עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. תגידו מתי שאתם אומרים מארז שיש בוא שתי מאווררים אז נכון תמיר מקבלים אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא אוויר אז הקידמי הוא מקדימה והאחורי הוא בספק כוח?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, במארזים אני יחסית מסתדר, אבל בנוגע לספקים אין לי שמץ. לכן אצטרך את עזרתכם, עזרת דניס וXtract . כיום אני מחזיק בספק שמגיע עם המארז של Radimax Scorpio שהוא 400W.. אני לא כל-כך בטוח בקשר ליכולתיו וכאן באתי לשאול. אני מעוניין בספק שיחזיק לי כמות רבה של מאווררים (כול המקומות שיש במארז של אורוורה 570 - את זה אני את האמת לא יודע.. מישהו יודע כמה מקומות יש שמה?). כמו כן, אני מעניין בספק שיחזיק מערכת חזקה (GTS והבאים אחריו). אם אני כבר קונה ספק הייתי שמח לספק איכותי במיוחד שיחזיק אותי גם לשנים הבאות. דיברתי עם KSP בניסיון להשיג את Thermaltake Tough Power והמוצר איננו במלאי והם גם לא יקבלו אותו בקרוב.. יש הצעות אחרות? כמו כן, יש סיבה לקנות ספק או שהריידמקס בסדר? …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מה עדיף.. TRITON? או SOPRANO ?????? או שכדאי להשקיע עוד 200 ומשהו שקל וולכת על הgigabyte AURORA?????

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by liorkim,

אני קונה מחשב חדש וצימצמתי את האפשרויות מארזים שלי לשניים האלו אז רציתי לשמוע דעה, בחרתי בהם מכיוון שיש באנדל שלהם עם ספק והוא מתאים לי, אם יש הצעות לבאנדל אחרות אשמח לשמוע התקציב הוא באזור ה750 שקל עם אפשרות לחריגה קלה. זה המפרט הנוכחי שלי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1279 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪154 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Gigabyte GTX970 WF3 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1784 קשיח למחשב ש…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by IMAGUY1X,

אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, לאחר החלפת ספק כוח ישן ב thermaletake litepower 700W חיישן המעבד שלי פשוט מציג טמפרטורה כפולה ושגויה. יש לי חיישן פיזי של kamameter שמחובר לתוך צלעות המעבד והוא מציג לי טמפ' תקינה של 40 מעלות צלזיוס. אך הביוס ותוכנות אחרות מראים לי טמפ שגויה של 87 מעלות רק לגביי המעבד.טמפ' הדיסק הקשיח, לוח האם וכרטיס המסך מוצגות בצורה תקינה. כל מערכות המחשב עובדות בצורה תקינה המאווררים עובדים כראוי עם מהירות סיבוב תקינה כולל המעבד. מדובר בלוח אם של msi neo2 combo. מצ"ב תמונה של הטמפ בביוס כולל המתחים. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by LM10,

שלום. אני על סף רכישת מחשב חדש, ונשאר לי לבחור רק את המארז. מכיוון שמאוד חשוב לי נושא השקט במחשב התכנון היה ללכת על P182 של אנטק, אבל לאחר קצת מחשבה הגעתי למסקנה שלדעתי זה קצת מוגזם להוציא 840 ש"ח על מארז (זה המחיר איפה שאני קונה), טוב ככל שיהיה. המפרט: I5 750 P55M-UD2 MUGEN 2 SAMSUNG 4GB SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE 5850 SEASONIC 620 אם יש עוד משהו שצריך לדעת, אז רק תגידו. אני לא עושה OC או משהו כזה... ממה שהספקתי בגדול לברר, המליצו לי על ה CM690 2 ADVANCE ועל הLanCool PC-K62B (עם חריגה). אני מוכן לחרוג עד 100 ש"ח אם ממש צריך. העיצוב של המארז מבחינת יופי לא ממש מעניין אותי. השקט זה הנושא הכי חשוב וכמובן שיקרר בצורה טובה את המפרט הזה. תודה מראש על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לקחנו לסיבוב את הדור החדש מבית יצרנית המארזים האהודה, בכדי לגלות האם הוא ממשיך בהצלחה את המסורת שבנו דגמים כדוגמת S340 לכתבה

