ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
האם ספק - antee basiq 300 w מתאים למעבד -i3-4160 3M Cache, 3.60 GHz s1150 tray תוגנ
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן, אז אני בטוח שהשאלה כבר נשאלה, אבל בכל זאת - מחפש מארז מרווח, מאוורר, לא רועש, ניהול כבלים טוב, הרבה יציאות/כניסות, USB 3 למישהו יש המלצה ? תקציב ~800 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אן יש הצעות טובות יותר בסביבות 500 שח אשמח לשמוע חג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ספק כוח חדש למחשב שלי, רציתי לשאול אותכם איזה מהם ניראה לכם יותר טוב: HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply או Enermax EG365AX-VE 350W, Active PFC אשמח אם תעזרו לי אם יש לכם המלצה על ספק רשמו כאן... ( מחיר: 300 גג )
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי לפני מספר ימיםפ מאר ז COMPUCASE 6A21. ולהפתעתי , היום כשבתאי להרכיב את המחשב, אני רואה שאין שום חיבוא לSPEAKER, וכמו כן גם לא מצאתי שום דבר שנראה כמו SPEAKER.. זה הגיוני? מה לעשות? תודה!@!@
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה עוד כ-יומיים מחשב ואני לא סגור על המארז השאלה: איזה מארז היתם ממליצים מבין המארזים הבאים (**מבלי להתחשב בעלות הכספית**) 1.Lian-Li PC-A71B Aluminum Black 2. Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black 3. thermaltake Armor+ VH6000BWS ואם אפשר גם סיבה לבחירה(קירור\שקט..או כל דבר אחר...) זה דיי דחוף..אז בבקשה תגיבו..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כונן קשיח וספק כוח רק מעבד i7 2600k זכרון 8 ג'יגה (2x4GB) לוח אם p8 h67 m pro מאזר thermaltake v6 עכשיו אני מתלבט אם אני צריך ספק חדש (כנראה שכן) ואיזה אני צריך יש לי 3 כוננים קשיחים, אחד מהם זה IDE כרטיס מסך 8400s 2 צורבים, אחד מהם IDE יש לי ספק cidev 500W אני כנראה אוסיף עוד כונן קשיח ובעתיד אני אחליף את הכרטיס מסך זה מספיק טוב? אם אני צריך אחד יותר טוב איזה מומלץ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות אל פסק חדש אחרי שהישן נמצא אצלי כבר כחמש שנים והתחיל לעשות בעיות של צבירת מתח בשנה האחרונה. לא כל כך מבין בתחום. אין לי צרכים מיוחדים, מדובר על מחשב נייח חדש (כמה חודשים אצלי) ודי סטנדרטי. אשמח לקבל המלצות. תודה. גל
-
יש לי את המפרט הזה: השאלה שלי היא: כמה וואט של הספק אני צריך למערכת הזו ? חשוב לציין שיש תיכנון לOC והאם הספק Corsair CX500W Active PFC 12cm Fan יספיק למערכת הזו או שצריך להביא אחד יותר חזק ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד עכשיו הספק שלי 400W ליברטי שירת אותי נאמן (ועדיין משרת את המחשב הישן) עם 0 תקלות. אני מחפש ספק למע' הזו שגם ברמה של הליברטי התותחי בטווח מחירים הזה של 300-360 שח' (500W ומעלה). שקט, חזק ושעושה את העבודה כמו שצריך! המחשב משמש למחשקים-עבודה משרדית-וכמו כן יהיה OC , ובעתיד גם כ.המסך יוחלף לדגם חדש-שזו הסיבה העיקרית להחלפת ספק כח. פרט נוסף וחשוב לא פחות - המחשב דולק כל שעות היממה , כל ימות השבוע! להלן המע' שלי: I5 760 2.8GH GIGABYTE P55 USB3 4096 GSKILL NT F3 500 GB+250GB WD PALIT 4850 SONIC להלן 3 הדגמים : ANTEC TRUEPOWER NEW 550W COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 550W SEASONIC S12II 520W BRONZE אודה לעזרה בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאולהאם ספק HEC 400TRT יעמוד במפרט הבא: משהו ענה לי ככה הוא צודק? לא, בעיקר בגלל הכרטיס מסך, אבל הENERMAX LIBERTY 400W כן יספיק, לHEC אין מספיק אמפרים על המסילה של ה12V. בעיקרון, 400W מספיק לרוב המחשבים, הבעיה איך הם מתחלקים על המסילות, ובדרך כלל הזולים באים עם מעט אמפרים על המסילה של ה12V, שהיא הכי חשובה [אחריה בא ה5V ואז ה3V] כי היא מריצה את כרטיס המסך, המעבד ועוד כמה דברים. -------------------------------------------------------? מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר 1065 חנות סקאי ------------------------------------------------------- ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 593 חנות סקאי ------------------------------------------------------- זכרון למ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין הגרסאות של הספק הזה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש UPS מתאים למערכת שלי כאשר בעת הפסקת חשמל אין צורך ביותר מכמה דקות (רק כדי לסגור את המחשב באופן סדיר). אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם מכשירים של חברות שונות. בנוסף בקישור הזה יש כמה ספקים בתקציב שלי. האם כדאי לקנות אחד מהם? http://goldtop.co.il/category.asp?catid=929&PropValue=PROP234VALUE1180 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המארז NZXT Phantom, הנה קישור לאתר של היצרנית: http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/phantom מבחינת סירקולציית אוויר וכו' וכו'. ועוד שאלה, אני מחפש לקנות ספק כוח חדש.. היום אני יודע שהספקי כוח של Seasonic די מובילים בתחום, רק לא יודע איזה לקנות. חשבתי ללכת על 750W, משום שאולי צפויים שדרוגים בעתיד, ותכלס לא רוצה להגיע למצב שעם השידרוג אצטרך גם לשדרג ספק כוח חדש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה-UPS הנ"ל ואיתו קיבלתי את הכבל של ה-9 פינים שאמור לחבר בין המחשב ל-UPS בשביל התקשורת.. הבעיה היא שאין לי במחשב חיבור כזה והשאלה היא מה יהיה אם אני לא אחבר את הכבל הזה בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות מספר בעיות חומרה שהופיעו ב- NAS בן השנתיים ומשהו שלי וכשהמקום הפנוי שבו הולך ומצטמצם, התחלתי לחשוב על הדור הבא, שיהיה better, stronger, faster. Gentlemen, we can rebuild him! We have the technology. 8) והפעם אני הולך ללמוד מהניסיון ולא לחזור על הטעויות שעשיתי בפעם הקודמת. הפעם יהיו טעויות חדשות! כבר יש לי רעיונות בנוגע למערכת ההפעלה, למעבד, ללוח האם, לדיסקים, אבל כל זה יבוא אח"כ. השלב הראשום הוא לבחור מארז וספק. המארז אמור להיות קטן ככל האפשר ועדיין להחזיק שישה דיסקים (לא צריך לשמור מקום להתקני 5.25" או לפלופי - לא יהיו כאלו) עם איוורור לכלוב הכוננים ועם פילטרי אבק לכל כפתח כניסת אוויר רציני, שקט ככל האפשר וכמובן זול. הספק לא צריך להיות חזק - גם בהערכות הכי מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
באייבורי באתר יש להם את שני הספקים האלו ocz600 ואת טרמלטק 650 הטכנאי הציע לי לקחת את ה׳ocz600 איך שניהם ובפרט לגבי ה׳ocz הם טובים איכותיים ברמה או שהם ככה ככה חייב תשובה למה בבוקר הוא אמור להתקין לי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הספק של המחשב הישן שלי שבק חיים המחשב הוא P4, וכל הספקים החדשים באים הם חיבורי SATA ועם 2 חיבורים ישנים בלבד ישנו גם חיבור ללוח שלא קיים יותר בספקים החדשים הספק הישן שלי היה 300WATT אם אפשר ספק זהה עד 150 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא סגור לאיזה פורום זה מתאים יותר, לפה או לקירור, אבל בכל זות. אז ככה, מעבר לרכיבים שקטים יותר, ומאווררים שקטים יותר, אילו אופציות יש בשביל לעשות את המארז שקט יותר? ,אני מדבר על מארזים בכללי ולא על מארז ספציפי. נ.ב: העדפה לדברים שיש בבית ואפשר לקמבן לבד.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי ש-MM הם פסגת המארזים, אבל אחרי שראיתי את המארזים של Caselabs... http://www.caselabs.net/ אני תוהה כמה יעלה להביא אחד כזה לארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מארז שאפשר לקנות כולל משלוח מחול (אמזון?) ולא יעלה 500 שקל שיכנס לתוך הארון של הטלויזיה, זה ריבוע של 33cm. הרטיס מסך שיש לי הוא לא LP אז צריך מארז רגיל. בשביל שיהיה מקום לקירור של המעבד, מעדיף שהספק יהיה מתחת ללוח אם. שיתאים ללוח ASUS p8z77-m mATX וכרטיס מסך rx550. סלוט יחיד יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז Itx חדש. עם אפשרות לכרטיס מסך בגודל מלא. http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RVZ01
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רגע לפני רכישת מחשב. לא כל כך מצליח להחליט איזה מארז יותר יפה וגם איזה יותר טוב. על איזה מבינהם אתם הייתם הולכים ולמה? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101069 https://www.tms.co.il/cc9011098ww אם זה משנה משהו, אז זה המפרט: https://www.tms.co.il/35756
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז שיהיה בעל קירור טוב (אין בעיה אם צריך להוסיף עוד מאוורר) נראה לי שעדיף שהספק כוח יהיה למטה. לא מעניין אותי חלונות\לדים. הצבע שלו צריך להיות שחור ועדיף מט. והכי חשוב שקט. החלקים שיהיו בפנים: לוח אם : ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 קירור למעבד: Mugen II Scythe ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : Sapphire HD 5770 מעבד: אני עדיין לא יודע ( פתוח להמלצות) האופציות שראיתי עד עכשיו: 185 Compucase 66RC Hec ספק תחתו 195 Luxo M1000 gigabyte ספק תחתון 190 Elite 334 Black CoolerMaster ספק עליון 195 EN2-TAC Ikonik ספק תחתון לא מצאתי ביקורות על המארזים האלו. פתוח גם לאופציות אחרות, אבל זה הכיוון העיצובי. תודה, גיא
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/marz-define-usb30-white-p-12770?cPath=208 בפרטים הטכניים רשום מפורשות : On top of front panel: 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 and Audio I/O
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-