עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Rhx,

ובכן, אתמול הלכתי לחנות וקניתי את הLG - לאחר התלבטות לא קצרה בינו לבין ה931BF, היה נראה שהLG אכן עדיף עליו. המסך בנוי טוב, אני מרוצה מאוד - הכל פיקס, רואים בו ממש אבל ממש טוב, הוא מאוד נוח וכמעט ולא תופס מקום..(כמו כל מסך LCD אחר ) זה פשוט עולם אחר, הייתי לפני זה עם מסך CRT 17 - והמעבר ממש מדהים. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. כשאני מנסה לשנות את קצב רענון המסך אני לא יכול, מופיע לי רק 60Hertz, אני לא מבין למה.. 2. איך אפשר לבדוק בוודאות פיקסלים שרופים? הורדתי את התוכנה DBG וביצעתי בדיקה על מסך לבן, בקושי רואים משהו - המסך יותר מדי גדול וקשה לתפוס את הנקודות, שמתי לב רק לאחד למעלה ואחד למטה בצד - האמת שאני מסוגל לעבוד כמו שצריך, זה קריטי כל העניין? יש אולי עוד תוכנות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Nektar,

שלום, ברצוני לדעת, האם יש הבדל בין חנויות לגבי האחריות על המסך הנ"ל? כמו כן, מהי האחריות במסך הזה? החלפה לאחר מס' פיקסלים שרופים או לאחר פיקסל אחד? כנראה שהיום אני רוכש אותו, לכן אני שואל. מה שברצוני לדעת עוד הוא, האם לקראת אפריל משהו אמור להשתנות בתחום המסכים? לצאת דגמים משופרים של ה VP930? משהו בסגנון? מכייון שבאפריל לאחר יציאת הכרטיסים החדשים והמעבדים ולאחר שהשוק ייתייצב קצת, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש , בתקציב גבוה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by AlphaAndOmega,

שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by guyishai,

שלום, כבר כמה זמן אני שוקל להחליף את המסך CRT 17" הותיק שלי ב-LCD חדש. חשבתי שאם כבר אחליף אותו, אז אחליף ל-LCD גדול איכותי, כמו ה-2007FP או WFP שכולם ממליצים עליו פה, אבל אני לא בטוח לגבי שני דברים: 1. האם הכרטיס מסך שלי - GF6600GT - יוכל להחזיק בכבוד רזולוציות גבוהות במסך של 19" או 20", או שאני ארגיש פגיעה ניכרת בביצועים במשחקים? 2. האם לא תהיה ירידה באיכות התמונה, במהירות התגובה וכו', ממה שאני רואה כיום ב-CRT שלי (שנמצא במצב טוב בסה"כ)? אני שואל זאת, כי מעיון בפורום הבנתי שהרבה מסכי LCD נותנים איכות תמונה פחות טובה מ-CRT, ושמומלץ לקנות אותם רק אם ה-CRT מטושטש או דפוק... הדגם של ה-CRT שלי הוא Samsung SyncMaster 750s. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roes,

1. ניגודיות זה רק סוג של תאורת המסך או שזה גם משפיע על חדות התמונה? / אם זה שום דבר אז מה זה? 2. יש הבדל מורגש בין מסך בעל ניגודיות 1:1000 לבין מסך בעל ניגודיות 1:500 ?? 3. יש הבדל גדול ? 4. יש הבדל מורגש/גדול בין מסך בעל ניגודיות 1:500 לבין מסך בעל ניגודיות 1:700 ?? ??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות את הטלויזיה LG LD460 עם המסך IPS אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשחק איתו גם יחסית מקרות זה אומר חצי מטר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

10. Started by IdoZ,

1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by jcdenton1,

היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by foxil,

אני שוקל לקנות את המסך DELL P2414H, המפרט עונה על דרשתי במיוחד תמיכה בחיבור usb ויש לי שאלות: 1. במפרט על usb כתוב: רכזת USB 2.0 במהירות גבוהה (עם יציאת USB לקלט וארבע יציאות USB לפלט) פירוש שכל חיבור usb יוצא חד כיווני? 2. בעזרת איזה כבל שמתקשרים usb-ים ממסך למחשב? 3. השימוש ב usb, חיבור אלחוטי לעכבר+מקלדת, בלוטות' ומצלמת אינטרנט, האם שלוש פעולות במקביל ישפיע על הגבלת תעבורה ממסך למחשב? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idos100,

קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  15. המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by Holys,

על איזה מסך אתם ממליצים למחשב במחיר בין 400-500 יש לי כרטיס מסך עכשיו של 1050 NIVIDIA. עכשיו יש לי מסך ישן עכשיו כתחליף שלא מתחבר לחיבור של הכרטיס של מסך (כאילו יש לי מסך שתמחבר רק למעבד ואז כביכול אין לי כרטיס מסך ואני לא יכול לשחק משחקים ברמה גבוהה) עכשיו שתי שאלות: 1. איך אני יודע איזה חיבורים של המסך מתאימים כדאי להתחבר לכרטיס מסך שלי 2. על איזה מסך אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by snapdragon,

שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rin,

למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. היי, ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung ‏2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 . כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI? מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם. נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  21. חבר'ה יש לי מסך לא LCD וחברתי אליו את המחשב החדש שקניתי הפעלתי איזה משחק ועבד חלק אבל יום אחרי שאני מנסה להפעיל את המשחק הנ"ל יש לי שגיאה שאומרת כך OUT OF FREQUENCY HF 79.9KHZ VF 75.0HZ OPERATING FREAUENCY HF 30-70KHZ VF 50-160HZ ובשורה האחרונה או מציג טיימר של 20 שניות שלאחר שנגמר הטיימר המסך מתכבה מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  22. אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by froggy,

שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by oneq,

שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.