9. Started by orca2k,

לפני כשבוע ביקשתי המלצה למארז+ספק עד 500 ש"ח. המליצו לי בחום על הספק FSP 350GLN, רכשתי אותו, ואכן הוא שקט ומריץ את המערכת שלי ללא שום בעיה! תודה. המליצו לי גם על המארז Antec NSK6500, הבעיה שלאחר בדיקה הוא עולה כ500 ש"ח ללא ספק שזה חרג מהתקציב המקורי שלי ולא קניתי את המארז לבסוף ביום קניית הספק. לאחר מחשבה נוספת הוחלט לבסוף לרכוש מארז חדש בתקציב של 500 ש"ח. השאלה שלי- האם לקנות לבסוף את Antec NSK6500 כפי שהומלץ, או שיש לכם המלצה נוספת. הדרישות שלי ממארז זה שקט, ושיכנס בו ללא בעיה המאוורר של המעבד- ביג טיפון. זו המערכת שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT מאוורר של המעבד- ביג טיפון (נרכש בהמלצת פורום אוברקלוקינג וקירור) לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה ד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by finish,

זה המפרט: amd 3200 venice 939 k8nsc gigabyte 512 mb עכשיו אני קונה LEADTEK 7600GT AGP ואני צריך ספק כוח חדש כי יש לי גנרי 300 ואט שבטוח לא יחזיק את זה... צריך שלא יעבור את ה250 ועדיף שיהיה מפנדה או מKSP ושיחזיק גם עוד 512 שאני קונה עוד חודש...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום , הייתי רוצה בבקשה ממשהו שמבין בספקים ... שיוכל בבקשה להסתכל על הרשימה של הספקים+מארז המצורפת ולעזור לי לבחור מארז+ספק בשביל המפרט שלי.... המפרט שלי הוא מעבד אינטל E6300 לוח אם 965P S3 גיגה זיכרון כרטיס מסך 7600GT . צורתו של המארז לא חשובה לי מה שחשוב זה הספק שמצורף אליו..... העניין הוא שאני מוגבל בתקציב אז המשוואה צריכה להיות ספק טוב במינימום מחיר.....באתר המחירים הם לא בשקלים אז ככה שתתיחסו למחירים כאילו הם בארץ....כי בערך המחירים זהים. http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cls=spresenttrees&strid=82 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Spirox,

שלום לכולם, שאלה כללית: אם גובה מקרר הCPU שלי הוא 165מ"מ והגובה המקסימלי המתאפשר במארז הוא 165מ"מ גם, האם זה בסדר או שכדאי לבחור במארז אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי ספק כח של Chieftec 550W קצת ישן אבל ניראה בסדר אני רוצה להשתמש בו למחשב חשד שאני בונה יש איזה דרך לוודא שהוא לא ישרוף לי את המחשב החדש לפני שאני מחבר אותו אליו? יש לי אוומטר ואני יודע איך להשתמש בו, אבל איזה מתחים אני אמור לקבל על איזה חוטים? אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי.. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Chura,

אז ככה... מצטער שאני משגע אותכם, אבל אני באמת לא מצליח לבחור.... בהתחלה רציתי את האורורה, אבל מיכוון שאני לא רואה איך האורורה מגיע אל ארצנו הקטנטונת, החלטתי ללכת על משו אחר ראיתי את הP180, אבל הוא לא זול... ומצד שני קניתי לחברה שלי את הCompucase 6920... עכשיו השאלה שלי היא... ברור לי שהP180 הוא מאוורר בטירוף וכדומה, אבל עד כמה זה קריטי ? האם אני ארגיש ביצועים פחותים בשימוש ב6920 ? אם אני ממש אתאמץ, אני אשקיע עוד 600 ש"ח, אבל לא בטוח שאני רוצה לעשות זאת... או שבכלל שהגיגה בייט באמצע... אבל שוב, אני לא הצלחתי להבין לבד, מה מארז מאוורר יותר ייתן לי, אפשרות OC גבוהה יותר ? זה יקרה במארז חרא מול מארז טוב אבל ה6920 הוא מארז טוב לפי הבנתי, אז ... ? שוב אני מצטער שאני כל הזמן מקש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הפרטים לפי האתר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply עולה כ - 570 ש"ח תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. האם ספק בתקן 80+ ברונזה אומר בהכרח שהוא יותר טוב מספק בתקן 80+ ? דוגמא: HEC-550TE-2WX 80+ BRONZE Chieftec A-135 550W 80+

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תנו לי המלצה על ספק חזק שעומד בעומסים אך לא במחיר מופקע , זה המפרט - נועד למשחקים כבדים !! מעבד : Intel - i7 2700K ******** לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi ****** כרטיס מסך - Gigabyte HD7950 Windforce X3 ****************** זכרון + קירור לזכרונות 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II ‎ ****************** הארד דיסק : WD 500 GB ***************** מארז - Antec DF-85 ***************** קירור מים למעבד : Corsair H80 ****************

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד intel E6600. אני לא עושה OC, ובסך הכל אני צריך מארז בגודל בינוני (לא TOWER) וספק שקטים, ש"יעשו את העבודה" במחיר סביר. אני לא כל כך מבין בתחום המארזים והספקים כך שאשמח לקבל חוות דעת על המוצרים. תודה מראש על העזרה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

אני חשבתי והגעתי למסקנה שתמורת סכום כסף לא רציני (4870 מאוד זול עכשיו) אני אוכל להגדיל את הביצועים שלי בצורה משמעותית, המפרט שלי בצד, ואני מתכנן רכישה של עוד 4870, השאלה היא האם הספק שלי יעמוד בזה? ואם צריך אז איזה ספק כדי לרכוש?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, קרוב משפחה שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך לGTX660. כרגע יש לו מעבד i7 2600 וספק CWT Ci-power 450W. בדקתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום נתונים לגבי הספק. האם יש למישהו פה נסיון עם הספק הזה? אני יודע שבעיקרון ספק 450W טוב יספיק למערכת כזו אבל לא ידוע לי אם אכן הספק הזה יודע לספק את מה שרשום עליו. בקיצור-להחליף או לא? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Yarden,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(hd6950) אך הספק שלי מחברה סינית עלובה. לכן מצאתי את הספק הבא: http://tms.co.il/product/6849 רציתי לדעת האם מדובר בספק איכותי וכדאי למרות המחיר הזול?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. האם סיסוניק 620w מספק עבור התצורה הבאה? מעבד I5 -4690K לוח ASUS Z87 DELUXE כרטיס מסך ASUS GTX670 DIRECT CU 8 דיסקים פנימיים 5 של 2טרה + 3 של 3 טרה 2 חיצוניים USB 3 של 3 טרה . לא יהיה שימוש באובר קלוקינג. לכל מיש יוכל לעזור אודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין לקנות איתו את המארז הזה של SILVERSTONE : http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 רציתי לשאול אם המארז ביחד עם ספק כוח 650W של סיסוניק: http://www.tms.co.il/product/10861 יתאימו לחומרה של המפרט הזההורכב בחנות TMS.co.il) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 45%][/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte B85M-D2V LGA1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪333[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 45%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by swisaavi,

הספק שלי הוא Enermax FMA 535W. אני מתכוון לשים את ה q9550 במקום ה e8400 ולעשות לו אוברקלוק ללפחות 3.6ghz. ל- 460gtx 768mb אני גם מתכוון לעשות אוברקלוק ללפחות 850mhz. יש לציין שהספק הזה כבר שנתיים אצלי. יחזיק או לא יחזיק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by DjMorpheu5,

שלום. יש לי בעיה לאחר שהתקנתי את- Asus Top 460 GTX שבא אם oc קטן. אחרי ששיחקתי במשחקים, כל פעם ה-core של הכרטיס יורד ל- 405 ghz מ-700, ורק אחרי ריסט הכל חזר. אחרי חיפושים בגוגל מצאתי די הרבה אנשים עם אותה בעיה, וכנראה שזה מצביע על ספק כח חלש מידי. וכנראה שזה נכון (אתם המומכים תגידו לי) כי הורדתי את oc מהמעבד שהיה ב- 3.2, לסטוק- 2.66, והבעיה עם כ.מסך נפתרה, עכשיו אני יכול לעשות oc מעל 900 mhz בלי שום בעיות, בלי שיפול. המעבד ומערכת בצד.אז אם באמת הבעיה זה הספק, אז תמליצו לי משהוא טוב שלא יגביל. מקודם היה לי את- 8800gts 320mb עם oc ועבד בלי בעיות. אני רוצה לעשות oc למעבד לאזור 3.8ghz וכמובן להשאר עם oc לכ.מסך. יש לי את- Enermax Liberty 500w ששמעתי שהוא לא הכי מומלץ. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים