עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. טוב אז ככה, הרכבתי מפרט סופי ב-3,600 שקלים ללא מארז (מכיל HD 4870 אם זה קריטי). נותרו לי 500 שקלים להשקיע במארז ואני ממש מתלבט מה לעשות עם הכסף. אני לא ממש יודע מה יותר חשוב, קירור או שקט. ההעדפה שלי היא שהמארז יהיה גם שקט וגם קר מאוד, אבל הבנתי שבשביל להשיג את שניהם אני צריך להשקיע לפחות עוד 250 - 300 שקל ולרכוש את ה-Antec P182 (מה שאני לא מתכנן לעשות). עיינתי בהמון סרטונים ב-YouTube, קראתי עשרות ביקורות ועדיין אני לא מצליח לגבש החלטה סופית על המארז. ב-500 שקל, על איזה מארז הייתם ממליצים לשימושים של משחקים כבדים, ללא OverClock, שיהיה קר מספיק, ושקט ברמה שלא אסבול ושאוכל לישון בלילה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bogdant,

אני מתקוון לקנות E6400 GIGABYTE DS3 667 AENEON איזה ספק כוח לקחת ??(מKSP)אבל אפשר גם חנויות אחרות? וגם אני לא שלם עם ההחלטה של הלוח אם יש הצעות ?תקציב 1400 אבל הדיף לחסוך מתקוון גם בעתיד אובר ואולי שידרוד ל ק6800 (שנתים שלוש) בעתיד לכן לא בטוח לגבי הלוח אם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הפרטים לפי האתר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply עולה כ - 570 ש"ח תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים , לפני התלבטות קשה אשמח לדעתכם בענין ברצוני לרכוש מארז COOLER MASTER COSMOS II כרגע אני רוצה לעבוד איתו עם המפרט הקיים שלי די צנוע ובעתיד לשדרג למפרט רציני בהרבה חשבתי על זה שהמארז הוא הבסיס להכל ובדרך כלל אני מחפש את הטוב ביותר קונה מוכר קונה מוכר וכו' אז נכון המערכת שלי צנוע אבל זה לקנות לפעם אחת משהו מצוין ודי ההתלבטות היא בגלל שהבנתי מאנשים שהמארז הנ"ל מתאים לפלטפורמות אקסטרים בלבד??? והם אומרים שזה מצחיק להלביש פלטפורמה כמו שלי על מארז שכזה למרות כך ראיתי תמונות מבלוגים רבים וסרטונים ביוטיוב עם נתונים דומים מה דעתכם ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Shasoosh,

כשרכשתי את המחשב החדש שלי לא מזמן לקחתי את Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W הבעיה שהספק רועש לי מידי. כשאני אומר רועש אני מתכוון לרעש של אוויר שנפלט מהמארז. בערך אותו רעש שאני שומע מהכרטיס מסך או המעבד כשהמחשב במאמץ מלא. הבעיה שמהספק כל הזמן יש את הרעש הזה. אין לי דרך למדוד את ה RPM שלו אבל זה נשמע כאילו הוא זז על פי 3 ממה שהוא אמור. אין לי גם ממש מושג אם זאת בעיה נקודתית או שזה פשוט ספק יחסית רועש. האם יש איזה חייוט \ דרך כלשהי שתעזור לי לבודד את הבעיה? במידה ולא מישהו יכול להמליץ על תחליף הולם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yoni_h,

לא מדובר במערכת שנוטה להתחמם יותר מדיי- לא יבוצע OC, שילוב כרטיסים ודברים מסוג זה. רציתי לקבל את המלצתכם למארז הטוב ביותר שיש בטווח המחירים של עד 300 ש"ח, מבחינת קירור, איכות בנייה וכו'. מבחינת מידות המארז, יש לציין שבמחשב יהיה כנראה כרטיס 7850 וקירור KATANA3. עד עכשיו הייתי די נעול על ה-ANTEC ONE מה אתם אומרים עליו? ראיתי גם בRSM שיש גם את ANTEC 600 ב281 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DjMorpheu5,

שלום. יש לי בעיה לאחר שהתקנתי את- Asus Top 460 GTX שבא אם oc קטן. אחרי ששיחקתי במשחקים, כל פעם ה-core של הכרטיס יורד ל- 405 ghz מ-700, ורק אחרי ריסט הכל חזר. אחרי חיפושים בגוגל מצאתי די הרבה אנשים עם אותה בעיה, וכנראה שזה מצביע על ספק כח חלש מידי. וכנראה שזה נכון (אתם המומכים תגידו לי) כי הורדתי את oc מהמעבד שהיה ב- 3.2, לסטוק- 2.66, והבעיה עם כ.מסך נפתרה, עכשיו אני יכול לעשות oc מעל 900 mhz בלי שום בעיות, בלי שיפול. המעבד ומערכת בצד.אז אם באמת הבעיה זה הספק, אז תמליצו לי משהוא טוב שלא יגביל. מקודם היה לי את- 8800gts 320mb עם oc ועבד בלי בעיות. אני רוצה לעשות oc למעבד לאזור 3.8ghz וכמובן להשאר עם oc לכ.מסך. יש לי את- Enermax Liberty 500w ששמעתי שהוא לא הכי מומלץ. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=27380 17 אמפר על כל מסילה מהשתיים - יחזיק את ה-HD4870 ונגיד גם E7200 עם אוברקלוק?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני שוקל לרכוש את האל-פסק הנ"ל ורציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון איתו על גרסה 64 ביט של חלונות 7? התוכנה לשליטה על האל-פסק עובדת שם טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Seasonic,

אם מישו התנסה או יודע אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. intel corei7 940 רדאון HDX2 4870 לוח אם שתומך במעבד הנ"ל ו בערך 2GB זיכרון בתדר 1800MGZ וכמובן כמה מאווררים (אחד 12ס"מ שתיים של 9ס"מ ועוד אחד של 8 ס"מ ויש גם קטודה כפולה UV) אני מקווה מאוד שכן :\

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by solomon123,

שלום רב, הזמנתי מחצית מהחלקים במערכת שהרכבתי כאן: http://pcpartpicker.com/list/bq3PVY אני מעוניין לדעת אם ספק של 750 וואט יהיה מספק. אני שוקל את שני הספקים של Be Quiet Dark Power: http://www.ebay.ie/itm/be-quiet-Dark-Power-Pro-11-850-Watt-80-PLUS-Platinum-Modular-ATX-PSU-BN253-/172261242585?hash=item281b91f6d9:g:jAYAAOSwXeJXd9-C http://www.ebay.ie/itm/be-quiet-Dark-Power-Pro-P11-750W-PC-Netzteil-caricatore-caricabatteria-BN252-/291834623187?hash=item43f2b2f4d3:g:LNwAAOSwARZXn4YN http://www.ebay.ie/itm/NEW-Be-Quiet-650W-Psu-BN251-Dark-Power-Pro-11-Modular-Fluid-Dynamic-Fan-80-/191925540692?hash=item2cafa75754:g:S8MAAOSwRgJXjMAb …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

קודם כל - טפו טפו טפו ועוד קצת טפו טפו טפו. יש לי ספק ג'נרי שעובד כבר שנתיים עם המחשב (מפרט בצד). הספק שרד (טפו טפו טפו) כבר כמה הפסקות חשמל ועבודה רצופה שנתיים, כיבויים מהירים של המחשב, ניתוקים של כבל החשמל וכו'. לפי כל מה שאומרים כאן בפורום, השטן, עובד אצלי בסדר גמור (טפו טפו טפו, כן?). מזל? ספק ג'נרי איכותי? הסבר מישהו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eliko78,

אם אפשר מ IQPC ו SKYPC אני כנראה אקנה את המחשב מאחת מהחנויות האלה . באיזור ה 500 שקלים עם חריגה קלה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם סיסוניק 620w מספק עבור התצורה הבאה? מעבד I5 -4690K לוח ASUS Z87 DELUXE כרטיס מסך ASUS GTX670 DIRECT CU 8 דיסקים פנימיים 5 של 2טרה + 3 של 3 טרה 2 חיצוניים USB 3 של 3 טרה . לא יהיה שימוש באובר קלוקינג. לכל מיש יוכל לעזור אודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בגלל העליית מחיר של האורורה, אני לא מבין גם למה המחיר שלו קפץ ל-820 בנועה! חשבתי על האפשרות הזאת- לקחת את הטרנספורמר ב-320 ולהחליף לו את כל המאוררים למאווררים של Artic Cooling (תמליצו לי איזה) או את האורורה, אם אני אמצא בערך ב-600 שקל... (כי במחיר שלו עכשיו אני לא מתכוון לקנות אותו...) תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, מסתבר שתלאביב לאחרונה דומה יותר לאפריקה וכבר שבועיים שיש פה הפסקות חשמל (והקיץ עוד לא ממש פה). אני מחפש אלפסק שישאיר במצב עבודה את המחשב, המסך והראוטר שלי בזמן הפסקת חשמל לכ-30 דקות. המסך הוא 27' LCD, המחשב מבוסס I7 2600 עם ספק 500W וללא כרטיס מסך. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי ספק כח של Chieftec 550W קצת ישן אבל ניראה בסדר אני רוצה להשתמש בו למחשב חשד שאני בונה יש איזה דרך לוודא שהוא לא ישרוף לי את המחשב החדש לפני שאני מחבר אותו אליו? יש לי אוומטר ואני יודע איך להשתמש בו, אבל איזה מתחים אני אמור לקבל על איזה חוטים? אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי.. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by y-angelus,

1. GB POSEIDON + LIBERTY 400W 918 שייח 2. GB 3D AURORA ATX + HEC 400 TRT 936 שייח 3. CM CENTURION 534+NOISETAKER 420 976 שייח 3. CM CENTURION 534+FSP400-60THN 907 שייח הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט ! למערכת Intel Core 2 Duo E6300 GB965P-S3 TWINMOS 2GB DDR2 667MHz Cl5 X800GTO או 7600GS אין תיכנון לOS

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין לקנות איתו את המארז הזה של SILVERSTONE : http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 רציתי לשאול אם המארז ביחד עם ספק כוח 650W של סיסוניק: http://www.tms.co.il/product/10861 יתאימו לחומרה של המפרט הזההורכב בחנות TMS.co.il) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 45%][/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte B85M-D2V LGA1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪333[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 45%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bennyfr,

יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. מצאתי את אתר היצרן: http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm המק"ט שלו זה CCB13898S12M. יש למשהו מושג איך למצוא כזה מאורר? אולי משהו חילופי? אולי אפשר לתקן את המנוע של המאורר? בני

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by IMAGUY1X,

אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Chura,

אז ככה... מצטער שאני משגע אותכם, אבל אני באמת לא מצליח לבחור.... בהתחלה רציתי את האורורה, אבל מיכוון שאני לא רואה איך האורורה מגיע אל ארצנו הקטנטונת, החלטתי ללכת על משו אחר ראיתי את הP180, אבל הוא לא זול... ומצד שני קניתי לחברה שלי את הCompucase 6920... עכשיו השאלה שלי היא... ברור לי שהP180 הוא מאוורר בטירוף וכדומה, אבל עד כמה זה קריטי ? האם אני ארגיש ביצועים פחותים בשימוש ב6920 ? אם אני ממש אתאמץ, אני אשקיע עוד 600 ש"ח, אבל לא בטוח שאני רוצה לעשות זאת... או שבכלל שהגיגה בייט באמצע... אבל שוב, אני לא הצלחתי להבין לבד, מה מארז מאוורר יותר ייתן לי, אפשרות OC גבוהה יותר ? זה יקרה במארז חרא מול מארז טוב אבל ה6920 הוא מארז טוב לפי הבנתי, אז ... ? שוב אני מצטער שאני כל הזמן מקש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה החסרונות והיתרונות של כל אחד??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by krispelj,

שלום חברה, הבית שלי נמצא במקום שמקבל יחסית הרבה אבק, לנקות את המחשב כל שבוע-שבועיים כבר מתחיל לעלות לי על העצבים, כרגע אני משתמש במארז Antec 300, בעל פילטר אבק בחלק הקדמי בלבד. רציתי לדעת על איזה מארז אתם ממליצים בקונסטלציה הזו שישאיר את מרבית האבק בחוץ(אין לי בעיה לנקות פילטרים פעם בשבוע, אבל לא את כל המחשב). יש לי קירור Mugen, לוח ATX מלא וכרטיס 7950, מה שלא צריך להגביל אותי למארזים גדולים במיוחד, אלה לנורמלים לקטגוריה. מה האופציות שלי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים