GA-EP43-DS3, זיכרון 4GB (2x2GB) 800MHz כ.מ Geforce 8600GT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני מחבר ספק כוח 'חזק' מידי עבור המערכת שלי, (למשל מערכת המבוססת על AMD Athelon II X3 445 וכרטיס מסך OB אני מחבר ספק 500W) האם יהיה בזבוז של אנרגיה או שהספק צורך בדיוק מה שהמערכת צריכה? ומה לגבי יעילות הספק כפונקציה של הצריכה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
500W של ENERMAX יחזיקו 570GTX וI5 2500K עם OC של 20-30%?ובלי OC? יש דרך לחשב את הדברים האלה לבד?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה קשה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המפרט שלי הוא. לוח אם - Asus P5RC-LA (Agena מעבד - DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כונן קשיח - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) כונן קשיח - WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE) צורב - LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) כונן אופטי - SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) כ.רשת - Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC - בנוסף לזה שיש בלוח כ.רשת אלחוטי - Edimax Wireless Lan Card PCI 802.11G 54Mbit מסך - 19" NEC MultiSync 90GX2 זהו פחות או יותר... עכשיו עוד כמה דברים שכדאי שתדעו.... אני מחובר ב2 כרטיסי הרשת אחד למחשב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ספק שהוא תקן 80PLUS לבן ספק שלא בתקן הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: הספק כח שלי מרעיש וניסיתי לטפל בו וזה עדיין לא עזר. השגתי שמן WD-40 (ספריי) וריססתי קצת על הציר אבל אין שינוי ברעש. ראיתי שמחירי הספקים זולים ולכן אני לא חושב שיש טעם לשבור את הראש בניקוי ספק ישן (כמעט 6 שנים). הצרכים שלי ממנו מאוד בסיסיים, כלומר רק מעבד+מאוורר, זכרון ודיסק קשיח. אין לי DVD או כרטיסים גרפיים וכיו"ב. לכן אני מעריך שאצטרך ספק חלש (עד 400W). מה אתם אומרים? יש לכם המלצות לדגם מסויים? הקנייה לא דחופה ואני מתכוון לקנות מהאינטרנט על פי המלצתכם. ובלי קשר - אתם ממליצים להחליף בהזדמנות הזאת את הלוח והדיסק? (כולם אצלי כמעט 6 שנים)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני לקראת קניה והייתי די נעול על ה P150 פתאום ראיתי את ה Sonata III מישהו יודע משהו עליו איך הוא לעומת ה P150? פשוט בזמן האחרון אנשים כותבים פה שהם לא כל כך מרוצים מהמארז למרות שלא מצאתי ממש ביקורת (וקראתי הרבה) שלא זיכתה אותו בציון גבוה עד גבוה מאד. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Sonata-III&affiliate=zap 840 שקל למארז + ספק 500 של ANTEC נשמע לא רע בכלל לא? http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08143 הוא כבר זמין? כי ראיתי במספר חנויות בחול שיש אותו כבר במלאי למשל פה.. http://www.vibecomputers.com/index.cfm?loc=iview&vID=673942 דרך אגב איך הספק שלו לעומת ה NEO430 ב P150? the Z-Guy
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי ב-MSI gtx 1070 gaming X שגובהו 8.3 ס"מ (או 3.3 אינץ'), והמארץ הקיים שלי הוא CM690 ATX רגיל. אני מניח שהכרטיס לא ייכנס שם, נכון? (אם כן, אז בטל קנייה ) אם כך, איזה מארז מתאים לגיימינג במחיר סביר של 300-400 שקל? אין צורך בספק. שלי כרגע הוא Corsair TX750W Power Supply אם יש לספק משקל כלשהו בבחירת מארז. רק אצין שאסתטיקה לא מעניינת אותי. לא לדים וכו'. כמובן שהמארז לגיימינג וצריך להיות קריר מאד ושקט (ברמה של 5 לפחות). אשמח להצעות. אין לחץ, הכרטיס מגיע רק ב-20-25 ליולי בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי EZ Cool H-550D ואני מעוניין לשים בו Bearup Lake DDR3 1333, עם i7 ו-GTX660ti של gigabyte. פעם אחרונה שהתעסקתי בחומרה היתה לפני 5 שנים, אז אולי רכיבים גדלו, אני לא יודע, כך שאני שואל אם המפרט הזה יכנס לי בפנים, או שאני צריך להחליף מארז. אם כן, המליצו בבקשה. בנוסף, על איזה ספק אתם ממליצים למפרט? אני מתכנן לשים עוד 2-3 הארדיסקים של 1GB כל אחד, אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-