עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gtx980sli,

איך המארז הבא CM STORM STRYKER אין לי קרור נוזלי או משהו ואין כוונה לקנות יש כאלא בדרגתו שהם יותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by טל טויוטה,

בשבוע הבא אני נוסע לאילת וחשבתי להתחדש במארז חדש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני הרכישה. נכנסתי קצת לאתרים של KSP ואייבורי כי הם היחידים באילת שגם יש להם רשת ואחריות ארצית וגם אם אין בסניף מקסימום אפשר לקחת מסניף אחר במרכז. אשמח להמלצה למארז עד 400 ₪. חשוב שיהיו חיבורי USB3,יש לי שתי צורב די וי די,שתי הרד דיסקים רגילים ואחד SSD. ספק של זלמן 500 וואט, כרטיס מסך GT220 2GB שגם בקרוב ישתדרג(במידה ושלי ימכר), חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ולא ירעיש. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ~Pizza~,

היי, אני צריך המלצה למארז: מספיק מרווח לstandard atx. 1080GTX כמה שיותר שקט, אבל הכי חשוב - כמה שיותר חסין לאבק. אם אפשר מKSP זה יהייה מצויין. לא חשוב לי עיצוב בכלל. תודה.

4. שלום לכולם , המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול. לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים ) בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' . מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor . אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש. תודה רבה על העזרה חברים עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP שוב תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by amirx19,

מדוע אין בפורום בדביק רשימה של ספקים מומלצים לפי מחיר או לפי WATT ?

6. לא מתוכנן OC או קירור נוזלי, צריך אותו במראה מינימליסטי ללא אורות וצבעים (אוותר בשמחה גם על חלון שקוף) מאד מעדיף wifi מובנה ו USB TypeC אך לא חובה נ.ב גר בסביבה מאובקת וחתולית אם זה משנה משהו מחיר 250-400ש"ח מTMS תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איך זה נקרא? לא מצאתי אצלי בדברים של הלוח אם , ועם הכרטיס מסך החדש גם לא הגיע איתו מעביר מ-4 ל-6.. אני חיפשתי בזאפ גם כלום, התקשרתי ל-10 חנויות בת"א - כלום.. זה היה ברור שמשהו יעכב את העניינים הצילו... עריכה: אני מתכוון לשקע כוח הלבן השטוח בעל 4 פינים שיוצא מהספק, יש לו ממיר כזה לשקע אחר 6 פינים, שחור כזה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק וגם המנורה של הספק כח לא עובדת, מדובר בקרואייר HX520 שהחזיק כרטיס 4870x2 מעבד q6600@3.2Ghz ו4 ג'יגה זכרון 800Mhz עד היום המערכת החזיקה יופי וחשבתי לקנות קרוסאייר GS600w. דעות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ראיתי את הספקים המומלצים אבל לא כל כך מצתי מקום חוץ מפלונטר שמוכר את הקולר מסטר במחיר סביר. יש אופציות אחרות? מה לגבי ה FSP מסדרת PN או את הספק עם 400 מדגם PAF?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by דני אופיר,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817148022 יש אותו בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mzn,

היי חברים מחפש את המארז בארץ, יש סיכוי למצוא ? הבנתי שאפילו בארה"ב בקושי מלאי, האם זה קרב אבוד מראש? https://www.nzxt.com/products/h1-matte-white מכירים מארז בעל מאפיינים דומים שנמכר בארץ? תודה!

12. היי , מערכת מחשב חדשה , אשר אני מתעתד לרכוש מKSP המערכת : מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB צורב LG GSA-H22 X18 DVD תודה . לא מתוכנן OC ואמור להתווסף מסך LCD (אם זה בכלל רלוונטי לעניין)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by israelolcha,

מישהו יודע מיהו היבואן של מארזי ARCTIC COOLING ? אם אפשר פרטי התקשרות אני אודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. אני עובד עם Board של אסוס P4B533 ולכן חייב HTPC לגודל ATX רגיל. בינתיים מצאתי את הSilverstone LC17 מעל 650 וזה טיפה יקר לי. לגבי ספק בדקתי את הרשימה של SPCR בכתובת http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html ומצאתי שני ספקים טובים בארץ בתקציב: Zalman ZM460-APS שעולה 380 Antec NeoHe 430 שעולה 540 מה דעתכם על הספקים והמארז שבחרתי והאם יש לכם אלטרנטיבות שקטות עבור מחשב HTPC שבנוי על ATX בגודל רגיל ולא מיקרו ושיחסכו לי קצת כסף? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. התחדשתי ב-MSI gtx 1070 gaming X שגובהו 8.3 ס"מ (או 3.3 אינץ'), והמארץ הקיים שלי הוא CM690 ATX רגיל. אני מניח שהכרטיס לא ייכנס שם, נכון? (אם כן, אז בטל קנייה ) אם כך, איזה מארז מתאים לגיימינג במחיר סביר של 300-400 שקל? אין צורך בספק. שלי כרגע הוא Corsair TX750W Power Supply אם יש לספק משקל כלשהו בבחירת מארז. רק אצין שאסתטיקה לא מעניינת אותי. לא לדים וכו'. כמובן שהמארז לגיימינג וצריך להיות קריר מאד ושקט (ברמה של 5 לפחות). אשמח להצעות. אין לחץ, הכרטיס מגיע רק ב-20-25 ליולי בערך.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by UrielZ,

הספק הישן החליט שתם זמנו בעולם... אין לי תקציב בשמיים בכלל (חייל...), אז אני מחפש ספק מינימלי למפרט שלי שרשום בצד. לא מעניין אותי שקט או כל דבר אחר. אם זה אפשרי שהספק יהיה בחנות ksp, אני גר באיזור חדרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מתלבט בין שני מארזים למדיה סנטר. http://skypc.co.il/pl_products~6~0~120-967.htm או http://skypc.co.il/pl_product~TT-VF7000BNS~6~0.htm אני צריך מארז שיהיה שקט ביותר וכן מרווח מספיק לכ. מסך ATI HD4850 ולוח ATX.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כוח שקט ככל הניתן ומארז עד גודל בינוני, שיהיה מאוורר ושקט עד כמה שניתן. התקציב לשניהם עומד על כ-1200 ש"ח ביחד. אשמח להמלצות + היכן ניתן לרכוש אותם בארץ תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by no_way,

מפרט המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 AORUS PRO HDMI VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Corsair Spec Delta RGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Antec HCG750 80 Plus Gold Modular 750W Cooler Master MasterLiquid ML240R Adata XPG 8200 PRO Alienware 25" 240Hz Gaming Monitor AW2518H ומצרף חישוב לפי האתר https://outervision.com/b/9FzqU2 איזה UPS מומלץ עלי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Proww,

אני לא כל-כך בטוח שהנושא שאדבר עליו הוא לכאן, אך בכל זאת אשאל. יש לי מחשב גדול (מארז גדול, לא קטן הכוונה). זה המארז: עכשיו, יש לי גם ספק בעל 500W, כרטיס מסך NVIDIA470, זיכרון 2 גיגה, 3 דיסקים קשיחים (500, 160 ו - 75 - GB), מעבד Q9500.. הבעיה היא כזאת המחשב שלי מרבה להתחמם ובנוסף הוא הופך את החדר לסוג של "סאונה" במידה והדלק סגורה (פרטיות.) רציתי לדעת כיצד ניתן למתן את התופעה של ההתחממות? יש מארזים שממתנים את התופעה? איך ניתן להתמודד איתה בצורה הטובה ביותר - גם שטמפרטורת המחשב לא תהיה גבוהה מידי וגם "תפלוט" חום כמו שצריך על מנת שזה לא יקרה. *בנוסף רציתי לדעת מהי הטמפרטורה שהלוח אם צריך להיות. תודה, אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TinMan,

שלום, למחשב חדש, דרוש ספק כח. לא למטרת משחקים כך ש300W או מקסימום 350W זה מספיק. ראיתי שבפורום ממליצים על - 300W DUAL RAIL FSP LGA775 24pin SATA 12cm מנעה אך הם אומרים שאין להם במלאי ספקים של 24pin. מה זה 24פין? האם לקנות FSP 350W BLUE STORM PFC FSP350-60THN Retail (יש בפנדס)? זה אמנם 250 ולא 190 שקל אבל אין לי אלטרנטיבה..... או לקחת - FSP 300W Noise Killer A.PFC FSP300-60PFN ?? זה מומלץ? זה dual rail? מה החשיבות של dual rail ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לפי אילו נתונים של המפרט אני אדע לחשב איזה ספק כוח אני צריך? איך אפשר לדעת איזה חלק במארז צריך אוורור נוסף אם בכלל? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shaymor26,

איך הספק הזה ? מבחינת איכות בנייה שקט והתחממות והאם הוא יחזיק כמו שצריך מערכת של I7 4770 16GB RAM 570 GTX 2 SSD בעתיד (כרגע רק 1) 1 TB הראד דיסק וקירור למעבד BLIZZARD של קולר מאסטר גם תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם עקב בעיית זמינות אני נאלץ להחליף את המארז שבחרתי אשמח לקבל המלצות למארזים תחליפיים למפרט הבא מעבד Intel Core I5-750 2.66GHz Tray קירור למעבד For Socket 1156 Scythe Mugen 2 לוח אם Asus P7P55D-E Evo או Asus P7P55D-E Pro זיכרון DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz של חברת G.Skill או Corsair 2X כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 כרטיס גרפי HDMI Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA Black DVD ספק כח Seasonic M12II 500W 80Plus מארז LanCool PC-K60 ישנה אפשרות שאקנה רק כרטיס מסך אחד עכשיו וכשיצא דגם 58XX שתומך ב6 מסכים אוסיף אותו תודה חזי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guyz6471,

הי, אני לקראת קניה והייתי די נעול על ה P150 פתאום ראיתי את ה Sonata III מישהו יודע משהו עליו איך הוא לעומת ה P150? פשוט בזמן האחרון אנשים כותבים פה שהם לא כל כך מרוצים מהמארז למרות שלא מצאתי ממש ביקורת (וקראתי הרבה) שלא זיכתה אותו בציון גבוה עד גבוה מאד. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Sonata-III&affiliate=zap 840 שקל למארז + ספק 500 של ANTEC נשמע לא רע בכלל לא? http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08143 הוא כבר זמין? כי ראיתי במספר חנויות בחול שיש אותו כבר במלאי למשל פה.. http://www.vibecomputers.com/index.cfm?loc=iview&vID=673942 דרך אגב איך הספק שלו לעומת ה NEO430 ב P150? the Z-Guy

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים