עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nafroman,

שלום לכולם, האם נכון שאל-פסק מדגם prv-850 של חברת advice אינו מתאים למחשבים עם ספק ACTIVE PFC ?? יש ברשותי ספק שכזה של חברת CORSAIR, והמוכר בחנות טוען שהוא אינו מתאים לאל-פסק, אם מישהו שמבין בחשמל יכול לאשר/לשלולל לי את הסוגיה זה יהיה נפלא, תודה מראש. כמוכן מה דעתם על אל-פסק של חברת גאמטרוניק מדגם smart compact 750VA (אמין,לא מאין, כדאי לא כדאי ) ...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yamamoto,

התאמת לוח אם למארז אני קונה את המארז הזה: Define Mini Micro Atx Black המידות הם: WxHxD: 210x395x490mm זה מארז מיני קומפקטי מאוד ואני רוצה לדעת שני דברים: 1 - האם אפשרי (אפילו אם קצת קשה) להרכיב בתוכו לוח אם סטנדרטי למשל- GA Z68XP-UD3 אם לא אפשרי - אז איזה לוח מומלץ למשחקים שיתאים למארז הזה ועדיף Z68 ואיך בכלל אני מבדיל בין לוח רגיל ולוח קטן יותר לפי שם הדגם 2 - האם זה אפשרי להתקיןן במארז הזה 2 כרטיסי מסך בsli או cf

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. הייתי שמח להוריד את רמת הרעש ממחשב ה HTPC שלי. המארז שלי הוא ה Silverston GD05. לצערי, המאוררים שלו רועשים מדי עבורי. שניים מהם מחוברים באופן ישיר ללוח האם - ולצערי לא הצלחתי להוריד את המהירות שלהם על ידי SpeedFan [ואין לי מושג למה]. השלישי מחובר ישירות לספק הכוח.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by SuicideSilence,

שלום, יש ברשותי את הספק CORSAIR VX450W וקיבלתי היום את המחשב החדש, corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 X2 GTX560 Ti 1GB GDDR5 gigabyte GA-Z68A-D3-B intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB האם הספק מספיק בשביל להחזיק את המערכת ? ועוד שאלה איך אני מחבר את הכרטיס מסך לספק :-\ ?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Pashapac77,

היי לכולם, ב"מפרטים" עזרו לי להרכיב HTPC: מעבד - Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray קירור - Scythe Shuriken Rev B לוח אם - ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset זכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz צורב - Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black מארז - SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC ההתלבטות היחידה שנשארה לי זה לגבי ספק כוח.. יש לי שתי אופציות: א. 217 ש"ח - Enermax NAXN 450W ב. 272 ש"ח - Seasonic 430Watt S12II-430b Bronze BULK חשוב לי שהספק יהיה שקט.. אשמח מאוד לשמוע הצעות בנושא - כמובן שאם יש ספק אחר שיותר יתאים אז אשמח לדעת! תודה רבה מראש!

6. שלום רב, ברשותי מחשב מאז מאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון 4GB של Kingston, לוח אם של GIGABYTE עם כרטיס מסך מובנה, כונן קשיח של WD 320GB, והכל מורכב בתוך מארז שחור והספק כוח (ATX 500W) הגיע איתו (המארז והספק ביחד עלו 138 ש"ח). המחשב משמש לאינטרנט ואופיס בלבד. בחודשים האחרונים החלה תופעה של קריסות מערכת כלליות, כלומר אני עובד על המחשב, פתאום מסך שחור, שומעים את הכונן קשיח נכבה ונדלק מחדש והכל עולה אח"כ שוב בלי בעיה עד הפעם הבאה. אין מסך כחול. בודדתי את התופעה והיא מתרחשת רק שכמה חלונות דפדפן פתוחים ביחד, בשום מצב אין קריסה בעת מנוחה שאין פעילות על המחשב. המחשב כבוי בלילה, בבוקר בעת הדלקה שומעים את מאוורר ספק הכוח מרעיש כמו טרקטור, רעשים שנרגעים אחרי כמה דקות. הספק לא חם וה…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by daniel.segal,

ראיתי את הספק זה במחיר של 245שח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7382&CatCode=409 הספקו הוא 460 וואט האם ישנו ספק טוב יותר מזה במחירים הללו הוא ? אפשר לקבל הצעות טובות יותר אם בכלל?

8. Started by OdLahitMeAlonit,

היי אני מתכוון לקנות אחד מהכרטיסי מסך הבאים: GB GTX560 TI GB GTX570 GB RADEON 6950 1GB ואני מתלבט איזה ספק כח אני יכול להתאים לו שיעבוד איתו ועם עוד 4 הרד דיסקים בסאטה2, צורב DVD בסאטה אחד וכמה מאווררים. כרגע יש לי 500W של HEC ולדעתי זה חלש מדי. מה יש לכם להציע שיחזיק את המערכת עד 500שח.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by daniel.segal,

שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי (AMD Athlon 64 X2 5600+) במעבד AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. הי, האם קיים מארז מחשב שצורתו כמדיה סנטר - שוכב - ויכול להכיל בתוכו לוח ו2 כרטיסי GTX580 או כרטיס אחד GTX 590? המחשב הוא לסלון למטרת מחשב מדיה סנטר ומשחקים חזק במיוחד (3D HD) תודה!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  11. שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים שאוהב שהמשחקים שלו נראים טוב ורצים חלק (על רזולוציה 1680x1050). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. יש לי מחשב שקניתי בסוף 2007 ואני רוצה שיחזיק לעוד איזה שנה-שנה וחצי עם כרטיס מסך חדש. החלטתי לקנות את Sapphire 6870 HD. בעמוד הרשמי של הכרטיס הזה כתוב שהוא צריך 500 watt. שמעתי שבפועל כרטיסי מסך צריכים פחות מהדרישה הרשמית. כרגע יש לי ספק Enermax ELT400AWT. אני שואל - האם אני צריך ספק כוח חדש או שזה יספיק לי? מה יקרה אם אני אחבר את הכרטיס החדש עם הספק הקיים? אם אני צריך ספק חדש - מה אתם ממליצים (אני רוצה את ברמה מספקת, בדיוק מה שאני צריך, במחיר הזול ביותר)? עוד פרטים על המחשב: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 הארדיסק 7200RPS סט…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by arield,

יש לי 2500k asrock extreme3 gen3 ddr3 1600 g.skill אני רוצה לעשות OC כבד למעבד(עדיין לא הרכבתי את כל החלקים...) sychne mugen 3 2 כרטיסי מסך gtx560ti. איזה מתח של ספק אני יצטרך? + האם ניתן לקבל המלצה לספק כלשהו? ובנוסף לכך האם יש לכם המלצה לגבי מארז אבל אני צריך שיהיה מאוורר טוב מאוד ושקט... תודה.

13. Started by daniel.segal,

שלום הייתי רוצה לקבל המלצה לספק כוח הזול ביותר שניתן להשיג שיוכל להחזיק את המערכת הבאה התקציב נע בערך עד 300 שח ככל הנראה evga gts450 4Ram AMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX

14. Started by gabbay,

שלום לכולם, רציתי לשתף את החברה בפורום בבדיקה שעשיתי. עד לא מזמן כדי להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר לא הייתי צריך לעשות OC למערכת עד שהגיעו CRYSIS 2 וBF3. ואז אחרי שעשיתי OC למערכת כולל העלאת מתחים לכרטיסים נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה: הספק מרעיש הרבה יותר משאר המחשב. (משנייה 22) רעש רקע : 1850 11XSCHYTE gentele typhoon (עובדים ב60%) + שלושה מאווררים של המארז בכל מקרה מטרת הפוסט הזה היא להזהיר לגבי ספקי TT (בעיקר למי שחשוב השקט): -יקרים -רועשים תחת עומס

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by w_walker,

היי, א. האם מארז של Antec מדגם six hundred נחשב למרז מוצלח? האם הוא שקט? ב. האם הספק של אנטק, Antec VP450 450Watt 80Plus מספיק בשביל מפרט מחשב שכולל מעבד i5 2500 ללא אוברקלוק וכרטיס מסך HIS Radeon 6870 Fan 1GB ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by idans94,

יש לי מחשב HTPC ישן שהספק שלו החל לגמגם ולכן אני צריך המלצה לספק מינימלי שיעשה את העבודה. המפרט של המחשב: P4 Northwood 3.4GHz HT MSI 848P Neo-V שני סטיקים DDR 400 ג'יפה 6200 AGP שני מאוררי 80MM שני הרדיסקים IDE מארז thermaltake bach עם מסך הVFD בקיצר גורטאה תודה לכל עוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by cheneilat,

שלום לכולם, יש לי מערכת כבן שנתיים הכוללת מעבד Q9550,4GB,וכרטיס מסך שהולך להשתדרג בקרוב ל6850. העניין הוא שיש לי ספק G&T ATX-500WCE-P4 מקריאה פה בפורום הבנתי שהספקים הג'נארים האלה ממש ממש גרועים.יש טעם להחליף? לא נתקלתי עם בעיות במחשב,רציתי לדעת אם לטווח הארוך פוגם? אם צריך להחליף...לאיזה ספק בדיוק? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הספק למערכת שבצד מינוס כ.מסך שיוחלף ב-SLI של 560TI (אגב הכ.מסך למכירה). לפי איזה תוכנה שהמליצו לבדוק איתה הגעתי לצריכה מקסימלית של 675W כולל הדיסקים ה-OC המאווררים וכל השאר. ראיתי שחלק מהספקים מגיעים עם רייל חדש חזק ואחרים עם מספר ריילים חלשים. מה עדיף? והאם מבחינתי זה משנה משהו, האם יש לי יכולת לבחור איזה רייל ילך לאן (לפי ה"פורט" בספק) או שבכלל מדובר במשהו פנימי? חשוב לי שיהיה שקט. הסתכלתי על ה-X-760 של SeaSonic ו-על סדרת ה-AX ו-HX של Corsair, ה-TX רועש מידי וההבדל בין ה-HX ל-AX הוא 40 שקל. לכל אילו רייל יחיד. מצד שני יש את האנרמקסים למיניהם שיקרים בטירוף אפילו לסדרה הבסיסית (NAXN). את ה-Antec HCG/HCP שמגיעים עם 4 ריילים ולא מצאתי מידע לגבי כמות הרעש שלהם. כנ"ל לגבי HEC…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by snowgoat,

לפני שנה קניתי XBOX 360 בגרמניה ומאז נשרפו לי כבר 3 שנאים שונים (המקורי, אחד מארכדיה ואחד מדיל אקסטרים). בבית פועלת גם טלויזית פלאזמה (היתה מחוברת לאותו שקע) שלא נפגעה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? במכשיר? בשנאי? האם אל פסק (UPS) או AVR יכול לפתור אותה? ואם כן אני אשמח להמלצות מה כדאי לקנות ועלויות צפויות תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. HEC (Herolchi) COUGAR-550RS (1x140mm fan) 550W Power Suppley כרטיס מסך 6950 שיעבור OC ל6970 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3693#sp מעבד I5 2500 ללא OC 2 הארד דיסקים וכונן DVD 3 מאווררי 120MM לא מתכנן CF/SLI בעתיד....

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by david2405,

הי חברים אני צריך המלצה לספק קוח טוב ואיכותי לשני כרטיסי hd 6970 שעובדים ב cf. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שאלת חיבורי חשמל למחשב HTPC. הבעיה האקוטית שיש לי במזנון הינה בעית עומק (עומק נטו 38 ס"מ). מצאתי מארזים בעומק 33 ו-35 ס"מ. הבעיה המסתמנת הינה כי שקע חיבור כבל החשמל למארז הינו בגודל 7 ס"מ. האם ניתן לחבר את כבל החשמל ישירות למחשב ולוותר על השקע והתקע? האם יש חיבור חשמל פנימי? האם יש תקע חשמל קטן יותר? תודה מראש.

24. אני מעוניין בקירור למעבד. עד עכשיו זרמתי עם ה scythe mugen 2 שכולם מציעים פה. אז הוא לא ממש שקט כנראה וגם לא זול. אז למה? יש מלא גופי קירור שראיתי שהם שקטים ועושים את העבודה.. אני טועה? אם אפשר המלצות בבקשה על פתרונות כאלה.. תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by BigDragoon,

יש לי את המארז בן ה 3 הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3450 ואני מחפש מסילות להארדיסקים נוספים שאני רוצה לחבר אליו. המסילות נראות משהו כזה: http://i39.tinypic.com/smw1oh.jpg משהו יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? (חיפשתי כבר ב 2 חנויות שאמרו לי שלא מוכרים)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים