עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המארז מיועד למפרט: http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1 כפי שתראו במפרט במקור בחרתי את הקולרמאסטר, אבל המוכר הציע לי לשנות ללנקול (תוספת של 80 ש"ח) ביקורות באינטרנט בעיקר משבחות את ה 690 אבל מציינות כמה חסרונות. לעומת זאת על הלנקול מצאתי רק שתי ביקורות, שתיהן מאד משבחות אותו ולא מדברות אפילו על חסרון אחד הרושם שלי הוא שהלנקול מארז מעט יותר איכותי, ואם אני צודק אני מוכן להשקיע את ההפרש במחיר אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte-ga-790xta-ud4 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI HEC Win+ 600 600W case: NZXTHUOO1 lcd samsung 23 P2350 חשוב לי שיהיו לפחות 3 מאווררים רצוי עם לד,שיהיה שקט ואיכותי עד כמה שניתן. הומלץ לי על ANTEC 300 לא אהבתי את העיצוב בכלל. מה דעתכם על ANTEC 900 לא ככ אהבתי גם לצערי Cooler Master HAF 922 Mid tower את המארז הזה אהבתי והבנתי שהוא טוב אבל הוא חורג בהרבה מהתקציב. מארז Thermaltake דגם Bach Vx דלת צד עם חלון כולל 2 מאווררים?? איז המארז הזה?? והאם המארז במפרט טוב מהמארזים שרשמתי או עדיף? ואם יש לכם להמליץ לי בבקשה על מארז …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ofir38,

הגעתי להחלטה שאני כנראה יקנה את אחד משתי אלו ההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר לשקט+איוורור שמתי לב שלTEMPEST יש 6 מאווררים האם זה לא הופך אותו למרעיש בטירוף? לעומתו יש את ה690 שניראה הרבה יותר סולידי ויפה... אך אין לי מושג מה לגבי איכות הסירקולציה שלו ומידת הרעש.. מי שיכול לעזור ולייעץ לי אני אשמח תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BENNY-L,

נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לחריץ PCI-E : זה המחשב(המחשב כבר קיים): CPU : Intel Pentium 4 530 (*1)CPU Arch : 1 Cores - 1 Threads CPU PSN : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPU EXT : MMX SSE SSE2 SSE3 CPU Cache : L1 : 12/16 KB - L2 : 1024 KB Core : Prescott (90 nm) / Revision : E0 CPUID : F.4.1 / Extended : F.4 Freq : 3056.32 MHz (203.75 * 15) ---------------------------------- MB Brand : http://www.abit.com.tw/ MB Model : AA8 (Intel 925X-ICH6R) NB : Intel i925X rev B1 SB : Intel 82801FB (ICH6) rev 03 ---------------------------------- RAM Size : 768 MB RAM Freq : 271.7 MHz RAM Type : DDR2-SDRAM Dual Channel RAM Ratio : 3:4 RAM Timings : 4-4-4-12 ---------------------------------- Slot 1 : 256MB (PC2-4…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ksn1981,

שלום לכולם, למחשב לעסק שאמור להכיל: Core i5-760 - ללא OC 4X2GB DDR3 (8GB) - ללא OC HD-6850 / GTX-460 - ללא OC 2-3 דיסקים קשיחים 1 מאוורר למעבד. - האם יספיק Corsair VX-450W ? - האם זה אמור לשתנות אם זה יהיה HD-6870 / GTX-470? או שהכרטיס יגיע כבר מומהר? - ה- Corsairיעלה 300₪, המלצות אחרות? - האם יש המלצה לאל-פסק (UPS) למערכת הנ"ל ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by morbidangel,

שלום לכולם הוצע לי המארז הבא http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1609 איך המארז מבחינת שקט ויכולות OC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hosham,

המפרט יכלול Q6600 ו 8500GT לא מתוכנן OC. המארז יהיה COMPUCASE 6A19. חשבתי על ספק של FSP או NOISETAKER 370W.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ron11,

שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום יש לי ספק של אנרמקס שכל הכבלים הכבלים שיוצאים ממנו ללוח ולדיסקים , יוצאים מחיבורים נפרדים ... ככה שאם אני מחליף לאותו הספק אני יכול להימנע מלנתק את הכבלים מהלוח והדיסקים ולשנות את החיבורים בספק בלבד אני רוצה לקנות את ה-corsair 750 אבל אני פוחד שהחיבורים שלו שונים ולא אצליח לעשות את המעבר בצורה חלקה אז השאלה היא אם החיבורים שלו שונים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, בתקופה אחרונה אני רואה לפעמים אספקה לא תקינה של חשמל בדירתי - הפסקות חשמל רגעיות או עוצמת האורות בדירה משתנה רגעית החלטתי שאני רוצה להגן על המחשב ולכן אני רוצה לרכוש אל פסק (UPS) המחשב כולל: לוח אם Intel DP67BG מעבד Intel i7 2600K כרטיס מסך sapphire 6950 2GB GDDR5 4 כרטיסי זיכרון DDR3 3 דיסקים קשיחים 1 SSD ספק כח seasonic M12II 620W כרגע כל המרכיבים בתדרי סטוק, כלומר, ללא OC. בעתיד אני מתכנן לעשות OC למעבד וכרטיס מסך, זאת גם הסיבה שלקחתי ספק עם הספק גבוה מהנדרש. מאוד אשמח לשמוע המלצות לאל-פסק תודה !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. השאלה בכותרת, האם ספק כח שמזייף קצת או לא תקין יגרום לקריסת המחשב? לפעמים המחשב לא מגיע ל- POST או שהוא קורס באופן אקראי במהלך עבודה על המחשב. החלפתי אותו לספק ג'נרי לחלוטין - זבל טהור והמחשב עובד איתו יותר טוב מאשר הספק "הבעייתי" שהוא של חברה נורמלית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by was955,

היי שאלה למומחים האם יש מארז FULL TOWER ושקט או שרק Midi ATX ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nikola7,

המחשב שאני עומד לקנות השבוע הוא זה: I7 4790 Gigabyte H97M HD3 Hynix 16 Gb (2*8) 1600 Crucial 250 Gb Seagate 1 T gtx 950 אני מתלבט בין שני באנדלים במחיר דומה: NZXT H230 Glossy White + FSP 650W NZXT Source 340 Glossy Black + FSP 550W Raider השיקול הוא כמובן הצריכה שאולי אין לי צורך בספק הגבוה יותר, וגם ביופי המארז (השחור נראה לי יפה יותר). אשמח לעזרה האם הספק הנמוך יעשה את העבודה למפרט הנ"ל, והאם המארז השחור ייתן לי את אותה תמורה שהמארז הלבן נותן. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לאל פסק למחשב שלי,בבניין שאני גר יש מידי פעם נפילות מתח... המפרט שלי: i7 6700k asus maximus-viii ranger 1151 hyperx 16g ddr4 samsung 850evo 500gb seagate 4tb asus rog 1070gtx 8gb antec vp650w dell 2515 2560x1440 תקציב עד 800 ש"ח אין צורך שיחזיק מעל 10 דקות את מחשב...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. ראיתי ספקי כוח יד שנייה במחירים סבירים רציתי לדעת איזה עדיף לקחת זה ההצעות שיש לי: VS450 Corsair ב-100 שקל אין אחריות A760 Cougar ב-200 שקל אין אחריות EVGA NEX750B 750W ב-300 שקל אין אחריות M12II-850W סייסוניק ב350 שקל אחריות 4.5 שנים TX750 Corsair ב-380 שקל אחריות 2.5 שנים השאלה איזה ספק כוח שווה לקחת בשביל להפעיל GTX1060 בעתיד במחשב??? צריך ללכת על ספק מעל 450W או ש450W מספיק להפעיל מחשב עם GTX1060? ראיתי גם את הספק 500W SS-500ET סייסוניק ב166 שקל השאלה מה עדיף לקנות הכי בזול בשביל להחזיק את הכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. היי, בקצרה: יש לי מערכת כמו שאתם רואים פה בצד <<< ובקרוב עתיד להכנס GTX260 מה שאומר שהספק כבר יהיה דיי גבולי בעיקר למערכת כזאת עם OC. לאחי יש ספק שאמור להתאים לי וזה TRENDSONIC 600W: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1955 המערכת שלו בקושי צורכת 25% מזה מספק כמות עצומה של 18AX4, ואפילו תואם תקן 80+ הבעיה היא כמו שאתם רואים זה כנראה האיכות שלו... אני די קצר בכסף אז האם כדאי לי באמת לעשות את הצעד הזה או שאצתרך לרכוש לי ספק חדש ב400-450 שקלים? :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by kibub,

היי אני מעוניין במארז מאלומינים אם מאווררים 120MM(כי הבנתי שהם יותר שקטים מה80MM) ,ושבצד יהיה פנל שקוף וגישה מהירה לתוך המארז (אני נוהג להכניס ידיים ולהסתכל לעיתים קרובות),ושלא יהיה כלול ספק ,ושיהיה גדול מספיק להכניס קירור(טייפון) ושלא יהיה יקר כעיקרון אין לי בעיה של תקציב אבל שלא יהיה משהו מיותר(אתם מבינים למה אני מתכוון משהו שהייתם קונים בשבילי בכסף שלכם), אודה מאוד למלצות תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. זה המפרט שבניתי בשבילו: לוח אם GA-965P-S3 REV 3.3 מעבד E6600 כנראה בקירור סטוק, אלם אם כן הוא ירעיש, אז אני אקנה לו קירור אלטרנטיבי ב95 שקל גג. כרטיס מסך Gigabyte 8500GT צורב דיוידי ישן של LG מלפני 3 שנים, מהמחשב הישן שלו. דיסק קשיח WD2500KS זיכרון 2 ג'יגה של ג'י סקיל F2-5400PHU2-2GBNT מארז עוד לא בחרתי אני יודע ב100% שהוא אף פעם לא יעשה OC, וזה תקף לגבי כל רכיבי החומרה של המחשב. לא הולך להיות Sli וגם לא הולך להיות Raid. המחשב ממש לא מיועד למשחקים. התקציב הוא עד 280 שקל, אבל כמובן שאפשר טיפה פחות. חשוב מאוד שהספק יהיה שקט מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by המפציץ A החמקן,

הייתי מציין תקציב אבל באמת שאין לי מושג מה מקביל לדרישות שלי. כיום יש לי אנטק 900, מארז מעולה אבל החלפת מאווררים, היעדר פילטרים, היעדר USB 3 בפאנל הקדמי, אין חורים לסידור כבלים (גירסה V1), הוא ללא שריטה אבל הדברים האלה הופכים אותו ליותר ויותר פחות כדאי הדרישות שלי הן: 1) איכות חומרים. אין לי כוח להתעסק עם מארזים שעם מעט לחץ מתעקמים או הפלסטיקה נשברת 2) סירקולציה טובה. 3) סידור כבלים והתאמה ללוח FULL ATX\MINI ATX 4) מראה. אם יש מראה שהוא "זכוכית" משולב שחור ומאווררי RGB קניתם אותי 5) שיהיה צר, בסביבות 16CM מה האפשרויות שלי כרגע בתקציב שלא מוגבל? מה הכדאיות למשלוח מארזים מחול ארצה (מיסים\משקל)? יש מארזים שניתן לבצע בהם מודינג והם יכולים להגיע לאיפה שאני מ…

22. Started by rank,

האם הספק מספיק כדי להריץ את הgtx 590 ? לפי nvidia דרישה מינימלית 700 . עם 700 אני יכול להיות רגוע שהמערכת לא תקרוס ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx590 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by leahd3,

תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=NEpDdY4t1Y4

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. עקב התקלה שתיארתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505770.0 אני מבקש המלצה לספק כוח חדש (לפחות 500 וואט) שנמכר ב-KSP עבור המפרט המפרט הבא. אם ורק אם התקציב לא מספיק לספק איכותי אז אפשר לחרוג קצת, ולהפך - אם יש משהו איכותי במחיר נמוך יותר אז עדיף לחסוך כמה שיותר: Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 CPU: Intel Core i5-2500 CPU Cooler: Cooler Master Hyper TX3 RAM: Transcend 8 GB Kit (4 GB x2) DDR3 1333Mhz GPU: Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme HDD: Samsung HD103SJ PSU: Enermax Liberty 400w Network Adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Case: Gigabyte Poseidon תודה

25. Started by Mandheling,

חבר שלי מעוניין לקנות מארז ATX שקט. הוא מתלבט בין שני המארזים שבכותרת. הקורסייר זול יותר ב-90 שקלים השאלה אם יש לו חסרונות כלשהם בהשוואה ל-R4 שמצדיקים לשלם יותר. לי אגב יש את ה-R4 ואני מאוד מרוצה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.