עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין לקנות איתו את המארז הזה של SILVERSTONE : http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 רציתי לשאול אם המארז ביחד עם ספק כוח 650W של סיסוניק: http://www.tms.co.il/product/10861 יתאימו לחומרה של המפרט הזההורכב בחנות TMS.co.il) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 45%][/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte B85M-D2V LGA1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪333[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 45%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, קרוב משפחה שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך לGTX660. כרגע יש לו מעבד i7 2600 וספק CWT Ci-power 450W. בדקתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום נתונים לגבי הספק. האם יש למישהו פה נסיון עם הספק הזה? אני יודע שבעיקרון ספק 450W טוב יספיק למערכת כזו אבל לא ידוע לי אם אכן הספק הזה יודע לספק את מה שרשום עליו. בקיצור-להחליף או לא? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by MeLeH,

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב ואני פוחד שלא יכניסו לי איזה ספק זבל במקום מה שאני צריך ולא תיהיה דרך לבדוק... יש דרך לבדוק איזה ספק זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מחפש מארז וספק כוח שמתאימים למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 אאמ קיבלתי המלצה על מארז RAIDMAX RX9 SE BLACK w/o PSU וספק ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מה אתה אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי ספק כח של Chieftec 550W קצת ישן אבל ניראה בסדר אני רוצה להשתמש בו למחשב חשד שאני בונה יש איזה דרך לוודא שהוא לא ישרוף לי את המחשב החדש לפני שאני מחבר אותו אליו? יש לי אוומטר ואני יודע איך להשתמש בו, אבל איזה מתחים אני אמור לקבל על איזה חוטים? אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי.. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הפרטים לפי האתר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply עולה כ - 570 ש"ח תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, במארזים אני יחסית מסתדר, אבל בנוגע לספקים אין לי שמץ. לכן אצטרך את עזרתכם, עזרת דניס וXtract . כיום אני מחזיק בספק שמגיע עם המארז של Radimax Scorpio שהוא 400W.. אני לא כל-כך בטוח בקשר ליכולתיו וכאן באתי לשאול. אני מעוניין בספק שיחזיק לי כמות רבה של מאווררים (כול המקומות שיש במארז של אורוורה 570 - את זה אני את האמת לא יודע.. מישהו יודע כמה מקומות יש שמה?). כמו כן, אני מעניין בספק שיחזיק מערכת חזקה (GTS והבאים אחריו). אם אני כבר קונה ספק הייתי שמח לספק איכותי במיוחד שיחזיק אותי גם לשנים הבאות. דיברתי עם KSP בניסיון להשיג את Thermaltake Tough Power והמוצר איננו במלאי והם גם לא יקבלו אותו בקרוב.. יש הצעות אחרות? כמו כן, יש סיבה לקנות ספק או שהריידמקס בסדר? …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by amit16114,

קניתי ספק של LIBERTY 400W בהמלצתכם פה. ועכשיו נשאר לי לקנות מארז חדש. המערכת שלי כנראה תהיה בעתיד הקרוב מאוד ככה: 6400E 7600GS לוח כנראה הGIGABYTE 965DS-3. אני צריך מארז שקט איכותי בנוי טוב נוח לפירוק ושיהיה גם יפה ועיצובי. וכמובן שיהיה קריר עד כמה שניתן. על השקט אפשר קצת להתפשר עם זה בא על חשבון הקירור. בתודה... חשבתי על הGIGABYTE POSDION. מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בגלל העליית מחיר של האורורה, אני לא מבין גם למה המחיר שלו קפץ ל-820 בנועה! חשבתי על האפשרות הזאת- לקחת את הטרנספורמר ב-320 ולהחליף לו את כל המאוררים למאווררים של Artic Cooling (תמליצו לי איזה) או את האורורה, אם אני אמצא בערך ב-600 שקל... (כי במחיר שלו עכשיו אני לא מתכוון לקנות אותו...) תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום אני מחפש UPS מתאים למערכת שלי כאשר בעת הפסקת חשמל אין צורך ביותר מכמה דקות (רק כדי לסגור את המחשב באופן סדיר). אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם מכשירים של חברות שונות. בנוסף בקישור הזה יש כמה ספקים בתקציב שלי. האם כדאי לקנות אחד מהם? http://goldtop.co.il/category.asp?catid=929&PropValue=PROP234VALUE1180 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אני חשבתי והגעתי למסקנה שתמורת סכום כסף לא רציני (4870 מאוד זול עכשיו) אני אוכל להגדיל את הביצועים שלי בצורה משמעותית, המפרט שלי בצד, ואני מתכנן רכישה של עוד 4870, השאלה היא האם הספק שלי יעמוד בזה? ואם צריך אז איזה ספק כדי לרכוש?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום , הייתי רוצה בבקשה ממשהו שמבין בספקים ... שיוכל בבקשה להסתכל על הרשימה של הספקים+מארז המצורפת ולעזור לי לבחור מארז+ספק בשביל המפרט שלי.... המפרט שלי הוא מעבד אינטל E6300 לוח אם 965P S3 גיגה זיכרון כרטיס מסך 7600GT . צורתו של המארז לא חשובה לי מה שחשוב זה הספק שמצורף אליו..... העניין הוא שאני מוגבל בתקציב אז המשוואה צריכה להיות ספק טוב במינימום מחיר.....באתר המחירים הם לא בשקלים אז ככה שתתיחסו למחירים כאילו הם בארץ....כי בערך המחירים זהים. http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cls=spresenttrees&strid=82 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

14. Started by DjMorpheu5,

שלום. יש לי בעיה לאחר שהתקנתי את- Asus Top 460 GTX שבא אם oc קטן. אחרי ששיחקתי במשחקים, כל פעם ה-core של הכרטיס יורד ל- 405 ghz מ-700, ורק אחרי ריסט הכל חזר. אחרי חיפושים בגוגל מצאתי די הרבה אנשים עם אותה בעיה, וכנראה שזה מצביע על ספק כח חלש מידי. וכנראה שזה נכון (אתם המומכים תגידו לי) כי הורדתי את oc מהמעבד שהיה ב- 3.2, לסטוק- 2.66, והבעיה עם כ.מסך נפתרה, עכשיו אני יכול לעשות oc מעל 900 mhz בלי שום בעיות, בלי שיפול. המעבד ומערכת בצד.אז אם באמת הבעיה זה הספק, אז תמליצו לי משהוא טוב שלא יגביל. מקודם היה לי את- 8800gts 320mb עם oc ועבד בלי בעיות. אני רוצה לעשות oc למעבד לאזור 3.8ghz וכמובן להשאר עם oc לכ.מסך. יש לי את- Enermax Liberty 500w ששמעתי שהוא לא הכי מומלץ. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by guypld,

טוב אז אניממש לפני קניה ועדין לא סגור על מארז במפרט כזה Q6600 OCZ Vendetta 2 GIGABYTE GA-P35-DS3L Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling http://tms.co.il/product/5233 כמו שראיתי באתר , אתם ממליצים על סונטה 3, אני גם חושב בכיוון אבל חושש מהצפיפות במארז בגלל הקירור של המעבד שהוא גדול יחסית, והקירור הפאסיבי של הכרטיס מסך גם לוקח חלק גדול. מה אתם ממליצים. אני מתכוון להוציא על מארז + ספק בין 600 ל700 ש"ח לא יותר מזה הגודל והנוחות חשובים, כי אני מרכיב לבד את המחשב. אבל גם השקט הוא גורם די מכריע בבחירה שלי(אז צריך להתחזב באוורור שמקבלים, ואם צריך להוסיף). תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by guy2607,

אשמח לשמוע חוות דעת.. אני לא צריך מארז מפוצץ. פשוט מארז רגיל על שני מאוורים וסירקולציה טובה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

קודם כל - טפו טפו טפו ועוד קצת טפו טפו טפו. יש לי ספק ג'נרי שעובד כבר שנתיים עם המחשב (מפרט בצד). הספק שרד (טפו טפו טפו) כבר כמה הפסקות חשמל ועבודה רצופה שנתיים, כיבויים מהירים של המחשב, ניתוקים של כבל החשמל וכו'. לפי כל מה שאומרים כאן בפורום, השטן, עובד אצלי בסדר גמור (טפו טפו טפו, כן?). מזל? ספק ג'נרי איכותי? הסבר מישהו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Spirox,

שלום לכולם, שאלה כללית: אם גובה מקרר הCPU שלי הוא 165מ"מ והגובה המקסימלי המתאפשר במארז הוא 165מ"מ גם, האם זה בסדר או שכדאי לבחור במארז אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם יש כול כך הרבה ספקים בשוק אני חפש ספק ודולרי מעל 600W משהו יכול להמליץ על משהו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. מה עדיף.. TRITON? או SOPRANO ?????? או שכדאי להשקיע עוד 200 ומשהו שקל וולכת על הgigabyte AURORA?????

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yoni_h,

לא מדובר במערכת שנוטה להתחמם יותר מדיי- לא יבוצע OC, שילוב כרטיסים ודברים מסוג זה. רציתי לקבל את המלצתכם למארז הטוב ביותר שיש בטווח המחירים של עד 300 ש"ח, מבחינת קירור, איכות בנייה וכו'. מבחינת מידות המארז, יש לציין שבמחשב יהיה כנראה כרטיס 7850 וקירור KATANA3. עד עכשיו הייתי די נעול על ה-ANTEC ONE מה אתם אומרים עליו? ראיתי גם בRSM שיש גם את ANTEC 600 ב281 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eliko78,

אם אפשר מ IQPC ו SKYPC אני כנראה אקנה את המחשב מאחת מהחנויות האלה . באיזור ה 500 שקלים עם חריגה קלה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד intel E6600. אני לא עושה OC, ובסך הכל אני צריך מארז בגודל בינוני (לא TOWER) וספק שקטים, ש"יעשו את העבודה" במחיר סביר. אני לא כל כך מבין בתחום המארזים והספקים כך שאשמח לקבל חוות דעת על המוצרים. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מחפש אל פסק זול וקטן לחבר ללפטופ שאין אפשרות לחבר לו סוללה ככה שהמחשב יוכל להיכנס למצב הייברנייט במידה והחשמל נופל. זה מה שמצאתי באיביי (אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו ולהמלצות אחרות :-) ) http://www.ebay.com/itm/Eaton-3S750-Desktop-mini-tower-9400-5002-00P-UPS-750VA-450W-120V-10-Outlets-NEW-/272428811103?epid=168657957&hash=item3f6e05c35f:g:WbkAAOSwKytZHMdI

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לפני חודש או יותר פתחתי דיון על אל פסק וספק .עכשיו אני משדרג את השאלה כולל כרטיס DX 10 הערכה שלי 8800 עם 320 מגה או 640 בהתאם למחיר הכרטיס לא מופיע במפרט כי עוד לא קניתי אותו.....לכן אני רוצה לדעת איזה ספק לקנות ואיזה אל פסק לקנות בהתאם לכרטיס. אז איזה ספק דורש כרטיס DX 10 ואיזה אל פסק דורש ספק לכזה כרטיס. הערכה שלי שמדובר בספק 500W לפחות של מותג מוכר. ואל פסק לפחות PRPC 1050 של אדוויס. מנהל הפורום : לבקשתך ספק עד 500 550 ש"ח - אנרמקס .אנטק . קורסייר. אל פסק עד ה 500 - 1000 ש"ח - אדוויס אני לא מבין בכאלה טווחים של ספקים לכן אני שואל.את מה שיש לי היום קניתי ב 200 שקל. הודעה נערכה שוב על מנת שתיהיה ברורה יותר תודה שוב.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים