עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Shasoosh,

כשרכשתי את המחשב החדש שלי לא מזמן לקחתי את Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W הבעיה שהספק רועש לי מידי. כשאני אומר רועש אני מתכוון לרעש של אוויר שנפלט מהמארז. בערך אותו רעש שאני שומע מהכרטיס מסך או המעבד כשהמחשב במאמץ מלא. הבעיה שמהספק כל הזמן יש את הרעש הזה. אין לי דרך למדוד את ה RPM שלו אבל זה נשמע כאילו הוא זז על פי 3 ממה שהוא אמור. אין לי גם ממש מושג אם זאת בעיה נקודתית או שזה פשוט ספק יחסית רועש. האם יש איזה חייוט \ דרך כלשהי שתעזור לי לבודד את הבעיה? במידה ולא מישהו יכול להמליץ על תחליף הולם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by XMB,

טוב התקציב הוא דיי זהה , Supertalent עולה 370 , ה Sunbeam עולה 320 מדובר בשמות המלאים שני הדגמים הללו: Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 או ?Supertalent CA-601UFB Blue? http://ksp.co.il/allimg/sm3371.jpg איזה מהם כדאי יותר ולמה? ,הרעש לא משחק פה תפקיד הוא לא מפריע לי העיקר זרימת אוויר ושאר הירקות(המעבד קונורו אם זה חשוב) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mrraz,

אני מחפש מארז למחשב עבור הבת שלי יאכלס לוח מיקרו ATX אבל יכול להיות גם סטנדרטי בגודל. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MeLeH,

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב ואני פוחד שלא יכניסו לי איזה ספק זבל במקום מה שאני צריך ולא תיהיה דרך לבדוק... יש דרך לבדוק איזה ספק זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי אני לפני קנייה של מחשב שעיקרו הוא מעבד - intel e6300 זיכרון - 2 ג'יגה OCZ כ.מסך - 9600GT שישודרג עוד כחצי שנה מארז - CM590 ואני מעוניין לקנות את הספק שבכותרת - האם הוא טוב ? האם כדאי לקחת במקומו את Corsair VX450W ? תודה !!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by regev_k,

שלום לכולם , רכשתי לא מזמן מארז CORSAIR 4000D לבן לאחר העיצוב והדיגום שלו אתמול נשברה לי דלת צד הזכוכית של המארז :-( היכן או אם בכלל אפשר להשיג דלת חדשה כזו גם בתשלום , מין הסתם שלא יעבור את מחיר המארז כולו. תודה מראש לעונים.

7. Started by CyberBot,

יש לחבר את המפרט הנל AMD Radeon HD 7900 Series Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz 12 GB RAM GA-H170-HD3 DDR3 ג'ינרי 500W (goldan tiger) תקציב עד 3000 כולל כ.מסך הוא מעוניין לשדרג ל980

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש אל פסק זול וקטן לחבר ללפטופ שאין אפשרות לחבר לו סוללה ככה שהמחשב יוכל להיכנס למצב הייברנייט במידה והחשמל נופל. זה מה שמצאתי באיביי (אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו ולהמלצות אחרות :-) ) http://www.ebay.com/itm/Eaton-3S750-Desktop-mini-tower-9400-5002-00P-UPS-750VA-450W-120V-10-Outlets-NEW-/272428811103?epid=168657957&hash=item3f6e05c35f:g:WbkAAOSwKytZHMdI

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DanyL,

שלום לכולכם, מה שאני רציתי במקור, היה הטרמלטק מוצרט TX + להוסיף ביום מן הימים קירור מים, אך משום שלא ניתן להשיגו בארץ, התחלתי לחפש אלטרנתיבות. מה שחשבתי עליו: 1. Armor LCS - מערכת קירור מיים עם רדיאטור של 120mmX2, מערכת קירור מיים מודולרית, אך המארז בנוי כמו שאר מארזי הארמור, המארז עולה כ-1350 ש"ח 2. Armor+ LCS - מערכת קירור מיים הנכנסת לשלושה מפרצי 5.25, והיא אינה מודולארית, המארז בנוי בצורה שנוחה מאוד! (מקלוב הקשיחים ועד לשליפת מגש לוח האם), אך החיסרון בוא, הוא חריגת התקציב בכ-400 ש"ח, שממש אין לי. 3. Armor+ אותו מארז כמו מס' 2, רק בלי מערכת קירור המיים, את מערכת המיים אני אוסיף מאוחר יותר כאשר יהיה לי מפיק כסף, המארז עולה כ-1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות לבחירת מארז מהאפש…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDNews&op=Story&ndns_id=6300 ראיתם את זה? מסתבר שהבטחון של סיסוניק בסדרת PRIME החדשה גובר. זאת אחריות ארוכה משמעותית מ-lifetime (סוף חיי המוצר).

11. Started by bennyfr,

יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. מצאתי את אתר היצרן: http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm המק"ט שלו זה CCB13898S12M. יש למשהו מושג איך למצוא כזה מאורר? אולי משהו חילופי? אולי אפשר לתקן את המנוע של המאורר? בני

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

אני קונה מIQPC וזה מה שנכנס לי בתקציב (250) בהתחלה תכננתי על הFSP 400 אבל אין יותר. עריכה: לי יש את הספק של HEC ואני יודע שהוא אמין כי הוא מחזיק לי בכבוד את המפרט בצד אבל הוא רועש בגלל זה אני מתלבט לגבי האנרמקס.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by rroonnii,

הי יש לי את הספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail והוא 7 וחצי שנים כבר עובד. המחשב מת אצלי אך הספק עובד (בדקתי אותו על מחשב אחר) . אז לא יודע אם להרכיב עליו חלקים חדשים או שלא...כי הוא כבר אולי "זקן"? מה אומרים? .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by maorakrish,

חבר שלי קנה תמארז הזה וראיתי כמה שהוא גדול והוא פשוט ממש נוח.. אני עם מארז EZCOOL מעפן רצח כל חודש המעבד מתחמם לי וזה מביא לי עצבים למרות שעכשיו הכל בסדר הוא צובר הרבה אבק ורציתי לשאול לגבי ה CM 690 האם הוא קריר כמו שצריך? והאם הוא גם יצבור הברה אבק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by phanatic89,

אהלן! אני משתמש היום בCorsair 200R ואני רוצה להחליף אותו. ה200R אחלה מארז, די גדול ורחב, אבל אין מספיק מקום לסידור כבלים מאחורה, המערכת שלי מלאה בכבלים, בגלל שני בקרי מאווררים בעיקר והספק. בנוסף הוא לא מבודד רעשים בצורה טובה בגלל פתחים מרובים מדי למאווררים. אני מעדיף FULL TOWER, שיהיה מספיק מקום לשדרוג עתידי, אולי הוספת כ.מסך נוסף.. אני מתלבט בין Fractal ARC XL, XL R2, אולי R4 או NZXT 630, H440, H630 או Zalman H1 אם יש לכם רעיונות אחרים אני אשמח. תקרת תקציב פחות או יותר 900...וגם זה די גבוה

16. האם שווה להוסיף 100 ש"ח ולקחת את Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS? תודה, אופיר

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by eran1243,

שלום, אבקש ספק כוח 400W או ספק 500W עד 250 שקלים, ניתן לחרוג ב 50 ש"ח -אם צריך את המפרט שלי אז יש בפרופיל תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by נץ,

רכשתי מחשב חדש בחנות ידועה שהרבה מפרטים מצוטטים ממנה בפורום כולל הרכבה בתשלום. המארז מסוג ANTEC300 בו ספק כוח מותקן בתחתית המארז (הספק שנרכש: FSP Epsilon 80Plus 450W ) אך לצערי הספק הותקן הפוך, כלומר מאוורר הספק פונה לרצפת המארז וכמעט צמוד לרצפה. השאלה היא האם זה בעל משמעות המחייבת להתעקש שהחנות תפרק את כל החיבורים ותהפוך את הספק כך שהמאוורר יפנה כלפי מעלה. המחשב הזה נרכש עבור בן של חברים והגיע אלי ע"י שליח. בדרך כלל אני מרכיב מחשב לבד מחלקים אך במקרה זה העדפתי שהחנות תבצע הרכבה בתשלום כי המחשב לא נשאר ברשותי, ולכן אני לא רוצה לפרקו בעצמי וע"י כך אולי לפגום באחריות החנות. בהוראות היצרן למארז כתוב שצריך להפוך את הספק כך שהמאוורר יפנה כלפי מעלה: With the case upright, p…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מישהו יודע למה המחירים של ספקי כח עלו בעשרות אחוזים לאחרונה? לדוגמה: ספק כח קורסייר RM650 מחיר קפץ ב 25% בחודש האחרון.

20. יש לי ספק ג'נרי ואני מרגיש שעוד מעט הוא עומד לשרוף לי את כל המחשב. כמו כן אני גם יקנה בעוד כמה זמן כרטיס מסך חדש 7600, אז בכל מקרה אני יזדקק לספק חדש. המפרט הוא: פנטיום 4 2.8 768 RAM - ירחיב במידה ואני ימצא דיל טוב גפורס 4 - בקרוב קונה 7600 AGP 2 הרדיסקים. לוח אם 865 פרל אינטל איזה ספק טוב וזול אפשר לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שאלה לבעלי מארז Fractal Design Define R3- כדי להתקין SSD צריך להסיר את הלוח אם? ואם אפשר כמה מילים על המארז (שימוש שוטף וכו'), בתור צרכנים. תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by anthrax88,

יש ברשותי ספק של antec vp550p הלך לי המעבד והזיכרונות, יש מצב בגלל הספק, השאלה האם זה ספק מספיק לכרטיס מסך הנ״ל ? אם לא אז אם אפשר קישור לקייאספי או אייבורי איזה ספק ממלץ שלא יהיה יקר מדי ( ספק שיספיק על בטוח למחשב שלי ) - - - תגובה אוחדה: - - - יכי על הקופסא של הכרטיס מסך בדרישות רשום, לפחות 750 וואט, הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Crown,

אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני הולך על Core E6400 ולוח P5B DLX וצריך ספק שיחזיק אותו ב OC גבוה. (לא מתוכנן שום SLI או CF , ביינתים ) תראו את הספקים שחשבתי עליהם: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&affiliate=zap http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12144 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12152 (רצוי אחריות מעל 3 שנים, לא אוהב ספקים עם שנת אחריות אחת) ויש גם את ה JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI [PS-1000] המחיר שלו ממש זול.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הזמנתי סונטה 2, אבל החנות שממנה הזמנתי הביאה לי סונטה אחד עם ספק כוח של e-BOX 500W. קודם כל, לא שמעתי על הספק הזה אז רציתי לשמוע מכם חוות דעת. דבר שני, הוא אמר שהוא שאל את היבואן ושאין להם סונטה 2. יש אולי שילוב אחר באותו טווח מחיר? וזה המפרט של המחשב (שדרך אגב, קיבלתי היום): AMD x2 4600+ 2GB RAM 250GB WD HDD 8800GTS 320MB אגב, הוא גם הביא לי לוח אם של M2V-TVM במקום הM2V-E. אבל זה כבר סיפור אחר...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by almog4543,

שיהיה הרבה מקום במארז ואם אפשר או ANTEC או NZXT אם יש למישהו מארזים טובים יותר אני ישמח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.