מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור, רכשתי את ה 2007FP ואני מאוד מרוצה. חדות הפונטים היא מצויינת. אך אני שם לב, נניח, שהרקע הלבן עליו כתובים הפונטים אינו חלק. הוא מגורען אבל ממש ממש עדין. קשה לתאר את זה. הנקודה הסופית היא שהמסך לא לבן באופן חלק כמו שקיר לבן. זה לבן אבל עם אפקט כזה מנוקד (הנקודות הרבה יותר קטנות מהפיקסלים). מזכיר קצת מצלמה פשוטה שמצלמת שלא באור שמש אבל הרבה פחות חמור. זה כמובן נמצא לא רק ברקע לבן אבל שם ממש רואים את זה. אגב, דבר נוסף שאולי קשור: חלק מהתמונות שצילמתי עם המצלמה שלי יוצא ממש מרוח, מריחה שלא ראיתי ב CRT. תמונות שיצאו באיכות טובה (נאמר, באור שמש) - איתן אין בעיה. אך תמונות מגורענות (המצלמה לא משו) נצפות פתאום ממש מרוחות, כאילו מישהו צייר את החלק המרוח. מישהו יודע על מה מד…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה פגשתי במסך Yakumo 20 אינץ ברשת במחיר אטרקטיבי של 1300 ש"ח. לא מצאתי אזכור לסוג הפאנל (כנראה TN) אולם הרזולוציה הנתמכת 1600X1200 נשמעת לי מאוד מעניינת לרמת מחיר זו. האם למישהו יש ניסיון עם מסכי Yakumo ? האם רזולוצייה כה גבוהה נתמכת בכרטיסי מסך שהם חלק מהלוח הראשי במחשבי P4 ? תודה ויום טוב, גל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו. אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים. כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-) אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך ? הביקורות משבחות . החנות = www.bestbuy.com , המחיר - 300$ מה אתם אומרים ? הקפצה - 24 שעות .. למה אף אחד לא עונה ? זהו בעיקרון המחליף של ה226BW .. אך אחד לא מכיר ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ברמת גן ורוצה לקנות את המסך 971P של סמסונג.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, קשה להתעלם אבל המחירים של הטלוויזיות בארץ נמוכים משמעותית מאילו של מסכי המחשב. זה מתבטא בעיקר בגדלים עצומים. .. אז חוץ מפאנלים בטכנולוגיית IPS שלא נתקלתי בהם בטלוויזיות אבל אני סבור שאי שם קיימים כאילו, וזונחים את עניין הציפוי החיצוני שנוגד השתקפות (מה שלא קורה בטלוויזיות משום מה) - בדגש על זה שזה עניין 'חיצוני' בלבד. אז מה בעיה בעצם לקחת טלוויזיה ולחבר ואותה בDVI או VGA? (משום מה חיבור HD של טלוויזיות לא בנוי לפתוח ולכבות את הטלוויזיה יחד עם המחשב) למה לא ??
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך dell p2414h ויש לו אופציית חיבור של display port או DVI-D , למחשב שלי יש כניסת DVI ו HDMI, עם איזה כבלים הכי כדאי לי לחבר בין המסך למחשב כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר ? האם DP יותר איכותי מ DVI ? האם להשתמש במתאמים ? במארז הביאו לי כבל DP ל DP ומאחר ואין לי חיבור DP במחשב אני לא יכול לחבר אותו... האם כדאי לקנות מתאם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, אני רואה שבמסכים בעלי ה-HD המלא ברזולוציה של 1920X1080 גודל 24 אינץ' גודל הפיקסל שלו ל קטן יותר ממסגים בגודל של 20 אינץ' שהרזולוציה שלהם היא 1680X1050, ואותו דבר גם לגבי חלק ממסכי 30 אינץ' עם 2560X1600 ( אני מדבר על פיקסל בגודל 0.25 ומ"מ בערך... ) אז האם העובדה הזאת אומרת שמסכי 20אינץ' עם 1680X1050 משתווים באיכות צפייה שלהם למסכי full HD???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22" מה עדיף ה t220 או ה t220p שינהם של sumsong ובאותו טווח מחירים אז מה עדיף בעצם? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר לבטים רבים ונבירה בפורום החלטתי על שני המסכים הבאים: L1750B של LG 740B של סמסונג לא הצלחתי להבין מה עדיף אודה על כל תשובה טומי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל החברים שלום! ברשותי מחשב נייד (LG R400). היה לי גם נייח, עד לפני שבוע, כשהוא החליט להחזיר את נשמתו לבורא עולם. הוא היה בן שש שנים, כך שתיקון לא בא בחשבון - התקלה היא בלוח אם, והוא דורש החלפה. כמובן שהדבר לא כדאי, וגם בא לי בזמן לא נוח מבחינה תקציבית. ביינתיים אני משתמש בנייד, אבל להעביר מולו שעות ולראות ממנו סרטים זה די מעייף את העיינים. המסך שלו הוא רק 12", רחב. מה שאני הולך לעשות הוא לקנות את המחשב החדש בחלקים, וזה ייקח לי כשלושה חודשים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות. בינתיים אני הולך לקנות מסך בלבד, ולחבר אותו לנייד. המסך שנבחר הוא 20" 2007WFP של Dell. ואכשיו השאלות - האם יש אפשרות להתקין את הדרייברים של המסך החיצוני על הנייד, ולשלוט עליו דרכם, בלי שישקחו לי בהגדר…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי היום בבאג וראיתי מסך של ASUS 17" ורואים פשוט מצויין !! עוד לא ראיתי ככה במסך מחשב ! באיזה טכנולוגיה אסוס משתמשים ולמה יש הבדל כ"כ גדול ביינם לביין LG למשל ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://m.ksp.co.il/product.php?uin=31667# אני הבהתלבטות בין המסך הזה לבין הגרסה הזאת: Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS http://m.ksp.co.il/product.php?uin=22773 אבל הבנתי מחיפוש פה בפורום שה- U2415 יותר טוב העניין הוא שהוא בקטגוריית "מציאון" עד כמה כדאי לרכוש אחד כזה שהוא מוגדר כ"מציאון"? זה באמת כמו חדש או להימנע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב, אם ה- ms גבוה יותר, או נמוך יותר. ובניגודיות, ככל שהמספר השמאלי גבוה יותר ככה זה יותר טוב? למשל אם זה: 600:1 ואם יש 1000:1 אז ה- 1000 יותר טוב? זה דחוף בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-