מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. לאחר שייעצו לי פה באתר החלטתי ללכת על המסך של סמסונג t240. עכשיו ביצעתי חיפוש בפורום וגם בחנויות וראיתי שחלק רושמים שיש כניסת hdmi וחלק אומרים שיש רק dvi ו-vga. האם הממירים החדשים של הוט תומכים בחיבור hdmi ככה שאני יוכל לחבר אותו? רציתי פה להתייעץ אילו יציאות יש לו האם הוא full hd גרסאות שלו וכו... בקשר לתמאי האחריות , הייתי בחנות מסויימת בב"ש ואמרו לי שהיבואן חיון (י' שלום) לא נותן אחריות כמו שצריך ובחלק מהתיקונים לא שמים חלקים מקוריים. רציתי להתייעץ איתכם על כל הדברים האלו ולדעת מה באמת יש למסך , את האפשרויות , את החיבורים. ואת כל מה שנוגע לגבי היבואן . תודה מראש. יוגב.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
המסך שראיתי שהכי משתלם לי הוא LG L1953TR 19'' LCD 2ms DVI הוא עולה 1290 ש"ח ב-KSP. המטרה שלי היא למשחקים גלישה ותוכנות פשוטות....(איי סיקיו, אופיס וכו') בוא מגיד 6 שעות ביום. ושאלה חשובה-מה הקטע במסך LCD??? כי הוא פחות טוב מבחינת זויות צפיה והוא נראה מתפרק כזה לעומת מסך שטוח רגיל שהוא "שמן". (האם המקום שהמסך תופס לא שווה את ההבדל בנוחות??) הנה למשל לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=355 ועוד שאלה עוד יותר חשובה-מה בקשר לקרינה??? מה הרמה הקרינה שהמסך שאני רוצה לקנות?? גבוהה יחסית או בסדר?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? איך הוא טוב? תודה מראש!! http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000TlU2LRoW5edHevaRyF6g9yA:12bbi68k5?id=4037750&pr=QJ5&N=2%2031512%2030250&sgID=10
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 כתוב בזווית הצפיה: 140°[H]/130°[V] (CR>=10) 170°[H]/170°[V] (CR>=5) מה זה אומר ה CR הזה? (זה יוצא פה קצת מחורבש בגלל העברית אבל תסתבלו בעמוד עצמו)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZXP2211W הייתה לי התלבטות לגביו אם לקחת אותו או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL1953TR_R אמנם הנתונים של המאג קצת פחות טוב ממש בקצת.. אבל הוא גדול יותר והוא כולה 1000 שקל. דבר נוסף - בשביל צפייה בסרטים / סדרות המאג מספיק לא ? יראו סבבה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות תסוני החדש ויחד איתו קבל hdmi to dvi עכשיו השאלה האם המסך חייב את המחשב כדי שיראו בסוני זאת אומרת חייב שהמחשב יהיה דלוק כדי שאני יראה משהו על המסך או שהמחשב מכובה אני יחבר תכבל ידליק תמסך וישחק בלי שהמחשב פועל ורק הסוני יפעל?? אני מקווה שהבנתם ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למישהו יש מושג האם המסכי 22 תומכים טוב ב HDTV 1080 ו 720, והאם האקסבוקס 360 יראה תמונה טובה על דבר כזה באיכות HD חושב בעיקר על המסך 22" שמוכרים בKSP או האסוס שעולה אותו מחיר שניהם WSXGA+ 1680 x 1050 או שיש המלצה אחרת באותו המחיר בערלך תודה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הם גם כמו הדל 2007 בעלי פאנל S-IPS? אם לא אז אם איזה פאנל? והאם הם איכותיים ושווים את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב ואיכותי יותר מסך LCD DELL שטוח או SAMSUNG שטוח? תחזירו תשובה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי את המסך של DELL E228WFP ויש בו מצב רגיל כאילו שאפשר לבחור את הגוונים כאילו הירוק אדום כחול .. ועוד מצב אחד HD YPBPR אבל ברגע שאני שם אותו כל הצבעים ניראים לא טוב.. מה זה המצב הזה בכלל למה הוא נועד עם הוא גורם לצבעים ליראות לא טוב כאילו או יותר מידי ירוק אדום כחול לא יודע איך לסביר את זה.. ? טוב יותר ברור מזה המצב הזה HD YPBPR ? איזה שיפור הוא נותן ? איך אפשר לכייל אותו נורמלי ? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-