עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by jcdenton1,

היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by foxil,

אני שוקל לקנות את המסך DELL P2414H, המפרט עונה על דרשתי במיוחד תמיכה בחיבור usb ויש לי שאלות: 1. במפרט על usb כתוב: רכזת USB 2.0 במהירות גבוהה (עם יציאת USB לקלט וארבע יציאות USB לפלט) פירוש שכל חיבור usb יוצא חד כיווני? 2. בעזרת איזה כבל שמתקשרים usb-ים ממסך למחשב? 3. השימוש ב usb, חיבור אלחוטי לעכבר+מקלדת, בלוטות' ומצלמת אינטרנט, האם שלוש פעולות במקביל ישפיע על הגבלת תעבורה ממסך למחשב? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idos100,

קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  5. המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Holys,

על איזה מסך אתם ממליצים למחשב במחיר בין 400-500 יש לי כרטיס מסך עכשיו של 1050 NIVIDIA. עכשיו יש לי מסך ישן עכשיו כתחליף שלא מתחבר לחיבור של הכרטיס של מסך (כאילו יש לי מסך שתמחבר רק למעבד ואז כביכול אין לי כרטיס מסך ואני לא יכול לשחק משחקים ברמה גבוהה) עכשיו שתי שאלות: 1. איך אני יודע איזה חיבורים של המסך מתאימים כדאי להתחבר לכרטיס מסך שלי 2. על איזה מסך אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by snapdragon,

שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Rin,

למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. היי, ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung ‏2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 . כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI? מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם. נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  11. חבר'ה יש לי מסך לא LCD וחברתי אליו את המחשב החדש שקניתי הפעלתי איזה משחק ועבד חלק אבל יום אחרי שאני מנסה להפעיל את המשחק הנ"ל יש לי שגיאה שאומרת כך OUT OF FREQUENCY HF 79.9KHZ VF 75.0HZ OPERATING FREAUENCY HF 30-70KHZ VF 50-160HZ ובשורה האחרונה או מציג טיימר של 20 שניות שלאחר שנגמר הטיימר המסך מתכבה מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  12. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by froggy,

שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oneq,

שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by Monopoly,

אהלן כרגע עם מסך dell u2515h - Ips, 25", 1440p - 60hz 8ms רואים מעולה - חד וצבעים מצויינים אך הוא איטי לגיימינג ולפעמים קצת קטן כאשר רוצים לראות את האויב מרחוק אני רוצה לעבור למסך עם 144hz וכמובן גם 1440p. מבחינת מפרט נכון להיום אני עם i7 6700k @ 4.6 + GTX 1070 *אני כנראה אשדרג את הכ.מסך בהמשך גם כן ל 1080Ti או RTX2070 במידה ויהיה צורך מבחינת FPS. משחק BattleField ו Forza למיניהם. אין מצב שאני עובר לפאנל TN והתקציב (2500 ומטה) לא ממש מאפשר למצוא מסך IPS נורמלי חיפשתי מסכי 27" ונתקלתי לבסוף במסכי 32" עם פאנל VA - פשרה טובה בין מהירות לאיכות צפייה להפתעתי- הם זולים יותר ממסכי 27"!! גם בארץ וגם באמזון הדגם שהכי התחברתי אליו הוא…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ‏ppi גבוה (94), ‏RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…

18. Started by Lidor Paz,

שלום חברים, אני מחפש מסך חדש למחשב שלי. המפרט שלי הוא gtx 1060 gb ryzen 1600 16gb ram כרגע אני עם מסך מאוד ישן samsung syncmasterbx2450 המפרט שלי יחסית חזק ל 1080P ויוצא שאני מקבל פריימים יחסית גבוהים. מה שבסופו של דבר מחייב אותי להשתמש ב VSYNC כדי להימנע מטירינג במשחקים. אני מחפש מסך 1080P חדש שלא יצריך אותי להשתמש ב VSYNC כל משחק. התקציב שלי הוא עד 1200 אבל הייתי מועניין לחסוך במידה ואפשר. שמעתי שגם עכשיו יש תמיכה של FREESYNC בכרטיסי נבידיה אבל רק מספר מצומצם של מסכים נתמך. בכל מקרה אשמח לעזרה מכם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by lolmit,

, אבא שלי עובד חשמל ולכן יש לו הנחות בSILVERCARD וכחלק מהן מצאתי כמה מסכי מחשב במחיר טוב ואני צריך המלצה על איזה ללכת. כרגע יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226bw . מסך ראשון: "Phillips 243V5QHABA 23.6 ב549 ש"ח . עוד אפשרות "Aoc E2475SWJ 23.6 במחיר 519. עוד אפשרות "Phillips 243V5LHAb5 23.6 ב519 ש"ח . ועוד אפשרות שאני די פוסל על הסף כי פיוג'יקום זה מותג מדבקה אבל בכל זאת ארשום אותה: "Fuijicom FJ2430 24 ב499 ש"ח מה דעתכם? על פי דעתכם יש מסכים טובים יותר בטווח המחירים האלה (יש אפשרות למתיחה קטנה למעלה). כמובן שאצפה לשדרוג במסך( FULL HD כסטנדרט . לא חושב שזה חוצפה לבק…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי את המסך למחשב של LG E2260T ואני מעוניין לשדרג את המסך לlg 22ea53t-p הסיבה לשדרוג היא כי זווית ראיה לא טובה לי עם המסך והצבעים לא חיים מספיק השאלה האם המסך שהזכרתי lg 22ea53t-p יהווה שינוי משמעותי לעומת הE2260T תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש בגודל של לא פחות מ-24 אינץ. עדיפות למסך led. התקציב בעיקרון לא מוגבל אבל עדיף לא לעבור את 1400 ש"ח. חיבורים: לפחות זוג hdmi ולפחות חיבור בודד dvi. העיצוב נורא חשוב לי. שלא יהיה מסך משעמם. הlg הקיים שלי נראה ממש טוב הדגם נמצא במפרט בצד ימין. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Asafb25,

שלום, יש ברשותי מסך של okitec v2380 FHD עם רמקולים מובנים. המחשב שלי I7 4790K עם GTX 1070. המחשב מחובר לטלוויזיה (48 אינץ FHD) ולמערכת (5.1) ולמסך. היה לי מאוד נח הרמקולים המובנים של המסך (מאשר לשמוע דרך הטלוויזיה או המערכת - לפעמים גם שומע מהם - הברירת מחדל זה המסך מחשב - אמנם אין לי בעייה להזמין מאיביי רמקולים פשוטים של 2.0 או סאונד בר קטן - יש לי גם נגן בלוטות אלחוטי שאוכל לשים בקדימת המחשב) השימושים שלי: משחקים (לא כבד, אבל משחק - SC2 NFS DOOM - לא משחק ברשת ככה שהזמן תגובה פחות מעניין אותי) סרטים , סדרות ושימוש יום יומי. המסך V2380 יחליף מסך מעצבן שנכבה לפרקים אצל חברה שלי. שמתי עין ע…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tmpusr,

כרגע עם שני מסכי DELL בגודל 24 אינטש עם 1920X1200 מהעבודה. אני מחליף מקום עבודה וצריך להחזיר אותם - הזדמנות מצויינת לשדרג. אני מאוד בעד עבודה עם שני מסכים ואפילו שלושה אבל עדיין מתלבט מול האפשרות למסך 4K/3K אחד גדול. לא לגיימינג לא לסרטים ולא לעריכה גרפית. בעיקר עבודה ממושכת במקביל עם מסמכים שונים/XLS, תוכנות CAD מרובות פרטים/אייקונים, תיכנות (C++) ותוכנות מתמטיות/גרפים כמו MATLAB יש בעיה של השתקפויות אז מסך GLOSSY לא ממש בא בחשבון. חובה פאנל איכותי ורצוי מאוד ארגונומיה טובה וריבוי חיבורים + USB HUB אשמח להמלצות בתקציבים סבירים - חשבתי על סביבות ה-3K-4K (שקל לפיקסל?) אבל לא חרוט בסלע. למשל - מסך בודד: …

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by BenSmall Brown,

אני חושב לשדרג את המוצג בתמונות לhttp://gaming.viewsonic.com/XG2703/ האם זה מסך טוב? https://www.youtube.com/watch?v=MRLKnftChaQ איך מסכי הגביש שלהם? הם טובים כמו השפופרת? ד"א אני כנראה יעשה שילוש ב-28 לחודש הבא וישדרג את מערכת מ7 ל10 (מה שלא יכולתי חומרתית כרגע) בינתיים קניתי ARES III וקירור מים וספק 1250W של SeaSonic

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי Samsung 226BW וחשבתי לשדרג למשהו נחמד יותר. רוב הפורום פה ממליץ בד"כ על 2 מסכים בלבד בקטגוריית ה- 24: Dell U2410 Dell 2407WFP השימושים שלי הם משחקים, סרטים, ומשרדי כמובן. חשוב לי בעיקר שחווית המשחק לא תיפגע. ghosting, input lag מינימליים עד כמה שאפשר. יש עוד אפשרויות או ששתי המסכים האלו הם האופציה השפויה היחידה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים