ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
מחפש מארז שיסנן הרבה אבק יחסית ויאוור את המערכת בצורה הכי טובה שאפשר הכנסת אוויר נקייה זריזה ושקטה כמה שיותר אירפלאוו
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשאיפה למערכת זולה (~2500) תכננתי גם מארז תקציבי. יש סיכוי שיעבוד טוב? לעצתכם אודה. הנה הפרטים: המערכת: מעבד E2160 לוח P35 DS3 זכרון 2G HD - 320 WD כונן DVD כרטיס מסך מבוסס HD2600XT (גיגבייט כנראה, ללא מאוורר) OC - סטוק ל~3G המארזים / ספקים עליהם חשבתי (~250 ש"ח) - Foxconn FSP/350W - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_98&products_id=4567 HEC Compucase 300W - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_93&products_id=4271 במחיר הזה הציעו לי מארז צאג (?) עם ספק גנרי של 488W או ב KSP מארז שלהם עם ספק גולד (?) מה אתם אומרים ? אפשר לעמוד בתקציה הזה ולהשאר בחיים (הCPU) ? ... אגב, מארזים כאלו - ניתן "להשכיב" לטובת HTPC ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום ספק כח Seasonic 560W gold- X מKSP מחיר הספק 535 ש"ח. מהסתכלות ראשונה על הספק ראיתי שמדבקת האחריות (שמכסה את אחד הברגים של הספק) מנוקבת-ז"א שמישהו פתח את הספק ומבחינת היצרן אין אחריות על המוצר. מלבד זאת אין אפשרות לדעת אם המוצר בכלל חדש-אין שום אריזה חתומה. נוסף על כך בחשבונית בכלל לא מצויינת תקופת אחריות כלשהי. מצד שני הספק נראה חדש לגמרי. האם למיטב הבנתכם וניסיונכם הספק חדש או שעלי ללכת ולדרוש אחר במקומו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שאני עומד לקנות השבוע הוא זה: I7 4790 Gigabyte H97M HD3 Hynix 16 Gb (2*8) 1600 Crucial 250 Gb Seagate 1 T gtx 950 אני מתלבט בין שני באנדלים במחיר דומה: NZXT H230 Glossy White + FSP 650W NZXT Source 340 Glossy Black + FSP 550W Raider השיקול הוא כמובן הצריכה שאולי אין לי צורך בספק הגבוה יותר, וגם ביופי המארז (השחור נראה לי יפה יותר). אשמח לעזרה האם הספק הנמוך יעשה את העבודה למפרט הנ"ל, והאם המארז השחור ייתן לי את אותה תמורה שהמארז הלבן נותן. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי מציין תקציב אבל באמת שאין לי מושג מה מקביל לדרישות שלי. כיום יש לי אנטק 900, מארז מעולה אבל החלפת מאווררים, היעדר פילטרים, היעדר USB 3 בפאנל הקדמי, אין חורים לסידור כבלים (גירסה V1), הוא ללא שריטה אבל הדברים האלה הופכים אותו ליותר ויותר פחות כדאי הדרישות שלי הן: 1) איכות חומרים. אין לי כוח להתעסק עם מארזים שעם מעט לחץ מתעקמים או הפלסטיקה נשברת 2) סירקולציה טובה. 3) סידור כבלים והתאמה ללוח FULL ATX\MINI ATX 4) מראה. אם יש מראה שהוא "זכוכית" משולב שחור ומאווררי RGB קניתם אותי 5) שיהיה צר, בסביבות 16CM מה האפשרויות שלי כרגע בתקציב שלא מוגבל? מה הכדאיות למשלוח מארזים מחול ארצה (מיסים\משקל)? יש מארזים שניתן לבצע בהם מודינג והם יכולים להגיע לאיפה שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך לקנות ספק למחשב הבא: c2d e8400 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9800GT 2GB זיכרון דיסק 320 הדגש הוא על מחיר, ספק הכי זול (אבל ברמה סבירה) שיחזיק את המחשב הנ"ל. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך UPS למחשב בעבודה. צרפתי תמונה של הספק שלו. אשמח אם מישהו ימליץ לי על UPS שיחזיק את המחשב לכמה דקות עם מסך 19". תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מרכיב מחשב חדש לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. (מעבד i3, כרטיס מסך on board, שני זכרונות 4GB, כונן קשיח רגיל אחד, ו-SSD אחד) לפי מחשבון שמילאתי בו פרטים באינטרנט, הוא העריך את צריכת החשמל שלי כ-180W. (אני משער שכדאי לשים טווח ביטחון, ולתת לפחות 300W) אני מחפש מארז עם אוורור טוב מאד, בעקבות טראומה בעבר, למרות שההתחממות לא אמורה להיות משמעותית, שיראה טוב, ומשקל לא כל כך פקטור מבחינתי. (המחשב לא יזוז בשנים הקרובות לשום מקום, ואין לי בעיה להרים 10KG במהלך ההתקנה) ידית נשיאה זה בונוס, אבל לא קריטי, כי הוא כאמור לא אמור לזוז ממקום למקום. אהבתי את הביקורות על Nanoxia Deep Silence 2 ועל Fractal Design Define R4, למרות שהם בלי ספק Overkill למטרה שלי, אבל אם הם לא כוללים ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,ובוקר טוב חבר שלי הביא לי את המארז ColorsIt ATX-G8023C-E7 רציתי לדעת איך הוא ? פשוט לא מצאתי עליו כלום ברשת ואם יש אפשרות גם למפרט שלו אני ישמח =]
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.itrends.co.il/uid_40109/MUSTIFF-550W-MU550W-SATA-%2B-PCI-E.htm מה שיש לי או מה שהיה לי 400W LED 12cmf real EZcool ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אולי השאלה קצת טיפשית, אבל לא מצאתי תשובה בשום מקום... מה היתרונות והחסרונות של דלת בקדמת המארז? על מה זה משפיע? למשל ההבדל העיקרי הנראה לעין בין מארזי Element G ו-Element S של ThermalTake הוא הדלת הקדמית. מה בעצם היא עושה? תודה וסופ"ש נעים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL מחפש מארז וספק למחשב הנ"ל - לא יקר (עד כ-400 ש"ח). שקט, שחור, מעוצב בפשטות. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD Phenom X3 8450 Gigabyte MA78GM-US2H OCZ 2GB Vista Upgrade Edition XTC 800Mhz Gigabyte 9500GT 512MB GDDR3 250GB SATA2 יחזיק? אני יודע גם שהספק הזה מומלץ להיתרחק ולא ספק טוב אבל התקציב מאוד הגביל אותי אבל אני מכנן לשדרג גם ככה בעוד כמה חודשים אבל לבנתיים יחזיק?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מארז ATX שקט. הוא מתלבט בין שני המארזים שבכותרת. הקורסייר זול יותר ב-90 שקלים השאלה אם יש לו חסרונות כלשהם בהשוואה ל-R4 שמצדיקים לשלם יותר. לי אגב יש את ה-R4 ואני מאוד מרוצה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במארז מאלומינים אם מאווררים 120MM(כי הבנתי שהם יותר שקטים מה80MM) ,ושבצד יהיה פנל שקוף וגישה מהירה לתוך המארז (אני נוהג להכניס ידיים ולהסתכל לעיתים קרובות),ושלא יהיה כלול ספק ,ושיהיה גדול מספיק להכניס קירור(טייפון) ושלא יהיה יקר כעיקרון אין לי בעיה של תקציב אבל שלא יהיה משהו מיותר(אתם מבינים למה אני מתכוון משהו שהייתם קונים בשבילי בכסף שלכם), אודה מאוד למלצות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המערכת שלי היא זו שבצד ומסך מגיע בימים הקרובים viewsonic vp930 והכל חדש וממש לא בא לי בחורף להתחיל להסתבך עם החלפות ותיקונים ובאלגנים חס וחלילה במקרה של קפיצת מתח [כמו שיש בארץ בכמויות] כי שנה שעברה הלך לי ככה לוח אם והארדיסק רצוי משהו זול וטוב כי אין לי תקציב גדול מדי אבל אני לא יודע מה סדר גודל מחירים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שלמערכת שלי יספיק גם SS S12II 430W, אבל אני חושב בכל זאת, האם כדאי לקנות ספק כוח איכותי יותר כדוגמת סדרת ה-GOLD X של SEASONIC ומודולארי בעלות של 600 שקלים ו-7 שנים? אני מחפש איכות רבה בספק, או שה-S12II או ה-M12II איכותיות מספיק? מעדיף מודולארי בשביל הסדר.. תקציב לא הכרחי כרגע, מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6, על הפירוט של המארז רשום שהספק הוא 400W על הספק עצמו רשום p-4 500watx12v בכל אופן אני מאמין שהוא גנרי, של חברת boxter גוגל מוצא לי חברת boxster לשימושים שיש לי עכשיו הוא מספיק אבל הוא מרעיש וגם יש לי בעיות בכרטיס מסך שגם אותו אני מתכוון לקנות , יהיה קישור בסוף ההודעה הדילמה שלי היא בין שני אלה או משהו אחר שיומלץ 400W שעולה 245 של סיסוניק http://ksp.co.il/?uin=17654 לבין 500W שעולה 340 שקל של סיסוניק http://ksp.co.il/?uin=9239 אם 400 עם שם, טוב מ500 גנרי אני אסתפק ב400 תודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550745.0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.. יש לי רסיבר בבית שקיבלתי Sherwood RX4109, כשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק אבל יש ריח שרוף. יתכן שזה בגלל שאני צריך שנאי? זה מה שכתוב מאחורה: 230v 50hz 330w תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת בנוגע למארז Antec NSK6500 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=nsk6500-nps&cat2cat1id=42&cat2id=0&aff=scn〈=he ובנוגע לספק HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=22894 המארז צריך להיות שקט והספק צריך להתאים לHD4850
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת: E6300 זיכרון 2GB DDR2 667MHZ כרטיס מסך X1950 PRO שני הספקים שקטים במיוחד... לעומת זאת הTAGAN הוא 480W לעומת ה400W של הליברטי..ככה שהטגן יכול גם להחזיק אולי מערכת עתידית.. 400W לא נשמע לי הרבה היום.. הטגן עולה 530...הליברטי 500... לעומת זאת הליברטי הוא מודולרי...אבל כמה כבר כבלים לא יהיו מחוברים לספק? זה כזה יהיה משמעותי? ולא יכול להיווצר בעיות של ניתוק הכבלים? נראה לי כרגע ללכת על הTAGAN...כי יש לו שם בין לאומי כספק איכותי ועוד שעשו בדיקות כבר לU01 גם פה באתר... מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם אחד הספקים? (אגב ראיתי פה שליברטי מת למישהו...אולי הוא לא אמין? או שזה מקרה יחיד?)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה ברוך השם לפני יומיים קיבלתי תספק אחרי שהספק הקודם (אותו דגם) הלך ולקח איתו תלוח אם ותדיסק הקשיח בקיצור היום הספק שוב התחיל לעשות בעיות הפעם זה המאוור האחורי שלו יש לו 2 120 ו80 הדגם HEC CJUAR 600W פעם שניה ברציפות בפחות מחודש אותו סדרה של ספקים אחד הולך אחד עושה בעיות מזה המזל המעפן שלי או שהחברה הזאת פשוט דפוקה!!?!?!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מארז כדאי לי לקנות ? ATX וגם mATX יתאים יש איזה דיל טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצה למארז במחיר של עד 450 ש"ח כולל תוספת מאווררים במידה ויש צורך, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-