ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
אפשר לדעת מה בדיוק עובר על כל מסילה? ה 3.3V, 5V וכל השאר..(אני זוכר שהדבר העיקרי שעובר ב 12V זה הכרטיס מסך כמובן, אבל מה עוד?) נעבור ל EZCOOL 400W (ראיתי הרבה שאלות על הספק הזה..) מצאתי כאן פירוט של הספק: http://www.lightcomputers.com/product.asp?code=CA3500 20A ב 3.3V ו 30A ב +5V ב MAXIMUM LOAD, ואי אפשר לדעת מה המקסימלי המירבי כי לא כתבו. כמו כן, הם כתבו שהם העבירו חלק מההספק של ה 12V בשביל PIV - מה זה PIV? וכתוצאה מכך כתוב שיש ב 12V רק 15A - שזה יוצא 180W האם זה נכון? כתוצאה מכך, אם נקח מפרט בסיסי של: E7200 P35 9800GT 2GB of RAM 800mhz צורב, הארדיסק, מארז 2 מאווררים האם ספק זה אמור להחזיק מערכת כזו? כמו כן, כתוב שהמערכת הזו: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwar…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
500W של ENERMAX יחזיקו 570GTX וI5 2500K עם OC של 20-30%?ובלי OC? יש דרך לחשב את הדברים האלה לבד?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מארזים שכתוב שיש להם 2 יציאות usb 2.0 ו usb 3.0 בלוח אם כתוב שיש . וכ'..8x usb 3.0 6x usb בקיצור בלוח האם יש לי יותר יציאות מאשר במארז. איך אני בוחר מארז שיתאים למספר היציאות שבלוח האם ( asus Z170-K )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , מערכת מחשב חדשה , אשר אני מתעתד לרכוש מKSP המערכת : מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB צורב LG GSA-H22 X18 DVD תודה . לא מתוכנן OC ואמור להתווסף מסך LCD (אם זה בכלל רלוונטי לעניין)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רכיבים (החלפתי לחדשים) ואני מעוניין לבדוק מחשב מדיה כזה לסלון. עכשיו אני רוצה מארז קטן יחסית לא ענק. חיפשתי ולא מצאתי משהו שמתאים. אשמח לקבל המלצות תודה. המפרט הינו: מעבד i7 920 (יש עליו קירור גדול יחסית שזה מגביל coolermaster v8) לוח אם רגיל. 1150 gigabyte ud3r וכרטיס מסך Redon 5970. אשמח לקבל עזר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: הספק כח שלי מרעיש וניסיתי לטפל בו וזה עדיין לא עזר. השגתי שמן WD-40 (ספריי) וריססתי קצת על הציר אבל אין שינוי ברעש. ראיתי שמחירי הספקים זולים ולכן אני לא חושב שיש טעם לשבור את הראש בניקוי ספק ישן (כמעט 6 שנים). הצרכים שלי ממנו מאוד בסיסיים, כלומר רק מעבד+מאוורר, זכרון ודיסק קשיח. אין לי DVD או כרטיסים גרפיים וכיו"ב. לכן אני מעריך שאצטרך ספק חלש (עד 400W). מה אתם אומרים? יש לכם המלצות לדגם מסויים? הקנייה לא דחופה ואני מתכוון לקנות מהאינטרנט על פי המלצתכם. ובלי קשר - אתם ממליצים להחליף בהזדמנות הזאת את הלוח והדיסק? (כולם אצלי כמעט 6 שנים)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי UPS מדגם ADVICE PRPC650 , עם תוכנת UPSMON V2.743, ברצוני לדעת אם זה אפשרי בתוכנה שכאשר תהיה נפילת מתח והמחשב יכבה, אפשרות להגדיר הדלקה חוזרת של המחשב כאשר החשמל יחזור. אשמח להסבר, שבת שלום, אביתר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי ב 3600 + MSI b450 מחפש מארז איכותי בתקציב של 300 שח עם חריגה ל400 למשהו איכותי לא מעניין אותי לא RGB ולא חלון בצד. מתכנן אוברקלוק קל למעבד חשבתי בכיוון של antec p101 silent- נראה מארז די איכותי. ראיתי כאן המלצה על NZXT H510 אבל הוא עם חלון.. אשמח לעוד המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך חוות דעת בנוגע למארז Antec NSK6500 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=nsk6500-nps&cat2cat1id=42&cat2id=0&aff=scn〈=he ובנוגע לספק HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=22894 המארז צריך להיות שקט והספק צריך להתאים לHD4850
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה קשה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המפרט שלי הוא. לוח אם - Asus P5RC-LA (Agena מעבד - DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כונן קשיח - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) כונן קשיח - WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE) צורב - LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) כונן אופטי - SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) כ.רשת - Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC - בנוסף לזה שיש בלוח כ.רשת אלחוטי - Edimax Wireless Lan Card PCI 802.11G 54Mbit מסך - 19" NEC MultiSync 90GX2 זהו פחות או יותר... עכשיו עוד כמה דברים שכדאי שתדעו.... אני מחובר ב2 כרטיסי הרשת אחד למחשב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו בתקופה שבדיוק USB-C מתחיל לקבל תאוצה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול אם יש חיה כזאת מארז כזה ולוחות אם שמותאמים לזה? גם מארזים עם חיבור 3.1 מקדימה לא מצאתי, למה היצרניות ממשיכות עם 3.0? כבר שלוש שנים התקן הזה קיים, לא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כל המאווררים שכוללים איתו הם 17dBA-19dBA. אם אני אוסיף 3 מאווררים פנימיים של 24dBA המארז יקטין מעט (או לא מעט) את הרעש? כי אני רוצה שהוא יהיה מאוד מאוד שקט. כמו כן, האם יש איזשהו מוד שאני אוכל לעשות לו כדי שיבלום רעשים פנימיים טוב יותר (כמו לשים איזה ספוג על דלת הצד, קופסת ביצים ריקה או כל דבר אחר שידוע בתור בולם רעשים)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבוע הבא אני נוסע לאילת וחשבתי להתחדש במארז חדש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני הרכישה. נכנסתי קצת לאתרים של KSP ואייבורי כי הם היחידים באילת שגם יש להם רשת ואחריות ארצית וגם אם אין בסניף מקסימום אפשר לקחת מסניף אחר במרכז. אשמח להמלצה למארז עד 400 ₪. חשוב שיהיו חיבורי USB3,יש לי שתי צורב די וי די,שתי הרד דיסקים רגילים ואחד SSD. ספק של זלמן 500 וואט, כרטיס מסך GT220 2GB שגם בקרוב ישתדרג(במידה ושלי ימכר), חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ולא ירעיש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מארז HTPC כמה שיותר קומפקטי שיכול להכיל לוח ATX עד 400 ש"ח, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ספק FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer מכאן http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2973 וכרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256MB מכאן http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686. היום הגעתי ל-KSP (שם מרכיבים לי את המחשב) והם אמרו לי שהספק לא מספיק חזק ושתוך שבוע הכרטיס מסך ישרף. הם המליצו לי על ספק 450-500W. מה אתם אומרים? אני שמעתי שזה ספק חזק
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המארז הבא CM STORM STRYKER אין לי קרור נוזלי או משהו ואין כוונה לקנות יש כאלא בדרגתו שהם יותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. אני עובד עם Board של אסוס P4B533 ולכן חייב HTPC לגודל ATX רגיל. בינתיים מצאתי את הSilverstone LC17 מעל 650 וזה טיפה יקר לי. לגבי ספק בדקתי את הרשימה של SPCR בכתובת http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html ומצאתי שני ספקים טובים בארץ בתקציב: Zalman ZM460-APS שעולה 380 Antec NeoHe 430 שעולה 540 מה דעתכם על הספקים והמארז שבחרתי והאם יש לכם אלטרנטיבות שקטות עבור מחשב HTPC שבנוי על ATX בגודל רגיל ולא מיקרו ושיחסכו לי קצת כסף? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... ספק שיחזיק: INTEL 6320 ASUS 8600GTS 1GIGA 667 KINGSTON W.D. 2500KS TUNIQ TOWER 120 וחשוב שהיה בIQPC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני מחבר ספק כוח 'חזק' מידי עבור המערכת שלי, (למשל מערכת המבוססת על AMD Athelon II X3 445 וכרטיס מסך OB אני מחבר ספק 500W) האם יהיה בזבוז של אנרגיה או שהספק צורך בדיוק מה שהמערכת צריכה? ומה לגבי יעילות הספק כפונקציה של הצריכה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצאנו לבחון מארז מתקדם של Cooler Master, עם הרבה כיווני אוויר והרבה RGB בתוכו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז וספק שיתאימו למפרט הבא: Core i7 Haswll 4770 Intel SSD 530 240GB Gigabyte Q87M-D2H 8GB RAM WD Green 1TB חשוב שהמארז לא יהיה מצועצע, לא מחפש לדים וכל מיני שטיקים אחרים. לא צריך הרבה BAYS של 5 אינץ' (אחד-שניים מספיקים). אם יש באנל של ספק\מארז זה מעולה, אם לא אז בנפרד. אני יודע שכל ספק כיום אמור להריץ את המערכת הזאת, פשוט לא מבין באיזה ספקים עדיפים על אחרים. לא רוצה לקנות משהו גנרי או באיכות גרועה. חשבתי על http://ksp.co.il/?uin=20369 מה אתם אומרים עליו? אם אין באנדל טוב, איזה ספק לקחת איתו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים עם ספקים NO-NAME שמחזיקים כבר שנים והם מחוברים לאל פסק ADVICE PRPC 750. רציתי לדעת אם אפשר להעריך את עוצמת השדה המגנטי של כל המערכת.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כל-כך בטוח שהנושא שאדבר עליו הוא לכאן, אך בכל זאת אשאל. יש לי מחשב גדול (מארז גדול, לא קטן הכוונה). זה המארז: עכשיו, יש לי גם ספק בעל 500W, כרטיס מסך NVIDIA470, זיכרון 2 גיגה, 3 דיסקים קשיחים (500, 160 ו - 75 - GB), מעבד Q9500.. הבעיה היא כזאת המחשב שלי מרבה להתחמם ובנוסף הוא הופך את החדר לסוג של "סאונה" במידה והדלק סגורה (פרטיות.) רציתי לדעת כיצד ניתן למתן את התופעה של ההתחממות? יש מארזים שממתנים את התופעה? איך ניתן להתמודד איתה בצורה הטובה ביותר - גם שטמפרטורת המחשב לא תהיה גבוהה מידי וגם "תפלוט" חום כמו שצריך על מנת שזה לא יקרה. *בנוסף רציתי לדעת מהי הטמפרטורה שהלוח אם צריך להיות. תודה, אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אצלי המאוור של הספק כוח זה כלפי מטה בתוך המארז רציתי לדעת אם לעשות חור בגב המארז ולסדר שהמאוור יהיה כלפי מעלה בגלל החום ? איזה שיטה יותר כדאית לקירור הספק ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האפולו יותר זול. ואם יש לכם מארז במחיר של אפולו והוא יותר כדאי אז תגידו. ושיהיה מסקאי פיסי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-