מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, החלטתי ללכת על מסך סוני, הדגם הכי מומלץ פה נראה לי.. SONY SDM-X95FB השאלה שלי, אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI האם זה משפיע על איכות הצפייה, כמובן כשיש לי כניסה כזו בכרטיס מסך, והשאלה השניה, אני רואה שאתם מדברים פה על הרבה פאנלים,ושיש גם אחד כזה בסוני, מה הפאנלים האלו? מה תפקידם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מהדגמים שראיתי בגודל 24", הם או 16:9 או 16:10, ב16:10 הרזולוציה גבוהה יותר בכמה שורות. השאלה היא, למה צריך גם 1:1, 3:4 ו16:9 במסך שהיצרן רושם שהוא 16:10 ? זה לא ממש מסתדר לי, הרי גם במסכי 16:9 ניתן לבחור 4:3, שבעקרון יציג פסים בצד. אבל מצד שני למה למסך שהוא 16:10 בהגדרות שלו אפשרות להגדיר אותו ל 16:9? או שזה פשוט גם יותר לנו שורות שחורות במסך?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 19 אינטש. שמתי לב שבמסכי 17 ו 19 אינטש היחס בין האורך לרוחב הוא 5:4, בעוד שהיחס הסטנדרטי הוא 4:3. אני עובד עם מספר תוכנות במסך מלא, שעובדות ברזולוציה 800x600 בלבד. האם מסך 19 ימתח את התמונה? ואם כן האם יש מה לעשות נגד זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD בלילה אני פשוט מכבה אותו פיזית לוחץ על הכפתור ובבוקר מדליק שוב ושוב ככה אם אני הולך לאנשהוא המחשב עצמו עדיין פועל האם זה יכול לגרום לאיזשהוא נזק , פיקסלים שרופים וכדומה?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD. בזמן שהוא לא פועל רציתי לדעת האם כדאי לכבות אותו, וכיצד? האם מהכפתור או שניתן להשאירו דלוק עד שיכבה בעצמו עפ"י כיוון המערכת הפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה עכשיו ואני רוצה לכייל אותו לפני שאני בכלל משתמש בו... אז לאן או למי אני יכול לפנות בקשר לכיול והאם הסיפור הזה צריך לעלות כסף בהנחה שקניתי איתו גם מחשב שלם... (האם אפשר לכייל אצל החנות והאם הם ייקחו על זה כסף או שהם יוכלו לשלוח את המסך לכיול?) :s05:
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2407HC לרגיל עכשיו הבנתי שHC תומך ב92% צבעים והקודם יש לו 72% צבעים משהו כזה עכשיו לשאלה השימוש שלי בעיקר יהיה משחקים וסרטים\+חיבור ממקור חיצוני (קונסולה או טלוויזיה וכו') בשביל השימושים האלה מה כדאי? הבנתי שבשביל קריאה ואינטרנט עדיף ה92%
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ה 22 של benq וככה"נ גם של dell הם מתוצרת של chimei, מלבד שיקול של אחריות, האם יש הבדל באיכות המסך?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להבין כמה דברים על המסך הזה,קראתי כאן שממליצים והוא טוב אז רציתי לראות איך מציג אבל המןזר שאין איפה ? לראות. כל החנויות שרשום (מעטות) שיש להם אז כולם אומרים,צריך להזמין התקשרתי לשאול במספר מקומות אין לאף אחד לאחר מכן היתקשרתי לאיסטרוניקס למכירות מספר פעמים לשאול איפה יש מסך כזה לראות הם אומרים תסתכל בזאפ ,אחרי שאמרתי שגם שם אין הם לא יודעים ? שאלתי היום באולסייל גם להם אין ,תבינו אני יכול להזמין ולקבלו ב 1550 שח ,אבל בלי לראות? לא עושה .אז איך זה אם מסך כזה טוב לא נימצא באף חנות והאם מישהו בכלל התנסה בו במשחקים גם זה אף אחד לא יודע חוץ מאדם אחד כאן שאומר שיש לו אבל גם לא יודע לגבי משחקים אז על פי מה ממליצים עליו רק נתונים תאורטיים בנייר וגם ה-8 מילישנ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לברר לגבי מסך ישן של DELL, דגם e177fp 17'' LCD response time 8 ms panel: TN(6 bit). Flat Panel LCD TFT , Active Matrix Contrast Ratio: 450:1 Brightness : 300cd/m2 איך המסך הזה באופן כללי? האם מסך זה יכול להציג בצורה טובה משחקים בסיסיים? לדוגמא FIFA וכד' תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיעבוד על הסוני שאני עומד לקנות סוני 3 האם הסוני 3 יכול להתחבר אל המסך מאחורה ביחד אם המחשב ? סתומרת שאני יכול לשחק במחשב ולאחר מכן אם בא לי לשחק בסוני אני מכבה תמחשב נגיד ומדליק תסוני מבלי לשחק ( לנתק ולחבר ) את הכבלים מאחוריי המסך כל פעם? שאלה שנייה איזה מסך אתם ממליצים לסוני ומחשב ביחד במידה וזה אפשרי? התקציב עד 2000 שקלים חשוב שיהיה חדות טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה , אני צריך שתתנו לי מסכים שתומכים בקצב רענון 120 הרץ שקיימים היום בשוק בחנויות בישראל , אודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
L206WTQ זה הדגם. עכשיו, אני חדש מאוד בקניית מסכים בכלל ומסכי LCD בפרט.. כך שאין לי ידע נרחב בנושא. אני יודע שלמסך יש קצב תגובה של 2MS המסך הוא מסך רחב(אני אשמח אם תתנו חוות דעת על מסך רחב גם ככלל משום שלא יצא לי לעבוד איתו). המחיר שלו -1650 שקל.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע הזמנתי מהאתר שלהם מסך 2209wa 22 inch,וכששאלתי אותם בסוף אם מדובר במסך בעל פאנל EIPS,הם ענו לי בגימגום והבנתי שיש פה משהו מסריח. כמובן שהם לא הביאו לי תשובה מדוייקת,אלא אמרו שמדובר במסכים החדשים.גם כשבקשתי שיפנו ל Dell ישראל ו"יבררו",הנציג אמר שהם לא מפרסמים מידע לגבי הפאנל הספציפי שהם מוכרים.מוזר ! כרגע אני יכול לבטל את העסקה. יש פה מישהו שקנה את המסך מאייבורי ? לינק http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015 תודה והמשך יום נעים.
-
- 45 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell 24" 2407WFP השאלה שלי אם המסך הענק הזה לא הורס את העיניים ובאיזה מרחק מומלץ לי להיות עם המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-