מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ערב טוב, כרגע הרזולוציה של המסך היא1920X1200, וזו ממש חוויה ! הכל כך כך מדוייק ותמונת המסך פשוט נראת מדהים. יש לי בעיה שכל האייקונים נורא קטנים במסך.... יש לי משקפיים, וקצת קשה לי להסתכל. איזו רזולוציה אני יכולה לעשות על מנת להגדיל טיפה את האייקונים? בדקתי כמה רזולוציות אחרות אבל זה יצא נורא מכוער ומטושטש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום לכולם [= אני אקנה מחשב בתחילת השבוע הקרוב. בתוך המפרט נכלל מסך LCD 19" של LG מדגם 1919S. הוא אמור להיות 5MS ו 1:2000. האם המסך הזה מומלץ בתקציב של עד 1300 שקל? תודה לעונים! עריכה: מצטער, לא שמתי לב לתת פורום.. בבקשה לא להתעצבן.. פשוט לנעול/להעביר. תודה!
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המסך הנ"ל רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה האם הוא כדאי? מתאים בשביל משחקים? ואם מישהו יכול להמליץ על שיטה לניקוי המסך, מבלי לשרוט או להרוס אותו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה רזולוציה אני יכול לשים לו כדי שסרטים או משחקים לא יראו מרוחים כאלה..? ב 1280X768 הכל נראה מרוח... http://www.samsung.com/nz/consumer/detail/features.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS19MEWSFV/XSA
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתעניין במסך ענק( 27 אינטש, למשל זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751714 ). לפני כשנה קניתי מסך 24 ובסוף החזרתי אותו כי הרזולוציה היתה גבוהה, וכתוצאה מכך הכתב היה ממש קטן ולכן בעצם "הפסדתי". עכשיו אני רוצה שוב פעם לקנות מסך ענק, אבל עדיין חושש שהכתב יהיה פצפון. האם יש לזה פתרון או שככה זה ואין טעם לקנות ולהתאכזב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך מחשב שהוא טלוויזה כמו ה-T260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710852 או אים אני יקח טלוויזה 26 רגילה שיש בה חיבור של מחשב מה ההבדלים בשנהים אני יכול ליראות טלוויזה וגם לחבר את המחשב תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 14:30:03 וגם מה עדיף ולמה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מסך רחב LG204WT אני עובד על רזולוציה 1280\768 השאלה שלי היא מהו תדר הרענון האופטימאלי למסך רחב 16\9 על 60 HZ אני רואה מריחות עוד משהו תמשהו מכיר את ה F ENGINE של LG -מדוע במצב MOVE התאורה מהבהבת תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המסך הזה איך הוא? אני יודע שהוא פנל TN אני יכול להשיג אותו ב 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל עולה כ 1200 שקל בשוק, אני יכול להביא אותו במחיר של כ900 ש"ח... האם הוא שווה את הכסף? ראיתי שיש לו פאנל מבריק והוא ממש איכותי והצבעים בו חדים... אבל קודם רציתי לפנות לכאן לפני שאני יקנה, כי המחיר הזה הוא רק ל 3 ימים קרובים. להלן הלינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582353 תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת החיפוש שלי אחרי מסך מחשב נתקלתי במסך של VIEWSONIC דגם VX2370S. http://www.omnitech.co.il//files/screens/VX2370S-LED(VX2370Smh).pdf אני לא מכיר את החברה והדגם שמשווק בארץ קצת שונה מזה שנימכר בארה"ב כך שקצת קשה לסמוך על הביקורות משם ( יש כנראה שני מודלים לאותו מסך- זה שמשווק בארץ שמגיע מהמזרח הרחוק עם נתונים טובים (זמן תגובה של 4 MS ופאנל AH-IPS) למול המסך שמשווק בארה"ב שמגיע עם זמן תגובה של 7 MS ופאנל IPS לא ידוע). לכאורה בארץ משווק דגם יותר טוב. אני מתעניין במסך הזה כי אני יכול להשיג אותו יחסית בהנחה – בערך 700 ₪ . רציתי לשאול מה אפשר להבין לגבי איכות המסך מהמפרט של המסך ומזה שהוא משווק בשני מפרטים שונים לאותו מודל. במידה ויש מישהו שיש לו את המסך הזה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-