עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

2. Started by bbking,

שלום אני מעוניין במארז נטו שיתאים ללוח אם תקציב עד 300 ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Seraphim,

שלום, כרגע ברשותי ספק 380W של אנטק אשר מתחיל להזדקן ואינני חושב שהוא יעמוד בעומס של שדרוג כרטיס מסך שאני מתכנן לבצע בקרוב, שלא לציין שהוא לא מצויד במחברי כוח תואמים לכרטיסי מסך חדשים או ללוחות החדשים ביותר. כרגע המערכת שברשותי היא: E6450, לוח Asus P5K, שני כוננים קשיחים, שני כוננים אופטיים וכרטיס מסך 7900GS. כבר עכשיו אני חושב שאני סובל ממגבלות בהמהרת המערכת מאחר שהעלאת מתחים מתונה אפילו יוצרת חוסר יציבות של המערכת. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל-8800GT ואני רוצה ספק אשר יהיה מסוגל להחזיק את המערכת המשודרגת כולל המהרה (לא דרסטית) ביציבות ובנוסף שיהיה מספיק לשדרוג תיאורטי של המערכת כולה בעוד כשנה נניח כך שלא אאלץ לשדרג את הספק בשנית בפרק זמן כה קצר. ממה שהסתכלתי בנתי…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני כרגע מתכנן מערכת חדשה, וכבר בחרתי את כל הרכיבים שארצה חוץ מהמארז והקירור למעבד (שאמור להתאים למארז שכזה). בידי כבר לוח miniITX ואליו הוסיף את כל השאר.. בכללי אני צריך אותו שקט, ובעל יכולות איוורור טובות.. ומאוד חשוב לי שלרוב יציאות האוורור יהיו מסנני אבק נוחים לניקוי. הקירור כנראה יהיה "אוויר", Kotetsu או D-14, תלוי במקום שאצטרך במארז.. הבעיה היא שמארז שקט = מארז סגור = אוויר חם מהמעבד בתוך המארז, ככה שלא יודע אם כדאי לי להשקיע עוד כ-500 ש"ח בשביל קירור מים. המארז שלדעתי הכי מתאים לצרכיי הוא Fractal Design Define R5.. שקט, בעל אוורור טוב יחסית לשקט שהוא מעניק. אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו שלא יעלה על המחיר של ה-R5, כי במחיר שלו או מעל, אעדיף כבר לקחת אותו (שזה 620 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לקחנו לסיבוב את הדור החדש מבית יצרנית המארזים האהודה, בכדי לגלות האם הוא ממשיך בהצלחה את המסורת שבנו דגמים כדוגמת S340 לכתבה

6. Started by mzlbat,

כמו בכותרת אים האנטיק בכללי ? ואיזה ספק יותר טוב http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NjU= או זה HEC-550TE-2WX 24A 15A 28A 20A 0.3A 2.5A 550W

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yo0924,

שלום אני הולך לקנות מחר מחשב שהמפרט שלו הוא: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 2 480 960 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200 8MB WD1600JB 1 360 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 195 195 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Thermaltake כמות מחיר סה"כ Thermaltak…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iveco,

למה כל המארזים יש בהם RGB עם אורות ? אני שונא את זה למה אין מארזים נורמלים ? יש לכם מארז של ANTEC להמליץ עליו ? שיתאים לכל הכרטיסי מסך , גם CM זה טוב ו CORSAIR כי זה מה שיש בחנות במלאי שאני קונה מהם ... דרך אגב איך המארזים הג'נרים החדשים של אייבורי / SOLID מישהו מכיר את החברות האלה ? SOLID 1700 : אייבורי :

9. Started by guy_intel,

עבור מפרט עם: Q9550, Asus P5Q Pro מעוניין ב-OC משמעותי. חשוב לי השקט, אבל זה לא הדבר הכי קריטי. מה עדיף CM690 או CM 590 ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Tomm90,

שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by daviditzhaky,

הם אותו מחיר אך לcorsair יש יותר w והסיסוניק מודולרי, מה לקחת?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RazRoNvidia,

היי לכם אני מקווה שהשאלה לא מטומטמת אבל בקשר ללוח אם שיושב בתוך המארז ניתן להסיר ולהרכיב מחדש כל לוח אם על כל מארז כל שהוא או שיש מארזים עם מגבלות כשלהן...... אני בונה מחשב חדש אז אני צריך קצת מידע... תודה שבת שלום....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by V00d00,

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה. הסיפור הזה מתחיל בזה שקניתי מחשב חדש (http://www.v00d00.co.il/pc). המחשב נמצא בחדר של אחותי (חדר מוגן), יש לנו פה בעיית חשמל איומה בבית, צריך לחתוך לחשמלאי את הידיים. ברגע שאני מדליק את האור בחדר, המחשב נתקע. לפי ידע כללי שלי, אני בטוח שזה נובע מירידת\עליית מתחים של החשמל בחדר. ולכן, החלטתי לפני איזה שבועיים לרכוש אל-פסק של חברת Advice מדגם PRD750 (Partner Digital), כאמור הסדרה היוקרתית, האיכותית והאמינה ביותר. בהתחלה החלטתי לא לפתוח עוד את האריזה עד שאצלצל לחברה ואשאל אותם אם הוא בדיוק יספק לי את צרכיי. לאל-פסק 2 יציאות, יציאה אחת ל"גיבוי המחשב בזמן הפסקת חשמל" ויציאה שניה "להגנה מעליות וירידות של מתחים בלבד". הסוכן הטלפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDNews&op=Story&ndns_id=6300 ראיתם את זה? מסתבר שהבטחון של סיסוניק בסדרת PRIME החדשה גובר. זאת אחריות ארוכה משמעותית מ-lifetime (סוף חיי המוצר).

15. Started by CyberBot,

יש לחבר את המפרט הנל AMD Radeon HD 7900 Series Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz 12 GB RAM GA-H170-HD3 DDR3 ג'ינרי 500W (goldan tiger) תקציב עד 3000 כולל כ.מסך הוא מעוניין לשדרג ל980

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by swisaavi,

הספק שלי הוא Enermax FMA 535W. אני מתכוון לשים את ה q9550 במקום ה e8400 ולעשות לו אוברקלוק ללפחות 3.6ghz. ל- 460gtx 768mb אני גם מתכוון לעשות אוברקלוק ללפחות 850mhz. יש לציין שהספק הזה כבר שנתיים אצלי. יחזיק או לא יחזיק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by sh_idan,

שלום! אני מחפש מארז שהדבר הכי חשוב לי בו הוא יכולות קירור וזרימת אוויר טובה. בתקציה הזה אני רוצה FULL TOWER שמן הסתם זרימת האויר בו יותר טובה, וגם יותר נוח לעבוד איתו. השקט חשוב, אבל פחות. מראה לא חשוב לי בכלל חשבתי על ANTEC 900 ב550 שקל עם 4 מאווררים. קונה מפנדה מחשבים. תודה מראש על ההמלצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הזמנתי סונטה 2, אבל החנות שממנה הזמנתי הביאה לי סונטה אחד עם ספק כוח של e-BOX 500W. קודם כל, לא שמעתי על הספק הזה אז רציתי לשמוע מכם חוות דעת. דבר שני, הוא אמר שהוא שאל את היבואן ושאין להם סונטה 2. יש אולי שילוב אחר באותו טווח מחיר? וזה המפרט של המחשב (שדרך אגב, קיבלתי היום): AMD x2 4600+ 2GB RAM 250GB WD HDD 8800GTS 320MB אגב, הוא גם הביא לי לוח אם של M2V-TVM במקום הM2V-E. אבל זה כבר סיפור אחר...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by amobi,

אני רוצה לקנות מארז כזה ואני רואה שהדגם הזה קיים גם עם USB 3 וגם בלי, אבל נניח ואני רוכש את המארז ללא יציאות USB 3.0. אי אפשר פשוט לחבר ליציאה האחורית של הלוח מאריך וזהו ? האם זה יעבוד ? עד כמה זה קריטי שאין לו PORT ל-USB 3 ? ובכלל האם המארז מוצלח ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. האם שווה להוסיף 100 ש"ח ולקחת את Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS? תודה, אופיר

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Damari,

אלו הדברים שהייתי רוצה שיהיו במארז: - איכות בנייה שתהייה סבירה + ולא איזה משהו מתפרק ורופף. - שלא יהיה בו שימוש של ברגים (screwless) - שיהיה מעוצב, ולא שגרתי (קצת לדים ואיזה חלון יפה אף פעם לא הזיקו) - שהספק יהיה ממוקם בתחתית המארז. יש משהו כזה שעולה לכם לראש? (לא חייב שיענה על כל הדרישות) האם התקציב מספיק כדי למצוא מארז שיענה על הדרישות האלה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, סוף סוף השכלתי לחשוב על רכישה של מייצג מתח. שוטטתי קצת ונתקלתי בהמון דגמים ב-VAs (מה זה?) שונים. 1. VA זה ראשי תיבות של מה? (Vatt משהו סביר להניח). 2. הבנתי שמייצבי מתח של IPPON מאוד מומלצים, האומנם? 3. איזה מייצב מתח מומלץ לי לקנות למפרט הנ"ל? E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ACFRZR7PRO Arctic Cooling Freezer 7 Pro GX48DS4 Gigabyte GA-X48-DS4 RC-690 Coolermaster CM 690 Black 650TXU Corsair 650TX 52A @ 12V D24G8004AD A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB S487512D5 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 2014L1T Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail ERGOMEDH Genius Ergo…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני שוחחתי עם שני היבואים הרשמי והיחידים של GIGABYTE בישראל סידי לוג (CD LOG) ומור לוי (MOR LEVI). אמרו לי במפורש שהמארז החדש AURORA 570 לא יגיע לארץ בעתיד הקרוב לפחות אני מאד התבאסתי כי אני מתכוון סופית לקנות אותו ומארז הזה ולא יודע מאיפה אני אקנה אותו עכשיו אולי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את המארז החדש של GIGABYTE ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תגידו מתי שאתם אומרים מארז שיש בוא שתי מאווררים אז נכון תמיר מקבלים אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא אוויר אז הקידמי הוא מקדימה והאחורי הוא בספק כוח?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Ovid,

שלום, אני לא מתכנן לעשות OC גדול או משהו , וזה גם לא מתוכנן להיות מחשב גיימינג. חשוב לי מארז שקט ככל שאפשר, ושגם מבחינת יכולות הקירור המארז יהיה בסדר. חשבתי לקנות את המארז P280, עולה 485 ש"ח. ראיתי שיש מארז P100 שהוא 400 ש"ח. R4 וD550 וDS1/2 כולם יקרים יותר הם שווים את ההשקעה? מבין 280 וה100 , מה ההבדל ביניהם באמת? מבחינת שקט וקירור. ודבר שני שאני צריך זה ספק שיסחוב i7-4790 עם טורבו בוסט כנראה, כרטיס מסך חיצוני לא יהיה , ה4600 במעבד יספיק לי. אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה לי ספק שאם בעתיד אני ארצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני לא אצטרך להחליף גם את הספק עצמו. אז אני מניח ספק שיסחוב כרטיסים בעלות של פחות מ1000 ש"ח יספיק. חשבתי ללכת על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים