מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות. אני עומד לםני קבלת מחשב חדש שהזמנתי, והזמנתי אותו בלי מסך (עשיתי עם אבא שלי עסקה שהוא מספק ת'מחשב ואני את המסך). המחשב יהיה כמובן בחדר שלי, והמטרה היא שהמסך יתפקד כמסך המחשב, וכטלוויזיה ( + כרטיס טלוויזיה). רציתי מסך כמה שיותר גדול, כמובן, אבל המחיר מנע בעדי לחשוב מעבר ל 19", עד שראיתי מסך חדש של חברה לא מוכרת: CHI MEI, והוא בפורמט רחב. וזה הלינק אל המפרט שלו + תמונה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 רציתי לדעת האם הוא שווה משהו, (גם אם הוא לא ברמה של LG וכאלה...), והאם הוא שווה קנייה. בנוסך אני צריך לבחור כרטיס טלוויזיה, ואני לא מבין בזה יותר מדי, אבל אני מעוניין שהתצוגה תהיה ברורה שמה שיותר, כמו בשידורים של yes (אני ייחבר אל הכרטיס את הקיו …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קנו לאחותי מסך LCD של LG דגם L1719S ב1000 שקל בגלל שיש לה מחשב ישן עם אנאלוגי בלבד (היא לא צריכה יותר) מה אתם אומרים על המכיר? ועל המסך היה שווה?:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל יתן שווה את האלפייה לעומת מסכי 19 אינץ הפופולרים האחרים? קישור: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003042&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 די מוזר למסך אין אף ביקורת ברשת :-\ כמו כן לא הצלחתי להבין את ההבדל בין ה SH ל SA .... למישהו יש את הדגם החדש הנ"ל ולהצדיקו ? עוד משהו - באילה חנויות ניתן להתרשם מהמסך ? תודה , יום טוב יעל
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היום הלכנו לברר על טלויזיות LCD באחת החניות כאן בצפון .. הסתכלנו על הLG RZ32LZ50 32 המוכר רצה עליה 6900 שח אחרי מבצע + והנחה הוא מרויח מהעיסקה הזאת 100 שקל . יש לו שלוש בחנות נראה לי הוא מנסה להיפטר מהם או משהו .. מישהו יכול לברר לי על הדגם הזה , אם רואים בו טוב , ואם הוא שווה את הסכום .. הרבה כסף לפחות יצא מזה משהו טוב עריכה : זה המפרט עכשיו מצאתי .. לא נשמע בשמיים http://www.unbeatable.co.uk/p_spc/LG-RZ32LZ50-32-in-LCD-Television/23569114.html
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נערך לא שמתי לב שקיים הפורום הזה... אתם צריכים להוריד את המילה "מסכים" מהפורום של "תצוגה וגרפיקה..."
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים אני נתקל במסכים או בכרטיסי מסך שבהגדרות שלהם כניסת\יציאת DVI מוגדרת עם האות D או עם האות I . מה ההבדל בין השניים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בדרך כלל משתמש לתכנות ואינטרנט (הרבה הרבה טקסט) סרטים וממש מעט משחקים שווה להשקיע במסך רחב שייתן לי לראות אתרים בכיף בלי לגלול? מאוד חשוב לי שלא יהיו מריחות בכלל בכלל של טקסט כי זה הכי מבאס אותי בעולם ואם אפשר שיהיה DVI , למרות שאין לי כרטיס שתומך בזה, אבל יהיה לי ביום מן הימים ולא בא לי להשקיע פעמיים אז שמעתי על 730B ועל 940BW יש עוד הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים D: קניתי היום את הטלויזיה שדיברתי עליה לא מזמן, של פיילוט, 27". טלויזה מעולה, ניסיתי לראות קטע ב 720p מהמחשב שזה מחובר ב RGB, וזה היה מדהים @_@ אני רק מחכה לחבר את זה ב HDMI :yelclap: פרטים: 27" רזולוציה 1366X768 ניגודיות 1:1000 זמן תגובה 8ms תאורה 600 ניטים (זה ב 50% וכבר מסנוור לי את העיניים) כניסות: הכל חוץ מ DVI (אבל יש HDMI, ויש מתאם HDMI ל DVI, ככה שזה בסדר P: ) טיונר מובנה והיא יפהההה @_@ קיבלתי אותה בשחור, יש גם בכסוף. טלויזיה מדהימה. איכותית ביותר, ומאוד מומלצת. ניתן לרכוש בשופרסל דיל () ב 3800 שקל, או בחנויות אחרות אבל במחירים קצת גבוהים יותר o_O מוזר שבשופרסל דיל יש מציאות. בקיצור, מומלצת D:
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש מידע על הרצים מומלצים, השאלה שלי, כמה הרצים מומלץ לשים בCRT (לי יש Samsung SyncMaster 893DF) ? אני עכשיו עובד על 100 הרצים האם זה תקין זה טוב ? הבנתי שהרצים נמוכים מזיקים לעינים ? איך בדיוק? יש לזה הסבר או משהו ? אשמח לקבל תשובות בנושא =] טימור.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
1)אני עכשיו משפץ את החדר, ובמסגרת זה שחלטתי לנסות לחסוך במקום ולקנות שתי מסכי LCD. מדובר על תקציב של סביבות 9000 שקל. ומה שחשבתי זה לקנות מסך מחשב LCD של 17'-19' אינצ' לצרכי עבודה, אינטנט וכו', ועוד מסך LCD טלוויזיה סביבות ה 27'-30' לצורך צפיה בטלויזיה, סרטים, ואולי בקטנה משחקי מחשב. אשמח לקבל הצעות למסכים. 2)שנית האם תהיה בעיה כלשהי עם חיבור שני המסכים למחשב? 3) יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO PLUS האם הוא יתמוך בטלויזיה, ואיך יראו סרטי DIVX וDVD דרך המחשב? חשבתי לקנות מסך 27' של טושיבה ועוד מסך 17', לא בטוח איזה... כל מידע קטן יעזור... המון תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה מסך LCD של 17 אינץ' הכי טוב הוא יכול לקנות ב-1000 שקל? המסך הוא בשביל משחקים בעיקר ( ולא לעבודה משרדית כמו ששאלו בת'רד שנכתב לא מזמן אז אל תתלוננו בבקשה ). תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כבר עמדתי ללכת על מסך רגיל, אך מסקרנות בדקתי בקשר למסכים רחבים והבנתי שזה ממש שווה - עוד לא ראיתי תלונה אחת. מה אני עושה במחשב? משחק, מתכנת, מעצב ורואה סרטים. בעצם אני עושה הכל... במסך רחב יש יתרון לכל אחד מהדברים, כיף יותר לשחק במשחקים, חוויה לראות סרטים, נוח לגלוש ושימוש כללי, נוח להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ ועוד. אבל קראתי שהדגם הספציפי הזה טוב רק לסרטים ומשחקים. (חבל שאין לי כסף למשהו מתקדם יותר) הבעיה היא, אני לא משחק או רואה סרטים כל הזמן כמובן. רוב הזמן אני מתכנת, ובשביל זה אני גם משתמש בפוטושופ. אני כמובן לא מעצב תלת מימד או משהו, רק אתרים, באנרים וכד'. רציתי לשאול האם בשביל דברים כאלו תהיה לי בעיה עם המסך הזה? והאם תהיה לי בעיה כשאני מתכנת לראות את כל הטקס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-