ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
איזה מהמארזים עדיף (מזיגזג בלבד): Thermaltake Armor Jr או Coolermaster Mystique 631 (שניהם שחורים)? אם אתם מכירים מארז אחר שעדיף על שניהם, או טוב באופן כללי (ושחור) שזיגזג מציעים, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מארז אם זרימת אוויר טובה וחיבורים חיצוניים נוחים עדיף גם אם יש שליטה על המאוררים . מומלץ פול טאוור . מעבד AMD לוח גיגהבייט. תקציב 500 ש"ח +-. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למארז: מספיק מרווח לstandard atx. 1080GTX כמה שיותר שקט, אבל הכי חשוב - כמה שיותר חסין לאבק. אם אפשר מKSP זה יהייה מצויין. לא חשוב לי עיצוב בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לספק שקט. התקציב הוא עד 400 שקל. מפרט שאליו מיועד הספק - מעבד E7300, לוח GA-EP43-DS3, זיכרון 4GB (2x2GB) 800MHz כ.מ Geforce 8600GT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו ספק כוח טוב וכמה שיותר זול שיוכל להחזיק לי מערכת כזאת: E6300 (בOC לבאס 400) 7900GT/X1900XT אני שוקל לקחת את ה7900 בגלל הצריכה המוגזמת בחשמל של ה1900 DDR2 512X2 800MHZ עדיין לא ידוע חברה ומארז טרנספורמר (יש בו 3 מאווררי 80 ו1 של 120 ואולי אני יוסיף אחד של 120)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט המלא (כמו שרואים גם בצד ימין): Desktop (Windows 7 Ultimate): AMD Athlon II X2 250 Arctic Cooling Freezer 64 Pro Asus M4A785-M Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Western Digital WD3200AAKS PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W NZXT hush אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך (הבחירה היא בין GTX460, 4890, 4870). בדקתי בביקורת של אנאנד (שהיא מאוד אמינה בעיניי) והתוצאות מראות שצריכת החשמל הכוללת של המחשב (יש להם יותר זכרון, מעבד "רעב" יותר) נעה סביב 300W, כלומר מקסימום 75% ממה שנותן הספק שלי, לא אידאלי אבל אני חושב שזה יספיק כרגע. יש צורך לשדרג גם את הספק בכל מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיועד למערכת עבור חמי. פנסיונר שמשתמש במחשב לסקייפ, גלישה ומיילים. לא יותר משעתיים ביום. המחשב ישב בחדר לא כ"כ מאוורר, מתחת לשולחן, שלוש דפנות בתיבה חסומות (לא נושמות) - הדופן העליונה, התחתונה והימנית (כשמסתכלים מהחזית). המערכת כוללת לוח בסיסי B85M, מעבד I3-4130 ו 4 ג"ב זיכרון, כונן קשיח אחד ו DVD אחד. לא צפוי לצרוך יותר מ 200-220 ואט. מגבלות פיזיות למארז הן 42 ס"מ בגובה ו 43 ס"מ בעומק. תקציב זול. מתלבט בין שתי האופציות בפלונטר: 1) cougar (מארז+ ספק + מאוורר 120 ממ) 2) HEC6T10(case+PSU) + 92mm zalman אישית מעדיף את אפשרות מס 2. בגלל המראה הפשוט והלא מתיימר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני לקראת קניה והייתי די נעול על ה P150 פתאום ראיתי את ה Sonata III מישהו יודע משהו עליו איך הוא לעומת ה P150? פשוט בזמן האחרון אנשים כותבים פה שהם לא כל כך מרוצים מהמארז למרות שלא מצאתי ממש ביקורת (וקראתי הרבה) שלא זיכתה אותו בציון גבוה עד גבוה מאד. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Sonata-III&affiliate=zap 840 שקל למארז + ספק 500 של ANTEC נשמע לא רע בכלל לא? http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08143 הוא כבר זמין? כי ראיתי במספר חנויות בחול שיש אותו כבר במלאי למשל פה.. http://www.vibecomputers.com/index.cfm?loc=iview&vID=673942 דרך אגב איך הספק שלו לעומת ה NEO430 ב P150? the Z-Guy
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי ספק מהסוג Mustiff 550W אני יודע שהספק גנרי ולא מומלץ,אבל זה מה שיש לו כרגע אין מה לעשות,אנחנו רוצים לשדרג לו כרטיס מסך, עכשיו השאלה שלי כמה הספק נותן בפועל? אם אפשר לסמוך עליו שיתמוך בכרטיס מסוג sapphire 7770....רשום בדרישות באתר של ספייר שהכרטיס דורש ספק של 450W.....תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המפרט: AMD Phenom 2 X4 920 Quad Core AM2 BOX 969.00 ¤ - 1 1 Scythe Katana 3 136.00 ¤ - 1 1 Gigabyte MA-770-DS3 AMD770 CHIPSET 449.00 ¤ - 1 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 277.00 ¤ - 1 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 530.00 ¤ - 1 1 Cooler Master Centurion 590 Black 296.00 ¤ - 1 1 FSP Epsilon 80Plus 450W 281.00 ¤ - 1 1 חוץ מזה, איך הCooler Master Centurion 590 מבחינת השקט, לפי מה שהבנתי הוא יותר שקט מה690...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלתי כבר, אבל עדיין מאוד קשה לי להחליט במה לבחור - 3d aurora 570 או nzxt zero או אולי משהו אחר? נראה לי שאני אלך על אחד מהשניים אבל אני לא יודע על איזה, ה zero נראה לי יותר טוב (יותר מאוורר ונותן יותר תמורה למחיר) אבל אני לא בטוח ה 570 יותר יפה לטעמי. על מה כדאי ללכת? מה יותר איכותי? את המארזים של antec לא אהבתי עוד שאלה קטנה: בחלק מהתמונות של ה zero רואים שיש לו צג שמראה טמפ', המארז מגיע עם הצג או שזה אופציונלי? מצטער שאני שואל שוב, אבל אני רוצה כבר לקנות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי EZ Cool H-550D ואני מעוניין לשים בו Bearup Lake DDR3 1333, עם i7 ו-GTX660ti של gigabyte. פעם אחרונה שהתעסקתי בחומרה היתה לפני 5 שנים, אז אולי רכיבים גדלו, אני לא יודע, כך שאני שואל אם המפרט הזה יכנס לי בפנים, או שאני צריך להחליף מארז. אם כן, המליצו בבקשה. בנוסף, על איזה ספק אתם ממליצים למפרט? אני מתכנן לשים עוד 2-3 הארדיסקים של 1GB כל אחד, אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית אל-פסק למחשב שלי ואני לא רוצה לקנות את הדבר הראשון שייפול עלי באיזה sale אלא משהו שבאמת יכול להועיל. לפני כמה זמן היה דיון קנייה קבוצתית של אל פסק אבל זו לא יצאה לפועל ובכלל לא היה ברור שהדגמים שם התאימו למפרט שלי. אשמח לקבל המלצה או כמה המלצות על דגמים קונקרטיים. המפרט שלי הוא: SeaSonic X-560 560W Active PFC Fractal R3 + המאווררים שמגיעים יחד איתו. Scythe Mugen 3 2 סטיקים של 8Gb 1600Mhz Caviar Blue 1 7200rpm sata3 Intel SSD 520 180GB Gigabyte GTX670( WindForce OC) Intel I7 3770K על DZ77GA-70K בדרך כלל מחוברים אליו רק מקלדת, עכבר ואוזניות מדי פעם טעינה של מכשיר אקראי ב-USB (ז"א אין כוננים חיצוניים שמחוברים אליו באופן קבוע או דברים אחרים בסגנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך זה נקרא? לא מצאתי אצלי בדברים של הלוח אם , ועם הכרטיס מסך החדש גם לא הגיע איתו מעביר מ-4 ל-6.. אני חיפשתי בזאפ גם כלום, התקשרתי ל-10 חנויות בת"א - כלום.. זה היה ברור שמשהו יעכב את העניינים הצילו... עריכה: אני מתכוון לשקע כוח הלבן השטוח בעל 4 פינים שיוצא מהספק, יש לו ממיר כזה לשקע אחר 6 פינים, שחור כזה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדלקתי על המארז הזה , נראה לי שקט , איכותי , עם קירור טוב וסידור כבלים נחמד . יש למישהו ניסיון עם המארז הזה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקבל חוות דעת על המארז שכתוב למעלה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט , אני מאוד מרוצה ממנו , המליצו לי בשבילו את הספק ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY , אבל אני עדיין לא בטוח בקשר לזה , והריי אומרים שספק זה הרכיב שהכי גורם למערכות להישרף בתת או ביתר מתח , אז הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים על הספק הזה למערכת או על ספק אחר? עכשיו למערכת עצמה... מעבד : TRAY DEAL CORE 2 DOU E6400 (core type : allandale) לוח אם : ASUS P5B DELUXE זכרונות : G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel KIT CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + גוף קרור arctic cooling accelro x2 צורב LG GSA H10A : דיסק קשיח : MAXTOR diamondmax 10 מארז : SILVERSTONE TJ06 BLACK סטיק : LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 קרור למעבד : THEREMALTAKE BIG TYPHOON…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול. לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים ) בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' . מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor . אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש. תודה רבה על העזרה חברים עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP שוב תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק הישן החליט שתם זמנו בעולם... אין לי תקציב בשמיים בכלל (חייל...), אז אני מחפש ספק מינימלי למפרט שלי שרשום בצד. לא מעניין אותי שקט או כל דבר אחר. אם זה אפשרי שהספק יהיה בחנות ksp, אני גר באיזור חדרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי בשעה טובה מחשב. המארז שלו זה http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15300 קיבלתי איתו 2 מאווררים 120, ORGINAL שבאים איתו. אחד למעלה ואחד מאחורה. 2הם מוציאים אוויר. השאלה שלי, יש לי אפשרות להוסיף עוד 3 מאווררים 2 מקדימה 120, ו 1 בצד לכיוון הכרטיס מסך, 4870. רציתי לדעת באיזה אופן להרכיב את המאווררים מקדימה, שהם יוציאו או יכניסו? השאלה נוגעת גם למאוורר הצדדי של המארז, האם הוא יוציא או יכניס? תודה נתנאל.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לייעוץ לגבי בחירת מארז חשוב שקט,שיתאים לכרטיסי מסך ארוכים למשחקים,בקר מאווררים וכניסת הרד דיסק חיצוני מומלצת המתמודדים הם nzxt h2 nzxt phantom coolermaster sniper coolermaster cm690 advanced גם שאלה האם ללכת על full tower או לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבנות מחשב שקט ורציתי לשאול את עצתכם בקשר למארז+ספק. הרבה מדברים כאן על ה Compucase 6A19 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1142 שמגיע עם ספק כוח 300W של HEC. ראיתי גם המלצות על ה ANTEC SONATA II שמגיע עם ספק 450 (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3732), אבל הוא קצת יקר והשאלה אם שווה להשקיע בו את הכסף. מה דעתכם? אני מתכנן על E6600 וכרטיס מסך 7900GT תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ספק הכח הזה http://www.bjorn3d.com/2006/07/thermaltake-toughpower-750w/#.UazZuEDxpYw והכרטיס מסך הזה http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-600-series/gtx-680/product/gtx-680/detail/geforce-gtx-680-4gb.html אני מבין שהכרטיס לפי היצרן זקוק ל38 אמפר והספק נותן 18 אמפר בכל מסילה(4 מסילות),לכרטיס 2 כניסות של 6 פינים ולספק 3 יציאות של 6 פינים,איך לחבר כדי שהכרטיס יקבל מספיק כח? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של חישוב צריכת חשמל והמערכת שלי צורכת כמעט 750W בעומס מלא אז אני רוצה לקנות ספק איכותי באזור ה850W-900W ראיתי באתר של KSP את הספק הזה של ANTEC http://ksp.co.il/?uin=13245&select=.1108..140. מה אתם אומרים עליו? האם אתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-