מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
בכותרת אני צריך משהו זול, אבל שלא יראו את זה על המסך אם אפשר פירוט על הדגם אשמח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ', במחיר של עד 1750 ש"ח, השימוש הוא בעיקר משרדי,אבל גם למשחקים ולמולטימדיה, ואמינות מאוד חשובה לי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פושט חבר שלי קנה 17" LCD של Acer וזה נראה קטן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כאמור התקציב הוא עד 1500 ש"ח. המסך צריך להיות בגודל 17", עם יציאת DVI וגם אנלוגית, ומכיוון שבינתיים אין לי כרטיס מסך עם DVI, אז שאיכות הצפיה כשאני משתמש באנלוגי תהיה לפחות טובה כמו ב CRT ממוצע. אני אשתמש במסך לעיקר לצרכים ביתיים (הרבה קריאת טקסט, וסרטים מדי פעם). חשבתי על הסמסונג 730B, מה דעתכם עליו לצרכים האלו? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מסך LCD הכי טוב שאפשר למצוא עד 1250 ש"ח תודה רבה הייתי מעדיף 19 אינץ' אבל התקציב לא מאפשר משהו כזה אני חושב.. מה אתם מציעים?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני יודע שקיים כבר ת'רד בנושא הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189119.0 ) אבל יצאתי ממנו מבולבל מאד. אני רוצה לקנות מסך LCD במסגרת תקציב של עד 1300 ש"ח (+-). אני מחפש בעיקרון 17', אבל אם יש במסגרת המחיר גם 19' טובים(!) זה יהיה נחמד. מכיוון שאני לא מבין בנושא מסכים וכדומה אני צריך עזרה מכם. הציעו לי את המסך ViewSonic 17 LCD VA712, זה מסך טוב? שוב, אני מעדיף 17' טוב מאשר 19' גרוע, לא להתפשר על איכות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב עם מסך טוב מאוד (x1800gto\7900gt) והמליצו לי שאם כבר אני לוקח כרטיס כזה עדיף לי לקחת גם מסך LCD טוב שאני יכול לראות איתו את הפרטים המקסימליים שהכרטיס יכול לספק.המליצו לי גם לקחת את ה740BSyncMaster של סמסונג.שבדקתי כמה זה עולה (1300) הבנתי שזה לא נכנס לתקציב.משיטוטים באינטרנט ראיתי את ה740N שהיו עליו כמה ביקורות טובות מאוד (באמזון וגם בCNet)ואני שוקל אולי להביא אותו מאמזון כי המחירים בארץ עדיין יקרים (בשביל ה740 N בארץ עולה 1200; ובאמזון 194 דולר *869.25 שקל* ההבדלים כמו שאתם רואים,מאוד גדולים.אגב,התכנון המקורי היה להביא מסך שטוח 19 אינץ' של MAG.יש לי שני שאלות: א.האם המסך הזה בכלל מומלץ?לפי המחיר שלו הוא כן,ושמעתי עליו ביקורות טובות,אבל …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 כתוב בזווית הצפיה: 140°[H]/130°[V] (CR>=10) 170°[H]/170°[V] (CR>=5) מה זה אומר ה CR הזה? (זה יוצא פה קצת מחורבש בגלל העברית אבל תסתבלו בעמוד עצמו)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך שלי מלא אבק אבל לא יוצא לי לנקות אותו וכבר איזה 3 חודש לא ניקיתי אותו ויש עליו ממש שכבונת קטנה של אבק.. זה יכול לגרום לו נזק? והאם בגלל זה רואים גם פחות טוב במסך?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אז זה מאוד פשוט הלך לי קאפוט המסך הישן :'( (ואין אחריות יותר. רררר) אז החלטתי לקנות חדש! דרישות: 1. חיבור DVI 2. זמן תגובה טוב 3. יחס ניגודיות טוב 4. מפירמה ידועה ומוכרת תקציב עד 1400 ש"ח גגון!! כמובן שיש העדפה ל-19" אבל גם 17" באיכות טובה יהיה מספיק. תודה מראש למייעצים נ.ב. (עריכה) חשוב מאוד: חנות באיזור הצפון. KSP, מרדנית, פנדה, נועה. שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מאוד מפתה של המסך L1950B של LG שמחירו הנמוך ביותר לפי זאפ הוא 1900 שקל בקירוב ואני רוצה לדעת אם במחיר של 1450 שקל קנייתו תהיה שווה בכללי? וגם בגלל שהוא מתצוגה שמעיד על כמה דברים - שהוא דלק 12 שעות לפחות בכל יום במשך 3-4 חודשים לפחות מאז יצא המסך הזה לשוק. וגם שהוא בטח היה עם מפצל יכול להיות מזיק למסך. ועוד מלא דברים כמו ידיים שעברו עליו אולי החזירו אותו לחנות אולי עבר תיקון... אבל מביאים לי אותו עם אחריות 3 שנים מהיבואן כלומר עם משהו מתקללקל ב3 שנים הקרובות יחליפו לי אותו סביר להיח... אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני ישמח מאוד תודה רבה! נ.ב - שמעתי שיוצאת טכנולוגיה חדשה למסכים בקרוב... האם כדאי לחכות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר מעוניין לרכוש LCD בסכום של 1000 ש' לאחר שראה מספר מבצעים ברשת על מסכים ברמת המחיר הזו. הסיבה השנייה היא שמסך ה CRT שלו כבר מתחיל להראות סימני עייפות והוא מעוניין להחליף אותו. האם יש המלצה למסך המיועד לעבודה משרדית בלבד, כלומר עבודה על טקסטים, אימיילים וכו', ללא צפייה ממושכת בסרטוני וידאו ובוודאי ללא משחקים עתירי גרפיקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
BLUESONIC דגם 1920D הדגם הנ'ל עולה בסביבות 1700 שקל ויש מלא מכרזים שאפשר להשיג אותו ב1200 שזה פרון קל למי שאין כסף ל19 אינ'צ טובים יותר השאלה פה האם הוא יהיה שווה את הכסף? על הנייר יש לו 3 שנים אחריות dvi 8 ms ניגודיות 600... אמור להיות מסך סביר אבל לא מתאתי שום ביקורת עליו... מישהו יכול להמליץ לי עליו לטובה או לרעה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.אני רציתי לקנות מסך CRT לפני כמה זמן (למכונת משחקים) ואמרו לי שבלי LCD אני לא יכול לראות את הפירוט המקסימלי שהכרטיס שלי יכול פסק.האם זה נכון?ולמה?כי בכל זאת יש הבדל של 400 שקל =\ ההשקעה שווה למסך LCD? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=17301 או הV930 מי יתן זמן תגובה יותר מהיר ומי יותר טוב מבניהם ובקרוב יש איזה משהו שהולך להשתנות במסכי LCD יעני משהו רציני כמו שכולם מחכים לקונרו עכשיו יש איזו טכנולוגיה חדשה שתכנס?
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ה ViewSonic LCD 19 VA912 הומלץ לחבר שלי בחנות מחשבים במחיר של 1600 ש"ח. לפי מה שאני יודע ViewSonic הם חברה איכותית. רציתי לדעת את דעתכם על המסך הזה. איך האיכות שלו ביחס למחירו ?? כי הוא נראה מאד משתלם : חברה טובה, 8 מיל', DVI, 1:600 תודה לעוזרים !! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי שמע על ה-LG ממישהו שהפיקסלים נשרפו לו והוא כנראה יורד מה-LG הוא רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 זה מסך טוב?...הוא 2MS עם DVI.....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא בתור מסך למשחקי מחשב, וורד וסרטים.. ובכלל בכלליות מה היתרונות שלו ומה החסרונות, כמובן שלא בתור קנייה עכשיווית כי קניתי אותו כבר מזמן ויצאו הרבה שיכלולים מאז, אני רוצה לדעת איפה הוא עומד כיום..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש, חיפשתי מסכים בזאפ וראיתי שיש מסכים רחבים שעולים פחות מהרגילים. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4154=4155&DB55019=138766&DB51909=51910&DB4163=199132,141761&DB4165=4166,231267&DB187910=187911,187935,187936,187947,187949&DB4147=4150&pageInfo=1 בעיקרון אני רוצה את המסך הרחב של מאג שם... למישהו יש עליו תגובות ? תודה מראש, אדם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-